Serie A - preview 3. kola

09.09.2017, 09:04, aktualizováno 10.09.2017, 09:06
Previews
Milánský Inter krátce po obědě přicítá SPAL a bude chtít rozhodně zapsat tříbodový výsledek. Atalanta si to rozdá se Sassuolem, Cagliari hostí Crotone a Lazio očekává příjezd AC Milán. Janov cestuje do Udinese, Fiorentina se pro změnu představí na půdě veronského Hellasu, zatímco Benevento poměří síly s Turínem. Neapol se ve večerních hodinách střetne s Bolognou...
Inter Milán - SPAL 2013  (neděle 12:30)
Fotbalisty SPAL 2013 čeká velký svátek, v rámci třetího kola se totiž představí na slavném stadionu Giuseppe Meazzy v Miláně. Inter je horkým favoritem, po dvou zápasech je zatím stoprocentní, ovšem ani nováček Serie A si nevede zle.

Dobrý začátek sezony už v Miláně znají z loňských sezon, ovšem později šla výkonnost rapidně dolů a Inter se trápil. Nyní by to pod Lucianem Spallettim mělo být jiné. Nerazzurri si totiž hned v úvodu připsali dva cenné skalpy - Fiorentiny a především AS Řím. Dobrou zprávou pro Inter je i uzdravení klíčového stopera Joaa Mirandy, který navíc před pár dny oslavil třiatřicáté narozeniny. "Můj dárek je ten, že budu na neděli fit. SPAL je pro nás novým protivníkem, o kterém moc nevíme. Trenér ale jejich mužstvo studoval. Chceme předvést dobrý výkon a získat tři body," nechal se slyšet Miranda.

SPAL je podle mnohých považován za jednoho z kandidátů na sestup, tuto prognózu však zatím nenaplňuje. Po bezbrankové remíze na půdě Lazia si nováček vyšlápl na Udinese, které v dramatickém závěru přestřílel 3:2. SPAL teď čeká cesta na slavné San Siro, kde se vůbec poprvé v historii utká s Interem.

Luciano Spalletti má až na zraněné Santona s Cancelem k dispozici všechny své hvězdy. Hosté jsou na tom podobně, trenér Semplici nemůže počítat s Meretem, Oikonomem a zkušeným střelcem Floccarim.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Dalbert - Gagliardini, Borja Valero - Candreva, Joao Mario, Perišič - Icardi
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Salamon, Vicari, Vaisanen - Lazzari, Schiattarella, Viviani, Mora, Costa - Antenucci, Borriello
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.10 - 15.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Atalanta stále nemůže chytit správný rytmus a její start do nové sezony probíhá v hodně nesoustředěné náladě. Orobici zatím prohráli obě úvodní kola a teď budou potřebovat více než své fanoušky, aby stačili na Sassuolo.

Pro domácí Atalantu Bergamo se zatím první dva zápasy vyvíjejí velmi špatně. Po porážce od AS Řím jela Atalanta do Neapole a tam ji čekal ještě silnější celek. Výsledek nakonec dopadl zcela podle očekávání, neboť domácí hráli prim a na Atalantu se moc neohlíželi. Ze stadionu San Paolo pod Vesuvem si Atalanta odvezla porážku 3:1 i přesto, že šla jako první do vedení a má ještě na čem pracovat.

Přesto hráči věří, že se brzy sehrají a výsledky se dostaví. Například Josip Iličić prohlásil: "Máme za sebou hodně náročné dny. Náš kádr se hodně změnil, přišlo dost hráčů a chce to čas, než si všechno sedne. Potřebujeme jen víc času na to, abychom se naučili, co přesně po nás trenér chce. Narazili jsme hned na začátku na velmi náročné soupeře, ale věřím, že se brzy dostaneme do tempa a zlepšíme se," říká Josip Iličić.

Atalanta se nyní potácí až na 18. příčce a nechce na ní zůstat. Už jen proto, že ji zanedlouho čeká náročný start v Evropské lize a na něco takového chce být Atalanta připravená. Atalanta je jedním z pěti týmů, které ještě nezískaly ani bod. Sassuolo si ale nemůže moc vískat, protože jeho postavení není zas o tolik lepší. Sídlí na sdílené 14. příčce a ani herně se mu nedaří zrovna oslnit. Sassuolo přišlo o trenéra Di Francesca, který se vrátil do Věčného města. Jeho nástupci bude chvíli trvat, než novému týmu vtiskne tvář.

Mladý trenér Cristian Bucchi pomalu přebírá otěže nad Sassuolem, ale jeho práce zatím výsledky nepřináší. Hned na úvod Sassuolo uhrálo remízu s Janovem, ale v minulém kole hosté nestačili na branky Belottiho, Ljajiće a Obiho. Turín vyhrál jednoznačně 3:0 a Sassuolo je nyní spolu s Crotone jediným týmem tabulky, který nedokázal ještě ani jednou skórovat. Právě na střelbu se nyní Bucchi zaměřuje.

To by nyní rád změnil záložník Simone Missiroli, který v rozhovoru pro klubové stránky poznamenal: "Máme za sebou velkou změnu a víme, že něco takového není nikdy příjemné. Jsme ale velmi dobrá parta, držíme spolu a máme dostatek kvality na to, abychom se pohybovali v mnohem vyšších vodách. Hlavně chceme, aby lidé chodili rádi na naše utkání a my jsme jim dokázali zprostředkovat krásné zážitky. Potřebujeme ale trochu trpělivosti, než najdeme správný rytmus."
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Hateboer, Freuler, Cristante, Gosens - Kurtić, Gomez - Petagna
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Cannavaro, Acerbi, Gazzola - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi, Falcinelli, Politano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.81 - 5.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - FC Crotone  (neděle 15:00)
O první body do ligové tabulky bude usilovat Cagliari. Ostrované před přestávkou trápili AC Milán, ovšem kýžené body si ze San Sira neodvezli. Jejich dalším soupeřem bude Crotone, které na tom není o moc lépe.

Půjde o souboj dvou týmů, kterým se predikuje záchranářský boj, takže z tohoto pohledu je utkání nesmírně důležité. A především pro tým trenéra Rastelliho, který ještě nebodoval. Pravda, los byl k Sardiňanům mimořádně krutý - 1. kolo zápas na Juventusu, ve 2. kole pro změnu utkání v Miláně. Doma na stadionu Sant'Elia se Cagliari představí letos poprvé.

Soupeř bude na první pohled mnohem hratelnější, o jednoduché utkání ale určitě nepůjde. Crotone se v prvním utkání viceméně porazilo samo, neboť v zápase s AC Milán šlo vemi brzy do oslabení. Ve druhém kole si pak hosté připsali bod za remízu 0:0 s Hellasem.

Oba celky se nedávno utkávaly v Serii A i v Serii B a o něco lepší vzájemnou bilanci má Cagliari. Ze čtyř zápasů vyhrálo hned třikrát.

Cagliari nadále nepomůže zraněný obrácence Van der Wiel ani Melchiorri s Rafaelem. Crotone je na tom o něco lépe, k dispozici trenéru Nicolovi nebude jen Tonev.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Padoin, Andreolli, Pisacane, Capuano - Ionita, Cigarini, Barella - Joao Pedro, Farías - Sau
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ceccherini, Cabrera, Martella - Rohden, Barberis, Mandragora, Stoian - Trotta, Budimir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.97 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
O důležité body se bude hrát ve Veroně na stadionu Bentegodi. Hellas má na kontě jediný bod, Fiorentina dokonce žádný.

Hellas zatím po svém návratu odehrál dvě utkání a zrovna neoslňoval. S Neapolí dle očekávání prohrál a na půdě Crotone uhrál remízu 0:0. Fiorentina měla o něco složitější los, ale s absencí bodů po dvou kolech nepočítala. Mohly za to porážky s Interem respektive Sampdorií. Fiorentina se vypořádává s velkým odlivem hráčů a nový tým zatím ve dvou kolech neuspěl.

Trenér domácího celku Fabio Pecchia doufá, že jeho svěřenci si před vlastním publikem konečně připíší vítězství. Naposledy se tak stalo ještě v sezoně 2015/2016, tedy před sestupem do Serie B a Hellas v závěrečném kole porazil mistrovský Juventus.

Historicky lepší vzájemnou bilanci má Fiorentina, i když oba týmy se od posledního střetnutí výrazně proměnily. Fanoušci alespoň doufají v podobnou podívanou, která se jim naskytla v sezoně 2013/2014, tehdy padlo ve dvou zápasech dohromady neuvěřitelných patnáct branek.

Hellas se musí obejít bez křídelníka Alessia Cerciho a zdaleka nejde o jedinou ztrátu. Dalšími absentéry jsou Brosco, Felicioli, Zuculini a Bianchetti. Fiorentina hlásí jen jednu ztrátu, mimo hru je Eysseric.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nicolas - Caceres, Ferrari, Heurtaux, Souprayen - Büchel, Zuculini, Bessa - Romulo, Pazzini, Verde
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Bruno Gaspar, Pezzella, Astori, Biraghi - Veretout, Badelj - Chiesa, Benassi, Théréau - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.57 - 3.48 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - AC Milán  (neděle 15:00)
Největší šlágr třetího kola se uskuteční na Stadio Olimpico v Římě, kde poměří síly tradiční celky Lazia a AC Milán. Vítěz italského Superpoháru proti novému a ambicióznímu Milánu je velkým lákadlem. Oba týmy ve dvou kolech neprohrály, AC je dokonce i s pohárovou bilancí stoprocentní.

Lazio se s Milánem utkává pravidelně a jejich zápasy mají vždy co nabídnout. Biancocelesti budou chtít stvrdit povedený start do sezony, během kterého získali italský Superpohár, remizovali se SPAL a zvítězili na půdě Chieva.

AC Milán je zatím stoprocentní, i když po posledním domácím výkonu s Cagliari panovaly rozpaky. Rossoneri nepředvedli vůbec dobrý výkon a nakonec jen tak tak urvali vítězství 2:1. Kouč Vincenzo Montella ví, že s podobnou jeho tým nemůže v boji o Scudetto v žádném případě uspět. Šlo ale jen o drobnou kaňku na jinak zatím bezchybném fungování. AC Milán už má na svém kontě šest soutěžních zápasů v řadě bez ztráty bodu a to tu dlouho nebylo.

Na druhou stranu zvučný soupeř na Milánské teprve čeká a na Stadio Olimpico se ho jisto jistě dočkají. V posledních letech není Řím městem zaslíbeným, od roku 2010 tam AC porazilo Lazio jen jednou.

Kouč Simone Inzaghi nemůže počítat s Felipem Andersonem, jinak jsou všichni jeho hráči připraveni nastoupit. V milánském táboře je situace stejná, scházet bude obránce Conti, který si z reprezentačního srazu přivezl zranění kotníku.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu - Basta, Parolo, Leiva, Lulič - Luis Alberto, Milinkovič
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Bonucci, Musacchio, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Montolivo - Suso, Cutrone, Calhanoglu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.61 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Udinese je jedním z pěti týmů, které ještě nemají na svém kontě ani jeden bod. Po dvou porážkách se Zebrám naskýtá ideální šance, jak získat první body, neboť dalším sokem je nevýrazný Janov.

Zebry z Udinese mají za sebou hodně špatný start. Žádný výraz moment a slabé výkony po celé dvě utkání. Navíc bez bodového zisku, jako by zkrátka vůbec nic nefungovalo. Nejprve těsně podlehly Chievu a v minulém kole si na Zebry zase vyšlápl nováček SPAL 2013. Z toho bylo hodně zajímavé střetnutí, které přineslo nejzajímavější momenty až na konec. Hostující Cyril Théréau srovnal tři minuty před koncem a v nastaveném čase padla rozdílová branka.

Naneštěstí pro Udinese ji vstřelil domácí Luca Rizzo ve 4. minutě nastaveného času, takže Udinese naopak přišlo o vše. Podle ředitele Manuela Gerolina ale netřeba panikařit. "Je normální, že na začátku sezony nejsou hráči ve formě. Nám se pár hráčů zranilo a hodně z nich přišlo nedávno. Chce to čas, než si všechno sedne. Nedaří se nám, to je pravda. Ale když vidím úsilí trenéra i hráčů, věřím, že se to brzy otočí," tvrdí Gerolin.

Janovské CFC má jeden bod, který hned v úvodním kole nové sezony vyválčilo proti Sassuolu. Tehdy nepodal vůbec špatný výkon, ale na dalšího soupeře by jistě nestačil. Dalším v řadě byl totiž samotný Juventus Turín, který měl všechna esa v rukávu. Sice začal hodně špatně a Janovští vedli už 2:0, jenže takový nápor od Juve se nedá dlouho snášet. Jednoznačně lepší Stará dáma díky fenomenálnímu Dybalovi nastřílela čtyři branky a bere tři body.

Těžko se z takové situaci rychle vrátit na vítěznou vlnu. Janovské CFC se snažilo a využívalo to málo šancí, které mu favorizovaný Juventus poskytoval. Ani to však nestačilo, protože nesehranost a chyby v zadní linii byly až příliš znát. Janov pořád nemůže využít diskvalifikovaného obránce Izza, zatímco domácí nejspíš nastoupí bez zraněných obránce Widmera s mladým útočníkem Pericou, což bude pro Zebry také citelné oslabení.

Ve svou šanci v dresu Grifů doufá mladík Eddie Salcedo, který se pro fanoušky Janova stal nečekaným a velmi příjemným zjevením. Sám hráč ale odmítá odcházet. "Vím, že se na mě ptaly větší celky, četl jsem o AC Milán, Neapoli, Juventusu a některých jménech ze Španělska. Jsem tu ale spokojený, mám tady všechno, co bych mohl chtít pro svůj rozvoj. Cítím se velmi dobře ve městě i týmu a nehodlám odcházet. Janov mi dal velkou šanci a já mu ji budu ještě hodně dlouho splácet," ví mladík Salcedo.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Angella, Danilo, Nuytinck, Samir - Fofana, Hallfredsson, Jankto - De Paul, Lasagna, Maxi Lopez
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Rossettini, Gentiletti - Lazovic, Miguel Veloso, Bertolacci, Laxalt - Pandev, Taarabt, Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.34 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Benevento Calcio - Turín FC  (neděle 18:00)
Benevento se stále nemůže přizpůsobit té velké změně mezi první a druhou ligou a ztrácí body. Nyní jej na domácí půdě čeká těžký host, protože sem zamíří turínští Býci v čele s hvězdami jako Belotti a Sirigu.

Benevento je zatím nejhůře postaveným nováčkem. Svou pozici se snažilo vylepšit alespoň v rámci přestupového dne, během kterého přivedlo zajímavé hráče. Nové spoluhráče teď poznávají Samuel Armenteros, Achraf Lazaar, Luca Antei, Pietro Iemmello či Vittorio Parigini. Zároveň se týmu povedlo udržet největší posily, třebaže i poslední den o ně byl velký zájem.

Na hřišti to ale hodně vázne. Nešťastně prohrálo se Sampdorií Janov a v posledním kole před reprezentační pauzou to bylo ještě horší. Benevento doma nedokázalo vstřelit ani jednu branku a všechny tři body si po ráně Donsaha odvezla Bologna. Benevento ale neztrácí naději a je odhodláno pořádně Býkům zatopit.

Alespoň to tvrdí trenér Marco Baroni, který nyní chystá svůj tým na duel se slavnějším a zkušenějším týmem. "Máme před sebou velkou výzvu. Stále se sehráváme a ještě poslední možný den přišli další hráči. Jsem za ně moc rád, protože opět zvýší naši kvalitu a každého z nich jsme dlouho vybírali. Ze všech nejvíc mě zatím zaujal Armenteros, od něhož si hodně slibuji. Doufám, že se konečně ukážeme v tom nejlepším slova smyslu."

Turínskému celku se daří mnohem lépe. Nejprve ještě remizoval s Boloňou, ale v minulém kole konečně ochutnal, jak chutná sladké vítězství. Domácí zápas se Sassuolem si hodně užil a byla to ofenzivní podívaná. Hostující Sassuolo nestačilo na branky Belottiho, Ljajiće a Obiho, který korunoval svůj velmi dobrý výkon. Otázka je, co s týmem a jeho největšími esy udělá reprezentační pauza. Velkou posilou pro celý tým by mohla být postava útočníka Nianga, který přestoupil z AC Milán.

Omar Milanetto, který ve své funkci sportovního ředitele Janova hráče přivedl a dobře ho zná, o něm řekl: "Je to skvělý hráč, může ještě hodně růst. Nesmírně rychle se učí, je celkově rychlý a má čich na výběr místa. Je to silově zaměřený útočník s parádním tahem na branku. Když vedle něj dáte hráče, který se do vápna hodí, mohou spolu strašit nejednu obranu. Není to ale jen Niang, protože celý tým Turína má velkou sílu," míní Milanetto.

Ani jeden tým není zcela kompletní. Domácí se nemohou spolehnout na dvojici Chibsah - Lombardi, protože oba mají méně vážná zranění. To samé platí na druhé straně barikády pro záložníka Valdifioriho. Zcela fit pak není hostující záložník Daniele Baselli.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Venuti, Lucioni, Antei, Di Chiara - Ciciretti, Cataldi, Memushaj, D'Alessandro - Iemmello, Coda
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N'Koulou, Moretti, Barreca - Rincon, Obi - Iago Falque, Ljajić, Berenguer - Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.61 - 3.87 - 1.81
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Třetí kolo italské nejvyšší soutěže uzavře duel Boloni s Neapolí. Domácí družina Roberta Donadoniho se pokusí zastavit rozjetý válec. Neapol v lize zvítězila sedmkrát v řadě, navíc dosud je stoprocentní i v evropských pohárech. Před utkáním se hodně vzpomíná na duel z loňské sezony, ve kterém Parthenopei zvítězili na Renato Dall'Arra drtivě 7:1.

Boloňu tak čeká nesmírně náročný úkol, navíc proti soupeři, který jí v minulé sezoně hořce potupil. Není to tak dávno, co Bolońa schytala ošklivý debakl 0:6 v Neapoli, ovšem domácí porážka 1:7 je ještě potupnější.

Trenér Roberto Donadoni věří, že tento zápas je dávno zapomenut a že jeho svěřenci vstoupí do utkání s favoritem s čistou hlavou. Začátek sezony se Boloni celkem vydařil, remíza 1:1 s Turínem a vydřené vítězství na Beneventu znamenají zisk čtyř bodů a průběžné osmé místo.

Jak už bylo naznačeno, Neapol má výtečnou formu. V lize poráží jednoho soupeře za druhým a příznivci Parthenopei konečně doufají v zisk Scudetta. Neapoli se zatím daří plnit všechny úkoly, tedy kvalifikovat se do základních skupin Ligy mistrů a první dvě utkání zvládnout.

Na druhou stranu poslední utkání s Atalantou ukázalo, že i tak výborný tým jako je Neapol má slabiny. Bergamaschi sice nakonec na body nedosáhli, ale na San Paolo domácím hodně zatápěli.

Zatímco Sarriho družina bude kompletní, ta Donadoniho nikoliv. Zdravotní potíže hlásí Falleti, Torosidis, Keita i Da Costa.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Krafth, De Maio, Maietta, Masina - Taider, Donsah, Poli - Verdi, Destro, Di Francesco
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Diawara, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.94 - 4.76 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Chievo Verona  (sobota 18:00)
Po reprezentační přestávce se vrací k životu také první italská liga. A její začátek bude v sobotu hodně zajímavým předkrmem. Domácí Juventus Turín hned po dvou kolech obsadil dobře známé místo lídra a z čela se jen tak nechystá. I proto bude Chievo Verona muset vymyslet něco speciálního, má-li si s favoritem poradit.

Juventus Turín chce zůstat na svém místě až do konce ligového kalendáře. První kolo se mu povedlo výtečně a porazil Cagliari 3:0, ve druhém kole také sbíral tři body. I když tady už souhra trochu potíží měla. Juventus v Janově zapsal a ještě ve 14. minutě prohrával dokonce o dvě branky! Nakonec ale ukázal svou sílu a povedlo se mu přestřílet domácí Grify čtyřmi góly.

Úkol byl naplněn, kritici Dybalova nového čísla umlčeni. Mladý Argentinec se totiž ukázal hattrickem a demonstroval, že právě on už dozrál do role tahouna a lídra, což je od nositele čísla 10 vždy nutně vyžadováno. Ostatně, ofenzivních talentů má Juventus hodně, protože k Higuainovi přibyli ještě Federico Bernardeschi či Douglas Costa.

Menší potíže by nyní trenér Massimiliano Allegri mohl mít s obranou. Nejenže již bez Leonarda Bonucciho nepůsobí tak jistě a chybí jí lídr, ale nešťastná reprezentační pauza trenérovi udělala ještě více vrásek na hlavě. Nemůže totiž nasadit veterána Barzagliho a zdravotně fit není ani mladší Giorgio Chiellini. Zbývá tak vložit důvěru ve dvojici Rugani - Benatia.

A právě to by mohlo rozhodnout. Uvědomuje si to někdejší hráč Chieva Renato Buso, který prozradil: "Juventus je velmi silný a slyšel jsem, že jej nikdo v Itálii není schopen porazit. Je to opravdu vynikající tým, ale právě nyní je trochu zranitelný. Nemá Bonucciho a chybět mu budou další zkušení obránci. To znamená, že pokud najdeme cestu, jak a kdy správně udeřit, můžeme našeho soupeře hodně zranit," uvědomuje si Buso.

Dlouhodobě se z bodů v tomto duelu raduje především Juventus Turín a Chievu se podařilo vyhrát nad svým sokem naposled před více než sedmi lety. Za poslední tři duely nastřádal Juventus do sítě Chieva vždy minimálně dvě branky. Chievo se nalézá na mnohem nižší příčce. V současné době mu musí stačit až průměrná 10. příčka, protože na první výhru nad Udinese nedokázalo reagovat adekvátně.

Do Verony naposled přijelo Lazio a to bylo nad síly domácích. Domácí se sice velmi udatně bránili a nesrazila je na kolena ani branka Cira Immobileho z 11. minuty. Ale na rozdílovou branku záložník Sergeje Milinkoviće-Saviće z 89. minuty už nemohli najít ta správná slova a kapitulovali. Chievu nahrává fakt, že jeho tým se zase tak moc nezměnil a navíc se trenér Rolando Maran může spolehnout na téměř kompletní výběr.

Přesto je jasným favoritem Juventus, což potvrzuje také Christian Manfredini. "Současný Juventus je jedním z nejlepších týmů na světě, má mnoho výtečných hráčů a podle mě ho Chievo nemůže zastavit. Může mu ale cestu za body hodně znepříjemnit. To Chievo umí a pracuje na své obraně snad nejlépe. Velkým plusem je to, že je hráčský kádr dobře sehraný. Doufám, že se diváci dočkají kvalitního fotbalu a rovněž ze strany Chieva ofenzivního představení," dodává někdejší hráč obou celků.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Benatia, Rugani, Alex Sandro - Matuidi, Pjanić - Douglas Costa, Bernardeschi, Mandzukić - Higuaín
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Gamberini, Dainelli, Gobbi - Castro, Radovanović, Hetemaj - Birsa - Inglese, Pucciarelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.29 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - AS Řím  (sobota 20:45)
AS Řím jede v sobotu večer na Marassi, kde jej netrpělivě vyhlíží tým trenéra Marca Giampaola. Ještě v minulém roce by se proti Vlkům zřejmě postavil český talent Patrik Schick, který ale čerstvě bude hájit barvy právě soupeře.

Aféra Patrika Schicka měla dlouhého trvání a bylo o ní napsáno tolik řádek, že už nemá smysl se jí zabývat. V Sampdorii ale český útočník vinou přestupové nejistoty příliš netrénoval a do římského AS přišel s fyzickým deficitem. Není proto pravděpodobné, že by se měl dostat do základní jedenáctky. Ostatně, trenér Eusebio Di Francesco ho sice sám chválil, ale řekl, že oproti ostatním spoluhráčům musí ještě mnoho dohnat.

Patrika Schicka se tudíž proti jeho někdejším spoluhráčům dočkáme nejspíš na lavičce. Dobrou zprávou pro trenéra Di Francesca je fakt, že své první minuty s míčem u nohy má za sebou Alessandro Florenzi, třebaže ani jeho nasazení od první minuty není příliš jisté. Krajní beci Bruno Peres s Rickem Karsdorpem už trénují se spoluhráči a tak tedy jen obránce Emerson Palmieri stále není k dispozici.

Hodně se očekává také od zkušeného obránce Héctora Morena. Ten přišel do AS Řím právě v létě a má dva velké sny: "Spolu s reprezentací máme za sebou několik vydařených duelů a dostali jsme se na mistrovství světa. Máme tady skvělou partu lidí a doufám, že dojdeme daleko. Je mým velkým cílem vyhrát na mistrovství. A velké plány mám také na klubové úrovni, protože AS je velkým klubem, který má bohatou historii. Rád bych mu pomohl k zisku ligového titulu," přeje si nová posila.

Se Sampdorií má AS několikaletou zkušenost. Z posledních pěti utkání vyhráli hráči AS třikrát a dvakrát padli. Při minulé návštěvě stadionu v Janově sice vedli po páté minutě a brance Bruna Perese, jenže domácí bryskně otočili a utkání skončili coby vítězové. Janovský stadion Luigi Ferraris není právě oblíbenou destinací římských hochů. Mnoho z nich se navíc k týmu připojilo teprve nedávno vzhledem k reprezentační pauze.

AS Řím začal výborně, protože se z Bergama vrátil coby vítěz. Na Stadio Olimpico už to ale tak snadné nebylo, i když šli domácí do vedení. Po několika smolných trefách do konstrukce se naplno rozjeli hosté a především díky dvěma brankám střelce Maura Icardiho či gólu Vecina si trenér Luciano Spalletti mohl pochvalovat výkon celého týmu.

Sampdoria má mnohem víc důvodů k oslavám, protože zatím ani jednou neprohrála. Nebyla nijak suverénní, ale vždy dokázala dát o jednu branku víc než její soupeř. Po prvním kole a Beneventu se Doria musela popasovat s Fiorentinou. Branky Caprariho s Quagliarellou nakonec stačily na tři body a Viola se musela poklonit i přes houževnatý výkon.

Doria se nyní cítí na AS více než připravena. Gaston Ramírez před duelem s Římany prozradil: "Myslím, že jsme připraveni. Každý z nás dělá na trénincích maximum, aby se dostal do co možná nejlepší formy a sami na sobě cítíme, jak se zlepšujeme. Máme skvělého trenéra, který přesně ví, čeho jsme schopni. Samozřejmě Řím nepodceňujeme a známe kvality svého soupeře. I přesto, že nemá kompletní obranu, zůstává enormně silným mužstvem," míní záložník Ramírez.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sala, Silvestre, Regini, Strinić - Barreto, Torreira, Praet - Ramirez - Quagliarella, Caprari
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Bruno Peres, Manolas, Juan Jesus, Kolarov - Strootman, De Rossi, Nainggolan - Defrel, Džeko, Perotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.97 - 3.68 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC22007:26
2.Inter Milán22006:16
3.SSC Neapol22006:26
4.AC Milán22005:16
5.UC Sampdoria22004:26
6.Turín FC21104:14
7.SPAL 201321103:24
8.SS Lazio21102:14
 Bologna FC21102:14
10.Chievo Verona21013:33
11.AS Řím21012:33
12.Janov CFC20112:41
13.Hellas Verona20111:31
14.FC Crotone20110:31
 US Sassuolo20110:31
16.Udinese Calcio20023:50
17.Benevento Calcio20021:30
18.Atalanta Bergamo20021:40
19.ACF Fiorentina20021:50
 Cagliari Calcio20021:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (365)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA NERAZZURRI ! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Porazí Spall Spal?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ak si povie nedeľu, že sa dobre vyspal tak áno.

Reagovat
Pospovič

Dnešní zápas italské ligy mezi Sampdorií Janov a AS Řím byl nakonec kvůli neuspokojivému počasí odložený, však tam je úplně ideální počasí

Reagovat
Inter Eterno Amore

nie sú náhodou záplavy zas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si třeba zahraje Schick

Reagovat
Pipo123

Teším sa na zajtrajšok, 1x uvidím AC v tejto sezóne, tak neviem čo od nich čakať, my budeme hrať asi v rovnakej zostave ako proti Juventusu, Nani ani Anderson nie sú v nominácii na zápas.

Reagovat
Milan.B

dostanete

Reagovat
Pipo123

Od bandy žoldákov ?

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Milan.B

od bandy kua dobrích zoldakov

Reagovat
Pipo123

Borini ?

Reagovat
Milan.B

aspon jeden babrak tam byt musi

Reagovat
smazaný uživatel

Proč žoldákov? Jsou tam mladí hráči jako Donarumma, Cutrone, Calabria. Že teď přišlo hodně hráčů najednou, je dáno tím, že předtím se několik let do posil neinvestovalo a přicházeli hráči s nedostatečnou kvalitou.

Reagovat
Pipo123

Donna je zrovna na prvom mieste žoľdákov

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tam je žoldák hlavne Raiola. Ak je teda pravda to, čo Donnarumma údajne odmietol od PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Banda zoldakov su tvoji surodenci..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Banda žobrákov to nieeee. To bolo, keď chodili zadarmo, ale teraz neeee..

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina poslední

Reagovat
stuff

433

Reagovat
brenk

Škoda toho Maria na krídle, v 433 podľa mňa jeho využiteľnosť výrazne klesá

Reagovat
stuff

Oproti 4231?

Reagovat
brenk

Hej, keďže pod ním je Sturaro tak tam max mohol skúsiť Bernu alebo iné krídlo, ktoré nie je tak silné dozadu

Reagovat
Airus

Byl tam jak pěst na oko, nic moc nepředvedl ( kromě závaru před naší prankou ) a zůstal do zranění i když měl žlutou. Přitom Douglas měl hodně dobrej zápas a příchod Berny to pěkně rozhýbal.... Ale Max ho prostě neposadí, i když je to náš jedinej hráč, kterej by mohl střídat/točit Higuaina kus za kus.

Reagovat
smazaný uživatel

Douglas měl dobrej zápas?:D

Reagovat
Airus

Jo. Na to že italskou ligu, ani svoje spoluhráče, nezná. Tak jo, měl.

Udržel přihrávky na 87%, Mandzukič se sotva drží na 80% z 4 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Byl neviditelnej, rozhodně bych nenapsal, že měl dobrej zápas jen podle statistiky přihrávek.

Reagovat
Airus

Neviditelnej? Vždyť tý pravý straně dominoval. Dobře kombinoval s Mirou a Lichtym, dostával se do šancí, zanášel míč do středu hřiště a obehrával soupeře i když byl zdvojenej.

Fakt nevim jakej zápas si sledoval

Reagovat
smazaný uživatel

No já teda nevim, ani si teď nevzpomenu do který šance se dostal. Na to jak nemám rád Maria a těšil jsem se naopak na Costu, tak s tebou nemůžu souhlasit. Mario byl v tom zápase lepší. Proto si taky myslím, že byl první střídanej. Byl to první zápas a nic nezkazil, neřikám, že byl hroznej, ale doufám, že dobrej zápas u něj bude něco jinýho.

Reagovat
Airus

Takže Costa kterej nic nezkazil byl horší než Mario, kterej dostal žlutou za jasnej loket do ksichtu, vytvořil jenom největší závar před naší branou a odchodil toho tolik až si poranil sval, tak byl lepší? U něj je jedinej důvod proč zůstal na hřišti (do zranění) a to Allegriho perverze.

Připomíná mi to tenhle sketch: https://www.youtube.com/watch?v=lxHzBs5ltxc

Reagovat
ED91

jediný ktorý sa snažil v predu niečo vytvoriť do príchodu Dybalu

Reagovat
Furia Ceca

Berna opět na lavičce. Tak snad se dostane na hřiště v průběhu hry, každopádně přes Mandžukiće to bude mít do sestavy o dost těžší, než Douglas přes Cuadrada...

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado > Mandžukič v zápase proti Janovu

Reagovat
Furia Ceca

To je sice možný, ale Mandžukićův přínos pro tým je celosezónně o dost vyšší, než Cuadradův. A o to jde, když potřebuješ někoho dlouhodobě přeskočit do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nieje Berna RW a Costa LW?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba zahrajou obě strany.

Reagovat
Furia Ceca

Tak jestlipak dneska VAR opět výrazně zasáhne do zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Barza/Howedes místo Benatii a taky bych radši viděl Bentu než Sturara.

No jdem na to hoši.

Reagovat
Furia Ceca

Až teď jsem si všiml, že kapitánuje Lichták!

Reagovat
M11

GOAL !!!

Reagovat
Furia Ceca

Dobrej vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor je slušnej mimoň :D

Reagovat
Pettirosso

Asa hraje skvěle jak za starých časů

Reagovat
smazaný uživatel

vsimas si aj tie nahravky co ma?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytl jsem začátek, kdo je kapitán Juve??

Reagovat
smazaný uživatel

jo už to vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain už nereprezentuje??

Že oba zápasy kvaldy hráli Messi - Icardi - Dybala

Reagovat
Furia Ceca

Reprezentuje, ale na poslední svaz nebyl povolán.

Reagovat
Furia Ceca

* sraz

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se

Reagovat
M11

PIPITA !!!

Reagovat
brenk

prišiel Dybala a kvalita stúpla tak o 1000%

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem si říkal, že bez něj jsme vepředu úplně v řiti...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tym ze je v zalohe kvalita v podobe Sturara(parodii na futbalistu)

Reagovat
smazaný uživatel

Se tam celek zápas jen motá, i teď a ještě dá gól

Je smutný, že pro něj nemáme na hrot konkurenci a jeho výkony budou jen upadat.

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, ten Dybala je tak strašně dobrej, až mě mrazí v zádech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta liga je mu malá

Reagovat
Visca el barca

Takovej horší Messi no

Reagovat
Lech

Reagovat
Furia Ceca

A přitom kdyby šel do Barcelony, tak ti rupne v trenkách.

Reagovat
Visca el barca

Ani ne, potřebujem praváka. Jeho čas přijde později

Reagovat
Visca el barca

Ale je top

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

JO, FEDE!

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala je Démon!

Reagovat
Furia Ceca

Koukám, že tajfun Patrik, kvůli kterýmu se dneska nebude v Janově hrát, to vzal přes Turín

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Milan.B

██─███─██──██─███──█████─█─█──███─█──█───██─██

█──█─█─█─█──█─█─█──█─█─█───█──█─█─██─█──█──█──█

██─█─█─██──██─███──█─█─█─█─█──███─█─██───█───█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──███─█─█─██─█─█──█─█─█─█─██─█─█─█──█─────█

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
FORZAMILAN

No tak nevíme, jestli se bude vůbec hrát, v Římě je prý vyhlášený oranžový kód kvůli těm záplavám. Stadio Olimpico je obehnaný nějakýma plastovýma bariérama proti vodě

Reagovat
Milan.B

tak oficialne je zapas odlozeny

Reagovat
Largo

V janove, ne v Rime.

Reagovat
FORZAMILAN

Jak ne v Římě? Vždyť jsou tam záplavy, nejezdí metro, v některých čtvrtích nefunguje elektřina...

Reagovat
Milan.B

teraz citam ze rozhodnutie nechala komisia na rozhodcovi, ten stanovil vykop na 16:00

Reagovat
FORZAMILAN

Ano, taky to vidím. Asi se bude hrát taky díky tomu, že hřiště bylo od včera přikryto plachtami, jak čtu

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Largo

Sorry, ted jsem to dočetl Tvůj koment jsem nějak podvědomě vztáhl na Dorii s AS, omlouvám se

Reagovat
FORZAMILAN

V poho, nic se neděje Ono je to nahnutý i v Udine, co tak čtu....

Reagovat
mojmira

Reagovat
Eldarion

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

celkom sa mi paci takato zostava. dufam, ze sa podari vyhrat

Inter (4-2-3-1): Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Miranda, Dalbert; Gagliardini, Borja Valero; Candreva, Joao Mario, Perisic; Icardi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší možná co máme.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

a ta lavička náhradníku je užasná ...hlavně at se nikdo nezrání...Forza Inter....

Reagovat
Inter Eterno Amore

zostava vyzerá pre mňa ideálna.. aj keď možno Vecino by bol lepší miesto Gagliu

Reagovat
Nuno čomes

Vecino ty dva zápasy neodehrál vůbec špatně.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Odohral ich výborne

Reagovat
FORZAMILAN

Tak se hrát nebude ............

Reagovat
smazaný uživatel

někdo stream prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

forza Škriniar!

Reagovat
Visca el barca

Sport 1 si dělá opět prdel ne ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Sport 1 čo zas jebe im ?

Reagovat
lnterista

to je nejaka provokace

Reagovat
Dejwa

Kdyby to aspoň nebylo poprvé.. se tam asi projíždí třema dickama naráz

Reagovat
smazaný uživatel

začnou vůbec nebo na to prdí?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Má vůbec nějakou cenu si platit nějaký sportovní programy??? Bundesligu letos radši nikdo nekoupil a Sport1+2 to maj krásně na háku...

Reagovat
smazaný uživatel

no konečne

Reagovat
Dejwa

Už jsem myslel, že se na to nepodívá

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie snad jasná ne?

Reagovat
Furia Ceca

Docela sranda vidět, jak čtyřicetiletej černoch povalí na zem Lavickýho.

Reagovat
Furia Ceca

Jo tak teď mi docvaklo, že vy se vyjadřujete k zápasu Interu... Ten můj koment patřil na střet Kessieho s Luisem Albertem.

Reagovat
smazaný uživatel

ak to nie je ani z videa jasné, dal by som to von

Reagovat
smazaný uživatel

to jim to trvalo teda

Reagovat
smazaný uživatel

nevím teda proč to trvalo 4 minuty ale dobrý rozhodnutí

Reagovat
Coutinho10

bravo bravo videorozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

spíše hlavní než video

Reagovat
Coutinho10

j jako cekal jsem, ze mu to rekne na jistotu, ale trochu se toho bal no

Reagovat
smazaný uživatel

ale k čemu to je,když se 3 minuty čeká než dočumí,aby ho tam poslal a čuměl sám...kdyby čuměli oba ve stejnou dobu,tak to mají hned

Reagovat
Coutinho10

jojo to jo ale lepší než, kdyby mu ten videorozhodčí řekl: hele, nejsem si úplně jistej, jestli to byla penalta a hlavní rozhodčí: ok, dobře, tak nechám ten free-kick a 3 minuty stejně v hajzlu

Reagovat
Panděvova ofina

Neuvěřitelně trapný to video-posuzování. Si tam beztak dohoňoval péro

Reagovat
Dejwa

Evidentně si na to nevěřil ten u videa.. ale můžeme být všichni rádi, že to video je, je jasný že nějakej čas potrvá, než se to dostane na úroveň, aby to nebralo tolik času, ale nadávat na to je nesmysl..

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Panděvova ofina

Rozhodně to pomůže, ale brát tím 5 minut hry je prostě zdržování. Jak už tu někdo psal, tak by měl jít k obrazovce rovnou a nestát 3 minuty na místě. Pokuď se to do budoucna nezrychlí, tak na to určitě nadávat budu.

Reagovat
mojmira

Tak prý se hraje, od 16:00

Reagovat
Pipo123

Ešte že, sa teším 2 týždne na futbal

Reagovat
mojmira

Ale docela to smrdí pořádnou bramboračkou, co jsem viděl fotky z Říma (ne teda přímo hřiště).

Reagovat
Pipo123

Už prestalo pršať, navyše trávnik je v poriadku, ten zakryli už včera, skôr bude blbé že nepríde veľa fanúšikov, pritom sa čakalo cca 40 tisíc

Reagovat
Inter Eterno Amore

4 min sa nehralo a nadstaví 2

Reagovat
smazaný uživatel

My si ty hráče ještě zrakvíme sami

Reagovat
danko10

Dvojica Boriello - Paloschi je tragikomédia.

Reagovat
smazaný uživatel

To len proti stoperom Interu.

Reagovat
snuff24

Perišič je dneska otřesnej

Reagovat
smazaný uživatel

Zase přihraje nebo dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo

Reagovat
snuff24

Mauro si spletl branky nebo o co se tam snažil

Reagovat
Dejwa

Musíme dát gól, smrdí to

Reagovat
Pipo123

Skriniar škoda to by bol gól kola, parádna strela

Reagovat
snuff24

Kurva Skrinar

Reagovat
smazaný uživatel

Miňo si tie zápasy za Inter užíva

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Brozo je někdy na facku

Reagovat
Antijuve

Já bych řekl pokaždé, když se ukáže na hřišti.

Reagovat
Inter Fan

Vždy

Reagovat
Pipo123

Ivan jasne trošku kritika na neho že hraje na hovno a boom taká jeba

Reagovat
smazaný uživatel

Perisiccccc !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

klasický Perišič

Reagovat
smazaný uživatel

wow Perisic

Reagovat
Panděvova ofina

To je všivák, levou

Reagovat
Dejwa

Paráda

Reagovat
snuff24

Ivan se opět vykoupil

Reagovat
Pipo123

Icardi je super, 90 minúta a on napáda rozohrávku súpera, na toto som od neho dlho čakal, už má asi viac dotykov za zápas než brankár

Reagovat
Dejwa

No zrovna dnes byl příšerně neviditelnej, co se týče nějaké mezihry a nebo přihrávek, v tom se musí hodně zlepšit.. ale napadání super, aspoň že to

Reagovat
Votas

A jeho pohyb před gólem Perišiče byl ďábelskej.

Reagovat
PISTOLERO

Nadherne to vymetl krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto i Barák dnes v základu, to jsem zvědav jestli se v průběhu sezóny udrží v základu oba.

Reagovat
Pipo123

Milí diváci,

kvůli špatnému počasí byl odložen začátek utkání Serie A Lazio - AC Milan na 16:00. Proto se mění i náš dnešní program na Sport1. Děkujeme za pochopení

Reagovat
Pipo123

16:00 Lazio-Milan, živě

Reagovat
Inter Fan

Mohol byt v telke dobry futbal. :/ Som zvedavy co tam namiesto toho daju

Reagovat
Pipo123

Dávajú to od 16:00, naopak Lyon bude len záznam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Fan

Reagovat
Pipo123

Lazio: Strakosha; Wallace; De Vrij, Radu; Basta, Parolo, Leiva, Lulic; Milinkovic, Luis Alberto; Immobile.

Milan: Donnarumma; Calabria; Musacchio; Bonucci; Rodriguez; Kessié; Biglia; Montolivo ; Suso; Cutrone; Borini

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy na to AC, fandim ale vam :)

Reagovat
Pipo123

To bude na hovno futbal, tie zálohy na oboch stranách sú hrozné, tak až na Alberta a Susa nie je ani jeden hráč čo by spravil nejaký rozdiel, to bude zase milión súbojov a faulov

Reagovat
smazaný uživatel

Zalohy? U nas chyba len Jack. Kessie je uz teraz hrac pre Real a Biglia vam este teraz chyba...

Reagovat
Pipo123

Nie je tam nikto kto by vedel jeden na jednoho, proste tomuto zápasu bude chýbať Bonaventura či Anderson

Reagovat
Vtáky cez tepláky

trafil si sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to iste by si urobil aj ty :)

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je picovina sa mi zda. Bacca ak nepremenil 1 uz viac nekopal

Reagovat
pepinho2

Jankto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Alberto Aquilani

200 milionov, aby si pak hral s Borinim a Montolivom :-)

Reagovat
Pipo123

Skôr nechápem ten stred zálohy, mať tam aj Bigliu a Montoliva, to bude strašne statické od AC

Reagovat
GEGE

vždyt Montolivo odehrál na mezzale svoje nejlepší zápasy v ACM...

Reagovat
Pipo123

To fakt ? Já som bol v tom že vždy hral na mieste registu a odtiaľ sa nikdy ani nepohol

Reagovat
GEGE

odehrál tam toho dost...hlavně za doby De Jonga...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj Jacka asi setri na EL a ten Borini je fail mercata ze nevysiel ten Keita. On je tych neuspesnych 5% o ktorych vravel Mirabelli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se bude nakonec hrát od 16.00? Super, už jsem myslel, že to odložili na jindy.

Reagovat
blaugrana

Nejaký ACE na lazio vs ac? dík

Reagovat
pepinho2

acestream://66ce42b59cd7028be149ee7e7ca17066910b2db3

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo Lazio ma nove logo?

Reagovat
Pipo123

Len na týchto dresoch, sú to retro dresy a tak isto aj logo

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky.

Reagovat
Pipo123

Škoda teraz,

Reagovat
rossoneri89

Tie trápne pády hráčov Lazia v šestnástke

Reagovat
smazaný uživatel

Dávej jim karty za ty simulace.

Reagovat
cresposuper

Luis Alberto vyzera byt celkom sikovny hrac

Reagovat
Dejwa

Luis Alberto těžkej Lavi

Reagovat
Furia Ceca

U sestřihu jsem si říkal to samý.

Reagovat
mojmira

Montolive posere totálně všechno na co šáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne staticky futbal... Nechapem, ze nehraju styl ako proti Bayernu kde behali hore dole. Tento buil up styl s kratkymi prihravkami sa mi hnusi...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nedá Locateliho nebo Hakana místo Montoliva? Ten na to už delší dobu nemá. No a Kalinič nebo Silva místo Boriniho

Reagovat
Pipo123

Strakosha má skvelú rozohrávku, on ešte neprihral zle,

Reagovat
olis

takze uz viem koho sledovat celu sezonu

Reagovat
rossoneri89

Tá ľavá strana Montolivo&Borini je katastrofa .... Chudák Rodriguez že musí s nimi hrať

Reagovat
Yanek

Reagovat
uff

Reagovat
Pipo123

Alberto je super, on sa výborne vyhral, už proti Juve hral výborne

Reagovat
Dejwa

Hraje slušně, aji Leiva

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Pipo123

Cirooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ten Montolivo musi na polcas dole. Ja nechapem ci stym Montelom spava ze ho tam vkuse jebe no je to jeho boj. Cinania ho vyjebu len tak sa zaprasi a konecne pride trener s gulami...

Reagovat
cresposuper

Zasluzene, Alberto pekne

Reagovat
lucius6

Líbí se mi, jak v Laziu vždycky nějakej hráč třeba celou sezonu vůbec nehraje a pak se z něj klidně stane v další sezoně hvězda, nejdřív to byl Anderson a teď má dobře našlápnuto Alberto, snad si udrží formu.

Reagovat
Pipo123

Má skvelú formu, hlavne sa nebojí niečo vymyslieť

Reagovat
Yanek

Kessie ať si podá ruku s Montolivem, katastrofální výkony už podruhé v řadě.

Reagovat
Antijuve

Lazio

Reagovat
olis

AC zatial slabota, ale ani sa necudujem ked je Montolivo a Borini v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta nesmysl. Lazio to má jako taktiku, při každém průniku do vápna spadnout. Bohužel to napotřetí zafungovalo. Škoda, kdyby jim za to dával hned žluté tak toho nechaj.

Reagovat
Pipo123

Vôbec ho nepodkopol že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cely cas si mazeme Lazio na chleba a im sa staci dostat s 1 hracom do 16tky a hned ho skopnu...

Reagovat
Pipo123

Mažete si nás na chleba ? to myslíš tie prihrávky na strase Leo - Musiačio a BIglia ?

Reagovat
lucius6

To myslíš vážně? Vždyť jste si nevytvořili pořádnou akci v 1. poločase.

Reagovat
The Krupy

Hľa, milánsky Msgoo.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsie drzanie lopty je mazanie na chleba?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Penalta správne posúdená .... Škoda že Donna nechytil (nemal k tomu ďaleko) ale bola to pekná bomba .... Dúfam že nás to preberie ale hlavne Montellu a dá dole istých hráčov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak im konecne nejaku odpiskal. Lazio hra na penalty s kazdym superom?

Reagovat
Pipo123

Ciroooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Dejwa

Pěkně

Reagovat
mato Kreator

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Tie kraje obrany su strasne tragicke...

Reagovat
Pipo123

Rodriguez ukazuje celých 45 minút ako vie/nevie brániť

Reagovat
rossoneri89

Tak nám vlastne Montellovi treba ... To má za dvojicu Montolivo&Borini .... Pice ho tam

Reagovat
Pipo123

Leiva je super, tie lopty odoberá skvele, on aj Milinkovič neprehrali snad súboj a že nám má chýbať Biglia ? Kde prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kks drzanie lopty 90% a Lazio 2 goly z nicoho... Treba mat aj stastie no

Reagovat
Pipo123

Ani raz ste nedostali loptu do našej šestnástky, ani jeden x za polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Nefetuj uz prosim ta...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tady nemas uplne pravdu, hned na zacatku Borini a jeho super volej

Reagovat
Pipo123

No ozaj to som zabudol, tak iba raz

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ja se to taky snažím zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Montella má materiál na asi všetky formácie okrem 433 ale bude to hrať ešte aj s Montolivom ou gad

Reagovat
smazaný uživatel

To Borini je tak dobry, ze stale hra v zaklade? Pri jeho prichode sa velice pisalo, ze na lavicku dobra posila, ale vzdy ked pozriem zostavu tak je hra od zaciatku

Reagovat
Pipo123

Od čias Reju som nevidel takto pozorné a sústredené Lazio, začíname hrať pragmaticky, neženieme sa dopredu, počkáme si na chybu súpera, takto sa mi to naozaj páči.

Reagovat
lucius6

Velmi dominantní výkon dneska, Takto takticky solidní defenzíva v našem podání, to jsem už dlouho neviděl, navíc přechod do útoku je bezchybný a AC vůbec neví, co s tim, jejich střed je o několik tříd horší a proto působí tak staticky a neflexibilně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic este par takychto polcasov a bye bye Montela aj s jeho prijebanym stylom...

Reagovat
smazaný uživatel

Zijes? Ved ste lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

A niesme? Lazio cisto na nahodu a stastie...

Reagovat
smazaný uživatel

Drzanie lopty sa strasne precenuje.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Repre pauza nam fakt pomohla, nejlepsi hrac dosavadní sezóny je totálně mimo (Suso), Kessie detto. Cela prava strana je mimo. Borini je parodie, akorat běhá. Kdyz ma balon, tak je to jak koukat na přebor, co nejdřív hodit Jacka. Misto Cutroneho šupem Kalinić.

Reagovat
olis

na tikete mam sice remizu ale nevadi

Reagovat
Panděvova ofina

Těžší soupeř a jsme doma . Trochu jsem to čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Nepohyblivymu to docela střílí

Reagovat
Pipo123

Vidím 1x AC, ale tie ich kraje obrany to je hrôza, k tomu ten stred zálohy, síce držia loptu, ale tie súboje často prehrávajú, tá trojica Parolo, Leiva a Milinkovič ich tam fyzicky ničí. Calabria a Rodriguez toho tiež moc nedokázali zastaviť, AC hraje dobre len po našu šestnástku, tam už nevedia ako ďalej.

Reagovat
rossoneri89

tiez sa mi to tak zda ze prideme po iste uzemie cca pred sestnastku a dalej nic ... nevieme ako ...

Reagovat
Pipo123

Máte jediné schopné krídlo a to je Suso, ktorého ale výborne zdvojuje dvojica Radu-Lulič, Crutone sa nevie dostať na loptu len hneď po ňom idú stopéri Lazia a Borini sa ubráni aj sám. Navyše tá záloha je strašne statická, Biglia hraje svoju klasiku, Montolivo tam stojí a Keší beží hore dole ako magor. My dobre bránime, ale vy nám to strašne uľahčujete

Reagovat
Vtáky cez tepláky

"Biglia hraje svoju klasiku..." hlavne že 17mil. ti bolo za neho málo.

Reagovat
Pipo123

Veď Biglia si svoje odohral, on nikdy nehral ako Modrič, od neho nečakaj gólové prihrávky, koľko dal asistencií v Laziu za tie 4 roky? možno 5. Podľa mňa hral obstojne, to skôr Montolivo a ten 40-ročný černoch hrali hrozne

Reagovat
Alberto Aquilani

Lazio úplne zaslúžene. Milan s tým ich triliardovým kádrom hrá ťažkú sračku. Niekto tu minule písal, že Montella je oveľa lepší tréner ako Di Fra. Akože, nehádam sa, ale Montella je proste pre mňa stále len ťažko priemerný tréner, ten tým svojim tímom nedáva nič navyše. Ako som mal Boriniho u nás rád, tak je niečo strašné sa naňho teraz kukať, tomu chalanovi trvá polhodinu asi každá vec na ihrisku.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Trvá mu to pul hodiny a pak to budto posere a nebo nahraje co nejvic dozadu

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Treba mu dať čas.. 1. tažký súper, a celý jedenácka v podstate nová.. prosím o hodnotenie za 2-3 mesiace.

Reagovat
maras93

Nemůžu sledovat match, bohužel/bohudík, ale je to opravdu tak bídný od nás ?

Reagovat
Pipo123

Páči sa mi tá postupná premena Inzaghiho, minulú sezónu sme hrali hurá futbal a proti lepším klubom dostali na prdel, Inzaghi sa sám poučil, zmenil systém na 3-5-2 a od zápasov proti AS to začalo fungovať, proti Juve aj dnes znova výborná obrana, síce to nie je na oko tak krásne ako keď sme hrali 4-3-3 a mali na krídle Keitu a Andersona, ale takticky hráme výborne.

Reagovat
olis

3-5-2/3-4-3 najlepsie co moze byt

Reagovat
uff

Mne sa páčilo ako ste hrali. Veľmi zodpovedne a takticky. Plus ste potom boli čím ďalej tým viac nebezpečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali na nahodu. Immobile raz v zivote trafi z voleja loptu a presne v zapase snami. Prvy polcas len nabehavali do 16 a padali tam jak ten zobrak Neymar... V odvete si snimi vytreme rit...

Reagovat
smazaný uživatel

noo ešteže na začiatok sezony sú zapasy so slabšími supermi. proti lepšíemu teamu by to..fuu asi ozaj chvilu potrva kym sa tak vela novych hračov zohrá. je tam hodne nepresností plus montolivo katastrofalny a borini. riadny tandem ty vole. pri nich už človek vulgarne nadáva. inak sa neda kurva.

uvidíme či bude mať vincent odvahu spraviť zmeny od začiatku polčasu. dufam ze hej. jack a locatelli hore. okamžite

Reagovat
Pipo123

Cirooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak za tohle bych jim všem rozbil hubu

Reagovat
Alberto Aquilani

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
mato Kreator

ciroo 3 kus

Reagovat
Pipo123

Alberto, Lulič, Milinkovič to bola teraz exhibícia ako si ich povodili

Reagovat
Dejwa

Super akce

Reagovat
olis

Reagovat
M11

zabijak

Reagovat
Yanek

Pořád nestřídáme????

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Pipo123

Albertooooooooooo

Reagovat
Dejwa

rozklad

Reagovat
mato Kreator

4-0

Reagovat
Ragazzo d'oro

Wut

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio válec

Reagovat
smazaný uživatel

Milán ide na Scudetto

Reagovat
Alberto Aquilani

REGINA DEL MERCATO

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci to nebude ako vcera Man C. vs Liverpool https://www.youtube.com/watch?v=YBHPpkyrCFs

Reagovat
lucius6

5 minut jsem mimo a 2 góly, co se to děje?!

Reagovat
Pipo123

To je ten team čo mal už túto sezónu vyhrať LM ?

Reagovat
Nuno čomes

AC je úplně hrozné, asi tak jako ty jejich dresy Biglia

Reagovat
el Principito

ten je fakt směšnej

Reagovat
Raylan

Suso je hooodně mimo

Reagovat
Antijuve

První těžký soupeř a mistrovské AC trochu nestíhá.

Reagovat
Pipo123

Biglia..... Leiva

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved AC Milan si Lazio maze na chleba

Reagovat
rossoneri89

radsej mohli ten zapas odlozit

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec dobře, že byl ten zápas odložen na jindy.

Reagovat
Eldarion

No už viem ako sa cítili Interisty minulý rok

Reagovat
KingMaster13

Měli ten zápas odložit Jsem to ale čekal jak jsem v tom základu viděl Montoliva a Boriniho tak jsem věděl, že to bude průser

Reagovat
smazaný uživatel

Boze 4 goly od zobrackeho Lazia co remizuje so Spalom...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
CubONE

No zrovna kvoli tebe ma to aj troska tesi. Mohol by si chvilu drzat hubu po tych silackych reciach.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by si si z papule vytiahnut moj kar lebo ti nic nerozumiem...

Reagovat
CubONE

Pred lebo sa pise ciarka.

Reagovat
uff

Drž hubu decko zasrané. Ani neviem z akej riti si sa tu zjavil. Píšeš hlúposti. Keď tu majú písať takýto fanúšikovia Ac tak zbohom rodina. Máš zasran 13 rokov a píšeš tu ako majster sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze decko zasrane ;) Milujem takych 20kg online herov ako ty co su nesmrtelny za klavesnicou a ked ich stretnes na ulici tak len klopia zrak...

Reagovat
ED91

To si presne ty

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam 98 kil, 10 percent tuku a rekreacne robim bojovy sport. Ty akurat tu s tym genom uffom chodite chlastat do krcmy a cez vikend na Trnavu vyskakovat na nevinnych fanusikov najme ked ste v pomere 5:1

Reagovat
Fridgiee

Ja mám 99 kilo, 11% tuku a rekreačně lžu na internetu abych se cítil lépe, když náhodou můj oblíbený fotbalový klub prohraje a je mi smutno.

Reagovat
smazaný uživatel

ty mozes mat tak 99 kilo a 11 bodov IQ

Reagovat
Fridgiee

To je stále 10 bodov co mozes zavidet.

Reagovat
ED91

Reagovat
stuff

Reagovat
Lech

Ok, uz vim do ktery ty skupiny te zaradit takovych znam nemas nahodou na rameni nejaky tribal tetovani nebo snad tygra?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám tetovanie. Dal by si na Ferrari nálepku?

Reagovat
Lech

Oooooooou

Reagovat
stuff

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od Spalu schytate len 3ku

Reagovat
Ragazzo d'oro

Montolivo

Reagovat
CubONE

Najprv sa naseriem, ze ten zapas odlozili, tak nepozeram, teraz sa naseriem, ked som nahodou kukol na livescore. Pica nedela.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimave

Reagovat
maras93

To ještě dotáhnem

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia Lazia uzite si tuto vyhru, pred AC aj tak neskoncite...

Reagovat
Pipo123

-7

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi traged, co zije v minulosti...

Reagovat
Fridgiee

Dýchej zhluboka

Reagovat
Panděvova ofina
Reagovat
smazaný uživatel

Uplne vidno ako su ty hraci unaveny z repre zapasov a zase nezohraty. Lazio malo pauzu tam bol 1 na repre zraze z AC 17...

Reagovat
Pipo123

Chudáci hráči AC, od 1 min boli unavený

Reagovat
blaugrana

í*

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

Calhanoglu hru AC slušně pozvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Immobile luck Off...

Reagovat
RKBoy

pri ludoch ako ty rozmýšlam či to robíš naschvál, lebo sa nudíš,alebo si naozaj tak sprostý a hlúpy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze rozmyslam.. nefandi si...

Reagovat
Pipo123

Leo začína vyzerať ako Rannochia

Reagovat
Dejwa

Taky jsem si říkal, že byl jak kužel

Reagovat
Milan.B

je to montellova chyba... svojho sraca boriniho tam napchal, k nemu este lentolivo a je to doma

Reagovat
Alberto Aquilani

Zrovna od hráča ako Bonucci by som čakal, že v týchto okamihoch bude líder, ale práve naopak, najviac ho to tam nebaví, už ani nemá snahu.

Reagovat
The Krupy

nech si to tam užije

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Nemá vedle sebe opici s diplomem a Barzagliho, to bude ten důvod.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Pipo123

Presne, on počas celého zápasu len postáva, keď sme hrali proti Juve tak cez seba nikoho nepustil, dnes si ho tam vodí Alberto aj Ciro

Reagovat
danko10

Jak sa tam jeden na jedného otočil Immobilemu zadkom. Jak na benefičnom mači.

Reagovat
olis

on mi ani v Juve neprisiel az tak mega top ako o nom niektory pisali

Reagovat
ED91

#HungrierThanEver

Reagovat
smazaný uživatel

Biglia to regulérně sabotuje.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Pipo123

Síce dal Ciro 3 góly, ale za mňa najlepší hráč na ihrisku Alberto, baví sa futbalom, super výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio pekne

uz len kvoli Jose13 este pridajte

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Ragazzo d'oro

Parolo

Reagovat
lucius6

Reagovat
Pipo123

Najlepšia červená karta, aspoň jeden zápas bez Parola

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sa z tohoto zapasu pouci najme Montela a pochopi, ze Montolivo nema co robit v muzstve, ze hrac kupeny ako back up nema co robit v zaklade ked hrac ktoreho ma backupovat sedi na lavicke a vysrat sa na ten jeho postupny built up styl... Btw fanusikovia Lazia uzite si tento den. Uz bude len horsie

Reagovat
Pipo123

Bla bla bla bla, už bude len horšie, bla bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

Super Lazio a Fiorentina

Reagovat
smazaný uživatel

Je to len začiatok série A,ale AC kým sa rozohrajé asi potrvá.no neviem či Montela je tým správnym mužom na lavičke....

Reagovat
olis

BOLOGNA (4-2-3-1): Mirante; Krafth, Helander, Maietta, Masina; Pulgar, Poli; Verdi, Palacio, Di Francesco; Destro. All. Donadoni

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne. All. Sarri

Forza Napoli!

Reagovat
alcantara

To je retard Stacilo to pustit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele