Serie A - preview 29. kola

18.03.2017, 08:39, aktualizováno 19.03.2017, 08:47
Previews
Nedělní program na italské scéně odstartuje střetnutí Empoli s Neapolí. Odpoledne Atalanta přivítá Pescaru, Bologna si to rozdá s Chievem a Cagliari hostí římské Lazio. Crotone vyzve Fiorentinu, Sampdoria si to rozdá s Juventusem a Palermo zajíždí na půdu Udinese. AS Řím následně ve večerních hodinách poměří síly se Sassuolem...
Empoli FC - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Neapol se vzpamatovala ze skličující porážky od Realu Madrid a hodlá dál upínat své naděje na boj o druhé místo. V neděli k tomu má další šanci, protože jede do Toskánska. Tamní Empoli by pak nemělo být pro její obranu žádnou hrozbou.

Empoli se zuby nehty drží v první lize a zatím se pohybuje těsně nad vodou. Po 28 odehraných duelech má na kontě 22 bodů a drží se o pět bodů nad pásmem sestupu. Aktuální 17. příčka je ale hodně ohrožená, protože Palermo je nevyzpytatelným týmem a další utkání nebude pro Empoli procházkou růžovou zahradou. Zvláště jeho obrana se musí zákonitě obávat, neboť ji čeká střet s nejlepší ofenzívou ligy.

Navzdory tomu, že odešel Gonzalo Higuaín, Manolo Gabbiadini působí v Premier League a kanonýr Arkadiusz Milik se zranil, se Neapol pyšní nejlepším útokem. Dohromady vstřelila už 65 branek a v tomto pomyslném souboji zatím o čtyři vstřelené branky vede nad římským AS. Tento trend se odrazil také v posledních dvou duelech s Empoli, protože mu Neapol vstřelila sedm gólů a jen jeden dostala.

V současné době Neapol hodila za hlavu prohrané duely s Realem Madrid a soustředí se opět na ligu. V ní se Partenopei docela daří a zatím ztrácí na druhé AS jen dva body. A to i díky minulému kolu, ve kterém si na San Paolo poradili s Crotone. Dvěma zásahy se blýskl Lorenzo Insigne, jeden gól z penalty přidal Dries Mertens. Právě belgický útočník je zatím nejlepším střelcem Neapole, na kontě má už 19 branek.

Podobného kanonýra by Empoli uvítalo s otevřenou náručí. Dovolit by si ho mohlo ale snad jedině ve fotbalovém manažeru, protože se z toskánského celku stává stále méně atraktivní klub. Naposledy odešel i jeden z jeho hrdinů a srdečních hráčů, Riccardo Saponara. Bez výraznějších osobností čeká Empoli ještě hodně náročná práce, pokud se chce zachránit.

Hlavním problémem, který z části odešel se Saponarou, je kreativita a ofenzivní síla. Empoli má totiž nálepku nejméně skórujícího týmu v první lize a za 28 kol nastřílelo jen 15 branek, tedy o čtyři méně než Mertens sám o sobě. Proti starým známým nenastoupí zraněný obránce Tonelli, domácí zase postrádají Mauriho s Tellem.

Přesto je prezident Fabrizio Corsi relativně spokojen: "Jediná věc, na které nám teď záleží, je setrvání v první lize. I proto jsme se rozhodli, že Giovanni Martusciello zůstane naším trenérem a dovede tým k záchraně. Víme, že nemáme nic jisté, ale všichni v klubu se snaží. Nikdy se nevzdáme a to ani proti těm nejlepším soupeřům,” naráží Corsi na duel s Neapolí.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Costa, Pasqual - Krunić, Diousse, Croce - El Kaddouri - Maccarone, Pucciarelli
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Zieliński, Jorginho, Hamšík - Callejon, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.40 - 4.85 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - SS Lazio  (neděle 15:00)
Lazio má možnost potvrdit stávající čtvrté místo, přiblížit se třetí Neapoli či v neposlední řadě využít zaváhání Interu. V boji o poháry či Ligu mistrů potřebuje na Sardinii uspět. Podaří se svěřencům trenéra Inzaghiho na stadionu Sant'Elia uspět?

Nejprve k domácím. Cagliari může těšit fakt, že má na osmácté Palermo více než luxusní šestnáctibodový náskok. Boje o záchranu se ho tedy netýkají, což ale neznamená, že by měl duel s Laziem jakkoliv vypustit. Naopak. Sardiňané mají Laziu co oplácet, protože první zápas skončil jejich drtivou porážkou 1:4.

Cagliari má zasebou dvě nepovedená utkání s Interem, respektive Fiorentinou. Zatímco od Interu schytala pětigólový debakl, ve Florencii podlehla jen těsně a navíc brankou ve druhé minutě nastaveného času, kdy se prosadil chorvatský střelec Nikola Kalinić.

Na zcela opačném pólu tabulky bojuje Lazio, které by se rádo probojovalo do Ligy mistrů. Na třetí místo, která zaručí předkolo milionářské soutěže zatím ztrácí čtyři body. Římský celek je ve výtečné formě, naposledy prohrál koncem ledna, kdy nestačil na Chievo, ale od té doby každého soupeře porazil, s výjimkou milánského AC, se kterým si body rozdělil. Bilance za posledních deset zápasů je následující: Sedm výher, jedna remíza a dvě porážky.

Lazio má dle očekávání lepší vzájemnou bilanci. Opanovalo také první duel hraný na Stadio Olimpico. Biancocelesti tedy rozstříleli Cagliari vysoko 4:1.

Domácí budou hodně oslabeni o několik absencí. Mimo hru je útočník Borriello, dále Melchiorri, Colombo, Ceppitelli, Capuano a Deiola. Ani Biancocelesti nebudou kompletní, schází Bastos, Milinkovič-Savič i brankařská jednička Marchetii, kterého zatím více než důstojně nahrazuje Strakosha.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Isla, Pisacane, Bruno Alves, Murru - Dessena, Tachtsidis, Barella - Ionita, Joao Pedro - Sau
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Basta, De Vrij, Hoedt, Radu - Parolo, Bíglia, Lulič - Felipe Anderson, Baldé Keita - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.65 - 4.30 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Juventus FC  (neděle 15:00)
Juventus Turín se pomalými kroky jistě sune blíž a blíž k dalšímu Scudettu a vítězí také na dalších frontách. Tři body očekává také při výjezdu do Janova, kde jej čeká Sampdoria. Námořníkům se totiž proti Juve doma moc nedaří.

V italské Serii A se situace dlouhodobě točí jen kolem Juventusu Turín. Stará dáma má dostatek kvality i prostředků pro suverénní nadvládu nad italskou kopanou a chybí jí vytrvalá konkurence. Schopné vedení dokáže kádr Juve každým rokem posilovat a kromě domácí scény slavný celek obrací své myšlenky také na Ligu mistrů. V ní by letos mohl dojít hodně daleko a další krok k tomu učinil v týdnu.

Bianconeri si přivezli z Porta velmi důležitou výhru a chtěli ji potvrdit také doma. To se jim nakonec povedlo i díky červené kartě pro Maximiliana Pereiru a následné penaltě, kterou s přehledem proměnil mladý hračička Paulo Dybala. Celkově Juventus s Portem neměl problém a navázal tím na spektákl z minulého kola, ve kterém si poradil s AC Milán. Ani tady se média neubránila kontroverzím, protože domácí Juve vyhrálo také díky penaltě, navíc nařízené v 97. minutě.

Jisté je však pouze to, že mašina zvaná Juventus Turín jede dál, a že ji Neapol s AS Řím zatím nepronásledují tak vytrvale. Na čele italské ligy má Juve náskok pohodlných osmi bodů a nezdá se, že by se jeho forma měla zastavit. V jeho kádru se zdravotní lapálie vyhýbají klíčovým oporám a před 29. kolem tomu není jinak - chybět budou jen zranění Benatia se Sturarem.

O utkání na stadionu Marassi promluvil muž, který má coby hráč zkušenosti z obou klubů. Pro web Tuttojuve Luca Fusi podotkl: "Každý z těchto klubů pro mě znamená něco jiného a rovněž toto utkání bere každý s jinými ambicemi. Juventus je těžko k zastavení a patří k nejlepším týmům světa. Musí mít špatný den, abyste ho mohli porazit. Sampdoria naopak bere toto utkání spíše jako prestiž a bude se snažit urvat nějaké body proti šampionům. To ovšem znamená, že si Juventus musí dávat velký pozor.”

Ani Doria se moc netrápí s absencemi a proti Juventusu musí oželet snad jen brankáře Viviana, jehož zastoupí Puggioni. Celkově se týmu trenéra Giampaola daří vyrovnat své výkony a vyhrávat více zápasů po sobě. Co mu podráží nohy, to je nepříliš kvalitní obrana a delší vzpamatování se z porážek.

Doria naposled prohrála s Atalantou koncem ledna a minulé dva duely pro ni skončily výhrou. Po třech vstřelených gólech do sítě Pescary se Námořníkům povedlo janovské derby, které rozhodl dvacet minut před koncem Kolumbijec Luis Muriel a jedna z hlavních postav Dorie. I díky těmto třem bodům se Doria usídlila na současné 9. příčce a vážně ohrožuje Fiorentinu.

Právě Luise Muriela zpovídal deník Gazzetta dello Sport. "Jsem osobně nejvíc vděčný prezidentu Ferrerovi, který mi podal pomocnou ruku, když jsem potřeboval. Věřil mi a dodával mi motivaci, což mi moc pomohlo. Našel jsem tu klidné prostředí a zamiloval jsem si Janov. O případných nabídkách se teď bavit nebudu, soustředím se jen na duel s Juventusem. Nejsme favority, ale pokusíme se udělat maximum,” dodal autor deseti ligových branek.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sala, Silvestre, Škriniar, Regini - Barreto, Torreira, Praet - Bruno Fernandes - Muriel, Quagliarella
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Rugani, Asamoah - Khedira, Pjanić - Cuadrado, Dybala, Mandžukić - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.90 - 4.15 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Crotone - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Na první pohled čeká Fiorentinu snadný úkol, vyhrát na půdě naprosto marného Crotone. Domácí zcela neúspěně bojují o záchranu a ztrácejí kde se dá. Viola ale první zápas hraný doma nezvládla a s nováčkem si body rozdělila.

Crotone dosud nasbíralo jen čtrnáct bodů a s takovou může na konečnou záchranu jen těžko pomýšlet. Nováček soutěže má stejný problém jako další žhaví adepti na sestup do Serie B Pescara a Palermo, nedaří se jim totiž v pravidelných intervalech bodovat. Domácí naposledy naplno bodovali koncem ledna a od té doby si už připsali jen jednu bezbrankovou remízu doma se Sassuolem.

Ani Fiorentině se nedaří plnění předsezonních cílů. Ve Florencii si představovali boj o Ligu mistrů, ale na ten si letos mohou nechat zajít chuť. Viola je až osmá a navíc na pohárové příčky už dost ztrácí. V minulém kole Sousovi svěřenci přerušili třízápasové čekání na vítězství, když zdolali nejtěsnějším výsledkem Cagliari.

Samozřejmě pozice trenéra Paula Sousy není pevná. O jeho odvolání se neustále spekuluje, avšak od vedení zatím dostává důvěru.

Ačkoliv se tedy Fiorentině nedaří úplně podle představ, na půdě Crotone bude v pozici velkého favorita. Hosté ale nesmějí nic podcenit, nebo by se jim mohlo přihodit to, co v domácím zápase. Tehdejší remíza 1:1 byla dílem nejen podcenění, ale také extrémně podmáčeným terénem, což by tentokrát nemělo hrozit.

Kouč Nicola, který má stále důvěru vedení, nemůže počítat se zraněným Capezzim a vykartovaným Dos Santosem. Prakticky stejně je na tom i Viola, která se bude muset obejít bez Bernardeschiho i obránce Tomoviče.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Rosi, Ceccherini, Ferrari, Mesbah - Rohden, Barberis, Crisetig, Stoian - Trotta, Falcinelli
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Sanchez, Rodríguez, Astori - Chiesa, Vecino, Badelj, Tello - Saponara - Borja Valero, Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.60 - 3.60 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Boloňa doma potěšila své fanoušky naposledy koncem ledna a od té doby se stadion Renato Dall'Ara stal vítaným hostitelem. Tři body si tu totiž odvezl každý. Takovou štědrost chtějí v Boloni ukončit a proti Chievu mají ideální příležitost.

Od lednové výhry sehrála Boloňa před zraky svých fanoušků čtyři utkání a nutno podotknout, že měla obtížný los. Hostila jak Neapol, tak i Lazio a oba milánské velkokluby. Nezískala ani bod a v tabulce se propadla na až na čtrnácté místo. Může být ale zatím v klidu, protože trojlístek aspirantů na sestup Pescara, Crotone a Palermo body jentak nesbírají. Svěřenci Roberta Donadoniho ale v minulém kole zvítězili, jedinou brankou Matii Destra udolali Sassuolo na jeho půdě 1:0.

V minulém kole naplno bodovali i Chievo, které naprosto nekompromisně smetlo Empoli 4:0. Svěřenci Rolanda Marana se mohou chlubit výbornou formou. Od konce ledna prohráli jen dvě utkání, navíc s Milánem a Neapolí, a nasbírali celkem třináct bodů. V těchto žních by rádi pokračovali i v Boloni, kde naposledy rovněž vyhráli. Boloňa bude postrádat zraněného Rizza a potrestanou dvojici Torosidis, Masina. Dvě absence hlaásají i Fly Donkeys, jedná se o zkušeného Gobbiho a Gapkého.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Krafth, Maietta, Gastaldello, Mbaye - Taider, Pulgar, Džemaili - Verdi, Destro, Di Francesco
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Dainelli, Cesar, Cacciatore - Castro, Radovanovič, Hetemaj - Birsa, Meggiorini, Inglese
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Delfino Pescara  (neděle 15:00)
Pescara se stále ne a ne odlepit ode dna, kam Delfíny přikovala zatím mizerná sezona. Pescaře tak reálně hrozí pád do druhé nejvyšší soutěže. A mnoho příjemných nadějí neskýtá ani nálada v táboře Atalanty Bergamo coby jejího soupeře.

Atalanta představuje svěží vítr ve stojatých vodách Serie A a dlouho plní srdce svých fanoušků i fotbalových expertů nezřízeným návalem optimismu. O to horší políček pro ni znamenalo minulé kolo, ve kterém narazila na milánský Inter. Proces vystřízlivění pro ni začíná už v neděli, kdy se do Bergama vydá celá bájná Zemanlandia se Zdeňkem Zemanem u kormidla. Tento návrat krále ale Pescaře zatím připomíná trochu smutnější film.

Pescara sídlí na posledním místě, na kontě má jen 12 bodů a renesance českého bohéma zatím nepřináší požadovanou změnu. Po výtečné premiéře se Pescaře přestalo dařit a další tři duely Pescara prohrála se skóre dva ku osmi. V minulém kole ji přehrálo Udinese, které se trefilo třikrát a především díky skvělému výkonu Jakuba Jankta si uzmulo tři body. Jedním z mála pozitiv jsou výkony univerzála Ahmada Benaliho.

Libyjský reprezentant se ve zbytku sezony zaměřuje především na snahu nikdy se nevzdat. "Nemyslím, že by se naše situace odvíjela jen od ztráty s Empoli. Každý duel je pro nás zásadní a rozhodující, protože v konečném účtování může znamenat hodně. Pro nás neexistuje nic jiného, než snažit se vyhrát všechno, co můžeme. Jsem moc rád za to, že žiji v Pescaře a že jsem prvním Libyjcem v lize,” dodal Benali, ač rodák z Manchesteru.

Trenér Zeman se musí obejít bez několika hráčů. Zraněni jsou Gilardino, Pepe, Vitturini, Caprari a Stendardo, kvůli kartám nemůže nastoupit Bruno. Ani domácí nebudou komplet, protože jim chybí vykartovaný Kurtić a zraněný bek Dramé.

Atalanta se v minulém kole stala obětí velmi suverénního výkonu kapitána Maura Icardiho a jeho spoluhráčů. Od Interu dostala sedm branek, na což se nezapomíná. Byl to dost klíčový duel, protože právě Inter Atalantu přeskočil a celek z Bergama spadl na 6. příčku. Nic ale není ztraceno, protože Atalantě chybí na pohárové příčky jen dva body. A navíc se jí proti Pescaře dlouhodobě daří, neboť s ní ještě ani jednou za posledních 14 let neprohrála.

Trenér Gian Piero Gasperini nyní žádá od hráčů okamžitou odpověď. V rozhovoru pro Il Centro sdělil: "Byl to hrůzostrašný zápas, který jsme na San Siru odehráli. Za pouhých 17 minut jsme dostali 5 branek, což byl totální výpadek. Teď se musíme co nejdříve zase vrátit na vítěznou vlnu a nepropadnout depresím. Chci, aby každý z hráčů podal maximální výkon a ukázal, že se soustředí jen na přítomnost,” žádá Gasperini.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Zukanović - Conti, Kessie, Freuler, Spinazzola - Mounier - Petagna, Gomez
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Zampano, Coda, Bovo, Biraghi - Verre, Bruno, Memushaj - Benali, Cerri, Mitrita
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.30 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Città di Palermo  (neděle 18:00)
Palermo se v Dacia Areně pokusí o zisk tří bodů, které by je přiblížili k vysněné záchraně. Sicilané ale ztrácejí na nesestupové pozice sedm bodů, navíc Udinese představuje těžko čitelného soupeře, který doma může porazit kohokoliv.

Zebry se v minulém kole blýskly výhrou nad poslední Pescarou a upevnily si pozici na devátém místě. Skvělý večer zažil při výhře 3:1 český záložník Jakub Jankto, který jedno branku vstřelil sám a na dvě další nahrál.

Udinese je v této sezoně známé pro svojí výsledkovou nevyzpytatelnost. Svěřencům trenéra Delneriho chybí jakákoliv výsledková kontinuita. Vememeli v potaz, že za posledních deset kol získalo Udinese osm bodů, tak rovnou polovinu z toho získali proti Milánu a Juventusu.

V Dacia Areně se tentokrát představí Palermo, které má svých problémů více než dost. Sicialnům se stále nedaří pravidelně bodovat a s přibývajícím časem je jejich situace čím dál složitější. Sedmibodový ztráta na nesestupové Empoli se sice dá dohnat, ovšem k tomu je zapotřebí pravidelně bodovat a toho se hostům nedostává. Palermo za posledních pět kol nevyhrálo a připsalo si pouze bod za remízu se Sampdorií Janov.

Oba celky se musejí vypořádat s řadou zranění svých hráčů. Na straně domácích jsou mimo hru Fofana, Evangelista, Faraoni, Gnoukouri, Karnezis a Felipe. Palermo si v tomto se Zebrami nezadá, scházejí Rajkovič, Silva, Rispoli, Andělkovič i potrestaný Bruno Henrique.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Widmer, Danilo, Angella, Samir - Badu, Hallfredsson, Jankto - De Paul, Zapata, Théréau
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Fulignati - Morganella, Cionek, González, Aleesami - Gazzi, Čočev - Balogh, Diamanti, Salai - Néstorovski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.10 - 6.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - US Sassuolo  (neděle 20:45)
Římské AS vstřebává hořké vypadnutí z Evropské ligy, ale na regeneraci nemá příliš mnoho času. Nedělní program Serie A jej totiž povolává do bitvy proti týmu, v němž působí mnoho někdejších talentů z juniorky AS.

Nedělní večer bude mít ve Věčném městě symboliku návratů. Proti někdejším kamarádům a vzorům se postaví hned několik hráčů hostujícího Sassuola. V dobách dospívání oblékali dres Vlků obránce Luca Antei, záložníci Alberto Aquilani, Luca Mazzittelli a Lorenzo Pellegrini, jehož návrat do prvního týmu AS se očekává znovu v létě. Římu nadále patří také Federico Ricci a velkou nadějí dřív býval také Matteo Politano.

Vazby na Řím se ale v Sassuolu vztahují také na mladíka Scamaccu, který se coby nadějný produkt juniorky AS vrátil z nepovedného angažmá v PSV Eindhoven do Sassuola. A slibný zvuk má u fanoušků AS také Eusebio Di Francesco, který za Vlky hrával. Nyní vede právě Sassuolo a daří se mu dlouhodobě zlepšovat jeho výsledky. Díky nim dokonce Sassuolo hrálo Evropskou ligu, což se však ukázalo být nad jeho síly.

Právě s ohledem na náročnost více soutěží a zranění mnoha klíčových hráčů se Sassuolo dočkalo brzkého vyřazení a v Serii A se potácelo hodně blízko úplného dna. Poté, co se Neroverdi mohou soustředit opět jen na ligovou scénu, se jejich forma alespoň trochu zvedla. Za posledních deset minulých kol prohráli jen čtyřikrát, z toho v minulém kole jen těsně brankou Destra. Aktuálně sídlí na 13. místě a chtějí výš.

V duelu s AS Řím jim ale statistiky moc nepřejí, protože ve Věčném městě Sassuolo ještě Vlky neporazilo. Od roku 2013, kdy se Sassuolo dostalo do první ligy, nad Římem nevyzrálo ještě ani jednou. Dobrou zprávou pro ně je ale fakt, že domácí Giallorossi zase nad Sassuolem vítězí vždy jen venku. Oba trenéři pak musí počítat se ztrátami. Domácím chybí až do konce sezony zkoušený Florenzi, hosté přijedou bez zraněných Magnanelliho, Anteie a Biondiniho.

Proti svému mateřskému klubu se postaví mimo jiné záložník Mazzitelli, který v Sassuolu plní úlohu defenzivního záložníka. A protože zná ofenzivní sílu AS, ví, na co si dávat pozor. V rozhovoru pro Sky zmínil: "Musíme začít od obrany. Neztrácet zbytečně míče a hrát velmi pozorně. Od každého z nás to bude vyžadovat velkou dávku koncentrace, protože útok Říma je pověstný.”

Ofenzivní hráči Vlků se vzchopili rovněž v klíčovém duelu s Lyonem. V rámci odvety osmifinále Evropské ligy potřebovalo AS vstřelit alespoň dvě branky, což se mu díky Strootmanovi a vlastním zásahu Tousarta nakonec podařilo. Protože ale zároveň inkasovali jediný gól Lyonu po hlavičce Diakhabyho, s Evropskou ligou se svěřenci trenéra Spallettiho museli rozloučit. A to přes dobrý výkon, který podali.

Alespoň že si napravili reputaci v rámci Serie A a v minulém kole porazili Palermo. I díky tomu jsou na druhém místě před dotírající Neapolí a mají náskok dvou bodů. A právě na boj o druhé místo se podle legendárního střelce Roberta Pruzza musí nadále soustředit.

"Cítím velké zklamání z vypadnutí, ale zároveň optimismus z předvedného výkonu a obrovského nasazení. Hráči ukázali, že umí bojovat. A to budou ještě hodně potřebovat, protože liga je ještě dlouhá. Navíc se proti AS dlouhodobě prosazují právě jeho bývalí hráči, kterých má Sassuolo požehnaně. Očekávám hodně náročné utkání,” dodal Pruzzo pro Gazzettu.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Rüdiger, Manolas, Fazio, Emerson - Paredes, Strootman - Salah, Nainggolan, El Shaarawy - Džeko
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Acerbi, Cannavaro, Peluso - Pellegrini, Aquilani, Duncan - Berardi, Defrel, Politano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 5.95 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Inter Milán  (sobota 18:00)
Turínské FC se doma překvapivě snadno poddává Interu Milán a už velmi dlouho jej v centru Piemontu nedokázalo porazit. Současné výsledky Mihajlovićova týmu jsou navíc závislé z velké části na Belottim.

Na turínském Stadio Olimpico se domácí Býci pokusí překvapit a znovu se naladit na vítěznou vlnu. Nebudou to ale mít lehké, protože Inter Milán je v oslnivé formě a minule nastřílel svému soupeři sedm branek! Sobotní podvečer nabídne jednu fotbalovou lahůdku a hned si ukážeme několik důvodů, proč byste si zápas neměli nechat ujít.

Jedním z důvodů je mimořádná střelecká síla, která se proti sobě postaví. Především pak souboj dvou hráčů, kteří mezi sebou aktuálně soutěží o korunu pro krále střelců. Domácí hrdina Andrea Belotti ještě neprožil úspěšnější sezonu a zatím má na svém kontě 22 gólů! Vedení klubu dělá maximum, aby odradilo případné zájemce, ale všem je asi jasné, že s touto formou to dá zabrat. Ani výkupní klauzule nastavená na 100 milionů eur pro případné zájemce mimo Itálii není dostatečnou překážkou.

Belottiho přínos pro hru Turína nespočívá jen ve střelbě branek, ale také ve velké bojovnosti, schopnosti být rozdílovým hráčem a především hráčem týmovým. K tomu přičtěme jeho schopnost bránit či věk. Problém je, že Turín je na Belottim až příliš závislý. A když se nedaří jemu, ani Falqué, Ljajić, López nebo Baselli nezáří. Jako třeba v minulém kole, kdy Turín padl proti Laziu.

Nehrál sice špatně a ještě tři minuty před koncem utkání remizoval, ale pak stačily dvě chyby, chvilková ztráta koncentrace a Lazio vyhrálo 3:1. Turín naopak vyhrál za deset posledních duelů jen dvakrát! To mu stačí na klidné desáté místo, což ale před sezonou rozhodně v plánu nebylo. A teď si bude muset nepříliš schopná obrana Býků dávat velký pozor.

Na druhé straně barikády totiž stojí Mauro Icardi. Pro něj se jedná o sledovaný a napínavý duel už jen kvůli Maxi Lópezovi a své manželce. Zároveň ale může přímo konfrontovat právě Belottiho, neboť je v tabulce střelců v jeho těsném závěsu. Argentinský kanonýr, který nemá v reprezentaci na růžích zrovna ustláno, si zatím připsal 20 branek. Tři z nich v minulém kole a to dokonce během devíti minut!

Icardi tak stanovil nový klubový rekord a přispěl mimo jiné k porážce Atalanty vysoko 7:1. Nebyl to však ojedinělý výsledek, protože předtím si Nerazzurri poradili zase s Cagliari a ani jeho obránce nijak nešetřili. Icardi sice vstřelil jen jednu branku, ale přidali se k němu hráči jako Ivan Perišić nebo Éver Banega, kteří rovněž tvoří velkou část ofenzivní kostry. Inter stále pomýšlí na Ligu mistrů, hodlá v létě investovat do kádru a experti mu v návratu do pohárů věří.

Turínu se navíc doma nedaří, protože za posledních více než 16 let Inter doma neporazil! Svůj komentář k tomuto duelu napsal mimo jiné Fabio Galante. Hlava to zasvěcená, neboť v letech 1996 až 1999 hrál za Inter a pak se přesunul právě do Turína. "Tohle bude hodně atraktivní utkání, na které se moc těším. Prakticky je možný jakýkoli výsledek, protože oba týmy jsou velmi dynamické. Těžko se předvídají a jejich palebná síla je velmi silná. Inter je podle mého přeci jen větším favoritem a brzy ho zase uvidíme v pohárech,” dodal Galante pro Gazzettu.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Rossettini, Moretti, Barreca - Benassi, Lukić, Baselli - Igo Falque, Belotti, Ljajić
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Medel, Miranda, Ansaldi - Gagliardini, Kondogbia - Candreva, Banega, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.95 - 3.83 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Janov CFC  (sobota 20:45)
Velice důležité utkání mají před sebou fotbalisté AC Milán. Slavnému celku znovu hrozí, že se vůbec nepodívá do pohárové Evropy. V tuto chvíli ztrácí ze sedmého místa na páté místo čtyři body, na třetí dokonce deset. Případné domácí zaváhání s Janovem by mohlo mít pro Rossoneri fatální důsledky.

A to především proto, že nejbližší konkurenti příliš bodů neztrácejí, tedy pokud zrovna nehrají mezi sebou. Platí to o Atalantě, Interu, Laziu nebo Neapoli a AS Římu. Fanoušci Rossoneri se už pomalu loučí s vidinou účasti v Lize mistrů, tedy soutěži, kterou před deseti lety naposledy opanovali. Bledé ale začínají být i vyhlídky na návrat do pohárů obecně.

Svěřence trenéra Vincenza Montelly teď čeká naprosto klíčová fáze sezony, neboť se utkají s papírově slabšími celky. Postupně je čekají FC Janov, Pescara, Palermo, Empoli nebo Crotone. Během těchto zápasů je navíc na programu milánské derby, které bude rovněž velice důležité, co se pohárových cílů týče.

AC Milán v minulém kole podlehl Juventusu a hodně se zlobil. Zápas podle jeho názoru hrubě ovlivnil výkon sudího, tedy přesněji řečeno jeho verdikt z páté minuty nastavení, kdy odpískal penaltu za hraní rukou uvnitř pokutového území. Další bodová ztráta by byla pro domácí velmi nepříjemná a s Janovem chtějí za každou cenu tři body. Koneckonců Grifům mají co oplácet, protože první zápas skončil milánskou porážkou 0:3.

Janovu se ale od té doby úplně přestalo dařit, což mělo za následek odvolání trenéra Juriče. Novým kormidelníkem se stal Andrea Mandorlini a ani pod ním to zatím není ono. Janov sice nedávno zvítězil na půdě Empoli, čímž ukončil čekání na první výhru v novém roce, ale v minulém kole své fanoušky opět nepotěšil, když nezvládl derby se Sampdorií.

Podle předpokladů by měl být AC Milán favoritem, ovšem v zápase bude velice oslaben. Pro zranění nemohou hrát Abate, Montolivo, Bonaventura, Honda a Suso, a hned trojice fotbalistů je v trestu (Romagnoli, Bacca, Sosa). Oslabeni budou i Janovští, konkrétně o Perina, Velosa, Gentilettiho a Burdissa.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - De Sciglio, Zapata, Paletta, Antonelli - Pašalič, Locatelli, Bertolacci - Ocampos, Lapadula, Deulofeu
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Muňoz, Orbán, Izzo - Lazovič, Ntcham, Cataldi, Hiljemark, Laxalt - Simeone, Pinilla
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.90 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC28231458:1970
2.AS Řím28202661:2562
3.SSC Neapol28186465:3060
4.SS Lazio28175650:3056
5.Inter Milán28173853:2954
6.Atalanta Bergamo28164843:3352
7.AC Milán28155841:3250
8.ACF Fiorentina28129745:3745
9.UC Sampdoria28118935:3341
10.Turín FC28109952:4639
11.Chievo Verona281151233:3738
12.Udinese Calcio28961332:3733
13.US Sassuolo28941535:4331
14.Bologna FC28871325:4131
15.Cagliari Calcio28941536:5831
16.Janov CFC28781330:4229
17.Empoli FC28571615:4322
18.Città di Palermo28361923:5615
19.FC Crotone28352021:4814
20.Delfino Pescara28262029:6312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (227)

Přidat komentář
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

cítim, že dnes padne veľa gólov .. 3 minimálne

Reagovat
snuff24

1:9 FORZA INTER

Reagovat
olis

Duvan Zapata dostal pozvanku do repre inak ak by odisiel Mertens alebo Insigne tak vraj pojdeme po Keitovi z Lazia a ADL by chcel vraj do vymeny ponuknut prave Zapatu, co na to hovoris Pipo?

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej by som bol, ak by isiel do Interu, zacal som im teraz dost fandit, paci sa mi ako pod Piolim isli nahoru. Jebem Lazio, forza INTER!

Reagovat
olis

skusil si, moc okate...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale ma ojebal

Reagovat
Pipo123

Braško cau, zasa si ušiel ušiel z psychiatrickej liečebne?

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Reagovat
Pospovič

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Zaviedli nam internet a vysadili mi lieky.

Reagovat
Pipo123

Hlavne nepíš mame, tá ti nemôže odpustiť že si sa jej vysral do postele

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, dobre. A čo ty, ako sa máš? Stále ťa trápi ten intímny problém? (Veď vieš o čom hovorím)

Reagovat
Pipo123

Vieš čo, občas ešte hej, ale mám novú partnerku a tej to nevadí, takže pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobre, bracek, som za teba rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je v mode si zakladat fake ucet, uz ked to spravili fantomasova sestra a rudnevsov brat

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Pipo123

Že Keita je jeba hráč a strašne ma bude štvať ak odíde, dúfam že sa nejak dohodnú a zostane, ale za Zapatu by to bolo fajn, samozrejme + nejaké prachy, bo Keita je trošku inde než Zapata

Reagovat
olis

to hej, je to fajn hrac, len ma sere ze by to bol dalsi hrac typu u ktoreho mozem kazdy den ocakavat kedy zacne strajkovat a bude chcet ist prec

Reagovat
Pipo123

Chce 3 mega ročne, tiež neviem či by ste mu toľko dali

Reagovat
olis

no to je dost, ale keby bola LM asi by to slo, tolko chce aj Mertens, tam je ale vraj skor problem jeho zena ktora chce prec

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
Inter Eterno Amore

Koscelník pekne takto sa hrá derby

Reagovat
Inter Eterno Amore

trošku do inej sekcie som to napísal ako som chcel

Reagovat
cresposuper

Benassi a Barreca (a Valdifiori) su zraneni, alebo si Mihajlovic znovu robi prdel?

Reagovat
Pipo123

On tam dáva tých svojich bubákov ako Obi, ale dnes tam je aj Lukic a ten vyzerá dosť dobre, do budúcna to môže byť super hráčik

Reagovat
cresposuper

tak je tam Acquah na ukor Benassiho, to mi staci

Reagovat
cizinec

Minulý týden 5 min před zápasem zjistím, že live dávají Neapol...dnes 5 min před zápasem zjistím, že to dávají na sport2 místo sport1...

Furi...nějaký dobrý odkazeček by nebyl? P.S. O naši spolupráci nikomu říkat radši nebudeme, ok

Reagovat
Furia Ceca

Sorry, nebyl jsem dneska doma.

Reagovat
Pipo123

Neviem čo od zápasu čakať, Torine je doma silné, na druhej strane tá ich obrane je komická, takže Icardi a Banega po 3 góly

Reagovat
snuff24

nemá někdo odkaz na sport2 ? ideal acestream .. díkec

Reagovat
snuff24

Ansaldi se mi zatím líbí celkem

Reagovat
lnterista

Me se libi ...je na nem videt ze je jinde jak ostatni plus Danilo

Reagovat
snuff24

jaj ... dneska každá druhá přihrávka konči u protihráče

Reagovat
snuff24

XDDDDDDDD Hart na pána

Reagovat
cizinec

Žofrééééé....jako pan

Reagovat
Votas

GOEFFFFFF

Reagovat
cresposuper

Kondooo

Reagovat
lnterista

Najs

Reagovat
Inter Eterno Amore

Žofrééééé Dežavú

Reagovat
snuff24

ještě 8

Reagovat
Pipo123

Hart

Reagovat
Tomanatura

TO co bylo za gol. Hart dneska obzvlast spatny.

Reagovat
vilp

Jaký máš názor na Icardiho?

Reagovat
Tomanatura

Top striker, vymleto v hlave

Reagovat
Rip

Super

Reagovat
Inter Eterno Amore

ono to ide v telke a ja pozerám na streame ešteže mi kamoš napísal

Reagovat
Rip

Dpč z výhody autového vhazování, založit protiutok Turina, z toho roh a gol.

Reagovat
Dejwa

Většina gólů co dostáváme v poslední době je přes D'Ambrosia ze standartek

Reagovat
Pipo123

Inter sa nechal po tom góle trošku poblázniť, to vyhovuje Torinu

Reagovat
cresposuper

tak oni vacsinou zahraju dobre tak 20 minut v zapase, takze cakam, ze v druhom polcase odpadnu

Reagovat
Dejwa

Zaslouženě

Reagovat
cresposuper

Zasluzene, vobec sme nenastupili...

Reagovat
Pipo123

Kde zostala zaloha Interu ? Ved ich tam prehravaju

Reagovat
snuff24

si děláš prdel

Reagovat
Alberto Aquilani

Iturbe asistencia che giocatore

Reagovat
sinter

v 50. min. pustim a nestacim sa cudovat.

Reagovat
snuff24

CANDREEEVAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
lnterista

Antoooonio

Reagovat
Dejwa

Uff Hart zachraňuje dnes, jedem kurva

Reagovat
Pipo123

Hart si podal ne ?

Reagovat
Votas

CANDREVAAAAAAAAA

Reagovat
snuff24

Hart je pánko momentálně po Handovi nejoblíbenější golman

Reagovat
cresposuper

Hart ten si podal

Reagovat
Tomanatura

Hart posral oba goly

Reagovat
Rip

Antonio krásně kua

Reagovat
Pipo123

Boye nadhera

Reagovat
snuff24

kua dneska by se nám šikl Schick

Reagovat
cresposuper

Perisic je totalne mimo..

Reagovat
snuff24

žejo

Reagovat
lnterista

A kdo tam v utoku neni?

Reagovat
cresposuper

Tak hlavne nikto tam nedojebal tolko dobrych akcii ako on. Ale mas pravdu, dnes je to vpredu slabe

Reagovat
snuff24

ty vole my si dnes nedáme ani metrovou příhravku coto je

Reagovat
snuff24

proč K-dog proboha

Reagovat
lnterista

Protoze je tragickej

Reagovat
snuff24

jsou tam mnohem vetší adepti

Reagovat
lnterista

Koho tam chces stridat Brozovicem? Kondogbia hodne ztraci balony vsechno mu trva a vzdycky mam strach kdyz ma balon

Reagovat
snuff24

Brozovice bych tam nedaval taky

Reagovat
Pipo123

Najlepsi brankar albionu joe Hart chyta jak fetak na kolese

Reagovat
10

Reagovat
snuff24

Perisic at jde do hajzlu dneska všechno posere

Reagovat
Pipo123

Toto je hura futbal jak svina, ziadna obraba, ziadna zaloha, Pioli aj Sinisa si idu svoje

Reagovat
lnterista

Nechapu co Eder nahraval

Reagovat
9augi9

Trápny Inter, toto fakt na LM nie je ani náhodou...

Reagovat
KillSwitch

Ide vam sopcast?

Reagovat
GEGE

trosku lagy ale jde...

Reagovat
KillSwitch

Vies mi poslat cislo streamu?

Reagovat
GEGE
Reagovat
smazaný uživatel

Cesare tak trochu o trénování. Rád bych ho viděl zpátky u kormidla některého z týmů Serie A.

http://www.football-italia.net/99855/prandelli-i-said-no-leicester

Reagovat
olis

tak v lete napriklad Fiorentina, predpokladam ze Sousa tam konci

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, kde skončí Di Francesco, jeho jméno se poslední dobou s Violou hodně spojuje. Ovšem záleží, jak to dopadne v Římě, protože pokud Spaletti skončí, tak Di Francesco je dost možná nejpravděpodobnější náhradou. Ale Prandelli by se mi zpátky ve Florencii moc líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně by mě zajímalo, co dovede DiFra s normálním týmem, místo té sebranky hostovaček.

A je to Romanista.

Ale ještě bych mu dal čas. Viola by pro něho byl dobrý mezistupeň.

Reagovat
Pipo123

goooooooool

Reagovat
Ragazzo d'oro

MÁTI!! Hrozne mu to přeju

Reagovat
mojmira

goooooooooool

Reagovat
GEGE

pěkně Mati Lapa luxusní ačko

Reagovat
GEGE

už sem za ty roky zapoměl jak je Mattia na pravé straně skvělý...

Reagovat
Ragazzo d'oro

hrozny rozdíl oproti tomu, kdyz hraje Lb

Reagovat
CubONE

Luca nalavo, Mattia napravo ideal.

Reagovat
Eldarion

Ako hráme? Furt mi do toho skáče niečo videl som akurát nadstavený čas

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zatim pohodový výkon, Genoa působí dost nemohoucně. Diktujeme tempo hry, šance taky byly (mmj. Izzo vykopával z brankové čáry).

Reagovat
Eldarion

Diky

Reagovat
Ragazzo d'oro

Alessio strašně chybí hlavně v rozehravce, Gabriel ani Zapata nejsou schopni dat smysluplný balon..

Reagovat
GEGE

Palleta má docela dobrou rozehrávku ale dnes už asi 3 námazy za poločas...o té gumě vedle něj škoda mluvit...

Reagovat
Eldarion

treba to poistiť pomeee

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tohle vypadalo spis na žlutou pro Laxalta

Reagovat
olis

OT: Neapol mal minulu sezonu viacmenej vyrovnany rozpocet ked skoncil v strate 3 mega: https://2.bp.blogspot.com/-HPOjZvJ3X1k/WLmxEVqff5I/AAAAAAAAE3s/JcPVyUDk9wgGHT8jTuSIPaY_UWObqNi7gCEw/s1600/2016%2Bce.png

tato sezona by mala byt vo velkom pluse kedze na prestupoch sa islo cca -20 az - 30 mega ale prijem z LM by mohol byt 70 - 80 mega, ak by sa tuto sezonu podarilo znova vybojovat druhe miesto tak by to boli na leto velmi slusne peniaze, myslim si ze ani velmi nie je co menit, ale bolo by vhodne poriesit noveho brankara, backup na RB a RW a potom samozrejme nahradit hracov ktory odidu ale to sa zafinancuje viacmenej z ich prestupov, najvhodnejsie by bolo asi navysit platovy rozpocet ktory to podla mna limituje najviac, pripadne sa naozaj pustit do noveho stadionu alebo aspon postavit tu velku akademiu o ktorej ADL basni

no prvym krokom bude zvladnut dnesny zapas, ocakavam trapenie ale snad uz konecne Empoli padne aj doma, potom bude ten kalendar zase dost masaker, repre pauza, juve, juve, lazio

Forza Napoli!

Reagovat
Eldarion

Vám by som prial aby ste udržali Mertensa, Insigneho aj Koulibalyho či ako so to píše a kúpili niekoho za Callejona možno aj nejakého world class záložnika na levelu Hamša. Zas ale neviem ako to budete hrať keď sa vráti Milik ktorý je hrot a Mertens je LW ako aj Insigne, či jeden odíde alebo sa bude Mertens striedať s Milikom na hrote čo sa mi moc nezdá a keď nebude moc hrať Insigne tak namiesto neho pojde Dries.

Reagovat
olis

no hej to by som bol aj ja rad ale Mertens a Insigne musia predlzit zmluvy, inak v lete obaja pojdu, u oboch je to neiste a este sa len uvidi ci predlzia, predpokladam ze jeden z nich odide, Koulibaly budem tiez rad ak ostane, ten predlzil zmluvu posledne leto takze toto leto dalsiu urcite nedostane, bude zalezat ako sa k tomu postavi on, predpokladam ze vedenie ho nebude nasilu predavat ak bude chciet ostat, taktiez som sa uz pohraval myslienkou ze Maksimovic prisiel iba na hostovanie za 5 mega a zatial nic moc nepredviedol, neviem ci je ta vykupka povinna ale ak nie neprekvapilo by ma ak by sme ho nakoniec neodkupili a namiesto Albiola hladali niekoho ineho

namiesto Callejona suhlas, resp. nemusi to byt hned niekto namiesto neho ale aspon niekto koho s nim bude Sarri tocit, co sa tyka zalohy tak tam by som nic nemenil, je to vsetko dobre pokryte a nie je priestor pre dalsiu posilu, traja mlady hraci s obrovskym potencialom + Allan a Jorginho ktory su tiez kvalitny, cize jedine ak by niekto odisiel a to sa neda vylucit u ziadneho z nich, v tom pripade dufam ze pride niekto skuseny a nie nejaky mladik ako Rog ktory bude pol roka cakat na prvu sancu, nakupit takych hracov raz za cas je fajn ale opakovat to kazde leto by podla mna nebolo spravne, to by sa Neapol nikam neposunul, uvidime ako to cele dopadne, zaklad je vybojovat druhe, prinajhorsom tretie miesto, inak sa to v lete cele meni

Reagovat
Eldarion

to už dáte minimálne tretie, máte síce asi najťažší los ale ostatné tímy nemajú káder na to aby vás predbehli to by sa museli diať velké veci. Ja si len prajem nech zas v Serii A sa nepredávajú hviezdy do PL a PD ale nech ide tá kvalita hore

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Borci, jak hrál Turbo?

Je šance, že si ho Miha nechá? Poslední dobou ho staví.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Eldarion

Forza Cagliari e Pescara

Reagovat
olis

Empoli (4-3-1-2) - Skorupski; Laurini, Bellusci, Costa, Pasqual; Croce, Krunic, Diousse; El Kaddouri; Pucciarelli, Thiam. All. Giovanni Martusciello.

Napoli (4-3-3) - Reina; Hysaj, Chiriches, Albiol, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Insigne, Mertens. All. Maurizio Sarri.

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Driseeeee reteeee

Reagovat
mastakillah

To je král

Reagovat
Pipo123

Tie penalty to už je na smiech a ja plač zároveň, "Cítil jsem, že na mě sáhnul, tak jsem spadnul,“

Reagovat
Pipo123

Tie penalty to už je na smiech a ja plač zároveň, "Cítil jsem, že na mě sáhnul, tak jsem spadnul,“

Reagovat
olis

slabota, na Empoli to nastastia staci, Insigne trosku forma ale tu priblblu oslavu by si mohol odpustit

Reagovat
M11

plakani slusne zafungovalo

Reagovat
olis

ked nam odpiskaju proti vam aspon 5 tak sa bude dat suhlasit

Reagovat
mastakillah

dneska obě penalty jasný

Reagovat
olis

prva bola este asi tesne pred 16tkou aspon mne sa tak zdalo, druha jasna

Reagovat
10

vždyť to bylo stejný už předtím, jen to nikoho nezajímá a Olis to nemá potřebu tady nějak rozmazávat

Reagovat
olis

Klasika, bez inkasovaného golu to nejde

Reagovat
M11

Buffon; Dani Alves, Barzagli, Rugani, Asamoah; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Alves a Cuadrado na jednej strane a ani jeden nevie brániť .....tá záloha škoda hovoriť

Reagovat
brenk

celkom spokojnosť, dúfam ale, že neodsunie Lichtyho zas na vedľajšiu koľaj, zlaté časy, keď bol Alves zranený

Reagovat
Airus

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Basta, De Vrij, Hoedt, Radu - Parolo, Biglia, Lulič - Anderson, Immobile, Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Říct "Patrik Schick" 5x během 20 vteřin je umění.

Reagovat
Airus

proto je to taky profesionální komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

Když už má ten kluk takové privlegium a skvělou možnost komentovat fotbal v televizi, mohl by se na to patřičně připravit.

Reagovat
brenk

Cuadrado paráda

Reagovat
M11

JUAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Airus

Asa Superstar Cuadrado

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado hezký, nikdy bych neřekl, že dokáže takto naběhnout do hlavičky, ale ten gól je Asamoaha, nádherný centr.

Reagovat
Airus

bez náběhu by z toho nic nebylo, ale Asa to poslal krásně do prázdnýho prostoru. Oba si zasloužej stejnou pochvalu

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijede Juventus a skoro kazdemu tymu v Italii to rozbije jejich vlastni hru. Prijde mi, ze ty tymy z nich maji az moc velky respekt kolikrat.

Reagovat
brenk

Reagovat
Airus

Na co si Mandzukič stěžuje?! Tak to dám dloubáčkem a nepálim skrz Higuaina

Reagovat
smazaný uživatel

Bych tě chtěl vidět.

Reagovat
Airus

Ty máš dneska zase náladu

Reagovat
olis

nejaky dobry stream na Lazio?

Reagovat
Mr.Jindros

Sampdoria Higuain

Reagovat
Airus

já sem rád že zkouší střílet co nejčastěji, většinou si to půl dne zrovnává a pak je z toho hovno.

Reagovat
Airus

*srovnává

Reagovat
brenk

výborne

Reagovat
M11

Ale ne Paulito

Reagovat
smazaný uživatel

"Některý z jeho spoluhráčů se tam dává do dresu..."

Reagovat
mato Kreator

boha

Reagovat
smazaný uživatel

Paulitooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Doria ma takovou formu, a co dneska hraji, to je k placi. Ted je otazka, jestli za to muze taktika Dorie nebo Allegriho. Kazdopadne v soucasne dobe, kdyby sli na hriste s tim, ze si to s juve rozdaji, vysledek by nebyl horsi, nez je ted.

Reagovat
brenk

Gonzalo by už tiež mohol niečo premeniť

Reagovat
M11

Gonzalo zahazuje

Reagovat
mato Kreator

kurva gonzalo

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín by se potřeboval trefit a prolomit tu úděsnou koncovku.

Reagovat
brenk

Maximiliano Allegri

Reagovat
smazaný uživatel

To rikal ten komentator na Sportu 1?

Reagovat
brenk

hej

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ti komentatori na sportu tv nejsou spatni celkem,ale je to vetsinou hrozna nuda. Udelaji si svoji praci, ale neni tam zadna nadstavba. Treba Bosak dokaze udelat i z nudy celkem zabavu. Jinak tento komentator dneska nema moc den, no. Podari se.

Reagovat
KillSwitch

ako to vyzerá s Laziom? mám na nich vsadené, ale podľa štatistík by možno bolo lepšie ich uzavrieť

Reagovat
Pipo123

Vyber to radšej, síce verím že gól dáme, šance sú, ale vyber

Reagovat
KillSwitch

nuž práve som prišiel že mi to nejde dúfam že to dajú :)

Reagovat
Airus

to jsou furt nějaký extra kokotiny

Reagovat
Airus

no ale kurva už

Reagovat
brenk

aj tak by nedal

Reagovat
10

"přihrávka na Barretu", "zákrok Puggiona"...to je hrůza ten komentátor na Sport1

Reagovat
aurelio

Pozeral som len prvý polčas a najviac ma zaujalo, aký je Regini strašne slabý. Na kapitána je veľmi nezodpovedný, necháva diery v obrane, aj gól bol jeho. A tie výlety dopredu, katastrofálna rozohrávka a nevyhnutné straty lôpt sú úplne smiešne. Oproti nemu vyzeral Ghoulam v predchádzajúcom zápase ako svetový obranca. Ten Bereszynski, čo sedí na lavičke sa mi minule zdal o dosť lepší.

Reagovat
Mr.Jindros

Asa

Reagovat
brenk

o Patrikovi Schickovi sa mi bude aj snívať po dnešku asi

Reagovat
Airus

To jsou střídání

Reagovat
10

"patrikšik" zaznělo zatím jen 93348x

Reagovat
Airus

Zase je to hráč kterej český diváky zajímá

Reagovat
Pipo123

Bez Milinkovič je ten futbal úplne o hovne

Reagovat
Airus

Přemýšlím co byl horší nákup.... Hernanes, nebo Alvés?

Reagovat
smazaný uživatel

Alves nebyl nákup.

Reagovat
Airus

koupil se za plat, pořád nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnej si pojmy. Provozní náklady nejsou součástí pořizovací ceny, tedy nákupu.

Reagovat
brenk

pošlite toho Alvesa do prdele, neznášam týchto šašov, čo sa válajú pri každej možnosti

Reagovat
olis

takze aj Dybalu?

Reagovat
brenk

úplne neporovnateľné

Reagovat
olis

tak on sa tiez rad vala po zemi a filmuje, mozno menej ako Alves ale robi to nadstartne casto a dobre, + sa pri tom tvari ako keby mu zlomili nohu a ta jeho detska tvar tomu este viac napomaha

Reagovat
brenk

nejdem tu tvrdiť, že neprihrá nejaké súboje, ale väčšinou proti nemu hrá súper dosť tvrdo a Alves oproti nemu tie situácie vyslovene vyhľadáva, čaká kým sa mu niekto obtrie o ksicht aby sa mohol drbnúť o zem, to je zásadný rozdiel

Reagovat
olis

ja zas vnimam Dybalu podobne ako ty Alvesa aj ked pisem ze nie az tak zle, tak ale ako sa vravi sto ludi sto chuti, neber to ako utok specialne na Dybalu, skor my slo o to ze ci naozaj neznasas vsetkych takych hracov alebo len niektorych.....

Reagovat
brenk

prihrávanie beriem ako súčasť futbalu (bohužiaľ), neznášam tie situácie ako keď si hráči dajú k sebe hlavy a potom sa zložia obaja na trávnik toto u mňa reprezentuje napríklad Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Já Alvesovi vůbec nevěřím taky, vždy trnu když je v obraně, on hraje tak složitě, riskantně..On vůbec k nám nepasuje.Do očí do bije, když za něj nastoupí Lichty.Tady jde vidět, jak je Lichty světově podceňovanej.Dle mě Lichty v posledních 5 letech si drží nejstabilnější výkonnost ze všech pravých beků na světě.

Reagovat
andycek1

Nepreháňaj Lahm je inde

Reagovat
JacoBee

Proč šel Schick dolů? zranění? stál za piču?

Reagovat
Mr.Jindros

zranen

Reagovat
Airus

Reagovat
Alberto Aquilani

bravúrny "tlak" Dorie na konci, ked prehrávajú o gól. V pohode stratili 4 roky života prihrávkami medzi brankárom a obrancami...

Reagovat
KillSwitch

merda Lazio...s plnou zostavou, týždennou pauzou proti podpriemernému tímu nedokáže dať ani gól...hanba

https://www.nike.sk/ulozeny/tiket/Nzk1ODY5MzkyMjg3NzgxNDAyMDY4NQ/365470509/PRIJATY/15.00/67.20/0

Reagovat
Pipo123

nemáš hrať také zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Radja raz skolabuje z tej zataze

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Salah tiez potrebuje 300 sanci na gol a obrana drichme

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Politano

Reagovat
Largo

Pellegrini, Politano, v AS by se hodili.... mezitim spolehame na Nainggolana jako Iron ymana proti Sassuolu....

Reagovat
smazaný uživatel

Odchovanci nie su vitani, radsej kupia za 19 mln kokota Gersona

Reagovat
Largo

Tohle presne me hrozne stve, Pallotta nastesti mlubil o tom, ze by to rad zmenil. mame Primaveru, ktera dlouhodobe vyhrava, a kdo z ni naposledy udelal v AS karieru? Florenzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, mame najlepsiu mladez v Taliansku a namiesto profitovania z toho ich odjebavame vsetkych prec a za velke prachy nakupuju hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Paredeeeeeees

Reteeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pice Peres tie centre

Reagovat
smazaný uživatel

Styl ala Zeman

Reagovat
Mr.Jindros

Po dlouhé době koukám na jinej zápas Serie A než Juve a je to pěknej fotbal... Paredes škoda, Gigi by to chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Palmieri na teba sa pozerat, je na

Reagovat
smazaný uživatel

vždy lepšie ako Peres

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio musi davat kolmice do sanci, super. Palmierimu dnes tak jebe, ze to az nie je mozne

Reagovat
olis

to su tragedi to Sassuolo, dopredu su sice relativne nebezpecny ale obrana katastrofa, stavim sa ze proti nam sa hecnu ked toto pisem

Reagovat
smazaný uživatel

vzadu je to dnes katastrofa na obe strany

Reagovat
Alberto Aquilani

ved sa dnes totálne hecli, lepšie už nezahrajú :D som na nich podal minulý týždeň doma s Bolognou a samozrejme, ani si len nenahrali

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne nejaka narazacka

Reagovat
smazaný uživatel

Furt mi tam cajky lietaju

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to ma vyzerat

Reagovat
smazaný uživatel

Tifosi su dnes super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele