Serie A - preview 29. kola

11.03.2016 08:52, aktualizováno 13.03.2016 08:38 - Previews
 
Neapol odletěla do Palerma a pokusí se zareagovat na páteční triumf Juventusu, po němž se rozdíl mezi prvními dvěma celky tabulky zvýšil na šest bodů. AS Řím se pokusí svou sérii výher natáhnout v Udines, Fiorentina hostí Hellas Verona, AC Milán se poměří s Chievem...
Chievo Verona - AC Milán  (neděle 12:30)
Nedělní porci zápasů odstartuje už ve 12:30 souboj Chieva s Milánem. Domácí si stabilně drží střed tabulky, kdežto hosté bojují o evropské poháry. Vzájemné souboje na Stadio Bentegodi příliš krásy nenabízejí, utkání v posledních letech povětšinou rozhodla maximálně jedna branka, vždy ve prospěch AC.

Neplatilo to ale o poslední i předposlední milánské návštěvě. Fanoušci si pamatují nudný průběh a dvakrát výsledek 0:0. Pro oko diváka tedy nic lákavého.

Není tajemstvím, že hra Chieva je založená na precizní obraně. Loni patřila defenzíva Fly Donkeys k nejlepším v lize, ovšem letos tak suverénní není. Hned čtyři branky ji v nedávné době nadělily Juventus a Lazio, Hellas a Neapol se prosadily třikrát. Každopádně trenér Maran může být s výkony svých svěřenců spokojen, desáté místo není špatným výsledkem, zvláště když od sestupových pozic je dělí v tuto chvíli ještě pohodlných osm bodů. Nyní čeká AC Milán, tým, který Chievo už jedenáct let nedokázalo porazit. "Chievo neporazilo Milán jedenáct let a upřímně, to už je hodně dlouhý úsek. Je čas, abychom velkým výkonem a výsledkem přerušili tuto sérii," burcoval své svěřence trenér Rolando Maran.

AC Milán před týdnem prohrál na půdě neoblíbeného soupeře ze Sassuola 0:2 a nejspíše si definitivně zavřel dveře do Ligy mistrů. Rossoneri ztrácejí na třetí AS Řím už devět bodů a smazat tuto ztrátu bude velmi obtížné. Hosté ztrácejí i na páté místo, a to čtyři body, ale moc dobře si uvědomují, že klíčové bude udržet onu stávající šestou pozici, která jim zaručí Evropskou ligu.

Domácí celek se bude muset obejít bez Gamberiniho a Ingleseho. Podobná situace je i na druhé straně. K dispozici trenéru Mihajlovičovi nebudou Ely, kapitán Montolivo i Niang, jenž se nedávno podrobil operaci kotníku. Naopak vracejí se Mexés a Luiz Adriano, pro kterého by mohla Niangova absence znamenat novou šanci.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Cacciatore, Dainelli, Cesar, Gobbi - Rigoni, Radovanovič, Castro - Birsa - Meggiorini, Pellissier
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Poli, Bertolacci, Kucka - Honda, Bonaventura, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Carpi FC - Frosinone Calcio  (neděle 15:00)
Velmi klíčový duel mezi sebou odehrají Carpi a Frosinone a půjde opravdu o hodně. Domácí ztrácejí na svého soupeře čtyři body a pokud prohrají, jejich šance na záchranu klesne na minimum. Naopak Frosinone se v případě výhry může posunout mimo sestupové pozice.

Už před sezonou se dalo očekávat, že jak Carpi, tak i Frosinone budou žhavými adepty na návrat do Serie B, odkud před sezonou senzačně postoupily. Jejich premiérové začátky v nejvyšší soutěži byly těžké, ale oba týmy se už otřepaly a poměrně pravidelně bodují, byť celková situace stále nehraje v jejich prospěch.

Například Carpi už tři zápasy v řadě nenašlo přemožitele, ale body získává jen poskrovnu, neboť šlo pokaždé o dělbu bodů. Pokud bychom si chtěli připomenout vítězství Carpi, museli bychom dohledat datum 17. ledna 2016. Carpi tehdy porazilo Sampdorii 2:1.

Lépe než Carpi si v poslední době vede Frosinone. Svěřenci trenéra Stelloneho bojují jako lvi a po minulém kole už ztrácejí na sedmnácté místo pouhý bod. Gialloazzurri dokázali porazit Udinese 2:0 a celkem si za šest zápasů připsali deset bodů!

Větší tlak bude určitě na hráčích Carpi, kteří si už nesmějí dovolit takovýto zápas prohrát. Navíc s Frosinone nemají nejlepší bilanci. Před rokem v Serii B nevyhráli ani jeden zápas, doma remizovali 0:0 a na půdě soupeře prohráli nejtěsnějším rozdílem. Také na scéně nejvyšší soutěže se radovalo Frosinone, které doma zvítězilo po Sammarcově brance v nastavení 2:1.

Carpi krom neschopnosti získat plný počet bodů trápí poměrně rozsáhlá marodka. Mimo jsou pro zranění Fedele, Gnahoré, Martinho, Verdi, Sabelli, Mbakogu a Daprelá. Ztráty ale hlásí i Frosinone. Tonev a Russo mají zdravotní potíže, kdežto tradiční opora Blanchard nemůže nastoupit pro karty, stejně jako Paganini.
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Letizia - Pasciuti, Crimi, Bianco, Di Gaudio - Lollo - Mancosu
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Ajeti, Ciofani, Pavlović - Frara, Sammarco, Gori, Kragl - Ciofani, Dionisi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - AS Řím  (neděle 15:00)
AS Řím se po vypadnutí v Lize mistrů chce soustředit opět na Serii A, k čemuž mu slouží nedělní odpoledne. Právě v něm se utká s domácími Zebrami, které touží přerušit dlouhou sérii špatných výsledků proti Vlkům.

V přírodě většinou zebra proti vlkům nemá šanci. Podíváme-li se na poslední duely mezi AS a Udinese, tak ty tuto pravdu jen potvrzují. Vlci z Věčného města vyhráli nad Udinese posledních pět vzájemných duelů a budou chtít přidat šestý zásah. Tím spíše, že se znovu zapojili do boje o vyšší příčky a pohárovou Evropu celkově. Trenér Stefano Colantuono má prý navíc nůž na krku a v případě další porážky by mohl své místo ztratit.

AS Řím se léčí z utkání Ligy mistrů, které jej vyslalo na stadion Santiaga Bernabéua. Tam hraje domácí zápasy slavný Real Madrid, který stál v cestě Římanů do další fáze. Po nepříznivém prvním utkání AS přeci jen cítilo šanci na zvrat a spoléhalo na rychlou brejkovou hru. Ta by jim také vycházela, kdyby ovšem ofenzivní hráči AS nespalovali takové množství šancí. Právě zahození několika vážných či snad stoprocentních šancí se stalo Vlkům osudným.

Utkání nakonec rozhodla vyšší individuální kvalita zosobněná především Cristianem Ronaldem. Portugalská ikona se nemýlila, první branku sama vsítila a na druhou nahrávala Jamesovi Rodriguezovi. To znamená, že AS v soutěži končí mezi nejlepšími šestnácti a teď jej čeká další tuhý boj. Sice okupuje kýženou třetí příčku, která by jej poslala do předkola Ligy mistrů, ale o stejný primát bojuje také Viola a Inter Milán.

V Serii A se Giallorossi opět chytili a pod trenérem Lucianem Spallettim zažívají opět úspěšné momenty. V rámci první italské ligy už sedm utkání po sobě vyhráli, jejich ofenzíva patří k nejnebezpečnějším a ani obrana už není tak prostupná. V minulém kole šlo Vlkům o mnohé, protože jejich konkurentem byla Fiorentina. AS ale utkání zvládlo nad očekávání dobře a vyhrálo pohodlně 4:1.

Jenže se mu rozpadla obrana, protože se zranil německý obránce Antonio Rüdiger. Do souboje s Realem tak musel vlétnout náhradník Ervin Zukanović a nevedl si špatně. Sám si angažmá v Římě pochvaluje a čeká, že jeho celek vybojuje v Udine tři body. V rozhovoru pro média sdělil: "Jako vždy se chceme poprat o tři body, na nic jiného nikdy nemyslíme. Vždycky hrajeme jen na výhru, ať už proti nám stojí kdokoli."

"Teď jsme ve fázi, kdy se nám daří výborně. Nemůžu si dost vynachválit trenéra Spallettiho. Pod jeho vedením jsme mnohem lépe organizováni, takticky jsme vyspěli a hrajeme skvělý fotbal. Je škoda, že nám nevyšlo ani jedno utkání v Lize mistrů, ale teprve se jako tým sbíráme po nedávných neúspěších. Chceme na hřišti Udinese potvrdit, že na Real jsme zapomněli a myslíme jen na ligu," pokračuje zkušený univerzál.

Když se naposledy proti AS radovaly Zebry, psal se říjen 2012. Od té doby se jim nedaří a teď by se Bianconeri rádi konečně dočkali tří bodů. Nemají k tomu ale dobrou formu, protože za posledních deset duelů vyhráli jen jednou. Ani minulé kolo jim mnoho radosti nepřineslo, protože se radoval nováček z Frosinone. Prosadily se jeho obvyklé opory Ciofani s Blanchardem, takže Udinese zbyly oči pro pláč. Překvapí favorita alespoň tenotkrát, nebo bude AS dál útočit na vrchol?
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Herteaux, Danilo, Felipe, Armero - Badu, Kuzmanović, Hallfredsson - Fernandez, Di Natale, Thereau
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Manolas, Zukanović, Digne - Vainqueur, Keita - Salah, Perotti, El Shaarawy - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Veronu čeká další náročný soupeř, protože jede do Florencie. Viola se potřebuje dostat ze série špatných výsledků, pokud uvažuje o třetím místu Serie A. Nyní k tomu má ideálního soupeře, protože hostí poslední tým tabulky.

Poslední týdny byly pro Fiorentinu a především trenéra Paula Sousu hodně náročné. V rámci Evropské ligy jeho tým nedokázal zaopakovat to, co od něj jeho fanoušci čekali, a nepřešel přes anglický Tottenham stejně jako v minulém ročníku. Fiorentině se ale moc nedaří ani v Serii A. Chvíli se sice ocitla na vrcholu, jenže první místo si vzal zpět Juventus Turín. Tým ztratil výkonnost a propadl se až na třetí místo. Ani na něm ale momentálně není.

Fiorentina je jedním z týmů, které ztratily dobrou formu v zoufale nevhodnou dobu. Herec Albert Finney v jednom oblíbeném snímku praví, že tajemství života je stejné jako tajemství komedie: načasování. A to Fiorentina zkrátka nezvládla. Ačkoli se jí od začátku daří, v podstatě od konce zimního přestupního období už vše tak růžové není. Vztah mezi trenérem Sousou a klubem musel být narovnáván; nedorazily posily, které portugalský trenér žádal.

Hrotovému útočníkovi Kalinićovi se přestalo dařit a Viola ztrácí i v lize. Nejprve remizovala s Neapolí a minulé kolo pro ni bylo ještě více frustrující. Prohrála totiž v přímém boji o třetí místo s AS Řím. Především ji ale muselo mrzet, že dostala čtyři branky a hned dvě z nich vstřelil florentský "veřejný nepřítel" číslo jedna, Egypťan Mohamed Salah. Výsledek znamená čtvrté místo pro Fialky a ztrátu tří bodů na třetí AS.

S velkými nadějemi se mnozí obrací ke snadnějšímu losu, který teď nadchází. A také ke střelci Nikolovi Kalinićovi, který umí rozhodovat zápasy prakticky sám. Chválami nešetří ani Mario Stanić, někdejší hráč Chelsea nebo Parmy. "Jsem moc spokojený s tím, jak se v Itálii prezentují Kalinić s Mandžukićem. Oba podporují svůj tým. Kalinićovi Itálie sedla skvěle, táhne violu a stává se z něj skvělý zakončovatel. Doufám, že vstřelí ještě hodně branek."

Další šanci pomoci Viole bude mít proti Hellasu. Veronu by měli ohrozit také záložníci Matías Vecino a Borja Balero, kteří utkání s AS Řím nedohráli. Podle posledních zpráv se jim ale vede o mnoho lépe. Hellas je posledním týmem Serie A, na záchranu už teď ztrácí sedm bodů a fanoušci se pomalu smiřují s tím, že na fotbal budou od příští sezony chodit v rámci druhé italské ligy.

Navíc se ke konci schyluje i kariéra dalšího italského velikána (doslova), Luky Toniho. Ten v médiích prozradil: "Hrotoví útočníci jako já nebo Ibrahimović už nejsou v módě. Když jsem byl v reprezentaci, každý z nás dával 20, 25 branek za sezonu a hrál ve velkoklubu. Když teď někdo takový dá 15 branek, je to pomalu na oslavu. Hraje se teď hlavně na staženější a rychlostní typy útočníků," všímá si s nádechem smutku Toni.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Rodriguez, Astori, Alonso - Mati Fernandez, Valero - Bernardeschi, Iličić, Tello - Kalinić
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Gilberto, Bianchetti, Helander, E. Pisano - Wszolek, Marrone, Ionita, Siligardi - Pazzini, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Turín FC  (neděle 15:00)
Janov doma v poslední době neztrácí a vylepšit bilanci na Stadio Luigi Ferraris bude chtít i tentokrát. Do kraje Ligurie cestuje o dvě příčky lepší Turín, kterému se v poslední době ale vůbec nedaří.

Zatímco doma se Janovu daří, pět zápasů v řadě tu neprohrál, venku je to o poznání horší. Nebýt tragické bilance venkovních zápasů (jen jedno vyhrané utkání), vedli by si svěřenci trenéra Gasperiniho v tabulce mnohem lépe a možná by i atakovali evropské poháry.

Těžko říci, proč to Janovu venku tolik nejde, je ale jasné, že právě vinou toho se musí spokojit s bojem o záchranu. Situace už je sice lepší, než tomu bylo ještě donedávna, ale náskok pěti bodů před Frosinone rozhodně bezpečný není. Kouč Gian Pier Gasperini nicméně věří, že jeho tým na domácí výkony naváže a Turín porazí.

Granata je na tom v tabulce lépe než Janov, ale o formě se v žádném případě hovořit nedá, spíše naopak. Svěřenci trenéra Ventury vyhráli za deset kol jen dvakrát a polehoučku se propadají tabulkou. V tuto chvíli zaujímají až dvanácté místo a před Janovem mají jen dva body k dobru. Pokud se tedy Turín nezlepší, může mít ještě velké starosti s bojem o záchranu. Turín v minulém kole neudržel vedení nad Laziem a doma jen remizoval 1:1.

Zápasy Turína a Janova nabízejí vyrovnanou podívanou a v posledních době také spousty branek. V minulé sezoně tu Grifové deklasovali Býky 5:1, letos se zase v Turíně zrodila dramatická plichta 3:3.

Na obou stranách budou scházet dvě opory. Janov stále nemůže počítat s Pavolettim a obráncem Muňozem, zatímco Turínu nepomohou Gazzi a Avelar.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - De Maio, Burdisso, Izzo - Ansaldi, Rincón, Džemaili, Rigoni, Laxalt - Cerci, Panděv
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Glik, Moretti - Zappacosta, Acquah, Vives, Benassi, Peres - Belotti, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Neapol musí dál trpělivě čekat na zaváhání Juventusu, přičemž si sama nesmí dovolit ztrácet. Parthenopei zavítají k večernímu duelu na Sicílii, kde je čeká Palermo. Premiéru na domácím Stadio Renzo Barbera zažije další nový kouč, tentokrát Walter Novellino.

Je to už několikrát ohraná písnička. Palermu se nedaří a trenéři se střídají jako na běžícím páse, přičemž k žádnému výsledkovému zlepšení to nevede. Prezident Maurizio Zamparini má však svojí hlavu, po pár kolech odvolal navrátilce Iachiniho a do zbraně tentokrát povolal Novellina, jenomže na jak dlouho?

Pravdou je, že Palermo potřebuje začít vítězit. Tříbodové zisky se žalostně nedostavují, naposledy se tak stalo koncem ledna, kdy domácí porazili Udinese 4:1. Od té doby ale stihli čtyřikrát prohrát a třikrát remizovat, což má za následek pád na sedmnácté místo a k dobru pouhý jeden jediný bodík! Zdali krizi vyřeší nový kouč, zůstává otázkou, tým každopádně nemá takovou kvalitu a bude úspěchem, když se zachrání. Palermo v minulém kole prohrálo na Interu Milán 1:3.

Na opačném pólu tabulky, tedy v popředí, hraje Neapol. Ta před nedávnem ztratila vedoucí příčku a Juventus už stihl zvýšit náskok na šest bodů. Od 13. února až do minulého týdne stihl Parthenopei výsledkový výpadek, který může pokazit celou sezonu. Zvláště brzké vyřazení z Evropské ligy se nečekalo a pro mnohé fanoušky to bylo velkým zklamáním, nicméně pokud se podaří minimálně udržet druhé místo, vše bude odpuštěno a zažehnáno, neboť by to znamenalo, že se bude pod Vesuvem hrát Liga mistrů.

Neapol, která v minulém kole porazila Chievo 3:1, bude do tohoto zápasu nastupovat v kompletním složení. Kouč Maurizio Sarri může využít služeb všech svých svěřenců. Na druhé straně Walter Novellino bude postrádat Lazaara a Goldanigu.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Struna, Cionek, Gonzalez, Pezzella - Hiljemark, Jajalo, Čočev - Vazquez, Quaison - Gilardino
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Khoulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Higuaín, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 5.25 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Atalanta Bergamo  (neděle 20:45)
Ještě než Lazio nastoupí k odvetnému zápasu s pražskou Spartou, čeká ho ligový souboj s Atalantou. Na Stadio Olimpico se vrací muž činu Edy Reja, jenž v hlavním městě úspěšně působil. Jeho Bergamaschi potřebují body jako sůl, od sestupu je totiž dělí jen čtyři body.

Serie A a Evropská liga, to jsou pro Lazio z hlediska výkonů zcela odlišné světy. Zatímco v Serii A se tým krčí na osmém místě s prakticky nulovou šanci na poháry, v EL dál pokračuje jeho neporazitelnost. Ve čtvrtek si Biancocelesti odvezli z Prahy nadějný výsledek 1:1 a to jim dává do odvety mnohem více šancí na postup.

Lazio v domácí soutěži nevyhrálo už tři utkání v řadě. Naposledy si připsalo jen remízu 1:1 s Turínem a tím vlastně potvrdilo, která že to soutěž je momentálně upřednostňována. Sám Pioli to nepřímo přiznal a je jasné, že pokud chtějí Římané v příštím roce poháry, musejí triumfovat v Evropské lize. V tomto kole se domácí utkají s Atalantou a zápas bude pikantní pro trenéra Edyho Reju, někdejšího kouče Lazia, který se současným týmem mnoho úspěchů nezažívá.

Atalanta je na tom totiž bídně. Už třináct zápasů nedokázala zvítězit a pomalu a jistě se namáčí do bojů o záchranu. Poslední ligové vítězství už je tři měsíce staré! Šestého prosince 2015 Atalanta porazila na svém hřišti Palermo 3:0, ale od té doby na tříbodový zisk čeká. Na patnáctém místě jí dělí od sestupových pozic pouhé čtyři body a proto by se jí body z Říma náramně hodily.

Stefano Pioli nejspíše pošle na trávník Olympijského stadionu jinou sestavu, než tu, která se předvedla v Praze. Jednak proto, že čtvrteční odveta má mnohem větší důležitost a je třeba šetřit opory a také proto, že si ze souboje se Spartou odnesli zdravotní potíže Basta, Konko a Radu. Dlouhodobě je pak mimo hru De Vrij. Hosté jsou ve zcela jiné situaci, chybět bude pouze Carmona, takže kouč Reja může nasadit to nejlepší.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Patrič, Mauricio, Hoedt, Braafheid - Onazi, Cataldi - Felipe Anderson, Mauri, Kishna - Djordević
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Conti, Toloi, Paletta, Dramé - Kurtić, De Roon, Cigarini - Diamanti, Pinilla, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Trenér Vincenzo Montella se vrací do Toskánska. Zkušený stratég dlouho působil ve Florencii a nyní čeká jeho nové mužstvo z Janova menší Empoli. To má velkou motivaci porazit dalšího soupeře.

Už téměř pět let se Empoli snaží porazit Sampdorii. S janovským celkem nemá moc dobré zkušenosti, ale teď mu los přidělil další šanci. Dokáže se toskánský celek po delší době konečně vzpamatovat, nebo Doria potvrdí dobrou formu pod novým koučem a připíše si další cenné body do tabulky?

V posledních dvou kolech měla Doria velké štěstí na soupeře. Jako první se utkala s Frosinone a nadělila nováčkovi dvě branky. V minulém kole se pak představila na půdě Hellasu Verona, kterému se rovněž nedaří. Doria dokázala využít veronské deprese a do černého se trefila třikrát. Janovský celek tak znovu stoupá tabulkou a po sérii porážek už je na 13. místě. Zároveň doufá v to, že se bude opakovat historie, protože za posledních pět vzájemných duelů s Empoli neztratila tři body ani jednou.

Zkušený obránce Mattia Cassani doufá, že si jeho mužstvo udrží dobrou formu a dokáže bodovat i na půdě Empoli. V rozhovoru pro oficiální klubové stránky poznamenal: "Máme za sebou dvě výhry v řadě, což nám hodně pomáhá psychicky. Zažili jsme několik špatných utkání, takže jsme rádi, že to ustalo. Do Empoli jedeme jednoznačně pro body, nálada v týmu se zlepšuje a my doufáme, že se nám brzy podaří na naše úspěchy navázat. Chceme vyhrát a postupovat tabulkou," přeje si zkušený obránce.

Empoli sice dlouho bojovalo o první desítku, ale poslední dobou jej forma opustila. Toskánský celek pod vedením trenéra Giampaola zažívá herní krizi, která se samozřejmě projevuje i na výsledcích. Z posledních pěti utkání Empoli jednou remizovalo a všechny ostatní duely prohrálo. Nejinak tomu bylo i v minulém kole, ve kterém Empoli narazilo na domácí Janov. Tomu nakonec k výhře stačila jediná branka, kterou měl na svědomí Luca Rigoni. A to Empoli samozřejmě hodně mrzí. Že to proti Dorii nebude snadné, toho si je vědom také sportovní ředitel Empoli Marcello Carli.

"Je jasné, že po čtyřech porážkách v řadě není nálada v týmu právě ideální a je to takový začarovaný kruh, z kterého je hodně náročná cesta ven. Po porážce od Janova jsem mluvil s týmem, aby hráči věděli, že nad nimi nelámeme hůl. Jsme Empoli, bojujeme a právě to nám může pomoci. Jsme zvyklí ze všeho se dostat pomocí celého týmu. Jsme rodina, která táhne za jeden provaz. Jsem si jist, že je v našich silách porazit Sampdorii, i když to je velmi dobrý soupeř," dodává zkušený činovník. Podaří se jeho týmu uspět?
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Costa, Ariaudo, Rui - Zieliński, Paredes, Croce - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cassani, Ranocchia, Moisander - De Silvestri, Soriano, Fernando, Dodo - Álvarez, Correa - Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Bologna FC  (sobota 20:45)
Inter Milán se zoufale snaží udržet se na příčkách, které by mu mohly zaručit evropské poháry. Hodně dlouho sní jeho fanoušci o Lize mistrů a pokud se do ní má Inter dostat, měl by začít třemi body již proti nebezpečné Bologni.

Milánský celek je jedním z týmů, které si to zřejmě rozdají na život a na smrt o vytoužené třetí místo. Zatím se zdá, že o něj bude bojovat především AS Řím s Fiorentinou a právě s Interem. Do konce ligy je ale ještě daleko, takže konečná trojice možná není úplně známá. Jisté je, že každé další zaváhání by mohlo být smrtelné. V Miláně navíc nepanuje dobrá atmosféra, a to ani v jednom z obou slavných mužstev. Obě totiž řeší situaci se svými trenéry.

Roberto Mancini byl v Interu vzhledem ke své náklonnosti k městu i dlouhým rokům na lavičce vzýván jako spasitel po mnoha experimentech a průměrných koučích, kteří se snaží navázat na Mourinhův úspěšný Inter. Právě Mancini měl být po zkušenostech v zahraničí tím správným, kterého fanoušci vítali, hráči si přáli pod ním trénovat měl zároveň dostatečné renomé na to, aby jej přijal i nový prezident a majitel Interu, obchodník Erick Thohir. Inter začal sérií hubených výher, které jej držely na první příčce.

Pak mu ale štěstí došlo a aktuálně je milánský celek až na pátém místě. Na jeho kontě dlí 51 bodů, což není zas tak velká ztráta. Třetí příčka, která zaručuje kvalifikaci mezi evropskou elitu, je vzdálena jen pět bodů. Interu hraje do karet také momentální forma. Nerazzurri dokázali ve dvou posledních duelech vstřelit pokaždé tři branky. V rámci odvety Coppa Italia to sice na postup kvůli penaltám nestačilo, ale v Serii A proti Palermu už ano. Trefili se Ljajić, Perišić a Icardi a sen Interu o Lize mistrů dál žije.

Na pikantní souboj o postup do LM se těší i brankářská legenda italského calcia Dino Zoff. "Dlouho jsem si myslel, že třetí místo si pojistí Fiorentina. A to i díky tomu, že hraje dobrý fotbal. Ale teď vidím, že se věci mění a do boje o třetí místo se zapojilo mnohem víc klubů. Jako třeba AS Řím, které se pod Spallettim hodně změnilo a fotbal mne u něj baví. Neodepisuji ale ani Inter, protože v jeho nátuře je bojovat až do konce. Jsem hodně zvědavý, jak to dopadne," těší se legendární Zoff.

Dalším soupeřem Interu bude Bologna, která se změnila na tým s pověstí střeleckého impotenta. Za poslední tři duely nevstřelila ani branku, v pěti posledních duelech se jí to povedlo jen dvakrát. Drží sice poměrně často čisté konto, ale to jí k výhrám moc nepomáhá. Zuby si ofenzíva ambiciózního týmu vylámala na tragickém Palermu a v minulém kole dokonce i na nováčkovi z Carpi. Bologna tak drží pohodový střed tabulky a na 9. místě se jí poměrně líbí. Dokáže se probudit právě proti Interu?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo - Brozović, Medel, Kondogbia - Éder, Icardi, Perišić
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Gastaldello, Maietta, Masina - Donsah, Diawara, Taider - Brienza, Destro, Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - US Sassuolo  (pátek 20:45)
Juventus Turín se pečlivě připravuje na odvetné utkání Ligy mistrů proti německému Bayernu Mnichov, čemuž je uzpůsoben program Serie A. Duel se zlepšujícím se Sassuolem totiž Starou dámu čeká už v pátek večer. Splní odhady a navýší náskok na čele?

Stará dáma má jedinečnou šanci zvýšit svůj náskok na ostatní týmy a vytvořit na ně tlak. V pátek večer totiž na Juventus Stadium hostí obávané Sassuolo. Proč obávané? Sassuolo s Juventusem velmi často spolupracuje a stává se často jeho "farmou". To s sebou nese riziko, neboť hráči vlastnění Juventusem se proti svému kmenovému klubu budou chtít ukázat. Sassuolo navíc v poslední době umí překvapit.

Trenér Eusebio Di Francesco v rámci působení v Sassuolu ukazuje své kvality a potvrzuje, že by z někdejšího výtečného hráče mohl vyrůst také dobrý trenér. Leden v novém roce sice Neroverdi nezvládli a sbírali porážku za porážkou, jenže od konce února si zase vzpomněli na svou někdejší formu. Už tři zápasy v řadě Neroverdi vyhráli a rozhodně neměli jen slabší soupeře. O body obrali Empoli a Lazio, v minulém kole také AC Milán.

Právě duel s AC udělal Di Francescovi velkou radost, protože jeho tým udržel čisté konto i proti zlepšujícímu se celku. Navíc musel dohrávat dvacet minut bez vyloučeného útočníka Defrela, ale přesto dokázal udržet hráče AC na uzdě a připsal si tři body. I díky nim je Sassuolo na sedmém místě Serie A s tím, že na Evropskou ligu ztrácí sedm bodů. A to na provinční celek, který dlouho působil v druhé lize, není vůbec špatná vizitka.

Sassuolo tedy stále bojuje a trenér Di Francesco doufá, že je v silách jeho celku obrat o body i lídra. "Bylo by pro nás jedině dobře, kdyby Juventus už myslel na Bayern. Vím, že jsou hráči maximální profesionálové, ale dalo by nám to větší výhodu. Známe hráče Juventusu a třeba Zaza je pro nás pořád kamarádem. Doufám, že nebude hrát, protože s ním je každý soupeř více nebezpečný. Těší mě, že hrajeme dobře, i když vím, že ani to proti Juventusu nemusí stačit," uvědomuje si trenér Di Francesco.

Ten nebude mít k dispozici vykartovaného Defrela, k němuž se přidávají marodi jako Missiroli a Cannavaro. Juventus má naopak jednu dobrou zprávu, protože se mu do přípravy zapojil univerzální obránce Giorgio Chiellini. Ten si v únoru obnovil zranění lýtkového svalu, ale již se pilně připravuje na nadcházející duely.

Juventus je zase tou mašinou, kterou z posledních let v calciu vídáme. Stará dáma se vrátila na vítěznou vlnu i po porážce v Coppa Italia od Interu Milán, když v minulém kole prohloubila krizi Atalanty Bergamo a na jejím hřišti jí vstřelila dvě branky. Teď se postaví proti Sassuolu a bude mu chtít vrátit poslední nezdar. Když se tyto dva celky utkaly naposledy, domácí Sassuolo porazilo oslabený Juventus díky jediné brance Sansoneho a bude chtít na tento úspěch navázat i na půdě soupeře.

V čem vidí faktory úspěchu Juventusu oblíbený trenér Marcello Lippi? Médiím sdělil: "Juventus má skvělou obrannou linii a jistotu jménem Buffon za ní. To, co jej dělá jiným, je především soudržnost týmu. Tu chemii prostě vnímá každý. A když vidíte, jak se takový Mario Mandžukić vrátí ve sprintu 70 metrů, aby vybojoval míč, to je přesně ono. Každý hráč bojuje za celý tým. Tajemství úspěchu je skvělá obrana a kompaktnost celého mužstva," dodává věhlasný stratég Lippi.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichsteiner, Bonucci, Barzagli, Alex Sandro - Cuadrado, Marchisio, Khedira, Pogba - Mandzukić, Dybala
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vrsaljko, Antei, Acerbi, Peluso - Biondini, Magnanelli, Duncan - Berardi, Falcinelli, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 4.75 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC28204450:1564
2.SSC Neapol28187358:2361
3.AS Řím28168459:2956
4.ACF Fiorentina28165749:3153
5.Inter Milán28156737:2651
6.AC Milán28138739:3047
7.US Sassuolo281111636:3144
8.SS Lazio281081035:3738
9.Bologna FC281061229:3136
10.Chievo Verona28971233:3934
11.Empoli FC28971233:4134
12.Turín FC28891134:3533
13.UC Sampdoria28871342:4631
14.Janov CFC28871328:3231
15.Atalanta Bergamo28791226:3330
16.Udinese Calcio28861424:4230
17.Città di Palermo28761528:5027
18.Frosinone Calcio28751628:5326
19.Carpi FC284101424:4422
20.Hellas Verona282121424:4818
Autor: EuroFotbal.cz
Počet zobrazení: 4934
Související články
Komentáře (211 / 0 nových)
KillSwitch
11.03.2016 09:29
#
1. pre ešte jednu Tottiho sezónu
Daje Er Lavatrice
11.03.2016 09:43
#


Všichni věříme, že zvítězí rozum - protože na to pořád fyzicky i fotbalově má, a srdce - protože Francek!!!!!!
pawelFCB
12.03.2016 10:43
#
M11
12.03.2016 11:07
#
i dve
SaianSupaCrew
13.03.2016 01:00
#
Jajinek
11.03.2016 09:51
#
Když se tak zamyslím nad tím letošním Bobbyho marasmem...

letos máme po 28. kole 53 bodů a jsme na 5. místě a máme jisté poháry.

Vloni jsme po 28. kole měli 37 bodů a krčili se na 9 místě a bylo po sezóně.

Ten progres tam prostě určitý je. Uvidíme, kam se až dostaneme.
snuff24
11.03.2016 10:23
#
jaktože jisté ?
Airus
11.03.2016 10:41
#
udržet by jste to měli, s morálkou po tom výprasku co jste dali nám. Ale jistý v životě není nic
Hubert_Inter
11.03.2016 11:19
#
tak na Sassuolo mame naskok 7 bodov. do EL ide aj 6.
CubONE
11.03.2016 16:47
#
Ak by AC vyhralo pohar, tak do EL nejde 6.
Melchior
11.03.2016 12:17
#
Zase když si vezmeš, že po 13. kole jste měli 30 bodů, tak těch 23 bodů za 15 zápasů není žádný terno. Na druhou stranu se mi v coppě Inter dost líbil, takže bych se nebál říct, že se do konce sezony ještě v rámci ligy zlepší.
Jajinek
11.03.2016 12:54
#
Tak ono bylo jasné, že do konce sezóny to bodové tempo nevydržíme.
Hubert_Inter
11.03.2016 12:55
#
ja dufam, ze nas 2. zapas coppy proti Juve nakopol a dva mesice mizerie su za nami..
Daje Er Lavatrice
11.03.2016 09:57
#
Bologna pohryže Inter na San Siru, pokud domácí nezopakují nasazení z poháru.
Neapol doplatí na efekt nového koštěte a v Palermu ztratí dva body, my budeme po té blamáži proti Realu pálit ostrými a vyhrajeme!
Daje Er Lavatrice
11.03.2016 09:59
#
Mattia by dnes mohl proti ,,svému" Interu ze dva vsítit:)
Votas
11.03.2016 10:18
#
hrajem až zítra a mohl by si taky zase ani neprdnout.
Daje Er Lavatrice
11.03.2016 11:51
#
Jo, promiň:)

Mně by se líbily góly:)
stuff
11.03.2016 11:15
#
chlapi, budem kolo 20.4 pri udine a rozmyslam zajst pozriet na Violu. Myslite, ze pride na ten zapas dost ludi? Ci chodi na tie vlozene kola menej? Predsalen streda o tretej.
.13
11.03.2016 11:26
#
11.03.2016 10:58 - PSG údajně zkouší nalákat Pjaniče
Miralem Pjanić by se mohl po sezóně stěhovat zpátky do Francie. "Gazzetta dello Sport" přišla s informací, že o bosenského reprezentanta má zájem Paris Saint-Germain, které by AS Řím mohlo nabídnout částku ve výši 15 milionů eur a navrch Adriena Rabiota. (transfermarkt.de)

Gazzetta je nieco doveryhodne, alebo skor bulvar? Lebo ak by to bola pravda, tak uz fakt neviem co si mysliet...
Daje Er Lavatrice
11.03.2016 11:54
#
Prý nabízejí Digne+Rabiot+15. Což je suma okolo 50.

Rabiota absolutně nepotřebujeme, není na postu Miry. Dani, Radja, Kevin, Paredes, Flo, Gerson + Vain, Ucan. Digneho ať třeba koupí, ale samostatně. Mira musí zůstat, jestli máme nějaké ambice pro příští rok.

O důvěryhodnosti kteréhokoli média je zbytečné se bavit
Yanek
11.03.2016 13:25
#
Rabiot bude top class, toho bych bral za každou cenu. Pjanič podle mě už trochu stagnuje a tenhle deal zní dobře. I když prodat ho by samozřejmě nebyl dobrý signál, tak si myslím, že nakonec to klidně může být výhra.
Daje Er Lavatrice
11.03.2016 15:02
#
Na jeho místě máme plno. Nebyl by náhradou za Pjaniče a tak bychom šli do další sezony s Paredesem a Gersonem na ofenzivní záloze. Přičemž Paredes bude hrát asi registu. Nedává to smysl.
Mira stagnuje v 25.. dobře. Letos má nejlepší sezonu, jsou zápasy, kdy není vidět, ale to má každý, na něj se upírá maximální pozornost soupeře. Pod Spalem ještě poroste.

Top class možná bude, až se zbaví své hysterické matky coby agenta.
Yanek
11.03.2016 15:28
#
Tomu rozumím, za utrženou částku by se dalo velice slušně posílit. Pastore v PSG moc nehraje... A ta stagnace byla myšlena na jeho působení v AS, potřebuje přestup do top klubu, aspoň tak mi to připadá když ho občas vidím v lize.
Daje Er Lavatrice
12.03.2016 14:32
#
Mně se líbí, že ho držíme, přišel k nám jako děcko, už tehdy to byl super kauf, je mu 25, stal se romanistou, s Radjou jsou nejelšpí kámoši, Řím je skvělý pro život, má malého kluka. Doufám, že zůstane, protože tu klauzuli někdo zaktivuje tak či tak, ale rozhodnutí bude na něm.

Ještě může jít nahoru.
SaianSupaCrew
13.03.2016 01:01
#
SaianSupaCrew
11.03.2016 20:35
#
Mira nestagnuje. Ono to tak možná opticky vypadá a taky občas tu hru zbytečně brzdí. Ale pro mezihru je strašně důležitý a letos to podpořil i výbornými čísly.
Lech
11.03.2016 16:48
#
Nemá výkupu na 40m?
Daje Er Lavatrice
12.03.2016 14:32
#
31 mil liber.
.13
11.03.2016 16:52
#
Mne by bolo hrozne luto ak ny odisiel, aj ked ho k tomu ta marha tlaci. Hra viac nez dost, odchovanec, top talent svetoveho futbalu. Proste musi ostat.
Neviem kde by dostaval tak vela sanci ako u nas, to by si mohla aj jeho mater uvedomit a ne len hrabat prniaze, kt. urcite zarobi pocas kariery dost.
Daje Er Lavatrice
12.03.2016 14:33
#
Dobrý názor.

Obecně u vás ti mladí hrajou hodně. Co by chtěli více?
10
11.03.2016 11:28
#
Conte chce údajně do Chelsea i Giaccheriniho...takže konečně po letech dojde i samotným fanouškům Chelsea, že je Giak lepší než Hazard
Bianconero
11.03.2016 11:50
#
Jsem zvědavý, jak bude Conteho fotbal fungovat na ostrovech. Svůj fotbal o 13 lidech tam bude muset rozšířit, jinak na to dojede.
Furia Ceca
11.03.2016 12:45
#
Ještě by si tam mohl vzít další svý dva velký oblíbence - Padoina a Pelusa. No jsem na to zvědavej... Každopádně to vypadá, že v létě po 100 letech možná dokoukám zápas PL až do konce.
DelPiero137
11.03.2016 13:25
#
Pado v ziadnom pripade.
10
11.03.2016 12:46
#
to nám může být docela jedno, hlavně ať se jeden z těch 13 hráčů jmenuje Cuadrado
Bianconero
11.03.2016 12:58
#
O tom nepochybuju
DelPiero137
11.03.2016 13:24
#
Furia Ceca
11.03.2016 14:12
#
Já šampáňo obecně moc nemusím, ale slibuju, že v den, kdy bude oznámen Cuadradův odchod, si jedno koupim a vykalim!
Furia Ceca
11.03.2016 15:00
#
A taky chce do Chelsea Bonucciho!
10
11.03.2016 15:05
#
v létě se bude psát o půlce Juve
Furia Ceca
11.03.2016 15:59
#
Toho se právě bojím. Tak vedení je nepustí, ale co když Conte někomu zblbne hlavu a hráč si sám řekne o přestup? V takovým případě vedení každýmu vyhovuje...
Il Architetto
11.03.2016 17:29
#
Nikdo důležitý k nim nepůjde.
One-Real
11.03.2016 19:28
#
*rozumný
Furia Ceca
11.03.2016 19:45
#
M11
11.03.2016 12:57
#
!!! FORZA JUVE !!!
DelPiero137
11.03.2016 13:25
#
Disarm
11.03.2016 13:16
#
tak podme Gigi potřebuje 93 minut do rekordu
DelPiero137
11.03.2016 13:25
#
Dimitri
11.03.2016 15:09
#
Dúfam, že nebudem hrať 442, lebo ma jeb..ne, a ešte aj Cuadrado napravo.....
Furia Ceca
11.03.2016 16:04
#
Dneska je mi to celkem jedno kdo bude hrát... Dneska se musí vyhrát a Gigi ideálně udržet čistý konto - dobře se naladit na Bayern a víc mě nezajímá. Cuadrado by mi dneska výjimečně nevadil, protože by to znamenalo, že se s ním na Bayern moc nepočítá... Tam na ně snad vyrukujeme s 3-5-2 s Chiellinim a Sandrem, bez Kurvadráta...

Ale tak kdyby Dybala napodobil Téveze a dal Sassuolu hattrick, tak bych se taky nezlobil!
Pipo123
11.03.2016 15:23
#
Včera znova katastrofa, Konko si o polčase poranil stehno, nahradil ho Basta a v 65 minute striedal pre svalové problémy, obaja nestihnú Atalantu a asi ani Spartu, Radu dohrával zápas v zálohe kvôli svalovému zraneniu, tiež bude chýbať proti Atalante, otáznik bude visieť aj nad štartom Bisevača, taktiež svalové zranenie. Toto je absolútna katastrofa a boh žehnaj taliánskym klubom aby nehrali prijebanú SuperCopu niekde v prdeli
Zark
11.03.2016 17:07
#
Alberto Aquilani
11.03.2016 21:13
#
Už kedy o tom prestaneš písať? Niektoré tímy hrajú aj 60 zápasov za sezónu, sú neustále vo vlaku/lietadle etc. pravidelne hrajú na iných často hrozných trávnikoch a ty tu píšeš vkuse o tom, že za vaše zranenia (ktoré máte už niekoľko rokov) môže 1 zápas SuperCoppy v Číne.
Pipo123
11.03.2016 21:35
#
SuperCoppa rozjebala sezónu Juve aj Laziu, o tom netreba pochybovať, nejde ani o to kde sa to hrálo, ale o zvolenú prípravu kvôli jednomu zápasu, to je ale chyba ľudí čo to tak naplánovali. My sme to nezvládli a nezvláda to ani lekársky personál, pretože toľko zranených v tejto sezóne nemôže byť náhoda.
Zark
11.03.2016 22:53
#
Já třeba včera zaspal, podle mě za to může taky to, jak jsem jednou před pár měsíci naspal jen 2 hodiny za den, celé mě to rozhodilo.. no kde se na to hrabe nějaká superCoppa
Alberto Aquilani
12.03.2016 00:28
#
ano, ja som tiež cez leto prechlastal týždeň na lodi a ďalšie 2 týždne som potom nebol schopný vyliezť ani z izby, ale príde mi nejaké čudné, že sa profesionálni futbalisti nevedia spamätať z jedného zápasu v Číne a spôsobuje im to zranenia aj po pol roku
ED91
12.03.2016 04:33
#
Bianconero
11.03.2016 16:52
#
Stačí 1:0 s Cuadradovým doklepnutím z metru.
Furia Ceca
11.03.2016 17:41
#
To raději ne. Nechci tady pak číst o tom, jak je Cuadrado skvělej, ale my jsme proti němu zaujatí...

BTW kde jsou vlastně jeho zastánci Formica Atomica a Juventus? Nějak dlouho jsem je tu neviděl...
Bianconero
11.03.2016 17:49
#
Vždyť je to nejlepší hráč Juve.
Furia Ceca
11.03.2016 18:21
#
Tak od léta už to bude nejlepší hráč Chelsea. BTW kdy bude ten Conte oficiálně jmenovanej? Média už to delší dobu berou jako jistou věc.
M11
11.03.2016 19:51
#
Buffon, Rugani, Bonucci, Barzagli, Cuadrado, Khedira, Marchisio, Asamoah, Alex Sandro, Mandzukic, Dybala
Pettirosso
11.03.2016 21:00
#
link kluci?
Pettirosso
11.03.2016 21:37
#
jj rozjel jsem. Dík
Furia Ceca
11.03.2016 21:02
#
Cuadrado a jeho centry Napálí vždy prvního protihráče
brenk
11.03.2016 21:08
#
až teraz som si spomenul, že vlastne hráme
zostava vyzerá fajn, som rád za 352, dokonca s Danim a takisto Pogbovi odpočinok pomôže
brenk
11.03.2016 21:22
#
DYBALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
brenk
11.03.2016 21:25
#
ale jo, Cuadrado zabojoval
M11
11.03.2016 21:23
#
INCREDIBALAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Furia Ceca
11.03.2016 21:37
#
Cuadrado mě zase sere, ale tak aspoň že se mu povedla ta akce, z který padl gól... Po delší době se mi konečně zase líbí Dybala! Líbí se mi i Marchisio a Asamoah, s ním vlítnout na Bayern, to by byla pecka! Naopak Mandžukić mi přijde nějakej bez šťávy... Jinak tempo docela vlažný, tradiční před zápasy v LM.
Furia Ceca
11.03.2016 22:13
#
Sami už taky dneska mohl dát dva góly!
DelPiero137
11.03.2016 22:43
#
V nadstaveni mohli divaci v protilahlich kotloch na seba skandovat Gigi - Buffon.
Gigi
IbraZlatan
12.03.2016 14:36
#
Bianconero
12.03.2016 15:50
#
Il Architetto
12.03.2016 16:05
#
Šílený
Zark
12.03.2016 18:43
#
repreQuaglia
GEGE
12.03.2016 18:51
#
při té bídě Italského útoku bych ho normálně vzal jako případného žolíka...
Bianconero
12.03.2016 19:00
#
Hubert_Inter
12.03.2016 18:58
#
tazky zapas nas caka.. dufam, ze nabudenie este pretrvava.. zostavu je uplne zbytocne tipovat si myslim, ale bral by som to takto:

Handa - Yuto, Miranda, Murillo, Danilo - Kondogbia, Brozovic - Perisic, Eder, Ljajic - Icardi..

ale tak je mozne ze Bobby zajebe nejaku novinku 2 - 3 - 6 alebo nieco take

FORZA INTER!
Panděvova ofina
12.03.2016 19:18
#
Tak doufám, že máš vsazeno o PRO Fotball
Nuno čomes
12.03.2016 19:32
#
Píše se všude momentálně 4-3-3.
Hubert_Inter
12.03.2016 20:04
#
ty vole... trafil som 9 mien zostavy..a to som este dumal ci Murillo alebo JJ... frajerina
Pipo123
12.03.2016 19:13
#
Zostava na zajtra asi Marchetti - Patric, Mauricio, Hoedt, Brafheid - Onazi, Cataldi - Anderson, Mauri, Kishna - Djordjevič
Tomu sa povie šetrenie na EL, to som u taliánskeho klubu snad ešte nevidel
Nuno čomes
12.03.2016 19:55
#
INTER: 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 25 Miranda, 5 Jesus, 55 Nagatomo; 77 Brozovic, 17 Medel; 23 Eder, 22 Ljajic, 44 Perisic; 9 Icardi.
A disposizione: 30 Carrizo, 46 Berni, 7 Kondogbia, 8 Palacio, 11 Biabiany, 12 Telles, 21 Santon, 24 Murillo, 27 Gnoukouri, 83 Melo, 97 Manaj.
Allenatore: Roberto Mancini

BOLOGNA: 83 Mirante; 15 Mbaye, 28 Gastaldello, 20 Maietta, 25 Masina; 30 Donsah, 21 Diawara, 8 Taider; 22 Rizzo, 10 Destro, 17 Giaccherini.
A disposizione: 1 Da Costa, 32 Stojanovic, 2 Oikonomou, 3 Morleo, 5 Pulgar, 11 Zuniga, 13 Rossettini, 19 Constant, 23 Brienza, 33 Brighi, 99 Floccari.
Allenatore: Roberto Donadoni

Arbitro: Calvarese
Assistenti: Posado, Schenone
IV uomo: Di Fiore
Assistenti addizionali: Irrati, Pairetto
Inter Eterno Amore
12.03.2016 19:59
#
FORZA INTER !!!
Inter Eterno Amore
12.03.2016 20:03
#
V prvom zápase sme mali dosť šťastia .. som zvedavý ako to bude dnes .. dúfam v nasadenie ako v Coppe
Dejwa
12.03.2016 20:44
#
FORZA INTER!!
aramaki
12.03.2016 20:49
#
Chlapi, ako to vidíte, vyhrá Inter? Posledná vec na tikete...tá Bologna nemá v poslednom čase mnoho prehier...ale ani ktovieakú motiváciu..
snuff24
12.03.2016 21:36
#
Nesazet na vlastní klub a na INTER základní pravidla
aramaki
12.03.2016 21:38
#
A sakra
aramaki
12.03.2016 21:39
#
Ale celkom slušne teraz tlačia..
Hubert_Inter
12.03.2016 21:00
#
chcel som napisat ze skoda ze nehra Kondo, ale takto sa to nemuselo stat
Nuno čomes
12.03.2016 21:01
#
Aby to nebyly vázy. Nechal si ji za sebou u toho skluzu.
Hubert_Inter
12.03.2016 21:08
#
no vyzeralo to fakt zle dpc.. hadam to nebude vazne
Nuno čomes
12.03.2016 21:21
#
Nerozumím tomu, že jsme nastoupili v 4-2-3-1, pak se zrání icardi a hned prejdem na 4-3-3. Nevím spis jsem čekal do hry palacia.
Nuno čomes
12.03.2016 21:22
#
I když brozo se dopředu umí taky dostat.
Inter Eterno Amore
12.03.2016 21:25
#
Brozo ako maká to je pán
Hubert_Inter
12.03.2016 21:34
#
aj Perisic
Inter Eterno Amore
12.03.2016 21:40
#
ten vždy
Inter Eterno Amore
12.03.2016 21:27
#
Dunga na tribúne ?
panca
12.03.2016 21:29
#
interista dnes primo na stadionu, tak snad prohraji 0:3
Nuno čomes
12.03.2016 21:41
#
Hitparáda to moc není, když nedame rychlý gól tak je to trápení.. Snad se to za včas urve.
Nuno čomes
12.03.2016 21:42
#
Mel byt nový příspěvek, ale tak snad to tam napadá ať si to interista užije
Inter Eterno Amore
12.03.2016 21:39
#
Dúfam, že udržíme tempo v 2. polčase
Antijuve
12.03.2016 21:42
#
Brozo má snad troje plíce...
Panděvova ofina
12.03.2016 21:43
#
Proti Juventusu trhnul evropský rekord v počtu naběhaných kilometrů...
Inter Eterno Amore
12.03.2016 21:44
#
vyše 17 km neuveriteľné
Antijuve
12.03.2016 21:52
#
u něj člověk nemůže říct, že by nemakal.
Nuno čomes
12.03.2016 22:16
#
Oproti tomu Ljajic zahraje dva zápasy a pak klasicky výkon na nic. Dneska každá akce zbrzdena, preslapovacky zasekavacky, Bologna se mezitím stáhne. Zkusil bych palacia a biabianyho. Ale mancini zase vystřídá až v 83.
Hubert_Inter
12.03.2016 22:21
#
haha Yuto a Medel isli ako na piku
Inter Eterno Amore
12.03.2016 22:21
#
Nepozerám moc na chorvátsku repre, ale Modrič a Raktić musia byť šťastní, že majú takého makača ako je Brozo pri sebe.
Nuno čomes
12.03.2016 22:25
#
Japonec mi klasický pije krev. Teď co to předvedl, jak může do toho tak jít když je poslední. On nemá vůbec uvazovani, on ne jak kůň, by mohl jen behat. Dokud bude hrát, tak to je měřítko asi tak na co máme. Medel tam je dnes uplne zbytecny. A palacio tam mel jít už dřív. Ty střídání na 20 minut, to se ukáže
Inter Eterno Amore
12.03.2016 22:25
#
RETEEEEEEEEEEEE IVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!!!!!!!!
Nuno čomes
12.03.2016 22:25
#
Perisiiiic
Inter Eterno Amore
12.03.2016 22:26
#
Prišiel Padawan a hneď sme dali gól
snuff24
12.03.2016 22:27
#
Jooooooo
Nuno čomes
12.03.2016 22:27
#
Každopádně Bologna hraje dobře zezadu a s naší kreativnosti se tam neumíme vůbec dostat, jak necekane
Inter Eterno Amore
12.03.2016 22:28
#
Daniloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo DUE ZERO
Hubert_Inter
12.03.2016 22:28
#
Danilooooo
Inter Eterno Amore
12.03.2016 22:29
#
som myslel, že to je replay
Nuno čomes
12.03.2016 22:29
#
Daniloooo
Inter Eterno Amore
12.03.2016 22:29
#
škoda len, že Ederito stále nedal žiaden
Nuno čomes
12.03.2016 22:37
#
Škoda no skoda
Inter Eterno Amore
12.03.2016 22:35
#
Danilo D`Ambrosio to je ten taliansky Robertu Karluš
Zark
12.03.2016 22:41
#
juve zastaví a inter ne
Hubert_Inter
12.03.2016 22:42
#
toto mi bolo tak jasne dpc
Panděvova ofina
12.03.2016 22:43
#
Ederovi hrozně přeju ten gol, sympaťák od pohledu, žádnej namyšlenec a ikdyž to k mnohému nevedlo, tak maká a snaží se...
Inter Eterno Amore
12.03.2016 22:46
#
Vincere !

Dôležitá výhra ... treba udržať tlak na Romu a Violu
SaianSupaCrew
13.03.2016 01:55
#
Dneska v Palermu X, věříme. A navíc ten kurz
mojmira
13.03.2016 11:36
#
AC Milan: Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Poli, Bertolacci, Kucka; Honda, Bacca, Bonaventura.
bench: Abbiati D.Lopez De Sciglio Calabria Mexes Zapata J.Mauri Locatelli Balotelli Boateng L.Adriano Menez


Chievo Verona: Bizzarri; Cacciatore, Dainelli, Cesar, Gobbi; Castro, Radovanovic, Hetemaj; Birsa; Floro Flores, Meggiorni.

Dneska mám čas jen na první poločas, tak očekávám 4:0 a druhý už jen nějakou údržbu ... ať to vyjde, nebo ne, hlavní jsou 3 body. FORZA MILAN
CubONE
13.03.2016 11:46
#
433

Ale jo, prijemna zmena, len ta zaloha vyzera zalostne nekreativne.
Vtáky cez tepláky
13.03.2016 11:59
#
neboj nič.. kreativitu preberie Poli.. on to v sebe má, len bohužiaľ za posledné sezóny bola uňho potlačená :) Verím, že teraz ako sa nakoplo celé mužstvo, on už konečne ukáže svoj potenciál. Je to technicky, šikovný bojovník ktorý sa vie obetovať pre tím. Ja ho sledujem už od čias kedy hral v Sampdorii a v AC miláno dosť zaostáva za svojím možnosťami. Ja som bol šťastný keď prišiel do AC, bohužiaľ trpí na nemohúcnosť celého tímu. Treba mu dať trochu kreatívnu rolu v zálohe, trochu ho dať do psychickej pohody a bude super.... ja mu verím
Zark
13.03.2016 11:59
#
Poli
ferohora
13.03.2016 13:15
#
Riadne si zatrolloval
Vtáky cez tepláky
13.03.2016 11:59
#
a na 433 sa prechádza hlavne kvôli Baccovi.. v 442 bol v útoku pomerne dosť osamelý.
mojmira
13.03.2016 12:23
#
BREAKING NEWS: Kucka cedera saat pemanasan. Menez menggantikan posisinya. Formasi berganti ke 4-4-2
Hart.ACM
13.03.2016 12:36
#
Nemáte někdo prosím funkční sopcast ?
riso75
13.03.2016 12:44
#
AC zas nehraje nic aspon zatial,muzstvo ktore chce hrat pohare musi mat iny pristup a jednoznacne prevahu co u AC je to dost komplikovane.
riso75
13.03.2016 12:44
#
AC zas nehraje nic aspon zatial,muzstvo ktore chce hrat pohare musi mat iny pristup a jednoznacne prevahu co u AC je to dost komplikovane.
CubONE
13.03.2016 12:52
#
Tak Lopez je uz definitivne odpisany. Divim sa, ze nebol predany v zime.
panca
13.03.2016 12:54
#
V V tomuto přístupu říkají koncepce
panca
13.03.2016 12:55
#
v AC
CubONE
13.03.2016 13:34
#
Treba tam usmudlat nejaky gol, zatial od nas bohuzial najlepsi Abbi.
FuckT
13.03.2016 13:59
#
Dpc uz by sme mohli aj o 3 hrat, vecer nemam moc casu nikdy, tak snad sa mi to podari pozriet.
CubONE
13.03.2016 14:06
#
vedel som, ze to Berto neda
Ragazzo d'oro
13.03.2016 14:07
#
To snad neni možný
Forza_Inter
13.03.2016 14:44
#
nazdar, čo hráte tento víkend? :) ja tam mám violu 1 a AS 2 ale pozerám že Sousa to tam pomiešal celkom
Miccoli
13.03.2016 15:08
#
To isté...a večer niečo na Atalantu
Forza_Inter
13.03.2016 17:00
#
smola
Rimskyvlk
13.03.2016 14:49
#
Spall chod uz do riti so stavanim vyjebaneho smatlaveho dreveneho skurveneho Dzeka, uz ma s tym fakt vytaca. Preco nemoze hrat Totti
Alberto Aquilani
13.03.2016 15:17
#
hhhh
Rimskyvlk
13.03.2016 15:22
#
aj keby dal dnes 10 golov, to nic nemeni na tom, ze je to smatlava lama a hlavne ked si mu brankar lahne na druhu stranu, aj tak to ledva posunul do brany
Slejdy
13.03.2016 15:01
#
podme na to ... Dzeko dnes zasune
10
13.03.2016 15:17
#
s chudákama to trefí
Miccoli
13.03.2016 15:08
#
Belotti jaká nahrávka
Alberto Aquilani
13.03.2016 15:17
#
To je proste super hra, 15. minuta a 4. šanca... treba tam ešte fuknúť ďalší (ďalšie)
Rimskyvlk
13.03.2016 15:23
#
nhra Pjanic, hra sa zrychlila
CubONE
13.03.2016 15:21
#
Ciro
10
13.03.2016 15:28
#
nechápu, jak to v Udine mohli takhle dokurvit a skončit s takhle tragickým týmem...Pozzo by si asi měl srovnat priority, mít 3 týmy hrající o záchranu ho ani nemůže bavit
Bianconero
13.03.2016 16:30
#
Pozzo je idiot. Kdyby kumuloval tu sílu v jednom klubu a vynaložil peníze do Udine, tak ten klub hraje o poháry. Bohužel. Štve mě to. Mám ten klub rád.
10
13.03.2016 16:34
#
chápu Watford, PL je z ekonomickýho hlediska jinde, ale nevím, proč kupoval Granadu...Udine je každopádně na druhý koleji, což je škoda, když se jim teď povedlo rekonstruovat stadion
Bianconero
13.03.2016 16:38
#
Kolotočářská PL by si na sebe mohla vydělat sama, to je pravda. Granada jen žere peníze. Navíc ten stánek v Udine je parádní, je skvělé, že se někdo v Itálii zase rozhoupal a udělal krok kupředu i tímto směrem. Ale už tam nejsou Alexisové, Benatiové, Asamoahové, Pereyrové atp. Odchod Guidolina tomu ústupu do pekel taky hodně pomohl.
Largo
13.03.2016 16:45
#
Presne!
Alberto Aquilani
13.03.2016 15:48
#
Super prvých 20 minút, pak celkom oničom, treba im tam fuknúť ďalší a ukludniť to...
Zark
13.03.2016 15:53
#
Cerci - Immobile to duo spolu nikdy nezklame
Rimskyvlk
13.03.2016 16:08
#
Pekne zacina 2. polcas, este zostali v kabine?
Rimskyvlk
13.03.2016 16:21
#
Treba prestriedat, zaciname nestihat
Rimskyvlk
13.03.2016 16:23
#
Dzekove nahravky to je katastrofa
Centurion
15.03.2016 12:41
#
on nahral?
Bianconero
13.03.2016 16:31
#
Já to Toro fakt nechápu.
10
13.03.2016 16:32
#
Flore+Pjanić parádní gól
10
13.03.2016 16:32
#
ale ta obrana a Karnezis
Largo
13.03.2016 16:46
#
Alberto Aquilani
13.03.2016 16:32
#
Krása Flore... a spomalovač hry Pjanic dalsie áčko
Rimskyvlk
13.03.2016 16:36
#
Aspon za neho daju v lete viac
Slejdy
13.03.2016 16:32
#
Florenzi !! zaslouzil si ho
Rimskyvlk
13.03.2016 16:34
#
FLORENZIIIIIIIIIIII, krasna akcia Pjanic-Florko, konecne
Alberto Aquilani
13.03.2016 16:51
#
Fuh
Rimskyvlk
13.03.2016 16:54
#
Pekny stadion ma Udinese, idealny pre taky klub
wiggum
13.03.2016 16:54
#
Dobre Verona.
KillSwitch
13.03.2016 17:03
#
na evysledkoch pripísali 3 body Neapolu namiesto Ríma
KillSwitch
13.03.2016 17:08
#
jáj tak nie..som myslel že je medzi nami len pár bodov rozdiel
Zark
13.03.2016 17:27
#
Luca Toni, miláček fanoušků Fiorentiny, hh
olis
13.03.2016 20:02
#
Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne.

Forza Napoli!
Pipo123
13.03.2016 20:05
#
LAZIO (4-2-3-1): Marchetti; Patric, Mauricio, Hoedt, Braafheid; Cataldi, Onazi; Felipe Anderson, Mauri, Kishna; Djordjevic. A disp: Berisha, Guerrieri, Gentiletti, Biglia, Candreva, Lulic, Morrison, Parolo, Keita, Matri
Pipo123
13.03.2016 20:06
#
Klose namiesto Djordjeviča
aramaki
13.03.2016 20:21
#
Jak vidite to Lazio? Porazia zachranujucu sa Atalantu aj s Bckom?
Pipo123
13.03.2016 20:22
#
Strašne zložité, hráme 4-2-3-1 čo nám sedí, ale tá zostava je totálne B-cko a šetria sa na Spartu. Já nám nejak verím, ale čakám góly na oboch stranách
aramaki
13.03.2016 20:28
#
Nalozil som na 2. polcas vyhru Lazia a 1. polcas-konecny, hostia-remiza. Moj tip 2:2, po 1. polc. 0:1
Alberto Aquilani
13.03.2016 20:36
#
Inak, ked ta tu vidím... minule na hajzli som tak rozmýšľal o vás, že ked v lete pošlete doprdele Pioliho, vezmete Di Francesca a predáte jedného z Anderson/Candreva tak opäť môžte (bude ale závisieť od Milánov) atakovať LM. Na to by som u vás bez pohárov celkom vsadil...
Pipo123
13.03.2016 20:46
#
Já verím aj Piolimu, ale za predpokladu že bude mať pevnú obranu, to čo tam hraje teraz je katastrofa, Maurico už mi lezie na nervy, Hoedt môže byť do budúcna fajn, ešte sa môže zlepšovať, ale na základ to nie je. Dúfam že De Vrij bude mať koleno v pohode a nedopadne ako Kevin + príchod nejakého kvalitného stopéra. U Pioliho je ten problém že po prvej skvelej sezóne začal robiť podobné experimenty a pičoviny ako u vás Garcia a sám sa zamotal do problémov.
Alberto Aquilani
13.03.2016 20:51
#
IMO, je u vás cesta práve pravidelného striedania trénerov po nejakom čase, a na Pioliho sa to už zosypalo a má naozaj nakročené ku Garciovi. Netvrdím, že je Di Francesco lepší tréner, ale ten efekt "nakopnutia" a novej vzpruhy prinesie skôr ako Pioli a hlavne v budúce sezóne bez pohárov to môže byť klúčové k úspechu. Navyše ak udržíte De Vrija. Hlavne treba jedného z tých krídiel predať, už teraz ich držíte pridlho.
Pipo123
13.03.2016 20:53
#
Uvidíme, já myslím že Pioli pôjde, len ho nechajú dokončiť sezónu, respektívne jediné čo ho zachranuje je EL, chce ju vyhrať a sám vie že to je pre neho posledná šanca. Ale to je strašne nereálne, stať sa to môže, ale to by nám musel neskutočne priať los ako doteraz + hodne štasstia
10
13.03.2016 20:57
#
proč by Di Francesco chodil ze Sassuola do Lazia?
Pipo123
13.03.2016 21:00
#
Najviac sa spomína on Prandeli a Jurič. Po zápase proti nám povedal Di Francesco že si vie predstaviť trénovať Lazio, že jeho srdce bije pre AS, ale k Laziu chová rešpekt a má tam kopec priateľov.
Alberto Aquilani
13.03.2016 21:15
#
zmena prostredia, krajšie mesto, Nargi
Pettirosso
13.03.2016 22:05
#
Nargi je obrovsky lakadlo pro vsechny
olis
13.03.2016 21:09
#
Palermo hra totalnu sracku, tam nie je ani taktika ani kvalita, nic
Alberto Aquilani
13.03.2016 21:11
#
Vidiac ten "faul" Andelkovica som si spomenul, že som ešte nepozdravil olisa, ktorý sa prišiel po domácej prehre AS s Realom vygrcať pod to preview, že AS to nezvládlo s takým trapným Realom.... a o 2 dni na to Neapol vypadol s Villarealom čau oli, nezabudni aj dnes niečo napísať na rozhodcov
olis
13.03.2016 21:13
#
ano nezvladli ste to s tak trapnym Realom a ese raz
Zark
13.03.2016 21:54
#
a vy s villarrealem, kokoti
olis
13.03.2016 22:15
#
Daje Er Lavatrice
13.03.2016 22:17
#
Vymyšlená pencla?

Alberto Aquilani
13.03.2016 23:05
#
faul Albiola, ale fúkol to opačne
Duko25
13.03.2016 21:15
#
Rocchi Vraj penalta, heh...
Pipo123
13.03.2016 22:13
#
Kloseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
DelPiero137
13.03.2016 22:14
#
Tento vikend nikto nesleduje SA? Tak malo prispevkov.
Daje Er Lavatrice
13.03.2016 22:27
#
Haha, tak jo.

Palermo vyrovnat!!
Pipo123
13.03.2016 22:40
#
Anderson nádherne, tá jeho bojovnosť je príkladná
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele
Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.
Související stránky