SERIE A - PREVIEW 28. KOLA

10.03.2007, 10:22, aktualizováno 11.03.2007, 10:49
Previews
Celá Itálie už se těší na hlavní lákadlo dnešního programu Serie A, na San Siru se chystá derby mezi milánskými Interem a AC. V jeho stínu je dnes na programu i dalších osm utkání, Palermo hosté Fiorentinu, AS Řím přivítá Udinese, Lazio hraje v Reggině.






AS Livorno - FC Parma (neděle 00:00)
V sobotu je na programu jenom jediný zápas, Sampdoria v něm doma přivítá Cagliari. Janovský klub v minulém kole těsně podlehl Laziu a příčky zajišťující účast v Poháru UEFA se mu pomalu vzdalují. Pokud se k nim bude chtít přiblížit, musí za každou cenu porazit Cagliari. "Výsledek byl nespravedlivý. S naší hrou jsem byl spokojen, až na jedinou branku Lazia jsme byli jediným týmem na hřišti," zhodnotil duel na Olympijském stadionu trenér Walter Novellino. Tomu bude měsíc chybět kapitán Volpi, jehož místo by měl zaujmout Gennaro Delvecchio.

Cagliari před týdnem ukončilo pětizápasové čekání na tříbodový zisk a po výhře nad Atalantou se mu zase lépe dýchá. "Už dlouho jsme nehráli tak dobře. Misíme na těch třech bodech stavět, nesmíme se teď zastavit," hlásil minulý týden Marco Giampaolo. Staronový kouč Cagliari se v Janově bude muset obejít bez Daniele Contiho, nejistý je start Antonia Langelly.
Pravděpodobné sestavy: AS Livorno: Castellazzi - Zenoni, Falcone, Zaccardi, Pieri - Maggio, Palombo, Delvecchio, Franceschini - Quagliarella, Bonazzoli  FC Parma: Fortin - Pisano, Lopez, Bianco, Del Grosso - Biondini, Budel, Colucci, D'Agostino, Capone - Suazo. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 2.85 - 4.75
Tip eurofotbal.cz: 1
Udinese Calcio - Lazio Řím (neděle 00:00)
Souboj Barcelony s Realem Madrid není jediným velkým tahákem tohoto víkendu. Vedle španělské Primera Division servíruje jeden velký šlágr také italská Serie A. V milánském derby změří síly Inter a AC...
Celé preview tohoto zápasu najdete zde.
Pravděpodobné sestavy: Udinese Calcio: Julio Cesar - Burdisso, Cordoba, Materazzi, Maxwell - Zanetti, Dacourt, Stankovič, Figo - Cruz, Ibrahimovič.  Lazio Řím: Dida - Oddo, Bonera, Maldini, Jankulovski - Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf - Kaká - Ronaldo. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.80 - 3.15
Tip eurofotbal.cz: 2
AS Řím - AC Milán (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: AS Řím: Calderoni, Bellini, Talamonti, Rivalta, Ariatti, Defendi, Migliaccio, Donati, Tissone, Doni, Zampagna.  AC Milán: Bucci, Coly, Fernando Couto, Contini, Castelini, Dessena, Parravicini, Cigarini, Gasbarroni, G. Rossi, Muslimovič. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.00 - 5.00
ACF Fiorentina - FC Janov (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: ACF Fiorentina: Squizzi, Moro, Mandelli, D'Anna, Lanna, Sammarco, Italiano, Brighi, Semioli, Bogdani, Pellissier.  FC Janov: Caglioni, Lavecchia, Rea, Zanchi, Parisi, Alvarez, Candela, D’Aversa, Masiello, Iliev, Riganò. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 2.85 - 4.75
Cagliari Calcio - FC Turín (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Cagliari Calcio: Balli, Raggi, Pratali, Lucchini, Tosto, Buscé, Almiron, Moro, Vannucchi, Pozzi, Saudati.  FC Turín: Amelia, Grandoni, Rezaei, Galante, Balleri, Morrone, Passoni, A. Filippini, Pasquale, Fiore, Lucarelli. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.75 - 4.40
Atalanta Bergamo - Empoli FC (neděle 00:00)
Reginna boj o záchranu stále nevzdává. V cestě za třemi body však budou mít svěřenci kouče Waltera Mazzarriho čeká tvrdý oříšek v podobě Lazia Řím. Reginna Calcio se sice může pyšnit dobrou domácí bilancí s římským klubem v posledních letech, Lazio však má poslední měsíce snad ze všech italských týmů nejlepší formu a přemožitele nezná od 20. prosince!

Reginna je v tabulce jediný bod za Messinou a Chievem. A tudíž všichni sní v neděli o třech bodech. "Jsme si vědomi toho, že Lazio je silný tým. Ale zoufale potřebujeme body, hrajeme doma a dychtíme po ukončení vítězné série Lazia," řekl obránce Reginny Antonio Giosa. S lehkými zraněními bojují Andrea Campagnolo, Maurizio Lanzaro a Luca Vigiani. Mazzarri tak zatím nemá jistotu, zda tito hráči budou k dispozici.

Hostující Lazio má šanci se po tomto kole posunout na třetí pozici a protáhnout vítěznou sérii na pět zápasů, přičemž v posledních sedmi utkáních svěřenci De Rossiho inkasovali pouze jednu branku! V cestě jim bude stát relativně snadný soupeř – Reginna Calcio. Nicméně Tommaso Rocchi varuje před podceněním. "Vedeme si opravdu dobře. Ale nesmíme polevit, takto musíme hrát pořád a být stále nohama na zemi." Rossi se bude muset pravděpodobně obejít bez zraněného tria Alex Cribari, Sebastiano Siviglia a Angelo Peruzzi a vykartovaných Stefano Mauri a Massimo Mutarelli.
Pravděpodobné sestavy: Atalanta Bergamo: Puggioni, Aronica, Giosa, Lucarelli, Mesto, Tognozzi, Tedesco, Modesto, Foggia, Amoruso, Bianchi.  Empoli FC: Peruzzi, Belleri, Stendardo, Zauri, Bonetto, Behrami, Ledesma, Mudingayi, Jimenez, Rocchi, Panděv. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.85 - 3.00
Tip eurofotbal.cz: 0
Reggina Calcio - AC Siena (neděle 00:00)
Souboj týmů z popředí ligové tabulky nabízí zajímavou podívanou. V posledním vzájemném měření sil si odvezlo Palermo vítězství 3:2, Fiorentina tak má co oplácet. Pro oba týmy budou mít tři body veledůležitou hodnotu. Domácí Palermo bojuje o Ligu Mistrů, což se dá říct také o Fiorentině, která je na vzestupu. Na místo činu se opět vrací Luca Toni, který do kádru ACF přišel právě z Palerma.

Hostující tým má v posledních zápasech vynikající formu. Z osmnácti možných bodů jich získal šestnáct a naposledy rozstřílel AC Turín vysoko 5:1. Tým v čele s kanonýrem Tonim je na koni a poslední skvělé výsledky mu dodávají sebedůvěru. Tým se však v tomto utkání bude muset obejít bez tria Santana, Gobi, Donadel.

Palermo, to je jiná písnička. Po excelentních podzimních výkonech začíná klub prohrávat a na jihu Itálie začínají být nervozní, dobře ví, že budou mít ještě co dělat, aby udrželi Ligu Mistrů. Týmu bude v tomto důležitém utkání chybět suspendovaný útočník Andrea Caracciolo a zraněné duo Amauri Carvalho a Eugenio Corini.
Pravděpodobné sestavy: Reggina Calcio: Fontana, Zaccardo, Biava, Barzagli, Pisano, Diana, Guana, Simplicio, Bresciano, Di Michele, Brienza.   AC Siena: Frey, Ujfaluši, Dainelli, Gamberini, Pasqual, Pazienza, Liverani, Blasi, Jorgensen, Toni, Mutu. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.90 - 2.65
Tip eurofotbal.cz: 2
Sampdoria Janov - Calcio Catania (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Sampdoria Janov: Abbiati, Comotto, Brevi, Bovo, Balestri, Gallo, Ardito, Lazetič, Muzzi, Rosina, Abbruscato.   Calcio Catania: Pantanelli, Lucenti, Sottil, Stovini, Vargas, Baiocco, Edusei, Caserta, Colucci, Spinesi, Corona. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.75 - 3.80
Inter Milán - Citta di Palermo (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Inter Milán: Manninger, Bertotto, Portanova, Rinaudo, Molinaro, Antonini, Brevi, Vergassola, Cozza, Corvia, Maccarone.   Citta di Palermo: Eleftheropoulos, Melara, Corallo, Minieri, Foglio, Boudianski, Zanetti, Pesce, Fini, Paolucci, Bjelanovič.  
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.00 - 6.15
Juventus Turín - Neapol SSC (neděle 00:00)
Pravděpodobné sestavy: Juventus Turín: Doni, Cassetti, Mexes, Ferrari, Tonetto, De Rossi, Pizarro, Taddei, Perrotta, Mancini, Totti.  Neapol SSC: De Sanctis, Coda, Natali, Zapata, Obodo, Pinzi, Muntari, Dossena, Siqueira, Di Natale, Asamoah. 
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.60 - 7.35

Autor: Tomáš Pavlík, David Kubáň

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cagliari se Sampadorií neprohrává.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ale myslím že to bude 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele