Serie A - preview 28. kola

04.03.2016, 08:38, aktualizováno 06.03.2016, 08:58
Previews
Nedělní menu Serie A začíná již krátce po obědě, kdy Turín přivítá římské Lazio. Atalanta si to následně rozdá s Juventusem, Bologna s Carpi, Janov s Empoli a Frosinone čeká zápas proti Udinese. AC Milán zajíždí do Sassuola a městský rival Inter následně večer pro změnu hostí Palermo...
Turín FC - SS Lazio  (neděle 12:30)
Turínští Býci přivítají v neděli krátce po poledni soupeře pražské Sparty v osmifinále Evropské ligy Lazio. Oba celky chtěly před sezonou aspirovat na evropské poháry, ovšem po sedmadvaceti odehraných kolech to vypadá na nenaplnění cíle. Zatímco Lazio se alespoň drží v první polovině tabulky, Turín paběrkuje až na dvanáctém místě.

Ono aktuální osmé místo hostů také zrovna není k chlubení. Lazio jakožto bronzový tým poslední sezony mělo mnohem větší ambice a z domácí soutěže se do pohárů už horko těžko probojuje. Sezonu však stále může zachránit, když vyhraje Evropskou ligu, což by zároveň znamenalo start v Lize mistrů a to je hodně lákavá výzva. Svěřenci trenéra Stefana Pioliho jsou už v EL jediným zástupcem své země a jelikož je situace v Serii A taková, jaká je, budou se chtít spíše koncentrovat na tuto pohárovou soutěž. Dvojzápas se Spartou má tedy pro Lazio obrovskou důležitost, ale ještě než hosté vyběhnou ve čtvrtek na trávník Generali Arény, musejí se postavit Turínu.

Stefano Pioli se po zpackaném zápase se Sassuolem nechal slyšet, že v žádné případě nehodlá zápasy Serie A vypouštět a od svých svěřenců čeká patřičnou rekaci. S Turínem má Lazio v poslední době kladnou bilanci a poměrně jednoznačně ovládl i první zápas hraný v Římě (3:0). Pravdou ale je, že za posledních pět kol vyhrálo jen jednou, když doma přehrálo jen beznadějně poslední Hellas (5:2).

Strachnahánějící formu rozhodně nemá ani Turín. Ten je na tom dokonce ještě hůře a tuto sezonu si za rámeček rozhodně nedá. Také Granata vyhrála za pět kol jen jednou, jinak ztrácela. Týmům hrající o sestup dokonce nedokázala vstřelit ani gól. Bezbranek remizovala jak s Carpi v předminulém kole, tak i například s Hellasem ve dvaadvacátém kole. Naposledy Býci utržili porážku 0:1 na půdě AC Milán.

Domácí fotbalisté se budou muset obejít bez Bova, Gazziho a Avelara, což už jsou pro Venturu poměrně citelné ztráty. Ale v táboře hostí je situace podobná. K dispozici stále nebude nizozemský stoper De Vrij, Gentiletti, Radu a potrestaný Mauricio.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Glik, Moretti - Zappacosta, Acquah, Vives, Benassi, Peres - Belotti, Immobile
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, Biševač, Hoedt, Konko - Milinković-Savić, Bíglia, Cataldi - Candreva, Matri, Keita
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Janov CFC - Empoli FC  (neděle 15:00)
Janov se pokusí o zlomení dalšího prokletí. V rámci Serie A totiž Empoli ještě nikdy neporazil! V neděli odpoledne k tomu bude mít ideální příležitost, protože toskánský klub rozhodně není v dobré kondici a potřebuje se vrátit na vítěznou vlnu.

Empoli se opět dostává pod tlak veřejnosti, protože poslední výkony toskánského celku pro jeho fanoušky rozhodně nejsou ničím příjemným. Empoli vyhrálo v deseti minulých utkáních jen jednou a za poslední tři zápasy nezískalo ani bod. Už dvakrát po sobě dostalo Empoli tři branky v jednom utkání, naposledy se o to postarali Vlci z Věčného města. Dvěma brankami se tehdy blýskl mladík Stephan El Shaarawy a Empoli mělo naději jen díky vlastní brance Ervina Zukanoviće.

Přesto má Empoli alespoň nějaké pozitivum. Když se ze tří bodů ve vzájemném zápase radoval Janov naposledy, hrály oba týmy druhou nejvyšší soutěž a psal se rok 2004! Také při minulém měření sil se radovali hráči Empoli, protože díky brankám Kruniće a Zieliňskiho vyhráli o dvě branky. Jedním z klíčových faktorů případného zlepšení je pak především trenér Giampaolo. Podle prezidenta Corsiho odvádí dobrou práci, takže by se mohl dočkat prodloužení stávajícího kontraktu.

V rozhovoru pro oficiální klubový web Corsi prohlásil: "Celou sezonu jsme si vedli dobře, ale poslední dobou se nám nedaří. Nejhorší na tom je, že prakticky celou sezonu po herní stránce nestrádáme. Jsme někdy i lepší než naši soupeři, ale zkrátka nevyhráváme. Minule jsme neměli štěstí, AS nás přehrálo. Ale hráčům snad až na faul Ruie nemám, co bych jim vytkl. Trenér Giampaolo dělá skvělou práci a prodloužení kontraktu je jednou z variant."

Janov doplácí na nepovedený podzim a i když teď nehraje vyloženě špatně, stále sídlí na patnáctém místě. Změnou k lepšímu nebylo ani minulé kolo, protože v něm Grifové nestačili na Chievo Verona. Nebyli sice horším týmem, ale o jedinou branku se ve druhé půli postaral Lucas Castro. Častá rošáda v kádru také příliš nepomáhá a Janov doplácí i na nepříliš povedené zimní přestupové období. Velmi často je navíc zraněný útočník Leonardo Pavoletti, popřípadě i opory defenzivní linie jako Muňoz nebo Izzo.

Hráčem, který se v systému Janova cítí velmi dobře, je rozhodně mladík Diego Laxalt. Toho v Interu moc často nevyužívali, takže svůj talent rozvíjí právě v Janově. A sám rozhodně nemá v plánu odcházet. "Líbí se mi tady v Janově, naplno zde využívám své schopnosti. Jsem rychlostní typ záložníka, hraji i v útoku, když je třeba. Cítím, že jsem oporou týmu a to mi pomáhá se dál rozvíjet. Každý hráč potřebuje praxi a podporu ze strany trenéra. Já ji cítím a plně se soustředím na další zápas," dodává mladý univerzál. Přispěje i on k dobrému výsledku proti Empoli?
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, De Maio - Ansaldi, Rincon, Rigoni, Laxalt - Suso, Matavz, Cerci
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Bittante, Ariaudo, Cosić, Laurini - Croce, Paredes, Zielinski - Saponara - Maccarone, Pucciarelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - AC Milán  (neděle 15:00)
Devět zápasů v řadě Milán v Serii A neprohrál, ale teď ho čeká zápas na půdě neoblíbeného soupeře, kde nikdy nevyhrál. Sassuolo na Milán umí a zvláště z jednoho muže musejí mít Rossoneri doslova komplex. Domenico Berardi doma nastřílel Milánu ve dvou zápasech sedm gólů a nastoupit by měl i tentokrát.

Sassuolo navíc v týdnu předvedlo, že se zvučnějších jmen v žádném případě nebojí. Na Stadio Olimpico v těžkých podmínkách zvítězilo 2:0 nad Laziem a drží se na sedmém místě právě za AC Milán, který má ale dostatečný náskok. Neroverdi se po menším výsledkovém výpadku znovu dostávají do tempa. Čtyři kola v řadě už neprohráli a mimo Lazio si poradili i s nepříjemným Empoli. Milán je ale v současné formě přeci jenom tvrdším oříškem, domácí však mají přichystanou hlavní zbraň - Domenica Berardiho.

Kmenový útočník Juventusu se stal před dvěma roky prvním hráčem, který kdy v historii vstřelil AC čtyři góly v jednom zápase. A že to nebyla náhoda potvrdil i v dalším domácím vystoupení proti Milánu, i když tentokrát vsítil "jen" hattrick. Domenico Berardi se koneckonců prosadil i v prvním vzájemném zápase této sezony, který Milán doma ovládl výsledkem 2:1.

AC Milán, jak už bylo zmíněno, devět kol neprohrál, společně se zápasy Italského poháru pak natáhl šňůru na jedenáct soutěžních zápasů bez porážky. Jeho ztráta na Ligu mistrů se však netenčí, jelikož AS Řím vyhrál, je rozdíl mezi těmito týmy už devítibodový.

Rossoneri v týdnu stvrdili svůj postup do finále Italského poháru, když doma deklasovali třetiligovou Alessandrii 5:0, hned dvakrát se prosadil uzdravený Jérémy Ménez a Alessio Romagnoli. Milán se ve finále utká s Juventusem, ale už teď je velmi blízko návratu do pohárové Evropy, konkrétně do Evropské ligy, neboť krom finálové účasti má na šestém místě před Sassuolem šestibodový náskok.

Domácí budou mít výhodu takřka kompletního kádru, scházet bude jen Laribi. Mnohem více absencí hlásí AC, chybět budou Montolivo, Luiz Adriano, Abate, Mexés, López, Ely a Niang, což je šance pro Maria Balotelliho.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi, Defrel, Sansone
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - De Sciglio, Alex, Romagnoli, Antonelli - Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura - Bacca, Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.10 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Atalanta Bergamo - Juventus FC  (neděle 15:00)
Atalanta Bergamo hostí v neděli odpoledne Juventus Turín a bude jasným outsiderem. Orobici prožívají špatnou sérii utkání a brzy by mohli hrát o samotnou záchranu. Teď by mohli využít ubývajících sil svého soupeře, který se podrobuje náročnému programu.

Juventus Turín ve středu večer prožil hodně zvláštní utkání. Duel s Interem Milán měl být podle mnohých jen formalitou, protože v prvním utkání Coppa Italia porazil milánského soka jasně 3:0. Jenže v odvetném utkání se málem Interu podařil zázrak. Juventus hrál hodně laxně a ukázal, že ani on není neporazitelný. Jeho obrana totiž dostala tři branky, což se vidí málokdy. Utkání tak směřovalo až k penaltovému rozhodnutí.

V tom byl šťastnější Juventus, respektive těžil z chyby Rodriga Palacia, který neproměnil penaltu. Způsob, jakým se Juventus prezentoval, mnohé nejspíš překvapil. Sami hráči se po utkání tvářili jen rozčarovaně, protože věděli, že s takovým herním projevem by se jim dlouho vyhrávat nedařilo. Juventus tak postoupil do finále Coppa Italia, ale dobrý dojem nezanechal a jeho sil opět ubylo.

To by právě mohlo Atalantě hodně pomoci. Orobici totiž prožívají hodně špatné období. Za posledních deset utkání nevyhráli ani jednou, ve stejném počtu utkání si připsali jen šest remíz a čtyři porážky. Minulé kolo také nezvládli podle představ, protože v duelu s Carpi byli lehkým favoritem. Ve druhém poločase také vedli zásluhou Jasmina Kurtiće, jenže dvacet minut před koncem utkání se prosadilo i Carpi a body se dělily.

Přesto se klub snaží dostat se ze současné 13. příčky a posbírat další body. A věří si i před duelem se Starou dámou. Sportovní ředitel Giovanni Sartori ostatně médiím prozradil: "Juventus je jedním z nejsilnějších týmů v Evropě a Itálii vládne. Viděl jsem posledních pár utkání Juventusu a ta jen potvrzují má slova. Je to velmi silný tým, ale není neporazitelný. Každý klub se dá porazit. Budeme se ale muset hodně snažit," uznává Sartori.

Atalantě budou chybět tři hráti, jmenovitě půjde o Carmonu, Gomeze a Raimondiho. Juventusu se zranila dvojice Chiellini, Caceres, takže ani on nebude v plné síle. Je ale dost možné, že trenér Massimiliano Allegri bude chtít některým oporám dát po utkání s Interem Milán volno. Pokud se podíváme do historie vzájemných utkání, pak je jasné, kdo je favoritem. Když se naposledy radovala Atalanta ze tří bodů, psalo se datum 3. února 2001!

Juventus se konečně prodral zpátky na první místo v lize a bojuje stále ještě na třech frontách. Ve hře je v Lize mistrů, kde bude konfrontovat Bayern Mnichov a o poháru Coppa Italia už byla řeč. Aktuálně se drží na špici Serie A a na jeho kontě je 61 bodů. Na druhou Neapol, která ovšem poslední dobou klopýtá, má náskok tří bodů. A bude jej chtít navýšit právě v duelu s Orobici.

Změnu k lepšímu by rád viděl i obránce Andrea Barzagli, který pro JTV zmínil: "Bylo to hodně náročné a vypjaté utkání. Sehráli jsme duel s těžkým soupeřem a víme, že jsme udělali pár chyb. Po konci 90. minuty a začátku prodloužení to ale byl úplně jiný zápas, Interu začaly docházet síly a my jsme se stále častěji dostávali do útoku. Teď ale myslíme jen na utkání s Atalantou, ve kterém chceme vyhrát. Potřebujeme doplnit síly a vyhrát, abychom si zvedli sebevědomí po nepříliš povedeném utkání," prohlašuje Barzagli.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Conti, Paletta, Masiello, Dramè - Cigarini, De Roon, Kurtić - D’Alessandro, Pinilla, Diamanti
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Bonucci, Barzagli, Rugani - Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Alex Sandro - Mandzukić, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.50 - 4.00 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Frosinone Calcio - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
O další důležité body v boji o záchranu se bude hrát na Stadio Comunale Matusa, kde domácí Frosinone přivítá Udinese. Hosté po dlouhých osmi kolech konečně vyhráli a na tento počin budou chtít ve Frosinone navázat.

Frosinone nezvládlo velmi klíčový zápas se Sampdorií a po porážce 0:2 si zkomplikovalo boj o záchranu. Ještě však v žádném případě není hotovo. Canarini nebo chceteli Ciocari ztrácejí na sedmnácté Palermo jen čtyři body, takže boje o záchranu slibují napínavou podívanou až do závěrečných kol. Pro Frosinone byla porážka od Sampdorie druhou za posledních pět kol, což není vůbec špatná bilance.

Udine výhrou 2:0 nad posledním Hellasem přerušilo dlouhou sérii bez vítězství a zastavilo neustávající pád tabulkou. Zebry jsou v tuto chvíli na čtrnáctém místě se sedmibodovým náskokem před osmnáctým Frosinone a rozhodně nemohou být v klidu. Zápas na půdě nováčka bude mít pro Udine velkou důležitost.

První vzájemný zápas těchto soupeř dopadl lépe pro zkušenější Udinese, které ale vyhrálo jen nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Teprve osmatřicetiletý kouč Roberto Stellone nebude moci počítat s Tonevem, Russem a potrestaným Sammarcem. Tři fotbalisty postrádá i jeho trenérský protějšek na lavičce Udine Stefano Colantuono a jedná se o dlouhodobé marody Merkela, Domizziho a Wagueho.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Ajeti, Blanchard, Pavlović - Paganini, Chibsah, Gori, Kragl - Ciofani, Dionisi
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Piris, Danilo, Felipe, Adnan - Badu, Guiherme, Kuzmanovič - Fernandes, Di Natale, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Carpi FC  (neděle 15:00)
V tradiční čas nedělního odpoledne vyběhou fotbalisté Boloni na trávník domácího svatostánku Renato Dall'Ara k natažení série bez porážky na pět utkání. Domácí zároveň doufají, že se jim podaří spustit svůj zaseknutý gólostroj a předposlední Carpi by tomu při vší úctě mohlo dopomoci.

Boloňa totiž poslední dvě kola odehrála s výsledky 0:0 a ani v předchozích zápasech to v žádném případě nebyl ofenzivní koncert. Co je však důležité a s čím je Roberto Donadoni naprosto spokojen, jsou body, neboť ty jsou určující. Boloňa jich v tuto chvíli má pětatřicet a v tabulce je devátá. Boloňa výsledkem 0:0 obrala o body vedoucí Juventus a bod za stejný výsledek si odvezla z Palerma.

Carpi sice bude papírovým outsiderem, ale svého soupeře se v žádném případě nebojí. Boloňa to koneckonců měla složité už v prvním zápase, který sice ovládla výsledkem 2:1, ale v zápase musela otáčet nepříznivý vývoj, navíc vítěznou branku vstřelila až ve třetí minutě nastaveného času. Carpi si v minulém kole připsalo už druhou remízu v řadě, s Atalantou Bergamo doma prohrávalo, ale z pokutového kopu srovnal na konečných 1:1 Verdi.

Nováček soutěže je stále předposlední a na nesestupovou sedmnáctou pozici ztrácí šest bodů. To není pro svěřence trenéra Castoriho nedostižitelná meta, nicméně ti by potřebovali tříbodový zisk. Carpi totiž naposledy naplno bodovalo 17.ledna, kdy porazilo Sampdorii Janov a od té doby dlouhých sedm kol na vítězství čeká.

Boloňa bude v takřka kompletním složení až na jednu výjimku, kterou je zraněný Krafth. To situace hostí je o poznání složitější. Zdravotní potíže hlásají Mbakogu, Fedele, Gnahoré a Martinho.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Gastaldello, Maietta, Masina - Donsah, Diawara, Taider - Mounier, Destro, Giaccherini
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo - Pasciuti, Crimi, Bianco, Lollo, Letizia - Verdi, Mancosu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Città di Palermo  (neděle 20:45)
Fotbalisté Interu Milán přivítají na Stadio Giuseppe Meazza trápící se Palermo a kouč Roberto Mancini nemůže od svých svěřenců požadovat nic jiného, než vítězství. Nerazzurri si žádnou bodovou ztrátu nesmí dovolit, na Ligu mistrů ztrácejí po výhře Říma už osm bodů!

Inter Milán ztrácí na Ligu mistrů osm bodů, ale svůj zápas s Palermem má teprve před sebou. Pokud zvítězí, bude mezi ním a Římem opět pětibodový rozdíl, pokud ne, bude to už výrazná komplikace.

Milánský tým v poslední době střídá dobré výsledky s těmi špatnými s čímž fanoušci ani vedení nejsou spokojeni. Pád z prvního místa až na pátou pozici, navíc jen s jednobodovým náskokem na AC Milán je velkým zklamáním. V týdnu navíc Inter vypadl z Italského poháru, byť po dobrém výkonu, kdy smazal tříbrankový náskok, ale Staré dámě nakonec podlehl v loterii zvané penaltový rozstřel. Výkon proti Juventusu v odvetě semifinále Coppa Italia byl nejlepším v dosavadním průběhu sezonu a Roberto Mancini by rád viděl stejné odhodlání i v lize.

Vzájemné zápasy Interu s Palermem hovoří jasně ve prospěch domácího celku. Sicilský velkoklub na Interu v novodobé historii nikdy nevyhrál a smutnou bilanci se pokusí večer zlomit. Není ale v optimální formě. Po další trenérské rošádě se chopil kormidla Giuseppe Iachini, ale s týmem ještě nevyhrál a dokonce si nemohl zakřičet ani "gól".Po debaklu v Římě (0:5) si Palermo doma rozdělilo body s Boloňou za remízu 0:0.

Roberto Mancini má dispozici prakticky kompletní kádr, až na Stevana Jovetiče, který laboruje se zraněním. O jednu ztrátu více hlásí Palermo, které bude vedle Lazaara postrádat i Goldanigu.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Miranda, Murillo Telles - Brožovič, Medel, Kondogbia - Perišič, Icardi, Éder
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Vitiello, Gonzalez, Andělkovič - Morganella, Hiljemark, Maresca, Cristante, Pezzella - Vazquez, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Sobotní program italské Serie A začne zajímavým duelem dvou týmů ze všech sil se snažících zachránit se. Nejhůře jsou na tom právě domácí, ale ani hosté z Janova nemají moc dobrou pozici a fanoušci už jsou netrpěliví.

Oba tábory musí reálně zvažovat hrozbu, že budou muset v příštím roce chodit na fotbal druhé ligy. Nejreálnější je tato hrozba pro Hellas, který je zatím i přes mírně zlepšené výkony pořád na posledním místě ligy. I nováčci jako Carpi nebo Frosinone nastřádali více bodů, protože tým z Verony jich má jen 18! Občas se sice ukáží náznaky mírného zlepšení, ale pak se veronský celek opět sám zahubí.

Jako tomu bylo v posledních týdnech. Po dobrém výkonu v rámci derby, které Hellas vyhrál jasně 3:1, se vše vrátilo do starých kolejí. Hellas v minulém kole prohrál o dvě branky s Udinese a jeho šance na záchranu opět klesly. Přesto se hráči nevzdávají. Zkušený veterán Luca Toni je odhodlán bojovat až do úplného konce, který by pro něj nemusel znamenat jen konec působení v první lize.

Před utkáním zmínil: "Udinese už jsme hodili za hlavu. Nemá smysl trápit se minulostí. Vzali jsme si z toho poučení, snažíme se napravit chyby, kterých jsme se dopustili a jít dál. Teď se soustředíme jen na Sampdorii, která je naším dalším soupeřem. Proti ní se nám moc nedaří, což chceme napravit. Uděláme vše pro výhru, protože nutně potřebujeme tři body. Jsme poslední a čas se nám krátí. Nad vlastní budoucností ještě nepřemýšlím, protože teď mám v hlavě jen záchranu s Hellasem," mlží úspěšný veterán.

Hellas by rád využil toho, že ani Sampdoria neprožívá ideální období. Tým trenéra Vincenza Montelly je až 16. a od Frosinone jej dělí jen pět bodů. Poslední tři dostala Doria po utkání právě s Frosinone. Nováčka totiž na svém hřišti porazila o dvě branky, o něž se postarali Fernando a Quagliarella. Za posledních deset utkání se jednalo teprve o druhou výhru, což není pro kontroverzního majitele Massima Ferrera ani zdaleka dobrou vizitkou. Podaří se Dorii navázat na minulý úspěch?
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Pisano, Moras, Helander, Fares - Wszolek, Marrone, Ionita, Siligardi - Gomez, Toni
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moisander, Ranocchia, Silvestre - De Silvestri, Soriano, Fernando, Dodò - Alvarez - Quagliarella, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Chievo Verona  (sobota 20:45)
Neapol trochu ztrácí dech a poslední dobou působí unaveným dojmem. Teď se pokusí zastavit negativní sérii v utkání proti Chievu Verona, které je rozhodně outsiderem utkání pod Vesuvem.

Neapol ještě nedávno aspirovala na pozici jediného týmu, který může a bude konkurovat Juventusu Turín v boji o Scudetto. Tento sen se však nyní zdá jako nereálný. Alespoň při pohledu na výkonnost a výsledky Neapole v posledních týdnech. Pokud by Partenopei hodlali pokračovat v nastoleném trendu, zřejmě by se brzy ucházeli spíše o pohárovou Evropu, což jim zkrátka s ohledem na předsezónní sliby stačit nemůže. Partenopei totiž už pět utkání nevyhráli a museli se smířit také s bolestivým koncem v Evropské lize.

Neapol už šest zápasů nevstřelila více než jednu branku, což se zdá vzhledem ke kapacitám v jejím útoku jako nesmysl. Přesto je to tak, neboť poslední výhra o více než jednu branku byla k vidění v duelu s římským Laziem na začátku února. Neapol teď musí přidat, protože díky zlepšeným výsledkům si na druhou pozici brousí zuby římské AS, Fiorentina nebo také milánské celky. Právě s Fialkami sehrála Neapol poslední ligový duel a začátek zápasu jí hodně nevyšel.

Po pouhých šesti minutách totiž Neapol prohrávala o jednu branku, když se krásně trefil Marcos Alonso. Jenže o pouhou minutu později se stejný hráč dopustil fatální chyby, když předložil balon Gonzalu Higuaínovi. No a argentinský střelec už bez problémů vsítil svou další branku. Teď jich má na kontě už úctyhodných 25 jen v lize a s přehledem vládne střelecké tabulce. Neapol však získává reputaci také jako dobře organizovaný tým v souvislosti s obranou. A jedním z jejích pilířů je mladík Kalidou Koulibaly.

A sám jeho agent uznává, že hráč je v Neapoli spokojený. Bruno Satin uvedl: "Je pravda, že dříve to bylo snadnější. Neapol byla na čele a hrála Evropskou ligu. Teď je situace trochu odlišná, ale to neznamená, že by Kalidou chtěl odejít. Naopak, cítí se členem týmu, hraje pravidelně a před sebou má skvělou budoucnost. Několikrát prohlásil, že je tu spokojený a chce tu zůstat ještě dlouho. Samozřejmě však zvážíme všechny nabídky a uvidíme, jak se na věci dívá klub."

Neapol na první Juventus ztrácí jen tři body, což rozhodně není nedosažitelná propast. Teď na stadionu San Paolo uvítá Chievo, které dokázala ve dvou případech ze tří posledních porazit jen o gól. Veronský tým jako celek zatím vstřelil jen o sedm branek víc, než kolik jich nastřádal Gonzalo Higuaín. Teď navíc neprožívá úplně ideální období. V deseti posledních utkáních dokázal veronský tým vyhrát jen třikrát.

Pro morálku mužstva je ale důležité, že Chievo vyhrálo v generálce na Neapol. V minulém kole si totiž dokázalo poradit s CFC Janov a Gennaro Sardo ukazuje, že to by mohlo být klíčové. "Výhra nad Janovem pro nás hodně znamená. Poslední dobou se nám nedaří, ale teď máme už 34 bodů a k záchraně máme velmi blízko. Už nejsme pod takovým tlakem, protože jsme téměř splnili cíl, který jsme si dali před sezonou," přemýšlí Sardo.

Sardo dále pokračuje: "Doufáme, že na San Paolu uhrajeme dobrý výsledek, i když samozřejmě známe kvality Neapole. Chtěli bychom potěšit naše fanoušky," přeje si zkušený Gennaro Sardo. Podaří se jeho a jeho kolegům překvapit i Neapol a vyhrát?
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Higuaín, Insigne
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Dainelli, Cesar, Cacciatore - Castro, Radovanović, N. Rigoni - Birsa - Mpoku, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - ACF Fiorentina  (pátek 20:45)
Jasný šlágr kola spatří již v pátek večer Stadio Olimpico, kde bude domácí AS Řím hostit toskánskou Violu. Oba celky patří k favoritům na třetí místo a vzájemně se přetahují o vysněný cíl - Ligu mistrů.

Fiorentina je i letos tým, který by rád zopakoval svůj úspěch a pod vedením portugalského stratéga Paula Sousy ochutnal také atmosféru populární a velmi výnosné Ligy mistrů. Se stejným cílem ale na hrací plochu vybíhá před každým utkáním také AS Řím, které zažívá obnovu pod pokyny toskánského rodáka a v Římě dobře známého trenéra Luciana Spallettiho. Připíše si domácí tým další výhru v řadě?

Pokud počítáme jen Serii A, pak AS Řím vyhrálo už šest zápasů v řadě. A to je po mizérii, kterou Vlci ukazovali v posledních měsících francouzského trenéra Rudiho Garcii, velký pokrok. Navíc se Giallorossi vzmáhají také po taktické a herní stránce. Nicméně je fakt, že od svého nástupu čelil Spalletti převážně týmům ze středu až spodku tabulky. Vyjma nepovedeného utkání s Juventusem Turín a návštěvou z Madridu v Lize mistrů.

Přesto stačila tato série výher k tomu, aby se Vlci stali dalším adeptem na Ligu mistrů a vzhledem k nepříliš produktivnímu období Neapole dokonce přemýšleli také nad druhým místem. Pokud opravdu chtějí vyzvat i Neapol, které se až do nedávna dařilo prohánět mistrovský Juventus Turín, musí zvládat i duely s těmi největšími rivaly v boji o vyšší příčky. A to Fiorentina bezesporu je.

Římský celek má s toskánským prostředím dobré zkušenosti, které potvrdil také v minulém kole. V něm si poradil na půdě Empoli a vstřelil mu tři branky. Za dva poslední duely má AS skóre 8:1, což zvýraznilo pokrok v obranné i ofenzivní fázi oproti Garciově éře. Dva ze tří gólů minulého kola vsítil Stephan El Shaarawy a minimálně ten první stojí určitě za vidění. Italský reprezentant doufá, že jej trenér Antonio Conte vezme s sebou na blížící se šampionát ve Francii, ale ví, že bude muset ještě mnohé dokazovat. A ideálně už proti Fiorentině.

Sám hráč zmínil: "Tohle bude utkání té nejvyšší důležitosti pro oba týmy. Po sérii šesti výher máme teď šanci odskočit Fiorentině, protože nás dělí jen jeden bod. Chceme získat tři body, i když to bude hodně náročné. Fiorentina má skvělé hráče a hrají hodně nebezpečně, takže nás to bude stát hodně sil. Ale jsme si jistí, že je v našich silách vyhrát i nad Fiorentinou. Máme skvělého trenéra a v týmu vládne pohoda," uvažuje mladý rychlík.

Fiorentinu rozhodně není radno podceňovat. Případné slabiny Violy teď ve prospěch AS odhalil londýnský Tottenham, který Fiorentinu vyřadil z Evropské ligy. Jinak ale Fiorentina rozhodně patří k příjemným překvapením Serie A, což dokázala také v minulém kole. Čekal ji soupeř ještě těžší, protože přijela Neapol i s Higuaínem v čele. Viola ale vytáhla s ofenzivní taktikou a nakonec remizovala 1:1 po brankách Alonsa a právě Higuaína.

Hráči samotní jsou přesvědčeni, že si dokáží poradit i s AS Řím, které bude z čestné lóže sledovat majitel James Pallotta. Záložník Matias Vecino před utkáním prozradil: "Jsme hodně optimisticky naladěni, protože v utkání s Neapolí jsme předvedli skvělý první poločas a zasloužili si víc bodů. Řím je hodně náročný celek a v prvním duelu nás porazil, ale od té doby se náš tým hodně zlepšil. Jedeme do Říma pro body, protože se chceme zapojit do boje o druhé místo. Budeme hrát to, co je pro nás charakteristické," dodává Vecino.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Rüdiger, Manolas, Digne - Nainggolan, Keita - Salah, Pjanić, Perotti - El Shaarawy
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Alonso, Astori, Rodríguez, Roncaglia - Badelj, Vecino - Bernardeschi, Borja Valero, Tello - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC27194448:1561
2.SSC Neapol27177355:2258
3.AS Řím27158455:2853
4.ACF Fiorentina27165648:2753
5.Inter Milán27146734:2548
6.AC Milán27138639:2847
7.US Sassuolo271011634:3141
8.SS Lazio271071034:3637
9.Bologna FC271051229:3135
10.Chievo Verona27971132:3634
11.Empoli FC27971133:4034
12.Turín FC27881133:3432
13.Atalanta Bergamo27791126:3130
14.Udinese Calcio27861324:4030
15.Janov CFC27771327:3228
16.UC Sampdoria27771339:4628
17.Città di Palermo27761427:4727
18.Frosinone Calcio27651626:5323
19.Carpi FC27491424:4421
20.Hellas Verona272121324:4518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (329)

Přidat komentář
Pinturicchio
Reagovat
10

jak z Fantozziho

Reagovat
Pinturicchio

Z toho by se zesral i Fantozzi

Reagovat
smazaný uživatel

Korektnost, už ani ne politická, to je komedie.

Reagovat
Pinturicchio

“Marchisio's words offended an entire community, that of blind people, as well as a commentator who was doing his job professionally as always.

“Those words are all the more unpleasant for having been pronounced by a player of the most prestigious club and the Azzurri too. We hope that Juventus, Lega Calcio and the FIGC will take some measures to clarify that the values of sport have nothing to do with this type of language.”

Jako to už je prostě MOC hardcore, já přemýšlel, jestli si nedělají prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se mi ani nechce věřit, kam až se to celé dostalo. Člověk aby se bál použít metonymie, metafory, alegorie v běžné komunikaci na ulici, aby nešel k soudu za urážku.

Kdyby mu řekl, že je kunda, urazí se všechny ženy coby ,,majitelky" vagíny??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Jop, za chvilku tě bude někdo žalovat, protože mu řekneš "dobrý den" a ne "uctivá poklona, služebníček".

Reagovat
smazaný uživatel

"Kdo má u Vás dobrý den? Mám špatný den. Co si to dovolujete? To je na žalobu."

Reagovat
Pinturicchio

Tak a už nikdy jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

To čumíš na mě? Teď sis o to řek voe! Tys mi drc do piva! Neee to tys mi drc do piv.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cervo

ne... to ty cumis na mne

Reagovat
cervo

*me

Reagovat
10

rozhodně

Reagovat
DelPiero137

Tato doba je chora, neviem naco si to hrame.

Reagovat
smazaný uživatel

Normální banda dementů. Tohle je opravdu ústřel šílených rozměrů.

Reagovat
olis

Reagovat
10

https://www.dropbox.com/s/du1jtzjw8lusn0j/fuckdcalcio.jpg?dl=0

Gazzetta se dneska věnuje finanční síle calcia a jednotlivých týmů...většina z nich hodně hluboko v prdeli

Reagovat
olis

smutne

Neapol minuly koniec sezony a tato sezona budu jedine dve kde bola strata, vsetky ostattne predtym zisk, dalsia bude tiez ziskova ak bude LM

Reagovat
10

Neapol je na tom z velkých klubů nejlépe, nemá víceméně žádný dluhy, teď s LM se zase vrátí do plusu, jak říkáš.

Horší je to u Interu, AC a AS, který navíc teď hrálo LM a přesto je takhle hluboko v minusu. Tyhle týmy hrajou ruskou ruletu. Inter a jejich skoro půl miliardy dluhů je docela výsměch FFP, UEFA v tomhle šlape jen po menších týmech.

Reagovat
smazaný uživatel

jen po menších tímech? a co barca?

Reagovat
10

Barcelona byla nějak potrestaná za ekonomický výsledky?

Reagovat
Pipo123

Barca mala tresť kvôli prestupom mladších hráčov

Reagovat
10

resp. nejen sílu, ale hlavně fin. výsledky

Reagovat
andycek1

My sme konečne v plusi to je neskutecne po tých 300 mil dluhoch gj Agnelli a spol

Reagovat
10

jedna vlaštovka jaro nedělá, ale každopádně budoucnost vypadá relativně pozitivně...Juve každopádně potřebuje silnější Serii A, protože ta ho aktuálně taky limituje

Reagovat
Yanek

Souhlas, podle mě je Juventus kvůli slabému Calciu na maximu svých možností. A pokud se v Itálii nezmění obchodní podmínky nebo Berlusconi nevyhlásí poslední ofenzivu, tak se ještě dlouho nemusí nic dít. Pak se nikdo nemůže divit, že i Bundesliga je výš...

Reagovat
Yanek

Jen dodám, že je absolutně žádoucí, aby přišli zahraniční investoři. Odkudkoliv. Už včera bylo pozdě.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pipo123

Prečo by to bolo žiaduce ? Já by som bol rád keby v Calciu funguje model Bundesligy, ale na to sú kluby ako Inter, AC, Lazio, AS neschopné pracovať nejako koncepčne, nie to ešte postaviť štadióny ako nemecké kluby

Reagovat
Yanek

Protože v Itálii nejsou peníze ani chuť do fotbalu investovat. Jde to všechno hrozně pomalu.

Reagovat
olis

pomaly to ide lebo to je taliansko, sak prisiel Thorir a tiez nic nejde rychlo, ten dalsi aziat co mal kupit vas bude z toho vobec nieco? to sa tiez tiahne neskutocne dlho, mozno by bola chut investovat od talianov keby sa spravili nejake kroky ktore by im ulahcili niektore veci, miliardarov a milionarov je tam dost

Reagovat
Pipo123

Tak nech tie kluby začnú makať na mladších hráčov, vychovať si nejakú generáciu a chvílu počkať, ale to by bolo na dlho a to sa nikomu nechce, namiesto toho to Inter, AC, AS dotiahnu do takých problémov ako pred pár rokmi, napumpujú prachy do klubu a budú riskovať, buď uhráme LM a budeme mať prachy, alebo bude v obrovskej strate, nie je to tak dávno čo Lazio, AS, Inter mali obrovské dlhy, tak nech sa tie kluby poučia a niečo zmenia na fungovaní celého klubu. Preto je pre mna ideálna inšpirácia Bundesliga, kluby postavili štadióny, dávajú šance mladším hráčom a pomerne sa im darí a majú úspechy.

Reagovat
Yanek

Taky mi vadí, že u klubů není vidět (až na pár výjimek) žádná koncepce. Řešení s mladými hráči samozřejmě zní nejlíp a možná se už pohnuly ledy, ale během posledních let vyletělo jen pár talentovaných Italů. Nikdo v tuhle chvíli neví, jak dlouho to tímhle způsobem ještě může trvat a upřímně by mě fakt zajímalo, jestli se aspoň v tomhle směru buduje nějaké moderní zázemí. Proto je podle mě lepší zbavit se romantických představ a přivést peníze zvenčí.

To je taky možná jediný důvod, proč uznávám Bundesligu - umějí se prodat a lidi chodí na stadiony. Deal s pofidérním Thajcem, který chtěl do AC budiž příkladem, že momentální marketingová síla Calcia má prostě sestupnou tendenci.

Reagovat
stas87

V Nemecku su stadiony vdaka WC06,to tam neskutocne nakoplo kluby,niekto si zrenovoval,niekto si postavil novy stadion.Ale to vsetko prislo s neuspechom na EURE v Portugalsku.Po tom fiasku si viacero ludi sadlo ku stolu a dlho diskutovali nad tym,aky dlhodoby vyvoj by bol pre Bundesligu ale aj 2.BL ci 3.ligu najlepsi.Nakoniec zvitazil dlhodoby plan s mladikmi,co sa do acka dostanu z vlastnych zdrojov alebo sa lacno nakupi v zahranici a casom sa preda von.Mohlo sa ist cestou PL a sypania peniazi,vysledky v Europe by prisli ovela skorej a aj TOP hraci by v BL boli vo väcsom pocte.DFB investoalo do vzdelavania trenerov,postavili sa akademie,ktore vlastni prave DFB,dalsia investicia bola mimo ine do rozhodcov.Cize zväz investoval do znacky menom nemecky futbal celkom okolo 900 milionov euro a dneska mas produkty v repre.Götze,Draxler,Özil,Boateng a mnohi dalsi hraci.

Ja neviem ake ceny listkov su v Taliansku,ci sa rapidne zvysi na Juve,AC ci AS u mensich timov a na taku Atalantu su o polovicu lacnejsi,ci kolko listkov skupuju portaly ako viaggogo alebo ebay.V Nemecku sa dvihla vlna odporu proti viaggogu a uz to myslim aj skoncilo.V principe islo o to,ze ak si mal kupeny listok na St.Pauli trebars a vedel si,ze na stadion neprides,mohol si ho predat na nete.Tak spravil jeden chalan,predal ho za 9 euro a na viaggoge bol ten isty za 27 euro...sak proti tomu aj boli chorea a nastastie sa to stoplo.A niektore kluby sami z kapacity stadiona prave tymto webom tie listky nechavali.Preto v Nemecku nikdy neuvidis tolko ryzozrutov s fotakmi.

Nepoznam do detailov prostredie klubov a ich zazemie ale..tym ze takmer 10 rokov neboli v Nemecku poriadne peniaze vo futbale,dost klubov to naucilo najet na usporny rezim a kazdy sportovy manazer dvakrat obrati euro v ruke,aby ho potom pustil a nakupil.Uz ked VfB vyplatilo Groningenu 5 mega za Kostica,fanusikom sa ta suma zdala privelka.A Kostic hra tak,ze moze odist za 3x tolko.Ked to zoberiem v globale,tak si myslim,ze v BL az tolko failov nie je.Vlastne len Schürrle,Benatia a zatial aj Vidal su mozno krokom vedla.A u takeho Benatii si myslim,ze ak by sa vrati spät do Talianska,casom by hviezdil.Len ten Bayern mu nesadol,zly hrac to urcite nie je.U Vidala si este pockajme na hodnotenie,som zvedavy,ako bude vyzerat pod Ancelottim.A tak trosku stgnujuci hrac a hrac,co nenaplnil ocakavania,je Götze.

Co je ale uplne fantasticke a jedinecne,je pravidlo 50+1.Jasne,aj BL ma problemy v podobe Audi,SAPu,RB alebo VW.Ale na nich je aspon sympaticke to,ze podporuju majitelia klub,co je v regione.Hopp Rhein-Neckaru postavil halu na hadzanu.To pravidlo je super v tom,ze si tam majitel z toho nemoze spravit pracku na peniaze,povyhadzovat kolko chce trenerov a za rok pretocit 60 hracov(Magath to skusal a zastavil sa na cisle 40 )Vlastne kazdy krok,ktory chce klub urobit,tak o nom diskutuje predstavenstvo.Takze ak chce trener so sportovym riaditelom hraca a on stoji viacej,kolko by si klub mohol dovolit,diskutuju o nom predstavenstvo s riaditelom a trenerom.Ak najdu spolocnu rec,hraca kupi,trebars aj za cenu o rok predlzeneho splacania.A prave sportovy riaditel je v Nemecku kurva cenna suciastka pre konecny vysledok timu.Kym toto nepochopi mentalkovia z PL,dalej budu vyhadzovat peniaze do luftu. Oni su tam uplne prijebany,vsetci do jedneho.Len sa bojim,ze casom si to uvedomi a budu chciet pretiahnut z Nemeckavtychto ludi.

Aby som to nejako zakoncil,ja mam Taliansko rad,aj tam ludia odvadzaju dobru robotu a nemaju k dispozicii miliony ako na ostrovoch.Take Palermo malo skvely cuch na hracov,Torino to tiez robi dobre a tych klubov by bolo viacej.Bohuzial,celkova zla situacia krajiny zrejme nedovoli väcsie investicie do zazemia a infrastruktury.Stat nema peniaze a sukromny podnikatel aj po skandaloch co Seriu A potkaly,nema zaujem.Stale ale chodi do Talianska kvalita z juznej ameriky za babku.Zasa ale na druhu stranu to ubera potencialne sance na presadenie sa domacich hracov. A je tazke odolat ponuke 10 mega ojro od nejakeho prasiveho Sunderlandu ako si toho hraca este nechat a umoznit mu dalsi rast.Keby tento problem v Taliansku nebol,tie Manchestery a cuktoky by dostavali do drzky pravidelne.Snad sa tie casy raz vratia.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

Já ti nevím, jsem v tomhle docela názorově rozpolcenej

Reagovat
andycek1

Podla mna osa tazko mozeme dostat do minusu. Nehovorím že nemusíme ale máme štadión, marketing a sponzori sú uplne inde ako celá SA: A tam hladat chybu potrebujeme konkurenta ktorý nam pre nas smutok zoberie Scudetto ustáli sa na špici minimálne bude hrat štvrťfinále LM. A hlavne bude mať výnosy zo sovjho štadióna a silných sponzorov.

Reagovat
Largo

Na druhou stranu, Turín skvěle v plusu, ale zase ty výsledky....

Reagovat
10

to sice ano, ale je to docela zavádějící, protože to je jen díky prodejům - Immobile+Cerci+Darmian..."nejchudší" tým z PL má jen z TV práv 2x větší příjmy, než Toro celkově

Reagovat
Largo

No jasně, jen narážím na to, že Turín se dlouhodobě snaží o finanční stabilitu, ale jeho výsledky jsou spíš průměrný.

Reagovat
Pipo123

Lazio, Juventus, Torino

Reagovat
olis

najlepsie aj tak ale Empoli, maly zazrak

Reagovat
Votas

Plichta!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná neskutečně těžká série, Viola, Inter a derby, s vložkou na Realu a rádoby odpočinkem na Udine. Kdybychom nějakým způsobem ty ligové vyhráli, věřím, že budeme tlačit na dvojku.

Na Viole jsme vyhráli, potvrdit to doma by bylo fantastické, uvidíme, jak se Spal připraví na Sousův ,,měňavý" fotbal, jsou v průběhu zápasu pružní a přizpůsobiví - v tomto se liší od celé ligy, klobouk dolů před Sousovou prací. Toto bude teprve skutečná prověrka.

Podle mě budou padat góly, ale ve výhru věřím!!

3:2 Oslavenec Rudiger, El Sha, Totti!! - Kalinič, Borja!

Reagovat
Largo

Tady poprvý se trochu bojím o výsledek, respektive myslím, že nás ze všech těch zmíbněných týmů prověří nejvíc právě Viola. Sice doma, ale bude to hodně náročný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Udine pro mě v tomhle kalendářním roce zatím bezkonkurenčně největší zklamání. Doma už mají horší čísla jen Carpi a Hellas. Takhle strašidelnou formu při našem současném rozpoložení musíme potrestat.

Reagovat
Pipo123

Nebál by som sa toho, Inter sa dá poraziť, my sa sústredíme na EL a nečakám že derby bude nejak extra vyhrotené. Vidím to na 7 bodov pre vás

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Furia Ceca

"rádoby odpočinek"

Reagovat
smazaný uživatel

AS-Viola 2.5 over a oba gol, Atalanta-Juve Juve vyhra a Atalanta neda gol, Bologna-Carpi Bologna vyhra a 2.5 under, Torino-Lazio Torino DNB, Sassuolo-AC AC DNB a oba gol, Inter-Palermo Palermo +2ah, Palermo +1ah a oba gol, Hellas-Doria Doria DNB

Tak jest?

Reagovat
Forza_Inter

Podla mna: bologna-carpi len under, palermo podla mna gol neda.... inak, to ides dat na jeden tiket vsetko?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nemame Miccoliho ktory vam daval zabrat ale v nedelu si spomenieme na tie super zapasy s vami. 3-4 Vazquez, Gila 2x a este niekto. Nn nie na jeden...nejak to porozdelovat, pokombinovat vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Over dnes pro me jistota:)

Moznq i oba daji dva goly za 5,6:)

Reagovat
smazaný uživatel

A Janov-Empoli Janov vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
SaianSupaCrew

V počtu klíčových přihrávek za zápas Pjanič druhý v lize - 2.5, první Saponara - 2.6

Spolu s Insignem má taky na kontě nejvíce branek z pozice mimo šestnáctku - 6

Mira

Reagovat
smazaný uživatel

Musi byt co nejdrive otevrena jednani o vylepsene smlouve.Zvysit na 4 a udelat neco z tou klauzuli. Prodlouzit do 2020.

Reagovat
Maritazzi

https://pbs.twimg.com/media/CcdXVF-WEAAOeXD.jpg:large Další super statistika, která ukazuje, jak moc je letos klíčovej, navíc poslední zápasy pod Spalem hraje skvěle, i když je pořád dost nevyrovnanej. Tak jako tak si myslím, že v létě on nebo Radja půjde.

Reagovat
SaianSupaCrew

Já kdybych si mohl vsadit, tak bych to naložil na Miru všechno. A jestli se to stane, tak to asi obrečím, hodně. Z těch jeho příspěvků na FB je dlouhodobě vidět, že to fakt žere. Hecuje se před velkými zápasy, dost prožívá i ty špatné, je i dost sebekritický... Tohle je dnes vzácnější, než by se mohlo zdát, to hodně cením...

Reagovat
Nuno čomes

Jaká je šance ze tam ten Mancini narve zase Icardiho? Osobně bych opět hrál Perisic - Eder - Ljajic. Ale gazzetta říká opak

Reagovat
lnterista

Ja jsem pro perisic ,eder,jovetic...Icardi je jasnej

Reagovat
Nuno čomes

To jo jenže jove je zraněný. Jove by možná potřeboval odehrát nějaký zápas po sobe, aby se do toho mohl dostat.. Jenže Mr. Mancini.

Reagovat
Votas

Bude tam. A proti komu jinýmu by už měl dávat góly, když obrana Palerma působí dojmem, že bych mohl být úspěšným útočníkem i já se sto kilama a přeraženejma kolenama.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze Eder Perisic Icardi budu hrat...

Reagovat
CubONE

Vsimol si niekto, ze Constant sa vratil do Serie A?

Reagovat
olis

ja ano

Reagovat
Milan.B

ja

Reagovat
Largo

Forza ROMA!!!!!!!

Reagovat
Panděvova ofina

Pjanič, to je hráč, kterého jsem chtěl už v Lyonu. Škoda, že ho tenkrát Inter nepřivedl..

Reagovat
Slejdy

SHARAAWYYYYY

Reagovat
Maritazzi

Pjanič zase neskutečná.

Reagovat
Largo

Reagovat
Slejdy

SALAH !

Reagovat
panca

Může mi někdo vysvětlit, v čem je Niang lepší než faraon?

Reagovat
smazaný uživatel

tak faraon se teď prostě chytil...Francie mu zřejmě moc nesvědčila a teď ožil neskutečně

Reagovat
panca

Ani nejde o faraona, ale Niang je hroznej. Motá to někde u čáry, stahuje na spoustu micu a je maximlane negolovej

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný, ale na druhou stranu faraon nedal v Monaku za 15 zápasů ani jeden gól...ale jinak nevim jak tam hrál...Monako nesleduju. Ale v Itálii ožil neskutečně (zatim 6 zápasů, 5 gólů)

Reagovat
panca

Mladej Ital v zahranici... to je skoro tutovka, že se neprosadi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

bud mam stesti na zapas ale co jsem videl tak je Niang hroznej

Reagovat
panca

Tak hraje porad

Reagovat
Zark

to viděl i slepý že v ničem, ale dobře že u vás není, čím dál od bala tím lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Romaaaaaa!!!

Reagovat
GEGE

Viola dobra krec...

Reagovat
GEGE

A jeste dve zraneni za polocas...

Reagovat
Largo

Mají smůlu dneska......

Reagovat
KillSwitch

Kedy sa vratia ultras rimu na stadion?

Reagovat
Slejdy

Vojta

Reagovat
Largo

Pjanic, Salah, Perotii, El Sha.... ta ofenzivní fáze dneska baví

Reagovat
Zark

to je končerto !

Reagovat
Slejdy

PEROTTI kuaaaaaa, faraon buh

Reagovat
Zark

ancora no totti yes párty

Reagovat
Maritazzi

Luciano neskutečná práce s tim týmem.. Až takovej vzestup jsem po tom, v čem to přebíral, nečekal.

Reagovat
Largo

Reagovat
spider_8

Dneska je to solidní koncert. Zpětně jsem asi toho Rudiho nemusel tolik bránit

Reagovat
Panděvova ofina

Jako nechtěl bych nemít opci na Faraona, jinak mam proste pocit, že OBA milanské kluby neumí z hráčů vymáčknout ten potencial, kterej v nich je.. Nemůžu si pomoct, ale například Coutinho, Aubameyang, Kovačič a teď nechtěnej Faraon.. Kodogbia byl v Monaku naprosto fenomenální a ted patří do průměru v Interu.. Fakt by mě zajímalo, kolik by dal golu třeba takovej Icardi v jiným klubu.. Možná je to blbost, ale já si toho prostě delší dobu všímam, že buďto taktika, nebo bevim co toho hráče prostě takřka zabije..

Reagovat
Largo

Těch příkladů už je víc, což není náhoda.

Reagovat
Zark

je v miláně trochu zhnilé prostředí no, ale zase některým vyjímkám se tam daří

Reagovat
Largo

Velká škoda, Digne Takovej hloupej faul

Reagovat
Francesco Totti AS

Kdyby to bylo 5:0 v poločase, nikdo nic neřekne

Reagovat
Largo

Do druhý půle bych rád viděl Tottiho a třeba Kevina. Možná sundat Pjaniće a místo něj Vainqueura. Snad se ty hráči nevykartují.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný...druhý poločas stačí 0:0 a budu spokojený

Reagovat
Slejdy

SALAH !! Pjanic klobouk

Reagovat
Slejdy

SALAH !! Pjanic klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tu někteří Pjaniče zatracovali, tak se ještě budou modlit, aby zůstal v AS

Reagovat
GEGE

ten hate sem tady na něj moc nechápal...při tom jaké má letos čísla...

Reagovat
smazaný uživatel

já taky ne...dokonce jsem tu chtěl napsat, že největší progres pod Špalkem má Pjanič s DDR, ale raději jsem to tu nerisknul

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Largo

Dnes skvělej Pjanić, zasloužil by si gól. Celkvě AS přejíždí Fialky způsobem, jakej jsem si ani nedokázal představit.

Už mi k dokonalosti chybí jen pár minut pro Tottiho, popřípadě gól střídajícího Džeka!

Reagovat
Pipo123

Pripomina mi to zapas v minulom roku Lazio - Fiore, dost podobym sposobom ste ich znicili

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Aneb jakmile o neco jde, poserou se

Reagovat
Slejdy

dej tam Franceho a naprosta spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

uz se chysta :)

Reagovat
Panděvova ofina

Koukám, že ta záloha je bez Borji docela neštastná..

Reagovat
Largo

Skvělý! Totti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Haha... Jsem zvědavej , jaky pecky jedou na Radio ROMA 107.0 FM ... Jinak docela pokroková technologie .. Milánský týmy mají svoje kanály v TV a v římě se před večeří sejde celá rodina u rádia a poslouchá šlágry

Reagovat
Maritazzi

Škoda jen tý Franceho tyčky, jinak naprostá dokonalost. Luciano udělal s tim týmem zázrak. Jinak naprosto skvělej Keita...

Reagovat
Largo

Obyčejně ho nemám rád, ale dnes Seydou výbornej.

Reagovat
Maritazzi

No nemáš, ale on tu funkci, kterou po něm Luciano chce plní výborně a zajišťuje veškerou ofenzivu naprosto výborně, k tomu má skvělou rozehru.

Reagovat
smazaný uživatel

PA-RÁ-DA k dokonalosti chyběl jen Franceho gólík

Reagovat
Zark

no kdyby to nechal kopat Pjaniče, zase ukázal netýmovost a špalek ho musí posadit na lávku !

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak třetí místo už je asi sci-fi

Reagovat
Yanek

To bylo už v říjnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ale ještě jsem nějak přeci jen věřil skrz náš výkonnostní vzestup. Škoda, že Rudi nezůstal u kormidla o něco déle, ale to by to zas asi ukopala Viola.

Reagovat
maras93

Přestože se poslední zápasy celkem daří a máme delší sérii bez prohry (ťuk ťuk), tak si myslím, že není na místě vyhlížet příčky LM. Důležité je pro nás dostat se vůbec do Evropy. Vůbec nevadí, že to bude Evropská liga. Ačkoliv nás absence LM může připravit o potenciální letní posily, které k nám bez LM nepůjdou, myslím, že je třeba ocenit aspoň nějaký posun oproti posledním dvou sezonám a vděčit za to, že vůbec do Evropy půjdeme.

Vypadá to sice, že jsem skeptický, ale spíš než chtít hned LM, je potřeba koukat na ten posun a doufat, že se postupně zase vyšplháme zpátky. LM pro mě letos ani reálná nebyla, protože prostě bez pořádný zálohy můžeme těžko tyhle příčky chtít okupovat.

Reagovat
Nuno čomes

To vypadá, že si zase Mr. Mancini háze o víkendu kostkou Murillo a Eder na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nechápu,proč je dnes na Sport1 záznam z Ligue1 místo přímého přenosu ze Serie A

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Zajtra vraj Pioli skúsi novú taktiku 4-3-1-2, malo by to vyzerať Marchetti - Konko, Bisevač, Hoedt, Lulič - Cataldi, Biglia, Parolo - Anderson - Klose, Djordjevič

Reagovat
snuff24

Byly v Interu hádky? Gazzetta přinesla zajímavou zprávu o vztazích v Interu, které byly prý hodně vyhrocené. Tým údajně na trénincích v posledních týdnech nepůsobil jednotně a dokonce docházelo k hádkám. A to se netýká jen hráčů, ale i ředitelů (viz. Ausiliův vyhrocený rozhovor po ligovém utkání s Juventusem)

Mancini však chtěl tohle ihned zastavit a poslední trénink před pohárem s Bianconeri svolal hráče do šatny, sám tam však nevstoupil, a hráčům nařídil si všechno vyříkat, lídři týmu pak pronesli motivační proslov.

Hned na středečním utkání jsme mohli vidět změnu, když si všichni hráči při nástupu na hřiště podali ruce a během celého utkání celá lavička povzbuzovala a tleskala jedenáctce na hřišti.

Po zápase poté (i přes nepostup) přišli do šatny někteří funkcionáři (Bolingbroke, Moratti), aby hráčům pogratulovali. Doufejme tedy, že rozpor v týmu je pryč.... snad je na tom něco pravdy

Reagovat
Pipo123

Borci videli ste niekto ? http://www.csfd.cz/film/79708-suburra/prehled/

Strašná jeba, odporúčam každému

Reagovat
Lech

Kouknu na to. Teď jsem dokoukal The revenant

Reagovat
10

mám to stažený, čekám na vhodnou chvilku...těším se moc

Reagovat
Maritazzi

Naprosto skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

dík za tip, mrknu na to

Reagovat
Emmett Brown

Stiahol som, dik

Reagovat
smazaný uživatel

taky tady mate vetsi pismo nez jinde ?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Cuky teba som tu nevidel 100rokov, ako sa máš ?

Reagovat
Pipo123

Verona - Doria obaja gól, Neapol - Chievo polčas X

Reagovat
10

Verona je zpátky tam, kde byla

Reagovat
10

to je zápas, za 12 minut to mohlo být 1:3

Reagovat
GEGE

wtf Hellas

Reagovat
olis

Ecco la formazione ufficiale del Napoli: Reina; Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Ghoulam; David Lopez, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne.

Ecco la formazione ufficiale del Chievo: Bizzarri; Cacciatore, Dainelli, Cesar, Frey; Rigoni, Radovanovic, Castro; Birsa; Mpoku, Pellissier.

Forza Napoli!

Reagovat
olis

Predat hned po zapase

Reagovat
Pipo123

Ty by si počas sezóny či po sezóne predal polovicu hráčov Neapolu

Reagovat
olis

pozri si co urobil

Reagovat
Pipo123

Stane sa, nedávno si ho tu ospevoval

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 neapol v nedbalkách?

Reagovat
smazaný uživatel

vsadim na to že to otočí

Reagovat
olis

Este ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Radost se koukat,když Partenopei útočí! Jen otázka času,kdy to otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ten Rumun,co zavinil první gól

Reagovat
Pinturicchio

Tak podle Gazzetty i FantaGazzetty dnes zase ta sračka 4-4-2.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak hrajete dnes něco? Co tak 1 / 10 Frosinone a 1 Bologna?

Reagovat
Forza_Inter

ja mám ata-juv 2 a palermo nedá gól v 1. polčase

Reagovat
Pinturicchio

Juve bych hrál taky, ale držím se toho, že na vlastní tým se sázet nemá.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

to Empoli bych určitě nehrál, ty na to docela serou poslední zápasy...ale když už to máš vsazený, tak GL

Reagovat
stas87

V Janove neprehravaju,sice su bez formy ale kurz tam bol dobry.Inak vy sa vykaslite na FSV.Vyhrali v tyzdni na Bayerne ale Darmstadt vonku obera superov,V tabulke vonkajsich zapasov su treti. Doma uhrali len sedem bodov,vonku osemnast.

Reagovat
smazaný uživatel

mame nackov v parlamente... slovensko je pica... no a dnes povinna vyhrat...

FORZA INTER

Reagovat
Milan.B

nesme prvy ani posledny.....

Reagovat
smazaný uživatel

to nic nemeni na situacii

Reagovat
lucius6

Včera tady Kiwwi hrdě psal, že Kotleba bude rád za 3% a jak to dopadlo.... Smutné, opravdu smutné...

Reagovat
Pipo123

To je konečnie niečo pozitívne

Reagovat
smazaný uživatel

to myslis vazne?

Reagovat
Pipo123

Jj, ľudia v mojom okolí mu dávali hlasy, vôbec ich nezaujíma jeho minulosť, ale to čo chce spraviť do budúcna. Já sa nikomu nečudujem, koho iného voliť ? tiež by som mu dal hlas....

Matovič je skurvená opica čo len nadáva a každého uráža

Fico je kokot, nič viac netreba písať

Sulík nesplnil nič s toho čo slúbil v minulých voľbách atd atd,

Takže šancu musí dostať Kotleba a ukázať niečo pozitívne, v Banskej si ho vychvalujú

Reagovat
smazaný uživatel

poprosim ta teda uz nikdy nereagovat na mna...dakujem

Reagovat
Pipo123

Bro já netvrdím že sa mi páči jeho politika a minulosť, práve naopak je tlsté skurvene prasa, ale fakt tam momentálne nevidím nikoho komu by som dal hlas, teda všetci už viac x sklamali.

Reagovat
Lech

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keď sa tu niekedy vytešuješ, že neaká časť tvrdého jadra lazia ma fašistické zmýšlanie, tak to je také milé naivné masturbovanie nad pre nás vzdialenou realitou, priam fiktívnou. budiš, ale keď sa ale tešíš, že nackovia sú v parlamentne v krajine, v ktorej žiješ a tešíš sa na to, aby ukázali niečo pozitívne, tak to už naozaj nie je cool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Já som nepísal že fans Lazia ma nadchnú, ale dávnejšie som tu písal že to je problém snad polovice klubov v SA, u Lazia je to navyše minulosť. Já som hlasovať nebol a ani nikdy nepôjdem, pretože je mi úprimne jedno kto je vo vláde, Kotlebu já moc nemusím, nepáči sa mi a vyzerá jak prasa, ale vôbec sa nečudujem že dostať toľko hlasov. Na druhú stranu ľudia v mojom okolí čo mu dali hlas povedali jediné, "Ak aj nič nespraví, aspoň vyjebe do piče cigánov" Dosť naivná predstava

Reagovat
stuff

Reagovat
Pipo123

Marchetti - Konko, Bisevač, Hoedt, Lulič - Cataldi, Biglia, Parolo - Anderson - Djordjevič, Klose

Konečne nejaká zmena rozostavenia

Reagovat
lucius6

Dneska do toho nejdem jako favoriti, takže očekávám výhru.

Reagovat
El-Pistolero-68

Zaloha super. Tu vam muzem jen zavidet.

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!!!

bude to tazky zapas, velmi nam to nejde s nimi.

Reagovat
Pipo123

Luličove bránenie

Reagovat
10

10 13.01.2016 09:05

Belotti v Toru je zatím totální propadák, hraje tragicky a v každým zápase, co jsem viděl, spálil neuvěřitelný věci. Taky díky tomu je Toro na spodku tabulky, což rozhodně neodpovídá jejich ambicím a kádru.

od tý doby 6 gólů v 10 zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
Zark

Reagovat
Pipo123

Zaujímalo by ma či v Serii A je klub čo dostane vždy s prvej akcie gól tak ako Lazio

Reagovat
Pipo123

Toto a penalta to fakt ?

Reagovat
Pinturicchio

Bože, Immobile.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lucius6

Reagovat
lucius6

lol

Reagovat
10

tohle Lazio bude mít velký problémy i s tou Spartou...

Reagovat
Pipo123

My hráme hovno dlhodobo, ale v EL hráme pekne a dávame kopec gólov. V SA mám pocit že to všetci už zabalili a najviac Pioli, pretože vie že jeho jediná šanca ako sa zachrániť na lavičke je úspech v EL.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Pipo123

Boli zranenia či PIoli sa nasral a striedal dvoch hráčov ?

Reagovat
10

vzhledem k tomu koho střídal, jednoznačně varianta B)

Reagovat
Pipo123

Myslíš že Pioli dostane šancu aj do ďalšej sezóny ? Včera som čítal že Tare chce Prandelliho, Di Francesca alebo Jurica.

Di Francesca povedal že aj keď jeho srdce patrí AS tak by sa nebránil trénovaniu Lazia, že tam má veĺa priatelov a bla bla bla

Reagovat
10

myslím, že Lotito čeká jen na konec sezony...většina ostatních prezidentů už by to asi řešila v průběhu sezony

Reagovat
Pipo123

Tiež si myslím, oproti minulej sezóny sme išli strašne dolu a je to hlavne chyba Pioliho, ako keby sám nevie čo hrať. Zase tak zlé mužstvo nemáme, minimálne záloha a ofenzíva má svoju kvalitu, v obrane stojí za niečo len Radu a De Vrij, bohužiaľ akurát dvaja hráči čo sú viac PN ako na trávinku. Ten Jurič má niečo do seba ? Alebo len klasicky pod ním Crotone šlape a on nebude nič extra

Reagovat
lucius6

Aspoň, že se s tim Pioli nesere a vystřídá je. No, takhle to ale nepůjde, už to mohlo být i horší než 0:1......

Reagovat
Pipo123

Rok čo rok trpíme na absencie Raduho, v tej obrane hraje vždy dobre a spraví niečo aj dopredu. Lulič tam prehráva súboje a každú akciu zbrzdí, ale v lete aj tak neprivedieme náhradu za Stefana, radšej tam bude hrať Konko cez nohu či Lulič Fakt ma mrzí že Radu má rok čo rok toľko svalových problémov

Reagovat
Pipo123

Milinkovič to krásne rozhýbal, teraz nádherná prihrávka a tyčka Parola

Reagovat
M11

Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra, Khedira, Marchisio, Pogba, Pereyra, Mandzukic, Dybala

PEREYRA

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

konečně Bobby

Reagovat
Pinturicchio

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2:0 pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
Pipo123

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám 15 minut, ale Molinaro zatím zkurvil všechno na co sáhl.

Reagovat
Pipo123

Biglia

Reagovat
smazaný uživatel

lazio

Reagovat
Pipo123

Posledných 20 minút hráme dosť dobre a páči sa mi to, podme skúsiť otočiť

Reagovat
Pipo123

Škoda Keita, ale konečne hráme futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Donnarumma; De Sciglio, Alex, Zapata, Antonelli; Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura; Bacca, Balotelli

Forza Milan!

Reagovat
brenk

BARZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kanonier

Reagovat
M11

BARZAAAAAAAA !!!

Reagovat
Il Architetto

BARZIČČČČČ

Reagovat
Pinturicchio

BARZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

dobré je že máme i lepší vzájemný zápas s Neapolí a AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tenhle kreten

Reagovat
10

2. gól Barzy v Juve, má průměr gól na 2,5 roku

Reagovat
smazaný uživatel

když bude vítěznej tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně neikasovat Gigi jede stále na rekord

Reagovat
Melchior

Pokud si správně pamatuju, tak ten druhý byl navíc z penalty, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Jj, a shodou okolností taky proti Bergamu!

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

A teď ještě v rozstřelu s Interem, kanonýr.

Reagovat
Airus

a pokaždé v ružové

Reagovat
brenk

Pogba pokazil všetko na čo siahol

Reagovat
Pinturicchio

(Zas)

Reagovat
10

Mě se dneska po delší době docela líbí, akorát ho nemá moc v lásce rozhodčí, protože mu nesmyslně píská úplně všechno, naopak fauly něj pouští

Reagovat
brenk

všetky tie jeho súboje sú také na hrane a je pravda, že väčšinou je to pískané v jeho neprospech, ale to je podľa mňa tým, že rozhodca vidí, že sa Paul dostal sám do problémov a snaží sa to uhrať na faul aj keď to tak často nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Donna

Reagovat
lnterista

Duncaaan

Reagovat
GEGE

Místo aby to bylo po deseti minutách 0:2,kdy žluťák zazdí dvě tutovky tak tečem 1:0 a zrovna po takovém věšáku od největšího pičuse ze Sassuola.good game...

Reagovat
M11

Cuadrado dnes nehraje a stejne jich mame na place minimalne 5.. polovina tymu vymysli ptakoviny.. predrzuje balon.. pritom staci zrychlit hru a obrana Atalanty si nevi rady.. maximalne faulama

Reagovat
Furia Ceca

I tak ale hraje Cuadrado svůj nejlepší zápas

Reagovat
Airus

Reagovat
CubONE

Ako hrame? Co magor v utoku? Ten gol, co sme dostali, som videl na reddite, paradny.

A juventini Barza druhy gol? Ako ho dal?

Reagovat
Furia Ceca

Dorážka po rohu.

Reagovat
CubONE

Zaujimave, on nechodi casto na rohy.

Reagovat
10

Nechodí právě vůbec, ještě tam před tím rohem dával Stephanovi pokyny, aby se stáhnul za něj

Reagovat
DelPiero137

vypytal si gol

Reagovat
10

Vzal si míč od Gigiho a prokličkoval to až do prázdný, takovej jeho klasickej gól

Reagovat
Furia Ceca

Není to špatný, ani nijak skvělý, ale stačí to. Rozhodčí mě neskutečně točí, Bergamu pískne každej dotyk a naopak nám nic!

Reagovat
Nuno čomes

Jasně jasně, jako vždy.

Reagovat
Furia Ceca

A viděl si to? A nebo máš nutkání automaticky reagovat jako debil, protože jde o Juventus?

Reagovat
Pinturicchio

Ty už si solidně v křeči po tom vypadnutí z Coppy.

Reagovat
Pinturicchio

Paula bych za tyhle zápasy nejradši vystřelil na měsíc, kličkuje, ztrácí míče, dělá blbosti a pak z frustrace hodí žlutý faul.

Jinak nic proti Lichtymu a Patricovi, ale do příští sezony už bych radši viděl dvojku Alex a například Vrsa v základu.

Reagovat
10

Sandro ok, ale dávat před Stepha Vršaljka? To je rouhání voe

Reagovat
Furia Ceca

Lichtyho pořád považuju za jednoho z našich nejdůležitějších hráčů...

Reagovat
Pinturicchio

Já nevím, mi přijde, že už to Lichty občas nestíhá. OK, nebudu se rouhat , ale Vrsa nebo někdo by přijít mohl s tím, že by ho Lichty "zaučoval" jako Patrice letos Alexe.

Reagovat
10

Snad jo, taky bych ho bral...tahle pozice byla důležitá už minulý letní mercato, to příští už je to naprostá nutnost

Reagovat
Melchior

furt máme napravo jako backup Lorda Padoina

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Kluckovanim ma serie aj Pogba, velmi vela straca takto. Litchy je dobry ale nemoze hrat s Cuadradom.

Reagovat
brenk

snáď sa podarí Dybalovi nejaká akcia, mám taký pocit, že to potrebuje ako soľ

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Ragazzo d'oro

Konečně jde Mario do hajzlu.

Reagovat
panca

strida? Ja se nedivam.

Reagovat
smazaný uživatel

AC zas predvadza ten zufaly fotbal po par dobrych vysledkov zase nic moc. Ten cinan kupuje to AC ci to vzdal?

Reagovat
M11

on jeste zrani Drameho

Reagovat
10

Oba Paulitové mají "lehce" křečovité období

Reagovat
Furia Ceca

Jestliže tohle přečíslení neskončilo gólem, tak už dneska další asi nedáme...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Super, hrajeme hovno, ale gól který znamena definitivní ztrátu dostaneme po šlapáku od toho debilniho zrzka

Reagovat
CubONE

Fakt genialne, rozhodca mal odpiskat ten faul.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Defrel taky vymaštěnec..

Reagovat
smazaný uživatel

viete mi niekto povedať prečo hrá Diamanti,keď má štyri žlté karty?

Reagovat
M11

LEMINAAAAAAAAAAAAA !!! WAU

Reagovat
brenk

kráááááááása

Reagovat
10

Nedá se říct , že bysme ty zápasy poslední dobou nějak v klidu zvládali

Reagovat
brenk

tiež mám pocit, že pri týchto výkonoch skôr či neskôr naskočíme na nejakú zlú vlnu výsledkov

Reagovat
Pinturicchio

Poslední zápasy je to docela o ničem.

Reagovat
Furia Ceca

Je to takový ubojovaný, no...

Reagovat
Pinturicchio

MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

Tykraaaaaaaaaaavo

Reagovat
smazaný uživatel

dobře že Sasu dnes vyhrálo aspoň u nás nebudou tak hladoví

Reagovat
maras93

Tak jsme měli možnost jít aspoň na chvíli před Inter, ale místo toho jsme si nakákli a necháme se skoro dotáhnout Sassuolem. Pěkně.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pinturicchio

6 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi 836 minut bez inkasovaného gólu, ještě 94 minut do překonání rekord v neprůstřelnosti a příští týden je doma Sasu dost hratelný

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto rekordy se počítají včetně nebo bez nastavení?

Reagovat
smazaný uživatel

bez nastavení, aspon myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Jj díky

Reagovat
smazaný uživatel

navíc ta serie je o to cennejší, že nám nedokázali dát jako ACM,Inter,AS Roma a Neapol,

Reagovat
Votas

no tahle poznámka se docela změní, když tam napíšeš "tohle ACM", "tenhle Inter", "z Garcíi nevzpamatovaný AS"... to Sassuolo bude zkouška, ale to je zas vaše, no

Reagovat
smazaný uživatel

pořád jsou to největší velkokluby v Itálii

Reagovat
Zark

ale i tak je to síla tolik č. kont.. jinak od Cassana série začala a jiný blázen v mladším ji za týden ukončí. hh

Reagovat
smazaný uživatel

doma by sme se Sasulem gola dostat nemuseli

Reagovat
CubONE

S nami ste nehrali.

Reagovat
smazaný uživatel

PARTITA MIN TOT

Sampdoria-Juventus 1-2 26' (Gol Cassano del 1-2 al 64°)

Udinese-Juventus 0-4 116'

Juventus-Roma 1-0 206'

Chievo-Juventus 0-4 296'

Juventus-Genoa 1-0 386'

Frosinone-Juventus 0-2 476'

Juventus-Napoli 1-0 566'

Bologna-Juventus 0-0 656'

Juventus-Inter 2-0 746'

Bergamo- Juventus 0-2 836

minule to dával Bianconero je jsem dopsal poslední zápas

Reagovat
smazaný uživatel

La top ten fino a ora è la seguente:

1.Rossi (Milan) 929' (1993-94)

2.Zoff (Juve) 903' (1972-73)

3.Da Pozzo (Genoa) 791' (1963-64)

4.Pelizzoli (Roma) 774' (2003-2004)

5.Pinato (Atalanta) 757' (1996-97)

6.Marchegiani (Lazio) 745' (1997-98)

7.Buffon (Juve) 745' (2013-2014)

8.De Sanctis (Roma) 744' (2013-2014)

9.Reginato (Cagliari) 712' (1966-67)

10.Handanovic (Udinese) 704' (2010-2011)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bolo vidno ze AC proste na pohare nema,muzstvo ktore chce hrat o LM musi take zapasy vyhravat a bohuzial AC na to nema herne ani kvalitou.

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
snuff24

Mancini je fakt kokůtek další random sestava

Reagovat
Votas

INTER: 30 Carrizo; 33 D'Ambrosio, 25 Miranda, 24 Murillo, 55 Nagatomo; 17 Medel, 7 Kondogbia; 44 Perisic, 8 Palacio, 22 Ljajic, 9 Icardi.

A disposizione: 46 Berni, 98 Radu, 5 Jesus, 11 Biabiany, 12 Telles, 21 Santon, 23 Eder, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini

PALERMO: 70 Sorrentino; 2 Vitiello, 12 Gonzalez, 4 Andelkovic; 3 Rispoli, 10 Hiljemark, 25 Maresca, 18 Chochev, 97 Pezzella; 20 Vazquez, 11 Gilardino.

A disposizione: 1 Posavec, 53 Alastra, 9 Bentivenga, 15 Cionek, 16 Brugman, 21 Quaison, 22 Balogh, 23 Struna, 24 Cristante, 28 Jajalo, 77 Morganella, 99 Djurdjevic.

Allenatore: Giuseppe Iachini

Arbitro: Russo

FORZA INTER

Reagovat
Pipo123

Icardi v útoku, takže hra v desiatych

Reagovat
Inter Eterno Amore

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ C`E SOLO L `INTER ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Reagovat
Votas

ADEEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
Dejwa

pěknej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

Kondogbia mi hrozne pije krev

Reagovat
lnterista

Mauritooooooo

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Nuno čomes

Perisiiiic

Reagovat
Votas

PERISIIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

Ivaaaaan!!! Hned jsem si vzpomněl na Jajínka, že Maurito má nejlepší centry v týmu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Jsme říkali ze nejlepší centry snad od nás má Icardi

Reagovat
lnterista

Eder ma nejake lehci zraneni?

Reagovat
Panděvova ofina

Ne, bohužel se za dozoru státního notáře vylosoval Biabiany...

Reagovat
lnterista

treba po poharu tam neco bylo...stridal po te sanci a vypadalo ze si neco natahl

Reagovat
snuff24

Že by nás to Juve fakt nakoplo ? Tenhle Inter zatím baví,v útočné fázi je taková lehkost jak dlouho ne a Icardi dneska super

Reagovat
Inter Eterno Amore

Palermo nám veľa dovolilo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele