Serie A - preview 27. kola

03.03.2018, 09:12, aktualizováno 04.04.2018, 08:52
Previews
Další čtyři zápasy má na programu dohrávané 27. kolo italské ligy a největší pozornost bude směřována na sever Apeninského poloostrova, v dalším milánském derby se proti sobě postaví AC a Inter. V souboji dvou nejhorších týmů se střetnou Benevento a Hellas, Turín hostí Crotone, Chievo přivítá Sassuolo...
Benevento Calcio - Hellas Verona  (středa 17:00)
Jedním z dalších středečních utkání odloženého 27. kola se stává duel mezi domácím Beneventem a hosty z Verony. Hellas je na předposledním místě a stejně jako poslední Benevento, i on dostal za poslední dva duely už osm branek!

Souboj posledního týmu s předposledním se odehraje na nevelikém stadionu Cira Vigorita v Beneventu. Tam zavítá Hellas Verona, který je dalším velmi vážným adeptem na sestup. Blíže k němu má samozřejmě Benevento, které už teď mnozí pasují na nejslabší tým ligy za poměrně dlouhou dobu. A i když se Beneventu nedá upřít snaha, velmi často odchází ze zápasu poraženo, někdy i drtivým rozdílem.

Například v minulém kole Benevento vůbec nesehrálo špatnou partii, třebaže se proti němu postavilo Lazio Řím. Ještě na začátku druhé půle navíc Benevento nad favoritem vedlo i navzdory rychlému vyloučení brankáře Puggioniho. Nakonec se ale díky brilantnímu závěru Lazia sesypalo a dostalo hned šest branek. Ve dvou posledních duelech byli brankáři Čarodějek už osmkrát překonáni a obrana je nadále velkým problémem Beneventa. Benevento už inkasovalo hrozivě vypadajících 69 branek!

Není ale problémem jediným, protože Benevento má rovněž plno absencí, které trenéru De Zerbimu hodně komplikují život. Mimo hru je dlouhodobě obránce Lucioni a k němu se přidali také Puggioni s Costou. Zraněni pak jsou Antei, Sagna, Memushaj, Viola, Parigini nebo Diabatè. Ani Hellas nepřijede v kompletní sestavě, neboť do hry nenastoupí Nícolas, Fares, Kean a Heurtaux.

Ani Hellasu se nedaří tak, jak by si fanoušci přáli. Aktuálně sídlí celek z Verony až na předposledním místě a jeho náskok na Benevento činí jen 12 bodů. Naposledy Hellas dostal tři branky od Interu Milán a obránce Bianchetti nemohl být spokojen. "Náš hlavní problém tkví v tom, že si vůbec nevěříme. Snažíme se dělat maximum a do hry třeba vstoupíme dobře, ale pak stačí jedna malá chyba a naše psychika jde dolů," posteskl si Bianchetti.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Brignoli - Letizia, Djmsiti, Tosca, Venuti - Cataldi, Sandro, Djuričić - Brignola, Iemmello, Guilherme
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Ferrari A., Caracciolo, Vuković, Souprayen - Rômulo, Calvano, Büchel, Verde - Aarons, Petković
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.78 - 3.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Inter Milán  (středa 18:30)
Ve várce zápasů odloženého kola je i prestižní milánský souboj mezi AC a Interem. V Derby della Madonnina půjde tentokrát o hodně. Oba celky totiž po letech bojují o návrat do Ligy mistrů. Ve výhodnější pozici je Inter, který má na svého městského rivala již osmibodový náskok.

Inter také drží onu klíčovou čtvrtou příčku, která znamená start v základních skupinách prestižní soutěže. Svěřenci trenéra Luciana Spallettiho se rychle otřepali z remízové série a s výjimkou výpadku v Janově se vrátili do své staré formy. V posledních dvou kolech dokonce dohromady nastříleli osm branek! "Jsou v dobré formě a někteří hráči se vrátili ke svým nejlepším výkonům," prohlásil na adresu Nerazzurri kouč AC Gennaro Gattuso.

V honbě za Ligou mistrů má Inter výhodu, k dispozici má na AC už osmibodový náskok, nicméně zezadu na něj tlačí další adept Lazio Řím. Zde je rozdíl obou celků pouze jednobodový, Inter má ale k dobru o jeden zápas více. "Jestli je můžeme vyřadit ze hry o Ligu mistrů? V tabulce zůstanou na dobré pozici a vzhledem k mentální náplni jejich trenéra nic nezmění, nicméně bodově by to začal být velký rozdíl," podotkl trenér Luciano Spalletti.

AC Milán má Interu co oplácet. První letošní derby totiž vyznělo lépe pro modročerné, o což se velkou měrou zasloužil Mauro Icardi. Argentinský kanonýr nasázel hattrick a výtečnou formu prokázal i v minulých kolech proti Sampdorii a Hellasu. Rossoneri ale letos jedno derby také ovládli, když přes Inter postoupili v domácím poháru. "My jsme ale také ve formě, proti Juventusu jsme si vedli dobře. Derby se zase po letech navrátila nějaká významnost. Doufám, že zopakujeme náš výkon na stadionu Juventusu," dodal Gattuso.

Milán sice v Turíně padl 1:3, ale Gattuso byl s výkonem spokojen. A ještě připomeňme, že AC v lize padlo po dlouhých deseti kolech!

Rossoneri se budou muset obejít bez zkušeného zadáka Abateho i jeho méně zkušenějšího kolegy Contiho. Na trávník San Sira nevyběhne ani Lucas Biglia. Inter se zdá být kompletní až na jedinou výjimku, kterou je rovněž obránce Andrea Ranocchia. Do základní sestavy však Spalletti zasahovat nemusí.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Rodríguez, Romagnoli, Bonucci, Calabria - Kessié, Montolivo, Bonaventura - Borini, Cutrone, Suso
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Cancelo, Miranda, Škriniar, D'Ambrosio - Gagliardini, Brožovič - Candreva, Rafinha, Perišič - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.26 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - US Sassuolo  (středa 18:30)
Důležitý záchranářský duel bude k vidění ve městě Romea a Julie, kam zavítá Sassuolo. Domácí Chievo má se svým soupeřem shodný počet bodů a oba celky dělí od sestupové propasti jen čtyři body. První letošní vzájemný duel branku nepřinesl.

První měření sil se uskutečnilo na stadionu Tricolore 15. října a k nelibosti diváků v něm žádná branka nepadla. Nezáživné utkání bylo i chudé na brankové příležitosti a fanoušci obou táborů doufají ve změnu.

Létající oslíci v předchozích dvou kolech ukázali, že dokáží být produktivní. S Milánem padli po přestřelce 2:3 a Sampdorii dokonce porazili 2:1. Špatně si nevedlo ani Sassuolo, které zvítězilo na půdě nevyzpytatelného Udinese 2:1 a o víkendu dokonce obralo o body silnou Neapol.

V zápase na Stadio Bentegodi půjde o hodně, vítěz totiž může učinit veledůležitý krok na cestě za záchranou. Případná remíza by byla ztrátou pro oba. Domácí lodivod Rolando Maran doufá, že jeho svěřenci navážou na výhru nad Sampdorií Janov i v podporu místního publika.

Chievo bude postrádat Nenada Tomoviče a jednu ztrátu hlásí i soupeř, zranění totiž do hry nepustí Tima Letscherta.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Jaroszynski, Bani, Gamberini, Cacciatore - Hetemaj, Radovanovič, Castro - Giaccherini - Stepinski, Inglese
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Peluso, Acerbi, Goldaniga - Lirola, Missiroli, Magnanelli, Duncan, Adjapong - Berardi, Babacar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.88 - 3.07 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - FC Crotone  (středa 18:30)
Turín naposledy zničil Cagliari a může si pochvalovat dobrou formu. To naopak Crotone říct nemůže a jeho pád do druhé ligy nabírá na reálnějších rozměrech. Odložené 27. kolo jej navíc zavádí na nepříjemnou půdu do Turína.

Turínské FC ukončilo sérii čtyř porážek v řadě velmi rázně a v minulém kole si připsalo tři body za výhru 4:0 nad Cagliari. Trenér Walter Mazzarri tak může dýchat zase o něco lépe, i když jeho postavení stále není ideální. Býkům patří až 10. příčka, na hony vzdálená představě vedení nebo snům fanoušků. A evropské poháry, o nichž sní, jsou opět hodně daleko.

Před vlastními fanoušky je to ale přeci jen o mnoho lepší, Turín vyhrál na Stadio Olimpico di Torino už tři z posledních pěti duelů. Pouze dva hráči z jeho řad nebudou schopni do utkání nastoupit, konkrétně jsou to zranění Molinaro a Lyanco. Crotone má také dobré zprávy ohledně sestavy, neboť se do ní vrací mladý útočník Marco Tumminello. Zranění zůstávají Simič, Budimir, Marković a Nalini. Kvůli kartám se do hry nezapojí Mandragora se Stoianem.

I přes absence ale trenér Mazzarri dobře ví, že jeho tým nečeká nic snadného. "Je to celkem jasné, i když papírově jsme velkým favoritem. Praxí ale bývá, že týmy, které bojují o záchranu, jsou hodně nažhavené. Je těžké s nimi hrát, protože bojují jako o život. Z naší strany hrozí podcenění, ale týmy, které jsou na posledních příčkách, vždycky umí být velmi nebezpečné. Doufám, že se nám podaří získat body a navázat na minulé kolo."

To by si Crotone nepřálo ani náhodou. Po porážce s AS Řím nestačilo Crotone ani na Fiorentinu, která si rovněž nechala všechny tři body a také udržela čisté konto. Dvojice Simeone a Chiesa naopak mířila do správné brány a z Florencie jelo Crotone ve špatné náladě. Navíc byl vyloučen Capuano, kterého tak další kolo rovněž mine. Povede se přesto Crotone zázrak, nebo nedokáže vylepšit svou 18. příčku?
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - N’Koulou, Burdisso, Moretti - De Silvestri, Rincón, Baselli, Ansaldi - Ljajić - Belotti, Iago Falqué
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ceccherini, Ajeti, Martella - Rohdén, Barberis, Benali - Ricci F., Tumminello, Trotta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.07 - 6.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - UC Sampdoria  (úterý 18:30)
Většina zápasů odloženého 27. kola našla útočiště v týdnu, kdy se opět rozjíždí Liga mistrů. V Itálii se v rámci úterního podvečera do sebe pustí také Atalanta se Sampdorií, což by mohla být velmi zajímavá podívaná.

Jde o dva týmy, které by se hodně rády podívaly do evropských pohárů. Chvíli se zdálo, že k nim má blíže janovský celek, který byl dokonce šestý a pokukoval po Evropské lize. Sampdoria ale v polovině února naprosto ztratila formu a aktuálně jí patří až devátá příčka! Sen o pohárech se tak nyní rozplývá a Doria bude muset zabrat, aby měla alespoň šanci.

Od února se Dorii nedaří a tým trenéra Giampaola přestal vyhrávat. Za velkou část problémů může především hodně špatná obrana, která dostala pět branek od Interu nebo také čtyři góly od Crotone. Ani v minulém kole nedokázali Blucerchiati zlepšit svou obranu a dvěma góly je potopilo Chievo Verona! Aktuálně tak Dorii patří až deváté místo.

Technický ředitel Sampdorie, Daniele Pradè, si dobře uvědomuje vážnost situace. "Pokud bychom nedokázali uhrát s Atalantou body, byl by to další hodně špatný výsledek. Když se nedokážeme včas zvednout, existuje riziko, že zničíme celou naši sezonu, kterou jsme trpělivě budovali. A to nesmíme dovolit. Věřím, že mužstvo udělá maximum, abychom proti Atalantě získali body."

Do hry dost možná nenastoupí obávaný kanonýr Fabio Quagliarella, který má menší zdravotní problémy. Největším problémem bude absence Torreiry, který stojí kvůli kartám. Místo něj by měl šanci dostat Verre. V domácím dresu se zřejmě nedočkáme Josipa Iličiće a menší potíže trápí rovněž Spinazzolu. Šanci v útoku by mohl dostat Cornelius.

Atalanta doma už dlouho neprohrála. V Bergamu ji naposledy v rámci ligy pokořila Neapol koncem ledna, ale jinak je pro ni její stadion pevností. V minulém kole se jí podařilo navázat na skvělý výkon proti Hellasu Verona v zápase s hostujícím Udinese. Ani od Zeber nedostala Atalanta jedinou branku a díky zásahům Petagny s Masiellem si naopak zajistilo hladkou výhru.

Obránce José Luis Palomino ale dobře ví, že Sampdoria je hodně nevypočitatelná. "Má skvělé hráče a umí hrát hodně agresivně. Líbí se mi ta rychlost, s jakou kombinují, a hrají navíc velmi chytře. Budeme muset být hodně obezřetní, ideálně o krok před nimi. Důležité bude soustředit se po celý zápas a nenechat jim prostor, aby mohli kombinovat," dodává zkušený stoper.

Trenér Gasperini může být rád za to, jak se Atalanta zvedla. Celek z Bergama vystřídal právě Dorii na sedmém místě a nyní se snaží dohnat šesté AC Milán. Sampdoria na svého soka ale ztrácí jen tři body, takže se vše může velmi rychle změnit.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Hateboer, De Roon, Freuler, Castagne - Cristante - Cornelius, Gomez
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszyński, Silvestre, G. Ferrari, Murru - Verre, Torreira, Linetty - Ramirez - Caprari, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.35 - 8.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Cagliari Calcio  (úterý 18:30)
Souboj dvou sousedů z tabulky hostí Janov. Domácí celek se pokusí přerušit nepříznivou sérii proti Cagliari, které už v této sezoně dokázal porazit. První klání hrané na Sardinii skončilo vítězstvím Grifů 3:2.

Tehdy se střelecky prosadili Adel Taarabt a Andrej Galabinov, ani jeden však do zápasu na Luigi Ferraris nezasáhne. Zatímco prvně jmenovaný si odpykává trest, Galabinova do hry nepustí zranění. Janov navíc bude postrádat i Izza a Velosa, což na náladě a rozpoložení týmu rozhodně nepřidá.

Janov se výsledkově trápí, vyhrát naposledy dokázal v polovině února, kdy si tak trochu nečekaně vyšlápl na Inter Milán. Výhra nad slavným soupeřem znamenala potvrzení předchozích výsledků, především triumfu na Stadio Olimpico proti Laziu, jenomže slibně rozjetá forma se zasekla v Boloni. Ofenzíva Grifů vyšla ve třech zápasech naprázdno. Gólový půst sice přerušil proti SPALu proměněnou penaltou Lapadula, na tři body to ale nestačilo. Domácí celek by se rád vrátil do předchozí formy a proti Cagliari rozhodně není bez šance. Doma totiž se sardinským celkem prohrál jen jednou, jinak pravidelně boduje.

Cagliari si zatím hlídá dostatečný odstup od sestupových pozicích, ovšem stále se musí mít na pozoru. Svěřenci trenéra Lopeze budou mít na Marassi co odčiňovat, neboť minulé kolo se jim hrubě nevyvedlo. Čtyřbrankový příděl od Turína se sardinským fanouškům těžko vydýchával a je jen na hráčích, jak se s nastálou situací popasují.

O absencích Janova již šla řeč. Cagliari je na tom z hlediska absencí o něco lépe, i když neúčast Cigariniho a Pedra je dosti citelná.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Zukanovič, Spolli, Biraschi - Laxalt, Rigoni, Hiljemark, Bertolacci, Rosi - Lapadula, Panděv
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Romagna, Castán, Ceppitelli - Faragó, Padoin, Barella, Ionita, Lykogiannis - Pavoletti, Song
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.47 - 5.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - ACF Fiorentina  (úterý 18:30)
Na Stadio Friuli se utkají dva celky s absolutně odlišnou formou. Zatímco domácím Zebrám se herně ani výsledkově nedaří, Fiorentina poráží jednoho soupeře za druhým. Uspěje také na horké půdě Udine? Vyhrát tam naposledy dokázala před necelými devíti lety.

Udinese věří, že předvede konečně výkon, který ji vynese tři body. Bylo by na čase. Poslední výhru si Zebry připsaly koncem ledna a za uplynulé dva měsíce získaly pouze jeden bod. Situace je tedy zcela odlišná, než na začátku působení Massima Odda. Někdejší vynikajicí obránce si musí zvykat na novou roli, jeho tým je v herní krizi a musí zabrat.

Domácí v minulém kole prohráli na půdě Atalanty Bergamo 0:2, když soupeři odolávali takřka sedmdesát minut, než prolomil bezbrankový stav Andrea Petanga. O šest minut později pak Zebrám zasadil druhý úder Andrea Masiello.

Fiorentina cestuje na sever Itálie v mnohem lepším výsledkovém rozpoložení. Vyhrála totiž čtyři zápasy v řadě a v tabulce jí patří osmé místo. Stále však není bez šance na evropské poháry. Na šestý AC Milán v tuto chvíli ztrácí šest bodů, přičemž do konce soutěže zbývá jí zbývá odehrát devět kol.

Viola sice pět zápasů v řadě neprohrála, ale na půdě Udinese se jí dlouhodobě nedaří vyhrávat. Naposledy se tak stalo v roce 2009 a pak ještě v roce 2012 v rámci Coppa Italia.

Udine vstoupí do zápasu oslabeno o zraněného Lasagnu, Fofanu, Behramiho, Angellu i Hallfredssona. Massimo Oddo tak bude znovu spoléhat na českou reprezentační dvojici Jankto-Barák. Stefano Pioli tolik početnou marodku neřeší, nicméně absence Badelja a Théréaua mu na klidu nepřidá.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Samir, Danilo, Larsen - Adnan, Jankto, Balić, Barák, Widmer - Paul, López
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Milenkovič, Pezzella, Hugo, Biraghi - Benassi, Dabo, Veretout - Chiesa, Simeone, Saponara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.64 - 3.22 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SPAL 2013 - Bologna FC  (sobota 15:00)
Bologna se opět dostává do klidnějších vod a její forma poslední dobou zažívá vzestup. Další šanci na body Felsinei cítí před 27. kolem Serie A, neboť jedou do Ferrary. A tamnímu SPALu se naopak moc nedaří, což jej zatím odsuzuje k pobytu v zóně sestupu.

SPAL se stále nedokázal vymanit z nechtěné společnosti účastníků boje o záchranu. V osmi posledních duelech se SPALu nepovedlo vyhrát, až do minulého kola. V něm se tým trenéra Sempliciho konečně zase trochu radoval. Klíčová a psychicky náročná bitva s Crotone pro něj totiž dopadla lépe a přímý souboj mezi adepty na sestup byl pro SPAL vítězný. V hodně dramatickém utkání nasázel SPAL domácím tři branky.

Díky těmto třem bodům se SPAL vrací do boje a na sedmnácté Crotone ztrácí jen jeden jediný bod. Teď jej ale čeká Bologna, která nad ním v prvním vzájemném utkání dokázala zvítězit. Nováček z Ferrary by to hostům rád oplatil, třebaže trenér Semplici nebude mít kompletní kádr. Mimo hru je vykartovaný Schiattarella a do hry zřejmě nezasáhnou ani zranění Grassi s Borriellem.

Ani hosté nepřijedou v plné síle, i když jejich absence nejsou tak početné. Zranění jsou Da Costa a Palacio, přičemž právě v případě argentinského střelce to bude největší oslabení. Bologna už ale ukázala, že i bez Palacia jí to jde. Nejprve si poradila těsně o jednu branku se Sassuolem a v minulém kole dokonce zastavila CFC Janov, od kterého navíc neinkasovala. Zpět do formy se pak dostává především Mattia Destro, jenž odehrál parádní utkání.

Další velkou osobností Bologně a její cesty vzhůru je mladý záložník Erick Pulgar, který před zápasem prozradil: "Teď je před námi další náročné utkání, ale už se na něj těšíme. Máme dobrou formu, i když nám mnoho lidí ještě nedávno nevěřilo. Dokázali jsme, že umíme hrát jako tým a zvednout se. Klíčem ke zlepšení je ale jediné, což už moc dobře víme - práce, práce a zase práce," uvědomuje si defenzivní univerzál.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Meret - Cionek, Vicari, Felipe - Lazzari, Kurtić, Viviani, Grassi, Mattiello - Paloschi, Antenucci
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, De Maio, Gonzalez, Masina - Donsah, Pulgar, Dzemaili - Verdi, Destro, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.17 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Juventus FC  (sobota 18:00)
Dost možná největší šlágr 27. kola nás čeká v sobotu v podvečer, kdy se otevřou brány Stadia Olimpico. Římská aréna poslouží jak domácím gladiátorům, tak návštěvě z Turína, v boji o body. A oba je potřebují přímo zoufale.

Dva uchazeči o titul se utkají s dvěma římskými překážkami. Zatímco Neapol hraje s AS, Juventus na druhém místě zkouší štěstí proti Laziu. Aktuálně se Juventus pokouší dostat se před Neapol a vystřídat ji na prvním místě, což už pár měsíců dopadá ve prospěch Neapole. Zatímco ta se mohla soustředit na přípravy, Stará dáma bojovala na hřišti. Její hráči totiž mají za sebou poměrně čerstvou zkušenost z oslav postupu do finále.

Bianconeri se totiž dostali do finále Coppa Italia poté, co si ve dvou duelech dokázali poradit s nebezpečnou Atalantou. I přes mnoho absencí dokázala garda trenéra Massimiliana Allegriho zabojovat a tvrdě potrestala jakoukoli nabízenou šanci. Atalanta ty své naopak vůbec nevyužila a ve dvou duelech nedala ani jednu branku. Juventus se postaral o dvě, takže se ve finále může těšit na milánské AC.

Staré dámě zřejmě pomohla také delší pauza, jelikož její poslední ligové vystoupení se odehrálo v rámci 25. kola nejvyšší italské soutěže a kolo následující bylo kvůli povětrnostním podmínkám neslučitelným s fotbalem odloženo. I tato doba by mohla být prospěšnou pro trenéra Maxe Allegriho, který by moc rád dal dohromady některé hráče, kteří jsou v těchto dnech na marodce. Mimo hru jsou Federico Bernardeschi, Mattia De Sciglio nebo Gonzalo Higuaín, i když ten by se mohl vrátit alespoň na lavičku.

Jedním z hlavních tahounů záložní řady je zkušený Francouz Blaise Matuidi. V rozhovoru pro JTV Matuidi prohlásil: "Tohle kolo je pro nás enormně důležité. A nejenom pro nás, ale pro všechny účastníky pohárových bojů, protože narazíme na sebe navzájem. Nechceme myslet na duel AS Řím s Neapolí, ale pouze na sebe. Lazio sice nepostoupilo v poháru, ale dlouhodobě ukazuje, že se s ním musí počítat a že umí být velmi dobře připraveno," míní Matuidi.

Má pravdu i proto, že Lazio už dvakrát za sebou dokázalo Juventus porazit. Jednou jej přemohlo v rámci Superpoháru a naposledy si s ním poradilo v Turíně. Od té doby dělá tým trenéra Simoneho Inzaghiho další pokroky. V rámci Evropské ligy postoupil naposledy přes rumunské FCSB a v lize mu patří skvělé třetí místo. Protože je o něj ale velký zájem a tlačí se na Lazio týmy jako Inter, AC nebo AS Řím, nesmí příliš často klopýtat.

Ve 26. kole Serie A se Lazio přeneslo přes Sassuolo, se kterým si hravě poradilo. Nasázelo mu tři branky a ještě udrželo čisté konto. Následovala odveta poháru, která byla pro Biancocelesti velmi náročná a dlouhá. Utkání o finále (opět proti Juventusu) rozhodly až penalty po dvou prodlouženích, ale Lazio i přes výborný výkon brankáře Strakoshy nestačilo a loučí se těsně před branami.

Přesto odchází záložník Lucas Leiva s pocity hrdosti. "Samozřejmě nás hodně mrzí, že jsme to nezvládli a nedokázali se probojovat až do finále, ale převládají pocity hrdosti. Jsem hrdý na to, že můžu být součástí tak skvělého týmu, který se nevzdává a bojuje až do konce. Sice jsme prohráli, ale věřím, že to našemu sebevědomí po tomto výkonu může do dalších zápasů prospět," doufá někdejší hráč Liverpoolu.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Bastos, de Vrij, Radu - Basta, Parolo, Lucas Leiva, Milinković-Savić, Lulić - Luis Alberto - Immobile
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Asamoah - Khedira, Pjanić, Matuidi - Douglas Costa, Mandžukić, Sandro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.26 - 3.26 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - AS Řím  (sobota 20:45)
Neapol má i díky odloženému utkání Juventusu Turín náskok čtyř bodů a o svůj trůn rozhodně nechce jen tak přijít. Další šanci na zvýšení náskoku i sebevědomí má Neapol před domácími fanoušky, protože hostí AS Řím. A Vlci se ocitají na prahu další krize.

Sobotní večer bude patřit jednomu z hlavních favoritů na Scudetto. Neapol na stadionu San Paolo přivítá v ostře sledovaném zápase AS Řím, který měl před sezonou obdobné ambice. Na začátku března je ale situace odlišná a zatímco Neapol se ukazuje jako trvalka, Římané stojí na prahu další krize. Tým trenéra Eusebia Di Francesca se poslední dobou prezentuje velmi chabým výkonem, který je v přímém kontrastu s kreativní a smrtící hrou Neapole.

Partenopei se už neúčastní duelů evropských pohárů, takže mají více sil na ligu. Trenér Maurizio Sarri ostatně dával jasně najevo, že má své priority a že je hodlá dodržet. K tomu, aby nadvláda Juventusu Turín nad zbytkem fotbalové Itálie skončila, ale ještě chybí několik důležitých střetů. A jedním z nich je právě souboj s Římany. I když bodový rozdíl je obrovský a činí už 19 bodů!

Neapol zvládla odvetné utkání Evropské ligy s Lipskem a i když na postup těsně nedosáhla, jasně ukázala, že nemá problém vyhrávat nad kýmkoli. To následně potvrdila také v minulém kole, v němž ji čekalo Cagliari. Do sestavy se vrátily všechny opory a výsledek se brzy dostavil. Trefili se všichni hráči z obávaného útočného tridentu a celkové skóre 5:0 jasně ukázalo nepoměrně kvalitnější tým Neapole, na který se Cagliari zkrátka nechytalo.

O situaci v Neapoli mluví Alberto Cerruti, žurnalista stanice RMC Sport. "Proti Cagliari Neapol jasně dominovala a naplno využívala každé šance, kterou jí soupeř nabídl. Působila odhodlaně a nemilosrdně, ale také jsem viděl obrovskou zkušenost. K tomu, aby byla top klubem, jí ještě něco chybí, ale vítěznou mentalitu už u ní pozoruji delší dobu. Neapol si podle mého názoru titul jasně zaslouží," zakončuje Cerruti.

V utkání s Římany bude Neapoli chybět zraněný Ghoulam a také Chiriches. Kromě nich nabírá postupnou tréninkovou zátěž nedávný oslavenec Arkadiusz Milik, který by byl vítanou posilou pro zbytek sezony. Horečku má Marek Hamšík. Římané postrádají obránce Karsdorpa, přičemž Gonalons už se naplno zapojil do tréninku a rád by se dočkal alespoň lavičky.

Kromě mnoha absencí, které AS potkávají, se klub v současné době potýká s další řadou problémů. Trenér Di Francesco se ocitá pod velkým tlakem zejména ze strany médií a některých fanoušků. Nelíbí se jim výsledky v první lize, přístupy k zápasům, fyzická připravenost hráčů nebo střídání. Zatímco první poločasy Římanům ještě vycházejí, ve druhých se AS pravidelně sesypává a doplácí na neschopnost reagovat na změnu zápasu.

Vidět to bylo ve dvou posledních soutěžních duelech. Proti domácímu Šachtaru Doněck AS vedlo, ale po změně stran si nechalo dát dva góly. Podobný průběh, k němuž se teď přidala i unavenost klíčových hráčů, mělo také minulé kolo první italské ligy. V něm AS narazilo na dalšího slavného soka, AC Milán.

Tým trenéra Gennara Gattusa sice nejprve nehrál příliš výrazně, ale po změně stran došlo ke změnám ve stylu hry a AC díky brankám Cutroneho s Calabriou vyhrálo pohodlně 2:0. Římané tím klesli na současnou pátou příčku, která už neobsahuje postup do Ligy mistrů, tedy původní cíl Giallorossi.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík (Zieliński) - Callejón, Mertens, Insigne
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Nainggolan, De Rossi, Strootman - Ünder, Džeko, Perotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.01 - 5.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol26223160:1569
2.Juventus FC25212262:1565
3.SS Lazio26164664:3352
4.Inter Milán26149342:2151
5.AS Řím26155640:2150
6.UC Sampdoria26135846:3444
7.AC Milán26135837:3044
8.Atalanta Bergamo25108737:2938
9.Turín FC26812636:3236
10.ACF Fiorentina2698935:3235
11.Udinese Calcio261031337:3833
12.Bologna FC261031333:3833
13.Janov CFC26861221:2730
14.Cagliari Calcio26741523:4125
15.Chievo Verona26671323:4325
16.US Sassuolo26651515:4623
17.FC Crotone26561523:4721
18.SPAL 201326481426:4920
19.Hellas Verona26541724:5119
20.Benevento Calcio26312218:6010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (514)

Přidat komentář
andycek1

Dnes to musíme zvládnuť!!!

FORZA JUVE FINO ALLA FINE!!!

Reagovat
didosh

Dneska by mohl Juve ztratit a Neaopol porazit AS

Reagovat
FuckT

Dnes to bude zaujimave, moze to byt tak ako pises ale kludne aj naopak, alebo sa nic nezmeni a obaja favoriti si zoberu 3 body. Ak by prehrali obaja favoriti, to by asi bolo najvacsie prekvapenie, aj ked po takejto snure od oboch timov by ani to asi zas az tak neprekvapilo.

Reagovat
didosh

Každopádně se těším na večer.

Reagovat
FuckT

Ja tak isto, dnes od AS ocakavam, ze pojdu na plny plyn krat 5, takze mam z toho zapasu tak trochu obavy, kedze urcite si uvedomuju, ze dobry vysledok proti nam im moze navratit ich stratene sebavedomie.

Reagovat
didosh

Kdyby se hrálo v Římě mělo by AS větší šanci...Nevěřím že by si odvezli nějaký bod ze San Paola...

Reagovat
FuckT

To si taktiez myslim, ale nie je to pravidlo. Ak by to naozaj najma pre nas bolo pravidlom, tak by sme sa pravdepodobne uz teraz mohli rozlucit s titulom, kedze sme dovolili Juventusu porazit nas na nasom stadione a tym padom sme, samozrejme, neuhrali ani len tu remizu na vlastnom stadione. Ale zas AS nie su Juve a momentalne im to tam nejak moc nefunguje, tak uvidime.

Reagovat
olis

to by som netvrdil, vonku sme mozno aj silnejsi ako doma...

Reagovat
FuckT

Tak podla tejto sezony, kde sa da brat do uvahy viac-menej iba SA, tak je to tak nejak vyrovnane. Inter u nas uhral remizu ked este hrali dobre, a aj to mali stastie. Fiorentina u nas taktiez uhrala remizu, ale zas vonku sme remizovali s Chievom. Zapas s Juve nepocitam, lebo tam nas jasne vyskolili skusenostami a stastim, kedze dali prvy gol a potom pred svojou brankou zaparkovali vsetkych ostatnych 7 planet slnecnej sustavy.

Povedal by som, ze sa neda zatial, aspon podla tejto sezony, nejak rozslisovat ci hrame lepsie doma alebo vonku. Ale samozrejme dufam, ze mas pravdu, a ze to tak bude aj v Juve.

Reagovat
olis

je to iba subjektivny pocit ale mne sa zda ze vonku hrame proste uvolnenejsie, navyse ako vravis tuto sezonu je to sice viacmenej vyrovnane ale minulu sme pozbierali vonku viac bodov ako doma

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Pome AS věříme

Reagovat
M11

Reagovat
Airus

jop

Reagovat
Alberto Aquilani

čo iné nám zostáva...

Reagovat
olis

Ecco l'elenco completo dei convocati: Reina, Rafael, Sepe, Albiol, Tonelli, Mario Rui, Hysaj, Koulibaly, Milic, Maggio, Diawara, Jorginho, Allan, Zielinski, Hamsik, Rog, Machach, Callejon, Insigne, Ounas, Mertens, Milik.

Milik v nominacii

Reagovat
FuckT

Pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio bojujte za Serii A!

Reagovat
smazaný uživatel

No, pro nás by bylo nejlepší kdyby Juve i Neapol vyhráli, takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne nestratiť body v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nejlépe tohle nemít v hlavě a jít zápas od zápasu a vždy pro vítězství a uvidíme, jak to dopadne.

Reagovat
Thorrin

Tak tak. Prohra AS i Lazia, porazíme v derby Inter a LM je na dostřel.

Reagovat
Pipo123

Dufam ze uhrame Aspon remízu, tento rok sme Juve 2x porazili, ale to nemali taku formu ako teraz. Forza SS

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jestli se na vás projeví únáva po tom pohárovém utkání s námi

Reagovat
smazaný uživatel

Nerazzurri!!!

Reagovat
pepinho2
Reagovat
smazaný uživatel

Je niekde v Prahe bar, kde sa dá sledovať JUVE? Alebo kde chodia fanúšíkovia JUVE? Ďakujem. :D

Reagovat
Pipo123

Strakosha; Luiz Felipe, de Vrij, Radu; Lulic, Parolo, Leiva, Milinkovic, Lukaku; Luis Alberto; Immobile

Palec hore pre Inzaghiho, Luiz Felipe sice nepremenil penaltu proti AC, aj napriek tomu si zaslúži hrat v zaklade.

Reagovat
Pipo123

Prekvapuje ma ako Inzaghi prestal nasadzovať Bastu, radsej tam dal Lulica.

Reagovat
brenk

352... pripravte sa, toto bude len pre silné povahy

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus XI: Buffon; Barzagli, Benatia, Rugani; Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Matuidi, Asamoah; Dybala, Mandzukic

Reagovat
M11

Bez karty hmm

Reagovat
M11

Zase bez karty.. slusne

Reagovat
10

Banti, no...

Reagovat
brenk

Mario tutovka

Reagovat
10

Wtf, co píská?

Reagovat
10

Mr*** lazialský si myslí, že můžou každej souboj po odehrání ještě dohrát... Banti měl začít s kartama mnohem dřív

Reagovat
M11

Asi 6 zakrok po odehrati.. my meli jeden Pjanicem

Reagovat
10

Lulić bez karty je největší výsměch

Reagovat
M11

Totalni.. divej co predvadi vesele dal.. tam neni cisty souboj z jeho strany

Reagovat
10

Zmrd, teď u Gigiho taky jasně věděl

Reagovat
M11

Mimochodem to bylo taky na kartu

Reagovat
10

Teď znovu... 6. takovej zákrok?

Reagovat
M11

Jsem z toho slusne znechucen..

Reagovat
DelPiero137

Prisiel tam neskor nez Gigi...

Reagovat
cresposuper

Lazio celkom pripomina Simeoneho Atletico...Skvela organizacia a brejky a prasenie v kazdom druhom suboji.

Reagovat
10

je tam velká podobnost

Reagovat
Nuno čomes

Hrajou tvrdě, proč ne.

Reagovat
cervo

skor Mazzarriho Neapol, hraju ako svine a potom sa rozplacu

Reagovat
DelPiero137

Akoze...zranit este Benatiu, to uz je na vedettu

Reagovat
Nuno čomes

Lichsteiner bez umyslu hrát balon, hm ?

Reagovat
10

žlutá karta, hm?

Reagovat
Nuno čomes

Slabota

Reagovat
10

chceš mi říct, že měl dostat červenou, nebo co tady zkoušíš?

Reagovat
Nuno čomes

Mohla být sranda

Reagovat
cresposuper

Podarilo sa uz dnes nieco Dybalovi?

Reagovat
10

z těch 4 balonů, co měl 50 metrů od brány?

Reagovat
cresposuper

To je jedna vec, ale aj tie 4 lopty posral.

Reagovat
10

to je možný, na druhou stranu tam hrajou s Mariem na 5 hráčů Lazia, podpora neexistuje...problémy vidím úplně jinde

Reagovat
ED91

Rozhodnúť zápas

Reagovat
10

s fotbalem ten první poločas moc společnýho neměl, když odečtu souboje, pády a dohadování se, tak tam nebylo nic...čekal jsem, že u Juve uvidím aspoň světlo na konci tunelu, ale je to bohužel jen pokračování tý bídy, před Wembley nic moc pozitivního, snad se v druhým poločase chytnou

Reagovat
M11

Doufam ze zacneme hrat protoze tam neni ani naznak chuti utocit.. co tam maji v tom utoku delat.. vzdyt uz je to ani nebaví

Reagovat
DelPiero137

odovzdane, bez chuti bojovat, vyhrat. Po dlhsom case som sa velmi tesil na zapas, ze sa do toho konecne vzijem ako kedysi....Zatial ma "zivi" len to okopavanie sa....

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, problém je pořád stejný, nefunguje záloha. Ale to je problém celé dosavadní sezóny. Allegri tu hlavu z prdele nevytáhne ani kdyby mu hovna padala na hlavu.

Reagovat
Kincl

Jak to někdo může přát Juve ten titul, vždyt oni jen čekají a jsou zalezlý nic dopředu nevymyslí.

Reagovat
Pipo123

120 minut v nohach a take nasadenie, to som teda necakal, ten pressing od nas je super. Len to vydrzat

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ako hra Khedira v jeho zivotnej forme ?

Reagovat
Pipo123

Strasne sa mi paci Leiva, ako dokaze včas vystúpiť a zastaviť vela útokov supera, to načasovanie od neho je takmer vzdy presne. Troska viac cakam od Alberta a Cira

Reagovat
Snatus

Džeko dneska základ?

Reagovat
10

Asa by otočil dozadu na obránce snad i penaltu

Reagovat
Kincl

To je zápas úplně k zblití fuj

Reagovat
10

Tak se na to nedívej, vždyť je to jednoduchý

Reagovat
DelPiero137

To bol Khnedira co mal vymyslel tu trestuhodnu paticku po zmene stran?

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá už srandu, ne? Vždyť tam Leiva vběhl jako kretén a spadl na prdel sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to těsný, ale trefil ho špuntama.. z opakovačky to bylo vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale souboj byl oboustranný a míč zasáhl první Sandro. Tohle na žlutou nebylo ani omylem, tuplem pak když srovnám, jakou estrádu pískal v první půli a co těm dobytkům Lazialům odpustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na žlutou asi ne.. nicméně on nemůže na základě nepísknutých zákroků z první půle kompenzovat teď..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nastavím nějaký metr, tak ho držím, a ne že začnu pískat hovna. To není o kompenzaci, ale o stanoveném metru.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumim ti, ale každej zákrok se musí posuzovat zvlášť, ne protože jsem si v první půli nebyl jistej a nepísknul jsem to, tak to nepísknu ani teď, i když je to faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zvlášť? To, co říkáš, nedává absolutně žádný smysl. Podle tvé logiky by si rozhodčí mohl pískat kdy chce, co chce. To je špatně. Nemůžeš posuzovat každý zákrok zvlášť, ale v kontextu. Vždyť rozhodčí taky pomyslně sčítá fauly a říká při druhém, třetím faulu hráči, že příště už mu to tolerovat nebude a kartu dostane, což je co? Kontext celého děje zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takového jsem neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to po sobě přečti ještě jednou. Napsal jsi "každej zákrok se musí posuzovat zvlášť", což je zkrátka hloupost na entou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, že musí.. Jsem rozhodčí, mám za sebou x seminářů, kde jsme podobnou problematiku řešili. Jedna věc je kontext zápasu, druhá věc jsou stanovený pravidla, který platěj při každým zákroku stejně. A ne protože v první půli se to nepísklo, tak se to v zápase nebude pískat už nikdy. Stejně jako u penalty, to že v první půli rozhodčí nepískne penaltu neznamená, že jí nepískne ani ve druhý půli, když mu to jako faul přijde (když to třeba vidí z lepšího úhlu).. Chápu, co chceš říct, fauly rozhodčí sčítaj a upozorňujou hráč, varujou je.. ale jinak musí ke každý situaci přistupovat zvlášť a nenechat se ovlivnit jinýma momentama, tlakem od hráčů a podobně..

Reagovat
smazaný uživatel

Banti si to na sebe ušil sám už od začátku, kdy Lulićovi pustil tři zákroky a Lukakovi nedal kartu za jasnou ruku. Celou první půli a většinu druhé půle pískal jako tupec, podobné zákroky nechával na obou stranách bez povšimnutí. A pak dá Sandrovi žlutou kartu za to, že jdou hráči do souboje stejně, když za takřka stejný souboj uprostřed hriště, kartu nedal. Sandro byl na hřišti tři minuty, jako faul to mohl písknout na obě strany, protože tam měl Leiva kopačku stejně jako Sandro. Ale karta? Naprosto neoprávněná.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, že neměla bejt karta.. Banti ten zápas nezvládnul obecně vůbec dobře.. já jsem s tebou nesouhlasil v podstatě v tom, že by měl na základě vlastních minel v první půli rozhodovat v té druhé

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že on tou kartou ty svoje minely ještě víc podtrhl. Kdyby hráče hned na začátku vzal pořádně, mohl zápas vypadat líp, i když asi ne o moc. Takhle to byla jen plejáda soubojů a zkoušení rozhodčího, co ještě pustí, což je škoda.

Reagovat
Kincl

Juventus nesmí s tímto vyhrát ligu to je odporný jak je to bez nápadu

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal není o nápadech, ale o gólech.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa cudujes ked je v zalohe Khedira ? tam by zahral lepsie aj 30kilovy retardovany chlapec...

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic s Matuidim tomu taky zrovna moc nepřidávají

Reagovat
smazaný uživatel

tych obcas aspon vidis

Reagovat
blaugrana

Kukat na Juve je ako kukat na Barcu. Odporny futbal a bez nejakeho lucku vonku nezaboduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovom odporny este lichotis tomu grcu co hraju

Reagovat
10

Juve konečně hraje jak Barcelona

Reagovat
blaugrana

Ako aktualna Barcelona, co je dost bieda ale.

Reagovat
10

Na to se historie ptát nebude

Reagovat
10

Stačí mít 2x Messiho, pak to stačí

Reagovat
Visca el barca

Nepřeháněj zas

Reagovat
blaugrana

Je to fakt.

Reagovat
Visca el barca

Ten kádr má furt limity. Nebuďme nenažraní.

Reagovat
DelPiero137

To je marnost, mali sme vobec sancu za zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Lulić první karta v utkání v 88. minutě absolutní výsměch! Ten chlap už měl být dávno venku.

Reagovat
10

Lulić byl, je a vždycky bude vždycky totální p***...

Reagovat
blaugrana

Posobi ako cisty fasista.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Eldarion

No stále je sympatickejší než Lichtsteiner aj keď..

Reagovat
Pipo123

Lulic je zákerná svina, ale vzdy po súboji pomoze protihráčovi na nohy, alebo sa mu omluvi.

Reagovat
brenk

Šialený výkon z našej strany...

Reagovat
blaugrana

Looooooopl

Reagovat
brenk

Reagovat
M11

INCREDYBALAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

DYBALA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PAULITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

Bůh

Reagovat
svkmd

Paulooooooooooooooooo Dybalaaaaaaaaaa

Reagovat
blaugrana

Cely zapas neviditelny a potom rozhodne v nastavenom case. To dokaze len velky hrac.

Reagovat
Benesse

ten Allegriho úsmev

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Setwo

boha nech Juve ešte dalšich 30 rokov vyhrava titul.. bodaj by tie mrdky vypadli z LM

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
svkmd

Reagovat
vladino10

no ak vypadnú z lm tak to s tým titulom budú mať predsalen ľahšie ako keby hrajú aj lm..rovno napíš že im v tej lige fandis

Reagovat
Hans82

Mrdka je tvuj fotr ze se udelal do tve matky

Reagovat
Setwo

aha inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

Měl se udělat do tvé.

Reagovat
Hans82

Do tve babky

Reagovat
Emmett Brown

IQ82

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tohle jsme přesně před Tottenhamem potřebovali, strašně důležitý vítězství

Reagovat
DelPiero137

92minuta : 1 zblokovana strela!!!

93minuta : gol z nicoho

Netesim sa z tej vyhry lebo to nicomu nepomozeme, len to Allegrimu zachranilo prdel. Aj ked postupi mega luckom v LM, nech ide kade lahsie.

Aspon ze hraci sa tesili akoby vyhrali finale.

Reagovat
svkmd

po sezóne allegri končí nie?

Reagovat
10

tohle může být bod zlomu, FINO ALLA FINE

Reagovat
DelPiero137

Tajne v to dufam, citil som podobny pocot po gole ale toto je katastrofa. Mame na viac. Teraz nas uz len LM zachrani...

Reagovat
svkmd

no pamätám si ako takto skoroval cuadrado proti turínu a potom to šlapalo ako hodinky

Reagovat
10

Reagovat
Airus

Na tohle nemam kurva nervy... Diky Paulito

Jinak klasika. Khedira a Allegri se muzou chytnout za ruce a jit do prdele. Ocividne zranenej Mandzukic tam nemel co delat, Matuidi ultra spatnej vecer a Kwadwo byl mimo tempo celej zapas.

Ruga se mi ale libil a pripsal si Acko

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužené vítezství, Dybala ve Wembly rozhodne

Reagovat
lnterista

Frajer jak to trefil v takove pozici

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Jorginho, Zielinski; Callejon, Mertens, Insigne. All. Sarri

ROMA (4-3-3): Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Under, Dzeko, Perotti. All. Di Francesco

hlavne sa teraz neposrat, vsetko mame vo vlastnych rukach, hracov nemusia vysledky juventusu zaujimat, dufam ze to tak aj je

Forza Napoli!

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala palec hore ešte za jednu vec. V tej šestnástke mohol spadnúť, urobilo by tak určite 98 percent útočníkov a s vysokou pravdepodobnosťou by bola penalta. Ale on zabojoval a trafil šibenicu. V dnešnom futbale primadon a simulantov výnimočná vec.

Takže Dybala

Reagovat
ED91

Myslím si, že by to rozhodca aj posúdil ako penaltu keby to neskončilo gólom.

Reagovat
10

To šlo trefit Perotti

Reagovat
smazaný uživatel

Really?! Perotti

Reagovat
smazaný uživatel

Som masochista, ked idem pozerat

Reagovat
10

Vždycky když fandím AS, dopadne to totálním provarem...a už to jede

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je fraska toto

Reagovat
10

Wtf? to byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tec tec

Reagovat
smazaný uživatel

Underko , rychla odpoved

Reagovat
Largo

Reagovat
blaugrana

Zatial parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Allison

Reagovat
smazaný uživatel

Joo. A este jeden

Reagovat
FuckT

Rui.

Reagovat
10

Pěkně Roma obrana Neapole neexistuje

Reagovat
Largo

Mě přijde, že dneska je špatná spíš jejich záloha...

Reagovat
blaugrana

AS hra dnes paradne. Ako su tam nepresnosti, ale vonku s Neapolom? Bomba.

Reagovat
FuckT

Hh, Rui 2 krat pusti cez seba akciu a AS uz hra perfektne? Prvy gol cista haluz, to by necakal asi nikto. Ten druhy asi Shicka posle prec z AS, ten beriem. Ale jednoznacne na sance vedieme, AS mali 3 sance a 2 goly, z toho jeden haluz, to nevidim na nejaku chvalu...

Reagovat
blaugrana

Ked to bude za tri body, tak vam kazdy tie sance bude jebat.

Reagovat
FuckT

To mi je jasne, a myslim si to iste. Ale vyjadroval som sa k niecomu inemu, nie k nam, takze neprovokuj prosim ta, necitim ziadne emocie, a nechcem zbytocne mrhat tvojou energiou, aj ked ta to bavi, ale na tomto fronte je to zbytocne.

Reagovat
blaugrana

Co ma bavi? Nakracal si ako kapo, vysmial si sa golom AS a ako pridavok tu trepes o provokaciach? Nezvladas.

Reagovat
FuckT

Precitaj si to opat. ''Ten druhy asi Shicka posle prec z AS, ten beriem.'' Toto je jasna chvala pre AS, alebo si to nepochopil? Asi nie, ale tak nevadi. Schick je dobry hrac, ale toto bola krasna akcia AS a Dzeko bol v nej velmi dolezity, takze teraz to bude pre nho tazke, kedze zapas bez neho bol pre AS katastrofalny a dnes sa im dari dobre hrat proti SSC. A ako pisem, vykadroval som sa iba k tomu, ako zbytocne velebite AS. Objektivne musi byt aj tebe urcite jasne, ze zas tak vela toho neukazali. Ten prvy gol bol jasna haluz, to snad musel vidiet kazdy. A myslim si, ze to zvladam celkom dobre, zasluzime si takyto sok za tu ignoraciu, ktoru sme ukazali v LM a EL. Teraz sa len z toho nezosypat a ukazat sa. Uvidime, ci sa nam to podari. A zase si zaprovokoval, mimochodom, mozes sa to snazit skryt, ale je to aj tak celkom jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si vsetko beries takto k srdcu, coskoro ta jebne

Reagovat
FuckT

Neprehanas, iba som diskutoval, argumentovat. Od toho toto forum je, pokial sa nemylim.

Reagovat
blaugrana

Kto ho velebi ty vole? Ja som ho pochvalil, kedze v poslednej dobe je to bieda a dnes hraju na svoje pomery velmi dobre. Fanusikovia Juve chcu stratu, kedze chcu titul, to je prekvapko ha? To ze si spiereny z faktu, ze Neapol prehrava prezentujes vo svojich komentoch, takze chapaj sam seba. Cmuk.

Reagovat
FuckT

Ja som v pohode, dokonca som to predpovedal uz po nasom vypadnuti z EL. A ten tvoj koniec komentaru, to je naozaj krasne. A ty si fan FCB Gayboys, ci nie? Aj ten koniec tvojho komentaru to jasne vyjadruje.

Reagovat
blaugrana

A ry si ten fanboy mafianov z Neapola? Komik.

Reagovat
FuckT

Ja som ten, co ma rekord v nesrani. Napisal by som nieco ako defecate, nech je to sexy, ale v mojom jazyku ma nenapada ziadne rozumne slovo na sranie. Jednoducho, ja som ten hrdina, ktory neexkrementoval uz 2 tyzdne a stale drzi nesranicu na pocest vsetkcyh tych, ktory zomreli pri srani. A taktiez to vediem ako protest proti animalnej stranke ludskej existencie, dostali sme do daru Bozi intelekt a kreativitu, tak som sa rozhodol bojovat za to, aby Boh odstranil sranie z reality ludskej reality. Jeden moj krajan vedie podobny protest proti moceniu, takze mozno coskoro dosiahneme ako ludia dalsi level evolucie, a bude to iba vdaka nam, tak nepicuj, ok? 2 tyzdne som nesral a Boh mi s ironickym az sarkastickym usmevom na tvari povedal, ze ak nevydrzim 2 a pol mesiaca, tak sa so mnou ani nezacne bavit, tak ma prosim ta pochop, tiez to nemam lahke, ale bojujem za nas vsetkych a moj protivnik je sam velky pan Boh. Skusal som aj vsetky argumenty, ze ci on uz niekedy nesral 2 tyzdne, ale velmi tazko sa s nim argumentuje, lebo on mi zajebe, ze naposledy sral vtedy, ked sem nas poukladal kusok po kusku, shit po shite.

Kazdopadne, ak by nahodou niekoho nepadlo negrcat, tak grcanie vymazat neplanujeme, to je domena a svaty gral vsetkych nasich svatych alkoholikov, takze ak by niekto nahodou dostal nejake nekale napady, tak my co sme nesrali a nemocili vam to nedovolime.

Reagovat
blaugrana

Mal by si pouvažovať nad nejakými medikamentami.

Reagovat
FuckT

Nesnaz sa zniet inteligentne, aj sliepka zniesla vajce, vsetci z toho boli v pici, ale tiez to teraz nehra na inteligenta ale proste dalej znasa vajcia. A potom si tu niekto ako ty bude robit srandu zo slepacieho mozocku. Ty by si sa mal naucit brat zivot menej vazne, a tiez ak by si nahodou chcel zabojovat o evoluciu, tak stale mozes, ja rychlo odpustam.

Reagovat
blaugrana

Pre Boha.

Reagovat
FuckT

Tebe sa to mozno nepaci, ale mne ano, a to je dolezite, pretoze ja som pan. Boh s nikym priamo nekomunikuje, ale so mnou urobil vynimku a zaroven deal o srani a mali sme velmi divoku debatu na danu temu, miestami rozhodne debatu plnu sraciek. Myslim si, ze dany argument som vyhral, ale aj tak nechce, aby sme to ako ludia mali jednoduche, tak teraz musim este 2 mesiace nesrat. Ale tak ako by pravy Slovacisko povedal, bez prace nie su kolace, takze nestazujem sa. Nemusis byt pohorseny, ja som v poriadku.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co vynori se tu Olis po otocce Neapole?Nebo po prohre sem tyden nepachne.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde mame polcasove hodnotenie pana dokonaleho, cusi jak vos

Reagovat
smazaný uživatel

AS se zase nakonec posere, co?

Reagovat
10

s Neapolí by se to navzájem mohlo vyrušit

Reagovat
Largo

Reagovat
Dejwa

Jsem zvědav na reakci Neapole, od gólu na 1:2 celkem bída v první půli

Reagovat
10

tohle by si asi Mertens mimo hřiště na Fazia nedovolil

Reagovat
Pipo123

Tak on Fazio nebudí nejaky rešpekt

Reagovat
10

tak co by si dokazoval proti trpaslíkovi

Reagovat
svkmd

Padajú jak hrušky

Reagovat
Largo

Zatím skvěle, tohle jsem fakt nečekal. Škoda, že Neapol zřejmě přijde o první místo. Teda, zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ide branit vysledok, jebne ma

Reagovat
smazaný uživatel

Just amazing

Reagovat
blaugrana

Ako som pisal. Juve po dohravke do cela.

Reagovat
10

Rui bude rád, když ho ráno nenajdou zalitýho v betonu

Reagovat
Dejwa

Definitivně

Reagovat
10

jeho naděje ještě klesla

Reagovat
mastakillah

Dneska teda bohužel jo. Z jeho strany hrůzostrašnej zápas

Reagovat
Largo

Reteeeeeeeeeeeee

Reagovat
Gimme

Pyrhovo vítězství...

Reagovat
Pipo123

Toto je proste krasa, Neapol vypustila vsetko len kvoli prvému miestu a aj tak prejebu

Reagovat
10

LM určitě nevypustila

Reagovat
Largo

První zápas teda určitě. Viděl jsem a nevěřil, hlávně závěr

Reagovat
10

El myslíš...tam asi jo, v tom druhým zápase jim to ale asi zase docvaklo

Reagovat
Largo

jj, přesně. Takhle večer už mi to myslí jen těžko

Reagovat
Largo

Jo za ten první zápas s Lipskem mě hodně naštvali. To úplně vypustili.

Reagovat
FuckT

Aj prvy zapas LM so Shahtarom sme vypustili. Nehrali sme v plnej zostave a Shahtar sme podcenili, a to sa rozhodne neoplati.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny gol

Reagovat
Hans82

Diky AS

Reagovat
Gimme

ALIfuckingSSON

Reagovat
Largo

Hodně originální

Reagovat
spider_8

Tolik simulací za jeden poločas už jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

tak si občas zapni PD tak je to stále

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
10

hmmm...slušnej meltdown

Reagovat
smazaný uživatel

Rui, the new Juve hero

Reagovat
smazaný uživatel

když si vezmou ty správný dresy, tak je to hned o něčem jiném

Reagovat
blaugrana

Ten Rui, to je des.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko je to o tom, ci sa hracom chce alebo nie. Typicka Roma

Reagovat
10

dneska šlo odstřelování Di Francesca očividně stranou...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na nom, ci si vezme opraty pevne do ruk alebo si s nim budu hraci robit, co chcu

Reagovat
10

tohle silou neutáhneš, vždycky to odsere trenér...jsou to zmrdi

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jednoduche, ak niekto nebude makat na 100 %, zjebat a posadit na tribunu. Ak ma rozum, pouci sa. Sice zo zaciatku by mozno nemal kto nastupit, ale postupne by sa to vycistilo . Dlhodobo je v Rome problem laskanie hracov po hlavicke namiesto tvrdej reakcie

Reagovat
DelPiero137

Ale mozeme im fakovat zapas som nevidel, ale zaujimave ze AS zabralo tento zapas aby nam pomohli

Reagovat
Lech

Aby vam pomohli no

Reagovat
DelPiero137

Dakovat ale pomohli nam, ci?

Reagovat
Lech

Vyhrali aby pomohli sami sobe, ne JJ. Ale ano, pomohli

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, a Olis sa kde stratil ?!

Reagovat
10

nikdy nepíše během zápasu...a myslím, že není potřeba do fanoušků ještě nějak kopat, už takhle mají fajn sobotu

Reagovat
Largo

Fajn gesto

Reagovat
smazaný uživatel

On je taky ignorant ze mi proste nedalo nebyt skodoradostnym A njn, kedze vacsinou pozeram Juve cez sopcast tak to tu tiez nesledujem pocas zapasu - spoilery...

Reagovat
smazaný uživatel

Co opat potvrdil. Herne lepsi, Rim ani nevie ako dal goly + samozrejme nesmie chybat narazka na rozhodcov

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

Přijde mi to spíš jako ubohost, kopat do fanoušků Neapole.

Reagovat
smazaný uživatel

Podekovani do Rima, jak AS tak Lazio.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Roma by měla děkovat nám, my si to uhrajem sami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Spíš jen AS

Reagovat
Pipo123

Je mi luto fanusikov AS, sa spoliehali ze po zapasoch proti Neapolu a Ukrajincom budu bez trenera, co teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie kazdy

Reagovat
Largo

Není to jen chyba EdF

Reagovat
Frantszek

Tak snad nějaká naděje, že ta LM nedopadne tak na hovn.o. Každopádně jsem nevěřil ve výhru ani náhodou. Říkal jsem si, že i porážka jen o gol by byla svatá z Neapole. Tohle

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak si někdo může říkat, že porázka o gol by byla super, dyt je jedno jestli prohraješ o jeden gol nebo opět, tohle mi rict muj syn před zapasem ze prohra o gol bude super tak mu reknu bez radsi hrat kuličky, když se spokojíš s prohrou

Reagovat
Frantszek

Dokážeš všechno brát doslova koukám. Řeknu to jinak. S tím co teď AS hraje vs to co hraje Neapol a vzhledem k faktu, že se hrálo u nich, jsem doufal, že to nebude ostuda. 2:4 z Neapole je pecka. NIKDE nepíšu, že bych byl spokojenej. Nebudeme slovíčkařit ale. Předpokládám, že pokud zareaguješ, jsi jen prudič a nebudu reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to jedno

Reagovat
Largo

Musíš fandit Římu několik lit, abys pochopil

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Largo

*let

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci vedia hrat futbal, len sa im ocividne casto nechce. Je to na trenerovi

Reagovat
Frantszek

to ano. Ale ta tvořivost chybí v této sezoně stejně. Hráči umí zahrát. Ubojovat, kombinačně ibčas taky něco vymyslet, ale někoho, kdo by tomu dal stabilně na nápadu jako šafránu.. Když čtu spekulace o Fellainim............

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale plnym nasadenim sa da tiez dosiahnut vela

Reagovat
KillSwitch

lol...že som to ja debil nepozeral

Reagovat
Frantszek

Taky se mi moc nechtělo vzhledem k okolnostem. Stane se

Reagovat
Largo

Mám to stejně

Reagovat
KillSwitch

čakal som, že dostaneme aspoň 3:0...neva zajtra bude záznam na livetv.sx

Reagovat
Largo

Posli odkaz, rad kouknu znovu

Reagovat
KillSwitch

poslal som Ti správu

Reagovat
ManUnited

Jednou dám proti "svejm" vlkům, když cejtim, že jsou z formy a líbí se mi kurz na Neapol a jak to dopadne

Reagovat
Largo

dávej častějc

Reagovat
ManUnited

jo a pak nebudu mít co žrát

Reagovat
smazaný uživatel

Inak najdrahsi hraci, co prisli cez leto, vysedavaju na lavicke

Reagovat
Frantszek

Nesliboval náhodou DiFra, že Schick bude v základu po posledním zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Po ktorom?

Reagovat
Frantszek

někde jsem to četl, že byl s ním po AC Milan spokojenej a že bude hrát další match v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze nebol. Povedal, ze nepriniesol to, co od neho ocakaval

Reagovat
Largo

Jen si kopni. Schick drahej byl, Defrel taky. Ale Pellegriniho, Kolarova Cengize vychytal Monchi skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa ti nezda, je to tak. Pellegrini nie je Monchiho zasluha, Kolarov tiez mal prist uz sezonu predtym. Jediny Cengiz sa chytil. Este si zabudol ako skurvil pravu obranu + podpriemerny Gonalons. Zabudol som na niekoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Di Francesco dnes takticky rozjebal Sarriho

Reagovat
Nuno čomes

FORZA INTER !!

Reagovat
lnterista

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Mihal

Pre nas dnes asi zapas pravdy ...kto by to bol este v novembri povedal. Dnes sa rozhodne ci to muzstvo este moze zachranit sezonu alebo to bude zas a znova zahodeny rok. Ked dokazalo AS prekvapit, moze sa to podarit aj nam tak vecer tomu podme verit. Forza Inter !!!

Reagovat
lnterista

Jaky prekvapeni? Ja nam verim...derby je derby a zapasu pravdy jeste bude a dnes se urcite rozhodovat nebude.

Reagovat
Mihal

No proste prekvapenie. Chces povedat ze AC nejde do toho zapasu aku favorit ? 13 zapasov neprehrali a poslednych 6 tusim ani nedostali gol. Staci sa pozriet len na predzapasove kurzy a vidis kto je favorit. A myslim, ze rozhodovat ten zapas kludne moze. Staci ak ho prehrame, AC je 4 body od nas a kedze mame potom doma Neapol, ktora si uz nebude moct dovolit ziadnu stratu po zapase s rimom, a potom vonku Doriu, je mozne ze nas kludme po troch kolach preskocia a to uz LM neuhras ani keby prisiel Messi s Ronaldom a Kane na hrot. Takze asi tak to vidim ja.

Reagovat
Milan.B

derby je derby..... tam neni favorit

Reagovat
lnterista

Tak maji ted fajn cisla a no a co? Derby je derby a vidim to pade na pade. Tenhle zapas bude hlavne o tom jestli do te zoufale trojky co bojuji o LM priberem i AC. Tenhle zapas bude hlavne pro AC dulezite -4 nebo -10 je rozdil. Jinak samozrejme pro nas je ten zapas taky extremne dulezitej kdy vyhra nam hodne pomuze, ale neni to konec. S Neapoli doma neprohrajem

Reagovat
Mihal

Derby je derby, to nepopieram ale pre mna to jednoducho 50 na 50 nie je. Ja uz radsej nechcem byt optimista ako ty lebo potom zazivam iba trpke sklamania a neprehra s neapolom v nasej sucasnej situacii je podla mna velmi optimisticke...moj tip je 1 bod s doriou z nasedujucich troch zapasov. Samozrejme ale budem velmi stastny ked moj tip nebude spravny.

Reagovat
lnterista

Ok neberu ti to je to tvuj nazor ale nesouhlasim

Reagovat
Mihal

Reagovat
smazaný uživatel

Vy urcite zapas pravdy nehrajete, to hraje AC.

Reagovat
Mihal

To je moj nazor, podla mna ked sa nechytime s AC tak nam jednoducho vlak ujde...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Je blbost tvrdit, že jsme favoriti. V derby vždycky to bude hodně vyrovnané, samozřejmě současná forma nám pomoct může, nesmíme si dovolit prohrát. Inter když prohraje tak stále má náskok, takže spíš bych se soustředil na zápas od zápasu a tabulku neřešil, jako doposud a uvidíme, kam to dotáhneme, každopádně dnes Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Derby pro Inter!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Davide Astori dnes umřel, RIP

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Už to čtu. Ještě se neví proč ale nejspíš kardiocirkulační zástava. Takový mlaďoch.

Reagovat
smazaný uživatel

On už před lety měl nějaké zdravotní potíže myslím, dokonce v době, co jsme se ho pokusili z Cagliari koupit, ale nějak to vyšumělo a dnes ráno taková tragédie...

Reagovat
M11

Jezisi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
olis

Reagovat
Inter Eterno Amore

RIP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

len pred dvoma týždňami sa stal otcom

Reagovat
Milan.B

Reagovat
GEGE

Reagovat
Eldarion

Riposa in Pace Davide...

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

Vse dnes odlozeno

Reagovat
lnterista

Jak vse?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny zápasy budou odloženy.

Reagovat
smazaný uživatel

teď zase na Sky bylo, že AC - Inter ne kvůli fanouškům a lístkům a vysílacím právům, já bych to derby dnes nechal odehrát s minutou ticha a černými páskami.

Reagovat
Yanek

Hlavně kvůli EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tommasi už požádal vedení ligy o odložení všech zbývajících zápasů. Uvidíme, jak rozhodnou. Já jsem za zrušení.

Reagovat
M11

Pokud odlozi nektere.. coz uz se stalo.. tak by se melo vse

Reagovat
smazaný uživatel

Se vší úctou ke všem, kteří na zápasy cestovali, ať už z dálky nebo jen ze sousedství, odložil bych všechno, okamižitě.

Reagovat
M11

Urcite i mnoho hracu dnes nebude chtit hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo, vše odloženo, oficiálně.

Reagovat
cresposuper

Kde to citas? Na stranke ligy to este nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Twitter - SkySport a všichni novináři a média...

Reagovat
M11

Na sport 1 rikal ze vsechny dnesni matche odlozeny

Reagovat
lnterista

Jo verim ale neprijde mi to rozumne

Reagovat
10

rozumné by bylo jít hrát fotbal, když ti umře kamarád a kolega?

Reagovat
lnterista

Je to prehnany...nereknu zapas Fiorentiny. Vidim to jinak

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze by treba Vecino a Borja dneska zvladli hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to byl náš odchovanec, myslím, že klub chce určitě vyjádřit pietu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zapomněl, další důvod proč je to naprosto správný rozhodnutí

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Yanek

Pěkná blbost

Reagovat
lnterista

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

přehnaný, chápu danej zápas

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
10

podle mě to je naopak jediná správná varianta, ani mi nepřijde nutný se o tom nějak dohadovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Sme rozdielni, ja osobne v niecom suhlasim so starym Jezisom, ako napr. ked povedal, ze ludia robia zle, ked smrt beru ako nejaku neprirodzenu vec a zivot beru ako dar, nie ako povinnost. Preto mame aj kultury, kde sa smrt oslavuje, alebo ludi a tak dalej. Kazdopadne nevidim v tejto veci dovod na ziadny konflikt, v tomto pripade su podla mna odlisne nazory vcelku neskodne, cize je to v pohode.

Ja osobne si myslim, ze Astoriho uz vobec nezaujima, co sa tu deje, takze nevidim v tom nejaky vyznam. Treba spominat na to dobre a snazit sa, aby takych dobrych hracov bolo co najviac, ako by sam Astori urcite chcel, a tomu odstavenie futbalu na 1 den moc nepomoze, ale zas ani neuskodi.

V podstate mi to pride zbytocne, ako vela veci v tomto modernom svete, ale tak co uz s tym narobim.

Reagovat
GEGE

Zatím je jistý odklad jen Genoa-Viola zbytek se ještě uvidí...

Reagovat
smazaný uživatel

v 31 letech je to hrozná tragédie, každopádně chci se zeptat, protože někdo tady psal, že už měl nějaké problémy se srdcem (?). Jak mu mohli tohle povolit vůbec, aby nadále hrál?

Btw. Derby se odehraje, nebo jak to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Cela liga ofiko odložená.

Reagovat
smazaný uživatel

a chlapci z fan klubu na zajazde...

Reagovat
smazaný uživatel

Je správné, že se odložilo celé kolo Serie A. Dokážu si představit, že tato událost zasáhla spoustu hráčů (přátel) napříč celou italskou ligou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyprávěj to těm, co se táhli z Prahy na milánský derby autem ..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem chtěl jet, ale nakonec jsem nejel.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde nazvat jinak než li smůla..

Reagovat
castelL

Tá Neapol je fakt trápny tím, neschopný v dôležitých zápasov získať body, proste vždy budú zápasy, kde to pustia, 2x doma.. sila.

Reagovat
Koubinhor

Forza Inter, zda se že krize je pryč. Nutno potvrdit s AC a začnu pomalu té LM věiřt

Reagovat
Nuno čomes

Ještě je brzy, ale bylo by velmi důležitý to zítra zvládnout..

Reagovat
Eldarion

If Hakan Calhanoglu’s shot in Turin had gone in rather than hitting the bar, Milan would have taken a 2-1 lead…

“If my uncle had three balls he’d be a pinball machine.” - Gattuso

Reagovat
CubONE

Juuuj, taky nechutny den na derby. Pred mesiacom bolo slnecno.

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tu sei la mia vita

altro io non ho

Tu sei la mia squadra internazionale

Non avrò paura sai

Se mi scontreró

SEMPRE AL TUO FIANCO SAROO

Reagovat
Eldarion

Ako povedal Gattuso, dnes po dlhej dobe derby v ktorom ide konečne o "niečo". Kedysi to boli súboje o scudetto alebo bitky v Lige Majstrov. Dnes len o 4. miesto ale aj tak to bude mať obrovský dopad na vývoj klubu a ekonomickú situáciu. Inter si už další fail dovoliť nemôže ale darí sa im to každý rok pomaly po tých investíciach.

Tentoraz si to AC nemôže dovoliť aj keď sa už s tým po období s Montellom zmierili aj vo vedení klubu, že tento rok LM zase nebude. Gattuso malú nádej vykresal a ak dnes porazíme Inter tak verím, že tím získa taký morálny boost, že to už ukopeme Remíza alebo nebodaj výhra Interu nás ale totálne položí a musel by sa stať zázrak. Osobne som radšej, že derby je teraz a nie vtedy kedy malo byť keďže tradične vyhráva outsider. A dnes je tým outsiderom AC ktoré sa aj z kurzu 2,40 dostalo už na 2,80 takže aj podľa bookmakerov je Inter favorit

Uvidíme ako nám bude chýbať Biglia a nahradí ho Montolivo tak isto som zvedavý na Spaletti-ho ktorý tieto dôležité zápasy zvláda tento rok dobre. Máme ale lepší tím a tak isto aj mentalitu, preto verím, že dnes to ukopeme a vyhráme 2:0

Forza Milan per sempre!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tradične vyhráva outsider ?? Už len keď si spomeniem na našu treble sezónu tak sme vás 2krát porazili a boli ste outsider.

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak zatiaľ Inter s top teamami neprehral, ale máme veľa remíz .. Neapol doma vonku 0-0 .. Juve vonku 0-0 ... Rím- vonku výhra, doma zas len remíza .. Lazio remíza

Reagovat
smazaný uživatel

je cas

Reagovat
smazaný uživatel

aby vas uz konecne neposkodil rozhodca?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj

Reagovat
Kaka14

dnes to podla mna bude tazke, lebo Interu staci aj remiza a podla mna tak budu aj hrat ... a s tym nasim Montolivom to bude sakra tazke, ale nadej umiera posledna

FORZA MILAN

Reagovat
Inter Eterno Amore

ťažko sa hrá na remízu ... vždy môže padnúť nejaký náhodný gól

Reagovat
PISTOLERO

Pojďme do nich FORZA INTER!!!

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
mojmira

Ty rozehrávky na krátko mě jednou přivedou do hrobu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně když se do nich zapojuje RR v okoli našeho vápna.

Reagovat
rossoneri89

to je nieco hrozne ... pri spolupraci Rodriguez - Donnarumma sa radsej ani nepozeram

Reagovat
smazaný uživatel

Jako z čeho my dostáváme góly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se pouští!!!!!!

Reagovat
rossoneri89

co ja viem .... ak to bol ofsajd tak tak minimalny ze to mohol pustit .... to hovorim ako fanusik AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten VAR tam má nejaký význam...

Reagovat
Pipo123

No, práve vo vašich zápasoch ten VAR funguje len vo váš prospech

Reagovat
smazaný uživatel

Fetujes? Vďaka VAR máme najviac neuznanych golov lige ktoré ale nemali platiť ale nebyť var plakal by si tu ešte viac

Reagovat
Pipo123

Vieš čo mám práve na večeru ? Strašne dobrú čínu

Reagovat
smazaný uživatel

Stále lepšie Čína ako fašisti

Reagovat
rossoneri89

ma vyznam pri simulaciach alebo naozaj velkych ofsajdoch ... teraz to bola ale taka hranicna situacia ze by to pustit mohli .... mozno o tyzden dame my takyto gol a budeme picovat ako je VAR nahovno ... samozrejme ma ale dnesny neuznany gol tesi

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmmm, to ale aj mohol pustiť, nie? V offside bol možno s prstami. Totálne som to ale čakal... ten človek doteraz loptu

Reagovat
Alberto Aquilani

nemal doteraz loptu

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

nj, jenže když už je video, tak tohle pustit nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, jeden krok

Reagovat
smazaný uživatel

zatial sme o trochu viac aktivnejsi ako ac.. icardi este jeden da

Reagovat
vilp

Škoda, ale zase si s tím Icardi poradil chladnokrevně, fakt v něm vidím něco z Cristiana. Jinak takhle by to u podobných situací mohlo fungovat. I kdyby tam byl o nějakých 30 cm víc, tak akci pustit a potom případně překontrolovat.

Reagovat
smazaný uživatel

takový ofsajdy se pouští

Reagovat
Eldarion

Ako hráme? Nemôžem pozerať ale vidím že Inter má lepšie štatistiky..

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se říct,že opatrně.Inter je trochu aktivnější,ale není to žádnej kolotoč.Měli jsme jednu skoro gólovou hlavu a pak slušnou šanci kdy Cutro slabě zakončil,Inter měl te negól a pak slabou střelu Perisice.Celkově to zatím neni nijak strhující match.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Eldarion

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Za nic

Reagovat
Rip

Mohli jsme být na koni, ale nevadí v druhém poločasu tam Icardi buchne 3kousky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Kua to mohl pustit

Reagovat
Inter Eterno Amore

Podľa mňa by sme mali hrať viac na brejky. Poďme do nich ragazzi !!!

Reagovat
Pipo123

Leo je Interista čo sa búchal do pŕs keď hral za Juventus, teraz je kvôli páske a prachom v AC, takže spôsobí okatú penaltu v 88 minúte a Icardi rozhodne

Reagovat
vilp

To musel být Benzema.

Reagovat
Pipo123

Kde tam bol ofsajd ?

Reagovat
LesyJePan

Nepiskal sa ofsajd. Ved netrafil branu a komentator asi sfetovany videl gol.

Reagovat
Inter Eterno Amore

presne som si vravel, že fetuje

Reagovat
Artaxerxes

To moh dat

Reagovat
10

ten komentátor si ani nevšimnul, že to netrefil

Reagovat
Minister

Reagovat
Pipo123

Já to mám pustené za chrbtom a podľa jeho slov sa jednalo o ofsajd, tak som sledoval záznam a nechápal ako to mohli neuznať tiež som nepostrehol že Icardi nedal

Reagovat
10

vždyť je to palič, to bylo jasný, že to nedá

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveřitelný

Reagovat
10

prej že Icardi hned věděl, že to je ofsajd

Reagovat
LesyJePan

ten tam dnes perlí...

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vzápětí dodal"a proto naštvaně kopl míč mimo"bylo by to OK a ještě by vypadal,že ví

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se tenhle komentátor jinak hodně líbí.. je přesnej, tohle se mu nepovedlo, ale bůví na čem to sleduje..

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt,že na Sp1 je to jeden z těch lepších,tam jsou jinčí borci.Tohle byl ale mega fail i kdyby to sledoval na tabletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky myslel, že je to gól a sledoval jsem Icardiho, proč se vzteká.. Tohodle komentátora znám trochu osobně a je mi úplně jasný, jak se tim bude trápit, má jinak neskutečný znalosti

Reagovat
10

fotbal tak kvalitní, že i komentátor má čas psát si v diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

to už mi tu řikal někdo minule, když jsem se ho zastal kvůli nějaký banalitě..

Reagovat
10

to jsem byl asi já

Reagovat
smazaný uživatel

aha svět je malej.. ne, tenhle kluk trénoval mýho syna a fakt je dobrej.. dneska je v módě prudit za každou cenuvšechny komentátory a já si na něj vždycky vzpomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý,ale pokud se tu zastáváš znamýho pak se nemůžem bavit objektivně

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si udělej názor sám.. mně přijde, že kromě toho ICardiho to dal dobře.. nejsem žádnej jeho kámoš, jen vim, že to je fakt profesionál

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sis mohl přečíst výš tak na něj názor mam.Bavil jsem se jen o této konkrétní situaci,kde to prostě byla opravdu zoufalá chyba.Jinak je to jeden z dvojice Micka Voršilka(nevím kterej z nich maj podobný projev) který jsou na Sp1 nejlepší.Jen mi trošku přijde,že se ho tu zastáváš až zbytečně moc,že to bereš moc osobně.Toť vše

Reagovat
Artaxerxes

Jediný rozumný vysvětlení

Reagovat
rossoneri89

dobre slepy komentator ... ale co uz

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tam tohle bych z prvni Jacka stáhnul a jeste mu dal pres držku

Reagovat
lnterista

Co chcem

Reagovat
Ragazzo d'oro

Gigio

Reagovat
10

to jsou obrany se dívám na Madonninu, nebo Eredivisie?

Reagovat
Pipo123

Ono nejde ani o obrany, ale tieto derby zápasy, či už rímske, milánske stoja docela za hovno, na ten futbal sa nedá pozerať, potom sa nečudujem tomu že sa fanúšikovia PL či La Ligy smejú na úroveň SA. Tie šlágre v TOP ligách sú ďaleko kvalitnejšie a pozeratelnejšie než v taliansku, bohužiaľ

Reagovat
10

jak kdy, zrovna dneska kvalita chybí dost zoufale...

Reagovat
Panděvova ofina

Ty vole, já jsem málem zaspal derby

Reagovat
Artaxerxes

Dobrý ráno

Reagovat
rossoneri89

do pice preco kalinic??? .....zase uz gol nedame ...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

to iste mi napadlo.fck

Reagovat
rossoneri89

asi kazdeho fanusika AC

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ty vole

Reagovat
10

Cristiano Cutrone

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole prostě proč?!!!! Každej si zaslouží druhou šanci a Kalinič dvacátou

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
smazaný uživatel

Gatuso sa rozhodol, že nám gól netreba a posiela Kalinica... Pritom Silva už 2x rozhodol ako žolík...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ten Kalinic ? Jednoznačne André Silva škoda .

Reagovat
Artaxerxes

Škoda, ze nemáme jedinyho pouzitelnyho hráče na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

My ano,ale jde tam Kalinič

Reagovat
Pipo123

Na zajtrajší zápas EL, Lazio - Salzburg sa predalo už 50 000 vstupeniek, pritom v EL na našej zápasy chodí tak 15 000 cca nečakal som takú návštevu na Salzburg

Reagovat
M11

Tak snad je znicite

Reagovat
10

50 000? vždyť i na Juve chodí 35...

Reagovat
Pipo123

35 na Juve? to mi príde nejak málo ne? no každopádne na naše zápasy v EL to je slabé, potom ten štadión vyzerá strašne keď tam je tisíce voľných miest.

Reagovat
Inter Eterno Amore

on myslel tú ich maštaľ nie Olympico

Reagovat
10
Reagovat
Nuno čomes

Pico dambrosio ultra kokot. Zlatý Nagatomo Ach jo.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Artaxerxes

Eder dobře no

Reagovat
10

tohle je fakt extrémně špatnej fotbal

Reagovat
Pipo123

Ale no, vraciame sa do dôb kedy Serie A mala prepracované obrany a vyspelú taktiku, najdi na tom niečo pozitívne

Reagovat
Artaxerxes

Což ale v dnešním zápase nejni ani jedno

Reagovat
10

už abysme tam teda byli

Reagovat
vilp

Reagovat
Mihal

Este ze ste vcera zachranili kvalitu talianskej ligy

Reagovat
10

konečně po letech hrajete ve středu večer, tak vám hned stoupl hřebínek?

Reagovat
Artaxerxes

Tak LM vyhrály oba zucastneny týmy víckrát než nejakej Juventus...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Mihal

Neviem o com pises...je evidentne ze mate o parnik kvalitu kadru inde ako cely zvysok serie A a aj tak stale iba nadavate ze picu hrate ...trosku sebareflexie nezaskodi

Reagovat
10

právě že s ohledem na ten kádr hrajeme tuhle sezonu většinou dost velký hovno, kde v tom vidíš absenci sebereflexe?

Reagovat
Mihal

v tom ze tu hejtujes derby ale ked napisem narazku na vas vykon tak sa tu do mna obujes ze konecne hrame v stredu tak vystrkujem rozky ...

Reagovat
10

možná proto, že Juve s tímhle zápasem i komentářem nemá nic společnýho?

Reagovat
Mihal

Ale ja som sem vytiahol vcerajsi zapas a ten sa juve tyka

Reagovat
Mihal

jeb na to...proste podla mna na to aka kvalita hracov behala po tom travniku, ktory bol navyse kvalitne rozbity ten zapas nebol tak zly...

Reagovat
smazaný uživatel

Stále lepšie v stredu nehrať ako doma dostať kefu od Realu bez formy. Ale tak prial som vám finále a tam nejakú potupnu prehru aby ste pochopili že tu LM proste nevyhráte aj keď sa tu pojebes

Reagovat
Yzemi

od Realu bez formy??? Jen tak dále, Jeď José Jeď

Reagovat
Artaxerxes

Zase to ze prohrajou s Realem by nemuselo znamenat, ze naši si tam budou ukopavat míče před vapnem

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pičus ani nevyhraje hlavu,prostě NIC!

Reagovat
M11

Ac hraje na plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Kali-nič, nedať Silvu ktorý sa dostáva do formy a dáva góly veľký luxus asi Genaro až taký tréner nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Borini

Reagovat
Ragazzo d'oro

Sledovat kopyta Boriniho s Kalinićem je fakt těžký..

Reagovat
Pipo123

Chievo hraje o dvoch hráčov navyše a aj tak dostanú gól na 1:1

Reagovat
Pipo123

Čakal som viac od AC, potrebujú vyhrať aby mali reálnu šancu na LM a celý zápas hrali len na protiútoky, som čakal že práve Gattuso ich nahecuje a vybehnú na Inter

Reagovat
LesyJePan

V poslednych zapasoch sa skôr trápime. Forma z pred mesiaca je fuč.

Reagovat
REPLIKATOR

Chievo

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale Inter tú obranu AC párkrát fakt nepekne vykúpal

Reagovat
10

zvlášť v poslední minutě bych takovou díru nečekal...ale na druhý straně to nebylo o moc lepší

Reagovat
Artaxerxes

Ten Icardi si to dneska fakt vybral

Reagovat
Pipo123

Icardi sa zapíše do dejín, nedať v jednom zápase takéto tutovky to by ani Ciro nedokázal

Reagovat
vilp

Tu druhou bych mu moc nevyčítal, natáhnul se tam na maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas,humus k zblití

Reagovat
Panděvova ofina

Opakovaný vtip není vtipem

Reagovat
Nuno čomes

Tohle nás bude mrzet, obrovská skoda a ztráta dvou bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Získali ste bod neviem čo tu traposis. Si myslíš že vám rozhodca bude každé derby darovať penaltu?

Reagovat
Nuno čomes

Bod jste získali max vy. My dva ztratili ale je mi jasné, ze to nepochopis

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím to, že z druhoradého tímu tu robíš adepta na vyhru

Reagovat
Inter Eterno Amore

ty toho nechápeš trochu viac

Reagovat
smazaný uživatel

Určite menej ako ty

Reagovat
Yzemi

Yes, to je jízda.

Reagovat
Yzemi

https://www.football-italia.net/119446/gattuso-%E2%80%98inter-should-have-won%E2%80%99

Pokud tomu záhadnému písmu nerozumíš - nevadí, oslov někoho ve třídě. Určitě se najde někdo i u vás ve zvláštní, kdo to umí s google translatorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter má šťastie, že umrel Astori inak by s tou formou co mali dostali 3:0 a ešte by boli radi. Ale tak ako sa vraví, sprostí majú šťastie. LM v prdeli čo už...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

povedal si to za mna

Reagovat
snuff24

Ty seš fakt komik..ale musím přiznat že jsem se těšil co napíšeš zase za grc jako minule s Juve

Reagovat
snuff24

Jinak bych poprosil až půjdeš sledovat příště AC hoď mi sem link , ty tvoje streamy z alternativního vesmíru můžou bejt zajímavý.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Inter Eterno Amore

nesklamal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi reklama pro AC

Reagovat
Yzemi

Já tě fakt žeru. Prosím, hlavně to nevzdávej a bojuj za svou věc.

Reagovat
Setwo

Reagovat
Inter Eterno Amore

ináč teda Inter 5 čistých kont po sebe

Reagovat
smazaný uživatel

inak skriniar dnes slabsi zapas. mal tam dost kixov

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Inter Eterno Amore

stane sa .. aj majster tesár ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele