Serie A - preview 27. kola

27.02.2016, 09:07, aktualizováno 29.02.2016, 08:56
Previews
Hned dvě dohrávky nabízí pondělní program Serie A. Lazio poměří síly se Sassuolem a Fiorentina se posléze střetne s Neapolí, která potřebuje naplno bodovat, aby se držela za vedoucím Juventusem...
SS Lazio - US Sassuolo  (pondělí 19:00)
Sassuolo při posledním měření sil dokázalo tým trenéra Stefana Pioliho porazit a v osmém kole tím přispělo k jeho nejistotě. Teď se Sassuolo vrací do Říma k utkání s vyčerpaným Laziem, které musí sebrat všechny síly.

Lazio Řím má za sebou náročné utkání Evropské ligy, které muselo zvládnout lépe než soupeř. Jedině tak mohlo přes turecký Galatasaray postoupit, protože v prvním utkání jen remizovalo. Nakonec se to však týmu trenéra Pioliho povedlo a před vlastními fanoušky Lazio slaví postup do další fáze. Do střelecké listiny se za domácí Biancocelesti zapsali Marco Parolo, Felipe Anderson a také Miroslav Klose.

Teď už je jasné, že dalším soupeřem jediného italského klubu, kterému se povedlo postoupit, bude česká Sparta, takže další položku ze seznamu důležitých událostí si Lazio může odškrtnout. Nemá času nazbyt, protože už v pondělí jej čeká náročné klání se Sassuolem. Kořením tohoto zápasu je také přítomnost hostujícího trenéra Eusebia Di Francesca, který vzhledem ke své hráčské minulosti rozhodně nemá Lazio Řím moc v lásce.

Dalším důvodem, proč vyhrát tento duel, je fakt, že se jedná o nejbližší sousedy v tabulce Serie A. Sedmé Sassuolo má o bod víc a bude doufat, že se mu podaří tento náskok navýšit. Lazio Řím zase chce hrát poháry i další rok, a pokud nechce spoléhat na vítězství v Evropské lize, pak si nesmí nechat utéct týmy před sebou. Sassuolo bude jistě odpočinutějším týmem a hovoří pro něj také momentální forma.

Sassuolo dokázalo porazit nebezpečné Empoli a v minulém kole se stalo vítězem zajímavé přestřelky. Především díky dvěma brankám Gregoireho Defrela se radoval tým trenéra Di Francesca, který tak vyhrál poprvé po dlouhých sedmi zápasech. Lazio mělo větší šance na výhru, ale k překvapení mnohých nevstřelilo nováčkovi z Frosinone ani jeden gól. Lazio tak čeká hodně dlouhá cesta, protože na pátý Inter již teď ztrácí 11 bodů!

Při pohledu na marodku Lazia nacházíme opět stará známá jména. Zraněni totiž jsou obránci Gentiletti a de Vrij. Ani Neroverdi nebudou kompletní. Kvůli kartám nemůže nastoupit Missiroli, zraněn je navíc Laribi. Přesto jsou hosté odhodláni využít možné únavy Lazia a navýšit svůj náskok na pondělního soupeře. Hovoří o tom alespoň mladý záložník Alfred Duncan, jeden z pilířů záložní řady Sassuola.

"Jedeme do Říma uhrát dobrý výsledek. Lazio je skvělý a zkušený tým, ale my máme vlastní představy o výsledku. Máme svůj herní styl, kterého se chceme držet. Podle mého názoru to, že hrají poháry, není pro hráče Lazia nevýhodou. Je to naopak, protože jim to dodalo sebedůvěru a praxi. Musíme si dát pozor na každý jejich útok stejně jako na prostředí, protože jejich fanoušci dokáží být skvělým impulsem," dodal mladík Duncan.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biševac, Mauricio, Radu - Parolo, Biglia, Milinković-Savić - Candreva, Matri, Keita
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Pellegrini, Magnanelli, Duncan - Berardi, Defrel, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - SSC Neapol  (pondělí 21:00)
Do Florencie se v pondělí večer budou upínat oči mnoha fanoušků, protože stadion Artemio Franchi se stane dějištěm napínavého duelu. Domácí Fialky si chtějí udobřit fanoušky po nepodařeném pohárovém kole a stejně je na tom také Neapol.

Pro oba soupeře se jedná o šanci na vykoupení. Neapol byla velkým favoritem na finále Evropské ligy a soupeřem jí byl minimálně hratelný Villarreal. Fiorentina měla úlohu trochu těžší, protože se utkala se zlepšujícím se Tottenhamem Hotspur. Šance měla menší, zvláště po nepříliš povedeném prvním utkání, ale v minulém roce už Kohouty jednou z Evropy vyprovodit dokázala. Tak proč by se to nemohlo opakovat?

Faktem je, že jakkoli si tábory obou fandů přály dostat se do další fáze Evropské ligy, nepovedlo se to ani jednomu z těchto dvou týmů. Neapol remizovala s Villarrealem a to jí nestačilo. Fiorentina na tom byla ještě hůře, protože z White Hart Lane odjížděla s výpraskem tří branek. Domácí slavili postup zaslouženě a trenér Paulo Sousa jen nevěřícně kroutil hlavou. Fiorentina i Neapol teď svorně vyhlížejí další šanci.

Šanci ukázat, že jejich výpadek formy byl jen chvilkový. Především Neapol se snaží dokázat, že to s výzvou Juventusu Turín myslela hodně vážně. Možná je to dost překvapivé, ale faktem je, že Neapol už čtyři zápasy nevyhrála! V Serii A podlehla Juventusu a nedařilo se jí ani proti AC Milán. V generálce na Evropskou ligu sice byla jasně lepší a vedla, jenže chvíle nepozornosti umožnila skórovat i milánskému soupeři.

Navíc se na oba týmy nepříjemně dotahuje zlepšující se AS Řím, které pomalu překonává mediální bublinu ohledně sporů Tottiho s trenérem Spallettim, a sbírá pravidelně body. Neapol musí zabrat, ale stále není důvod panikařit. Pyšní se titulem nejproduktivnějšího útoku v lize a druhé nejlepší obrany. Trenér Sarri teď nebude moci počítat jen s Albertem Grassim. Mladý záložník léčí zranění, které utrpěl hned po přestupu.

Sám se ale na duel těší a nemůže si vynachválit prostředí i spoluhráče. "Za celou tu dobu, co jsem byl zraněný, mě všichni podporovali. Je tady skvělá atmosféra, jsme jako jedna velká rodina. Trenér Sarri se zajímá o každého osobně, je skvělý v přípravě na zápasy a výborně taktizuje. Jsem tu chvíli a všechno je pro mě nové, ale už jsem si to tu zamiloval. Doufám, že dosáhneme něčeho velkého, už kvůli našim fanouškům," přál by si mladík.

Také Fiorentina bude mít několik absencí. Zraněný je stoper Benalouane a kvůli kartám si ještě dvě utkání bude muset odpočinout Mauro Zárate. Což trenéra Puala Sousu hodně mrzelo. Teď se ale portugalský trenér musí soustředit především na Neapol a na fakt, že jeho celek už s Neapolí prohrál ve čtyřech posledních duelech. Fiorentina naposledy v lize vyhrála nad Atalantou a bude se snažit předvádět podobné výsledky i nadále.

Co tedy Viole chybí? Podle někdejšího hráče toskánského celku Luciana Venturiniho je to návaznost. "Velké týmy jako například Juventus umí navazovat na své výkony, jsou stabilní a nerozhodí je jeden špatný krok. Můžete se spolehnout, že najdou vždycky sílu urvat body. A to Fiorentina ještě neumí. Má sice skvělé hráče, ale tohle se musí učit. Stavět na dobrých výkonech, protože jedině tak něco opravdu vyhraje," dodává někdejší hráč. Zvládne to Viola už proti silné Neapoli?
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Astori, Rodriguez, Alonso - Vecino, Valero - Tello, Iličić, Bernardeschi - Kalinić
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Higuaín, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Bologna FC  (neděle 12:30)
Na stadionu Renza Barbery přivítá Palermo hodně nepříjemného soupeře z Boloni. Hosté sice budou větším favoritem, ale na Sicílii se jim v novodobé historii ještě nepodařilo zvítězit.

Vzpamatovat se z pětigólového debaklu a doma konečně potěšit své fanoušky bude mít za úkol Palermo. Sicilané po další trenérské rošádě a dalším fiasku spadli už na šestnácté místo a od sestupového pásma je dělí pouhé tři body. Pro staronového kouče Giuseppe Iachiniho to na Stadio Olimpico proti AS Řím byla těžká obnovená premiéra a ještě těžší pro prezidenta Zampariniho, který si od další výměny trenéra sliboval zlepšení. Těžko říci, co by současnému Palermu mohlo pomoci. Časté změny trenérů tomu příliš nepomáhají. Domácí nevyhráli už pět kol v řadě a i proto by rádi tuto sérii uťali v zápase s Boloňou.

Hosté měli na začátku sezony příšernou formu, nedařilo se jim a vypadalo to, že se jim boj o záchranu nevyhne. Změna nastala až s příchodem Roberta Donadoniho, od té doby tým šlape a v minulém kole dokonce přerušil dlouhou sérii výher mistrovskému Juventusu, když si připsal remízu 0:0. Boloňa pravidelně sbírá body a v tabulce už se vyšplhala do její první poloviny.

Bylo už řečeno, že Boloňa na Sicílii ještě nikdy nevyhrála, ale nedá se říci, že by vzájemná bilance hovořila ve prospěch Palerma. Historie zápasů vypovídá o vyrovnanosti, naposledy se z výhry radovalo Palermo, které na severu Itálie zvítězilo nejtěsnějším rozdílem.

Sicilané se budou muset obejít bez své brankařské jedničky Stefana Sorrentina, jehož mezi tyčemi nahradí Alastra. Díru musí zalepit i obranná řada, ze které vinou zranění vypadl Goldaniga a konečně, k dispozici nebude ani Lazaar. Boloňa má méně starostí a scházet jí budou jen Krafth a Masina.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Alastra - Vitiello, Gonzalez, Andělkovič - Morganella, Hiljemark, Maresca, Jajalo, Pezzella - Vázquez, Gilardino
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Gastaldello, Maietta, Morleo - Donsah, Diawara, Taider - Brienza, Destro, Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.25 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Hellas zvítězil ve veronském derby a svojí situaci na dně tabulky ještě nevzdává. Verona teď pocestuje k důležitému utkání do Udine a pokud zvítězí, může stáhnou manko i na čtyři body. Zebry také potřebují bodovat, na patnáctém místě rozhodně nejsou v klidu.

Už osm zápasů čeká Udinese na vítězství. Tradiční italský celek se dostal do výsledkové krize a v tabulce se potápí a potápí. V tuto chvíli má před sestupovými vodami jen čtyřbodový náskok a bije na poplach. Přitom se Zebry neprezentují vyloženě špatnými výkony, v minulém kole v Janově dokonce sahaly po bodech. V zápase nejenže vedly, ale před koncem odmítly vyrovnat, když neproměnil penaltu Di Natale.

Hellas bojuje seč mu síly stačí a stále se nehodlá smířit s tím, že by snad měl opustit nejvyšší soutěž. Hosté jsou v tabulce pořád na posledním místě, ale díky výhře v derby si bodově polepšili a navíc získali potřebné sebevědomí. Hellas porazil Chievo 3:1, když se prosadili Toni, Pazzini a Ionita. Na nesestupovou pozici pak ztrácejí už "jen" sedm bodů. Hellas za posledních deset kol prohrál jen třikrát, takže by bylo předčasné ho odepisovat.

Domácí trápí poměrně rozsáhlá marodka. Kouč Colantuono nemůže počítat s Merkelem, Pasqualem, Domizzim, Waguem a potrestaným Hallfredssonem. Přitom právě pro Hallfredssona to mělo být pikantní utkání, neboť do Udine přestoupil právě z Hellasu. Hosté se pak na Stadio Friuli představí bez Vivianiho, Souprayena a potrestaného Morase.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Piris, Danilo, Felipe, Armero - Badu, Guilherme, Kuzmanovič - Fernandes, Di Natale, Théréau
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Pisano, Bianchetti, Helander, Fares - Wszolek, Marrone, Ionita, Jankovič - Siligardi, Pazzini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Carpi FC - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Carpi bije na poplach. Maličký celek se zatím nedokázal plně přizpůsobit vyšší kvalitě ligy a jejímu tempu, takže je v současné chvíli až na předposledním místě. Zklamáním je letošní sezona také pro hosty z Bergama, kteří bojují rovněž o záchranu.

Předposlední Carpi je jedním z jasným kandidátů na sestup, což potvrzuje prakticky každé kolo. Tým trenéra Castoriho je na předposledním místě, za 26 zápasů posbíral jen 20 bodů a jeho hra se prakticky nezlepšuje. Carpi začátkem roku jásalo a zdálo se, že není úplně bez šance. Podařilo se mu totiž vyhrát nad Udinese a Sampdorií, navíc remizovalo s Palermem a Interem Milán. Jenže v posledních týdnech se vše vrací zpátky do "normálu."

Los nebyl ke Carpi právě přívětivý, takže po Fiorentině se Carpi utkalo i s Neapolí a římským AS. V minulém kole pak dokázalo získat alespoň bod za bezbrankovou remízu s FC Turín, což také není k zahození. Přesto má Carpi ještě plno práce před sebou. A ví to i sportovní ředitel Giancarlo Romairone. V rozhovoru pro média se rozpovídal o situaci v Carpi a možnostech, které mu nabízí tato práce.

Mimo jiné prozradil: "Uvědomujeme si, že tato sezona pro nás nebude jednoduchá a že nestačíme na zápasy s většími celky. Náš rozpočet je oproti nim dost malý, takže musíme finance nahrazovat větší pílí a schopnostmi. Snažíme se na tom pracovat. Bod s Turínem byl pro nás skvělý. Paradoxně jsme podali horší výkon než v zápasech, kdy jsme prohráli. Víme ale, že pro záchranu musíme udělat ještě mnohem víc, než co děláme doposud," dodal Romairone.

Teď hostí Atalantu, které se přestalo dařit úplně. Jeden špatný výsledek střídá druhý, tým opustilo několik opor a trenér Reja v sobě musí najít dostatek schopností, aby Orobici vytáhl alespoň do středu tabulky. Vzhledem k aktuální formě to totiž nemusí dlouho trvat, než se Atalanta ocitne v přímém ohrožení. Ani minulé kolo jí moc nepomohlo. Atalanta zabrala až příliš pozdě a ze tří bodů se radovala Fiorentina.

Jedním z hráčů, kteří čekají na šanci, je mladý útočník Gaetano Monachello. Ten si připsal teprve sedm ligových startů a jednu branku. Sám doufá ve víc: "Je pravda, že nehraje zase tak často, jak bych chtěl. Teď nám odešli někteří útočníci, tak se to třeba změní. Jsem mladý, musím se učit a musím hrát. Zároveň vím, že můžu Atalantě hodně pomoci. Mým snem vždy bylo hrát první ligu, což se mi teď povedlo a jsem za to moc rád," dodal mladý útočník Orobici.
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Letizia - Sabelli, Bianco, Cofie, Di Gaudio - Lollo - Mbakogu
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Raimondi, Toloi, Masiello, Dramè - Cigarini, De Roon, Kurtić - D’Alessandro, Pinilla, Diamanti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Frosinone Calcio  (neděle 15:00)
Trápící se Sampdoria přivítá Frosinone a za každou cenu potřebuje zvítězit. Námořníci se nebezpečně přiblížili sestupovým pozicím a pokud nezvládnou konfrontaci s osmnáctým Frosinone, bude zle. Naopak pro hosty je to velká příležitost, jak se přiblížit záchraně.

Vincenzo Montella si angažmá v Sampdorii představoval určitě jinak. Po úspěšném působení ve Fiorentině se čekalo od ještě pořád mladého manažera mnohem více. Sampdoria nevyhrála už osm zápasů v řadě a její situace v lize začíná být hodně nebezpečná. Na sedmnáctém místě má jen dvoubodový náskok před svým soupeřem Frosinone a pokud i s ním prohraje, bude po sedmadvaceti kolech na sestupovém místě. Námořníci nehodlají tuto skutečnost podcenit. Však to není tak dávno, co nejvyšší soutěž překvapivě opustili a nikdo nechce, aby se sezona 2010/2011 opakovala. Jenže Sampdorii se výsledkově vůbec nedaří. Naposledy prohrála na Interu Milán jasně 1:3 a v novém roce vyhrála jen derby s Janovem.

Frosinone bylo od svého postupu do Serie A považováno za hlavního kandidáta na sestup a stále mezi ně patři. Stelloneho svěřenci však chtějí překvapit a vytouženou záchranu vybojovat a nutno podotknout, že se jim v posledních kolech poměrně daří. Ze čtyř duelů prohráli jen jeden na Juventusu a o body obrali Boloňu, Empoli nebo Lazio. Není divu, že si věří i na Sampdorii, která v tomto zápase bude pod tlakem.

Sampdoria sice bude mírnějším favoritem, ale čeká jí nepříjemný soupeř, jehož v prvním zápase nedokázala porazit. Frosinone doma vyhrálo 2:0 díky brankám Paganiniho a Dionisiho.

Domácí se budou muset obejít bez Saly, Pedra Pereiry a Carbonera, kdežto hostům bude scházet pouze Russo.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Silvestre, Ranocchia, Moisander - De Silvestri, Soriano, Fernando, Dodo - Correa - Alvarez, Quagliarella
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Ajeti, Blanchard, Pavlović - Sammarco, Gori, Frara - Tonev, Ciofani, Dionisi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Janov CFC  (neděle 15:00)
Z druhé poloviny tabulky na sebe narazí Chievo Verona a FC Janov. Domácí v minulém kole ztratili veronské derby, zatímco Janov doma konečně zvítězil a udělal důležitý krok k úniku ze sestupových pozic. Na Stadio Marc'Antonio Bentegodi se očekává vyrovnaný duel.

Chievo v této sezoně střídá špatné výsledky s dobrými a zatím se pohybuje na klidných pozicích ve středu tabulky. Rozpoložení Fly Donkeys poměrně dobře charakterizují poslední tři kola - výhra v Turíně nad FC, remíza se Sassuolem a porážka v derby s posledním Hellasem. Zkrátka výsledky tohoto týmu jsou hodně nevyzpytatelné.

Janov je na tom sice v tabulce hůře, než jeho hostitel, ale v minulých kolech se prezentoval poměrně dobrými výkony. Z osmi zápasů prohrál jen dva, na Juventusu a v Miláně a co je důležitější, v minulém kole konečně zvítězil (2:1 nad Udinese) a vylepšil si nepříliš dobré postavení v tabulce. Výhra nad Udinese se ale nerodila vůbec lehce a Janov měl v utkání spoustu štěstí. Nejenže musel otáčet skóre, ale v nastaveném čase dokonce přežil pokutový kop.

V prvním vzájemném utkání na Marassi padlo celkem pět branek a kdyby se něco podobného podařilo i ve Veroně, diváci by se jistě nezlobili. Jinak je ale vzájemná bilance velmi vyrovnaná.

Chievo bude postrádat Gamberiniho a Pepeho. Oba hrači mají zdravotní problémy. Spolli a Pinzi si zase odpykávají karetní tresty. Na druhé straně bude scházet Pavoletti, což je hodně citelná ztráta a také Muňoz s Izzem.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Dainelli, Cesar, Gobbi - Rigoni, Radovanovič, Castro - Birsa - Inglese, Meggiorini
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - De Maio, Burdisso, Ansaldi - Fiamozzi, Rincón, Džemaili, Laxalt - Cerci, Matavž, Suso
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Inter Milán  (neděle 20:45)
Další z ligových šlágrů je na programu v neděli večer v Turíně. Tam směřuje Inter Milán a bude doufat, že tentokrát bude mít více štěstí. Nerazzurri zoufale potřebují navázat na poslední dobrý výkon z ligy, aby mohli psotupovat tabulkou. Juventus zase sbírá síly po utkání Ligy mistrů.

Juventus Turín a Inter Milán. Oba kluby patří mezi historicky nejúspěšnější týmy Itálie a tradičně mezi nimi panuje velká rivalita. Zároveň se poslední dobou stává stále častěji, že na sebe tyto dva celky pravidelně narážejí napříč různými soutěžemi. Na konci ledna se Inter Milán s Juventusem Turín utkal poprvé po delší době a zrovna dobře to pro něj nedopadlo. O to větší motivaci teď Manciniho tým bude mít.

Jednalo se o první zápas semifinále Coppa Italia. Milánský Inter tehdy hrál v Turíně dvacet minut bez vyloučeného obránce Jeisona Murilla, ale dost možná by mu ani plný počet nepomohl. Interu se tehdy utkání moc nepovedlo a první duel s Juventusem prohrál rozdílem tří branek. Do odvety, která je na programu již 1. března, nemá moc dobré vyhlídky. Přesto ještě neskládá zbraně.

První možnost, jak se Staré dámě "revanšovat", má Manciniho celek již v neděli večer. Opět jede do Turína a tentokrát bude doufat, že se mu zpátky pojede s veselejší náladou. První ovoce náročného tréninkového programu a dlouhého soustředění, které trenér Roberto Mancini nařídili, už jsou na světě. Inter Milán v minulém kole dokázal zapnout a nepříjemnou Sampdorii v pohodě přehrál poměrem 3:1.

Do sítě brankáře Emiliana Viviana se trefil i Mauro Icardi, který v této sezoně zaostává za všeobecným očekáváním. V zápase si připsal jedenáctou branku tohoto ročníku, což mnohým lidem v kombinaci s jeho výkony nestačí. Sám Icardi jakožto kapitán ale burcuje své spoluhráče. A to jak před ligovým duelem, tak rovněž před odvetou. Coppa Italia a Serie A jsou jedinými soutěžemi, ve kterých může Inter ještě pomýšlet na nějakou trofej.

Ani v jedné z těchto soutěží mu ale současná forma moc nepřeje. Přesto Icardi médiím sdělil: "Do odvety Coppa Italia jdeme v mnohem horší pozici. Ale vzpomeňte si, co se stalo v roce 2005 mezi Liverpoolem a AC Milán. Jsme Inter a my se nikdy nevzdáváme. Je jasné, že Juventus je favoritem, ale to ještě není vše. Tvrdě trénujeme a víme, že je v našich silách porazit Juventus v lize i v poháru," nabádá mladý Argentinec.

Juventus se opět usadil na čele italské nejvyšší ligy a právě Inter Milán na něj ztrácí už deset bodů. Pokud by Starou dámu mohlo něco zastavit, tak je to náročný program. Po minulém kole, které se Juventusu moc nepovedlo, se Stará dáma utkala s Bayernem Mnichov. A toto utkání ji stálo opravdu hodně sil. Bayern Mnichov totiž v Turíně vedl o dvě branky, ale nakonec se Bianconeri vzepjali ke skvělé koncovce.

Góly Paula Dybaly a Stefana Sturara jim sice nestačily na výhru, ale minimálně za téměř heroický výkon si domácí Juventus pochvalu zaslouží. Teď bude na trenéru Allegrim, aby našel tu správnou sestavu. Do ní se mu vrací Giorgio Chiellini a Alex Sandro, mimo hru pak zůstává záložník Claudio Marchisio. Italský záložník si poranil stehenní sval a přijde o důležitý zápas. Historicky je jasným favoritem Juventus, který za posledních deset utkání prohrál s Interem jen jedinkrát!
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Bonucci, Barzagli, Chiellini - Lichtsteiner, Sturaro, Hernanes, Pogba, Alex Sandro - Mandzukić, Dybala
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo - Biabiany, Medel, Felipe Melo, Perišić - Icardi, Eder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 3.80 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - AS Řím  (sobota 18:00)
Program 27. kola nejvyšší italské ligy otevře zajímavý duel mezi domácím Empoli a hosty z Říma. Mezi oběma týmy panuje čilý obchodní ruch a můžeme se těšit na střet několika starých známých, kteří se postaví někdejšímu zaměstnavateli.

V Římě teď panuje hodně zvláštní atmosféra. Přispívá k ní především napjatý a nevyjasněný vztah mezi trenérem Lucianem Spallettim a kapitánem Francescem Tottim. Hvězdný hráč prohodil pár slov na téma "trenér-hráč", což se dotklo oblíbeného stratéga. Ten ikonu AS posadil na tribunu v utkání, do něhož měl podle prvních zpráv Totti vyběhnout od úvodu. A tím se, typicky po italsku, rozvířila debata plná komentářů zaujatých i nezaujatých osobností.

Francesco Totti je symbolem Říma a o jeho spojení s týmem z Věčného města nemá cenu se rozepisovat. Důležitý je fakt, že vzniklá situace hodně komplikuje ostatní a mnohem pozitivnější jevy. Otázka, zda bude Totti jako miláček davů pokračovat v dresu milovaného Říma, nebo jestli již týmu nemá co dát, a půjde o dům dál. Otázka, na kterou zřejmě teď nikdo nezná odpověď, a to včetně všech hlavních aktérů.

Pár slov o tom zmínil také majitel a prezident AS Řím, kterým je Američan James Pallotta. Ten v rozhovoru pro média sdělil: "Celek je vždycky na prvním místě před jakýmkoli hráčem. My spoléháme na trenéra Spallettiho, který odvádí skvělou práci. Naším cílem je vytvořit skvělý evropský velkoklub. A jsem přesvědčen, že k tomu nepotřebujeme koupit Messiho nebo Ronalda. Myslím, že při správné organizaci je Řím týmem, který může aspirovat na mistrovské Scudetto," dodává majitel Vlků.

Oči na stopkách budou mít fanoušci AS Řím kromě Tottiho především kvůli dvěma hráčům, kteří se proti němu postaví. Jedná se o polského brankáře Lukasze Skorupskiho a mladého záložníka Leandra Paredese. Ani jeden z nich nedostával pod trenérem Rudim Garciou mnoho prostoru, zatímco v Empoli se i přes počáteční nerozehranost dostávají do hry. A především z Paredese je nepostradatelná součást týmu, které se dostává chvály snad ze všech stran. I díky tomu je o mladého Argentince velký zájem.

A tomu se sportovní ředitel Empoli Marcello Carli vůbec nediví: "Skorupski zažívá velkou změnu, protože je jedničkou týmu. Roste každým zápasem a potřebuje jen praxi. Leandro Paredes je výjimečný talent, který má skvělé schopnosti od přírody i charakter. Před obranou si neumím představit nikoho lepšího, kdo by tak skvěle dirigoval hru. Podle mého názoru z něj může být jeden z nejlepších záložníků v Evropě, pokud dostane prostor a čas," uzavírá Carli.

Minulé kolo se více povedlo AS Řím. Vlci totiž rozdrtili Palermo pěti góly a dva z nich měl na svědomí střelec Edin Džeko, pro něhož to byla velká úleva. Ve stínu hádek okolo Tottiho se na hřiště po velmi dlouhé agónii dostal také záložník Kevin Strootman. Zraněnými hráči jsou tak jen Gyömber a Daniele De Rossi. Chřipku dostali Alessandro Florenzi a Kostas Manolas.

Velké ztráty hlásí Empoli, které nemůže spoléhat na služby stopera Lorenza Tonelliho. Obránce italského klubu je trestán především za své chování po vyloučení v duelu se Sassuolem, když neudržel nervy na uzdě a vypustil nevhodné poznámky na adresu sudího. Nezahraje si tři zápasy. K dispozici nebude ani Saponara. Empoli čeká na výhru už sedm utkání a v tom minulém jej porazilo právě Sassuolo, které se i díky dvěma gólům útočníka Defrela stalo vítězem přestřelky o pěti brankách.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Ariaudo, Cosic, Mario Rui - Maiello, Paredes, Buchel - Zieliński - Pucciarelli, Maccarone
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Zukanović, Rüdiger, Digne - Perotti, Nainggolan, Vainqueur, El Shaarawy - Totti - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.20 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Turín FC  (sobota 20:45)
AC Milán přivítá na San Siru fotbalisty Turína a cokoliv jiného než výhra bude velkým zklamáním a komplikací v ambicích o Ligu mistrů. Ztráta na milionářskou soutěž je velká, ale pokud Milán zvládne souboj s Granatou, může se výrazně zmenšit, neboť konkurence hraje v tomto kole mezi sebou.

I přes lepšící se výsledky a osmizápasovou sérii bez porážky se Milánu vzdaluje vysněná Liga mistrů. Svěřenci trenéra Mihajloviče ztrácejí na klíčovou třetí pozici osm bodů a stáhnout takové manko nebude vůbec jednoduché. Přesto je ještě šance a to právě v tomto kole, neboť největší konkurenti hrají mezi sebou. Inter cestuje na půdu mistrovského Juventusu, Fiorentina hostí Neapol a snadné to v Empoli nebude mít ani AS Řím.

AC si v minulém kole přivezlo cenný bod z Neapole a natáhlo svojí sérii neporazitelnosti už na osm ligových, respektive devět soutěžních zápasů. "Remíza nám dala důvěru v naše schopnosti. Jsme tým s duší, který je těžké porazit," liboval si kouč Siniša Mihajlovič. "Musíme se snažit vyhrát, protože další tři-čtyři zápasy budou rozhodovat naši sezonu," neopomněl důležitost klání srbský kouč.

Připomínáme, že Milán v prvním semifinálovém zápase Italského poháru s Alessandrií zvítězil 1:0 a je blízko postupu do finále. Odveta je na San Siru na programu už v úterý a Milán se může případnou finálovou účastí velice přiblížit návratu do evropských pohárů. V lize je totiž v tuto chvíli na šestém místě s poměrně pohodlným šestibodovým náskokem, a jelikož druhý semifinálový pár Coppa Italia tvoří Juventus a Inter, kteří momentálně okupují pohárové pozice, připadlo by další pohárové místo oné šesté příčce.

FC Turín je, zdá se, z bojů o Evropu již venku. Doma naposledy jenom remizoval s Carpi 0:0 a na šestý Milán ztrácí propastných dvanáct bodů. Pro svěřence trenéra Ventury to není úplně vydařená sezona, přeci jenom očekávání byla zcela jiná. Granatě se v posledních týdnech nedaří vyhrávat, výsledkům chybí kontinuita, a tak je průběžné jedenácté místo adekvátním umístěním. Nejisté je také setrvání kouče Ventury, o kterém se čím dál více spekuluje v souvislosti s vedením reprezentačního výběru Squadry Azzury.

Milánu v tomto důležitém souboji nepomohou zranění Mexés, Diego López, Ely a Luiz Adriano. Mimo hru je kvůli karetnímu trestu i kapitán Montolivo. Kompletní kádr nebude mít k dispozici ani Giampiero Ventura. Zdravotní potíže hlásí obránce Bovo, stejně jako Gazzi a Avelar. Pro Benassiho pak platí totéž, co pro milánského Montoliva.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura - Bacca, Niang
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Glik, Moretti - Zappacosta, Acquah, Vives, Baselli, Bruno Peres - Belotti, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC26184446:1558
2.SSC Neapol26176354:2157
3.ACF Fiorentina26164647:2652
4.AS Řím26148452:2750
5.Inter Milán26146634:2348
6.AC Milán26128638:2844
7.US Sassuolo26911632:3138
8.SS Lazio26107934:3437
9.Bologna FC261041229:3134
10.Empoli FC26971032:3734
11.Turín FC26881033:3332
12.Chievo Verona26871131:3631
13.Atalanta Bergamo26781125:3029
14.Janov CFC26771227:3128
15.Udinese Calcio26761322:4027
16.Città di Palermo26751427:4726
17.UC Sampdoria26671337:4625
18.Frosinone Calcio26651526:5123
19.Carpi FC26481423:4320
20.Hellas Verona262121224:4318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (518)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza INTER

Reagovat
Pipo123

Dnes asi AS jasná dvojka, Empoli hraje hovno a navyše tie absencie sú citeľné, večer potom AC - Torino obaja gól, easy money

Reagovat
smazaný uživatel

ja si zahraju radsi milan 1 as vynecham nelíbí se me z´tam ten humbuk okolo totiho

Reagovat
Emmett Brown

minuly tyzden bol vrchol toho humbuku a vyhrali sme 5:0

Reagovat
Forza_Inter

ja mam milan 1 tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Tež mám Milan oba gol

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by sa zislo vyhrat. Paci sa mi, ze Spall vyzaduje od hracov hryzenie travy cely zapas. GRANDE TOTTI

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC má šanci se přiblížit Interu na rozdíl jednoho bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Szczęsny - Maicon, Rudiger, Zukanovic, Digne - Pjanic, Keita - Salah, Nainggolan, El Shaarawy - Perotti

Preco zase Pjanic dole a vedla Keita, toto nepochopim

Reagovat
Slejdy

podme na to

Reagovat
smazaný uživatel

Čau dneska koukám s vámi

Reagovat
Pipo123

Faraon nádhera

Reagovat
Slejdy

SHAARAWY !!!!!!

Reagovat
Emmett Brown

elsha

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej gól od Faraona, zatím je to dobrý zápas pro mě jako diváka...

Reagovat
smazaný uživatel

FARAON paradny gol

Reagovat
Maritazzi

Ty kráso, tak takhle by klidně pokračovat mohl, to by mu člověk tu občasnou neviditelnost odpustil hned.

Reagovat
Largo

Přesně tak. Dneska parádní výkon zatím ode všech.

Reagovat
smazaný uživatel

Naaadhera

Reagovat
Largo

Forza ROMA!

Reagovat
Pipo123

Empoli bez Toneliho a Saponaru hrajú zle, toto pre nich nedopadne dobre

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Largo

Jééééé

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

vyrážet míč, když se tam řítí tolik hráčů? nejlepší by asi bylo vyrazit to na roh... ale Empoli dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Szczęsny Szczęsny, kde to vyraza

Reagovat
Airus

http://www.football-italia.net/80479/mandzukic-bayern-or-spurs

Ještě brzo říkat hop, ale držim palce

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanicovi dobre jebe, dostan cervenu ty magor

Reagovat
Emmett Brown

Uz to odcinil

Reagovat
smazaný uživatel

Je to perla

Reagovat
Pipo123

Pjanič

Reagovat
Emmett Brown

Goool

Reagovat
smazaný uživatel

PJANIC GOALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Slejdy

Miralem !!! to je vono

Reagovat
smazaný uživatel

když to nejde po dobrym a na poprvé tak po zlym napodruhé

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Radja nie, on nie

Reagovat
Largo

Snad to nebude nic vážnýho. Zrovna o by chyběl jako málokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze nie, aj ked on by len tak dole nesiel

Reagovat
smazaný uživatel

Super reakcia od Pjanica ako pribehol po gole k lavičke a objal spuluhráčov, posledných 20 min. Pjanic Out = Totti In

Reagovat
Largo

Totti aspoň 20 minut, jedno místo koho. Ideálně místo Perottiho.

Reagovat
smazaný uživatel

SPALLETTI aka grimasa na rozhodcu

Reagovat
Largo

Trochu jako Totti-show

Reagovat
smazaný uživatel

salah neviditelny

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi zapas ako dnesne nudne madridske derby

Reagovat
Pipo123

Tož keby niekto hraje takú obranu ako Atletico tak by bol každý zápas nuda

Reagovat
smazaný uživatel

pred obranou atletica klobuk dole,simeone je neskutocny

Reagovat
Pipo123

Jo, ale on naučí brániť neskutočne 20 ročných borcov, ten Gimenez v obrane dačo neskutočné, potom v zálohe Koke, O.Torres, Saul, v útoku Grez, v bráne Oblak. Kopec mladých hráčov a hrajú výborne aj smerom dozadu.

Reagovat
Malresi

Tak dúfam, že dnes za 3 body. Nič iné nám ani neostáva, pokiaľ to myslíme s CL vážne. Aj pekný kurz je na nás. Takže 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Digne druhy krat pustil hraca za seba

Reagovat
Largo

Paredes se mi hodně líbí! Těším se na něj v AS

Reagovat
smazaný uživatel

Sak nic nehra

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes pod svou letošní úrovní.

Reagovat
smazaný uživatel

maicon

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon dole, sak nevladze

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny chod do riti

Reagovat
smazaný uživatel

Empoli nas dobre valcuje

Reagovat
smazaný uživatel

FARAONNNNNNNNNNNNNNNN GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Slejdy

D I K O B R A Z !

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Spall, spravna zmena

Reagovat
smazaný uživatel

Skorupski este ze ta mame , dufam, ze ostanes, kde si

Reagovat
Zark

jn, celkem se z těch kluků z empoli dělá víc, než co v nich doopravdy je

Reagovat
Largo

Kecy. Paredes kontroluje hru a hraje skvěle, Skorupskimu nepomohla obrana ani při jednom z gólů. Navíc půjde do AS jako dvojka. Mě se líbí oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Paredes urcite nehra skvele, sedy priemer

Reagovat
Largo

Z Empoli je nadprůměrnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ked myslis, moj zrak to nevidel

Reagovat
Largo

Tvůj zark to neviděl?

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Zark

a Baselli je nejlepší záložník, šup s ním do ac žejo Largo

Reagovat
Largo

Sem snad Berlusconi, milý Zarku?

Reagovat
Zark

ne ,ale vím jaké máš velké oči u těchto hráčů

Reagovat
Largo

Velký oči mám od narození, po otci

Reagovat
Zark

jde to vidět

Reagovat
Largo

To mi povidej, báseň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou v útlumu.

Prvních 18-20 zápasů hráli výborně.

Reagovat
Largo

Spalletti dost pozdě střídá, taková jeho jediná slabina

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas s prvou castou vety

Reagovat
Pettirosso

Jedina

Reagovat
Slejdy

ty voe proc tam neda francka

Reagovat
smazaný uživatel

Tottiho namiesto dreva

Reagovat
Largo

Totti. Dej ho tam !!!! Přestaň si hrát s egem.....

Reagovat
Pipo123

Skôr to vyzerá že nechce aby hral Totti, respektívne že pre neho nemá miesto v zostave

Reagovat
Largo

Což je škoda, mohl ukázat, že všechno dobrý a dát ho tam na chvíli, když je rozhodnuto.

Reagovat
Pipo123

Raz to prísť musí, myslím jeho koniec v AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie takymto stylom

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Spall odjebe Tottiho, nikdy mu to neodpustim

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme posledna Tottiho sezona dve tvrde hlavy proti sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko superova brana je na druhej strane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Donnarumma; Abate, Alex, Zapata, Antonelli; Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura; Niang, Bacca.

Reagovat
mojmira

MILAN: Donnarumma; Abate, Alex, Zapata, Antonelli; Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura; Niang, Bacca

Bench: Abbiati, Livieri, Calabria, De Sciglio, Romagnoli, Simic, Poli, J.Mauri, Locatelli, Boateng, Balotelli, Menez

TORINO: Padelli, Maksimovic, Glik, Moretti, Zappacosta, Acquah, Vives, Baselli, Bruno Peres, Belotti, Immobile

Jak řekl Miha, příští 3 zápasy musíme vyhrát. Bylo by pěkné dotáhnout inter na ten jeden bod a hlavně neztratit na 3tí místo, i když AS docela chytlo vítěznou a tam už to bude hodně těžké. Trošku jsem doufal, že ve středu nastoupí Mauri místo Berta, ale hlavní je, že to není Montolivo. Adriano ani na lávce, neví někdo jestli je zraněný? FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

I když prvních dvacet minut druhé půlky bylo příliš pasivních, spokojenost. Ten tým dře a odměnou jsou výsledky, i když jim někdy průběh zápasu úplně neodpovídá.

Radja bude snad dobrý.

Daje!!

Reagovat
brenk

OT: viem, že sa to tu už pravdepodobne niekoľkokrát preberalo, ale chcel by som sa informovať na tému zájazdov, teda tí, čo ste už využili nejaké cestovné kancelárie tak aké s nimi máte skúsenosti, u koho je to cenovo najvýhodnejšie atď

preferovaný by bol domáci zápas Juve, ale mohol by byť aj vonkajší s kvalitným súperom

díky za odpovede

Reagovat
CubONE

Ja som kupoval na derby listky cez futbalovysen.sk z dovodu, ze to bolo na poslednu chvilu a chcel som lepsie miesta. Samotny listok stal asi cca 100eur oproti povodnym 60.

Myslim, ze vseobecne sa oplati skor kupovat na mieste alebo cez net samostatny listok a sam si aj riesit dopravu, cestovky vacsinou dost zdieraju ludi.

Reagovat
brenk

s lístkom by ani tak problém nebol, skôr si myslím, že by bol problém zohnať dopravu rovno na otočku bez prespania

Reagovat
CubONE

To si radsej najdi ubytko a sprav este dalsi pekny den.

A skus este toto: https://www.facebook.com/GrandTurismo/?fref=ts Mam to na fb len lajknute, ale mam pocit, ze niekedy chodia aj na otocky.

Reagovat
Mihal

keby nebol Balotelli megačurak tak má AC strašne silnú útočnú dvojku...ešteže je... aj keď u nás som mu fandil.. keď mal tak 2008-2010 hral asi svoj najlepší futbal

https://www.youtube.com/watch?v=1jJrFFaoc88

https://www.youtube.com/watch?v=v5q4W3I1Gr0

čo hral u nás si najviac vybavujem tieto 2 zápasy čo hral naozaj super

Reagovat
Pipo123

Od AC sa mi hrozne páči Kucka, Antonelli a Alex, naopak Niang je na facku, spracovanie lopty nula bodov.

Reagovat
CubONE

No nebolo to zle, Alex skvely, takisto Kucka, tie jeho prieniky ma strasne bavia, niekedy neverim, ze on sa na nieco podobne zmoze.

Som rad, ze dal gol prave Luca, ideal teraz strelit druhy do 60.minuty a v pokoji dohrat, ale pozname to, asi budu nervy.

Reagovat
mojmira

Dobrý poločas, Torino brání hodně zezadu, když dostanou čas tak tu obranou zeď sestaví téměř dokonale. Vzadu je to slušné, i když Zapata tam těžce nezvládl offside past. U toho Giggiho "výletu" jsem se hodně bál, aby to nebyla penalta. Celkem se mi dnes líbí Honda, i když taky ne úplně vše mu vyšlo. Teď to chce hlavně nepolevit, šoupnout tam rychle dva kousky a pustit taky mladíky si kopnut. FORZA MILAN

Reagovat
panca

kdyby to nechal, tak byl taky gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Sinisa dostava z AC maximum,no kvalitny zaloznik by bol prinosom,Niang niekedy super,niekedy nic moc mozno mohol skusit aj Mauriho v zalohe ale zrejme nechce riskovat. Bolo by ok keby Sinisa ostal v AC aj buducu sezonu verim ze LM by dal.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne potrebujme slušné posily, najmä do zálohy, to je naša najväčšia slabina, v Neapoli sa to prejavilo naplno. A ešte jedna vec je zvláštna, podľa štatistík sme druhé najmenej behajúce mužstvo v lige, v počte nabehaných km má menej už len Turín.... na tom by sme mali poriadne zamakať. Ináč súhlas, Miha z toho mančaftu vytĺkol zhruba všetko, čo sa dalo. Po sezóne bude ťah na dvojici Berlusconi - Galliani a toho sa viac bojím ako teším.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

na Juventus nemame, ale tak to je snad asi kazdemu jasne. Mancini chce dnes vraj hrat 3-5-2. No.. nech hra, hlavne nech si neurobia az tak velku hanbu. Aspon ale nemam nervy, ze by ma trapilo to, ze dnes prehrame.

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásne, keď Interista prizná, že Juventus je oveľa kvalitnejší tím Možno by ste mohli dnes aj skórovať

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co je na tom krasne, sak kto neni debil tak to vidi.. to je len konstatovanie faktu..

Reagovat
smazaný uživatel

je super, že si to priznáš. Lebo niektorí Interisti to nedokážu prekúsnuť, že Juventus je proste lepší

Reagovat
smazaný uživatel

no momentalne je to rozpolozenie timov uplne inde, navyse mi este stale len "budujeme" tim... vy ste pred nami par rokov :)

Reagovat
10

Mancini nesouhlasí, včera na tiskovce říkal, že rozdíl mezi Interem a Juve není takovej a že se brzo dostanete na stejnou úroveň.

Reagovat
lnterista

souhlasim ze ten rozdil neni takovej

Reagovat
smazaný uživatel

ako ono nas kader naozaj nevyzera zle na papiery.. co sa tyka hry tak to uz ano, bez mozgu v strede pola to jednoducho nejde

Reagovat
snuff24

Reagovat
10

kádr Interu na papíře podle mě odpovídá 4. - 6. místu s AC a Violou...mezi nima nevidím zase tolik rozdílů, možná v šířce kádru, kde je na tom Inter z těch 3 nejlépe

Reagovat
Pipo123

No rozdiel... na papieri možno ani nie, ale rozdiel je to DNA Juve, to je rozdiel medzi Juve a zvyškom SA

Reagovat
lnterista

hlavne to mame blbe poskladany a spatne vyznavani stylu...tenhle defenzivni fotbal je mozna dobrej na turnaj nebo vyrazovaci cast (kdyz si vsechno sedne) ale v dlouhodobe soutezi kdy je navic vyrovnana tak to tezko.

Reagovat
10

kolik hráčů Interu by hrálo v základu Juve, když na papíře není takový rozdíl? a kolik hráčů z lavičky Juve by hrálo v základu Interu?

Reagovat
shafto

Myslim, ze to je trochu nezmyselne porovnavanie, kedze vobec nie je iste, ci by pod Mancinim hrali v zaklade hraci, ktori hraju v zaklade Juve.. Nejde tak ani o to, ci su ti hraci kvalitnejsi ale aky futbal Mancini preferuje.. Pokial polozis otazku aj obratene, ktori hraci Juve by hrali v zaklade Interu? Posadil by Buffon Handu? alebo Bonucci, Chiellini Mirandu a Murilla? Beci by sa tocili tak ci tak a ani jeden z nich by nebol preferovany.(Nebavim sa o kvalite, kedze si myslim, ze D Ambrosio alebo Telles su kvalitni hraci ale nemaju dostatocnu formu, kedze sa vzdy tocia).. koho by som realne jednoznacne posunul vyssie ako kohokolvek z Interu je Dybala

Na zaciatku sezony to bolo naopak a fanusikovia Interu mohli polozit rovnaku otazku.. Pre mna je zasadny rozdiel v trenerovi a fakt si prajem, aby prisiel konecne poriadny trener, ustalila sa zakladna zostava a zacal sa hrat futbal, na ktory sa da pozerat, nie to co predvadza Inter posledne roky.. A par zapasov, kde sa vyhralo, vsetci boli v laufe a darilo sa.. Realne by som ale z Juve bral do Interu Dybalu, Pogbu, Sandra, Ruganiho a zdraveho Pereyru.. To nie je zase tak vela hracov.. A myslim, ze aj opacne by sa nasli hraci, ktori by v Juve hrali zaklad (Icardi, Miranda, Perisic a pokial sa rozohra K-Dog)

Reagovat
10

Pokud se bavíme čistě o kvalitě kádru "na papíře", tak mi ta otázka přijde relevantní a nemá smysl jí nějak ohýbat.

Odpovědi se samozřejmě budou lišit, já osobně nevidím jedinýho hráče Interu, kterej by posadil někoho z ideálního základu Juventusu. Vidím 3 hráče, který by k tomu možná neměli daleko (Handa, Miranda a Icardi), ale pořád stavím Buffona, Barzu a Moratu/Mandžukiće výš.

Reagovat
shafto

To je ale uz velmi subjektivne trvrdenie.. Barzagli je podla mna na uplne rovnakej urovni ako Miranda, len je starsi a castejsie zraneny, takze z tohto pohladu je u mna Miranda "lepsi" hrac.. Buffon je Buffon a toho v Juve posadit nejde ale myslim, ze Handa je rovnako kvalitny brankar.. A co sa tyka Icardiho to je uz subjektivne, z mojho pohladu by pre vas dvojka Icardi - Dybala bola lepsia ako s Moratom/Madzukicom.. Obaja su to hraci, ktori hrali pred vzdy tvorivou a dobrou zalohou, co sa o Icardim povedat neda, rad by som ho videl hrat pred takymi hracmi ako hravali/hraju M a M

Reagovat
10

píšu čistě svůj názor, ještě k němu pro jistotu opakovaně dopisuju "já osobě" a "podle mě"...takže ano, je to "velmi subjektivne trvrdenie"

Reagovat
Furia Ceca

Icardi lepší než Mandžukić? Tak to ani omylem...

Reagovat
snuff24

Reagovat
Furia Ceca

Jo, jasně, Icardi je lepší než Mandžukić. Ostatně, to budeme moci večer porovnat.

Reagovat
shafto

neviem, kde som napisal, ze je lepsi Icardi ako Mandzukic.. Napisal som, ze by podla mna bola lepsia dvojica Dybala - Icardi, ako Dybala - Mandzu/Morata.. ostatne za to hovoria cisla, s tou katastrofou aku Inter hral minuly rok bol najlepsi strelec ligy..

Nie neuvidime to vecer, takto to porovnat nejde.. Ked budu obaja v jednom klube, potom to je mozne.. Inter ked si vecer vypracuje 2 sance, tak budem oslavovat

Reagovat
Furia Ceca

Mandžukić nejen, že je parádní, ale zároveň si perfektně rozumí s Dybalou, takže "podle mě"( ) je všechno tak, jak má být. Se současným útokem jsem nejvíc spokojenej od tandemu Del Piero - Trezeguet. Já bych teda neměnil ani za nic - a za Icardiho už teprve ne. Osobně nevím, proč bych ho měl chtít - ještě když máme na lavičce Zazu s Moratou.

Já bych teda žádnýho hráče Interu do Juve nechtěl. Icardi? Už jsem vysvětlil. Miranda? Jo, ten by byl dobrej do rotace s BBC, ale proč ho chtít, když by akorát bral minuty Ruganimu... Handanović? Jo, je to bombarďák, o tom žádná, jenomže když máme v bráně Buffona... Jedinýho hráče, kterýho jsem Interu skutečně záviděl, jste v létě poslali do Realu.

Reagovat
Pinturicchio

Miranda lepší poslední 3-4 roky nejlepší stoper v Itálii a sice Barza.

Reagovat
shafto

napisal som Miranda "lepsi" v uvodzovkach a je tam vysvetlene preco, nikde nezhadzujem kvality Barzagliho a suhlasim, ze je to jeden z najlepsich stoperov v Taliansku.. Bral som to z pohladu, koho by som mal radsej v teame a cely cas sa bavime o tom, ze je to cele subjektivne

Reagovat
smazaný uživatel

na Juventus nemame, ale tak to je snad asi kazdemu jasne. Mancini chce dnes vraj hrat 3-5-2. No.. nech hra, hlavne nech si neurobia az tak velku hanbu. Aspon ale nemam nervy, ze by ma trapilo to, ze dnes prehrame.

Reagovat
lnterista
Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

lidičky neviete akú opciu má Rím na El Shaarawyho?

Reagovat
Emmett Brown

písal som to v súhrne, 13 mega

Reagovat
didosh

Může mi už kurwa někdo říct proč má Palermo dva kotle?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nikdo neví, už se ptáš měsíc nedá se pohledat?

Reagovat
Pipo123

Palermo - Bologna obaja gól, Udine - Hellas obaja gól

Reagovat
Tomanatura

Udine tutovka

Reagovat
Pipo123

Bojím sa že to posere Bologna a Palermo, polčas 0:0 a futbal hrôza... Giag je sebec jak svina, všetko zakončuje sám Chochev nedokáže dať hlavičku do prazdnej brány, no katastrofa

Reagovat
Tomanatura

Palermo vyhraje

Reagovat
CubONE

Rovnako ako AC-Turin obaja gol?

Reagovat
smazaný uživatel

to mě včera celkem nakrklo

Reagovat
Pipo123

Jop, sú to zápasy kde sú kurzy cez 2, tak už len kvôli tomu to skúšam napr na Udine - Hellas klesol kurz na 1,6, to sa neoplatí

Reagovat
10

vůbec bych se nedivil, kdyby Udine prohrálo 1:0...doma hrajou nejhůř v lize, jenom Verona v největších sračkách předváděla takovou tragédii

8 vstřelených gólů za 12 domácích zápasů mluví za vše...tuhle sezonu se bohužel sešlo hodně týmů, který jsou úplně o hovně, Udine je jedno z nich a už to platí delší dobu

Reagovat
Furia Ceca

Myslím, že modernizace Friulli je finančně dost vysála. Navíc mám pocit, že jim nějak drhne scauting, nemám pocit, že by v poslední době přivedli a vychovali někoho, kdo by šel za slušný prachy střelit...

Reagovat
Pipo123

Prachy tlačia do Watfordu a Granada aj Udine stagnujú. Celá rodinka sa radšej hraje na pieskovisku v PL

Reagovat
10

největší problém je jednoznačně to, co popisuje Pipo...z Udine se pro Pozza pomalu ale jistě stává až 3. tým v řadě

Reagovat
stas87

Mam X2 na Bergamo,sprostost?

Reagovat
10

ne

Reagovat
Zark

to vyjde

Reagovat
Zark

pokud se teda někdo z Atalanty jako klasicky nevykartuje hh, Bellini už žlutá

Reagovat
10

hlavně bych se bál motivace Bergama, víme jak na to v tomhle období začínají klasicky dost srát

Reagovat
Zark

no mám o ně celkem strach, na to serou už tak od 15. kola, dneska bez Gómeze, to mě vlastně až ted došlo jak se na to koukám, že tam chybí hlavně ta záloha je strašně statická, a řekl bych že se na nich hodně projevilo to dlouhodobé zranění Carmony a prodej prcka Moráleze

Reagovat
Zark

ted šel útočník carpi na brankáře sám

Reagovat
10

koukal jsem, legenda Interu Lasagna, zpracování jak od Chielliniho

Reagovat
GEGE

Nevim no Gomezino out Pinigol po zraneni s formy...aspon,ze je konecne zpet Paletta...

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Posavec chytá,co?

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria (3-4-2-1): Viviano; Cassani, Ranocchia, Moisander; De Silvestri, Soriano, Fernando, Dodô; Alvarez, Correa; Quagliarella.

Frosinone (4-3-3): Leali; Rosi, Ajeti, Blanchard, Pavlovic; Gori, Frara, Sammarco; Ciofani, Tonev, Dionisi.

Jestli to dneska nedaj,tak už si asi můžem objednávat jízdenky do SB...

Vrací se Lorenzo,to je pozitivní impuls.

FORZA DORIA!!!

Reagovat
Pettirosso

sestava dobrá. Dneska to chce vyhrát, bezpodmínečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,jestli ne dnes,tak už nikdy

Reagovat
10

píše se vůbec o možným odvolání Montelly?

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem nic neviděl,něco by se ale jistě někde v bulváru našlo. Ale asi by to v momentální situaci nepomohlo...

Reagovat
10

pokud nezvládnete tyhle 2 kola, tak by skoro bylo na čase, jinak bude pozdě...jeho bilance je i oproti Zengovi tristní

Reagovat
smazaný uživatel

No,Zenga si teď může přihřát polívčičku Uvidíme,jak to bude po zápase(ch) řešit boss Ferrero...

Reagovat
stas87

Ta expreske o Insignem..vrati mu vsetky veci o ktorych ho okradli?

Reagovat
olis

predpokladam ze zajtra ich ma s5

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že ne... Za ten Villareal by zasloužili okrást všichni.

Reagovat
10

acestream://12e0267619c79924f8df167464f7a18a2da27bdf

Diretta Gol od SKY (všechny zápasy současně), pokud by si někdo z těch super atraktivních zápasů nemohl vybrat

Reagovat
10

Marrone ty rohy kope geniálně, skoro po každým z nich přichází šance Verony

Reagovat
Zark

dobrá kombinace s těmi hlavičkáři co tam mají

Reagovat
Airus

mám za něj radost

Reagovat
smazaný uživatel

Počasí zase vyloženě fotbalu přeje...

Reagovat
10

kvalita počasí a fotbalu jde dneska ruku v ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

V poslednej dobe som mal možnosť sledovať veľa zápasov španielskej ligy a prekvapila ma jedna vec, technika krajných obrancov v tej lige, pri centroch hlava hore, pri spracovaní lopty hlava hore, nie ako v SA kde ten hráč neustále čumí na loptu a 90% centrov pošle bez toho aby vedel kam to centruje. Ono aj málo gólov po centrov krajných obrancov padá, mám pocit že dakedy to bolo lepšie

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/80520/koulibaly-napoli-too-small nech ide do pice aj s agentom Hysaja, pol roka sa im dari, aj to stale obcas vyvedu nejaku hlupost a uz tu rozpravaju o Barcelone a Bayerne

Reagovat
10

Udine gól z ofsajdu...ale Di Natale super nahrávka

Reagovat
smazaný uživatel

FERNANDOOOO!!!!!

Reagovat
10

mohl být 2., po tom břevnu...super hráč každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to byl zlatej kauf

Reagovat
Zark

super samp, už jsem myslel že ze čtyř zápasů tam nakonec padne jen jeden gól a to ještě z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Uff,zaplať Ferrero za toho šatňáka!

Reagovat
Pipo123

Prínos Frosinone a Carpi pre ligu nula bodov, tam nie je ani jeden hráč čo by mal nejakú kvalitu, nemajú fanúšikov, hrajú totálny beton. Zlaté Cagliari, Catania, Bari atd

Reagovat
smazaný uživatel

Leali, vole!

Reagovat
Pipo123

Jo, ten čaroval aj proti nám, ale aj ten tam je na hostovačke ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, to je náš hráč.

Reagovat
Zark

cagliari se vrátí, a crotone by je mohli doprovodit hh

Reagovat
10

Bari, Salernitana, Reggina, Siena, Parma, Messina...na Catanii i Lecce ve 3. lize chodí v průměru 10 tisíc lidí, na Messině s Catanií bylo 19 tisíc

bohužel vesměs všichni v totální prdeli bez nějakých vyhlídek zahrát si v příštích letech Serii A, snad kromě Bari

Reagovat
smazaný uživatel

to sú všetko tradičné kluby....

Reagovat
Shevchenko

Snad se nějakým zázrakem nezachrání, to by bylo příští rok nejspíš ještě horší. Ten propad mezi SA a SB je strašně velký. Aspoň to Cagliari se vrátí.

Reagovat
10

nikdy jsem nebyl pro redukci Serie A, ale aktuálně bohužel Itálie na 20 týmů v první lize nemá...

Reagovat
Furia Ceca

+ ten sparťanskej stadion ve Frosinone, to je jak v nějakým horským sportovním letovisku!

Reagovat
smazaný uživatel

fanúšikov náhodou majú, aj keď sú to všetko malé mestečká. Frosinone má napr. celkom fajn support. Myslím, že Dionisi z Frosinone je zaujímavý hráč, aj Ciofaniovci.

Reagovat
Zark

ATALANTA

Reagovat
Zark

to už by měli pohlídat, vždy když dali první gol letos tak ještě neprohráli tušim

Reagovat
smazaný uživatel

FABIOOOOO!!!!

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

no dpc :)))))

Reagovat
Airus

Inter už si hledá cestičky jak vymrdat s fair play? Jaké překvapení

Reagovat
snuff24

Trump je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmírně důležité vybojované tři body! Grazie ragazzi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Víte někdo, jak to večer bude vypadat? Nějaká šance na 3-5-2 s Asou a bez Kurvadráta?

Reagovat
10

všude píšou o 3-5-2: Gigi - BBC - Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pogba, Alex Sandro - Dybala, Mandžukić

Reagovat
Furia Ceca

Tak to by bylo super... Akorát ten Hernanes ve středu není podle mě úplně ideální, ale je fakt, že po tom, co předvedl proti Bayernu, si další šanci zaslouží.

Reagovat
Il Architetto

Na pohodu.

Reagovat
Dejwa

Forza Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne treba využívať presilovky A nahadzovať kotouče na zadný mantinel A veľa brusliť

Reagovat
Furia Ceca

Juventus Starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pogba, Alex Sandro, Mandzukic, Dybala

Podle očekávání

Reagovat
M11

Reagovat
Airus

Claudio si trochu oddechu zaslouží. Tak snad to nebude klasickej předvídatelnej Hernanes

Reagovat
Furia Ceca

Claudio je zraněnej přece...

Reagovat
Airus

nebyl jsem si jistej, jak na tom je. Ale není se čemu divit s tím vytížením

Reagovat
Nuno čomes

Ecco le formazioni ufficiali di Juventus-Inter:

JUVENTUS (3-5-2): Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pogba, Alex Sandro, Mandzukic, Dybala. Allenatore: Allegri.

INTER (3-5-2): Handanovic; Miranda, Murillo, Juan Jesus; D’Ambrosio, Medel, Felipe Melo, Kondogbia, Telles; Icardi, Palacio. A disposizione: Carrizo, Berni, Jovetic, Biabiany, Santon, Ljajic, Eder, Gnoukouri, Perisic, Nagatomo, Manaj. Allenatore: Mancini.

Reagovat
Deki

Vypadá to, že jsme se vrátili v čase a dnešní sestavu dělal Mazzarri

Čekám vše, jenom ne dobrý výsledek.

Bůh s námi. FORZA INTER!

Reagovat
Nuno čomes

Asi k tomu ani nemám co říct. Jen, že nás Mancini s Perisicem, Ederem, Ljajicem, Joveticem a Biabianym pěkně trollí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On by postavil tu betonárku doprostřed?:)

Reagovat
lnterista

on uz nevi tak zkousi

Reagovat
Nuno čomes

Mu každý tyden vyjede z automatu jiný listeček s 11ti jmény..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

s takou zostavou čakám z našej strany zápas bez strely na bránu...cez to všetko FORZA INTER !!!

Reagovat
Pipo123

Čakám výhru Juve o 3 góly a viac

Reagovat
smazaný uživatel

mancini je k smíchu s touto sestavou je šance uspět je opravdu minimální forza inter ! snad aspon ten bodík

Reagovat
Dejwa

to dáme

Reagovat
andycek1

Inak ihrisko fajnovo pripravene aj ked leje. Ten snapchat dobra vec od Interu aj od Juve sledovat takto dianie

Reagovat
snuff24

FORZA fifa random team generator

Reagovat
Furia Ceca

Choreo!

Reagovat
10

Reagovat
Hans82

naky sopcast dik

Reagovat
Hans82

naky sopcast dik

Reagovat
Hans82

naky sopcast dik

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
Hans82

dik

Reagovat
lnterista

ty nase dresy to je proste nadhera

Reagovat
Airus

jj, to my fasujeme od Adidasu jeden hnus za druhym

Reagovat
smazaný uživatel

Co tenhle komentator na Sport? je dobrý?

Reagovat
Melchior

po dvou remízách dnes musí přijít výhra Forza Juve!

Reagovat
Panděvova ofina

Gratulace Juventusu k dnešnímu vítezství a ligovému titulu

Reagovat
Airus

neházej flintu do žita

Reagovat
Melchior

jestli budeme hrát, jako prvních 60 minut s Bayernem, tak nevím nevím

Reagovat
M11

skoda krasne Herna

Reagovat
Airus

ufffff! ale tohle si Inter musí hlídat, Hernanes nic jinýho nedělá

Reagovat
Melchior

Hernanes

Reagovat
10

Kurvaaaa, zrovna dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes krásna strela

Reagovat
lnterista

pekne Handa ale to by byl gol

Reagovat
Melchior

Handa

Reagovat
10

Handa to zvednul, kurevník

Reagovat
10

To měl Mario střílet

Reagovat
Melchior

tak jako teď ?

Reagovat
lnterista

to je zase vsechno tak pomaly

Reagovat
Furia Ceca

To asi Mandžu zbytečně vracel...

Reagovat
10

Murillo už nahrál na dvě gólovky

Reagovat
Panděvova ofina

Stačí mi osm minut nato, abych mohl konstatovat neprohru Juventusu

Reagovat
10

Hodně odvážné

Reagovat
DelPiero137

Preco je na tribune za Gigim volny plac? Tolko volnych sedaciek.

Reagovat
panca

Gigi má střevní potize

Reagovat
DelPiero137

ja ze strecha zateka

Reagovat
Melchior

Juventus má dlouhodobě problém v tom, že kazí strašný množství jednoduchejch přihrávek

Reagovat
Furia Ceca

Bonucci si hrál na Dybalu?

Reagovat
10

Guardiola říkal...

Reagovat
Furia Ceca

A jsme doma!

Reagovat
Melchior

Ta extrémní nefotbalovost Chielliniho je fakt každej zápas, kdy nastoupí, nad moje chápání.

Reagovat
Airus

tvl, nádherně Palacio

Reagovat
Mihal

slušný koňar

Reagovat
Furia Ceca

Trézův výraz docela výstižnej...

Reagovat
Airus

mě připadal dost zmatenej

Reagovat
Furia Ceca

Mně spíš otrávenej

Reagovat
Airus

Ale Dybala ještě nedostal ani jednu dobrou (nebo alespoň normální) přihrávku

Reagovat
lnterista

Melo uz na tento fotbal nestiha

Reagovat
Deki

Melo je ultravemeno! Míč mu překáží. Jinak Medel by si mohl odpustit neustálý promlouvání k rozhodčímu, fakt každej zápas...

Reagovat
brenk

po tom nástupe teda dosť bieda, Dybala aj Pogba postrácali kopu lôpt a vôbec sme sa k ničomu nedostali

Reagovat
Tomanatura

K-Dog je uplne zbytecny, v cem on je vlastne dobry?

Reagovat
Mihal

dnes hrá jeden zo svojich lepších zápasov...podľa mňa má potenciál a treba mu dávať šancu...

Reagovat
Pipo123

Meel je mega kokot, ten stále pýta kartu pre súpera

Reagovat
Pipo123

Medel kurva

Reagovat
lnterista

neser

Reagovat
Pipo123

Mna toto strašne vytáča, tie prosby o kartu pre súpera, nejde teraz o Inter, ale celkovo o takých plačkov, podobný prípad je aj Candreva u nás, normálne za tie protesty by sa mali dávať žlté a hotovo, kto to má stále sledovať ako plačú a utekajú za rozhodocom

Reagovat
lnterista

ja to beru si delam srandu chapu. To proste k tomu patri...bez toho divadla by to byla nuda

Reagovat
ED91

Bez toho divadla by možno hrali futbal

Reagovat
10

A Rocchi se ho asi bojí, protože ho poslouchá

Reagovat
Furia Ceca

Rocchi je hlavně debil. Při každým kontaktu trnu, jestli to zapíská, pro koho to zapíská, zda a jakou vytáhne kartu...

Reagovat
DelPiero137

To sa budeme pretekat kto zahodi vacsiu sancu?

Reagovat
10

Žlutá? Si dělá prdel?

Reagovat
Pipo123

Medel ju vyplakal

Reagovat
stas87
Reagovat
10

Snad ti to neposerem, GL nám

Reagovat
stas87

Ste lepsi?Ja Inter nemam rad,vy tam mate aspon Maria a Samiho..

Skoda ze si nedal na FSV,Bayeru som vobec neveril a aj keby si dal len 1X,tak bol moc pekny kurz.

Reagovat
Furia Ceca

Palacio mě začíná srát... Při každým dotyku padá a ten žlutej kokot mu to žere!

Reagovat
Panděvova ofina

Tohle dělá naprosto každej zkušenější fotbalista, kterej vidí, že po kontaktu míč ztratí..

Reagovat
Melchior

Z tohohle poločasu bylo koukatelnejch tak prvních deset minut, pak to bylo o hovně.

Reagovat
Furia Ceca

V tomhle počasí to asi výrazně lepší už nebude... Musíme to nějak urvat.

Reagovat
Pinturicchio

Slabota. Rozhodčí strašný čurák, neskutečný jakýma pičovinama tu hru kouskuje.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Píská sračky a pak trvá 2 minuty, než každou standardku nechá rozehrát...před zápasem jsem čekal zářez, teď jsem si jím jistej

Reagovat
Furia Ceca

Jako trollí mě docela slušně, taky se obávám nějaký píčoviny z jeho strany!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini recidiva? Vidím na livesportu že šel dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

po zranení. Videl, že sa mu moc šmýka a lopta ho poslúcha ešte menej ako inokedy, tak šiel radšej striedať

Reagovat
smazaný uživatel

Mu se balon šmýka i na písku;)

Reagovat
lnterista

jinak z nasi strany nic, je to pomaly a nase zaloha proste neexistuje, ale pri trose stesti proc ne je to otevreny

Reagovat
Pipo123

Na jednu stranu fandím Interu, na druhú stranu by bolo ideálne keby dnes prehrajú a my zajtra vyhráme, FORZA JUVE, FORZA INTER

Reagovat
lnterista

srdce Inter

Reagovat
Pipo123

No jo, Inter bude po Laziu v srdci vždy, ale tak trošku dúfam a verím v piate miesto

Reagovat
Furia Ceca

Než se hráči Interu vyprdelí na hřiště...

Reagovat
Airus

Leooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
DelPiero137

Leooooooo!!!!

Reagovat
Pipo123

Krásna asistencia

Reagovat
M11

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
brenk

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
lnterista

to voe to je zase gol.. Yuto styl

Reagovat
10

Leooooooooooooooooo

Reagovat
Airus

díky D'Ambrosio

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

bože to byl stupidní gol

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo ty sprosty kokot..

Reagovat
Pinturicchio

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Nuno čomes

Pico to není možné tohle.

Reagovat
Melchior

D'Ambrosio turíňan!

Reagovat
Furia Ceca

A v létě do ManCity za Guardiolou za 100 mega! BONUCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
10

Guardiola to říkal

Reagovat
DelPiero137

Pritom Dybala poslal prihravku uplne nafigu.

Reagovat
Nuno čomes

Mancini tam dá dvacet beku aby neinkasoval. A pak borec vyvede tohle

Reagovat
smazaný uživatel

takto si prehrat zapas.. to je fakt kral idiotov.. ja som vedel ze dnes prehrame, ale darovat im takto gol..

Reagovat
10

Největší šance Juve přišly po nahrávkách obránců Interu

Reagovat
smazaný uživatel

a ty ten Inter stale nenavidis, ked vam takto krasne pomahaju a zlahcuju zivot

Reagovat
Melchior

z pohledu fanouška Juve prostě nelze Inter mít rád i kdyby na takový gól přihrávali třikrát za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ja som napriklad Interista a Juventus aj AC mam uplne v pici..

Reagovat
10

Anální horolezce nemám rád snad ještě víc

Reagovat
Panděvova ofina

Pěkně zpět do ohně ... soupeři

Reagovat
Airus

awww, škoooooda Dybo

Reagovat
Pipo123

Páči sa mi Hernanes, rýchlosť síce nemá, ale nebojí sa podržať loptu.

Reagovat
Airus

nevim, pokaždý když se tam začne točit s balónem, tak čekám brake

Reagovat
Pipo123

On by mal hrať vyššie, podobne ako tomu bolo v Laziu kde hral pod útočníkom, tam by sa takto otočil a potom mal priestor pre svoju strelu, tú ma parádnu. U vás hraje hodne hlboko, čo je na škodu

Reagovat
Panděvova ofina

Mancini razí od příchodu heslo: Nejlepší obrana je obrana...

Reagovat
Furia Ceca

Jinak Sandro je fakt borec! Vůbec nechápu, jak ho mohly velkokluby v Portu tak dlouho ignorovat, až "zbyl" na nás...

Reagovat
Airus

nezbyl, Porto se ho drželo jak klíště. Ale když řekl že neprodlouží, tak jim Marotta šel na ruku. Obšas se to přeplácení hráču vyplácí. Jako s Dybalou

Reagovat
lnterista

tak co predvedem? Zatim jsme zalezli v boude

Reagovat
Panděvova ofina

Předvedem přesně to, co předvádíme celou sezonu, ale psat to sem nebudu, protože bych musel kopírovat tvoji druhou větu...

Reagovat
Antijuve

Mancini brání prohru 1:0.

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
lnterista

hodil by se Guarin

Reagovat
10

Rocchi ty si zmrd

Reagovat
Nuno čomes

Já bych proste sundal danila nebo jesuse a dal tam edera

Reagovat
smazaný uživatel

inak to tym hracom nie je debilne ze nic nehraju?

Reagovat
smazaný uživatel

ten žlty KOKOT ma už neskutočne vytáča

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro je skvelý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

a rozhodca dnes rozdava karty akoby nic

Reagovat
10

Akorát jen na jednu stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

narazal som na to ked behom minuty dostal JJ aj Khedira

Reagovat
Melchior

Jestli někdo nezvládá tohle derby, tak je to Rocchi

Reagovat
10

Paulito mi přijde poslední zápasy poloviční, stejně tak Sami...dal bych tam Alvara

Reagovat
Airus

Mandžukič je tam od 30 minuty taky jenom do počtu. stejně jako Icardi na druhý straně. V tomhle mokru je těžký se prokombinovat do 16ky

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Melchior

Hlavně nevím, proč Khedira hraje tak strašně u strany. Dybala musí podle mě být dost unavený.

Reagovat
Furia Ceca

V Coppě musí jednoznačně sedět...

Reagovat
Furia Ceca

Jesus dobrej hysterák!

Reagovat
lnterista

az takhle bezzubej Inter nepamatuji

Reagovat
Panděvova ofina

Nevim, proč tam Mancini kreslí na papír nějaké čachry na útočné polovině

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kondov mini vyklus po strate lopty s Pogbom? To si robi srandu??

Reagovat
Melchior

Btw teď mě napadá... kdy naposledy byli dva brazilci v základu na zápas Juve? Napadá mě Diego + Amauri, ale řekl bych že to bude ještě dýl

Reagovat
Pipo123

K-dog veľké sklamanie, v tom Monacu vyzeral ako futbalista

Reagovat
Melchior

loni v LM byl proti nám výbornej

Reagovat
lnterista

jj to je spatny

Reagovat
Panděvova ofina

On je úplně zmatenej, vždyť tady v tom Manciniho bordelu nikdo neví, jak má pořádně hrát a jakou pozici.. Snad nikdy za celou tu dobu nepostavil stejnou sestavu a rozestavení... Dnes jsem jako "focus" četl něco o Simeonem za 20 mega, tak uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

To musí jít na Manciniho.

Reagovat
10

v Monacu hrál s fotbalistama, to je ten rozdíl...

Reagovat
Furia Ceca

Miranda si bude muset dát nějaký lázně, Dybala s Mandžukićem a teď i s Hernanesem se dobře deptaj...

Reagovat
Furia Ceca

* ho

Reagovat
Furia Ceca

S Moratou si taky dvakrát neporadil...

Reagovat
DelPiero137

Mohol by Dybalu trocha posetrit a striedat.

Reagovat
Deki

38. ofsajd Juve, no oproti tomu my žádnej mít nemůžeme, prtže bychom museli poslat ideální přihrávku na soupeřově polovině...

Reagovat
lnterista

tam musi byt Jovetic...ten i totalne bez formy musi byt lepsi nez tohle

Reagovat
Nuno čomes

Neříkám, že Jove je u nás něco extra.. Ale takhle ho odstavit i s Ljajicem.. teď vlastně poslední zápasy dojebal i Perisice, který přes to všechno patří k těm schopnějším.. Vůbec to nechápu a i přes všechen respekt k Mancinimu, tak mi hlava nebere, ze u nás pořád je..

Začínám a už spíš jsem na něj silene alergický a nikdo mi nepije krev, jak on. On si z nás dělá prdel férově.

Reagovat
lnterista

a pomalu odstavuje Edera, ktery byl strasne dulezity aby prisel

Reagovat
Airus

jednoznačně

Reagovat
M11

ALVAROOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
DelPiero137

Alvaro!

Reagovat
Melchior

Rocchi korunoval svůj výkon

Reagovat
brenk

paráda

Reagovat
Airus

Álváro, rozdíovej hráč. Tuhle sezónu na obě strany

Reagovat
10

Zářez je tady, jsem to říkal

Reagovat
Pinturicchio

ÁLVAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pipo123

Icardi dnes hral ? kde sa schovával ?

Reagovat
Panděvova ofina

před tlupou defenzivních záložníků...

Reagovat
GEGE

Capitano ale v te Manciniho sračce hrajou vsichni houno

Reagovat
smazaný uživatel

ALVARO a SIMONE to vyzerá na dobré kamarátstvo

Reagovat
Mr.Jindros

Super... Neapol pod tlakem a na Fialkách to nebude nic lehkého.

Reagovat
10

Icardi hrál? Handa má za zápas pravidelně víc dotyků s míčem než on, to nemá obdoby

Reagovat
Airus

Takhle si to Mancini poskládal a není to kdo ví jaký překvapení

Reagovat
10

To zdaleka není jenom o tom, spíš je línej jako prase

Reagovat
Furia Ceca

Ale pořád je lepší než Mandžukić přece.

Reagovat
lnterista

myslis ze by Mandzukic v tomhle Interu neco predvedl?

Reagovat
Furia Ceca

To byla narážka na jednoho fandu Interu, který dneska v diskuzi na mojí větu, že Icardi není lepší než Mandžukić mi výstižně odpověděl - . Já jsem s Mandžukićem naprosto spokojenej a Icardiho bych do Juve nechtěl ani za nic, kór po tom hovnu, co předvedl dneska...

Reagovat
snuff24

To jsme se nepochopili ...to byla reakce na to jak si to hned stáčel k porovnání Icardi vs Mandžukič i když tam ten týpek nic takového nepsal.Jinak nemůžu posoudit jestli Icardi lepší , to by musel hrát ve fotbalovém klubu a ne v cirkuse.

Reagovat
Airus

Kdyby se braly jenom čistě staty, tak jsou na tom dost podobně. Až na to že Icardi toho odehrál víc, takže je asi v tom dlouhodobém průměrňákování lepší Icardi

Reagovat
Airus

Mandžukič taky předvádí hovno Ale v Juve má lepší zásobování než Icardi v Interu.

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Lech

Reagovat
One-Real
Reagovat
Airus

49 kč? Sis vysypal prasátko?

Reagovat
One-Real

Sazim vzdycky za drobny co mam po kapsach kdyz jdu kolem ty prasatko.

Reagovat
Furia Ceca

Tak se přiznej, žes vybral kašnu!

Reagovat
Airus

Jasně, jen že 49 je takový náhodný číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dukát se hodí, ale takové tikety vycházejí tak jeden z deseti

Reagovat
KnoxXx

pri kurze cez 24 by podobna uspesnost nebola k zahodeniu - skor vychadza jeden z 50

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo tak. Jde mi o to, že tolik ,,tutovek" /bráno podle kurzu/ prostě málokdy přijde.

Reagovat
Koubinhor

s takovou zálohou Medel, Kdog, Melo nemůžeme nikoho přehrát - mistři v přihrávkách do zadu, ale dopředu je to bída....

Neuhrajem ani EL

Reagovat
Antijuve

88.min a první šance...

Reagovat
Melchior

6 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte že si někdo u nás uvědomí že Mancini tam absolutně nemá co dělat

Reagovat
10

Až Donald Trump asi

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je podstatne horsi verze Guardioly, jakmile nema silny tym tak neuhraje nic

Reagovat
10

Leo hraje geniální zápas, až se musím smát

Reagovat
10

chudák pravej Leo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Reagovat
Furia Ceca

Taky nechápu, jestli to je štěstí nebo ta Guardiolova pochvala, každopádně dneska byl úplně všude!

Reagovat
Airus

I když zase předváděl ty jeho debilní zasekávačky v obraně. Naštěstí Inter byl natolik bezzubej a nestrestal to

Reagovat
lnterista

to je totalni zmar...gratulace neni vubec o cem

Reagovat
Airus

Tak doufám že Fiore zítra vyhraje. Jinak dobře zvládnutej zápas. Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

9 zápasů bez obdrdženého góla tak to je paráda chtělo by to pro Gigiho nějaký rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

929 minut zatím platný rekord v neprůstřelnosti z roku 1993/94 který drží Rossi z AC do rekordu chybí 93 minut !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

746

PARTITA MIN TOT

Sampdoria-Juventus 1-2 26' (Gol Cassano del 1-2 al 64°)

Udinese-Juventus 0-4 116'

Juventus-Roma 1-0 206'

Chievo-Juventus 0-4 296'

Juventus-Genoa 1-0 386'

Frosinone-Juventus 0-2 476'

Juventus-Napoli 1-0 566'

Bologna-Juventus 0-0 656'

Juventus-Inter 2-0 746'

Reagovat
smazaný uživatel

La top ten fino a ora è la seguente:

1.Rossi (Milan) 929' (1993-94)

2.Zoff (Juve) 903' (1972-73)

3.Da Pozzo (Genoa) 791' (1963-64)

4.Pelizzoli (Roma) 774' (2003-2004)

5.Pinato (Atalanta) 757' (1996-97)

6.Marchegiani (Lazio) 745' (1997-98)

7.Buffon (Juve) 745' (2013-2014)

8.De Sanctis (Roma) 744' (2013-2014)

9.Reginato (Cagliari) 712' (1966-67)

10.Handanovic (Udinese) 704' (2010-2011)

Reagovat
smazaný uživatel

183 minut tedy chybí nicméně neni to nehratelný

Reagovat
Furia Ceca

Aspoň nějaká útěcha, když nám těsně uteklo těch 17 výher v řadě...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí Scudetto na konci sezóny. To je důležitější než nějaké rekordy na honění si trika.

Reagovat
Furia Ceca

Souhlasím, ale těch 18 výher v řadě jsem chtěl... Chci, abychom smazali co nejvíc pomníků toho Velkýho Interu, co participoval z Calciopoli.

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Bergamo venku + Sasu doma

Reagovat
Pinturicchio

Chiello znovu stejné zranění a možná bude muset vynechat Bayern.

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri kandidát na allenatore roku i popelnicu zároveň.

Reagovat
Furia Ceca

Tak to je v (_!_) ! Jestli nebudeme hrát s Bayernem 3-5-2, jakože s Ruganim je to dost málo pravděpodobný, tak to už na obrat v Alianz Aréně nevěřím...

Reagovat
Pipo123

Matri a Marchetti majú chrípku, je otázne či dnes nastúpia, Radu nie je v nominácii, trápi ho zranenie kolena Inak Pioli sa vyjadril k Sparte a povedal že ich netreba podceniť + vyzdvihol ich obranu.

Reagovat
olis

Niang to bude dalsi expert na soferovanie ala Caceres ne? sa mi zda ze mal nehodu aj vo francuzsku

Reagovat
Yanek

Pamatuju si, že na začátku působení v AC boural a nebyl ještě ani způsobilý k řízení. Tehdy prý řekl, že se jmenuje Bakaye Traore.

Reagovat
Jan Horáček

Insigne prý dnes ve Florencii nastoupí - vždyť ale nebude vědět, kolik je hodin, když musel odevzdat hotovost a hodinky. Že by tak rychle našetřil na nové ? Asi má doma náhradní.

Reagovat
Furia Ceca

Ftípek...

Reagovat
Pipo123

Berisha - Konko, Bisevač, Mauricio, Lulič - Savič, Biglia, Parolo - Candreva, Klose, Anderson

Znova mimo hru Marchetti, Gentiletti, De Vrij, Radu, Matri, Basta

Reagovat
Pipo123

Dnes jedinečná šanca a možno posledná šanca ako sa reálne priblížiť a zapojiť do bojov o EL, treba vyhrať nech bude hra akákoľvek

Reagovat
Pipo123

Tvl tam je vody

Reagovat
smazaný uživatel

dnes zápas o kastrol nudlí, tak snad budou padat góly

Reagovat
smazaný uživatel

vôbec sa nemalo hrať

Reagovat
Pipo123

Jo na tomto sa nedá hrať futbal, ta lopta sa tam zastavuje

Reagovat
DelPiero137

To je jak na plavarni aspon te zvuk dazda je taky ukludnujuci, zaspavam pritom

Reagovat
Zark

dobrý terén hh

Reagovat
Jan Horáček

Na tom Laziu je zase nějak málo lidí, alespoň se mi to tak v TV zdá. To jsou zase některé sektory zavřené nebo stále trvá ten protest proti těm novým bezpečnostním pravidlům ?

Reagovat
Pipo123

Stále trvá protest, asi až do konca sezóny

Reagovat
Jan Horáček

Protestují i fandové AS, že ?

Reagovat
Pipo123

Jo

Reagovat
DelPiero137

Protestuju ultras, to chapem. Ale co bezny divaci, ani ty nechodia na zapasy?

Reagovat
DelPiero137

Strasne to zraza image ligy. Potencial SA je podla mna obrovsky.

Reagovat
Pipo123

Mauricio chod do piče

Reagovat
GEGE

Mauricio

Reagovat
Pipo123

Fakt kokot, on by mohol byť docela dobrým hráčom keby nemal tieto blikance

Reagovat
Pipo123

Parolo škoda

Reagovat
lucius6

Reagovat
Pipo123

Zápas o jednom góle a Mauricio spraví takú pičovinu, neverím že to otočíme, na tomto trávniku to je asi nemožné. Nech tam pošle Djordjeviča a budeme nakopávat lopty dopredu, nejaká kombinácia je zbytočná

Reagovat
smazaný uživatel

Musíte dát, mám oba gól

Reagovat
Pipo123

Já over

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec oba trop

Reagovat
Zark

Maurico je kretén, časovaná bomba, letos bouchá snad co třetí zápas, idiot

Reagovat
Pipo123

Pritom já mám jeho hru rád, hraje tvrdo a často tie súboje vyhráva, ale potom spraví niečo takéto, ako keby nepremýšľal pri tej hre.

Reagovat
Zark

dalo by se to chápat občas, ale u něj je to na denním pořádku, co zápas to karta, vyhodit, bídu na něj

Reagovat
10

odjakživa, to je totální idiot

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Pioli regulérne jebe na hlavu, zasa a znova, prečo hraje Candreva na ľavej strane a Anderson na pravej ? Pochopím že Anderson tam svoje odohraje, ale Candreva má ľavú nohu na podopieranie a nehraje tam ani hovno, fakt nechápem tieto jeho pokusy

Reagovat
lucius6

Reagovat
Pipo123

No nič, ligu môžeme zabaliť

Reagovat
lucius6

To je síla. Takové chyby se prostě nemohou dít. Dneska už po několikáté. Snad vyjde alespoň ta EL.

Reagovat
smazaný uživatel

no to je už moc aj na koňa táto sezona....Pioli tam nemá čo robiť, hráme nahovno a zmena žiadna...načo tam máme Kishnu??? kurwa načo je v tíme Morrison ked vobec nehráva? kedy zistil že nato nemá? ved snami trenoval pol roka tak mu ani nemali dávať zmluvu ak je taky slabý...velke reči ako chce dať Kishnu pod hrot a skutek utek...tento tréner tu nemá čo robiť striedanie hroťákov tiež len aby sa nepovedala, raz Klose za Matriho,potom Matri za Filipa a potom naopak,žiadna zmena nič nové

Reagovat
olis

FORMAZIONI UFFICIALI

FIORENTINA (3-4-2-1): Tatarusanu; Roncaglia, Gonzalo, Astori; Tello, Vecino, Badelj, Alonso; Borja Valero, Mati Fernandez; Kalinic. A disposizione di Paulo Sousa: Lezzerini, Satalino, Tomovic, T.Costa, Bernardeschi, Kuba, Pasqual, Kone, Babacar, Ilicic.

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne. A disposizione di Maurizio Sarri: Gabriel, Rafael, Luperto, Valdifiori, Maggio, Mertens, Regini, D.Lopez, Chiriches, Gabbiadini, Grassi, Chalobah.

Forza Napoli!

Reagovat
lucius6

Trošku pech a hlavně příšerný výkon obrany. Je to hodně bolestivé, ale bohužel pokud hraje obrana takhle, tak se o lepších výsledcích nedá ani uvažovat...

Reagovat
smazaný uživatel

no nakoniec to bol zaujimavejší zápas ako som čakal

Reagovat
Pipo123

Hnus hnus hnus, celé 4-3-3 čo hraje Pioli je hnus. Nedávame vôbec góly, nič nám nezostáva, nejak dokopať sezónu a skúsiť niečo uhrať v EL, tam sa nám darí. Uvidíme kto nás bude trénovať po sezóne, moc nepočítam že Pioli zostane

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóóóĺ

Reagovat
Furia Ceca

Zaslouženě!

Reagovat
smazaný uživatel

fiorentina

Reagovat
DelPiero137

uz to zacina

Reagovat
olis

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, co to bylo?!

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso vážne tragický obránca

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli neskutočné šťastie už dva brvná od Violy

Reagovat
Lech

Reagovat
Milan.B

dobry zapas viola lepsia , zasluzili by si vyhravat

Reagovat
mojmira

z našeho pohledu ale snad prohrajou

Reagovat
olis

katastrofa

Reagovat
Lech

Jak se Higuain vzteká... Strašný uřvanec

Reagovat
Pipo123

Pioli po zápase: "Je zbytočné vytvárať ilúzie o lepšej pozícii v Serii A, momentálne sa musíme sústrediť na Europsku ligu a ligu musíme dohrať s dôstojnosťou a hrdosťou.

Reagovat
CR7RONALDO

Pipita

Reagovat
Furia Ceca

Jeho klasika - v důležitejch zápasech pravidelně mizí...

Reagovat
Furia Ceca

resp. je poloviční

Reagovat
CR7RONALDO

Ale aspoň šance by mohol premeniť

Reagovat
Lech

Opak Moraty

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Co tam chrápe Ferrero?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele