Serie A - preview 25. kola

17.02.2017, 08:52, aktualizováno 19.02.2017, 08:26
Previews
Sedmi zápasy bude dnes dohráno 25. kolo italské nejvyšší soutěže. AS Řím hostí Turín a podobně jako Neapol ve Veroně bude chtít zareagovat na páteční triumf Juventusu. Bologna přivítá Inter Milán, na AC Milán čeká prověrka se jménem Fiorentina...
Bologna FC - Inter Milán  (neděle 12:30)
Bologna má v poslední době hodně špatnou formu a nedaří se jí prakticky nic z toho, na co sáhne. A aby nebylo těch špatných zpráv málo, tak jejím dalším oponentem je Inter Milán, jemuž naopak vychází téměř vše.

Felsinei prožívají velmi špatný začátek roku 2017 a od jeho začátku prohráli už pětkrát. Celá situace má sestupnou tendenci, protože tři porážky z toho jsou záležitostí posledních tří zápasů. Od Neapole dostala Bologna lekci sedmi branek, jedna následovala od AC Milán a v minulém kole se Felsinei také moc nepředvedli, když se jejich hra totálně rozpadla v duelu se Sampdorií Janov. Toto utkání sice hosté začali lépe, ale naprosto nezvládli posledních 10 minut zápasu.

Ani statistiky nejsou na straně Felsinei. U většiny týmů bývá běžným jevem, že se jim daří na domácí půdě, když už ne na půdě soupeřově. Bologna se však proti Interu nezvládá sebrat právě doma. Když totiž nad milánským sokem na stadionu Renato Dall'Ara vyhrála naposled, psal se rok 2002! Zlomí tuto kletbu v duelu s Nerazzurri právě teď? Hodně záleží také na tom, zda se Bologna dokáže prosadit v útoku. Jednou z klíčových osobností v tom měl být Mattia Destro.

Italský hráč a někdejší talent právě Interu však přestal střílet branky a zatím jich má na svém kontě jen pět. Což je málo i podle experta Gigiho Simoniho, který v rozhovoru pro média poznamenal: "Od Destra jsem v Boloně čekal mnohem víc. Menší kluby mu sedí, nezvládá velký tlak. Ten tady příliš nezažíval, má klid na zlepšení a práci. Byl to obrovský talent, mohl mít mnohem lepší kariéru. Ale vše je o přístupu a hlavě,” uvědomuje si Simoni.

Inter na opačné straně dál pokračuje v pozitivních výsledcích. Obrovský nával optimismu sice trochu nalomilo pohárové utkání s Laziem nebo ostře sledovaný duel s Juventusem, ale ani v jednom se nedá říct, že by Nerazzurri vyloženě zklamali. V minulém kole si pak náladu jasně vylepšili, protože se jim povedlo vyhrát nad Empoli a kromě dvou branek dokázali udržet i čisté konto.

Jedním z hráčů, kteří trochu překvapivě táhnou Inter, je mladík Roberto Gagliardini. A pokud jej Inter chce udržet, měl by aktuálně 4. tým uhrát poháry. Podle zpravodaje stanice Rai Sport Stefana Bizzotta ideálně Ligu mistrů: "Velcí hráči, třebaže mladí, pochopitelně chtějí zažít co nejvíc úspěchů. A pokud chce Inter patřit mezi nejlepší týmy, musí jejich potřeby uspokojit. Nejde mít Bernardeschiho, Donnarummu nebo Gagliardiniho bez pohárů. Inter je ale na dobré cestě a myslím, že se mu podaří se nadále zlepšovat,” předpovídá Bizzotto.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Krafth, Oikonomou, Torosidis, Masina - Nagy, Viviani, Dzemaili - Verdi, Petković, Krejčí
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D’Ambrosio, Murillo, Miranda, Ansaldi - Gagliardini, Medel - Candreva, Joao Mario, Perišić - Eder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.05 - 3.65 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Delfino Pescara - Janov CFC  (neděle 15:00)
Zdeněk Zeman se vrací na lavičku Pescary a má před sebou náročný úkol. Beznadějně poslední Delfíni přivítají ve 25.kole rovněž trápící se FC Janov. Dokáže jeden z celků přerušit čekání na výhru, nebo se krize opět prohloubí?

Už to vypadalo, že Massimo Oddo i přes další a další neúspěchy setrvá na lavičce Delfínů, ale nakonec se klubové vedení přeci jenom rozhodlo pro jeho odvolání. A zřejmě to bylo na místě, neboť Pescara dosud nebyla schopná normálním způsobem ani jednou zvítězit. Do tabulky získala pouze slabých devět bodů a ztráta na nesestupovou pozici narostla už na propastných třináct bodů.

Nástupcem Massima Odda se nakonec stal zkušený český trenér Zdeněk Zeman, jenž se vrací do velmi známého prostředí. V Pescaře před pěti lety trénoval a zanechal tu více než dobrý dojem. Čeká ho ale náročný úkol, vlastně by se dalo říci, že se pokusí o nemožné. Záchrana je na míle vzdálená, ale dokavaď existuje šance, budou Delfíni bojovat. Pescara už šest zápasů v řadě nebodovala, naposledy sice předvedla zajímavou přestřelku v Turíně, ale po výsledku 3:5 stejně padla.

Trenérská pozice je nahnutá i v táboře Janova. Grifům se totiž absolutně přestalo dařit a v tuto chvíli už osm zápasů čeká na vítězství. Pod palbou kritiky ale není jenom chorvatský kouč Jurič, ale také prezident Enrico Preziosi, který neustále prodává své nejlepší hráče.

Grifové v minulém kole podlehli Neapoli 0:2 a protože o týden dříve podlehli i Sassuolu, aniž by vstřelili branku, čekají na gól přes 180 minut. Nyní se Janovu otevírá velká šance nelichotivou sérii utnout, zavítá totiž na půdu beznadějně poslední Pescary. Na druhou stranu hosté v prvním zápase Pescaru porazit nedokázali. Zápas na Luigi Ferraris skončil remízou 1:1.

Delfíni se budou muset obejít bez zkušeného Campagnara i Bahebecka. Kompletní nebudou ani hosté, mimo je stále brankařská jednička Mattia Perin i trojice fotbalistů Veloso, Gentiletti,Ntcham.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Crescenzi, Bovo, Fornasier, Biraghi - Memushaj, Brugman, Benali - Pepe, Caprari, Gilardino
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Izzo, Burdisso, Orbán, Laxalt - Lazovič, Cataldi, Hiljemark, Palladino - Rigoni, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.60 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Jednu velkou výzvu má před sebou sardinské Cagliari. Trápící se tým potřebuje nabrat sebevědomí i formu, jenže současná situace mu moc nepřeje. Sampdoria Janov je ve formě a hostům se v Janově nikdy moc nedařilo.

Sampdoria začíná chytat výtečnou formu a již tři utkání po sobě dokázala vyhrát. Na tým, který se jistou dobu ocital pod palbou kritiky za herní projev a výsledky, se jedná o velmi dobrý počin. Jeho základní sestava se ustálila, díky lepším výsledkům Sampdoria stoupá tabulkou a trenér Marco Giampaolo se může v klidu soustředit na svou práci.

Toho si ostatně velmi cení, protože před víkendovým duelem uvedl: "Podle mého názoru je trenér jistým nositelem myšlenky, nápadu. Ten se pak jeho hráči snaží díky svým schopnostem uplatnit v praxi. Tady v Janově mám dostatek klidu na práci, můžu své vize zlepšovat a zkoušet. Jsem moc rád, že funguji v harmonii s vedením a že si rozumíme. Všichni se mi tady snaží vyjít vstříc, což mi práci usnadňuje. Teď mám z týmu stále lepší a lepší pocit a doufám, že se nám povede navázat na naši práci rovněž proti Cagliari.”

Minulé kolo se někdejšímu lodivodu Empoli povedlo na jedničku, protože na výhru proti AC Milán navázal dalšími třemi body proti Boloně. Do její sítě se trefil i Patrik Schick, který svou formou dělá Giampaolovi příjemné starosti. Aktuálně desátá Doria ztrácí na 9. Turín jen dva body a chce se nadále posouvat tabulkou. Další příjemnou zprávou je uzdravení Saly s Barretem, kteří budou k dispozici.

Hosté ze Sardinie už tak dobré zprávy nemají. Mladík Nicoló Barella dostal minule červenou kartu a musí si odsedět trest, zatímco zraněni jsou Paolo Faragó s Federicem Melchiorrim. A zcela zdráv není ani Diego Farias. Největší starosti ale trenéru Rastellimu dělá forma jeho celku. Z posledních deseti soutěžních utkání vyhrálo Cagliari jen dvakrát a především útok se stává jeho největší slabinou. Cagliari kleslo až na 15. příčkou v současné tabulce a sestupové starosti nabývají reálných obrysů.

A Cagliari chce výš, jak uvádí brankář Rafael. "Nejsme v moc dobré formě a víme to. Musíme na sobě hodně pracovat a doufat, že se situace otočí. Chceme dodržet slib, který jsme jako tým dali fanouškům a především našemu prezidentovi. Že skončíme do 12. místa v Serii A. Máme ale skvělý tým na to, abychom to zvládli. Panuje tu výborná atmosféra a každý navzájem podporuje ostatní hráče. Jsme jako jedna velká rodina,” dodal zkušený brankář na adresu celého týmu.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszyński, Škriniar, Silvestre, Regini - Praet, Torreira, Linetty - Bruno Fernandes - Muriel, Quagliarella
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pisacane, Bruno Alves, Capuano, Murru - Isla, Tachtsidis, Dessena - Di Gennaro - Borriello, Sau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.00 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Souboj dvou ligových sousedů v tabulce uvidí Dacia Arena v Udinese. Oba celky si v minulém kole připsaly porážku a tak mají co napravovat. Vzhledem k postavení týmů v tabulce, i aktuální formě se dá očekávat více než vyrovnané utkání.

Udinese i v novém roce dostává své pověsti nejvíce nevyzpytatelného týmu Serie A. Po překvapivé výhře nad AC Milán a bezgólové remíze na půdě Chieva přišel další útlum v podobě vysoké porážky 0:3 na hřišti Fiorentiny. Zebry tak nadále zůstávají ve druhé polovině tabulky na dvanáctém místě, o dva body před třináctým Sassuolem.

Úspěchy s neúspěchy střídá v letošní sezoně i Sassuolo, to se po zotavení nejlepších hráčů ale přeci jenom škrábe tabulkou vzhůru, avšak loňského úspěchu už asi těžko dosáhne. Neroverdi za posledních pět kol nasbírali solidních deset bodů a na svého soupeře z Udine ztrácí jen dva body.

Udinese už nedokázalo Sassuolo porazit pět zápasů po sobě. Naposledy se z výhry radovalo v březnu 2014, po jediné brance fenomenálního Antonia Di Nataleho. Nejtěsnějším rozdílem skončil i poslední vzájemný duel, ovšem ve prospěch Sassuola.

Luigi Delneri bude postrádat zraněné duo Faraoni, Gnoukouri. Ještě více problémů má jeho protějšek Eusébio Di Francesco, jenž nemůže počítat s Lirolou, Magnanellim, Biondinim a potrestaným Letschertem.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Felipe, Samir - Fofana, Hallfredsson, Jankto - De Paul, D.Zapata, Théréau
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Pellegrini, Aquilani, Duncan - Berardi, Matri, Politano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Neapol se po porážce v Madridu představí na půdě veronského Chieva, kdo ho nečeká vůbec nic snadného. Fly Donkeys mají velice dobrou formu a Neapol chtějí zaskočit.

Chievo se v posledních týdnech dostalo do velice dobré formy a dvakrát po sobě si přivezlo ze hřiště soupeře plný počet bodů. Nejprve šokovalo výhrou nad Laziem a v minulém kole si přivezlo všechny body ze Sassuola. Zisk sedmi bodů ze tří kol pak znamenal postup tabulkou vzhůru a to až na jedenácté místo.

Svěřence Rolanda Marana rozhodně neni radno podceňovat, na druhou stranu před vlastními diváky se jim příliš nedaří. Tedy rozhodně ne tolik, co minulou sezonu. Chievo se z domácí výhry naposledy radovalo ještě v prosinci uplynulého roku, kdy porazilo 2:1 Sampdorii Janov.

Neapol má zasebou první zápas osmifinále Ligy mistrů proti Realu Madrid a výsledek je rozpačitý. Parthenopei sice na Santiago Bérnabeu vedli, vstřelili tak veledůležitou branku do odvety, ovšem nakonec Bílému baletu podlehli 1:3.

Nyní se Neapol musí koncentrovat opět na domácí scénu, kde má fantastickou formu. Třináct zápasů v řadě nenašla přemožitele a na třetím místě si už vytvořila šestibodový náskok. Cílem Neapole už nejspíše nebude zisk titulu, nýbrž obsazení druhé pozice, která znamená přímý postup do milionářské soutěže. Na tuto metu ztrácejí Sarriho svěřenci jen dva body. Lepší vzájemnou bilanci mají dle předpokladů Parthenopei, ovšem není to zas tak dávno, co Chievo Neapol nepříjemně zaskočilo a to na jeho vlastní půdě. V roce 2014 vyloupilo San Paolo jedinou brankou Maxiho Lópze.

Na obou stranách bude scházet vždy jeden hráč. Zatímco domácím nepomůže střelec Sergio Pellissier, za Neapol nenastoupí obránce Lorenzo Tonelli.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Dainelli, Cesar, Gobbi - Izco, Radovanovič, Hetemaj - Birsa - Castro, Inglese
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Zielinski, Diawara, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.30 - 4.25 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Turín FC  (neděle 18:00)
Nedělní podvečer patří duelu mezi domácím AS Řím a hosty z Turína. Již delší dobu se domácím stává, že jim největší problémy dělají hráči, kteří za ně dříve hráli. A turínské FC jich má v kádru hned několik.

Na Stadio Olimpico začne od šesté hodiny večerní utkání mezi domácím AS a týmem trenéra Mihajloviće. Kromě souboje dvou stratégů s osobitým stylem bychom se také mohli dočkat gólově bohatého utkání, protože se proti sobě postaví dvě střelecké persóny. Na domácí straně to bude především Edin Džeko, který vládne tabulce střelců Serie A, zatímco hostující ofenzivu potáhne mladý Ital Andrea Belotti. Ten má zatím jen o jeden zásah méně.

Právě proti AS se mu ale nebude hrát snadno. Ve třech posledních duelech Giallorossi neinkasovali, na domácí půdě obzvláště neprohrávají. Kromě toho zvládají také skórování, neboť jen za poslední tři soutěžní duely zvládli zatížit konto soupeřů deseti góly! Velkou měrou k tomu přispěla dvě čtyřbranková klání. V minulém kole nejvyšší italské ligy sice měli menší potíže s Crotone a nakonec mu vstřelili jen dva góly, ale vše si vynahradili v pohárech.

V rámci Evropské ligy totiž jeli na půdu Villarrealu a až nečekaně snadno mu vstřelili čtyři branky. Jejich většinovým autorem se stal opět Edin Džeko, který pokračuje ve skvělé formě. Vlci tedy nakročili do další fáze Evropské ligy a jejich herní projev má stoupající tendenci, ale dá se na druhou stranu očekávat určitá únava z cestování i náročného programu. Dobrou zprávou pro trenéra Spallettiho je prakticky úplný kádr, samozřejmě s výjimkou znovu nešťastně zraněného Alessandra Florenziho.

Turín má situaci podstatně horší, protože trenér Siniša Mihajlović postrádá záložníky Joela Obiho a Mirka Valdifioriho, stejně jako obránce Carlaa. Drobnější obavy pak panují ohledně zdravotního stavu veterána Rossettiniho a Brazilce Leandra Castána. Čímž se dostáváme ke stále častěji se opakujícímu scénáři. Turínské FC totiž v poslední době velmi čile obchoduje právě s AS Řím a jeho hráči se v Turíně rozehrávají.

Taková je například situace právě Castána, ale především pak ofenzivního dua Ljajić - Falqué. Svůj talent se v Piemontu snaží obnovit také Juan Iturbe, který ale zatím ani Mihajloviće příliš neoslnil. Římané zase z Turína koupili Bruna Perese a opatrně pokukují po záložníkovi Basellim. Občas se stávalo, že se do sítě AS trefovali právě jeho bývalí hráči, či jako brankář Skorupski předváděli výborné výkony. Pokud by se něco podobného vyvíjelo přímou úměrností vzhledem k počtu hráčů, má se AS v neděli na co těšit.

Ostatně, minulý střet těchto dvou celků nebyl výjimkou. Turín doma jasně kraloval a vyzrál nad Vlky 3:1. Kromě Belottiho, který je tradičním přispěvatelem do listiny střelců, se dvakrát trefil právě někdejší hráč AS Iago Falqué. Ke všemu ještě tehdy Adem Ljajić marodil. Turín rozhodně umí dávat branky, o čemž se naposledy přesvědčila Pescara. Ta od Býků dostala dokonce opět gólů. Faktem ale je, že ani toto utkání neprobíhalo úplně lehce a potvrdilo, že Turín v poslední době často šlápne vedle.

Tým trenéra Mihajloviće vyhrál jen dvakrát za posledních deset soutěžních klání a v lize mu patří až deváté místo. Býci mají na víc, což si myslí i dlouholetý redaktor deníku Tuttosport Gianpiero Porta: "Turín jasně dává najevo, že se s ním musí počítat. Je ale velmi nevyrovnaný, takže jednou předvede velkolepou show a podruhé se mu vůbec nedaří. Velký prostor pro zlepšení má především obrana a myslím, že v duelu s AS by toho soupeř mohl snadno využít,” míní Porta.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Rüdiger, Fazio, Manolas - Bruno Peres, Strootman, De Rossi, Emerson - Nainggolan, Salah - Džeko
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Ajeti, Moretti, Barreca - Benassi, Lukić, Baselli - Iago Falqué, Belotti, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Na milánské San Siro zavítá k pikantnímu duelu Fiorentina. Oba týmy zatím nenaplňují svá předsezonní očekávání, oba však ještě není radno odepisovat. V nedělním vzájemném souboji půjde o hodně - o evropské poháry.

Milánu koncem ledna a počátkem února výrazně ujel vlak a z tvrdě vydobytých pozic spadl až na sedmé místo, navíc s bodovou ztrátou jak na šesté Lazio, tak především na třetí Neapol. Ještě v lednu totiž Rossoneri drželi pozice zaručující Ligu mistrů, ale nyní na ně ztrácejí už deset bodů! Tým Vincenza Montelly tak musí znovu od začátku, vše ale limitují jednak klíčová zranění a také nedisciplinovanost. Dlouho se také očekává předání velkoklubu do čínských rukou. Dle nejnovějších informací je vše již na spadnutí a dohoda by měla být na světě do začátku března.

Zpátky však na fotbalové trávníky. Rossoneri si v minulém kole rozdělili body s Laziem za remízu 1:1, ale další takový výsledek by byl opět ztrátou. Fiorentina krom ligové soutěže ještě bojuje na evropské scéně a po výhře v Mönchengladbachu 1:0 má skvěle nakročeno do další fáze Evropské ligy. Odveta s německým celkem ale ještě slibuje dramatickou podívanou.

Dobrou formu má i v Serii A, s výjimkou zápasu s AS Řím. Viola v něm zcela propadla a obdržela čtyřbrankový debakl. Jinak ale boduje jako na běžícím páse a ačkoliv je osmá, musí se s ní do bojů o evropské poháry počítat. Naposledy si Fiorentina hravě poradila s Udinese, které rozstřílela 3:0.

"Jedna z milánských vlastností je rychlý přechod z obrany do útoku, a to především jednotlivými hráči. Mají v týmu hodně kvality, jsou součástí velkého klubu, který jim pomůže vyhrávat," upozorňoval Sousa zejména na křídelníky Susa a Deulofea.

"Zápas jako tento vyžaduje velkou intenzitu a ta je nemožná, pokud neprovedeme změny. Proti Milánu potřebujeme čerstvé nohy," naznačil změny trenér Paulo Sousa. Celou sezonu milánské zužuje marodka. Zejména defenzíva je v rozkladu, neboť scházejí De Sciglio, Antonelli i Romagnoli. Do konce sezony jsou mimo Montolivo a Bonaventura. Citelnou ztrátu hlásí i Fiorentina, které nepomůže reprezentant Federico Bernardeschi a scházet bude i Dragowski.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Paletta, Gómez, Vangioni - Kucka, Sosa, Pašalić - Suso, Bacca, Deulofeu
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomovič, Rodríguez, Astori - Chiesa, Vecino, Badelj, Maxi Oliveira - Iličič, Borja Valero, Kalinič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.50 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Atalanta Bergamo - FC Crotone  (sobota 18:00)
Atalanta Bergamo se usadila na pozicích zaručujících evropské poháry a setrvat tam hodlá i po tomto kole, ve kterém hostí papírového outsidera z Crotone. Hosté jsou ve složité situaci, jejich ztráta na sedmnáctou příčku se neustále zvětšuje.

Apeninský poloostrov již pochopil, že se letos musí s Atalantou vážně počítat. Svěřenci Giana Piera Gasperiniho pokračují ve skvělých výkonech a po další výhře, tentokráte v Palermu, se posunuli už na páté místo tabulky, navíc se shodným počtem bodů jaký má čtvrtý Inter Milán.

Crotone poslední tři kola prohrálo a jeho ztráta na sedmnáctou pozici zase vzrostla. V tuto chvíli činí už propastných devět bodů. Velkým problémem byl zejména nezvládnutý duel na půdě Palerma, což byla přímá konfrontace dvou týmů bojujících o holé přežití. V dalších kolech Crotone dle očekávání podlehlo Juventusu, respektive Římu.

Crotone dokázalo Atalantu porazit jen jedinkrát v historii. Stalo se tak ještě v Serii B v roce 2005 výsledkem 1:0. Atalanta tedy bude znovu velkým favoritem a jakýkoliv jiný výsledek, než výhra domácích, by byl považován za velké překvapení.

Domácím budou pro zranění chybět Migliaccio, Melegoni a Konko. Hosté oproti tomu hlásí jen jednu ztrátou a sice zraněného Rohdena.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Conti, Kessié, Freuler, Spinazzola - Kurtič - Petanga, Gómez
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Ceccherini, Dussenne, Ferrari - Rosi, Barberis, Crisetig, Sampirisi - Tonev, Falcinelli, Stoian
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 5.95 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - SS Lazio  (sobota 20:45)
Lazio se po minulém zaváhání proti AC Milán náhle ocitlo mimo pohárové příčky, ale svoji situaci chce napravit. Ideální šanci k tomu má již v sobotu večer, kdy se stane hostem v Toskánsku. Empoli totiž sebevědomím rozhodně nehýří.

Po dvou soutěžních výhrách se římský celek utkal s hodně vážným soupeřem, když vyzval AC Milán. V rámci minulého kola se mu doma dařilo a ještě pět minut před koncem pomýšlel po brance Bigliy na tři body. Jenže radost mu sebral mladík Suso, který na konci zaznamenal vyrovnávací trefu a body se dělily. I kvůli tomu je nyní tým trenéra Inzaghiho až na šestém místě, tedy mimo evropské poháry.

Na druhou stranu, od čtvrtého Interu Milán jej odlišuje jen jeden bod, takže nic není rozhodně ztraceno. Problémy by mohly nastat nyní o víkendu, kdy Lazio jede do Empoli. V něm se mu totiž proti tamnímu celku dlouhodobě nedaří sbírat body a vyhrávat. Když se Biancocelesti radovali naposled, psal se listopad roku 2005, což už je pěkná řádka let. Lazio od té doby ušlo poměrně velký kus cesty a nyní může být spokojeno ze světlé budoucnosti. Ať už je to ochota vedení investovat do týmu, současný a potenciálem napumpovaný kádr, nebo ať se jedná o trenéra.

Tím je Simone Inzaghi, kterému se s ambiciózním daří možná nad očekávání dobře. K jeho kvalitám se vyjadřuje I muž, který velmi dobře zná prostředí obou soupeřů. Emílson Cribari coby někdejší hráč Empoli a Lazia poznamenal: "Trenér Inzaghi mě v mnohém příjemně překvapil. Dokázal stmelit tým, vtisknout mu svou vlastní tvář a zavedl větší disciplínu. Zároveň se nebojí dávat šanci odchovancům. Má vlastní styl, kterému každý jeho hráč dobře rozumí. Lazio udělalo dobře, když mu dalo důvěru,” myslí si Cribari.

Pokud se o Laziu dá mluvit jako o týmu ve formě, pak Empoli je přesný opak. Riccardo Saponara jakožto jeden z mála hráčů, kteří Empoli přesahovali, odešel. A celkově se týmu nedaří. Toskánský klub vyhrál za posledních deset kol jen třikrát a v současné době se pohybuje nad pásmem sestupu, třebaže má před Palermem dost velký náskok. V minulé klání také moc radosti nezažil, když prohrál s Interem Milán.

A obránce Giuseppe Bellusci dobře ví, že situace není úplně snadná. "Musíme se zlepšit, každý z nás má plno míst, na kterých může pracovat. Jako jednotlivci i jako tým musíme hrát lépe, více se soustředit. Chyba leží na nás všech. Přesto si myslím, že máme naději na záchranu. To byl od začátku náš hlavní cíl a do konce ligy zbývá ještě dostatek bodů i času, abychom se včas zachránili,” míní zkušený obránce.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Costa, Pasqual - Krunic, Dioussè, Croce - El Kaddouri - Maccarone, Pucciarelli
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Basta, De Vrij, Hoedt, Radu - Parolo, Biglia, Lulić - Felipe Anderson, Immobile, Keita
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.25 - 3.90 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Città di Palermo  (pátek 20:45)
Potápějící se Palermo hodlá bojovat do poslední chvíle, ač se mu to zatím příliš nedaří. A body bude těžko shánět také v páteční předehrávce 25. kola, protože jeho dalším soupeřem bude samotný Juventus Turín.

Pro fanoušky Palerma je aktuální situace hodně smutnou záležitostí. Kdysi slavný a jistým modelem se prezentující klub, který patřil nejhůř do středu tabulky, má sestupové starosti. Palermo proslulo jako sídlo excentrického majitele a prezidenta Zampariniho, ale zároveň jako klub sázející na mladé hráče s velkým potenciálem. Když se věci podařily a sešla se v Palermu dobrá generace, pak i jako mírný adept na pohárové příčky. Dnes se ale lidé v ochozech Renza Barbery fotbalem nebaví.

Palermo se potápí, aktuálně je až na 18. místě a to mu stačí jen na sestupovou zónu. Bylo třeba radikální změny, která se však odehrála jen na trenérské lavičce. Sicilský celek má v první lize zachránit trenér Diego López, který má za sebou podobné pokusy v Cagliari. Zatím si nevede špatně, protože ze dvou zápasů remizoval s Neapolí a po dobrém výkonu prohrál s Atalantou Bergamo.

Teď jeho celek čeká dost možná největší výzva - Juventus Turín. Mezi oběma týmy je nyní propast 46 bodů, ale přesto jsou hráči přesvědčení o úspěchu v boji o záchranu. Bruno Henrique například řekl: "Páteční duel je pro nás nesmírně důležitý. Juventus je velkým soupeřem a skvělým klubem, který pracuje dlouhodobě nejlépe v Itálii. Budeme ale o to víc bojovat, protože stále věříme v záchranu. Klub jako Palermo do první ligy prostě patří a my pro nikoho nebudeme snadným soustem,” varuje Henrique.

Dobrou zprávou pro Palermo je fakt, že oproti Juventusu nemá výraznějších absencí. Stará dáma, která v pátek hraje vzhledem k utkání Ligy mistrů proti Portu příští týden, má větší obtíže. Zraněn je obránce Giorgio Chiellini, místo něhož bychom se měli dočkat mladíka Ruganiho. Dalším mladým talentem je Chorvat Marko Pjaca, který zřejmě nastoupí místo karetního hříšníka Maria Mandžukiće.

Chorvatský útočník si odnesl další žlutou kartu z minulého kola, které tak pro něj osobně neskončilo moc dobře. Gólově se prosadil Gonzalo Higuaín a to hned dvakrát. Pro Cagliari se situace rovněž nevyvíjela moc dobře, navíc byl po 67. minutě vyloučen Barella. Juventus tím navázal na dobré výkony a za posledních deset soutěžních duelů si připsal už osmou výhru. Na druhé AS Řím má náskok pohodlných sedmi bodů.

Z hlediska vzájemných soubojů se sicilským klubem se Juventus taky může v klidu připravit a těšit na výhru, protože vyjma let 2009 a 2010 se mu vždy dařilo Palermo porazit. Poslední návštěva Turína navíc pro Palermo skončila hořkým debaklem 4:0. A jako jasného favorita vidí Starou dámu také zkušený hráč, který strávil nějaký čas v obou týmech.

Dnes již 30letý útočník Davide Lanzafame, jenž v současnosti hraje za Honvéd Budapešť, médiím sdělil: "Palermo má sice několik zajímavých hráčů, jako například Nestorovskiho nebo Pezzellu, ale jinak je na hony vzdálené tomu nebezpečnému týmu z dob Marescy nebo Nocerina. Juventus by jej porazil i s náhradníky, kteří jsou mimo jiné velmi dobří. Plusem současného Juventusu je právě silná lavička, která umožňuje trenérovi Allegrimu ušít taktiku soupeři přímo na tělo,” dodává zkušený Ital.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Rugani, A. Sandro - Pjanić, Khedira - Cuadrado, Dybala, Pjaca - Higuaín
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Rispoli, Goldaniga, Gonzalez, Pezzella - Bruno Henrique, Jajalo, Čočev - Trajkovski, Nestorovski, Embalo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.10 - 22.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC24200449:1660
2.AS Řím24172550:2153
3.SSC Neapol24156357:2651
4.Inter Milán24143739:2445
5.Atalanta Bergamo24143739:2645
6.SS Lazio24135642:2844
7.AC Milán24125734:2841
8.ACF Fiorentina24117641:3340
9.Turín FC2498745:3635
10.UC Sampdoria2496929:3033
11.Chievo Verona24951025:3132
12.Udinese Calcio24851127:3229
13.US Sassuolo24831333:4027
14.Bologna FC24761123:3727
15.Cagliari Calcio24831332:5027
16.Janov CFC24671127:3525
17.Empoli FC24571214:3322
18.Città di Palermo24351620:4514
19.FC Crotone24341720:4213
20.Delfino Pescara24161722:559

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (397)

Přidat komentář
Pinturicchio

Na Gazzettě jsou si jistí, že nastoupí Medhi místo Daniho. To už prostě není ani vtipný. A dám krk na to, že pokud se Chiello dá do středy dohromady, tak proti Portu nastoupí on místo Ruganiho.

Těším se na Pjacu, konečně na své pozici, tak snad ukáže co v něm je.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Airus

Benatia se prej vrátil ve skvělý formě, takže na jednu stranu je dobře pokuď bude hrát.

Pjaca je v řiti, Max už ho hodil pod bus jenom aby si obhájil Mandzukiče a je mu jedno že srovnává jabka s neproduktivníma hruškama.

Nechápu to, ten kluk skoro celej život hraje na levo a první velkej zápas v Juve dostal na pravo.

Reagovat
Pinturicchio

Tak může taky jednou nechat odpočinout Bonyho a dát tam Benatiu a Ruganiho.

Pjaca v repre hrává napravo, jestli se nepletu.

Reagovat
Airus

Na tiskovce říkal že Leo bude hrát, protože se vrací po zranění a musí se dostat do tempa. Což taky nebude na škodu, protože poslední dobou dělá voloviny.

Na transfermarketu má jako hlavní pozici LW, vedlejší CAM a RW. Ale kde všude hrál nevim. Vycházím z toho, že v jeho highlightech na YT hraje LW. Tak usuzuju že tam je nejlepší

Reagovat
Pinturicchio

Bony od vyléčení odehrál 7 zápasů v řadě, to je na rozehrání dostačující si myslím.

Jj, v tom máš pravdu, LW je jeho primární pozice. Je ale dost univerzální, zahraje LW, AM, RW i LCM, kde ho Max chtěl zkoušet.

Reagovat
Airus

Jsem si říkal taky, ale co Allegri usmyslí, tak se stane

Max ho chtěl zkoušet všude... ale ne na úkor jiných Chorvatů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrať bude aj Dani Alves

Reagovat
Pinturicchio

Jj, i ten podle nich bude v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude One man show Gonzalo Higuaín 4+

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/98488/alexis-sanchez-wants-serie

Brali byste ho, Juventini? Mě trochu odrazuje věk. Bude i dost drahý a četl jsem, že mu Juve chce nabídnout plat 250 tisíc. Na druhou stranu letos má opravdu brutální statistiky, v 33 zápasech má 20 gólů a 16 asistencí k tomu.

Reagovat
Fridgiee

Proč ne, ale kam s ním? Asi by se někdo pakoval

Reagovat
Pinturicchio

Když se bude dál hrát 4-2-3-1, tak na pravé křídlo.

Reagovat
andycek1

Keby príde tak sa s ním počíta na LW tým pádom by základ pravdepodobne stratil Mandžu a Pjaca. Ale určite by som ho chcel Topový hráč ale najprv vyriešiť stred zálohy

Reagovat
Pinturicchio

Já bych ho viděl napravo - Mandzukic (Pjaca) - Sanchez (Cuadrado).

Reagovat
10

tam by byl horší než Cuadrado

Reagovat
Pinturicchio

Já ho mám od Barcy zafixovaného napravo. Nebo to mám popletené úplně?

Reagovat
andycek1

V Arsenali hra LW. Občas hrá hrot

Reagovat
Pinturicchio

Jj, to vím. Myslel jsem, že ho tam Wenger staví, aby mohl napravo nacpat Walcotta.

Reagovat
10

možná tam hrával, ale s jeho současným stylem hry, kdy sóluje až do prdele a s vracením to nijak nepřehání, bych si ho tam úplně představit nedokázal...přijde mi, že už nemaká jako dřív, spíš chce dělat ty čísla

Reagovat
andycek1

Praveže maká až moc on je star ale tím má k hovnu tak proto sóluje šak sa pozri na štatistiky aké má už to svedčí že musi hrát ku*va dobre. Arsenal je iba slabý priemer

Reagovat
10

maká na ty čísla, ale dozadu už tolik ne...jinak neříkám, že to není top hráč, jen by to pro Juve mohlo být kontraproduktivní, vzhledem k Dybalovi s Higuainem a těm penězům, který by dostal

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, tak to by ten systém s ním nalevo dostal dobrou ránu, kdyby tam byl místo Mandzua nemakačenko.

Reagovat
Airus

tam to dozadu odmaká Lobo, na pravé straně zase Lichty. Když máš produktivní křídlo tak nepotřebuješ tolik silnou podporu od beků. Když máš ofenzivní poleno co není schopný odcentrovat, tak tam musí bek lítat do útoku. A zmíněné poleno pak bránit, pak to vypadá že je všude i když není nikde

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

A brzdit tím ofenzivní potenciál Sandra, který je úplný top?

Na toho Mandzukice už se fakt vyser, jsi s tím jak zaseklá deska.

Reagovat
Airus

Nebrzdit. Veř tomu nebo ne, obránce má v první řadě bránit. Pokuď je to i ofenzivní talent, jako je Alex Sandro, tak je super že může doplňovat útočného hráče. Zrovna Sanchéz by podle mě chodil víc do středu (ale Arsenal nemám nasledovanej) a pro Loba by se pozičně nic moc neměnilo. Ale měl by hráče co se pohybuje na hranici šestnáctky ve velkym prostoru a nemusel by se starat jak o obranu tak o útok.

Myšlneka že by Sanchéz nějak utlumil Sandra, nebo že by mu dokonce škodil, je komická.

Jinak souhlasim s 10 jak píše nahoře. Sanchéz by byl už moc. Už teď hrajeme se čtyřma útočníkama a většina zápasu je skoro nekoukatelná. Navíc potřebujeme hráče na jiné pozice. Hlavně pravá strana potřebuje boost.

A Mandzukiče nenechám, i když mě sere jak se furt musim opakovat. Tak víc mě sere čistá slepota, kterou on nějakym zázračnim způsobem (ruku v ruce s Allegrim) generuje. Chlápek tam chodí jak utřinos, sere jeden míč za druhym, ale dvakrát za zápas se sklouzne po zadku a hnedka mu chce svět dát zlatej míč

Reagovat
Pinturicchio

A útočník dávat góly a kdesi cosi. Fotbal je jinde než před 20 lety. Jasně, že změnilo, protože je rozdíl, když před sebou má dříče Mandzukice, který tu lajnu zavře, když jde Alex dopředu nebo ofenzivního Sancheze. Každý systém je o rovnováze - ofenzivní Alex a k němu dříč Mario, na druhé straně defenzivní Lichty a k němu ofenzivní poletucha Cuadrado. Komická je tvá představa, že by se nezměnilo nic, kdyby tam najednou nalevo byl Alexis.

Ten poslední odstavec nekomentuju, to je čirý nesmysl a obyčejný, ničím neopodstatněný hejt z tvé strany.

Reagovat
10

jestli ta slepota nebude spíš tvůj problém...

Reagovat
Furia Ceca

Spíš zaslepenost

Reagovat
Pinturicchio

... a když máš produktivního obránce, tak to odmaká křídla. Nám funguje tahle varianta, tak to není důvod měnit. I když podle tebe asi ano, protože Mandzukic.

Reagovat
Pinturicchio

křídlo

Reagovat
Furia Ceca

Ty už si s tím Mandžukićem stejnej evergreen jako Zdenda Zeman s Juventusem.

Reagovat
10

V rámci zachování rovnováhy a nějaký hierarchie v týmu už ne, už teď je to docela na hraně...

Reagovat
Pinturicchio

Pokud by byl napravo opravdu tak špatný, jak píšeš, tak to nemá význam, no.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Airus

Když ho přivedeme a bude hrát svoji top pozici tak budu rád. Nepřijde mi logický aby zrovna on herně ustupoval Mandzukičovi a hrál v pravo.

Ale jak píšeš, to je další podpis na sezónu-dvě. Věřím že pokuď přestoupí tak už to bude poslední velkej přestup a bude chtít smlouvu na starý kolena. A pak nám bude viset na krku nepohnutelnej kontrakt. Čekám to samé u Higuaina, ale jedna věc je starej hroťák, druhá starý křídlo.

Ono je to fuk, Mandzukiče Allegri prostě neposadí, i kdyby měl hrát v bráně

Reagovat
Furia Ceca

Zbytečný, přijde přece Bernardeschi.

Reagovat
brenk

vždy to bol jeden z hráčov, ktorých som si k nám veľmi želal, ale fakt to začína byť u nás dosť prepchaté, nech sa investuje inde

Reagovat
Pipo123

Un tesoretto per l’estate. Come scrive il Corriere dello Sport, la Lazio potrebbe incassare 23 milioni dalle cessioni definitive di Mauricio (3,5), Kishna (12), Berisha (5) e Morrison (2,5). I primi tre dovrebbero essere riscattati, mentre è poco chiara la situazione dell’inglese.

Okrem Morrisona musia kluby všetkých hráčov na konci sezóny povinne vykúpiť. Dokopy to je krásna suma na leto

Reagovat
Airus
Reagovat
brenk

čo s tým má spoločné Sturaro?

Reagovat
brenk

navyše je v predpokladanej zostave na dnes

Reagovat
Airus

v tiskovce říkal že dostane šanci v zápase jak Pjaca tak Sturaro. Normálně jsem usoudil že Pjaca bude hrát v levo, ale když hraje ve středu. Tak je místo na LM... možná tam bude Asa, nebo Lobo. Ale nedivil se kdyby tam nacpal Sturu

Reagovat
smazaný uživatel

z toho článku taktiež vyplýva, že bude hrat Medhi namiesto Ruganiho , že?.. škoda.

Reagovat
brenk

ja som to pochopil tak, že dá Sturara na Ligu Majstrov proti Portu nechápem, prečo proste nedá 433 a nemusel by riešiť žiadneho Sturara na krídle

Reagovat
Pinturicchio

Klidně to na 4-3-3 přepnout mohl, Sturu / Rincóna dát na LCM a trojzubec vepředu jasný.

Reagovat
Pinturicchio

JUVENTUS: 1 Buffon (cap.); 23 D. Alves, 4 Benatia, 19 Bonucci, 22 Asamoah; 6 Khedira, 8 Marchisio; 20 Pjaca, 21 Dybala, 27 Sturaro; 9 Higuain.

A disposizione: 25 Neto, 32 Audero, 5 Pjanic, 7 Cuadrado, 12 A. Sandro, 18 Lemina, 24 Rugani, 26 Lichtsteiner, 28 Rincon, 34 Kean.

Allenatore: Massimiliano Allegri.

PALERMO: 1 Posavec; 3 Rispoli (cap.), 6 Goldaniga, 4 Andelkovic, 19 Aleesami; 28 Jajalo, 25 B. Henrique, 18 Chochev; 20 Sallai, 30 Nestorovski, 22 Balogh.

A disposizione: 55 Marson, 58 Breza, 2 Vitiello, 8 Trajkovski, 11 Embalo, 12 Gonzalez, 14 Gazzi, 15 Cionek, 23 Diamanti, 44 Sunjic, 89 Morganella.

Allenatore: Diego Lopez.

To je jako Pjaca napravo a Stura vlevo? Chápu, že chce nalevo udržet tu rovnováhu, ale Asa se nebude drát dopředu jako Sandro.

Reagovat
Furia Ceca

S tím Sturou to je docela zvláštní... Jsem zvědavej, jak to bude fungovat v reálu.

Reagovat
Pinturicchio

Na FB stránkách mají vpravo Sturu a Pjacu vlevo, to by dávalo větší smysl, i kvůli Danimu v základu.

Reagovat
Furia Ceca

Tak uvidíme, co náš Šílenej Max zase vymyslel!

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude to 4-3-3? stura v strede a pjaca v utočnom trojlístku na lavo?

Reagovat
Furia Ceca

Na FB Juve je vyloženě napsáno 4-2-3-1...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to som fakt zvedavý na to, kde nastúpi Stura a ako sa mu tam bude dariť

Reagovat
Pinturicchio

Asi nebude, ale uvidíme. Sturu bych určitě viděl radši na LCM jak na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

A možno v nom objavil Max skrýty talen na útočenie z krídla :D

Reagovat
Pinturicchio

Stura = nový CR7

Reagovat
smazaný uživatel

po 25 minutách si možme povedať, že je to nerealne

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
ED91

Na tlačovke Max hovoril že na Mandžuho pozícii môže hrať Stura alebo Pjaca

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pettirosso

On toho Ruganiho fakt nepostavil

Reagovat
Furia Ceca

Benatia taky musí hrát, abychom věděli, jestli ho vykoupit či ne... Rugani za nás odehraje ještě stovky utkání.

Reagovat
brenk

Ono je to taká blbá pozícia, jeden stopér je tam viditeľne navyše, ale každý z nich hrá dobre... po sezóne asi Benatia z kola von, škoda

Reagovat
Furia Ceca

Lemina novej účes!

Reagovat
Furia Ceca

Škodáááá... Paulitovi ty góly letos moc nepadaj.

Reagovat
10

Dlouho jsem neviděl takovou smůlu v zakončení jako Paulito, tohle je snad 4. tyč tenhle měsíc

Reagovat
Furia Ceca

Bohužel, už přišel o čtyři, pět naprosto výstavných gólů.

Reagovat
10

to mě sere nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba v Manchestru má to samé poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

Tyč je jako sto metrů vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento komentátor na Sportu 1 docela ještě to komentuje normálně, ale ten druhý co neustále funí mi leze ba nervy, prostě celkově ta SA na Sportu 1 mi ta SA nesedí, já se rád koukal ještě na Digi Sport, kdy to komentoval Vlastimil Kaiser.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ked ti vadi komentar tak si zapni nejaky stream na Kaisera si pamatam, dobry komentator

Reagovat
brenk

CLAUDIO

Reagovat
M11

CLAUDIOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Timning a zrychlení Gonzala

Reagovat
10

To je bránění tyvoe

Reagovat
Furia Ceca

Sami už slavil, ne? To měl být gól...

Reagovat
Furia Ceca

I když on to málem dal rukou!

Reagovat
brenk

konečne

Reagovat
M11

INCREDYBALA !!!

Reagovat
10

Nádhera

Reagovat
Furia Ceca

Jsme to přivolali

Reagovat
10

Spíš Nainggolan

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

No konečně...

PAULOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

29. domácí výhra v lize v řadě se blíží

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je vůbec rekord jestli se dá tahle statistika někde dohledat?

Reagovat
Pinturicchio

Ten už je náš tuším od 25. výhry, teď navyšujeme.

Reagovat
Furia Ceca

Počkej hodinu a bude to 29!

Reagovat
smazaný uživatel

musíme vyrovnat aspoň počtu titulů

Reagovat
Pinturicchio

Klasika. Vletíme na něj jak blázni, parádní presing, Palermo není schopné se chytit. Dáme gól a přestaneme hrát. Zajímalo by mě, jestli tohle mají nakázané od Allegriho (calma, calma) nebo jim to přepíná samo, automaticky.

Stura překvapivě dobrý na tom křídle. Paulito krasavec.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle juve ale hraje od kdy pamatam čiže někde od 94 roku

Reagovat
Pinturicchio

Italská klasika, no, ale štve mě to. Mají na ně vletět jako doma se Sassuolem, napráskat jim tři góly a hotovo.

Reagovat
Pettirosso

Kde vlastne hraje Pjaca (podhrot v 4231?) - nekoukam

Reagovat
Pinturicchio

V prvním se to měnilo (vpravo, vlevo i uprostřed), v druhém vlevo.

Reagovat
Pettirosso

A jak hral?

Reagovat
Pinturicchio

Nebyl moc vidět, udělal tam jednu dobrou šanci pro Samiho, jinak spíš takové poloviční náznaky. Ale nějak nekazil, dozadu si taky odvedl. Jde na něm vidět nerozehranost.

Reagovat
Pettirosso

Dik ;)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

zase když srovnáš nasazení Dybaly a Higuaina, tak on se včera nechytal, vlastně mu nic pořádně nevyšlo, přestože tam bylo tolik prostoru a hráli jsme s Palermem...pro mě zklamání

Reagovat
Pinturicchio

Souhlasím, no, taky jsem čekal víc, zápas s Palermem, na své pozici. Na druhou stranu, většina akcí šla přes pravou polovinu, což už je taková klasika, když je v základu Alvés.

Reagovat
Pipo123

Juve by potrebovalo dnes penaltu, inak sa bojim ze to Palermo otoci

Reagovat
Hans82

Co to meles

Reagovat
Pipo123

Ze hrate hovno a bez rozhodcu by ste hrali tak o EL

Reagovat
Pinturicchio

Filo, ten Inter v oblíbených ti fakt nedělá dobře.

Reagovat
Furia Ceca

Tak Pipo spíš reaguje na římský tažení Eurofotbalem, ne?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Furia Ceca

(Ex-)Pop-corn

Reagovat
Airus

Kukám že to poskládal úplně šíleně... jestli se může někdo obtěžovat a říct mi jak vybraní jednotlivci hrajou, tak bych to ocenil. Hlavně jak hraje alves + góly a asistence

Reagovat
Furia Ceca

No Mandžukić zase hraje na hovno...

Reagovat
Airus

já vim že nehraje

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
M11

HIGUAIN !!!

Reagovat
Airus

To bylo jak přez kopírák z minulého týdne

Reagovat
brenk

pekná akcia... Gonzalo začína opäť zbierať góly pekelným tempom

Reagovat
Furia Ceca

EL PIPITA!

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita už vede tabulku, ale při formě Džeka a Mertense to bude zajímavé až do konce ligy

Reagovat
Airus

kurvaaaa....

Reagovat
Furia Ceca

Ouuu, to bylo ošklivý...

Reagovat
smazaný uživatel

sedmej zápas bez gólu? Gigi je král

Reagovat
smazaný uživatel

omg tak néééé

Reagovat
Furia Ceca

Hm Tak tenhle gól jde na tvoje triko!

Reagovat
10

Přesně jsem věděl, že se to stane

Reagovat
Furia Ceca

Jsem mu taky chtěl napsat: "Nechval den před večerem!" Ale vysral jsem se na to. Možná, že kdybych to přece jen udělal...

Reagovat
Airus

tak se hovno změní

Reagovat
Furia Ceca

To právě nikdy nevíš...

Reagovat
Airus

Ale jo vim. Při živim přenosu máš beztak extra zpoždění kdyby došlo k nějaký průseru. Takže i tak bylo pozdě

Reagovat
brenk

kráááása

Reagovat
Airus

Krááásně Argentina

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
Furia Ceca

Higuaín je neskutečnej bojovník... Mohl klidně spadnout a nechat protihráče vyloučit, ale on to dotáhl do konce!

Reagovat
Airus

škoda no

Reagovat
Mr.Jindros

Asa.

Reagovat
brenk

protiútok Palerma... dvaja sa zrazia a keď sa spamätajú tak ešte aj jeden druhému zblokujú prihrávku

Reagovat
Furia Ceca

Takže výherní gól je ten druhý - Dybalův z přímáku. Radja měl pravdu...

Reagovat
Airus

Těžká vada na kráse, ale poslední půlhodinka slušná

Reagovat
Airus

Jen bych dodal že ten čtvrtej gól je extra parádní v tom jak jediní Higuain a Dybala tlačili na branu

Reagovat
smazaný uživatel

někde sem četl, že Gonzalo se Juve vyplatí pokud u nás nastřílí aspoň 90+ golů, tedy za každý gol mega

Reagovat
Furia Ceca

To by nás Gonzalo vystál neskutečně lacino - jeden gól jenom za milion €!

Reagovat
Airus

Ne že by to nešlo, ale určitě ne za jednu sezónu. Hlavní je počet vítězných gólů a fazóna v LM

Reagovat
10

Pipi, co hraješ?

Reagovat
Pipo123

Cardiff, Hoffenheim, Atletico a Atalanta v hcp o dva

Reagovat
10

první 3 mám taky...Atleti zatím moc nevypadaj, nevím proč je furt hraju

Reagovat
Pipo123

Atletico hraje pravidelne hovno, na ten ich futbal sa nedá dlhodobo pozerať, ale často im to stačí na body, Simeone mi už lezie na nervy

Reagovat
10

Strašný, to je normální Leicester...

Reagovat
Pipo123

Simeone ma sklamal, on prešlapuje na mieste a Atletico hraje zápas od zápasu horšie, čakal by som že bude chcieť aby Atletico bolo dominantné, normálne začínam pochybovať či by bol pre Inter správnou voľbou.

Reagovat
Pipo123

Je taaaam

Reagovat
10

Snad už tentokrát udrží...první trošku fotbalová akce od nich

Reagovat
10

Teď už snad jo

Reagovat
Pipo123

5 minut a 3 góly, borec

Reagovat
10

Síla

Reagovat
Pipo123

Ok 3 vyšli, povedz myslíš že Atalanta vyhraje o dva ? Alebo mám radšej vytiahnuť predčasne prachy

Reagovat
10

Já bych handicap v Itálii nehrál nikdy, takže bych to vybral...

Reagovat
Pipo123

Vybral som to o polčase

Reagovat
10

kde to hraješ?

Reagovat
Pipo123

Na betku som mal podané, teraz premýšľam že otočím časť výhry a podám Lazio, Bern a Sevillu, čo povieš ?

Reagovat
10

Eibar je super tým, Sevilla má v úterý LM...těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Ventura pořádá druhý reprezentační kemp pro perspektivní mladé hráče s vyhlídkami A týmu. Kemp je pondělí až středa a zúčastního se ho:

Cragno, Meret - Barreca, Biraghi, Bonifazi, Caldara, Ceccherini, Conti, Izzo, Spinazzola - Cataldi, Gagliardini, Locatelli, Pellegrini - Berardi, Caprari, Di Francesco, Falcinelli, Inglese, Lapadula, Petagna, Verdi.

Reagovat
pepinho2

Co se stalo se Scuffetem?

Reagovat
10

...půlka z Bergama

Reagovat
Pipo123

Hnus futbal

Reagovat
GEGE

Atalanta začně na jaře klasicky odpadávat a dojedou si to v klidu ve středu tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Petagna mi příjde v obehrávání lepší než Bacca..., je pořád náš ?

Reagovat
Pipo123

Petagna tiež nevie kedy prihrať

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Basta, Wallace, Hoedt, Radu - Parolo, Biglia, Milinkovič - Anderson, Immobile, Lulič

Reagovat
Pipo123

Stále tá istá pesníčka, hráme docela dobre, ale to riešenie situácia pred bránou je tragické

Reagovat
lucius6

Tuhle ztrátu si už nemůžeme dovolit. Doufám, že v 2. poločase to padne, ale trochu mám strach, protože už několikrát se stalo to, že jsme naopak dostali gól, ikdyž jsme byli jasně lepší a pak jsme prohráli nebo jen remizovali, ale snad to nebude dneska tenhle případ.

Reagovat
Pipo123

Neskutočné, klasika klasika klasika, tlačíme, zahadzujeme šance a potom dostaneme takýto gól

Reagovat
Pipo123

Ciroooooooooooooo

Reagovat
Eldarion

Tak zapnem TV, že nech sa najem pri futbale a Krunič toto zavesí skoro mi zabehlo a žujem druhý krát a Immobile další

Reagovat
Furia Ceca

Ten Pasqual, co to bylo?!

Reagovat
Pipo123

Keitaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by ten Keita hrát hroťáka ?

Reagovat
Pipo123

Ne, bojí sa súbojov, vo vzduchu ho nevyužiješ a je to palič jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ale jinak je šikovnej. Taky toho dost oběhá...

Reagovat
Pipo123

Na krídlo zálohy je fajn, ale on hraje dosť na seba, túto sezóna má výborné čísla

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přihrává mnohem víc než náš Dembele. U něj by jsi teprve viděl co je to hrát na sebe

Reagovat
lucius6

Tenhle obrat jsem nečekal, vypadalo to jako klasickej zápas, jak jsem psal výše, ale nakonec došlo k obratu, takže super, ale úplně zbytečné nervy...

Reagovat
Pipo123

Keby zapracujeme na koncovke tak tie naše zápasy vyzerajú úplne inak, my nedávame čisté šance, Chievo, AC, Crotone, Bologna, ale aj dnes, strašne sa na ten gól nadreme, pritom tá hra je fajn a sme lepší. Dnes boli tie góly také šťastné, ale aj to sa počíta.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude to Čirem ? To zahazovaní šancí...

Reagovat
Pipo123

Celá ofenzívna trojica nie je moc gólov, Ciro potrebuje na gól 5 tutoviek, Anderson nie je strelec, ten skôr tie šance pripravuje a Keita síce má už 7 gólov, ale tie veľa šancí posere. Nám chýba taká chladnokrvnosť v koncovke, ale problém je aj na lavičke kde do ofenzívy nemáme moc možností a všetko to stojí práve na tej trojici ktorú som vymenoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta with Caldara: 17 games - 10 clean sheets.

Atalanta without Caldara: 8 games - 0 clean sheets.

Reagovat
Pinturicchio

Hrozně se na ty mladé kluky těším.

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, to asi nevyznělo zrovna nejlíp.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Coniglio

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Lech

Reagovat
Forza_Inter

dobrý nákup

Reagovat
Furia Ceca

To se dá říct i o vás ohledně Gagliardiniho

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Maurito dnes oslavuje narodeniny a nebude na ihrisku

Reagovat
Coniglio

Taj Marotta povedal, ze Verratti nebude. Co teraz, Matuidi?

Reagovat
Furia Ceca

No to je překvapení... Snad ne.

Reagovat
Pinturicchio

Ten taky ne, rozhodl se zůstat v PSG.

Reagovat
Airus

Uvidíme jakej plán předloží Allegri na další sezónu, po tom co mu Bepp a Para řeknou koho maj naskoutovaného.

Víc se bojim že se vrhneme bezhlavě po silovejch hráčích. Jako byl N'zonzi, Gustavo a Matič.

Reagovat
Furia Ceca

Ja si myslím, že Allegri v létě už u nás nebude...

Reagovat
Hurrikane

Může mi někdo říct, proč nehraje Barbosa? Já bych se na ten Inter podíval, zvlášť na něj...

Reagovat
cresposuper

Ked hral, tak to bolo hrozne, strasne soluje a ma hrozny pohyb bez lopty.

Reagovat
Hurrikane

Jo, on hraje Palacio Tak na to se rozhodně dívat nebudu

Reagovat
cresposuper

Minule hral Palacio velmi dobre a prihral na prvy gol

Reagovat
Furia Ceca

A teď si představ, že ten Barbosa nepředvedl vůbec, ale vůbec nic navíc, než Palacio. Tak špatně na tom je...

Reagovat
Yzemi

Ten jeho gól máš na triku. Mohla být krásná remízka.

Reagovat
Furia Ceca

To je odveta za toho Disarma, jak psal o tom Buffonově čistým kontu proti Palermu, ne?

Jinak mě to nevadí... Chci v SA oba silný Milány a Inter bych klidně viděl i v předkole LM.

Reagovat
Yzemi

Vím, že je to správné uvažování a v podstatě s tím i souhlasím, ale v hlavě se mi to příčí. Takže každá ztráta Interu je dobrá, Milanu bych klidně popřál i ke Scudetu.

Reagovat
Furia Ceca

Přát Interu se ti příčí, ale AC bys klidně dopřál i Scudetto na náš úkor, jo?

Když mě už to věčný škádlení s AS a Neapolí nebaví. Chci, aby nás konečně někdo pořádně prohnal, s výjimkou titulů 2012 a 2016 jsme se na ty Scudetta ani nenadřeli. Chci zase AC respektovat a Inter nenávidět, stejně jako tak koukat na to, jak AC a Inter v LM nakládaj Anglanům, Němcům a Španělům. Chci, aby to bylo tak, jak před CP.

Reagovat
Yzemi

Samozřejmě to nemyslím na úkor nás, ale pokud by se to stalo tak s klidem popřeju, U Interu to tak nemám, v evropě je chci, i jim budu fandit, ale calcio ne.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
snuff24

INTER (4-2-3-1): Handanovic; Murillo, Medel, Miranda, D'Ambrosio; Gagliardini, Joao Mario; Candreva, Eder, Perisic; Palacio.

Panchina: Carrizo, Andreolli, Sainsbury, Ansaldi, Santon, Nagatomo, Banega, Biabiany, Gabriel Barbosa, Pinamonti.

Allenatore: Pioli.

BOLOGNA (4-3-3): Da Costa; Mbaye, Oikonomou, Torosidis, Masina; Nagy, Pulgar, Dzemaili; Verdi, Petkovic, Krejci. Panchina: Mirante, Sarr, Helander, Krafth, Brignani, Viviani, Donsah, Taider, Silvestro, Rizzo, Di Francesco, Sadiq. Allenatore: Donadoni.

Arbitro: Mazzoleni.

FORZA INTER

Reagovat
Furia Ceca

Dneska vidím dvě překvapení: AS a Neapol budou po famózním/špatném výkonu v Evropě trochu malátní a oba týmy uhrají jen remízy. U AC a Fiore netuším vůbec, co čekat...

Reagovat
Eldarion

AC jednoznačne vyhrá

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
FuckT

Mate tu niekto viac skusenosti s jazykmi Span. - Tal.? Ucim sa po Spanielsky, kedze v Anglictine uz je toho malo co by som mohol absorbovat, a vcera som nadviazal zaujimavu konverzaciu s byvalym spoluziakom, ktory mi hovoril, ze podla jeho stryka zijuceho striedava v Spanielsku a v Ecuadore je Span. na priblizne 70% identicka s Tal., cize teoreticky by som sa mal byt po zvladnuti Span. schopny dohovorit aj v Taliansku. Co si o tom myslite, ak tu teda je niekto, kto je aspon trochu kompetentny sa k tomu vyjadrit?

Reagovat
cresposuper

Je to velmi podobne a Taliani mi spanielsky rozumeli

Reagovat
FuckT

Dik, to ma tesi, todo lo puedo alcanzar!

Reagovat
One-Real

Co dnes sázíte?

Reagovat
Pipo123

Bologna Inter obaja gol, Chievo neprehu, over 2,5 Pescara a vyhra Dorie

Reagovat
One-Real

Veris jim proti Neapoli? Vcera me trochu zarizlo Nemecko a dve nepromeneny penalty (HSV, Frankfurt).

Reagovat
Pipo123

Neverim, ale za drobne som to skusil

Reagovat
10

Frankfurt jsem měl taky, jedinej zápas na tiketu, kde bych bral 60k

Reagovat
10

Dnb, takže když ten idiot nedal penaltu a tu následnou dorážku, málem mi mrdlo

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA KREJČÍ !!!

Reagovat
snuff24

padawan kurva

Reagovat
lnterista

Palacio spi

Reagovat
smazaný uživatel

Anglická výslovnost Krejčího příjmení zní víc jak Gretzky, než Krejčí.

Reagovat
Furia Ceca

To je strašná okopávaná v tý Bologni!

Reagovat
cresposuper

To 3-4-3 je hrozne, podobne ako s Janovom. Ak je Banega fit, tak by mal ist hrat.

Reagovat
Inter Eterno Amore

dlho nebol tak nudný polčas u Interu

Reagovat
lnterista

Banega - Palacio

Reagovat
Dejwa

Hrozná holomajzna.. Palacio by si měl naliskat za tu šanci, dnes to bude těžký

Reagovat
snuff24

hroznej zápas

Reagovat
Pipo123

Perisic centruje na tribunu, Candreva do prveho hraca , ach

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/98585/wenger-linked-milan-clubs

Účinek by to mít mohlo, ale až od sezóny, ve které bude mít Itálie v LM 4 týmy.

Reagovat
Furia Ceca

Toho senilu nechci v Calciu ani vidět... Jen ať hezky pokračuje a škodí i nadále Arsenalu.

Reagovat
Forza_Inter

Pioli tam má Banegu a Barbosu na čo čaká

Reagovat
snuff24

dík

Reagovat
Furia Ceca

Co to má Handanović za parádu?

Reagovat
Furia Ceca

Jo on má jenom kšiltovku... Mně se totiž v jednom záběru zdálo, že měl sluneční Lennonky.

Reagovat
Votas

BARBOSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
lnterista

Scudettooooo

Reagovat
10

Reagovat
Eldarion

je to vaše jednoznačne

Reagovat
snuff24

LEGENDAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Eldarion

To je krása, že aj AC aj Inter častokrát hrajú úplne hovno ale aj tak zbierajú body z tých zápasov

Reagovat
Furia Ceca

Taková oslava!

Reagovat
Hachim Mastour

gabigol

Reagovat
Furia Ceca

* primagol

Reagovat
Panděvova ofina

To je hroznej komediant, takovej šupáckej gol a on tam zakládá nový náboženství

Reagovat
Furia Ceca

Ale u něj jsem to přesně čekal! Ten slavil jak Berardi a Cissé dohromady.

Reagovat
Panděvova ofina

Jojo Když už občas hraje a někdo ho fauluje, tak dělá takový ptákoviny, jak kdyby faulovali Ronalda před pokutovým územím v lize mistrů. Působí na mě spíš jako taková hrající reklama, která nehraje dobře, ale příjde na hřiště udělat show pro diváky. Takovej maskot trošku

Reagovat
Furia Ceca

Jj, takovej wrestler, tupá zábava pro masy! To ještě podporuje na San Siru, kdy každej jeho dotyk s míčem doprovází bouřlivý hukot!

Reagovat
lnterista

Blazinec :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Gabigooooool

Reagovat
snuff24

ty už to sleduješ ze záznamu nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Inter

Reagovat
Inter Fan

30 mega splatených :D Gabigol to je ončo...

Reagovat
smazaný uživatel

Super strašně duležité 3body i když tak haluzově škoda Mirandy že nebude na AS

Reagovat
olis

CHIEVO (4-3-3) - Sorrentino; Cacciatore, Gamberini, Spolli, Gobbi; Izco, Radovanovic, Hetemaj; Inglese, Castro, Birsa

NAPOLI (4-3-3) - Reina; Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Pavoletti, Insigne

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

Mertens si nezasluzi hrat, nikdy poriadne nic neukazal.

Reagovat
mastakillah

klasicky to přijde zachránit

Reagovat
FuckT

Snad nebude musiet, ja by som v jeho pripade mozno aj odmietol nastupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, kdo vyjde ze souboje Sorrentino vs. Neapol lépe. Těším se na Pavolettiho, ale namísto Callejona bych radši viděl v základu Giaccheriniho.

Reagovat
FuckT

Ten by za to spravanie mal sediet aspon 5 zapasov... Najma v takej konkurencii, aka je v SSC teraz.

Reagovat
olis

mna zase najviac bavi ze dnes hra Allan ktory mal hrat radsej proti Realu a taktiez Maksimovic namiesto Albiola ked mal sediet radsej Koulibaly, ale hodnotit sa bude dat poriadne az po zapase...

Reagovat
Pipo123

Zeman pýčoooo

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Lech

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
olis

tusil som ze dnes to bude slabota

Reagovat
FuckT

Zatial sa nam nepodarilo ani len nahodou vystrelit na branu, dufam, ze tam neda Mertensa...

Reagovat
olis

6 mega

Reagovat
10

pěkně to trefil, aby to po zápase nebylo 7...

Reagovat
discarda

Zeman válec jako hovado

Reagovat
olis

Marek

Reagovat
olis

pici Allan skoda, snad nic vazne, dnes hral dobre

Reagovat
One-Real

Sledujete nekdo Dorii?

Reagovat
10

jo

Reagovat
One-Real

A jak to vypadá? Myslíš, že to tam dotlačí?

Reagovat
10

těžko říct, nebezpečnější je Cagliari...Doria sice hraje, ale je to klasicky dost platonický, jediná šance je Schick

Reagovat
One-Real

Tak pojď

Reagovat
Furia Ceca

Kam?

Reagovat
dextroza_m

máte ace stream?

Reagovat
olis

tak uz je to jasne, priorita je liga a hraci sa setrili na Chievo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

narazam na zapas proti Realu

Reagovat
FuckT

Aj tak to ale nedava zmysel

Reagovat
olis

mne hej

Reagovat
dextroza_m

nějaký stream na Dorii?

Reagovat
Alberto Aquilani

ZDEEEENA ZEMAN

Reagovat
Coutinho10

neskutecnej efekt skoda, ze ho nevzali driv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
olis

Koulibaly

Reagovat
olis

to si robia picu

Reagovat
Coutinho10

uz by mel bejt Schick time ne ?

Reagovat
10

Pescara 4:0...nikdy v historii v Serii A nevedli o 3 góly

Reagovat
Greny

koukam, ten Schick kdyby sel fakt do Interu v lete nebo kamkoli jinam , udela lip, protoze min prostoru fakt dostavat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ted si je tam slusne povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
exse

Ty krávo Schick jak vymotal

Reagovat
Coutinho10

neskutecnej typek

Reagovat
10

Janov by to měl rozpustit

Reagovat
mastakillah

komedianti

Reagovat
olis

ze ofsajd

Reagovat
cresposuper

Co je zac ten Lukic z Torina?

Reagovat
Largo

Forza ROMA! Jdeme na to, tohle bude hodně těžkej zápas.

Reagovat
Alberto Aquilani

Edin idol ty vole

Reagovat
Largo

Retéééééééééééééééééé

Džeko!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bože. Než aby ho Baselli nakopl a zastavil, tak se mu ještě uhne a nechá dost pohodlně zakončit. Fakt kus vola.

Reagovat
Eldarion

Džeko ôsmy zápas v rade gól? 8 zápasov 11 gólov frajer a to nedal dve penalty

Reagovat
Eldarion

*aj keď s Radjom za chrbtom by ich toľko dal aj Adam Nemec

Reagovat
Frantszek

Myslis, ze se boji, ze ho Radja serve, kdyz nepromeni sance?

Reagovat
Eldarion

Radja to má asi v p.. ked ho nedá Džeko dá ho Radja sám

Reagovat
Alberto Aquilani

krása... srší z nás sebavedomie jak z Mázikovej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

To je prostě nádhera, užívám si ten fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Alves "uklízí" za zpěvů a tanců. ♪♫♪♪♫

https://www.instagram.com/p/BQstDP5gUaG/

Reagovat
Lech

Trapny no

Reagovat
Airus

Reagovat
Hans82

Strasny trapak lidi jsou vazne nemocni davat kdejakou kravinu na socialni site.

Reagovat
10

musel jsem ho přestat sledovat, koukat na ty píčoviny v kombinaci s jeho výkonama, na to jsem neměl nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že je u nás placené dovolené, kdy si jde občas sem tam zakopat "s kamarády" na hřiště. Přesně podle toho vypadají ty jeho příspěvky na síti a výkony na hřišti. V létě snad bude pryč.

Reagovat
10

mám z něj stejnej pocit...

Reagovat
Furia Ceca

Lirola se vrátí až napřesrok, takže ještě jednu sezónu ho přetrpíme a pak snad to budeme i napravo zase brát 100% vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mel byt signalem ze jdete vyhrat LM

Reagovat
Furia Ceca

Jestli byl Dani Alves považovanej za nejlepšího pravýho obránce na světě, tak by mě zajímal status Lichtsteinera, kdyby hrál za Barcelonu... To by snad rovnou vyhrál GB!

Reagovat
Frantszek

Ja se bal, aby se byvalym proti nam zase nedarilo. Snad uz to pojede jak po masle. Ljajicovo ksicht po druhem golu k nezaplaceni :D

Reagovat
Frantszek

Oni predbehli Salaha. Na doping test, ale honem

Reagovat
Alberto Aquilani

Do 2. góolu super, parádne akcie, sebavedomie z nás srší neskutočne. Potom poľavenie, oni vedia smerom dopredu hrýzť, chcelo by to tam hodiť tretí

Reagovat
Largo

A chtělo by to střídat. Hlavně Kevina, Radju nebo Emersona.

Reagovat
Alberto Aquilani

DONT TOCUH MY PAREDES

Reagovat
Alberto Aquilani

*touch... ani za 50 mega si ho nedáme

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

za 25 by som ho strelil ako nič

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu 22. Sere mě svým přístupem, ale věřím, že může jít ještě fest nahoru

Reagovat
Frantszek

Nechytatelna Tak do Juve za 40

Reagovat
Frantszek

No fuckin way...Radjaasaaa.

Reagovat
Frantszek

Joe, neco ti tam spadlo

Reagovat
Largo

Náááádhera. Grazie Ragazzi

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIEEEE ,tak toto bola podivana...cakal som ,ze po EL budu unaveny a oni tam behaju a napadaju cely zapas...8 golov za posledne 2 zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

snáď aspoň v odvete El ich nechá odpočinúť

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIEEEE ,tak toto bola podivana...cakal som ,ze po EL budu unaveny a oni tam behaju a napadaju cely zapas...8 golov za posledne 2 zapasy

Reagovat
Dejwa

Co večer, remíza?

Reagovat
Mrvinho

Ať se na to dá dívat dneska

Reagovat
Eldarion

Tank!! vedel som. že to Soso-vi dnes sadne krásny center

Reagovat
Eldarion

OT : The Chinese group Sino Europe Sports have increased Milan's transfer market budget for next summer from €120m to €150m #Sky

to som celkom zvedavý ak to je pravda. S takou sumou sa dajú priniesť slušný hráči

Reagovat
CubONE

Konecne Sosa ukazal, ze tie priame kopy vie.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
CubONE

Paletta a Gomez robili co?

Reagovat
Eldarion

spievali si nejakú juhoamerickú hopsačku a na obranu jebali jak vždy

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Eldarion

Deulofeuuu konečne mu to tam padlo, krásny zápas zo strany na stranu, šance a hlavne góly

Reagovat
CubONE

Tatarusanu tam bol hrozne postaveny. Preco nehrava Sportiello?

Reagovat
GEGE

Sportiello letos taky nic moc...Ta trojka co dostal doma od Janova mu asi taky nepřidala...

Reagovat
GEGE

ale taky to nechápu...Sportiello má aspoň potenciál narozdíl od toho rumunského šaška...

Reagovat
Pipo123

Dona ma tu bradu hroznu, mal by sa oholit

Reagovat
CubONE

Taku dorastenecku

Reagovat
CubONE

Aj ked ako sa teraz lepsie pozeram, uz mu zhustla.

Reagovat
Pipo123

Jemu sa to nehodi, on ma taku zvlastnu hlavu

Reagovat
Furia Ceca

V Juventusu by měl lepší hlavu.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
CubONE

Reagovat
GEGE

tvle ten Vangioni...29 let a do těch soubojů chodí jak totální magor...jak kdyby mu bylo 17...

Reagovat
Nuno čomes

Odkud jste ho vyhrabali?

Reagovat
GEGE

River Plate

Reagovat
smazaný uživatel

Co to maval za ofsajd sudi nam sebral gol

Reagovat
GEGE

další zářez...klasika letos...

Reagovat
Nuno čomes

1:1 na ofsajdy

Reagovat
CubONE

My hrame bez laveho obrancu?

Reagovat
Pipo123

To ste hrali aj proti nam, fakt hraje hrozne

Reagovat
Eldarion

Tiež nechápem na čo ho brali ked videli ako hrá navyše do talianskej ligy kde sa hrá defenzívne a ne bez hlavy jak v Argentine kde prišiel ...

Reagovat
Pipo123

No ona argentinska liga je viac defenzivna nez Seria A, ale to je uz asi aj kazda TOP liga v europe, neviem ci nema SA najvyssi priemer golov

Reagovat
Eldarion

Ako Argentinsku ligu uprimne nesledujem takže ti neviem povedať ale myslím si že talianska je asi taktickejšia ako Arg Vangioni pozične hrozne, možno v 3:4:3 ako LWB by bol vhodný ale neviem neviem

Reagovat
Pipo123

Tak ja momentalne pokladam za kvalitnu obranu len to co ma Juve a AS, zvysok obran hraje komicky. Uz to nie je to co v minulosti, vtedy sa hralo sice casto 0:0 ale bavilo ma to viac

Reagovat
Eldarion

Tak to áno išlo to veľmi dole, jedine Juve si drží tú legendery "taliansku obranu"

https://pbs.twimg.com/media/CkfiUVEWUAAMnvq.jpg

Reagovat
CubONE

Co to je za zmenu, ty vole.

Reagovat
GEGE

To si dělá prdel s ttím střídáním...tomu nevěřím prostě...

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
CubONE

Sme zatiahnuti ako keby bola 91.minuta, to nedopadne dobre.

Reagovat
Eldarion

Prípomína mi to derby s Interom vtedy sme na to doplatili ...

Reagovat
Eldarion

Tie striedana to čo? Montella chce aby bolo 2:3 asi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele