Serie A - preview 24. kola

09.02.2018, 08:16, aktualizováno 11.02.2018, 08:37
Previews
AS Řím hraje doma s Beneventem, očekává se hladká výhra a posun v tabulce možná až na třetí místo - k tomu Giallorossi vedle vlastní výhry potřebují i další nezdar Interu. Sampdoria změří síly s Hellasem Verona, Chievo hostí Janov, Turín se střetne s Udinese a nedělní program začne v Sassuolu...
US Sassuolo - Cagliari Calcio  (neděle 12:30)
Sassuolo a Cagliari se potkají ve vzájemném souboji, po němž případný vítěz odskočí od sestupových příček. Ani jeden tým přitom nemá nejlepší formu, domácí jsou šestnáctí, hosté na tom jsou o dvě příčky a dva body lépe...

Sassuolo koncem listopadu vyměnilo trenéra, Cristiana Bucchiho nahradil Beppe Iachini a s týmem dokázal vyhrát tři zápasy v řadě, k nimž přidal i cennou remízu s AS Řím. V tuto chvíli je ale forma znovu špatná, z dalších čtyř duelů nedávný účastník Evropské ligy vytěžil jenom bod a před týdnem musel strávit debakl 0:7 od Juventusu.

Nejlepší formu nemá ani Cagliari, to ovšem může těšit poslední výhra nad SPALem, sardinský celek před vlastními diváky zvítězil 2:0 a jeho náskok na sestupové pozice čítá příjemných sedm bodů.

Sassuolo by se jistě nebránilo opakování historie a zatím posledního vzájemného souboje na jeho půdě, v předposledním kole loňské sezony mělo skvělý vstup, po třinácti minutách vedlo o tři branky a sardinského soupeře nakonec poslalo domů s výpraskem 2:6. Dařilo se mu i v prvním letošním měření sil (1:0).

Domácím budou chybět Cristian Dell’Orco a Timo Letschert, v útoku se naopak objeví nová akvizice z Fiorentiny Khouma Babacar a po odpykání disciplinárního trestu se vrací Edoardo Goldaniga. Cagliari přicestuje kompletní.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Goldaniga, Acerbi, Peluso - Duncan, Missiroli, Magnanelli - Politano, Babacar, Berardi
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Andreolli, Ceppitelli, Castán - Faragò, Barella, Cigarini, Padoin - Joao Pedro - Farias, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.41 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Janov CFC  (neděle 15:00)
Jen dva body a dvě příčky v tabulce od sebe dělí dnešní soupeře v Serii A. Zatímco Janovu patří po třiadvaceti odehraných kolech třináctá pozice se čtyřiadvaceti body, Chievo je s 22 body patnácté.

Poslední zápas se přitom hostům z Janova povedl na výbornou. Na hřišti Lazia totiž podali povedený výkon a ze stadionu favorita si odvezli všechny tři body. Stalo se tak zásluhou Diega Laxalta, jenž do té doby vyrovnané utkání v nastaveném čase hlavičkou rozhodl.

To Chievo rozhodně tolik důvodů k radosti nemá. Veronští získali z posledních sedmi ligových utkání pouze jeden bod za domácí remízu s Udine, jinak kráčejí od porážky k porážce. Tu zatím poslední, byť těsnou, jednogólovou, si připsali na hřišti Atalanty Bergamo.

Pozornost bude samozřejmě na straně domácích upřena na Emanuela Giaccheriniho. Šikovný záložník mužstvo posílil na konci zimního přestupového období na hostování z Neapole, která bojuje o titul s Juventusem a pohybuje se tak na zcela opačném pólu tabulky. K dispozici má trenér domácího celku i Samuela Bastiena, mladý Belgičan dostal proti Juve červenou kartu a již si za to odpykal jednozápasový trest.

Janovu kvůli zranění chybějí Miguel Veloso a Armando Izzo a minimálně do března s nimi hosté počítat nemůžou. Mimo jsou i Aleandro Rosi (toho na pozici pravého křídelního beka nahradí zřejmě Pedro Pereira) a jeho skorojmenovec Guieseppe Rossi, jemuž také zdravotní stav nedovolí do duelu zasáhnout.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Bani, Gamberini, Jaroszynski - Bastien, Radovanovic, Hetemaj; Birsa - Meggiorini, Inglese
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Spolli, Zukanovic - Pedro Pereira, Rigoni, Bertolacci, Hiljemark, Laxalt - Pandev, Galabinov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.07 - 2.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Bologna FC  (neděle 15:00)
Více než dva měsíce. Tak dlouho čeká Inter na ligové vítězství. To poslední přišlo 3.prosince, od té doby svěřenci Luciana Spalettiho tři body získat nedokázali. Po osmi po sobě jdoucích zápasech bez výhry tak visí ve vzduchu překonání nelichotivého rekordu - ještě nikdy v historii klubu se nestalo, že by Inter nedokázal po sobě v lize nevyhrát devětkrát.

Zakopaný pes je především v produktivitě - od své poslední výhry, kterou Nerazzurri zaznamenali proti Chievu, Inter nedokázal dát v utkání víc než jeden gól. V posledních osmi duelech dal dokonce branek pouze pět.

Dokonce i vyhlášený ostrostřelec a hvězda týmu Mauro Icardi, který si jinak v aktuálním ročníku připsal gólů už 18, během této nepříjemné série pálil přesně jen dvakrát. Ještě v daleko větší střelecké krizi je pak Antonio Candreva, který čeká na trefu v Serii A už předlouhých 29 zápasů. Takhle dlouho šňůru bez vstřelené branky ještě v nejvyšší italské soutěži v jakémkoliv klubu nikdy nezažil.

Ani Boloňa nepřijíždí na San Siro zrovna v oslnivé formě - z posledních pěti zápasů vyhrála jen jediné a pokud milánské trápí neefektivní koncovka, problém Rossoblu spočívá v defenzivě - ve čtyřech posledních střetnutích dostali boloňští hned osm gólů a celkově jich v sezoně inkasovali již 35.

Kromě hřiště navíc má momentálně dvanáctý tým tabulky problém i v kabině - vztah trenéra Roberta Donadoniho s ofenzivní hvězdou mužstva, kterou je Mattia Destro, se údajně vyostřil natolik, že útočníkova další budoucnost v klubu je značně nejistá. I proto se očekává, že v nejbližší době bude dostávat v základní sestavě přednost Rodrigo Palacio.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovic - D'Ambrosio, Skriniar, Miranda, Cancelo - Vecino, Borja Valero; Candreva, Brozovic, Perisic - Icardi
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Gonzalez, Helander, Masina - Poli, Pulgar, Dzemaili - Di Francesco, Destro, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.40 - 7.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Jen jednou za posledních sedm let se Hellasu povedlo porazit janovského soka, který si jinak pravidelně bere ve vzájemných duelech všechny body. Jen málokdo by Hellasu věřil také dnes, protože zatímco se trápí, Doria bojuje o poháry.

Sampdoria bude jasným favoritem domácího utkání na Marassi, kde si od tří dala ligové dostaveníčko s Hellasem. Celek z Verony urazí cestu dlouhou necelé tři hodiny, ale je velmi pravděpodobné, že se pak bude stejnou trasou vracet z horší náladě, protože karty jsou rozdány jasně. Janovský celek si hodlá připsat další body, které by mu pomohly v boji o poháry.

V nich si zatím vede přinejmenším statečně, neboť v nabité konkurenci zvládá obrat o body nejednoho rivala. Poté, co si Doria poradila s AS Řím na jeho stadionu, získala bod také proti Turínu. Domácí remíza proti Mazzarriho týmu ji musela ale trochu mrzet, protože přišla o vedení a ještě dohrávala proti oslabenému soupeři, takže výsledek mohl být ještě lepší.

Trenér Marco Giampaolo ale říká: "Naším cílem je držet se blízko pohárových pozic. Nejsme tím nejzkušenějším týmem, naši soupeři mají třeba větší kapitál nebo více zkušeností. My ale bojujeme jako jeden tým, máme hlad po úspěchu a hodláme hrát skvělý fotbal. Ten s sebou samozřejmě někdy nese porážky a více chyb, ale klademe na sebe hodně vysoké nároky. Věřím v práci na hřišti, místo abychom plnili stránky médií."

Trenér Giampaolo se bude muset obejít bez klíčového ofenzivního záložníka Dennise Praeta, který je dlouhodobě zraněn. Z karetních důvodů nebude moci využít ani dvojici Vid Belec - Gastón Ramírez, takže je pravděpodobné, že se za dvěma útočníky objeví Gianluca Caprari jakožto stažený útočník. Hostům schází jen služby dřívějšího velkého talentu, Alessia Cerciho.

Hellas trápí především jeho postavení v tabulce, které napovídá, že by fanoušci v tradičním městě mohli velmi brzy chodit na fotbal za mnohem levnější vstupenky. Radost jim to ale neudělá, protože podle mínění mnohých si druhou ligu nezaslouží. Svými výkony však Hellas také mnoho radosti nerozdává, neboť mu patří až předposlední příčka.

Na jeho kontě je zatím jen 16 bodů a na vině je kromě hodně nestálé formy především obrana. Ta je největším problémem Hellasu, což ukazuje už 46 inkasovaných gólů! Poté, co si Hellas překvapivě snadno poradil s Fialkami a nadělil Fiorentině čtyři góly, inkasoval jednu branku od AS Řím.

Tomu ale rychlý gól v minulém kole stačil a Hellas se tak opět musel sklonit. Na Janov nemá moc dobré vzpomínky, protože zde naposledy proti Dorii dostal čtyři branky. Většina z pamětníků je již pryč, ale trenér Pecchia přesto nemá klidné spaní.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszyński, Silvestre, Ferrari, Murru - Torreira, Barreto, Linetty - Caprari - Quagliarella, Kownacki
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nicolas - Ferrari, Caracciolo, Vuković, Fares - Romulo, Büchel, Valoti - Kean, Matos, Petković
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.76 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Mazzarriho Turín doma v neděli odpoledne hostí další zajímavý celek, který je navíc jeho sousedem v tabulce. I Zebry z Udine mají dostatek důvodů k optimismu a hodlají se dostat před svého soupeře. Poslední vzájemné duely obou soupeřů značí vzácnou vyváženost.

Za posledních patnáct utkání, které spolu sehrály týmy Turína a Udinese, si každý ze soupeřů připsal šest výher a šest porážek. Třikrát se body dělily, což ukazuje na vzácnou vyrovnanost výkonů. Obecně ale forma těchto dvou týmů zase tak vyrovnaná není a právě to tyto ambiciózní kluby stojí větší posun v tabulce.

Na lavičce Turína sedí a pokyny udává stratég Walter Mazzarri, který vystřídal Sinišu Mihajloviće. Býci by hodně rádi do Evropy a zatím se zdá, že Mazzarri by mohl být tím správným mužem, který s přispěním píle a času dokáže Granatu dostat zpátky na velkolepější scénu. Ve čtyřech dosud trénovaných duelech ještě neprohrál a připsal si dvě výhry a dvě remízy. Tu poslední proti Sampdorii ale nesl hodně těžce, za což byl dokonce disciplinárně potrestán.

Komise mu ale jeho trest snížila na jediné utkání, takže právě proti Udinese Mazzarri na lavičce sedět nebude. Možná i proto burcuje Andrea Belotti fanoušky k větší podpoře než dřív. "Máme před sebou dva velmi těžké duely. Čeká nás Udinese a pak hrajeme s Juventusem, takže budeme potřebovat opravdu každou podporu. Naši fanoušci pro nás vždycky byli a budou velkou oporou a hnací silou a já věřím, že díky nim dokážeme dokráčet hodně daleko."

Belotti naposledy střídal dvacet minut před koncem utkání, přeci jen se léčí po vážném zranění. Nyní už by ale měl být připraven od první minuty. To neplatí o obránci Lyancovi a také karetním hříšníkovi Acquahovi. Kvůli stejnému disciplinárnímu trestu se do dresu neobleče Danilo, k němuž se jako absentér přidává ještě zraněný bek Ali Adnan.

Udinese rovněž nedávno změnilo trenéra a s ním se začalo také blýskat na lepší časy. Herně a především výsledkově je to úplně jiný tým a Massimo Oddo za to sklízí zaslouženou chválu snad ze všech stran. V posledních deset kolech Serie A Udinese prohrálo jen jednou, když nestačilo na Lazio, ale jinak se v nabité konkurenci drží povážlivě blízko pohárům.

A jak vyrovnaný střet dopadne? Někdejší kanonýr David Di Michele má jasno. Prošel oběma kluby a říká: "Samozřejmě je pro mě hodně zajímavé sledovat střet právě těchto dvou týmů. Myslím, že zápas skončí remízou 1:1. A neříkám to z přehnané lásky k oběma týmům, ale zkrátka si myslím, že jsou oba v tak dobré formě, že není možné určit jednoznačného vítěze," přemýšlí Di Michele.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N’Koulou, Burdisso, Molinaro - Obi, Rincon, Baselli - Iago Falque, Belotti, Niang
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Larsen, Nuytinck, Samir - Widmer, Barák, Behrami, Jankto, Pezzella - De Paul - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.83 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Benevento Calcio  (neděle 20:45)
Nedělní večer nabízí v Itálii bitvu domácího AS Řím a Beneventa, která by podle papírových předpokladů měla nabídnout více branek. Ty jsou obecně velkým problémech domácích Vlků, ale právě proti Beneventu se jim daří.

Ostatně, jen málokterému týmu se proti nováčkovi z Beneventa nedařilo. Čarodějky zatím nekouzlí úsměvy na tvářích vlastních fanoušků, ale jejich představení mnohdy působí spíše omračujícím dojmem. Beneventu se vůbec nedaří, a to ani na jedné straně hřiště. I když to kolem Vánoc vypadalo na prudké zlepšení, náhlé výhry pominuly stejně rychle.

Minulé tři duely Benevento opět prohrálo, opět v nich nedalo ani jeden gól a dohromady ještě osm branek dostalo. A to může být rádo, že Neapol naposledy hrála na půl plynu. I tak ale Benevento prohrálo, patří mu nyní stále až poslední příčka a jeho konto s body vůbec neroste. Pouhých sedm bodů není k údivu, když vezmeme k ruce fakt, že obrana Beneventa dostala už 51 gólů! Další chce vstřelit AS.

Domácí klub, kterému se rovněž pro barevnou kombinaci dresů říká Giallorossi, se nebude muset obávat několika hráčů soupeře. Jedná se o Ricka Karsdorpa, Radju Nainggolana, Bruna Perese nebo Lorenza Pellegriniho s Maximem Gonalonsem. Zpět na lavičku se podívá Patrik Schick, který byl nominován, stejně jako Daniele De Rossi. Hosté se musí obejít bez Brignoly a zřejmě také bez Cataldiho, který není zcela fit.

Docela emotivní utkání čeká na mladého křídelníka Marca D‘Alessandra, odchovance právě AS Řím. Ten v rozhovoru pro Mediaset uvedl: "Je jasné, že pro mě AS bude vždycky znamenat něco speciálního. Strávil jsem v jeho barvách spoustu času. Nebyl jsem ale připraven na ten tlak a tak velkou pozornost, nezůstal jsem v AS kvůli vlastním chybám. Teď bych se k tomu postavil jinak. Pravda je, že teď jsem soupeř a přijedu s jasným cílem vyhrát."

Vlkům se zase tak moc nedaří, i když slova o krizi už nejsou slyšet tak často. Římský celek vyhrál za posledních deset soutěžních duelů jen dvakrát a trenér Di Francesco se musel ohánět, aby z týmu dostal víc. To se mu z velké části povedlo v minulém kole, když změnil rozestavení a díky rychlému gólu Cengize Ündera zvítězil i v oslabení nad Hellasem.

Teď přichází další soupeř, který bojuje o záchranu. Vyhovovat by mu mohlo především to, že AS má velké potíže se střelbou branek. Za deset minulých utkání nasázel jen sedm branek! Pravda ale je, že třeba proti Beneventu se jeho střelci nijak zpátky nedrželi a celkové skóre 4:0 bylo jen zlomkem šancí, které si Vlci vypracovali. Dvakrát se prosadil Edin Džeko, který hodlá zapomenout na přestupové trápení právě góly.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Gerson, Strootman - Ünder, Defrel, El Shaarawy - Džeko
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Letizia, Djimsiti, Costa, Venuti - Memushaj, Sandro, Djuričić - Guilherme, Coda, D'Alessandro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.33 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - AC Milán  (sobota 15:00)
Kdybyste hledali datum, kdy naposledy milánský velkoklub prohrál v první lize se Spalem, jednalo by se o datum, kdy asi většina z dnešních čtenářů EF nebyla na světě. V sobotu odpoledne se AC na půdu tápajícího nováčka opět dostaví.

A z jeho formy nebude mít mužstvo působící ve Ferraře žádnou velkou radost. Milánský celek se totiž naučil neprohrávat a pod vedením trenéra Gennara Gattusa spřádá opět velkolepé cíle. No dobře, to je trochu přestřelené, ale potom, co si fanoušek AC musí vytrpět každou sezonu, se aktuální trend zdá téměř zázračným.

Vlastně v mnohém připomíná současné Lazio. Od té doby, co vedení přestalo primárně kupovat drahé posily a začalo od pozice trenéra, se AC daří. Po Montellovi se na lavičku prvního týmu postavila hráčská legenda a nedávno licencovaný trenér Gennaro Gattuso a výsledky začínají pomalu nabírat na síle. Už sedm duelů v řadě AC neprohrálo a aktuálně sídlí na osmém místě Serie A.

To je samozřejmě pořád dost daleko od vysněných pohárových pozic, ale slibný základ v mužstvu je, a to včetně důvěry v trenéra i hráče navzájem. Žurnalistka Monica Colombo na adresu Gattusa řekla: "Určitě je to muž na správném místě, protože dokázal usměrnit hráče a udělat z nich fungující tým. Možná nemá tolik zkušeností jako jiná hvězdná jména, ale rychle se učí a nebojí se říkat věci na rovinu. Za tu krátkou dobu Milán určitě pozvedl," míní v rozhovoru pro Milan TV.

Naposledy se A proti Spalu postavilo v září loňského roku a zvítězilo nad svým sokem jednoduše 2:0. Jak asi každý předpokládá, vítězství ve vzájemných duelech má na kontě daleko víc právě AC. Celkem je to dvacet výher za 33 odehraných duelů. Spal nad AC vyhrál jen jednou, ale to už je hodně dávná doba. Psal se totiž červen 1957!

Ani současná forma Spalu nijak neukazuje, že by se interval šedesáti let neměl prodloužit. Za deset posledních duelů se Spal radoval z výhry jen jednou, což mu moc nadějí na záchranu nedává. A že to bylo s posledním Beneventem, to také není příliš optimistické. Spal dostal už 42 branek a obrana je jeho nejslabším místem. A to i přesto, že v bráně působí mladý talent.

Jmenuje se Alex Meret a právě on je často mužem, který drží Spal nad vodou. A jeho agent, Federico Pastorello, mu věští zářnou budoucnost. "Je skoro až neuvěřitelné, jak skvěle se zvládá prosazovat na tak vysoké úrovni i přes svůj mladý věk. Roste každým zápasem a už nyní patří mezi opory mužstva. Boj o záchranu zocelí každého člověka a já vím, že se Alex bude dál rychle zlepšovat."
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Meret - Cionek, Salamon, Felipe - Lazzari, Viviani, Kurtić, Grassi, Mattiello - Paloschi, Antenucci
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez - Biglia, Kessie, Bonaventura - Suso, Cutrone, Calhanoglu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.79 - 3.46 - 1.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Crotone - Atalanta Bergamo  (sobota 18:00)
Před třinácti lety se Crotone podařilo překvapit celek z Bergama a ještě v rámci druhé nejvyšší soutěže si s Atalantou poradilo. Serie A však k němu už tak laskavá není a v ní naopak vítězí Atalanta. A často poměrně značným rozdílem, což by ráda naplnila také nyní.

Za poslední tři vzájemné duely v rámci první ligy se Atalanta vždy radovala z výhry a ještě si v nich proti Crotone udržuje průměr tří vstřelených branek na zápas. Zvláště při posledním klání v Bergamu se domácí radovali z jasného výsledku 5:1, který domácím fandům dodal potřebný klid a hráčům rovněž. Ti pak zvládli dokonce i projít náročnou skupinou Evropské ligy a nyní se jedná o poměrně sebevědomý celek.

Tým trenéra Gasperiniho setrvává v pozicích kolem evropských pohárů a reálně hrozí zavedenějším týmům, že je vystřídá. I když Orobici trochu dochází dech a ne vždy hrají na sto procent, stále ji patří více než solidní sedmé místo s tím, že ztrácí jen dva body na šestou Sampdorii Janov. Vyloženě špatnou výchozí pozici nemají Orobici ani v poháru, kde prohráli jen o jednu branku s Juventusem a chystají se mu v odvetě ještě zatopit.

Boj na tolika frontách je další věcí, na kterou si mladý celek musí zvykat. Ale trenér Gasperini nechce Crotone podcenit přílišnými změnami v sestavě. "Hrát na hřišti Crotone není snadné pro nikoho. Je to tým, který bojuje až do posledního dechu a dokud je šance. Už v minulém ročníku jsme viděli, co umí, takže jej nesmíme podcenit. I když nás čeká Borussia, nepodceníme soupeře a budeme hrát naplno. Věřím, že si povedeme dobře, máme za sebou skvělé zápasy," míní Gasperini.

V rámci ligy už jeho hráči dvakrát udrželi čisté konto a soupeři nasázeli celkem čtyři góly. Teď budou hráči La Dea postrádat tři spoluhráče - zraněné Rizza s Gómezem a Caldarou. Obdobně je na tom také Crotone, které se snažilo vyplnit limity mimo jiné také na přestupovém trhu. Nyní se potýká pouze s absencemi zraněných Sampirisiho a Martelly. Kromě jiného jej samozřejmě trápí postavení v tabulce, protože Crotone je až sedmnácté.

Jeho náskok na poslední trojku činí pouhé tři body. A může za to také jeho útočná linie, která zatím nastřádala jen osmnáct zásahů. S kreativitou pak má Crotone pomáhat dvojice Federico Ricci a Ahmed Benali, kteří přišli v lednu. Už tři zápasy po sobě ale Crotone neprohrálo a kromě vítězství nad Hellasem si připsalo hlavně cennou remízu s Interem Milán v minulém kole. Tu chce nyní minimálně zopakovat proti dalšímu favoritovi.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ceccherini, Capuano, Pavlović - Barberis, Benali, Mandragora - Ricci, Trotta, Budimir
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Masiello, Palomino - Hateboer, Freuler, De Roon, Cristante, Spinazzola - Iličić - Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.58 - 3.54 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - SS Lazio  (sobota 20:45)
Neapol vyhrála sedm ligových zápasů v řadě a nyní si brousí zuby na další zářez. V sobotu večer na ní čeká atraktivní duel, na vlastním trávníku přivítá římské Lazio...

Domácí naposledy nezískali tři body přesně před dvěma měsíci v utkání s Fiorentinou (0:0), od té doby zvládli všechny soutěžní duely s výjimkou pohárového čtvrtfinále proti Atalantě. Po páteční předehrávce jsou v tabulce na druhém místě o dva body za Juventusem, dnešní výhra je tak případně posune zpět na zlatou příčku.

Fanoušky Neapole včera znovu vystrašil Faouzi Ghoulam. Alžírský obránce si na přelomu října a listopadu poranil kolenní vazy a nyní pomalu chystal návrat, během pátečního tréninku mu ovšem praskla čéška a musel na operaci. Nejčernější prognózy hovořily až o roce bez fotbalu, nakonec se ovšem nevyplnila a Ghoulam bude do měsíce znovu trénovat.

Nejedná se o jediný dlouhodobý zdravotní problém domácích, jelikož na marodce stále zůstává útočník Arkadiusz Milik. Stoprocentně v pořádku není ani Raúl Albiol a v uplynulých dnech měli zdravotní potíže rovněž Lorenzo Insigne, Dries Mertens a José Callejón. Chřipka se zase pokoušela o obránce Elseida Hysaje.

Zatímco Neapol drží od začátku sezony laťku hodně vysoko, Laziu se poslední dva zápasy nepovedly. Nejprve dvakrát nevyhrálo na půdě AC Milán, nejprve v lize padlo 1:2, aby si následně z prvního semifinále poháru odvezlo bezbrankovou remízu. Rozčarování pak přišlo v pondělí po domácí porážce od Janova.

Po závěrečném hvizdu byl vidět především Felipe Anderson, trenér Simone Inzaghi nebyl spokojen s přístupem ofenzivního Brazilce a došlo na hádku. Vše málem přerostlo až v potyčku, které zabránil až Lucas Leiva. Felipe Anderson byl po tomto incidentu vyřazen z prvního týmu a v sobotu večer hrát nebude.

"Raději bych teď hrál proti jinému soupeři, ale takový je zkrátka kalendář. Po prohře s Janovem došlo na spoustu řečí, na druhou stranu si sami můžeme za to, že jsou na nás kladena taková očekávání. Proto chceme vyhrát už teď," říká Inzaghi.

Lazio to na Neapol poslední dobou příliš neumí a naposledy jí porazilo v květnu 2015, v posledním kole sezony tehdy na půdě soupeře vyhrálo 4:2 a vedle tří bodů si do hlavního města odvezlo i místenku v předkole Ligy mistrů. Od té doby ovšem Neapol vyhrála čtyři z pěti utkání při skóre 15:2, naposledy římský celek smetla v září výsledkem 4:1.

"Ta prohra z prvního letošního zápasu? Utkání jsme si zanalyzovali. Odehráli jsme skvělý první poločas, pak přišla zranění a porážka. Od té doby jsme ovšem vyhráli devět utkání v řadě," upozorňuje Inzaghi.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Koulibaly, Chiriches, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Mertens, Insigne.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Caceres, De Vrij, Radu - Marusic, Parolo, Leiva, Milinkovic-Savic, Lulic - Luis Alberto - Immobile.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.58 - 4.89
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Juventus FC  (pátek 20:45)
Vskutku zajímavý zápas čeká v pátek večer na Federika Bernardeschiho. Šikovný ofenzivní hráč a v současné době člen kádru Staré dámy totiž do Turína zamířil právě z Fiorentiny, která je dnešním soupeřem Juventusu. 23letý Ital zatím nedostává v aktuální sezoně tolik příležitostí, kolik si asi před přestupem představoval, v základu šel jen do pěti zápasů Serie A a jinak chodí na hřišti vždy až v průběhu duelu coby střídající hráč. Je ale pravděpodobné, že na hřišti svého bývalého klubu se dnes objeví od první minuty.

Povedl se mu totiž poslední ligový duel. Sassuolo Juventus doma na Allianz Stadium rozdrtil vysoko 7:0 a Bernardeschi byl vidět. Připsal si přihrávky na dva góly a je pravděpodobné, že v sestavě zůstane i pro dnešní zápas - na úkor jiné letní posily "bíločerných", kterou je Brazilec Douglas Costa.

Personální změna se dá naopak očekávat ve středu zálohy. Do utkání na hřišti Violy zřejmě nezasáhne zraněný Blaise Matuide a jeho místo uprostřed pole tak zaujme klubová ikona Claudio Marchisio. Na postu pravého beku se pak dá čekat spíše Stephan Lichsteiner místo De Sciglia a na druhé straně obrany se zřejmě fanoušci Juve může těšit na Asamoaha místo Alexe Sandra.

Fiorentina se musí nutně obejít bez svého muže na pravém kraji defenzivy, jímž je Vincent Laurini. Ten si ze souboje s Boloňou odnesl zranění chodidla a do očekávaného utkání s několikanásobným mistrem nezasáhne. Nahradí ho German Pezzella, jenž je naopak trenérovi znovu k dispoziic poté, co si odpykal jednozápasový distanc.

První střetnutí obou soupeřů v této sezoně se odehrálo už v srpnu a těsné vítězstí 1:0 Juventusu na domácím hřišti zajistil Mario Mandžukič. Zda se bude favorit radovat znovu, či mu porážku z podzimní části sezony dnes Fiorentina oplatí, se uvidí už za pár hodin.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Pezzella, Milenkovic, Astori, Biraghi - Benassi, Badelj, Veretout, Gil Dias - Simeone, Chiesa
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Asamoah - Khedira, Pjanic, Marchisio - Bernardeschi, Higuain, Mandzukic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.74 - 3.46 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol23193150:1460
2.Juventus FC23192259:1559
3.SS Lazio23144558:2946
4.Inter Milán23129238:1845
5.AS Řím23135533:1744
6.UC Sampdoria23115742:3238
7.Atalanta Bergamo23106735:2736
8.AC Milán23105830:3035
9.Udinese Calcio231031036:3233
10.Turín FC23712433:2933
11.ACF Fiorentina2387833:2931
12.Bologna FC23831228:3527
13.Janov CFC23661118:2524
14.Cagliari Calcio23731322:3424
15.Chievo Verona23571121:4022
16.US Sassuolo23641314:4122
17.FC Crotone23551318:4020
18.SPAL 201323381223:4217
19.Hellas Verona23441522:4616
20.Benevento Calcio23212013:517

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (509)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Buffon, Sandro, Chiello, Bena, De Sciglio, Benta, Pjanič, Khedira, Mažňák, Higuain, Bernardesci

Reagovat
Yzemi

To je sestava co si přeješ, nebo co si myslíš, že madMax postaví?

Reagovat
smazaný uživatel

Původní z lajfskore. Ted uz je tam v obraně Lichťák a v záloze místo Bentancura Marchisio

Reagovat
Yzemi

to už je lepší

Reagovat
Yzemi

Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze sme sa nevystrieali minule kolo a padat namto bude dnes aj v utorok

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
JackDaniels.

V tomto kole nas moze Juve realne preskocit, dufam ze sa tak nestane !! Proti Laziu to sak musi byt ovela lepsi vykon ako min.tyzden. Verim ze sa hecnu a 1.miesto udrzime !!

Reagovat
olis

z mojho pohladu nemame o nic horsi tim ako Juve takze neviem preco by sme sa mali hecovat proti Laziu, take slova by boli podla mna na mieste keby ideme hrat semifinale LM proti Barcelone alebo nieco podobne. teraz to bude vsetko uz len psychike, ked sa hraci z narastajuceho tlaku neposeru tak zvladneme vsetky zapasy do konca, potom treba uhrat v Turine aspon bod a hotovo. Podla mna bude rovnako tazky tento zapas proti Laziu ako bol aj zapas proti Beneventu. Uz vsetky zapasy az do konca budu ako finale bez ohladu na supera.

Reagovat
JackDaniels.

Tak hraci Lazia s ich kvalitou a formou su schopny potrestat zo sanci, ktore Benevento dokazalo spalit. Kvalita bude na nasej strane, ale nemozes prirovnavat tento zapas k tomu minulotyzdnovemu. V tom, ze kazdy zapas je finale samozrejme suhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vítězná šňůra mě už děsí, snad neskončí v úterý v LM, dnes bych se spokojil i s remízou.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Fridgiee

Vítězství není důležité, je to jediná věc, na které záleží

Reagovat
smazaný uživatel

z remízy bych dnes tragedii nedělal, i kdyby Neapol vyhrála s Laziem, máme Neapol doma, když ji porazíme což si myslím že jo, tak vymažeme lehce i ty 3 případné body ve vzájemném zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle přemýšlí fanoušci provinčních celků. Úspěchem je pouze vítězství, remíza i porážka znamenají totéž, nehledě na rozdíl bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Nebodovat na 100% si absolutně nemůžeme dovolit... Na Tottenham teď srát, ten máme až v úterý. Teď musíme vyhrát v lize na těžkým hřišti.

Jinak Juventus musí chtít vyhrávat všechny zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jasný že tým jako Juventus musí chtít vyhrát všechny zápasy.. to tady nemusíte připomínat.Píši že kdyby náhodou byla remíza, není to vyloženě tragédie, kterou si nemůžeme dovolit.Remízu a tragedii kterou si nemůžeme dovolit by byla, kdyby bylo poslední kolo, my měli 100 bodů,Neapol 99.Potom ano remíza by byla absolutní tragedie, kterou si nemůžeme dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Asi tu táto otázka padla už viackrát,ale vedel by mi niekto poradiť dobrú stránku so zostrihmi z top líg?

Reagovat
Lech

Ja koukam na highlighty na hoofoot.com

Reagovat
Deki
Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za všetky odpovede

Reagovat
mato Kreator
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A Milán pojdme nahoru!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pipo123

Tak Anderson má vraj nejaké problémy a chcel by odísť do Brazílie, aspoň formou hosťovania. Myslím žeby to bolo dobré riešenie, do konca sezóny nech sa rozohraje a dostane do pohody

Reagovat
Largo

Přesně, hostování by mu pomohlo. Akorát nevím, jak byste lepili jeho (minimálně početní) absenci.

Reagovat
Pipo123

Je tam stále Nani, na tie dve pozície je to pretlak, na klub ako je Lazio je to až príliš luxus

Reagovat
olis

SSC Napoli: "Infortunio per Ghoulam, sospetta frattura della rotula!"

Reagovat
Largo

Začínáte mít na ty beky podobnou smůlu jako my

Reagovat
10

on si během zranění přivodí další zranění?

Reagovat
olis

on uz niekolko tyzdnom naplno trenoval a spekulovalo sa ze by mohol byt na lavicke uz proti Lipsku...

Reagovat
10

aha, to je dost smůla...trochu to začíná připomínat Zunigu, ten to měl po nový smlouvě podobný, ne?

Reagovat
olis

Zuniga sa zranil az potom ale hej, je to podobne, ak sa to zranenie potvrdi tak bude mimo do konca sezony. Tak snad ho uz daju poriadne dokopy, teraz by sa malo jednat o ine zranenie ako mal predtym ale ide o to iste koleno.

Reagovat
M11

Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Marchisio; Bernardeschi, Higuain, Mandzukic

jsem zvedavy na Bernu jak to zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se viola porve o výsledek dneska.

Reagovat
M11

To jsou penalty

Reagovat
10

Marco Guida (Pompei, 7 giugno 1981)

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

VAR konecne

Reagovat
brenk

správne

Reagovat
KillSwitch

len za to, že to je Juve tak im to prejde?

Reagovat
Benesse

presne tak

Reagovat
10

ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

To mu to trvalo, kokotovi

Reagovat
mato Kreator

Olisa jeblo

Reagovat
olis

to by si chcel ale smola

Reagovat
mato Kreator

Nie ale hned som na teba myslel

Reagovat
mato Kreator

Lichtak ma nervy

Reagovat
Furia Ceca

Může mi někdo vysvětlit, proč to nebyla penalta? Nějak se v těch nastře-nenastřelených rukách nevyznám... Za mě penalta jednoznačná.

Ale samozřejmě jsem rád, že se nekopala, byť Gigi by to určitě chytil.

Reagovat
10

ofsajd

Reagovat
Furia Ceca

Aha Každopádně Chiello zase blikanec! On má ruce za zády a ve chvíli, kdy protihráč vystřelí, je dá v malým vápně od těla!

Reagovat
KillSwitch

jaký offside? však to nedal iba pre to, že tam hráči Juve vyplakávali...keby mali náskok niekoľko bodov, tak im to nezruší

Reagovat
10

Benassi byl v ofsajdu

Reagovat
KillSwitch

a to trvá 5 minút kým sa odpíska offside?

Reagovat
10

tak pokud se nejdřív řeší u videa penalta, tak ano

Reagovat
mastakillah

Až na to, že to offside nebyl, tak jo. To by to nesměl nahrávat Sandro

Reagovat
10

viz dole, Sandro rozhodně "nenahrával"

Reagovat
smazaný uživatel

jo?

Reagovat
Benesse

Predchádzal tomu offside

Reagovat
Kaka14

Kvoli ofsajdu..... ale ze sa na to prislo az ked boli vsetci nachystani na 11....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pettirosso

Ruku na srdce, ten mic sel od Sandra :) ale ten byl imo faulovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Celá ta pětivteřinová situace od faulu, přes ofsajd až po "ruku" byla dost (tragi)komická.

Reagovat
KillSwitch

pred nedávnom sa to v zápaste Tottenhamu riešilo, že ak vlastný hráč neúmyselne prihrá protihráčovi do offsidu, tak to offside neni

Reagovat
KillSwitch

teda je...už neviem čo melem

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Kaka14

Taketo rozhodcovske zmeny sa vidia len pri zapasoch Juve, toto je komedia

Reagovat
10

bylo to správně nebo špatně rozhodnutý? já jsem tohle viděl několikrát třeba i v zápasech AC, tak nemel kraviny

Reagovat
Kaka14

To nevravim, ale ako to cele prebiehalo...minimalne kvoli tomu rozhodcovi sa oplati si pozriet tento zapas

Reagovat
10

jako třeba proti Janovu po ofsajdu proti Juve penaltu pískli, tam to nikdo neřešil, takže mi přijde lepší takovej průběh, než špatně odpískaná penalta, když už tam ten VAR je

Reagovat
Kaka14

Uz je len zahada, preco neodmavali ofside, ale prisiel nato az videorozhodca....mozno preto ze to tecoval obranca a ofajd to nemal byt

Reagovat
10

tak ještě mohl zpětně pískat faul na Sandra, prostě měl na výběr

Reagovat
Furia Ceca

No, emoce začínaj vřít naplno

Reagovat
M11

Khedira hraje?

Reagovat
10

nehraje, ale je tam

Reagovat
smazaný uživatel

S míčem se fakt ještě nepotkal

Reagovat
Pettirosso

A Higuain? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Plní svou roli "do počtu" na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravte mě jestli se pletu, ale nechytil náhodou Buffon všechny pencle, co se na něho v týhle sezoně kopali??

Reagovat
Benesse

Immobile premenil čo si spomínam

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, ten nepohyblivej mu asi dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, kopali se 3 a chytil 1.

Reagovat
smazaný uživatel

minimálně 2x jsem ho viděl chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ještě chytil s Cagliari, myslel jsem, že to chytal Polák.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám, že máš pravdu.

Reagovat
ZJEV

Co to je v te italske omg? Video? Emoce? Tlak? Rozhodci? WTF to je komedie, ale v dobrem hosi Asi na to mrknu casteji Vysvetlete mi prosim co se tam stalo? Ja si dal couda cumim na to? Nechapu!! Tak si to vratim a zase nechapu!

Reagovat
smazaný uživatel

:D inak ja som si dal tiež na cca 3 roky pauzu od Serie A, ale posledné roky sa na to dobré pozerá, baví ma rovnako ako anglická PL

Reagovat
KillSwitch

tam bol ešte predtým faulovaný hráč Juve...len tam rozhodcovia moc špekulovali, tak to nebolo zrejmé

Reagovat
smazaný uživatel

nespíš u toho tolik hulit

Reagovat
ZJEV

Ty vole a jeste marias karty mam taky rad

Reagovat
PP

a fakt sis dal jenom čouda?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví jestli má zapnutej fotbal, jestli nekouká na Sama doma

Reagovat
10

dneska si fakt přeju 1:0, v 94. minutě Fede a mega oslava pod Curva Fiesole

Reagovat
Furia Ceca

Pravej kraj Berna + Lichták očividně budí u místních sympatie

Reagovat
stuff

Reagovat
Setwo

neviem či ste slepí, ale lopta išla od Sandra... penalta mala byť.. jasné, že si museli Pjanič a spol vyplakať, aby sa nekopala

Reagovat
KillSwitch

do toho Madzukiča asi nabúrala guľa na búranie budov

Reagovat
mato Kreator

Ale koleduju si o gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, po rohu Juve málem gol Fio

Reagovat
smazaný uživatel

Guida je úplně mimo ať už je konec poločasu a dojde se zchladit do šatny. Na obě strany píská sračky.

Reagovat
10

pískal Juve na Dorii, jestli si vzpomínáš, mělo to dost podobný parametry...

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl taky výstavní zápas, ufff

Reagovat
10

to teda

Reagovat
stuff

ale na to, ze im v lete odisla cela kostra, hraju sympaticky fucik. Pioli klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor Sport1 je hodně nepokrytě antiJuve

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nepříde.. má pravdu, minimálně dva zákroky se vůbec neměly pískat a karty rozdává úplně absurdně..

Reagovat
mato Kreator

To je komedia

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle mohl jít Milenković ven. Na druhou stranu, Pipinka by měl držet hubu a začít hrát, dement.

Reagovat
10

to je jasná karta, co si dovoluje usmrkanec?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to hovorím dlho..Ale Guida je neskutočne slabý rozhodca..Nechápem prečo ho dávajú ešte pískať takéto vybičované zápasy..Veď ten chudák to nezvláda

Reagovat
10

Reagovat
Kaka14

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bude už v úterý k dispozici Dybala??

Reagovat
mato Kreator

Mozno bude aspon na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

to už měl být i dneska. A neni

Reagovat
smazaný uživatel

Od kolika je ten fotbal? Zatím dávají jen nějakou estrádu, kdo ze sebe udělá větší debila.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

stejně je prdel, jak Viola doma odchodí zápas s Veronou, dostane 1:4 a pak přijede Juve a oni hrajou jako o život...tam se může 15x vyměnit celej tým, ale tohle bude vždycky stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ty vole ten rozhodčí to je fakt výsměch, dvě udělené karty hráčům fialek, kde pokud byl faul, tak minimální. Výkon Juve je něco příšernýho teda...

Reagovat
10

Viola má 1 kartu, Juve 2

Reagovat
10

a Dias jí ještě k tomu dostal za protesty...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale bylo to dost nejasný.. ani grafika v tv nepotvrdila v podstatě nic..

Reagovat
cristiano.K.

jedna faul na Madzukiče a druhá nevím, kdo tam byl, ale to byl regulérní balon

Reagovat
ED91

Za faul na Maria karta nebola ale za následné protesty

Reagovat
10

i na poměry posledních měsíců hrajeme extrémní sračku

Reagovat
smazaný uživatel

S takhle bizarní zálohou a bez útočníka to ani jinak vypadat nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mato Kreator

Bernaaaa

Reagovat
Pettirosso

FEDEEEEE

Reagovat
M11

BERNAAAAAAAA !!!

Reagovat
brenk

BERNAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

MAMMAAAAA MIAAAAAAAAAA! FEEEEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
10

Reagovat
mato Kreator

Tak ten nema problem oslavovat

Reagovat
stuff

Reagovat
olis

dvaja kokoti jak im to spolu pristane

Reagovat
smazaný uživatel

Sportiello

Reagovat
10

na minuty má Fede v lize aktuálně 7 zápasů, bilance v nich 4+5

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně až budou všichni zdraví, tak před ním budou Cuadrado i Costa #AllegriSwag

Taková čísla nemá nikdo v lize.

Reagovat
ED91

Možno to bude tým ze Cuadrado a Costa sú stále lepší hráči ako on..

A k tej štatistike, pekne vyzerá, ale minimálne 2 z tych golov dával do prázdnej a tie asistencie sú často len posunutie lopty najbližšiemu hráčovi a nie nejaka prienikovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jedeš #AllegriSwag

Reagovat
ED91

Ohashtaguj si to ako chceš já sa snažím byť len objektívny. V konečnom dôsledku mi robí radosť že Bernardeschi sa pomaličky zabudováva do tímu, ale na základ to ešte neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, snažíš se.

Reagovat
Pettirosso

kez by uz zustal v zakladu

Reagovat
DelPiero137

Ale na Digi vraveli ze nenaplnil potencial...

Aj tak nas vzdy zachrani individualny vykon jednotlivca nez kolektivna kvalita.

Reagovat
PP

kde stál ten branař proboha??

Reagovat
Hagi79

je zajímavý, že se Berna tak radoval

Reagovat
10

ve Firenze už si víc fanoušků stejně neudělá, takže mu to je asi dost jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, my si fakt koledujeme... s tímhle výkonem dostaneme od Slepic pětku.

Reagovat
DelPiero137

Za taketo marne odkopovanie zo 16-ky ked sme pod tlakom na kohuti zomelu.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, angličani sice fotbal vymysleli, ale hrát ho neumí!

Reagovat
Furia Ceca

Věřím, že na zápasy vyřazovací fáze LM se hráči tradičně hecnou - když je liga a Coppa už očividně nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Nás fotbal nebaví od loňskýho jara, tak dlouho už hrajeme totální hovno.

Reagovat
Furia Ceca

Proti Portu, Barceloně a Monacu jsme hráli dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano. Skončili jsme v semifinále LM. Od té doby je to celé špatně.

Reagovat
stuff

Reagovat
cristiano.K.

však slepice hrajou dost podobně jako fialky. Stačí i nadále hrát ten váš autobus.

Reagovat
smazaný uživatel

Do autobusu to má daleko. Ty šance, co dneska Viola měla (dobré dvě gólové), by Kane proměnil se zavřenýma očima.

Reagovat
cristiano.K.

Do golu jste neměli nic, ani zajímavé brejky.U golu docela šílená chyba golmana. Jinak souhlas, jen tyč a jednou skočil pod nohy Gigi.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli jsme nic, ale to neznamená, že jsme hráli autobus. Vždyť se hrálo od vápna k vápnu. Věčně někdo na zemi na obou stranách. Hra sama o sobě byla šílená. Ale tohle je náš standard už kolik měsíců a pořád bodujeme. Nechápu to.

Reagovat
cristiano.K.

Viola hrála po vápno, vy jenom do půlky hřiště v první půli. Ale byl bych v klidu, tohle je způsob co bude na slepice platit.

Reagovat
olis

viac stastia jak rozumu

Reagovat
Yzemi

Khedira dnes ani nenastoupil tak ho nemůže střídat? Zase stáhne Claudia.

Reagovat
brenk

Načo sú momentálne na ihrisku 4 ofenzívni hráči?

Reagovat
Visca el barca

Já doufám, že Pipita na ms fakt nepojede.

Reagovat
smazaný uživatel

ten první dotek s míčem má dneska úplně hroznej

Reagovat
Yzemi

to je fakt magor ten Max

Reagovat
GEGE

Andersona bych bral hned...teď je navíc dostupný jak nikdy... bohužel stejně utopie...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Lazio, uhraje zítra něco??

Reagovat
Pettirosso

PUPITAAAAAAA

Reagovat
Yzemi

Reagovat
brenk

GONZALOOOO

Giorgio playmayker

Reagovat
M11

PIPITAAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Pipinka 85 minut šetřil síly na jeden moment. Dost na hraně, tím, že to nebyl ofsajd, bych si nebyl tak jistý.

Reagovat
DelPiero137

Trafil to paradne

Reagovat
10

PUPENDO GRANDE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A má stejně golů jak Dybala

Reagovat
smazaný uživatel

#Higuain [7136 minutes] becomes the 10th fastest player in history to score 50 goals for #Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Giorgio aka nahravka, klobuk dole

Reagovat
brenk

Bentancur s Costom tomu pridali veľký kľud

Reagovat
Furia Ceca

Bentancur teď trochu zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

easy win a ted slepice na víně

Reagovat
smazaný uživatel

A zase... Hrajú hovno + neodpískaná penalta pre Violu a aj tak vyhrajú S takýmto pôjdu z LM pičombleskom preč..Bol by to úplne iný zápas keby ten pajác v žltom tú jasnú penaltu aj uznal..A áno fans Juve poďte do mňa a obhajujte tento nádherný výkon Grcám už týchto výkonov tích pajácov v žltom..To presne ako v zápase v Cagliari..

Reagovat
smazaný uživatel

penalta se nepiskala kvuli predeslemu ofsajdu chlapče, jinak Vas pláš naše radost

Reagovat
smazaný uživatel

Z opakovaných záznamov bolo jasné, že lopta išla od Sandra ...Alebo ideš obhajovať, že videorozhodca taký záznam nemal?

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby byla penalta tak jeden gol dnes na body nestačil

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd to nebyl.. míč šel od Sandra

Reagovat
10

líbí se mi, jak máte všichni jasno...ale že to šlo od něj nic neznamená, podobně jako nic nemusí znamenat, že hráč zahrál rukou, pokud to nesplňuje parametry úmyslnýho zahrání, což se řeší i v těchto situacích při ofsajdu...

"Naopak když obránce míč sice tečuje nebo se od něj odrazí, ale jen nevědomě nebo instinktivně, tak se i nadále o ofsajd jedná."

https://fotbal.idnes.cz/zmeny-fotbalovych-pravidel-ofsajd-d5w-/fotbal.aspx?c=A130716_125008_fotbal_pes

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Sandro stál čelem k Benassimu a ten míč šel od placírky. Neříkám, že ta situace je absolutně jednoznačná, ale rozhodně bych se přiklonil k pokračování ve hře. Stejný je to u ruky Chielliniho. Nejdřív ji měl za zády, to bylo v pořádku, ale pak šla jednoznačně proti míči a zastavila centr do šestnáctky. Juventus mám rád a kecy o korupci a ovlivňování jsou v současnosti k smíchu. V tomhle zápase ale rozhodčí těžce tápal..

Reagovat
smazaný uživatel

Posilal sem tu situaci kamaradovi rozhodcimu, Sandro pry neumyslne hral dozadu,jednalo se tam spis o tec, pry tohle je podle vykladu ofside.Takze situace spravne odpiskana.

Reagovat
10

Simeone na hranici faulu (spíš za ní), vypíchnul míč přes nohu Sandra směrem k Benassimu, ten míč od něj šel v pádu...jak tohle chceš považovat za úmysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofasjd to nebol, ale otazka je, ci tovobec bola ruka.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita 50 gólů za juve tak ještě 40 a zaplatí svou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik dal loni v lize? Tuhle jsem o něm četl, že vždycky všude měl druhý rok lepší než ten první

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked tie vykony nie su nic moc, vyzera to tak, ze v kabine chlapci drzia za jeden koniec. Mozno to zavazi v neskorsej faze sutazi.

Reagovat
smazaný uživatel

juve vždy hraje jen to co potřebuje nic navíc, ušetřené síly se vždy projeví v posledních 3/4 soutěže

Reagovat
DelPiero137

My sme ako onoho casu Fergusonov United (post-Backhamovskej ere). Hrajeme hovno, na vyhru to nie je ale aj tak urveme 3 body. Rovnako nas neznasaju vsetci superi za ten luck. A ani sa im necudujem.

Rozdiel ze teraz ma to muzstvo ovela vacsi potencial a hraj pod svoje moznosti nez nad svoje. Max si mozna mysli ze kazdeho troli ake je Juve slabe a potom to rozbali v zavere sezony. Lenze v LM jeho favoriti uz dosiahli vrchol a znovsa sa s nimi do finale nemusi dostat. Chceto zmenu a kader nato mal od zaciatku sezony.

Reagovat
10

Od prohry na Sampdorii Juventus odehrál 16 zápasů a dostal 1 gól...to je ten luck? nebo myslíš těch předchozích 6 let?

Ten tým možná aktuálně hraje hnusně na pohled, je to fest úsporný, ale kdykoliv musí zvednout level, tak to celkem bez problémů dokazuje, v lize většinou ani nemusí, protože soupeře do šancí pouští minimálně, Viola včera měla jednu, ty předchozí zápasy soupeř neměl ani to. Pokud si pamatuješ předchozí sezony, je to v tomhle období vždycky stejný, postupně se to pak zvedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

desítko, aspon ty sis konečně uvědomil, že o půlky prosinec a leden vypadá každý rok stejně krom toho už sme navíc jednou nohou i ve finále copy

Reagovat
Furia Ceca

Mě k tomu všemu ještě dostává - pro naši současnou hru dost výmluvný - "faktor Khedira." Ten hráč je buď absolutně neviditelnej a za zápas se nepotká s míčem, nebo sází góly - nic mezitím. Nepamatuju si, že bych v životě viděl hráče, u kterýho by dlouhodobá výkonnost byla z extrému do extrému!

Reagovat
DelPiero137

Neviem ako som to mal nazvat, luck asi nie je spravny. Mne to velmi pripomina to obdobie United a vtedy som ich fakt nemal rad . Nevravim ze sme vyhrali nezasluzene ale otrasny prejav hry, miestami az zufalstvo, tri sance za zapas z toho dva goly.

Zo zbytok suhlasim a uvedomujem si setrny mod, druhe polovice sezony atd. ALE konecne mame siroky kader, moznost skusat, zvysovat uroven. Ono to opat vyzera ze sa Max spolieha na svoju uzku skupinu hracov co sa dostala do finale LM ALE nezvysuje tym kvalitu!!! Ja to stale ten isty level kvality/sily co sme uz dosiahli (aj ked mam pochyby lebo cast tych hracov isla vekom kvalitou dolu). Pochybujem ze tam zrazu supne Claudia, Bentancura, Frederica, Ruganiho, Lichtstejnera, stiahne Higuaina, Khediru A ruku a ono to zazracne zacne fungovat a porazime Real/Barcu vo finale. Pre mna je Max diletant. V lige ma priestor si piplat hracov, system, ma ovela sirsi kager ako na zaciatku a miesto toho predvadzame sracku na ktoru sa neda pozerat s cca tou istou zostavou uz niekolko rokov. A to sa casto modlime aby tam ta jedna sanca za zapas padla. Fajn staci to na ligu (aj ked teraz to mame dost nahnute, Neapol slape) ale to je pre mna myslenie ne-sampionov. Mame nato hrat lepsi futbal a rast.

Neverim v zazraky ze sa teraz postavime City, PSG, Barce a prejdeme cez nich alebo vyhrame konecne finale. Ono to vsetko vychadza prave z toho ako muzstvo hraje, co ma zazite, ako su zohrany.

Reagovat
oli9

Reagovat
Visca el barca

Juventus se dostává do té své formy, kdy prakticky neinkasuje. Proto by bylo lepší vypadnutí se Spurs. Myslím si, že by šli hodně daleko. Ale ve finále by je čekala opět prohra. Takže pro ně lepší konec v osmi.

Reagovat
smazaný uživatel

špatná teorie, naopak všichni soupeři by měli juve fandit nechť se dostanou do finále ligy mistrů pač tam je juve statisticky nejvíc prohrávající tým já co jsem zažil tak z pěti finále 4 prohry....

Reagovat
Furia Ceca

Aspoň to jedno vítezství pamatuješ... Já mám tři finále a tři prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

zase pamatuješ jedno z nejošklivějších finále mezi juve a ac

Reagovat
Furia Ceca

To jsem byl fandou Juve teprve třetí měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pamatuju 2 vítězný 1985 a pak s Ajaxem

Reagovat
Pipo123

dnes Dufam Aspon v remízu, treba to zabetónovať a uhrať na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

nic takoveho. pro dobro fotbalu napoli win

Reagovat
mojmira

Cutroooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick

Reagovat
rossoneri89

Cutroooneeeee ♥

Reagovat
rossoneri89

komentator je asi slepy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš toho na Sport1 tak je to hlavně dement a ještě si s nim dnes užijem.

Reagovat
rossoneri89

tesim sa ..... udajne za AC hra nejaky Tialhanoklu ktory pri gole hlavickoval pricom to bol iny hrac ... ale nevadi no

Reagovat
smazaný uživatel

On dost připomíná Honzu Slepičku,ale s tím byla aspoň sranda.

Reagovat
rossoneri89

tu sa ani smiat neda

Reagovat
FORZAMILAN

CU.....TRO.....NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Eldarion

Nech už je späť Conti to drevo Abate mi už pije krv viac a viac..

Reagovat
smazaný uživatel

My dostáváme tolik zbytečných karet

Reagovat
Eldarion

Kto je Hakan Ťalhanolulu

Reagovat
rossoneri89

tie kraje Abate & Rodriguez je des ....

Reagovat
rossoneri89

rozhodca naleti na kazdu chujovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff

Reagovat
SpartaOvenka

Komentátor pobavil, překřtít Cutroneho na Crotoneho

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooi

Reagovat
rossoneri89

Cutroooneeeeeeeeeeeee ♥

Reagovat
Eldarion

Cutrooo Susovi to dnes chutí. Vyslovene dnes šetríme sily na EL a ďalšie zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Suso

Reagovat
maras93

Pěkně Cutrooo Zase takovej doklepávací gol z odrazu. Ten kluk ví, kde stát.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Kraaaaaasny

Reagovat
rossoneri89

Lucas Bigliaaaaaaaaaa

Reagovat
Yanek

Cutrone dava vzpomenout na Pippa

Reagovat
maras93

Říkal jsem si uplně to samý.

Reagovat
rossoneri89

Boriniiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

AC to ctvrte misto jeste dorazi

Reagovat
Hans82

Jen to proboha ne at ta krysa Bonucci nehraje zadne evropske pohary.

Reagovat
stuff

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Yzemi

Nemáte někdo nějaký sopcast, či acestream na Atalantu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz sa ukáže ako na tom AC je ,hrajú z AS,Inter.

Reagovat
olis

NAPOLI: Reina; Hysaj, Tonelli, Koulibaly, Mario Rui; Hamsik, Jorginho, Allan; Callejon, Mertens, Insigne. All.: Sarri

LAZIO: Strakosha; Wallace, de Vrij, Radu; Marusic, Parolo, Leiva, Milinkovic, Lulic; Luis Alberto, Immobile. All.: Inzaghi.

Forza Napoli!

Reagovat
Pipo123

Kurva na tie rýchle krídla tam dá pomalého Wallace, mal tam byť Bastos či Caceres

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lazio - hodně štěstí!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC hraje srdcem my jsme byli radi za remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď se ukáže jak na tom Neapol opravdu je...

Reagovat
mastakillah

Hysaj

Reagovat
Pipo123

Hraci Neapolu za 5 min viac placu nez vsetky kluby v tomto kole...

Reagovat
Pipo123

Milinkovic hraje parádne, si tam vodí hracov Neapolu

Reagovat
smazaný uživatel

legenda Lucas už mal mať červenú

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
olis

krasa krasa, podme do nich uz konecne naplno

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se Lazio posere

Reagovat
Pipo123

Neapol pomerne neškodná, Skoda toho golu. Teraz ich to nakopne

Reagovat
10

ty brejky musíte řešit líp, to je tragédie...přitom prostoru podle očekávání spousta

Reagovat
Pipo123

Je to tak, dal by som tam Naniho, Alberto dnes nic moc.

Reagovat
Yzemi

Saviče bych opravdu rád viděl, od příští sezony, v Juve. Je fak famózní.

Reagovat
Alberto Aquilani

Lazio má pravdepodobne najlepší systém v lige. To 3-5-2 im pasuje, páči sa mi, ako sa všetci spolu pohybujú, medzi hráčmi sú malé rozostupy (zdravím Eusebia), takže vedia stále kombinovať. Vzápätí by som bol ale zvedavý na tie ich "klenoty", hlavne Luisa Alberta, niekde inde. Myslím, že ten krok dopredu, ako sa o ňom píše a v súvislosti snád so 40-50 milionmi (wtf??) by nezvládol. Inzaghi z neho, ale aj Milinkovica ci Immobileho dostáva maximum, ktor by inde nedokázali ukázať.

Reagovat
Pipo123

Milinkovic je inde vdaka sebe, tam nejde o trenera, ale o jeho kvalitu ktoru aj dnes potvrdzuje, snad este nestratil ani jednu loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Savic ma vsechny predpoklady byt totalni spicka.Sila,rychlost,technika.Naposled kdo me v Serii A takhle bil do oci byl Pogba.Uplne podobny priklad.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa paci za akeho vsevedka sa tu povazujes a pritom si totalne vymlety

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Za Savice bych vysazel balik, to je tak skvelej stredak.

Reagovat
Delsemela

Jakožto zarytý fanoušek Juve ( cca od roku 1995 ) mám i ten Neapolský styl fotbalu a úroveň jeho hry opravdu rád ,ale už jde jasně vidět, že když jde do tuhého tak se její hráči chovají jak rozmazlené děcka !!! nedej bože,když se nedaří , tímto charakterem a psychickou neodolností nemohou Scudetto vyhrát ! Protože ty simulace co předvádí Callejon s Mertensem jsou naprosto směšné ! Mertens padá při každém doteku ,kdy cítí kopačku na noze a Callejon jak kopal nožičkama, to vypadalo na poslední vydechnutí !!! , tohle je prostě hnůj ! pokud nebude za tohle dávat rozhodčí karty ,tak to bude komedie ,jinak fotbal opravdu velmi dobrý dnes , ok

Reagovat
smazaný uživatel

možná kopal nožičkama, ale Milinkovič mu nasadil pořádnou kravatu

Reagovat
Pipo123

Vdaka tomuto im ten titul nemozem dopriať. Plač od trenera, fanusikov aj hracov. Chyba tomu Morgan aby utekal cez cele ihrisko za rozhodcon

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, Hysaj môže ísť kludne na cigáro, ja som ho snád ešte nikdy nevidel s loptou.

Reagovat
10

A zrovna životní sólo

Reagovat
smazaný uživatel

Tonelli je tam dnes navic, kdyby tam nebyl nic se nedeje.Hroznej stoper

Reagovat
Mates_Matesović

Wow, Lazio vidím letos poprvý, ale Milinkovič Neskutečná kontrola balónu, škoda, že Levy by za něj těch 80-90 miliónů nikdy nedal.

Reagovat
Pettirosso

Wallace to prodal?

Reagovat
Pipo123

Radu a De vrij su istota, ale to co predvádza Bastos a Wallace je Hroza, k tomu aj Caceres hraje hrozne

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

A SS už se veze

Reagovat
Coutinho10

hezky Napoli behem 1. polocasu uz jsem si myslel, ze se pripravili o titul

Reagovat
Visca el barca

Taky jsem si to říkal

Reagovat
Coutinho10

Lazio hralo cv 1. pol. celkem zkusene a drzelo se jich i stesti, ale ted uz maj smulu

Reagovat
Visca el barca

To je dobře. Přeju titul Neapoli

Reagovat
Coutinho10

taky...chce to konecne zmenu a ne furt Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ten Wallace ja ho Nechapem, takto dojebal celu nasu snahu a dobrých 50 minut

Reagovat
smazaný uživatel

druhý poločas jak den a noc oproti prvnímu, Sarri je musel pořádně nahecovat v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo byl v šatně Maradona s koksem

Reagovat
olis

to su akcie

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozny

Reagovat
Coutinho10

luxusne to rozebrali

Reagovat
Pipo123

Odchádzame, tretia prehra, znova vykon nula bodov. Sezona je stale rozohrané vyborne, no ten optimizmus sa vytraca

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene, druhej polocas je Lazio vysliknute do naha.

Reagovat
smazaný uživatel

bál som sa dnešného zápasu, ale nakoniec to vyzerá na vcelku jasný výsledok...

Reagovat
Pipo123

Naposledy ked nas Neapol rozbil tak nam to pomohlo a potom sme vyhrávali kazde kolo. Snad to zafunguje rovnako.

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte do prdele, když jsme potřebovali vaši pomoc, tak jste se posrali!

Ted zas budete machrovat na nejaky Beneventa a Chieva

Reagovat
Pipo123

Mali ste nas porazit vo vzájomnom zapase, hlavne sa mušte spoľahnúť na seba nie na súperov :P

Reagovat
olis

provinciale

Reagovat
Pettirosso

Mozna tak mysleni jednotlivce.. o tom neco vis predpokladam

Reagovat
olis

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, cos to zase za sranec vypustil?! Juventus nikdy nepotřebuje něčí pomoc!

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se furt do každýho sereš, mindraku?!

Reagovat
Furia Ceca

Seru se maximálně tak do tebe. Občas nad tvými názory fakt žasnu. A to nemluvím ani o tom, jak odporným a arogantním způsobem věčně strháváš některý hráče, včetně našich.

Jinak mindrákem trpíš leda tak ty... Je ti skoro 50 nebo kolik a přesto máš neustálou potřebu se srát třeba do Schicka - jakmile ho tady někdo zmíní, v 90% okamžitě reaguješ, často dost nechutným způsobem. Můžeš mi vysvětlit, proč to děláš?

Máš rodinu? Děláš kariéru? Docela by mě to zajímalo. Znám tě z diskuzí docela dlouho a mám z tebe pocit, že si fanděním Juventusu kompenzuješ svůj jinak prázdnej život. I podle tvýho stylu uvažování a vyjadřování, kterej se vůbec nevyvíjí a je absolutně neměnnej, jsem okamžitě po tvý registraci poznal, že jseš S.O.B.

Reagovat
Lech

"když jsme potřebovali vaši pomoc"

Reagovat
FuckT

Treba dasie prasce za 90 mega kupit, nie tu ocakavat pomoc tych cestnejsich chovatelov.

Reagovat
Delsemela

Nepochopím jak se mohlo lazio po druhém vlastním inkasovaném golu tak posrat ? JINAK NAPOLI ZA DRUHOU PŮLI KLOBOUK ! Nej hráči Mario Rui, Allan, Callejon a parádně to rozhýbal Zielinski...nejlepší hráč na trávníku Jorginho neskutečný výkon ! ty náhry za obranu jsou opravdu famozní , na straně Lazia nechápu v základu jednoho hráče - a tím je ultra lenochod nemotora Parolo, jak toto stvoření může hrát profesionálně fotbal moc nechápu každopádně supr match a boj o titul stále otevřený ! Jsem opravdu rád,že máme konečně po letech konkurenci ,když milánské týmy a Roma bojují sami se sebou ! pokud tabulka vydrží takto i do zápasu Juve - napoli tak to bude opravdu náboj jako prase kamarád má na to 4 lístky, dal si to jako dárek k vánocům) , jedou celá rodina ( to se tam asi pomátne !)

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pokazeného záveru v Udinese. Mohli sme mať stratu 6 bodov na Lazio a už by to bolo zaujímavejšie. Každopádne ešte je veľa zápasov a keď sa potvrdí forma v 6 bodových zápasoch proti Interu a AS LM už nemusí byť len sen...

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti je smiešne? Máš pocit, že s touto formou máte šancu bodovať?

Reagovat
snuff24

Ano ..jsme sice trapní ale AC je abbdue vždy trapnější zejména v zajemném souboji.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy v lige vám víťazstvo daroval rozhodca a boli sme lepší. V poslednom meraní ste prehrali a boli sme lepší. Teraz máme formu a vy budete radi za remízu s Bolognou tak čo to meles môj?

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Fridgiee

Takže jak zase formu ztratíte, tak odsaď zas vyfičíš jak si tu nebyl od léta?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som tu len ma uz nebavilo reagovať na kokotkov...

Reagovat
Yzemi

jako sám na sebe?

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Votas

Candreva na lavici , Thohir na stadionu , tak schválně, jestli se proremízujem do LM.

FORZA INTER

Reagovat
Nuno čomes

Dneska mě mrzí jen to, ze to neuvidim kvůli Karamohovi. Záloha by mohla vypadat dobre, kdyby místo toho lempla hrál Rafinha.

Reagovat
smazaný uživatel

karamoh bude hrat namiesto candrevu. ale tak stale hra perisic brozovic vecino borja a tak.. no som zvedavy. necakam samozrejme nic

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by tam měl hrát když ne Perisic, Brozovic, Vecino a Borja?

Reagovat
smazaný uživatel

skor to bolo myslene tak, ze s tymito hracmi nemam sancu ne najeky normalny uspech. nema ale kto hrat za nich aj tak, takze je to jedno

Reagovat
snuff24

Taky nevím co furt chtějí někteří za změny situace je taková že základní sestava stojí za kokot a lavička stojí za kokoty dva...

Reagovat
smazaný uživatel

Perišič,Brožovič měli byt na lavce to jsme furt o dva hráče v sestavě min měl hrát Rafinna a Gagliardini...aspon že ten Candreva sedí......muj tip 0:1 Palacio

Reagovat
Votas

Rodrigo

Reagovat
lnterista

Rafinha asi neni ok tak ho setri na konec kdyby byl pruser

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nebudou šašci jako Perišič a Brožovič na lavce nemá smysl věřit v lepší vysledky...nejhorší na tom je že i na te lavce není nikdo až na toho Rafinhu ktery by to tam mohl trochu oživit....myslím že s tím co hrajem to nebude ani na tu evrosvskou ligu...o kterou stejně asi ani nestojíme...

Reagovat
cresposuper

Skoda, dufal som, ze to bude 4312 s Rafinhom, aj Cancelo by v tom rozostaveni viac vynikol.

Reagovat
Dejwa

Nemá prej ještě na celej zápas Rafinha.. ale Karamoh pojede tomu věřím, dnes už musíme

Reagovat
lnterista

Edereeek

Reagovat
Dejwa

Paráda

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

pískej konec už kruci

Reagovat
cresposuper

Perisica na mezzale som teda necakal

Reagovat
Votas

PADAWAN

Reagovat
smazaný uživatel

im snad jebe :D ale tak zasluzene vyrovnanie. ale je sranda ze im vobec nie je hanba

Reagovat
Deki

miranda

Reagovat
lnterista

Brozovic je hroznej

Reagovat
Pipo123

Nedokážem pochopiť ako tá trojica AS, Lazio a Inter dokáže mať tak nevyrovnané výkony, to snad v žiadnej inej lige nie je k videniu.

Reagovat
lnterista

Kvalitni soutez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Co je smiesne?

Reagovat
smazaný uživatel

ze vyhovorit sa na kvalitnu sutaz ked hraju tie timy tak ako hraju

Reagovat
sinter

Reagovat
Furia Ceca

Vždyť to byl od Interisty sarkasmus, ne?

Reagovat
Pipo123

Ale keď pozrieš na druhú súťaže tak tie kluby nemajú takú krízu, možno v Španielsku Sevilla a v Nemecku BvB. Ale aby celá tá trojica hrala také hovno, veď koľko bodov sme mali náskok na AC, Doria atd a ono to je odrazu pár bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

no je to strasne nieco.

Reagovat
Votas

náhodou my jedeme vyrovnaně v jasnejch seriích.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

brozovic dal golovu prihravku takze on uz ma na 7 zapasov odohrane

Reagovat
Inter Eterno Amore

aj minule prirhral na gól

Reagovat
oli9

proč jako Barákovi odvolali ten gol ?

Reagovat
Furia Ceca

Aby tady bylo od true czech fans, kterým je jinak Serie A u prdele, nablito.

Reagovat
lnterista

Podle me Perisic nema formu

Reagovat
smazaný uživatel

Nema ji uz dlouhonechci. Nechapu, proc nesedi. Nemel hrat uz zapas v Sassuolu

Reagovat
cresposuper

A navyse v 4312 nema co robit

Reagovat
smazaný uživatel

on to robi naschval ten perisic :)

Reagovat
mastakillah

Tak teď obrali Udine a Baráka o regulérní gól

Reagovat
oli9

přesně tak s tím videem at jdou do piči už ... co rozhodnutí to demence , mají v tom bordel akorát

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Orsolini je dobrej vepřík

Reagovat
10

Ederovi to minule s Bolognou nestačilo tyvoe, letec posranej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Co cekas od itala

Reagovat
10

a zvlášť od brazilskýho Itala

Reagovat
lnterista

a jeste k tomu fotbalista

Reagovat
10

ještě tam pak huláká na rozhodčího, se divím, že mu nedal dávno kartu...za ten poločas ho klidně mohl za ty pády do bazénu vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hraci jsou fakt hotovi. Padaji jeste predtim, nez se jich nekdo dotkne. Je to uplne trapne a kvuli tomutotomu fotbal zacinam cim dal vic nenavidet

Reagovat
lnterista

Jj clovek predtim koukne na UFC a pak tyhle buziky to je nesrovnatelny

Reagovat
smazaný uživatel

Presne Hokej ani nemusime vzpominat

Reagovat
snuff24

Reagovat
Antijuve

To duo chorvatský by měl někdo trefit sedačkou..... třeba Icardi.

Reagovat
Deki

ten problém u nás je čistě psychický. hráči si nevěří, mají hlavy dole, kazí i jednoduché věci (viz. Mirandova chyba), jeden za druhého nezabojuje, nepomůže svému spoluhráči atd. nejvíc mimo je asi Perišič. Brozovič je na přesdržku (ale to vlastně z 90% vždycky) a Éderovi nezbývá nic jinýho, než si hrát na letce, kdykoli se ocitne ve vápně.

prostě komedie lvl 99. nedivil bych se, kdyby tam Palacio fouknul ještě jeden a my se zase trapně a bezúčelně snažili o to to otočit.

Reagovat
10

Brozović mě baví, jeho totální vypatlanost v kombinaci s extrémním sebevědomím je nejlepší kombo. Něco jako Berardi a Alan z Hangoveru

Reagovat
lnterista

Souhlads je hroznej

Reagovat
Tomanatura

suverenne nejvetsi pica v interu

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu tak to sa spalletti asi nasral na mirandu fakt :) neviem co tymto striedanim chce ale dokazat

Reagovat
Votas

prý svalový zranění

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Deki

ten epic už si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím,že by SA pomohlo kdyby kluby trošku zredukovali počet jugošů.

Reagovat
10

to je kkt

Reagovat
Votas

dneska mu tu jeho kavárnu nebo co si to otevřel ti fanoušci zapálí

Reagovat
smazaný uživatel

brozovic pri striedani si celkom pekne utuzil vztahy s fanusikmi

Reagovat
smazaný uživatel

co urobil? nemozem pozerat

Reagovat
sinter

co urobil?

Reagovat
Votas

krásně si vytleskal stadion, kterej ho vypískával na čtyři doby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

KARAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHH

Candrevo di do prdeleeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

goool

Reagovat
Deki

Candrevo, ahoj....

Reagovat
lnterista

Rafinha je vybornej

Reagovat
10

užívej si fotbalistu, než ho zkurvíte

Reagovat
lnterista

Jina planeta

Reagovat
smazaný uživatel

Toto co ukazal Karamoh neukazali Candreva s Perisicem dohromady za celou sezonu doufam že to Spalleti vidi a necha ty dva šašky do konce sezony na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

co no tak????však Perišič se současnýma vykonama je vysměch všem hráčum na lavičce Brožovič to same....aspon ten Candreva seděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto co ukazal Karamoh neukazali Candreva s Perisicem dohromady za celou sezonu

Co to je za blbost?

Reagovat
Fridgiee

Tak třeba Candreva gól tuhle sezónu ještě nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou oba naprosto k smíchu Perišič je naprosty pruměr hráč nic víc....a ted to dokazuje 10 zápasu po sobě....dokud nebude mít Spalletti koule na to ho posadit tak se ani neprobudí ze spaní.....Karamoh dnes ukazal to co potřebujem sebevědomí vzít mič narazit si uvolnit se vystřelit 1 na 1 .....to Candreva neumí vubec a Perišič umí jen tu jeho čitelnou kolobežku prostě mě dnes Karamoh i Rafinha mile prekvapily tak doufam že je nebude dusit na lavce na ukor pruměru.

Reagovat
smazaný uživatel

perisic aj candreva hrali velmi dobre ked sa darilo interu, to zas nemozes popriet

Reagovat
Inter Fan

Presne tak prvu polku sezony nas tahal perisic icardi o to pokoj. Ked sa nedalo inak Candevovi vysiel aspon 1 centre na Icardiho a on to tam zakoncil. Ale druhu polku 0 bodov. Ked ale nezahras 8 zapasov po sebe absolutne nic tak sa musis posadit. To je zaklad aby hrac citil tlak z lavicky ze ked sa nebude snazit tak proste je tam niekto kto bue hravat namiesto neho ale u nas moc alternativ na kridla nemame ale Karamoah ukazal ze nieco vnom je.

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se... reakci máš dole

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude remiza, tak dufam, ze toho špagetiho už vyhodia

Reagovat
Deki

Lopez bude tak na úrovni Ranocchii, ale nic lepšího čekat nešlo

Reagovat
snuff24

Celej Juventus i s AC dohromady je m mnohem sympatičtější než lidskej odpad jménem Brožovič to je fakt nemožná píča.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se i u jeho přestupu říkalo že moc intelektu nepbral.

Reagovat
smazaný uživatel

Take odhodlanie a bojovnost ako ma Rafinha, klobuk dolu. nabuduce ho snad postavime od 80 minuty, grcam

Reagovat
Rip

Palacio neser!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten plesaty dochodca v strede ihriska je vysmech

Reagovat
Alberto Aquilani

len som prepínal a nezachytil, tú ruku... po VARe ju vôbec neodpískal, či odpískali len priamy kop? Len sa pýtam kvôli pipovi, lebo kvôli úplne rovnakej ruke tu minule tyzden vyplakával... nehovorím, že ju mali teraz proti Interu zapískať, práve naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

vobec

Reagovat
Pipo123

Teraz myslíš akú ruku kvôli ktorej som plakal ? Gól Crutoneho ?

Reagovat
Alberto Aquilani

čo vám "neodpískali" penaltu. Jak to niekto od vás narval myslím do Falqueho.

Reagovat
Pipo123

Tak já som stále toho názoru že by sa mala pískať.

Reagovat
lnterista

Spaletti to nezvlada

Reagovat
Kixi Syhimour

Inter

Reagovat
Coutinho10

dulezity 3 body...snad uz ta LM u nich vyjde

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě měl jít ven i Valero...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že ne ale kdyz hrají tužku maji sedět a ne je tam cpat za každou cenu....vím že na te lavce moc alternativ neni a už vubec ne kvalita ale to co někteří háči předvadejí je na tribunu a ne na základ v Interu budme radi dnes za 3 body snad je to proberu trochu.

Reagovat
Coutinho10

Schick aspon na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel by som vidiet Defrela cely zapas na hrote, ale Di Francesco

Reagovat
Largo

Defrel minule ukázal, že může bejt přínosem. Určitě ho do hry pošle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeka mal nechat sedet a Defrel zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Gerson spomaleny film, co ukaze?

Reagovat
Largo

To si děláte legraci!!!!!!

Reagovat
Coutinho10

wow wow Beneveneeentoo

Reagovat
smazaný uživatel

, ked uz Benevento nam da doma gol, tak to uz je v pici

Reagovat
Bily

Ten Řím je v prdeli už po 8 minutách pořád jedou stejnou hru, na kterou se nedá koukat už pár měsíců, asi je opravdu něco špatně v přístupu kouče

Reagovat
Largo

Tohle není vina jen Di Francesca...

Reagovat
Bily

Jj, není jenom jeho, ale jak již bylo řečeno, hrajou pořád ten samý systém, na který se nedá koukat a hlavně nemá výsledky...

Na druhou stranu máme tuším druhý nejvyšší počet trefených tyčí v serii A, nějaká teč či prostě to propálit už by se mohlo povést...

Reagovat
Largo

A nejčastějc střílíme...jen nepřesně

Reagovat
Largo

A systém právě nedávno změnil, přešel na systém, kterej mu umožňujou hráči a kterej AS zná. 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Uz druhy zapas hra 4 - 2 - 3 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne dobry center

Reagovat
smazaný uživatel

Sebec vyjebany

Reagovat
Coutinho10

AS hezky zaver pro divaky, ale ti stejne piskaj

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto z hracov nerozmysla, sprosti su jak tago. Stroje, ktore robia stale ten isty ukon

Reagovat
smazaný uživatel

Gerson je talent, ale do bananovej ligy niekde v Mozambiku. Toto su tie prijebane nakupy

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa práve Gerson ľúbi, vždy ma pokojnu rozohrávku. Dnes mu ale nejde.

Reagovat
Largo

On je vždy až moc "pokojnej"

Reagovat
smazaný uživatel

Pokojnu smerom dozadu. Boji sa hrat a vsetko robi pomaly

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne Defrel na kridlo . Di Francesco odstup sam prosim, lebo si rovnako prijebany ako ti pred tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pod hrot ho dal, beriem spät

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bola parada Under, Dzeko skoro prestrelil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Alberto Aquilani

Iturbík sa nám dobre rozohral

Reagovat
REPLIKATOR

Under forma

Reagovat
smazaný uživatel

Kritika zabrala

Reagovat
Largo

ünder fakt lepší každým zápasem. Dneska nemám na jeho adresu nic negativního, samý pozitiva. Na to, že mu je 20, tak nás docela táhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by presvedčiť aj Strootmana s Dzekem ti sú horší od zápasu k zápasu

Reagovat
REPLIKATOR

Under > Schick

Reagovat
Largo

CENGIZ!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Under . 20 rocne decko o triedu lepsie ako vsetci dokopy. Snado to nie je len vykrik do tmy

Reagovat
Alberto Aquilani

Rimskyvlk28.01.2018 20:41#

Under zase v zaklade . Antonucci urobil za 15 minut viac ako henten jebo za vsetky zapasy dokopy. Jebat taketo "talenty"

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

. Samozrejme ty debilko, vtedy jasne. Jedna lastovicka leto nerobi. Ale tak milovnik Iturbeho evidentne onanuje

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

A komplexy evidentne nepolavuju. Dufam, ze mas vsetky moje vyroky pekne uschovane, aby si ich v spravnej chvili vytiahol. A daj sem aj ten tvoj vcerajsi bonmot ako ma Lazio najlepsie prepracovany system

Reagovat
Alberto Aquilani

ja som niekde napísal, že Lázio ten zápas vyhrá? Keď má niekto najlepšie prepracovaný systém to neznamená, že je najlepší a najsilnejší tím. Lazio má priemerný káder, čo som tu už viackrát písal.

Na konverzáciu s tebou totižto bohate stačí ctrl+c a ctrl+v

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, sak vysvetli si to po svojom, aby si bol spokojny sam so sebou . Ved aj jebat take talenty znamena, ze on nie je na zahodenie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak a pokopiruj tu aj svoje mudrosti, ako minule. Len tych nespravnych bude 90 %

Reagovat
smazaný uživatel

Keď má niekto najlepšie prepracovaný systém to neznamená, že je najlepší a najsilnejší tím. To je perla nadovsetko

Reagovat
Alberto Aquilani

čo na tom nechápeš? Majú dobrý systém hry, ale priemerných hráčov... my sme presný opak. Futbal vôbec nehráme, ale zachraňuje to individuálna kvalita hráčov, z ktorých tu vždy každé kolo aspoň 1 vyfackuješ, aby si už o 2 týždne písal niečo iné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som myslel, ze ked ma niekto najlepsie prepracovany system, tak musi byt aj najlepsi. A oni kotuhy jedny maju iba priemernych hracov, co kurvia najlepsi system v lige. Ccc, toto si ty predstav. Zase som o nieco mudrejsi. Ale tak samozrejme tvoju intelektualnu uroven nedosahujem

Reagovat
Alberto Aquilani

dobre, Forreste

Reagovat
smazaný uživatel

si moja inspiracia

Reagovat
10

vy dva kokoti jste se dlouho hledali

Reagovat
Alberto Aquilani

pridaj sa k nám a budeme nezastaviteľní

Reagovat
10

něco jako Power Rangers?

Reagovat
Alberto Aquilani

jo, ešte niekoho vezmeme do party

Reagovat
Frantszek

co se škádlívá...

Reagovat
Pipo123

Ty nas strasne zhadzujes, robis ako keby AS malo individuálnu kvalitu daleko pred Laziom, pritom tam mate par dôchodcov co to najlepsie odohrali v druhych kluboch a 30rocneho Radju co vam uz nebude vecne zachraňovať body ako po minule sezony. Ako rad by som pocul kde je u vas ta individuálna kvalita, mi pride ze ta hra stoji na tom co predvedie Allison, manolas a prave Radja. No hate

Reagovat
Alberto Aquilani

Mna už toto s tebou strašne nebaví, furt si ideš to isté a vkuse máš potrebu mi toto písať, veci o tom, ako má Lázio po rokoch vyrovnaný a široký káder, ktorý je dokonca na papieri na úrovni AS. Ved fajn, máš svoj rozum, je to tvoj názor, ja ti ho neberiem. Môj názor je, že ten váš tím hrá proste hrozne moc nad svoje možnosti a väčšinu hráčov tam robí Inzaghi. Napríklad taký Alberto, z ktorého tu tečieš je Ljajic 2. O akých dôchodcov je reč? Kolarov hrá nad očakávanie a nijakého iného "dôchodcu", ktorý by si to najlepšie odohral v nejakom inom klube tam nevidím. Tento Rím je práveže na papieri jeden z najsilnejších čo pamätám, máš tam veľa talentu a osu tímu v najlepších rokoch. Že to Di Francesco s nimi nevie je už druhá vec.

Reagovat
Pipo123

Já netvrdím že Lazio je nejak ohromne silné, maximum je boj o LM, ten team na viac nemá, aj tá LM je asi moc. No tak isto neviem či AS má na viac ako to čo hraje momentálne, už minulú sezónu ste mali zápasy kedy ste hrali strašné hovno a zachranoval to Radja kedy mal životnú formu a dokázal tie zápasy vyhrať sám. Jasne trénera máte na prd, ale od koho by si čakal že bude hrať lepšie? Obrana funguje a smerom dopredu mi príde že to stojí len na tom čo vymyslí práve Radja a Perotti, tiež u vás nevidím nejakú individuálnu osobnosť ktorá by ten team ťahala aj keď sa nedarí, to bol po minulé roky práve Radja, či to bol fakto Spal netuším. K tomu talentu? Já mám práve pocit že tam toho talentu moc nemáte, Pellegrini bude šupa ak sa vyhraje, Gerson mal pár zábleskov, Under ma zatiaľ nepresvedčil, Schick je kapitola sama o sebe.

Páči sa mi ako tu ideš hate na MIlinkoviča a dokážeš napísať že ho spravil len Inzaghi, pritom Milinkovič v 22 rokoch ukazuje obrovskú kvalitu, jo súhlasím Alberta robí Inzaghi, ale ty nedokážeš v Laziu uznať nikoho, už vôbec nie pripustiť žeby niekto mal kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

To kedy sme dostali druhy. 2 goly od Beneventa

Reagovat
REPLIKATOR

Sagna

Reagovat
Coutinho10

hezky gesto od Dzeka ale taky ten mic mohl dat Patrikovi

Reagovat
smazaný uživatel

To nebolo gesto, ale strach, ze kopne na tribunu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Largo

Defrel toho předved víc. Zasloužil si to.

Reagovat
Coutinho10

to sice jo, ale Patrik by to taky potřeboval....tak snad někdy příště

Reagovat
Frantszek

Potřebovali by to oba. A Džeko mazácky volil menší zlo pro něj.

Reagovat
Coutinho10

to je fakt no

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledok je pekný... Ale na tu hru sa stehne nedá koukat pane trenere EDF

Reagovat
Largo

Neházel bych to jen na trenéra. Za ty fatální chyby vzadu nemůže on. Ani za to, že mu chybí Nainggolan, Karsdorp, DDR nebo Pellegrini a musí tam hrát nefunkční duo Gerson - Strootman.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze nemoze. Ale za to, ze Dzeko hra neustale v zaklade, moze len on

Reagovat
smazaný uživatel

I tak som cakal Schicka od zacatku. Na tu hru sa nedalo kukat - keď budu toto predvádzat s Doneckem skončíme zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Chces, aby Schick opät mesiac marodil?

Reagovat
Largo

Schick od zacatku ale nebyl pripravenej. Obdobne jako DDR.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele