Serie A - preview 2. kola

26.08.2017, 09:21, aktualizováno 27.08.2017, 09:19
Previews
Pořádná porce sedmi utkání čeká na nadšence do italské nejvyšší soutěže. V rámci předstrčeného zápasu se představí hráči turínského FC a Sassuola, zbytek programu vykopává od 20:45. Tehdy například AC Milán začne svádět souboj s Cagliari, Neapol bude válčit s Atalantou a Fiorentina si to bude rozdávat se Sampdorií...
Turín FC - US Sassuolo  (neděle 18:00)
Turínské FC se na domácím stadionu utká o další body a rádo by konečně bralo všechny tři. V prvním kole nepředvedlo zrovna dobrý výkon a nyní by si proti Sassuolu rádo zlepšilo reputaci. Hosté zase konečně chtějí prolomit střeleckou smůlu.

Sassuolo nastupuje novou éru. Éru bez opor jako Lorenzo Pellegrini či útočník Grégoire Defrel. Největší ztráta je ale především trenér Eusebio Di Francesco, který si v Sassuolu udělal solidní reputaci, dostal mladý tým až do evropských pohárů a nyní chtěl jít za klubem svého srdce. Od nové sezony spolu se dvěma prve jmenovanými chce vytvořit novou éru v AS Řím. Sassuolo muselo rychle najít náhradu.

Tou se stal ambiciózní trenér Perugie Cristian Bucchi, který má před sebou velmi těžký úkol. Najít ty správné hráče, pokračovat v trendu nastaveném společností a ještě produkovat kvalitní fotbal. V prvním kole jen remizoval bez branek s Janovem a je jasné, že bude potřebovat ještě čas, než najde správnou řeč se svými podřízenými. Do utkání s Turínem vstoupí bez Dell'Orca s Marsonem.

Jedním z opor je i nadále Domenico Berardi, který nedávno prodloužil smlouvu. A věří, že si vybral správně: "Tohle je klub, kterému hodně dlužím. Prodloužení smlouvy je jedním z kroků, kterými mu můžu pomoci a splatit mu jeho důvěru. Krom toho se zde cítím výborně a věřím, že po sportovní i lidské stránce se zde budu nadále vyvíjet. Teď nás čeká Turín a to bude hodně nebezpečný soupeř."

Ani Turín nebude zcela kompletní, protože trenér Siniša Mihajlović postrádá trio Baselli, Valdifiori a Boye. Srbský stratég dobře ví, že cíle jsou vysoko nastavené a chce je dodržet. "Máme před sebou vynikající rok. Podařilo se nám udržet klíčové hráče a ještě není konec přestupů, takže máme čas i na posily. Jsem ale maximálně spokojen a věřím, že se brzy sehrajeme," přemýšlí zkušený trenér.

Nyní čeká Býky návštěva ze Sassuola, která se umí vzepnout k velmi dobrým výkonům a už dokázala potrápit nejednoho velikána. Býci hodně sází na schopnosti své největší hvězdy, mladého střelce Andrey Belottiho. O toho má po celé léto zájem mnoho velkoklubů, ale vychytralí obchodníci v čele turínského celku nechtějí o prodeji Belottiho ani slyšet.

A dobře vědí, proč se zdráhají. Kdykoli je Belotti na hřišti, hrozí buď svou schopností výběru nejlepšího místa, velkým tahem na branku či technikou. Zároveň se nejedná o nějakého bijce do vápna, ale Belotti se mnohokrát ukázal jako schopný asistent. Poradí si domácí Býci s odhodlaným a motivovaným celkem alespoň remízou, nebo oslaví Sassuolo první tři body?
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Zappacosta, N'Koulou, Moretti, Molinaro - Rincon, Obi - Iago Falque, Ljajić, Berenguer - Belotti
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Sensi, Magnanelli, Duncan - Berardi, Falcinelli, Politano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 4.05 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - SS Lazio  (neděle 20:45)
Chievo Verona se ve druhém kole postaví římskému Laziu a ačkoli by se mohlo zdát, kdo je jasným favoritem, situace je trochu komplikovanější. Za posledních devět vzájemných střetů totiž oba soupeři třikrát vyhráli a třikrát se body dělily, takže se jedná o hodně vyrovnané statistiky.

Chievo začalo svou pouť novou sezonou ve svém tradičním stylu, tedy výhrou. Obecně to tak v případě Chieva bývá, že v prvních zápasech se vše daří a tým sídlí na prvních místech tabulky. Než mu dojde dech. Letošní sezona začala stejně, protože Mussi Volanti dokázali vyzrát na domácí Udinese. Jako první se prosadil Roberto Inglese a na srovnávací trefu Cyrila Théréaua odpověděl vítěznou brankou Valter Birsa.

První tři body jsou doma a veronské Chievo bude chtít napodobit svou hladovost i jednoduchou hru také v dalším kole. V něm jej čeká Lazio a ačkoli by římský celek mohl být vnímán jako jasný favorit, tak posledních devět duelů v Serii A hovoří o vzácně vyrovnané statistice. Do hry proti římskému týmu se nebude moci postavit zraněné duo Meggiorini a Gaudino.

Velkou oporou Chieva by měl být opět střílející veterán Sergio Pellissier, který v rozhovoru s médii zmínil: "Vnímám náš start do ročníku velmi pozitivně, ale důležité je, abychom naše tempo dokázali udržet co možná nejdéle. Víme, že se o nás mluví jako o ryze defenzivním týmu, ale chceme hrát také atraktivní fotbal. A k tomu patří držení míče, bez kterého se žádný tým zkrátka neobejde."

Lazio nedokázalo navázat na své představení z italského Superpoháru, v němž si poradilo s Juventusem Turín. Dost možná ještě s povznášející náladou se vrhlo do prvního utkání proti nováčkovi a nakonec mohlo být rádo za remízu. Spal se totiž nenechal zahnat do kouta a hodně odvážně útočil. Bezbranková remíza byla pro tým z Věčného města velkou ztrátou a zklamáním.

Trenér Inzaghi žádal docela dlouho útočníka, zvláště v případě, že nakonec odejde křídelník Keita Balde Diao. A Igli Tare mu dost možná vyhoví, protože sám říká: "Samozřejmě vnímáme možnosti a očekávání, která na nás kladou fanoušci. Chceme být konkurenceschopní a uvažujeme nad nákupem dalších ofenzivních hráčů. Přijdou ale jen v případě, že nám opravdu pomohou. Nebudeme nakupovat jen proto, že můžeme."

Lazio nemá zrovna potřebu kupovat nové hráče, protože se mu snad kromě obránce Hoedta povedlo udržet všechny opory. Zároveň se mu daří zapracovávat do hry mladíky s velkým potenciálem, jako například Murgiu, Lombardiho nebo Rossiho. Zbývá vyřešit spor s Keitou a uvolněné místo po Hoedtovi. Nejprve se ale Inzaghi a spol. soustředí jen na nebezpečné Chievo Verona.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Gamberini, Dainelli, Gobbi - Castro, Radovanović, Hetemaj - Birsa - Inglese, Pucciarelli
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, de Vrij, Radu - Basta, Parolo, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulić - Milinković-Savić - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.95 - 3.50 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Crotone - Hellas Verona  (neděle 20:45)
Crotone na domácí půdě hostí Hellas v souboji dvou týmů, které v prvním kole nestačily na slavnější soupeře. Tento souboj bude pro oba velmi důležitý, neboť jsou oba vlastně od počátku pasováni do role sestupujícího.

Crotone v minulém ročníku horko těžko zvládlo vybojovat záchranu a do poslední chvíle mělo velké potíže. O to větší oslavy se pak ve městě konaly. Teď je ale čas na nový zápas, novou výzvu. Aby se podobné nervy neopakovaly, vedení klubu bylo na přestupovém poli hodně aktivní. Tým posílili hráči jako Cabrera, Budimir, Ajeti, Trotta, Izco či Mandragora.

První kolo se Crotone moc nepovedlo. Před vlastními diváky dostalo hned na úvod velmi silného soupeře, kterým byl AC Milán. A utkání proti znovuzrozenému celku začalo hodně špatně, neboť již v 5. minutě se z penalty trefil Franck Kessié a ihned následovala trefa mladíka Patricka Crutoneho. V pětadvacáté minutě si další gól připsal útočník Suso a debakl Crotone byl dokonán.

Trenér Davide Nicola je odhodlán využít na maximum šanci na revanš proti Hellasu. "První kolo jsme nezvládli, ale nechceme házet flintu do žita. Hráli jsme proti AC Milán a ten kvalitativní rozdíl musí být znát. Nyní máme šanci naše fanoušky potěšit a tvrdě trénujeme na zlepšení naší pozice. Hellas bude zajímavým soupeřem, který bude stejně jako my bojovat o každý bod. Musíme využít každou příležitost," prohlašuje Nicola.

Hellas Verona se vrací do první ligy a jeho fanoušci se mohou těšit na veronské derby. Do té doby by už Hellas rád nasbíral co nejvíc bodů a Crotone by pro něj mohlo být zajímavým odrazovým můstkem. Hellas už ochutnal drsnou realitu první ligy, protože hned na úvod dostal Neapol. Brankář Nicolas lovil ze své sítě míč hned třikrát, přičemž poprvé jej překonal vlastní spoluhráč Souprayen. Hellas dohrával v početní převaze po vyloučení Hysaje a z následné penalty skóroval Pazzini. Na něj bude Hellas spoléhat také v dost možná klíčovém utkání podzimu.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ajeti, Cabrera, Martella - Rohden, Mandragora, Barberis, Stoian - Trotta, Budimir
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nicolas - Romulo, Caceres, Heurtaux, Souprayen - Zuculini B., Buchel, Bessa - Cerci, Pazzini, Verde
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.24 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
Sampdoria jede do toskánské metropole, kde sídlí její oblíbený soupeř. Proti žádnému týmu v Serii A totiž nenastřílela takové množství branek jako proti Fiorentině. Teď se pokouší navázat na první kolo, přičemž domácí Fialky na něj naopak chtějí co nejrychleji zapomenout.

130. To je číslovka označující počet branek, které za dlouhou historii vzájemných duelů vstřelila janovská Doria do sítě Fialek. Proti nikomu jinému v první lize se jí něco podobného nepodařilo. A je jasné, že i nyní má ambice vyhrát pomocí atraktivního představení. Klub prezidenta Massima Ferrera stále řeší kauzu kolem Patrika Schicka, ale i bez něj má solidní ofenzivní potenciál.

V kádru je nestárnoucí útočník Fabio Qaugliarella, autor dosud dvou branek. Dále mu sekundujíc mladíci Gianluca Caprari a Dawid Kownacki a do ofenzívy se často zapojují také Verre, Praet nebo novic Gaston Ramírez. První utkání letošního ročníku Sampdorii nakonec vyšlo, i když se s Beneventem dost natrápila. Pomocí dvou branek Fabia Quagliarelly ale nakonec otočila zápas a bere tři body.

Ty jsou pro tým trenéra Marca Giampaola dost důležité, jak sám trenér uznává. "Neodehráli jsme ideálně začátek hry a museli jsme dotahovat. Nakonec jsme ale zabrali a získali tři body, což nám může hodně pomoci po stránce psychické připravenosti. Musíme začít lépe kombinovat a zpevnit obranu. V tom by nám měli pomoci i nové posily. Víme, že Fiorentina bude doma velmi silná," dodal trenér Giampaolo.

Trenér Giampaolo řídí tým, který se téměř neustále mění, což pro něj není snadné. Navíc výlet do Florencie vynechají Viviano a Dodò. Sampdoria se nemusí obávat jen jednoho hráče, protože mimo hru zůstává zraněný Riccardo Saponara. Jinak má trenér Stefano Pioli k dispozici kompletní tým, třebaže ani jemu se nevyhnuly závažné přesuny. Odešly opory jako Valero, Kalinić nebo Vecino s Gonzalem.

Noví hráči ale rozhodně mohou vytvořit pod Pioliho vedením dobrý kádr s množstvím talentu. Mezi nové opory by mohl patřit například záložník Jordan Veretout, který v rozhovoru pro L'Equipe zmínil: "Měl jsem nějaké kontakty z jiných týmů z mnoha lig, ale rozhodl jsem se pro Fiorentinu. Je to krásné město a tradiční klub. Teď prochází velkou změnou a pro mě je ctí být součástí té přeměny."

Změny byly na Fialkách hodně znát a v prvním kole měla tu smůlu, že narazila na znovuzrozený tým trenéra Luciana Spallettiho. Toskánský trenér a rodák z Certalda má k Fiorentině zvláštní vztah, ale to mu nijak nebránilo, aby jeho noví svěřenci roztrhali Fialky třemi góly. Dva zásahy si připsal kapitán Mauro Icardi a jedním jej podpořil křídelník Ivan Perišić. Dokáží se Fialky z porážky oklepat?
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Gaspar, Pezzella, Astori, Olivera - Badelj, Veretout - Chiesa, Benassi, Eysseric - Simeone
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sala, Silvestre, Regini, Pavlović - Barreto, Torreira, Praet - Ramirez - Quagliarella, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.95 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Cagliari Calcio  (neděle 20:45)
Znovuvzkřísený gigant? AC Milán se poprvé v lize představí doma a nic jiného než vítězství se od něho neočekává. Rossoneri zatím ve všech soutěžních utkání předvedli dominantní výkon, aniž by přitom vůbec inkasovali.

AC dosud sehrálo pět soutěžních zápasů, z toho čtyřikrát se představilo na pohárové scéně v předkolech Evropské ligy. A celková bilance? Pět výher, třináct nastřílených branek a žádná inkasovaná. Milán si zajistil návrat do skupin evropských pohárů ve velkém stylu a ve stejně dominantní jízdě hodlá pokračovat i v Serii A. Ještě zmiňme, že ve skupině D se milánští utkají s Austrií Vídeň, AEK Athény a NK Rijekou.

V úvodním kole se Montellovi svěřenci představili na půdě Crotone a byla z toho jednoznačná záležitost i proto, že hned v prvních minutách byl vyloučen domácí Federico Ceccherini. Těžší soupeři však budou teprve následovat a při vší úctě k nim ještě nepatří Cagliari, byť loni dokázalo Milán v závěrečném kole 2:1 porazit.

Sardiňané nebudou mít na San Siru pochopitelně vůbec co ztratit. Bohužel pro Rastelliho tým je počáteční los Serie A hodně krutý, už v prvním kole totiž neuspěl na půdě mistrovského Juventusu. Cílem Rossoblu zůstává bezpečná záchrana.

Rossoneri nepomohou zraněný Lucas Bíglia i další, řekněme, klasičtí marodi jako Bonaventura a Montolivo. Kompletní nebudou ani ostrované, kterým schází dvojice Melchiorri, Rafael.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Conti, Musacchio, Bonucci, Rodríguez - Kessié, Locatelli, Calhanoglu - Suso, André Silva, Borini
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Padoin, Andreolli, Pisacane, Capuano - Ionita, Cigarini, Barella - Joao Pedro - Sau, Čop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.75 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Atalanta Bergamo  (neděle 20:45)
Souboj dvou pohárových účastníků uvidí stadion San Paolo v Neapoli. Domácí SSC se střetnou s Atalantou Bergamo, která v minulém kole těsně podlehla Římu.

Oba celky mají za sebou úspěšný týden. Neapol zvládla bez problému i odvetu předkola Ligy mistrů proti Nice a zcela zaslouženě se dostala do základních skupin Ligy mistrů. "Liga mistrů je pro tento tým tím nejlepším oceněním. V minulé sezoně jsme udělali 86 bodů a i pro hru, kterou jsme hráli, jsme si tuto soutěž zasloužili hrát," nechal se slyšet trenér Maurizio Sarri. Neapol se ve skupině utká se Šachtarem, Manchesterem City a Feyenoordem.

Partenopei začali dobře i ligovou soutěž a hned v prvním kole přehráli Hellas 3:1. Podle mnohých bookmakerů jsou po Juventusu hlavním kandidátem na Scudetto, ale až zápasy s nejtěžšími skutečně ukáží, jak na tom Neapol je. Ve druhém kole se svěřenci trenéra Sarriho utkají s Atalantou, se kterou loni obě utkání převapivě prohráli.

Los základních skupin evropského poháru si prožila i Atalanta, pro kterou to bylo po dlouhých 26 letech. Orobici se postupně utkají s Lyonem, Evertonem a kyperským Apollonem Limassol. "Byl to těžký los, ale jsme pyšní a hrdí, že jsme toho mohli být součástí. Čeká nás spoustu důležitých zápasů, proti silným týmům, ale to je pro růst klubu důležité. Návrat Atalanty do pohárové Evropy po 26 letech je pro nás zdrojem hrdosti," okomentoval páteční los Evropské ligy prezident Antonio Percassi.

Bergamaschi před týdnem nestačili na AS Řím, a tak se pokusí získat body jinde. Jenomže také druhý soupeř je účastníkem Ligy mistrů, Neapol má navíc vzhledem k loňské sezoně Atalantě co vracet.

Maurizio Sarri bude postrádat jen obránce Hysaje a jeho protějšek Gian Pier Gasperini má dokonce celý kádr pohromadě.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Zielinski, Jorginho, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Palomino, Masiello - Hateboer, Cristante, Freuler, Gosens - Kurtič - Gómez, Petanga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.00 - 8.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - Udinese Calcio  (neděle 20:45)
Poprvé v Serii A před vlastními fanoušky se představí celek z Ferrary, známý pod názvem SPAL 2013. Svěřenci trenéra Sempliciho dokázali v úvodním kole obrat o body Lazio Řím a troufají si i na Udinese. To naopak v prvním kole prohrálo.

SPAL se hned při své premiéře mezi italskou elitou vytáhlo a z Olympijského stadionu v Římě si přivezlo velmi cenný bod. Předvedená hra možná trochu skřípala, nicméně co je doma, to se počítá, zvláště proti čerstvému držiteli italského Superpoháru. Sempliciho svěřenci však zůstávají nohama na zemi a úspěch z Říma chtějí potvrdit před vlastními fanoušky, kteří už se nemohou prvního zápasu na vlastním stadionu dočkat.

Zatímco domácí v prvním kole překvapili, hosté zklamali. Udinese si proti Chievu představovalo jiný výsledek než porážku 1:2. Zebry tím v podstatě navázaly na závěr loňské sezony a sérii prvoligových zápasů bez výhry natáhly už na šest kol.

A přerušit tuto šňůru nebude nic jednoduchého, byť se tak na první pohled může zdát. Celek z Ferrary předvedl proti Laziu bojovný výkon a minimálně stejně si hodlá počínat i proti Udinese. Půjde o vůbec první střetnutí těchto dvou celků.

Domácí se budou muset obejít bez Felipeho, Grassiho a Oikonomoua. Zatímco Zebrám bude chybět pouze Widmer.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Vaisanen, Vicari, Cremonesi - Lazzari, Schiattarella, Viviani, Mora, Costa - Paloschi, Borriello
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Angella, Danilo, Nuytinck, Pezzella - Fofana, Behrami, Jankto - De Paul, Lasagna, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Benevento Calcio - Bologna FC  (sobota 18:00)
Benevento má za sebou velmi dobré utkání se Sampdorií, ve kterém mu ale ani snaha na body nestačila. Teď mají "Čarodějky" další šanci proti Felsinei. Bologna dokázala v premiérovém utkání obrat o body Turín a proti Beneventu chce minimálně další bod.

Čarodějky z Beneventa se ukázaly ve velmi dobré formě a hned v prvním utkání v nejvyšší lize se prezentovaly velmi dobrým herním projevem. Benevento působilo nebojácně v útoku a rozhodně v obranné činnosti. Stejně jako v prvním utkání ve druhé lize se i v té první prosadil stejný hráč - Amato Ciciretti. Římský odchovanec patří mezi hlavní opory klubu a hodlá mu svými schopnostmi vypomáhat co nejdéle.

V rozhovoru pro TMW se jeho agent, Vincenzo Pisacane, prozradil: "Amato ukázal, že má co říct i v první lize. Navíc je velmi mladý a na svůj věk vyzrálý. Samozřejmě ho sleduje mnoho klubů, ale v tomto přestupovém období nikam nepůjde. Pro Benevento je nepostradatelný. Myslím ale, že jej čeká v budoucnu nějaký velkoklub. První utkání se mužstvu povedlo, jen je škoda, že to nestačilo na body," dodal Pisacane.

Bologna začínala na domácí půdě proti Turína a bylo od začátku jasné, že ji nečeká nic snadného. Tým trenéra Donadoniho se ale nevzdal předem a s Turínem odehrál velmi dobrou partii. Dokonce se dostal do vedení a po trefě Di Francesca juniora vše vypadalo nadějně. Bologna ale slibné vedení neudržela a o pár minut později inkasovala gól z kopačky Adema Ljajiće.

Bologna se s domácím Beneventem ještě nikdy v rámci soutěžních duelů neutkala a bude to pro ni premiéra. Trenér Roberto Donadoni nemá k dispozici kompletní kádr a chybí mu z něj minimálně Falletti, Da Costa či Pulgar. Benevento se navíc opírá o solidní domácí formu, protože za poslední sezonu v Serii B doma prohrála jen dvakrát. Podaří se Felsinei zlomit obranu domácích?
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Venuti, Lucioni, Costa, Di Chiara - Ciciretti, Cataldi, Viola, D'Alessandro - Puscas, Coda
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Torosidis, De Maio, Maietta, Masina - Taider, Nagy, Poli - Verdi, Destro, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Juventus FC  (sobota 18:00)
Juventus nakročil v prvním kole k obhajobě titulu tím nejlepším možným způsobem a nechce své postavení už opustit. Teď čeká tým trenéra Maxe Allegriho výlet do Janova, kde jej s otevřenou náručí čeká pozměněné CFC.

Turínský Juventus je opět považován za největšího favorita na titul a tyto předpoklady plní od samého začátku. Do prvního utkání v sezoně vkráčel velmi sebejistě a připsal si pohodlné vítězství 3:0. Vůbec první trefu nové sezony měl na svědomí chorvatský střelec Mario Mandžukić, kterému ani novější post v sestavě trenéra Allegriho ve skórování nijak nevadí.

S populární desítkou na zádech na hřiště vyběhl také mladý Argentinec Paulo Dybala, který má být novým nástupcem Alessandra Del Piera. O svou roli ve středu pole se nově bude bít také záložník Blaise Matuidi, který se v Turíně zabydluje po přesunu z Paris Saint-Germain. Do hry Juve by měl vnést zkušenosti, pohyb do poněkud strnulé záložní řady a přispívat také k defenzivě. Matuidi se v prvních dnech seznamuje s prostředím a zvyká si na novou výzvu s velkým optimismem.

Jak sám řekl v rozhovoru s médii: "Juventus patří mezi největší týmy na světě a pro mě je velkou poctou hrát v jeho kádru. Věřím, že se dostaneme do finále Ligy mistrů a podaří se nám vyhrávat trofeje. Tohle je velký klub s mnohaletou tradicí a výtečnými hráči, takže moje aklimatizace není zase tak náročná. Všichni jsou velmi přátelští a cítím se jako ve velké rodině," dodal francouzský reprezentant.

Juventus nemá příliš zraněných hráčů, nejistý je jen start Medhiho Benatii. Další otázkou zůstává rozestavení, protože trenér Allegri dosud své proklamované rozestavení 4-3-3 nepoužíval. A to přesto, že do něj od vedení klubu dostal duo Federico Bernardeschi - Douglas Costa. Janov se bude muset obejít bez útočníka Simeoneho, který už hájí barvy toskánské Fiorentiny. Menší zdravotní potíže pak má obránce Gentiletti.

Janov čeká velmi náročné utkání. A dobře to ví i Andrej Galabinov, který v rozhovoru pro Gazzettu zmínil: "Máme před sebou duel s týmem, který umí vyhrávat utkání snad nejlépe ze všech italských mužstev. Jeho obrana je famózní a silná i bez Leonarda Bonucciho, takže to pro nás bude hodně náročný zápas. O útoku ani nemluvě, tam nás může ohrozit kdokoli. Navíc si zvykáme na nové hráče, takže na souhru potřebujeme trochu víc času. Musíme hrát s pokorou a odhodláním."

Janovští Grifové se v prvním kole nové sezony hodně trápilo a na půdě Sassuola vyválčilo jen bod, neboť se nedokázal prosadit ani jeden ze soupeřů. Absence mladého střelce Giovanniho Simeoneho se zkrátka podepisuje, ačkoli jsou v týmu borci jako Palladino, Mora, Galabinov či Pandev. Janov se vždy potýkal s velkou fluktuací kádru a často trvalo, než se sehrál. Teď má trenér Ivan Jurić podobné potíže a nepochybně se už těší, až přestupové období skončí.

CFC nemá s Juventusem příliš dobré zkušenosti a nejhůř vzpomíná na poslední duel s turínským velkoklubem. Na půdě Juventusu dostali janovští čtyři branky a sami nedokázali skórovat ani jednou. Tým trenéra Ivana Juriće ale velice rád vzpomíná na listopad minulého roku, protože tehdy se na Marassi dvakrát trefil Giovanni Simeone a jednu branku přidal Alex Sandro, který tehdy zamířil do vlastní branky.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Rossettini, Gentiletti - Lazovic, Veloso, Bertolacci, Laxalt - Pandev, Galabinov, Taarabt
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro - Matuidi, Pjanić - Douglas Costa, Dybala, Mandzukić - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.40 - 4.40 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Inter Milán  (sobota 20:45)
V bitvě gigantů se proti sobě postaví domácí AS Řím a Inter Milán, který má s římským celkem hodně společného. Minimálně trenéra Luciana Spallettiho, který se s AS nerozešel zrovna v nejlepším rozmaru a nyní plánuje odvetu.

Asi netřeba rozvádět skutečnost, že Luciano Spalletti v Římě skončil v ne právě ideální náladě. Někteří si ho možná budou ještě dlouho pamatovat jako trenéra, který byl u konce legendárního Francesca Tottiho a dost možná jej i ovlivnil. Spalletti je ale znám jako muž, který má jasné cíle a představy, díky nimž se mu daří zvedat týmy ze dna.

Po konci Rudiho Garcii se rozhodl pro návrat právě do AS Řím a dosáhl s ním druhého místa za suverénním Juventusem Turín. Především jeho 87 bodů, kterých v minulé sezoně s římským celkem dosáhl, bylo výtečným počinem. A to přesto, že se rodák z Certalda potýkal s velkou kritikou ze strany fanoušků a problémy s mnoha absencemi. Možná i pro novou výzvu a méně nátlaku nechal doběhnout svůj končící kontrakt bez prodloužení a odešel.

Nového chlebodárce našel v Interu Milán, který stejně tak potřeboval nový impuls, nový začátek. Po minulé sezoně, v níž se fanoušci moc radovat nemohli a výsledky byly nevalné jak v Itálii, tak v Evropě, se Luciano Spalletti ujal týmu s novou vervou. Hned ve druhém kole se mu navíc naskýtá možnost odvety. A Spalletti ji bere velmi vážně.

Někdejší hráč Juventusu či AS Řím, Gianfranco Zigoni, v rozhovoru pro TMW zmínil: "Viděl jsem Spallettiho při práci a můžu říct, že se na souboj s AS připravuje téměř maniakálně. Čiší z něj odhodlání porazit AS v Římě a ukázat, že vedení udělalo chybu, když ho pustilo. Pro Inter je podle mého názoru tou největší posilou právě Spalletti. Ani AS ale neodepisuji, protože Di Francesco se učí velmi rychle."

První náznaky Spallettiho práce už jsou vidět a fanoušky Nerazzurri musí těšit. Velmi dobrá souhra či pevná defenzíva se ukázaly už v duelu s Fiorentinou, kterou navíc sťaly dva zásahy Maura Icardiho a jedna branka Ivana Perišiće. Inter doma jasně převálcoval pramálo nebezpečnou Violu a jasně ukázal, že se s ním letos musí počítat.

Římané hrají doma a v kapse mají také první tři body. Trochu nečekané, protože v Bergamu proti domácí Atalantě se hraje velmi těžce. Atalanta se nehodlala vzdát ani po inkasované brance a obrana AS měla plno práce. Nakonec rozhodl utkání jedinou trefou bek Aleksandar Kolarov, který se trefil parádní ranou z volného přímého kopu. Teď je ale obrana v troskách, což by Interu Milán mohlo pomoci.

Mimo hru jsou dlouhodobě hráči jako Rick Karsdorp nebo Emerson Palmieri. Čerstvě se ale trenér Di Francesco nemůže spolehnout na Bruna Perese. Jedinou možnou variantou na pravého beka byl mladíček Nura, jenže také ten se zranil. Do plné zápasové zátěže se vrací alespoň uzdravený útočník Stephan El Shaarawy. Chvíli by mohl dostat také Alessandro Florenzi.

Obránce Hector Moreno je ale odhodlán ukázat svou hodnotu a nepustit nikoho za svá záda. Pro webové stránky klubu řekl: "Tvrdě pracujeme na tom, abychom přijali metody a názory trenéra Di Francesca. Chce to čas, abychom se sehráli, nebude to hned. Zlepšujeme se ale každým zápasem a věřím, že v příštím utkání dokážeme své kvality," dodal zkušený obránce, který se do Říma přesunul teprve před sezonou.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Manolas, Fazio, Juan Jesus, Kolarov - Strootman, De Rossi, Nainggolan - Defrel, Džeko, Perotti
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Nagatomo - Borja Valero, Vecino - Candreva, Joao Mario, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.64 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán11003:03
 Juventus FC11003:03
 Inter Milán11003:03
4.SSC Neapol11003:13
5.Chievo Verona11002:13
 UC Sampdoria11002:13
7.AS Řím11001:03
8.Turín FC10101:11
 Bologna FC10101:11
10.Janov CFC10100:01
 SPAL 201310100:01
 SS Lazio10100:01
 US Sassuolo10100:01
14.Benevento Calcio10011:20
 Udinese Calcio10011:20
16.Atalanta Bergamo10010:10
17.Hellas Verona10011:30
18.ACF Fiorentina10010:30
 FC Crotone10010:30
 Cagliari Calcio10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (455)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Hans82

3:0 Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste jeden a mas to

Reagovat
Pipo123

Anderson až na dva mesiace out, snad príde aspoň ten Jovetič na hosťovanie

Reagovat
cresposuper

Naco by sme ho davali na hostovanie?

Reagovat
Pipo123

Aby ste získali Keitu a ešte potiahli polovicu platu Jovetiča

Reagovat
Alberto Aquilani

to možno ani neuvidím, ale aj ked, hrozne sa neteším. Troječku dostaneme.

Reagovat
Nuno čomes

Kamikaze a brozovic. Ach jo

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
danko10

Manuelitovi sa asi stala vec s loptou zo Space jamu, alebo ja neviem už.

Reagovat
Gimme

Reagovat
Pipo123

Reagovat
M11

Reagovat
brenk

Reagovat
Rip

Naštěstí to bylo za stavu 2:1 pro jeho tým jinak by ho asi zlynčovali.

Reagovat
10

sebevědomí se mu tam vrátilo rychle

Reagovat
GEGE

Reagovat
jany kozak

Reagovat
mojmira

Hele lidi ... co ta fanta? Půjde ještě letos měnit sestavu?

Reagovat
maras93

Pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už vidím ako to vyhráme a potom dostaneme na zadok od Beneventa

Reagovat
cink

Co je s Dalbertem a cancelem?

Reagovat
Rip

Co by mělo být? Oba jsou v nominaci na zápas.

Reagovat
cink

Tak snad aspoň jeden z dvojice Ambrosio)nagatomo bude nahrazen

Reagovat
Pipo123

Cancelo prišiel na krídlo, podľa fans Vale ani obrancu nehrával

Reagovat
smazaný uživatel

jj tam ho posadil Montoya :) ale on vraj aj preto chcel odist, lebo chcel hrat obrancu.

Reagovat
cresposuper

Och, to , ze tam hral kridlo este neznamena, ze ho bude hrat aj tu

Reagovat
Pipo123

Hraca ktoreho opisali ako pozicne mimo co nevie branit by ste kupili za 35 do obrany ne? Ved takeho tam uz mate

Reagovat
cresposuper

Ved sme ho nekupili, je to hostovacka. Navyse by sme potom nechceli za kazdu cenu udrzat Candrevu. A na tlacovke o nom hovoril Spalletti ako o bekovi.

Reagovat
Pipo123

Keita vraj nechce sedieť rok na tribúne a pristúpi aj na prestup do Interu, včera mal Sabatini a Tare jednať. Inter kvôli FFP chce dvojročné hosťovanie s povinnou výkupkou na 35 miliónov.

To FFP je úplne smiešne, ak by to bola pravda tak Keita a Lotito umelo predĺžia zmluvu a prakticky bude Keita hráčom Interu a prachy dostane až o dva roky, podobne sa to snaží spraviť aj AS u Schicka

Reagovat
Nuno čomes

35 je moc.

Reagovat
Inter Fan

V dnesnej dobe za tak mladeho a talentovaneho hraca 35 nieje moc. Mal dobre sezony. Je nieco lepsie v SA ako nahrada na kridlo za Perisica/Candrevu? Mozno rozumovo nieje najlepsie na tom ale po tom co robia hraci pre to aby prestupili (nechodia na treningy a ked ano tam tam nejakeho spoluhraca prejebu, nemaju ziadnu uctu voci spoluhracom a teamu) si uz vysoko latku na IQ hracov nedavam. Aku ma hodnotu podla teba?

Reagovat
Nuno čomes

No ja ho pravě nasledovaného moc nemám, zatím nepatří do základu ani v Laziu. Navíc charakterově úplně mimo, stačí že tam máme balkánce.. A rok do konce smlouvy.. Dyt ani Juve by za něj 35 nedalo. navíc jsme ted vyplácli nebo je ve hře 32 za Cancela a to se ani neví kam se s ním počítá.

Na druhou stranu za ty prachy vychází i Schick, je to těžko no. Ti mladí stojí prachy a nikdo neví co se chytne.

Reagovat
Inter Fan

Schick je hrotak? on neje ofenzivny kraj ci? Vzdy som cital skor ze je to taky Cesky Ibrahimovic :D a aj v repre u21 hral na hrote.

Reagovat
Pipo123

Ani nie, kedze by to bolo az o dva roky,

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus zas neni v Tv?

To si dělaji řiť, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu,jak může dostat přednost hokej

Reagovat
M11

na obou kanalech pokud by mel někdo slusny stream tak ho nahodte prosim..

Reagovat
mato Kreator
Reagovat
smazaný uživatel

mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

A obzvlášť hokej v léte je fakt známka demence

Reagovat
M11

Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic

tohle nemohlo nikoho překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Buďme rádi, že už má základ Rugani. Ještě rotovat na křídlech a budu spokojenej.

Reagovat
Pipo123

Inzaghi potvrdil že Lazio jedná o prestupe Palettu, podľa SKY sa kluby dohodli na odstupnom 2 milióny eur. Dobrá náhrada za Hoedta

Reagovat
Alberto Aquilani

úplne skvelá... podceňovaný hráč, nechápem tú hystériu, ktorá sa tu okolo neho strhla, OK, dostáva dosť červených, ale inak mi prišiel, že tú defenzívu AC držal práve on.

Reagovat
Yanek

Zadna hysterie se nestrhla. Je to kvalitni hrac a do rotace uprednostil Montella Zapatu, ktery problemy s moralkou nema.

Reagovat
Alberto Aquilani

ved to bol hlavný "schytávač". Po Montolivovi prebral v 2. polovici sezóny žezlo obetného baránka.

Reagovat
Pipo123

Určite, on hral dobre už za Parmu aj Atalantu. Hlavne si treba uvedomiť že by prišiel do rotácie, Hoedt sa minulú sezónu zlepšil, ale Paletta by mal byť oproti nemu stále upgrade

Reagovat
brenk

Reagovat
Benesse

Chiellova magická pravačka

Reagovat
M11

to snad neeeeeeeee

Reagovat
el Principito

Alex Sandro

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, sranda začíná.

Reagovat
M11

hmm Perin krasny zakrok

Reagovat
svkmd

no jako mne ešte viac než ten gól vadí cuadrado v zaklade

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
brenk

si robíte piču fakt

Reagovat
M11

zase penalta

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, sranda začíná.

x2

Reagovat
svkmd

repete z minulého roku?

Reagovat
M11

jasna.. Rugani tak ještě jeden a je to jak minule

Reagovat
brenk

tento rok bude zdá sa tých penált vela, polka takýchto zákrokov sa nepískala pred videom

Reagovat
Mr.Jindros

Víc než půlka.

Reagovat
brenk

je to možné...

Reagovat
Mr.Jindros

Těch penalt zase tolik nebude, fotbalisti si na to zvyknou postupně.

Reagovat
Mr.Jindros

Dlouhodobě to bude pro fotbal přínosný... ale než si na to kluci zvyknout může to způsobovat trable.

Reagovat
brenk

PAULITOOOO

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
svkmd

poďme JUVEEEE

Reagovat
svkmd

poďme JUVEEEE

Reagovat
Mr.Jindros

By mě zajímalo o kolik gólů bude letos padat víc než je dlouhodobej průměr. Eliminace toho nenápadnýho prasení ve vápně by mohlo bejt znát dost hodně.

Reagovat
Panděvova ofina

Mě bude zajímat, kolik golů dostanete z penalt. Co si budeme povídat, Chiellini je v tomhle přeborník.

Reagovat
Mr.Jindros

Se bude muset adaptovat nebo půjde no... Je fakt, že on na to hraje dost.

Reagovat
M11

2 stoperi zlute karty.. to by se mělo vyuzit

Reagovat
svkmd

inak ten faul čo bol na penaltu tak hráč vbiehal z offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

skoda ze ten zaber neukazali i sudimu

Reagovat
Mr.Jindros

Tak to dobře posrali teda. K čemu tam pak jsou.

Reagovat
svkmd

chielliny taký prienik

Reagovat
svkmd

i*

Reagovat
M11

proc hrajeme takove riziko v 30 minute

Reagovat
10

Cuadrado klasická marnost, těch protiútoků po jeho debilních ztrátách jsou tři prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžu dolů prosím

Reagovat
svkmd

parada teraz v každom zápase bude 5 penalt

Reagovat
Mr.Jindros

IncreDYBALA

Reagovat
M11

DYBALITO !!!

Reagovat
brenk

kriste to nech radšej stanovia pevný čas jak v hokeji, toto je katastrofa

Reagovat
Panděvova ofina

To je hrozně trapný, jak se pořád čeká. To je hovno nadšení čekat na penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 97. min z pen Dybala

Reagovat
svkmd

co sa ti zas nelúbi

Reagovat
smazaný uživatel

nee nic v pohodě,jen sem měl vsazenou pendu pro Juve...takže mě to vyšlo myslím že to v klidu otočite

Reagovat
Pinturicchio

Vidíš nick, ne. To, že se proti Juve kopala penalta v prvním i druhém kole nezmíní, ňouma.

Reagovat
smazaný uživatel

jj nouma ach jo

Reagovat
Pinturicchio

Že já to vůbec zapínal, nekoukatelná holomajzna. Úplně mě přechází chuť na ty zápasy koukat. Allegri má při těhle svých mimozních sestavách jediné štěstí, že mu tu prdel zachrání ta individuální kvalita, kterou máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc kritický, mně to teda špatný nepřijde. Akorát bych vystřídal Mandžukiče.

Reagovat
Pinturicchio

Co se ti na tom líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Signor Allegri já tě miluju a Miralemka Pjaniče taky.Signor dnes sestavička opět klasika a Miralemek už ne jen že vlastně hraje třetího stopera a rozehrávku nechává na Chiellinim, ale už si dává i vlastní goly.

Reagovat
Fridgiee

Zapoměl si napsat něco o Paulovi

Reagovat
M11

tak jak dlouho tam budeme trpet Cuadrada

Reagovat
stuff

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala dá dneska hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl by ho někdo v Anglii, tak za 70M ?

Reagovat
smazaný uživatel

zadarmo

Reagovat
brenk

naša hra nemá hlavu ani pätu

Reagovat
Mr.Jindros

Khedira?

Snad není zrnaněnej...

Reagovat
Benesse

Reagovat
Mr.Jindros

Já to tušil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hráááááááááč

Reagovat
svkmd

cuadrado dal gól ... konec sa blíži ...

Reagovat
M11

CUADRADO !!!

Reagovat
svkmd

Teraz si vyslúžil základ do konca roka

Reagovat
brenk

a sme na pol sezóny v prdeli ale pekne, treba uznať

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě dá největší tragéd

Reagovat
Panděvova ofina

Nechápu, proč na něj vždycky tolik nadáváte. Po dlouhé době se dívám na Juve a Cuadrado hraje fakt dobře, navíc to jak zpracoval a celkově to co golu předcházelo bylo pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je každej věčně nespokojenej, nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

sprosta gramblava Genoa vedu 2-0 a poseru to.ani 3-0 by neudrazli mantaci

Reagovat
smazaný uživatel

Na Cuadrada s flaškou od Coca Coly mi nesahejte!

Reagovat
Rip

Hlupý Janov, i kdyby vedli 5:0 nebudou bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hrajou s Juventusem, ne s nějakým Interem nebo Frosione

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

OMG jdem bránit výsledek s Janovem

Reagovat
smazaný uživatel

janov za toto vam prajem zostup

Reagovat
smazaný uživatel

Kingburger není dneska vůbec vidět

Reagovat
smazaný uživatel

INTER (4-2-3-1): Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo; Vecino, Gagliardini; Candreva, Borja Valero, Perisic; Icardi.

som zvedavy, ci Cancelo a Dalbert budu novi Gabigol a Montoya, aj ked samozrejme je to len druhe kolo :)

Reagovat
Nuno čomes

Budou. Jinak by už Dalbert hral misto kamikaze. Spall nechce riskovat dnes.

Reagovat
Panděvova ofina

Na jednu stranu chápu, že nechce nic riskovat, protože je důležité nahrát body hned ze začátku. Třeba za Juventus nehraje Bernardeschi, ani Costa a to bych je pasoval na téměř jistý základ. Já jsem taky názoru, že strkat do hry hráče, kteří nejsou adaptovaní je horší, než tam mít Nagatoma ( nevěřim, že jsem to napsal)

Reagovat
smazaný uživatel

ako jasne, preto pisem, ze je len druhe kolo, navyse hrame v Rime. Asi cas ukaze. Ale ak by boli obidvaja fail tak ja uz neviem :) Inak Ansaldi asi nie je moc oblubeny

Reagovat
Nuno čomes

Tomu taky nerozumim. Asi traged.

Reagovat
Nuno čomes

Hlupaci z janova.

Reagovat
M11

INCREDYBALA 3 !!!

Reagovat
brenk

génius

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Keita??pujde opravdu k nám??

Reagovat
10

nemá čísla, ale je to génius

Reagovat
svkmd

teraz má už aj čísla

Reagovat
stuff

Reagovat
Pettirosso

La Joya..doslova. Z jine planety ten kluk

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně začal Dybala být produktivní, snad mu to vydrží.Dnes hrál dobře.Pjanič a Khedira hrůza, hned jak ta došel Bentancur a Matuidi, hned šlo vidět že ti hráči maj větší tah, jak dopředu tak dozadu.Snad Allegri dostane co nejdřív rozum a budou hrát víc tihle 2 + Marchisio.

Reagovat
smazaný uživatel

Matuidy hrál spíš na jistotu, nechtěl nic pokazit ( a taky nepokazil) ale čekal bych od něho víc. A Marchisio? Ten je úplně v prdeli po zranění. Nelíbil se mi dneska Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

Ano hrál, ale podívej se na to jak byl aktivní bez míče, nebyl línej na krok, když se získal míč sprintem šel hned nahoru.To samé Bentancurt, což ukázal při 4 golů, kdy tu akci on vyvezl okamžitě nahoru do brejku.To Pjanic by to zašláp a nahrál dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to máš pravdu.

Matuidi bude přínosem, na Euru byl lepší než Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Paolo!!

Numero deci ve správných rukách! 50. gol v Serii A

Reagovat
Alberto Aquilani

Sú len dve možnosti. Hrozne nás zničia alebo to uhaluzíme nejakou štandardkou.

Reagovat
snuff24

díval ses s kým hrajete ?

Reagovat
Alberto Aquilani

posledné roky som sa na zápasy s vami vždy tešil, teraz mám z toho blbo v žalúdku.

Reagovat
Panděvova ofina

Myslim si naopak, že vyhrajete

Reagovat
Inter Eterno Amore

loser mentalita

Reagovat
smazaný uživatel

OT: na O2 jsou ted fotbalový freestylisti - to jsou fakt borci!

Reagovat
snuff24

nemáte prosím někdo web kde se dá sledovat Sport 1 (česky)? minulej zápas jsem hledal marně. dík

Reagovat
snuff24
Reagovat
snuff24

super dík

Reagovat
Nuno čomes

Francie... je to na sport 2.

Reagovat
GEGE

chápu,že tam Di Fra nemá moc možností na křídla ale cpát tam furt Defrala,který tam hraje bídu...A Manolas bude hrát beka?

Reagovat
smazaný uživatel

olee oleeee OLEEEEEEEEEEEEEE prvy zapas doma na HORUCEJ RIMSKEJ PODE V GLADIATORSKEJ ARENE !!!!! RIMANIA DO BOJA !,VYLIEZT NA HRADBY A SIPMI A MECMI BRANIT BRANY BOZSKEHO RIMA.BOJUJTE ZA SVOJ RIM ZA SRDCE RIMSKEJ RISE !!! FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...---...R ...---...O ...---...M ...---...A ...---... ROMA ROMAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS !!!!!!!!!! ...S.P.Q.R.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok...

Reagovat
Alberto Aquilani

Na zápase je aj Kevin Spacey. Sa musím priznať, že som sním videl len pár filmov...

Reagovat
brenk

House of Cards

Reagovat
Alberto Aquilani

seriály moc nekukám. Len GoT, NCIS a pestúnku Fran :D

Reagovat
brenk

to posledné nejdem radšej ani vyhľadať

Reagovat
Kixi Syhimour

Náhodou je to dobrý

Reagovat
Alberto Aquilani

hlavne je ona hrozne sexi :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Takhle jsem na to nepohlížel

Reagovat
cink

Fran Fajnova a Nelzon

Reagovat
Alberto Aquilani

Niels je najväčší bombarďák

Reagovat
FuckT

Hh, to je na samovrazdu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Za NCIS .

Reagovat
Alberto Aquilani

úplne neznášam kriminálky, ale toto je výborné

Reagovat
TheTopFootbaler

DiNozzo a Ziva top.

Reagovat
Pipo123

NCIS najlepší seriál, ale ten origo nie tá pičovina LA či ako sa to volá

Reagovat
Alberto Aquilani

samozrejme, s Gibbsom, Dinozom a Zivou :* Hento LA je katastrofa, Chris o Donnel je hrozne napiču herec a ten černoch s ním vytvára takú tú neuveritelne trapnú dvojicu. Dokonca je aj NCIS New Orleans a to L.A. ešte prekonalo :D

Reagovat
Pipo123

Já som to už prestal pozerať, v momente ako odišiel Tony, strašne mi tam chýbal Toni a Ziva, tie nové tváre ma moc nebavia

Reagovat
Alberto Aquilani

ja tam ešte nie som, som na začiatku 10. série, i ked som som už v telke videl aj nejaké novšie časti, ale dávam si to všetko poporade cez internet. Inak, Ziva je pre mňa totálna ženská, i keď už v tých posledných sériách je taká rozkysnutejšia, ale hrozne ma bere :D

Reagovat
Pipo123

Jj na začiatku bola krásna, potom pribrala a už to nebola taká topka, ale hlavne tam sedela dejovo pretože okolo nej sa vytvárali najlepšie časti a jej príbeh bol super.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

skvely herec.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Reagovat
olis

Reagovat
FuckT

Usual Suspects.

Reagovat
Alberto Aquilani

dopice, Di Fra čo lúšti krížovky?

Reagovat
smazaný uživatel

Peres sa bozkava so Sabatinim, to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

nezavid

Reagovat
smazaný uživatel

to uz len by som mal co

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus pravy obranca, uz aj Di Francescovi jebe

Reagovat
Largo

A koho tam ma jako dat? Ma hrat na stoperech s Faziem a Jesusem??

Reagovat
Lech

Bez odpovedi....

Reagovat
smazaný uživatel

napr: 3-5-2, problem?

Reagovat
Lech

DiFra bohuzel v tomdle ohledu neni Spall

Reagovat
smazaný uživatel

To neznamena, ze sa neda urobit zostava inak. Islo mi len o to, ze je lavak

Reagovat
Lech

On ji podle me jinak neudela. Nekde se tak vyjadril, ze nejde o rozestaveni ale o taktiku. Zmeni detaily a rozestaveni tezko, sere me taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom nebude nikdy dobry trener

Reagovat
smazaný uživatel

Joao Mario nema na zaklad?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Artaxerxes

Za Rodgerse

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší quarterback v dejinách NFL

Reagovat
cink

to zas budou infarkty s yutem dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva za 6 minut uz 2krat centroval do protihrace ten kluk neni normalni.

Reagovat
cink

Reagovat
Dejwa

Wtf

Reagovat
Alberto Aquilani

sme také horšie Sassuolo

Reagovat
smazaný uživatel

si ty debilko

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

ten dzeko je stejne krutej..

Reagovat
cizinec

Link na Inter prosím, díky.

Reagovat
Dejwa

Luxus

Reagovat
smazaný uživatel

EDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN oleeeeeeeeee

Reagovat
Pinturicchio

Edin

Reagovat
GEGE

Radja nádhera...to byl dáreček

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
M11

krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

krasna obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Radja skvela asistencia. Ak by Dzeko takto premienal sance, tak ho chvalim od rana do vecera

Reagovat
smazaný uživatel

tento zapas bude boliet

Reagovat
cink

RIMSKE VLKY BUDE BOLET

Reagovat
Raylan

Tak Candreva měl jít ven

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole fuj, teraz z tej opakovačky, kludne mohol dostať červenu

Reagovat
Nuno čomes

Tak zas úplné vystřizlívění ve druhém kole?

Reagovat
Pinturicchio

Těžko soudit podle dvou zápasů, ale labilní asi budete pořád stejně, dokud to "jede" OK, teď dá Roma gól a už vás mele.

Reagovat
Nuno čomes

Chybí tomu vůdce.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

On by to mohl být a částečně je Icardi, ale to je málo.

Reagovat
Nuno čomes

S ním se už počítá, ale chce to stopera a střeďáka jako vůdce. Miranda už to nedá a v záloze Vecino a Borja jsou noví a Gaglio je mlaďoch.

Reagovat
Pinturicchio

Ideálně aspoň jeden v každé řadě, no. Gaglia mi v tom vůdcovství přijde, i přes svůj věk, hned po Icardim. Velký rozdíl oproti dřívějšku, na téhle soupisce se to dalo říct pomalu o každém hráči ze základu : http://www.eurofotbal.cz/kluby/italie/inter-milan/soupiska/2009-2010/

Reagovat
Nuno čomes

Tak to se nedá ani srovnávat.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ho klidně mohl zfleku poslat ven.

Reagovat
stuff

Cervena jak oci

Reagovat
Nuno čomes

Dambrosio se ani nesnažil u toho golu dostat před džeka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten taktik spalle si fakt mysli ze to pujde s krajmi ambro naga je to vul.

Reagovat
cink

Reagovat
Nuno čomes

Icardi nedá 10000% golovku, AS dostaneme na koně a ještě beztak dostaneme klepec.

Reagovat
Alberto Aquilani

Monchi si teraz v duchu hovoril, načo kupuje Schicka za tie prachy, ked tam bude rovnako utopeny ako Defrel

Reagovat
smazaný uživatel

sa tam dobre kosia florenziho by som tam dnes radsej nedaval

Reagovat
Dejwa

Nagatomo housle Radjovi?

Reagovat
Alberto Aquilani

Defrel sa dostal prvýkrát do 16kky a hned šanca

Reagovat
smazaný uživatel

Pice vyjebanej jaka bomba. Bravo Radja

Reagovat
smazaný uživatel

u mě je Naingollan nejlepší záložník světa.Já toho hráče nikdy neviděl zahrát zle.On i když zrovna nemá den, stejně nic nevypustí.Fakt toho hráče budu římu závidět pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla niektorych tu pritomnych fanusikov Romy hrava aj zle. Co je blbost. Je skvely, vzdy hra naplno

Reagovat
Lech

On hraje dobre vzdy, no napr v pripravnych zapasech a proti Atalante byl utopeny v systemu, vubec nevynikal jak minulou sezonu nebo dneska zatim

Reagovat
TheTopFootbaler

Toto se nelíbí uživateli Roberto Martinéz.

Reagovat
Pinturicchio

Di Francesco by mohl zkusit 4-3-1-2, Defrel vedle Džeka a pod nima Perotti.

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, alebo dole Perotti a hore Pellegrini/Gerson a hrať to s Nainggolanom na voľnej pozícii pod nimi. Toto sa navyše s príchodom Schicka doslova ponúka na podnose.

Reagovat
Pinturicchio

S Schickem by nemuselo být špatné ani 4-3-2-1, Džeko na špici a pod ním Defrel s Patrikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by to bolo super, ale pod nimi Florenzi, ked by bol fit. Defrel je na kridle utopeny

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, já to psal s tím, koho máte momentálně k dispozici.

Reagovat
Lech

Zeee, pritom se tolik nezmeni

Reagovat
Pinturicchio

Tak ono úplně nejlepší by bylo podle mě bylo Perotti / El Shaa - Schick - posila napravo ... jenže jak je v Juventusu neposaditelný Higuaín, tak je v Římě Džeko.

Reagovat
Lech

To jo no, jenze u nich to je tak ze budto hraji bidu nebo jsou pro tym klicovi a vychazi jim vse

Reagovat
Alberto Aquilani

nechám si hodnotenie až po zápase, podľa mňa vedieme proste preto, že máme v tíme, hm, ako to nazvať, väčšie osobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

radja je dnes neskutocny

Reagovat
Rip

Doufám že se dívá ten pičus Martínez

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pipo123

Do gólu sa mi viac páčil Inter, po góle zase AS, Radja je genius, ten si ide svoje

Reagovat
smazaný uživatel

"Radja není v nejlepší formě. (...) Jednoduše řečeno jsem pro tyhle dva zápasy potřeboval nejlepší dostupné hráče," vysvětloval na tiskové konferenci po oznámení nominace bývalý kouč Evertonu martinez ty kokot,dufam ze dnes pozeras

Reagovat
smazaný uživatel

Inter hra pod Spallettim taky nadherny futbal, ze sedlak Alberto sa ide z toho posrat

Reagovat
Alberto Aquilani

jo

Reagovat
smazaný uživatel

klasika. po gole sme sa uplne rozsypali. "stary dobry Inter". nic sa nezmenilo. uz len si nespravit uplnu hanbu. Candreva ten faul na facku. Icardiho 1000000% sanca na dve facky.

Radja hra vlastnu ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zapase rozhodne opet kvalita hracu tu inter bohuzel nema.

Reagovat
Lech

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra no tak jsem se sekl ze zacatku to tak vypadalo ale az odesel naga tak se to rozjelo.

Reagovat
Alberto Aquilani

ahahahah Sabatini

Reagovat
GEGE

Saba

Reagovat
Alberto Aquilani

tretia

Reagovat
GEGE

ty vole 3 štangle...mrdky klasicky štěstí na svojí straně....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

tohle smrdí nějakým haluzákem od Candrevy nebo od té špíny Icardiho...

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Do tyčky jak do hovna, pokud nevíš.. mrdko.

Reagovat
Alberto Aquilani

úplne som vedel, ešte prehráme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Taková simulace ten Icardi tyvole

Reagovat
Artaxerxes

Gooooooooooool

Reagovat
Inter Fan

Nahahahahhaaaa Icardi je proste borec. Ťahá nás len on.

Reagovat
Inter Fan

Dobre a perisic ešte

Reagovat
Nuno čomes

Kurva mauroooooooo

Reagovat
stuff

Ale futbal vynikajuci

Reagovat
Nuno čomes

Mario je hráč do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Jo kurva

Reagovat
Artaxerxes

Ten Řím by si taky už někdy zasloužil to Scudetto, dycky jsou fakt dobrý, ale nikdy to nestačí

Reagovat
Pipo123

Ale prestaň

Reagovat
Artaxerxes

No promiň, hezký by to nebylo, ale bylo by to fér

Reagovat
Nuno čomes

Pome ještě jeden.

Reagovat
Nuno čomes

Mariooo to se dává ale.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
stuff

Achjaj

Reagovat
Pipo123

Tomuto sa vraví Rímska mentalita, to má AS aj Lazio spoločné

Reagovat
Dejwa

Krásnýýý pan střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Mauritooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Nuno čomes

Mauroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Artaxerxes

I-C-A-R-D-I!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

My davame tycky, kurvy goly

Reagovat
Hachim Mastour

Icardi je kral !

Reagovat
cink

Reagovat
lajka30

to nasere 3 tyče a pak tohle

Reagovat
Artaxerxes

A Perišič

Reagovat
Rip

Maurooooo ty kokot

Reagovat
Inter Fan

Ta-Dá zavrel kazdemu hejterovi hubu!! Mauritooooooo. Perisic - Icardi kto iný ako oni?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine oni.

Reagovat
smazaný uživatel

To mal dat

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

AS potesi

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vy debilkovia viete, preco nemal hrat Jesus praveho obrancu. Presne pre toto

Reagovat
Artaxerxes

Je to Interista!

Reagovat
GEGE

dojebal to Nainggolan ale ty tu budes stejne furt hejtit Jesuse...ty si hrozně jebnuté zaujaté děcko...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokot slepy, dvakrat usiel hrac Jesussovi po pravej strane a dva goly. Ano dojebal to Radja, si ty kus kokota jebnuteho

Reagovat
Alberto Aquilani

jasné, 2 góly cez Fazia, jeden cez Manolasa, navyše tam bola strata Nainggolana, ale pod tam do Jesusa

Reagovat
smazaný uživatel

Sak Fazio je tvoj milacik. A centre isli odkial, z materinej pice?

Reagovat
Alberto Aquilani

tvoje chápanie futbalu je na úrovni dorastu. zasekol si sa presne tam, keď si to voľakedy válal v útoku s Máriom Breškom.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ty si ale informovany. Ty si futbalovy analfabet a absolutne mu nerozumies. Expert od PC, co v zivote nekopol do lopty. Najskor je A a potom B.

Reagovat
Nuno čomes

VECINO!

Reagovat
Artaxerxes

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

beztak AS dalo sice 3 tycky, ale preto lebo museli strielat z dialky a blizsie ich nepustaju

Reagovat
Lech

Beztak fesaku

Reagovat
Largo

Za 70 minut Inter neukazal vubec nic....

Reagovat
Inter Eterno Amore

škoda, že sa hrá na góly, ale musím uznať mal som z giallorossi pocit väčšinu zápasu, že si dali lajnu ako tam lietali

Reagovat
Nuno čomes

A i tak to stačilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Golasooooooo

Výhra tiket Brno přímo na stadione a teď toto

Reagovat
Rip

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti je skurveny stastlivec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je celkom haluz svedcala byvtomu skor remiza. Skoda

Reagovat
Inter Fan

Seeeeerus! Perisic paráda. Mário si zaslúži hrávať. Dalber hra to je krása, žiadny ranocchia ani kamikadze Na trávniku. Ešte cancelo ukze čo je vnom a bude mať candreva konkurenciu. Pome Inter!!!

Reagovat
Lech

Candreva ma konkurenci i v Handovi. Hroznej sasek

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

preboha klud

Reagovat
Inter Fan

Vies ako dlho sme nevyhrali vonku s AS-kom? treba byt nadseny a rad. O com by boly vyhry v derby a ktomu vonku bez radosti?

Reagovat
smazaný uživatel

7. kolo19.10.2008 20:30

AS Řím - Inter Milán 0:4

Reagovat
Inter Fan

9 rokov a on mi napise Klud preboha to je tada fanusik!!!! Niesom nezaujaty fanusik aby som si kukol statistiky umyl zuby a siel spat.

Reagovat
snuff24

tak určitě má radost z výhry.. spíš ten tvůj popis, ale vypadá jakoby jsme hráli jak z partesu a letos jeli na scudetto. Přitom to byla jen zprdele klika

Reagovat
Inter Fan

Bojuje sa o LM to je jasne kazdemu. Ale vyhra v druhom kole proti AS vonu dokaze navnadit muzstvo. As ko dalo 3 ticky to je pravda ale uz na zaciatku mal Icardi neskutocnu tutovku takze aj to by mohlo zmenit zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.tie jeho popisy jednoducho nezvladam.

z vyhry mam velku radost, zvlast ked do 70 minuty nas rim bil a mali sme aj pri tyckach stastie.

Reagovat
Inter Fan

Ked ich nezvladas tak na ne nereaguj nebudu mi chybat. Akurat vzdy si musis do mna rypnut koli tomu ze neviem zniest u nas toho tvoho Brozovica ktoreho ty tak obdivujes a asi jediny vidis jeho hru ako kvalitnu. http://www.flashscore.sk/zapas/2TAXw9B5/#statistiky-zapasu;0 ktomu ako nas bili

Reagovat
smazaný uživatel

to s Brozom nema nic spolocne predsa :) Je to nas najhorsi zaloznik momentalne hrac. Len davas moc premotivovane veci. Ja byvam v tychto veciac opatrny, lebo dalsie kolo sa to moze vratit. Ja radsej az po sezone vzdy hodnotim

Reagovat
smazaný uživatel

AS Rim vs Inter nie je ziadne derby ty einstein.

Reagovat
Inter Fan

dobre nieje to mestske derby ale ako nazvat zapas teamov ktore dlhodobo patria do top 4 v SA? tahak kola? šláger kola? ale nvm mas pravdu derby to nieje

Reagovat
smazaný uživatel

jo slager kola sa tomu hodi.

"dlhodobo patria do top 4 v SA" kiez by si mal pravdu. Hadam nas tam Spall dostane, lebo sam vies ako je to posledne roky smutne

Reagovat
Inter Fan

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
cink

GRANDE MAURO GRANDE INTER JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rip

Skvěle, hlavně se z toho neposrat a pokračovat v tvrdé práci

Reagovat
Antijuve

V suchým triku.

Reagovat
Largo

Za prvnich 70 minut jste si ani neskrtli....

Reagovat
Antijuve

Utři si nudli u nosu.

Reagovat
vilp

Icardi ve vápně TOP3 na světě. Fantastický hráč.

Reagovat
One-Real

Měl jsem rozepsaný, že bych ho v bílém viděl daleko radši jak Mbappého.

Reagovat
vilp

Já zatím čistě teoreticky taky, ale ne společně s Cristianem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super výhra sice se štěstím ale počítá se to AS je super tým ted jen zustat pevně nohama na zemi a ta LM na konci sezony muže být reálná

Reagovat
FuckT

Zasluzene. Takto to vyzera, ked uspesny tim predava hracov a este aj trenera takych kvalit ako Spalleti pustia konkurencii, nehovoriac o tom, ze Inter tam tu kvalitu mal uz aj minulu sezonu, s tym, ze to bolo treba doladit, co aj urobili a vyslo im to celkom dobre. Skriniar ma talent, vsetko ma pred sebou, verim, ze sa este stane pre Inter dlhodobou oporou.

Reagovat
Inter Eterno Amore

snáď nám ho nebude chcieť ukradnúť PSG a spol.

Reagovat
Artaxerxes

Asi budou, no, budou se muset Číňani snažit a dát mu pořádný peníze

Reagovat
Alberto Aquilani

sa s tým Škriniarom už trochu ukludnite preboha :D Akože, je super, ale zrovna včera šiel cez neho gól, mal šťastie, že mu nefúkli penaltový zákrok a viackrát bol neistý. Stále je často ešte neohrabaný, aj keď tá jeho sila je obrovská.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný začátek měl i v Sampdorii

Reagovat
Alberto Aquilani

mne príde, že tak hrá stále, čo ho vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Se Silvestrem postupně vytvořili solidní stoperskou dvojici.Nebyli sice nejrychlejší,ale pozičně a ve vzduchu na tom byli slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

aj si ten zapas pozeral? lebo AS malo dost smolu podla mna

Reagovat
danko10

To áno, ale na druhú stranu, treba povedať že:

1. Náš systém nalomil Spalletti tým, že tam poslal na druhý Joaa Maria.

2. Nakoniec nás zlomili cez pravého beka, kde musel hrať ľavák stopér JJ, lebo Karsrorp s Brunom sú v prdeli a Rudi v Anglicku.

3. Keby na Nagatoma nehral tragikomický Defrel, ale niekto, kto je krídlo (ciao, Momo), dali by sme im štyri.

Suma sumárum, toto ide za športovým vedením Ríma a za hajzlom Pallottom. Cez leto sme stratili väčšinu vecí, pre ktoré sme vlani aspoň vzdialene naháňali Juventus. Inter cez leto spravil skok vpred. Rím dva kroky späť.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu, letos jste daleko slabsi jak loni, Salaha,Rudigera a i ten Paredes, neni to jen tak je nahradit.Za me takovy Salah delal neskutecne procento vasich akci i kdyz i dost nedal, ale to neva.Takovy Defrel je uplny prumer a i Sharaawy by mel byt predtim.Jestli se vam zrani Dzeko nebo Perotti tak je s vama amen

Reagovat
Inter Eterno Amore

mali smolu, ale na druhej strane ak nevieš trafiť do siete ( 3 tyčky ) tak je to aj tvoja neschopnosť

Reagovat
olis

samozrejme to je tiez pravda, a taktiez to co napisal danko10, ale tak jednoducho by mi k tomu zapasu sedela asi viac remiza

Reagovat
Gimme

Toho plešatýho vola nikdo nepustil ke konkurenci, sám odešel

Reagovat
Yanek

Pamatuju začátek sezony Interu pod Mancinim. Ten tým má na to hrát daleko líp než poslední sezony, ale pořád má dost slabin. Což neznamená, že v letošní konkurenci nemůže v klidu udělat LM, zvlášť s Icardim. Ze Spalletiho tak odvařený nejsem.

Reagovat
Artaxerxes

Hlavně se zraní Škriniar a bránit bude asi Ranocchia nebo nevim

Reagovat
olis

http://gianlucadimarzio.com/en/napoli-psg-the-latest-on-pepe-reinas-situation

vie mi niekto poradit nejaky kvalitny matros aby som bol mimo do piatku?

Reagovat
olis

Belotti krasny gol

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Largo

Nádhernej gól.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
olis

Turin striedal Rincona co asi Mihajlovic nechcel tak chytil nervy, zacal tam sacat do Rincona aj asistenta

Reagovat
mojmira

Donnarumma; Conti, Musacchio, Bonucci, Rodriguez; Kessié, Montolivo, Calhanoglu; Suso, Cutrone, Borini

Tak v podstatě dneska první ostrý zápas (pokud zase nedostanou ve 3 minutě červenou), tak snad uvidím stejný výkon jako minule. FORZA MILAN

Reagovat
SpartaOvenka

Cutrone zase základ.

Reagovat
panca

Proč nehraje ten Silva? Jsem myslel, že přišel jako jasná jednička do útoku

Reagovat
mojmira

Těžko říct, Cutrone asi maká a má dost formu. Silva přeci jen přišel z jiné ligy a ničemu neuškodí když se nejdřív hezky sehraje s týmem.

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Zielinski, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne. All. Sarri

ATALANTA (3-4-1-2): Berisha; Toloi, Palomino, Masiello; Hateboer, Cristiante, Freuler, Gosens; Ilicic; Gomez, Petagna. All. Gasperini

Forza Napoli!

Reagovat
Pipo123

Strakosha; Wallace, de Vrij, Radu; Basta, Parolo, Leiva, Lulic; Milinkovic, Luis Alberto; Immobile

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina: Sportiello; Tomovic, Pezzella, Astori, Biraghi; Badelj, Veretout; Chiesa, Benassi, Eysseric; Simeone

Sampdoria: Puggioni; Sala, Silvestre, Regini, Murru; Barreto, Torreira, Praet; Ramirez; Quagliarella, Caprari

FORZA SAMPDORIA!

Reagovat
smazaný uživatel

Změna,místo Barreta Linetty..

Reagovat
Pipo123

Cirooooooooooooooo

Reagovat
lucius6

Parádní roh

Reagovat
Pipo123

Alberto to kope výborne, on bude naša najlepšia posila

Reagovat
lucius6

Zatim náš nejvíce kreativní hráč, on jediný dokáže zastoupit Andersona trochu, bude to fajn, až budou hrát oba.

Reagovat
Yanek

CUTRONE YESSS!

Reagovat
mojmira

Cutroooooooooooo

Reagovat
maras93

KING CUTROOOOOOOOOOO

Reagovat
CubONE

Cutrone-Belotti v zaklade repre.

Reagovat
Eldarion

Suso + Cutrone niečo mi hovorí že to budeme ešte veľa krát počuť krása spolupráca

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

pls link na AC.

Reagovat
Yanek
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
didosh

Vsak to chce registr

Reagovat
Yanek
Reagovat
didosh

Tak už jsem se k tomu dostal po nějakém odklikání reklam...díky

Reagovat
CubONE

Cristante

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaaa!

Reagovat
Pipo123

Ciro čo viac chceš ? Nedáš dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Fabioooo!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Gasperini veľký štramák... sačko a pod ním klubová polokošela

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej pravej štramák je teď ve Spartě

Reagovat
Pipo123

20 minút hráme fajn futbal, potom nás Chievo začalo prehrávať, bez Andersona je to hrozná nuda, všetko statické, Lulič a Basta mi pijú krv

Reagovat
lucius6

Je tam moc nepřesností a Andersonova kreativita chybí, ale snad to urvem.

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas snů,Ramirez super hráč! Jen vydržet,Viola to jen tak nezabalí.

Reagovat
FuckT

Dnes nic pozitivne, takyto vykon jednoducho nemozeme podavat, zasluzili by sme si tak 3,4:0 zatial... Hrame, ako keby sme sa bali a neboli dostatocne koncentrovani, namiesto utocenia sme sa stiahli, proti timu, ktory nas minulu sezonu 2 krat porazi, tak dnes hrame ako amateri. Dokonca to aj vyzera, ze sme to podcenili.

Reagovat
Yanek

Mně se zdá, že tam je problém v pokynech. Kessie nebyl ve hře, Hakan moc měkký a Montolivo musí hrát níž. Proč se RR nedostává víc do hry a hraje vše alibisticky na stopery?

Reagovat
smazaný uživatel

zatial to je hodne slabe. kessie, calhnoglu, borini.. ja som myslel, že fabio došiel robiť dobrú naladu do tímu a hecovať z lavičky a on ty vole si celkom aj zahra. ta lavá strana dopredu je hrozne odpojená. dopredu sa dá isť len cez susa a to sa rýchlo prečíta. do toho dosť zbytočných strát lopt. no nahučal bysom na nich otázniky no aspoň že ten náš "páťo" má formu

Reagovat
smazaný uživatel

zatial to je hodne slabe. kessie, calhnoglu, borini.. ja som myslel, že fabio došiel robiť dobrú naladu do tímu a hecovať z lavičky a on ty vole si celkom aj zahra. ta lavá strana dopredu je hrozne odpojená. dopredu sa dá isť len cez susa a to sa rýchlo prečíta. do toho dosť zbytočných strát lopt. no nahučal bysom na nich otázniky no aspoň že ten náš "páťo" má formu

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za spam

Reagovat
Milan.B

Reagovat
maras93

Reagovat
CubONE

Suso sa hlavne nevracia a Conti tam je stale sam, casto na dvoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak veru a kessie neni zatial nikde ani vpredu ani vzadu

Reagovat
olis

ked budeme mat kopu stastie tak mozno remizujeme, Gasperini to ma dokonale precitane, hraci Atalanty stoja presne tam kde maju, individualne si vsetci ich hraci o tri leveli inde, nasi hraju jak po prechlastanom vikende, to boli zas reci o scudette ktore sa stanu obycajnymi srackami po druhom kole, krasne

Reagovat
Alberto Aquilani

toho Reinu ked stratíte, to bude veľký problém. Strašná istota z neho ide, aj teraz už párkrát pekne zachránil. Nerobí zbytočné pohyby ale vždy je tam, kde má byť...

Reagovat
danko10

Práveže ich hodne limituje individuálna nekvalita. V tomto sú o dosť horší, než vlani. Zato to toho všetci dávajú gule a očividne na technickej počúvali Gasperiniho. Vám by prospelo, keby ste zaradili aspoň trojočku.

Reagovat
Alberto Aquilani

prečo sme si vtedy toho Toloia nenechali a radšej dotiahli Astoriho s Yangom dpč ?:D

Reagovat
danko10

Neviem. Ja uz nic neviem. :D

Reagovat
FuckT

Dalsi krasny gol, Zielinski mega.

Reagovat
danko10

to je dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
panca

to byla otazka casu... nas prehravaji.

Reagovat
CubONE

Zasluzene, Donna aj Kessie to obaja vyriesili zle.

Reagovat
maras93

Bigliu za Montoliva a kohokoliv za Boriniho..

Reagovat
CubONE

Zrovna oni dvaja dnes nesklamavaju, aj ked Monty by mohol hrat hlbsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini v com nesklamava?

Reagovat
CubONE

Robi to od coho tam je, bojuje, snazi sa pripliest do vapna do situacii, nic viac sa od neho neocakava.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako backup lavicka je ok. Základ vôbec nie.

Uz nech he spat jack!

Reagovat
smazaný uživatel

fú, ešte, že to otočili, ale tak ešte nie je koniec, teraz Diawara naplac

Reagovat
Pipo123

Immobile....

Reagovat
CubONE

SUSOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Susooo

Reagovat
maras93

JÁ TOHO SUSA MILUJUUUUUUUU, SUSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Eldarion

Hovorím že hneď jak nastúpil Biglia dáme gól, bam je tam

Reagovat
maras93

My pěkně zakládáme ty akce Cagliari ..

Reagovat
CubONE

Ta obrana podla mna bude horiet (snad len) 5-6 kol, vidno, ze spolu vela nenahrali.

Reagovat
Raylan

Hele Andre Silva si asi moc nekopne co? Jestli teda budou hrát pořad na jednoho útočníka

Reagovat
Pipo123

MIlinkoviccccccccccccccccccc

Reagovat
CubONE

To sa dalo piskat, mohli pozriet na VAR.

Reagovat
CubONE

Cossu este hrava?

Reagovat
smazaný uživatel

Kessiemu ta pcovina pomohla. Zlepšil to

Reagovat
Pipo123

Milinkovič bude raz úplna topka, to je poklad Lazia

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčímu jebe. Držel za dres ten obránce Kessieho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele