Serie A - preview 2. kola

27.08.2016, 08:41, aktualizováno 28.08.2016, 08:45
Previews
Kompletní nedělní program přináší italská liga. Inter nejprve přivítá Palermo a ve večerních hodinách se odehraje naráz sedm utkání. Mezi ty zajímavější bude patřit střetnutí Fiorentiny s Chievem, Sampdorie s Atalantou nebo Turína s Bolognou...
Inter Milán - Città di Palermo  (neděle 18:00)
První kolo nedopadlo pro Nerazzurri vůbec dobře a vítězné oslavy pod vedením trenéra Franka de Boera se nadále odkládají. Inter by si přál vyhrát před vlastními fanoušky, k čemuž mu může posloužit utkání druhého kola. Soupeřem mu bude Palermo, které se nepoddává snadno.

V nedělní podvečer se brány San Sira otevřou, aby uvítaly dva týmy, které v prvním kole odcházely smutné. Oba kluby od sebe dělí něco přes 160 kilometrů, ale něco mají společné. Palermo nedokázalo vyhrát a bez bodů odcházeli i hráči Interu. Trenér Frank de Boer, který převzal kormidlo Interu jen pár dní před startem ligy po odvolaném Robertu Mancinim, jistě uvítal další týden na to, aby své hráče lépe připravil. Mnoho fanoušků určitě vědělo, že čerstvě sehrávaný tým to bude mít proti Chievu Verona na jeho půdě těžké, ale nejspíš nečekali takovou marnost.

Inter se ani jednou neprosadil a marně čekal na vstřelenou branku. Ani jeho herní projev nemohl diváky uchvátit. Když k tomu přičteme ještě one man show domácího Valtera Birsy, pak nám jasně vyjde porážka Nerazzurri. Dva góly zkušeného záložníka stačily více než bohatě na popravu Nerazzurri a první otazníky nad jmenováním trenéra de Boera. Hráči ale stojí při něm.

Jako v případě brazilského rodáka Edera. Někdejší hráč Sampdorie Janov zatím marně proráží v prvním týmu Interu a hodně si slibuje právě od angažmá nového stratéga. Jen žádá čas: "Každý trenér má své představy a svou herní filozofii. Na nás hráčích pak je to, abychom si co nejrychleji zvykli. To načasování výměny trenérů nebylo úplně šťastné, ale my musíme dělat maximum, abychom pochopili myšlení a požadavky trenéra de Boera a převedli je do praxe. Čekám od Interu velké věci, i když první utkání nám úplně podle představ nevyšlo," dodává italský reprezentant.

Po nákupech Banegy, Ansaldiho nebo Candrevy to vypadalo na slibné zítřky, ale už Isaac Newton říkal, že co jde jednou nahoru, to musí taky dolů. Když obránce Joao Miranda odrazoval útočníka Gabigola od přesunu do Milána, málokdo chápal. Poslední výsledek ale ukázal, že zkušený stoper měl dost možná pravdu. Dobrou zprávou je opětovné nasazení Jeisona Murilla, který se vrací po odpykání trestu. To je dobrá zpráva pro fanoušky Interu a špatná pro obránce Ranocchiu.

Hostující trenér Davide Ballardini se bude pokoušet eliminovat hrozby Nerazzurri a využít častého útočení krajních beků k rychlým protiútokům. V jeho týmu se naopak jistě neobjeví potrestaní Michel Morganella a Slobodan Rajković, který zažil v minulém kole noční můru. Proti Sassuolu totiž zavinil rozhodující penaltu a ještě vyl vyloučen. Teď Palermo zoufale potřebuje někoho, kdo zavelí k obratu. Tým bez velkých jmen a investic se spoléhá především na duo Hiljemark - Quaison, k němuž vzhlíží.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Santon, Miranda, Murillo, Nagatomo - Medel, Banega, Kondogbia - Eder, Icardi, Perisić
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Cionek, Vitiello, Andelković - Rispoli, Gazzi, Hiljemark, Aleesami - Quaison, Nestorovski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Delfino Pescara  (neděle 20:45)
Sassuolo prožívá výborný start do sezony a po vítězství na Palermu se kvalifikovalo i do základních skupin Evropské ligy. V domácím prostředí teď přivítá nebezpečného soupeře Pescaru, kterou není radno podceňovat.

Sassuolo v začátku sezony úspěšně navazuje na předchozí ročník, kdy po šestém místě vybojovalo kvalifikaci o Evropskou ligu. Neroverdi se dokázali prokousat před předkola a zahrají si základní skupinu, kde se střetnou s Bilbaem, Genkem a Rapidem Vídeň. Svěřenci trenéra Di Francesca dobře odstartovali i v domácí soutěži, v prvním zápase na půdě Palerma zvítězili 1:0.

Také Pescara se před týdnem vytáhla. Obrat o body dokázala aktuálního vicemistra z Neapole. Delfíni v zápase vedli o dva zásahy, ale Parthenopei dokázali utkání dovést do remízového konce. I tak byl ale kouč Massimo Oddo spokojen a v Sassuolu by chtěl výsledkově navázat.

Oba celky se pravidelně utkávaly před čtyřmi lety v Serii B. Od této doby na sebe narazily jen jednou v rámci Coppa Italia a úspěšnější bylo dle předpokladů Sassuolo. V sezoně 2014/2015 postoupilo ze 4.kola po vítězství nad Pescarou 1:0.

Sassuolo se musí obejít bez trojice Pellegrini, Missiroli, Terranova a stejně jsou na tom i hosté, jenž nemohou využít služeb Cody, Nicastra a Fornasiera.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consgili - Gazzola, Acerbi, Cannavaro, Peluso - Biondini, Magnanelli, Duncan - Berardi, Matri, Politano
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Zampano, Campagnaro, Gyomber, Biraghi - Memushaj, Brugman, Cristante - Verre, Benali - Caprari
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Bologna FC  (neděle 20:45)
Siniša Mihajlović coby kouč Turína zažije domácí premiéru a soupeřem bude Boloňa. Hosté na rozdíl od Granaty vstup do sezony zvládli a na svém kontě už mají tři body.

Turín před týdnem odmítl bod z Milána, takže mu na jeho kontě "svítí" nula. Býci nevstoupili do zápasu na San Siru vůbec dobře a postupně díky hattricku Carlose Baccy prohrávali už 3:1. Jenomže laxnost domácích jim nakonec umožnila návrat do zápasu a po zákroku Paletty dokonce možnost pokutového kopu na 3:3, z vůbec poslední možné šance. Gigi Donnarumma však Belottiho fantasticky vychytal. Siniša Mihajlović určitě nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen, snad jen s výjimkou zmiňovaných posledních minut.

Granata tak bude usilovat o první body proti Boloni, se kterou má ve vzájemných zápasech jen mírně navrch. Tým Roberta Donadoniho v prvním zápase udolal 1:0 nováčka z Crotone a dobrý výkon předvedl český záložník Ladislav Krejčí.

Turín v loňské sezoně ovládl obě utkání, aniž by přitom inkasoval. Doma zvítězil 2:0, v Boloni pak 1:0. Vzájemná bilance je jinak celkově vyrovnaná a Granatu rozhodně nečeká nic snadného. Také Boloňa totiž před sezonou zajímavě posílila a navíc do tohoto duelu jde s jedním vítězstvím v zádech.

Domácí se musejí obejít bez zraněného dua Avelar, Ajeti. To Roberto Donadoni má více starostí. Na marodce Boloni zůstávají Donsah, Floccari, Ferrari a Maietta.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - De Silvestri, Rossettini, Castan, Molinaro - Benassi, Vives, Baselli - Iago, Belotti, Boyé
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Krafth, Gastaldello, Oikonomou, Masina - Taider, Pulgar, Džemaili - Rizzo, Destro, Krejčí
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - AS Řím  (neděle 20:45)
Šokované AS zažilo velké zklamání, když totálně nezvládlo zápas sezony o Ligu mistrů. Teď musí konsolidovat veškeré síly, aby dokázalo najít ztracenou sebedůvěru. O to se hráči trenéra Spallettiho pokusí na Sardinii, kde sídlí domácí Cagliari.

Římské naděje a sny o tom, že si znovu zahrají v nejprestižnější ligové soutěži fotbalového světa, se rozplynuly jednoznačným stylem podobným debaklu. Tvrzení majitele a prezidenta Jamese Pallotty o tom, jak blízko je současné AS špičce evropského fotbalu, se znovu ukázala jako mylná. Fanoušci tak musí vstřebávat hodně hořkou pilulku. Jejich miláčci totiž podali prachbídný výkon a na vlastní půdě utrpěli těžké K.O.

V prvním duelu na půdě Porta vlastní vinou jen remizovali, ale ukázali bojovného ducha. Všeobecný optimismus v kabině ještě narostl po skvělém představení z druhé půle ligové premiéry proti Udinese, ve které se AS naplno rozjelo. Dvě penalty Diega Perottiho nastartovaly celek z Věčného města a díky dalším brankám Džeka se Salahem AS vede tabulku ligy. O to větší šok nastal v úterý večer, protože Vlci doma nastoupili s bojácnou náladou, bez nápadu a v pozměněné sestavě. Výsledek? Kvůli individuálním chybám prohráli vysoko 3:0, dohrávali bez vyloučených De Rossiho s Emersonem a potkalo je vyřazení.

Giallorossi tím utrpěli na prestiži, sebevědomí i financích. Bez miliónů garantovaných postupem do základní skupiny LM se opět diskutuje o prodeji nějaké té hvězdy a dá se očekávat, že současná krize v hlavách hráčů se promítne i do dalších bojů v lize. Prohraný duel tak jen potvrzuje trend římského celku po americkým vedením v rámci Evropy, kdy v 22 utkáních vyhrálo AS jen třikrát! Italské celky navíc v poslední době nedokážou procházet sítem předkola LM. A mrzí to i mnoho legend.

Známý komentátor Roberto Pruzzo zmínil: "V poháru se AS tradičně nedaří a jeho poslední výkony jsou založeny na zklamání či porážkách. Na to si už fanoušci zvykli. Tým hrál v Portu půlhodinu skvěle, ale doma se nemohl rozjet. Téměř nic nefungovalo. Ta dvě vyloučení nelze omlouvat, zkušeností bylo na hřišti dostatek. Celé je to v hlavách hráčů, je to dlouhodobý problém. Vina je na trenérovi i hráčích, i když si říkám, že Spalletti možná až příliš věřil, že má lepší tým než soupeř," míní Pruzzo.

Dalším soupeřem, kterého by Vlci mohli podcenit, je Cagliari. S ním má AS poměrně dobré zkušenosti a za posledních pět utkání s ním prohrálo jen jedinkrát. Cagliari navíc v minulém kole okusilo tvrdou realitu první ligy, když nestačilo na janovské CFC. Domácí Grifové si s nováčkem soutěže poradili hladce 3:1 a vinou skóre se po prvním kole Cagliari nachází v sestupových příčkám. Přitom posilování mu docela vyšlo. Do týmu přišli zkušení hráči jako Artur Ionita, Bruno Alves, Simone Padoin, Mauricio Isla nebo Marco Borriello.

Právě Borriello se bude chtít v dalším kole vytáhnout, protože se jedná o bývalého hráče právě AS Řím. A navíc má proti někdejším spoluhráčům docela kliku. Sám si je ale vědom toho, že jeho nový kolektiv potřebuje čas. "Proti Janovu jsme neměli vůbec štěstí. Ale je to jasné, protože je v týmu hodně nových tváří a někteří si na první ligu zase zvykají. Jsem přesvědčen, že dojdeme daleko, jen se musíme sehrát. Pro mě to bude proti As zvláštní utkání, protože mám k němu pořád dobrý vztah. Ale přednější je výhra Cagliari," dodává zkušený střelec.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Storari - Ceppitelli, Bruno Alves, Capuano - Isla, Padoin, Di Gennaro, Ionita, Murru - Borriello, Sau
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny- Peres, Manolas, Vermaelen, Juan Jesus - Nainggolan, De Rossi, Strootman - Salah, Perotti, El Shaarawy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 4.00 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Atalanta Bergamo  (neděle 20:45)
Sampdoria Janov zvládla minulé kolo výborně a trenér Marco Giampaolo chce pokračovat v dobrých výkonech. Tým, který čerstvě nese také českou stopu, hostí v neděli večer Atalantu, jenž chce napravit nepovedené první kolo.

Atalanta se v minulém kole hodně nadřela, ale nakonec její úsilí vyšlo na zmar. Hořké pocity z utkání prvního kola budou Orobici zahánět v tom druhém, v němž je čeká hodně změněná Sampdoria Janov, které se naopak minule dařilo.

Taky máte někdy pocit, že vyvíjíte velké úsilí a zdoláváte jednu překážku za druhou, ale nakonec se vám vaše představy zbortí jako domeček z karet? Podobný pocit museli mít hráči Atalanty, kteří v premiérovém utkání Serie A čelili římskému Laziu. Začátek se jim nepovedl, ale po změně stran Orobici zabrali. Dvě branky vstřelil mladý záložník Franck Kessie, který rozdmýchal ve spoluhráčích oheň naděje. Jakékoli vyhlídky na zvrat nebo alespoň bod ale minutu před koncem rozprášil záložník Danilo Cataldi.

Nepříliš často skórující Atalanta tak musela přijmout fakt, že ani tři góly jí tentokrát na body stačit nebudou. Orobici mají celkově problémy s obranou, která není příliš stabilní a brankář Marco Sportiello má často plné ruce práce. S tím by mu mohl pomoci například Abdoulay Konko jakožto nová posila. Někdejší hráč římského Lazia zamířil do Atalanty, kde se setká s trenérem Gianpierem Gasperinim.

"Jsem moc rád, že jsem mohl přijít sem. Trenér Gasperini mi hodně pomohl a pro moji kariéru byl hodně důležitou osobou. Doufám, že dokážu pomoci týmu k dosažení jeho cílů. Jsem tu teprve krátce, ale mám zatím samé pozitivní dojmy. Už se těším, až poznám všechny spoluhráče a budeme bok po boku bojovat. Máme skvělého trenéra a dobrý hráčský kádr, takže chceme hrát co nejlépe. Čeká nás Sampdoria, která se přes léto hodně změnila, ale věřím, že uhrajeme dobrý výsledek," přeje si zkušený obránce.

Sampdoria se rozloučila s minulou sezonou a začala tvořit kádr pro nového trenéra. Giampaolo sází na mladé a kreativní hráče, čemuž odpovídalo také letní přestupové období. A to ještě neskončilo, protože prezident Massimo Ferrero nedávno ohlásil zisk talentovaného záložníka Dennise Praeta. Velký belgický talent přišel za 10 milionů eur a hodně se na něj těší také skaut Dorie Riccardo Pecini.

V rozhovoru pro Il Secolo XIX zmínil: "Hodně jsme do něj investovali a dlouho jsme Dennise sledovali. Perfektně k nám zapadne a já věřím, že se tady stane opravdu fenoménem. Má na to všechny předpoklady a my mu k tomu chceme pomoci. Naši fanoušci si zaslouží skvělé výsledky a Dennis je hráčem, který může zářit," rozplývá se Pecini nad potenciálem mladého záložníka.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Sala, Silvestre, Regini, Pavlović - Torreira, Linetty, Álvarez, Barreto - Quagliarella, Muriel
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Raimondi, Toloi, Zukanović, Conti - Kessié, Kurtić, Dramé - Spinazzola, Paloschi, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Empoli FC  (neděle 20:45)
A máme tu další souboj kohoutů, kteří zoufale touží po třech bodech. Premiéra v novém ročníku nevyšla ani jednomu z nich, což chtějí napravit. Empoli opět změnilo trenéra, Udinese sáhlo ke stejnému kroku.

Časem by to mohl být nový trend. Pokaždé, když Empoli najde toho správného a úspěšného trenéra, který umí sjednotit kolektiv a vtiskne týmu určitý osobitý ráz, po sezoně musí hledat nového. Každý úspěch má svou daň. A tak se po teď již neapolském šéfovi Sarrim loučil také trenér Giampaolo. Sympatický stratég vyslyšel volání Sampdorie Janov a přidal se tak do škatulky trenéra, který po skvělé práci v menším toskánském klubu odešel za vyššími cíli. Tým vyznávající modrou tak musel opět hledat.

Na uvolněnou židli si sedl Giovanni Martusciello, který má před sebou jasný úkol. Udržet Empoli v první lize a navázat na dobrou práci svých předchůdců. Práci bude mít ale poměrně složitou, protože kádr opustil nejeden tahoun loňského celku. Ať už to byl Mario Rui, Piotr Zieliński, Lorenzo Tonelli nebo Leandro Paredes. Nové tváře možná nemají takovou reputaci, ale právě nízké nároky by mohly novému trenérovi ulehčit jeho práci.

Hned v prvním utkání sezony se to tak úplně nepovedlo. Stadion Carlo Castellani totiž vyloupila janovská Sampdoria, k čemuž jí výrazně pomohla nesehranost domácích. A také kapitán Massimo Maccarone, který se nechal deset minut před koncem vyloučit. Ze závěrečného tlaku domácích tak sešlo, za což se holohlavý kanonýr následně omlouval.

Na tiskové konferenci po utkání zdůraznil: "Vím, že jsem oslabil svůj tým ve chvíli, kdy jsme se chystali zatlačit, takže jsme přišli o velkou šanci na srovnání. Za to se moc omlouvám, bylo to ode mne nezodpovědné. Doufám, že dostanu brzy další šanci a pomůžu svému týmu lepším způsobem. Naším cílem je opět sbírat body a udržet se v první lize, i když to po tolika odchodech nebude úplně snadné. Už teď nás čeká náročné utkání s konkurenčním Udinese."

Ani Iacchiniho celek však rozhodně neudivuje. První půle mu proti AS v minulém kole sice vyšla, ale po změně stran domácí přidali a zatlačili nevýrazného soupeře. Udinese nakonec i kvůli dvěma penaltám kapitulovalo a odkrylo slabá místa. Bota Zebry tlačí zejména v obraně, kde působí velmi nejistě. Čtyři inkasované branky jsou přeci jen trochu kruté, ale trenér Iacchini má co zlepšovat. A vědí to i hráči.

Obránce Silvan Widmer je přesvědčen, že příště to Zebrám vyjde lépe. "Proti Římu jsme ze začátku dobře bránily, ale po změně stran stačilo několik nepřesností, za které jsme byli potrestáni. Hodně nás mrzí výsledek, který jsme si nezasloužili. Ale musíme na to odpovědět tvrdou prací a zlepšením. Máme v kádru několik nováčků, kteří potřebují čas na aklimatizaci. Pevně věřím, že v příštím kole už vyhrajeme."
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Felipe, Armero - Badu, Fofana, Hallfredsson - Evangelista, De Paul - Zapata
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Pelagotti - Laurini, Cosić, Costa, Pasqual - Tello, Maiello, Buchel - Saponara - Pucciarelli, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Chievo Verona  (neděle 20:45)
Poprvé v historii se v Serii A představí na domácí půdě Crotone. Nováček přivítá ve druhém kole soutěže FC Janov a pokusí se minimálně získat první body do tabulky. Velkou pozornost budí chorvatský trenér Ivan Jurić, který dostal Crotone do nejvyšší ligy, ale před sezonou odešel trénovat právě FC Janov.

Crotone v prvním utkání na půdě Boloni sahalo po bodech, nakonec ale odjelo s prázdnou. Utkání totiž rozhodla jediná trefa čtyři minuty před koncem v podání Mattii Destra. Svěřenci trenéra Nicoly si tak na první body musí ještě počkat. Crotone nebude na svém stadkionu Ezio Scida favoritem, ale Janov není tým, který by se nedal porazit. Na druhou stranu Crotone se to nikdy nepodařilo a to ani během společného působení v Serii B v rozmezí let 2004-2007.

Utkání mezi Crotone a Janovem bude mít velký náboj pro chorvatského trenéra Ivana Juriće. Byl to totiž právě on, kdo dostal Crotone do Serie A, ale v klubu dále nehodlal pokračovat a odešel do Janova. Zde se stihl uvést vítězně, Grifové v prvním utkání porazili Cagliari poměrně bez problémů 3:1.

Papírovým favoritem bude Janov, jehož trenér pochopitelně Crotone moc dobře zná. Na druhou stranu hráči domácích budou chtít vyhrát a ukázat Jurićovi, že se zmýlil, když zvolil odchod.

Domácí budou postrádat zraněnou trojici Zampano, Bruno, Mazzarani. Janov hlásí o jednu ztrátu méně, na trávníku se tak neobjeví Ninkovič a Gentiletti.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Ceccherini, Dos Santos, Ferrari - Rosi, Rohden, Salzano, Martella - Tonev, Simy, Palladino
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Izzo, Burdisso, Lazović - Rincón, Veloso, Laxalt - Panděv, Pavoletti, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Crotone - Janov CFC  (neděle 20:45)
Poprvé v historii se v Serii A představí na domácí půdě Crotone. Nováček přivítá ve druhém kole soutěže Janov a pokusí se minimálně získat první body do tabulky. Velkou pozornost budí chorvatský trenér Ivan Jurić, který dostal Crotone do nejvyšší ligy, ale před sezonou odešel trénovat právě Janov.

Crotone v prvním utkání na půdě Boloni sahalo po bodech, nakonec ale odjelo s prázdnou. Utkání totiž rozhodla jediná trefa čtyři minuty před koncem v podání Mattii Destra. Svěřenci trenéra Nicoly si tak na první body musí ještě počkat. Crotone nebude na svém stadionu Ezio Scida favoritem, ale Janov není tým, který by se nedal porazit. Na druhou stranu Crotone se to nikdy nepodařilo a to ani během společného působení v Serii B v rozmezí let 2004-2007.

Utkání mezi Crotone a Janovem bude mít velký náboj pro chorvatského trenéra Ivana Juriće. Byl to totiž právě on, kdo dostal Crotone do Serie A, ale v klubu dále nehodlal pokračovat a odešel do Janova. Zde se stihl uvést vítězně, Grifové v prvním utkání porazili Cagliari poměrně bez problémů 3:1.

Papírovým favoritem bude Janov, jehož trenér pochopitelně Crotone moc dobře zná. Na druhou stranu hráči domácích budou chtít vyhrát a ukázat Jurićovi, že se zmýlil, když zvolil odchod.

Domácí budou postrádat zraněnou trojici Zampano, Bruno, Mazzarani. Janov hlásí o jednu ztrátu méně, na trávníku se tak neobjeví Ninkovič a Gentiletti.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Ceccherini, Dos Santos, Ferrari - Rosi, Rohden, Salzano, Martella - Tonev, Simy, Palladino
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Izzo, Burdisso, Lazović - Rincón, Veloso, Laxalt - Panděv, Pavoletti, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.60 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Juventus FC  (sobota 18:00)
Lazio si chce zapamatovat pohled na současnou tabulku ještě na dlouhou dobu. Teď je totiž před Juventusem Turín a přálo by si, aby to tak zůstalo i po druhém kole. Ideální šanci k tomu má v sobotu večer, protože na své půdě uvítá právě posledního vládce Itálie.

Řím se v poslední době hodně chvěje. Domácí AS vypadlo z Ligy mistrů těsně před jejími branami, nedaleké zemětřesení v týdnu šokovalo celou Itálii a tamní Lazio urputně hledá posily, které by mu pomohly k lepším zítřkům. A do toho se na Olympijském stadionu objeví Juventus Turín coby uchazeč o další tři body. A to velmi vážný, jak dokázal již v několika předešlých letech.

V nich bývalo zvykem, že mašina zvaná Juventus se rozjížděla hodně postupně. S každým dalším kolem pak nabírala rychlost i sílu, až skončila v cíli daleko před svými pronásledovateli. Jistě nejen fanoušci Staré dámy si ale dobře pamatují na loňské první duely, které byly pro Juve katastrofou. Špatná hra, ještě horší výsledky, totální úpadek formy způsobený několika odchody. A tak se nabízí logická otázka, zda favorita letos čeká něco podobného. V minulém kole se Juventusu dařilo a sladké plody sbíral především Gonzalo Higuaín. V náročném klání s Fiorentinou se zdálo, že se body budou dělit, ale nakonec se ukázala nová akvizice a hned ve svém prvním utkání Serie A zařídila Juventusu tři body.

Hodně vysoko pak Juventus vidí také Diego Andidero, velký fanoušek Juve a hráčský agent. V rozhovoru pro Tuttojuve.com sdělil: "Higuín je hráčem, který je schopen sám rozhodnout zápas, dělá na hřišti rozdíl. A bylo to vidět hned na začátku, protože neměl problémy s tlakem a skvěle se zapojil do tempa rozehraného utkání. Juventus má skvělý tým plný prvotřídních hráčů a teď posílili na těch správných postech. Podle mého názoru mají na finále Ligy mistrů. Neustále se zlepšují a pochybuji, že si nechají ujít další Scudetto."

Gonzalo Higuaín pomalu nabírá formu a sehrává se se svými spoluhráči, takže se dá čekat, že i jeho výkony porostou. Juventus mnoho absencí mít nebude, zato Lazio nečeká jednoduchý úkol. Sice se mu s Brazílie vrátil záložník či útočník Felipe Anderson, který trochu změnil vizáž a je ověnčen zlatými medailemi z Ria, ale pro duel s Juventusem ještě připraven nebude. Sám ale hodlá své přátele ve zbrani více než podporovat.

"Děkuji Laziu za tu šanci, kterou mi dalo. Jsem klubu moc vděčný za to, že jsem si mohl splnit svůj dávný sen a vyhrát medaili na turnaji. Bylo to sice náročné, ale jsem moc šťastný. Moje rodina byla na stadionu a to je pro mě velká odměna. Duel s Juventusem sice ještě po poradě s klubem vynechám, ale doufám, že zvítězíme. Budu na tribuně, abych podpořil mé přátele. Juventus je skvělým týmem a v lize nemá konkurenci, ale pro nás to bude velká výzva. Chceme navázat na minulé kolo a vyhrát," přeje si mladý talent.

První kolo nového ročníku postavilo Laziu do cesty nevyzpytatelného soka, kterým byla Atalanta Bergamo. Lazio sice skvěle začalo a brzy vedlo o tři branky, jenže po změně stran ztratilo koncentraci a nakonec bylo rádo za těsnou výhru 4:3. Gólem se uvedl zkušený střelec Ciro Immobile a fit po celých 90 minut zůstal také Nizozemec de Vrij. Zastaví Orli z Říma obhájce titulu? Historie jim moc nefandí, posledních 10 vzájemných duelů vyhráli Bianconeri.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Wallace, De Vrij, Radu - Basta, Parolo, Biglia, Lukaku - Anderson, Immobile, Lulić
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Benatia, Barzagli, Chiellini - Dani Alves, Khedira, Pjanić, Asamoah, Evra - Dybala, Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.30 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - AC Milán  (sobota 20:45)
Lazio s Juventusem nebude jediným tahákem sobotního programu Serie A. Od 20:45 totiž poměří síly ambiciózní Neapol a slavný AC Milán. Domácí v minulém kole překvapivě ztratili body v Pescaře a nyní chtějí naplno bodovat. To Milán v úvodu zdolal Turín, byť měl tedy na mále....

Neapol si určitě představovala lepší start do sezony, než remízou 2:2 na půdě nováčka letošního ročníku. Na druhou stranu mohla také prohrát, neboť výsledek se nevyvíjel v její prospěch. Každopádně Parthenopei by teď potřebovali vyhrát a světu ukázat, že to jde i bez Gonzala Higuaína. "Bude to velmi důležitý zápas a doufám, že v tomto prvním zápase na San Paolo uděláme fanouškům radost," nechal se slyšet čtyřiadvecetiletý záložník Jorginho.

AC zvládlo domácí premiéru pod Montellou vítězně, ale díky doslova hororovému závěru to tak nemuselo dopadnout. Rossoneri se totiž zatím nezbavili nešvaru z posledních sezon, kdy nadějně rozehrané utkání svojí laxností prostě ztratili. A v souboji s Turínem si to AC střihlo a to přestože vedlo díky skvělému Baccovi už 3:1. Od vyrovnání na 3:3 je zachránil chycenou penaltu mladík Gigi Donnarumma. A na mladíky bude AC sázet i v Neapoli, kde se mu v posledních pěti letech vůbec nedaří. "Musíme jít do zápasu s vědomím, že Neapol je silný tým, jeden z nejlepších v lize, takže se musíme dobře připravit. Musíme se zaměřit na získání tří bodů, víme, že to můžeme udělat," doufá ve vítězství Giacomo Bonaventura.

Milán loni v Neapoli remizoval 1:1, nicméně doma od stejného soupeře dostal pořádně naloženo. Vincenzo Montella hodlá využít psychickou výhodu z prvního kola, kdy Rossoneri narozdíl od Parthenopei zvítězili.

Neapol nemůže počítat s novými posilami, zranění jsou totiž jak Tonelli, tak i Giaccherini, potažmo El Kaddouri.Beze ztrát se neobejde ani druhá strana. Zapata, Verghara, Bertolacci a Poli mají zdravotní potíže a chybět bude rovněž potrestaný obránce Paletta, který proti Turínu uviděl červenou kartu.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Milik, Mertens
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Gomez, Romagnoli, De Sciglio - Kucka, Montolivo, Bonaventura- Suso, Bacca, Niang
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AS Řím11004:03
2.Janov CFC11003:13
3.Chievo Verona11002:03
4.SS Lazio11004:33
5.AC Milán11003:23
6.Juventus FC11002:13
7.US Sassuolo11001:03
 Bologna FC11001:03
 UC Sampdoria11001:03
10.Delfino Pescara10102:21
 SSC Neapol10102:21
12.Atalanta Bergamo10013:40
13.Turín FC10012:30
14.ACF Fiorentina10011:20
15.Empoli FC10010:10
 Città di Palermo10010:10
 FC Crotone10010:10
18.Cagliari Calcio10011:30
19.Inter Milán10010:20
20.Udinese Calcio10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (565)

Přidat komentář
olis

snivalo sa mi ze Koulibaly dostal na konci polcasu cervenu a prehrali sme 3:0

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
CubONE

Aj mne

Reagovat
Dominator

Reagovat
olis

nejaky "novinar" zadrel ze Cavani je v nejakom hoteli v Neapole a nejaky fanusikovia si tam kvoli tomu zobrali izbu na 3 noci, takto sa robi biznis

Reagovat
Dominator

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!!!

Reagovat
Pipo123

Anderon je ready na Juve

Reagovat
Ragazzo d'oro

Paśalić prošel zdravotní prohlídkou, rocni hostování bez opce.

BENVENUTO! Snad tu nasi tragédii v záloze alespoň trochu vylepší, reference na něj jdou poměrně slušné.

Reagovat
CubONE

On je DM, nie?

Na trhu by inac mali byt Honda, Ely a Vergara, dufam, ze vsetci traja odidu ci uz na prestup (Honda) alebo hostovanie.

Reagovat
olis

venturova prva nominacia:

Portieri: Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluigi Donnarumma (Milan), Federico Marchetti (Lazio);

Difensori: Luca Antonelli (Milan), Davide Astori (Fiorentina), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Mattia De Sciglio (Milan), Angelo Obinze Ogbonna (West Ham), Alessio Romagnoli (Milan), Daniele Rugani (Juventus);

Centrocampisti: Federico Bernardeschi (Fiorentina), Giacomo Bonaventura (Milan), Antonio Candreva (Inter), Daniele De Rossi (Roma), Alessandro Florenzi (Roma), Riccardo Montolivo (Milan), Marco Parolo (Lazio), Marco Verratti (Paris Saint Germain);

Attaccanti: Andrea Belotti (Torino), Eder Citadin Martins (Inter), Manolo Gabbiadini (Napoli), Ciro Immobile (Lazio), Leonardo Pavoletti (Genoa), Graziano Pellè (Shandong Luneng).

Insigne

Jorginho

Gabiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě dobrý.

Reagovat
Zark

Pavoletti, Belotti

Reagovat
Largo

Presne! Konecne je vzali do repre.....

Reagovat
Furia Ceca

Pellé Hráč, co jde do Číny, už jenom z principu nemá v repre co pohledávat... A ještě bych vykopl Ogbonnu.

A naopak mi tam chybí Berardi. Má formu jak hrom, podle mě aktuálně o parník nejlepší italskej útočník, a není v nominaci...?

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi ani omylem není o parník nejlepší italský útočník. To jsi asi byl dneska dlouho na sluníčku, ne?

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Netřeba otevírat. Quatro?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

to co jsme nedali v te 95

Reagovat
Pipo123

Najlepší zápas za posledné roky, teda Lazia, túto výhru radím ešte o stupen vyššie než gol Mira v Derby v 93 minúte

Reagovat
M11

ale jo .. malem me odvezli tehda

Reagovat
FORZAMILAN

A kde je sakra preview toho druhého zápasu?!

Reagovat
Delsemela

Preview: SSC Neapol - AC Milán

Lazio s Juventusem nebude jediným tahákem sobotního programu Serie A. Od 20:45 totiž poměří síly ambiciózní Neapol a slavný AC Milán. Domácí v minulém kole překvapivě ztratili body v Pescaře a nyní chtějí naplno bodovat. To Milán v úvodu zdolal Turín, byť měl tedy na mále....

Neapol si určitě představovala lepší start do sezony, než remízou 2:2 na půdě nováčka letošního ročníku. Na druhou stranu mohla také prohrát, neboť výsledek se nevyvíjel v její prospěch. Každopádně Parthenopei by teď potřebovali vyhrát a světu ukázat, že to jde i bez Gonzala Higuaína. "Bude to velmi důležitý zápas a doufám, že v tomto prvním zápase na San Paolo uděláme fanouškům radost," nechal se slyšet čtyřiadvecetiletý záložník Jorginho.

AC zvládlo domácí premiéru pod Montellou vítězně, ale díky doslova hororovému závěru to tak nemuselo dopadnout. Rossoneri se totiž zatím nezbavili nešvaru z posledních sezon, kdy nadějně rozehrané utkání svojí laxností prostě ztratili. A v souboji s Turínem si to AC střihlo a to přestože vedlo díky skvělému Baccovi už 3:1. Od vyrovnání na 3:3 je zachránil chycenou penaltu mladík Gigi Donnarumma. A na mladíky bude AC sázet i v Neapoli, kde se mu v posledních pěti letech vůbec nedaří. "Musíme jít do zápasu s vědomím, že Neapol je silný tým, jeden z nejlepších v lize, takže se musíme dobře připravit. Musíme se zaměřit na získání tří bodů, víme, že to můžeme udělat," doufá ve vítězství Giacomo Bonaventura.

Milán loni v Neapoli remizoval 1:1, nicméně doma od stejného soupeře dostal pořádně naloženo. Vincenzo Montella hodlá využít psychickou výhodu z prvního kola, kdy Rossoneri narozdíl od Parthenopei zvítězili.

Neapol nemůže počítat s novými posilami, zranění jsou totiž jak Tonelli, tak i Giaccherini, potažmo El Kaddouri.Beze ztrát se neobejde ani druhá strana. Zapata, Verghara, Bertolacci a Poli mají zdravotní potíže a chybět bude rovněž potrestaný obránce Paletta, který proti Turínu uviděl červenou kartu.

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:

Reina – Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík – Callejón, Milik, Mertens AC Milán - pravděpodobná sestava:

Donnarumma – Abate, Gomez, Romagnoli, De Sciglio – Kucka, Montolivo, Bonaventura- Suso, Bacca, Niang Tip EuroFotbal.cz: 0

Reagovat
FORZAMILAN

No konečně, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Diamanti a Balo ...hnnm to by bola parada, to by nam tu zachranu vystrielali.

Reagovat
Airus

2:1 pro Juve

Reagovat
Furia Ceca

Hádám, že i dneska nastoupí Mandžukić a Higuaín přijde až v průběhu zápasu. Na Lazio dlouhodobě umíme, o třech bodech nepochybuju.

V druhým zápase doufám ve výhru AC. Neapol ty body nažene jinde a AC by hrozně pomohlo, kdyby vyhráli u tak těžkýho soupeře... Ta jejich mizérie už musí skončit.

Reagovat
Airus

psalo se že Allegri startuje s Mandžukič Dybala

Reagovat
Furia Ceca

Tady je ale napsanej Higuaín. Jinak Allegri říkal, že i přes ten gól je Pipita z formy a bude ještě muset hodně máknout, aby se dostal do sestavy od 1. minuty...

Reagovat
Airus

v pohodě, Mandžukič chce hrát a nehraje nejhůř. I když se na něj nedá koukat

Reagovat
Furia Ceca

Airusi

Reagovat
Airus

tak nakonec hraje nejhůř

Reagovat
Pipo123

Ono to naozaj vyzerá tak že Bastos bude hrať. Docela prekvapujúce keďže je v Laziu tuším po pondelku. Všade píšu že budeme hrať 3-4-3

Reagovat
olis

Link na obe fanty pls

Reagovat
Furia Ceca

http://www.fantasyseriea.com/en/index.php

Díky za připomenutí, úplně jsem zapomněl, že ji hraju! A přitom jsem na pěkným 4. místě zatím.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
olis

Diky obom

Reagovat
Furia Ceca

Buffon; Benatia, Barzagli, Chiellini; Dani Alves, Khedira, Lemina, Asamoah, Alex Sandro; Dybala, Mandzukic

Reagovat
Furia Ceca

Jak jsem říkal, Mandžu bude vybíhat. Benatia při absenci Bonucciho taky vypadal logicky. Docela mě překvapilo, že Evra zase sedí... Jinak Pjanić je nemocnej? Každopádně proti tomuhle středu zálohy nejsem vůbec proti!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Evra sakra? To neviděl jak byl Sandro strašnej?!

Reagovat
Pipo123

Marchetti; Bastos, de Vrij, Radu; Basta, Parolo, Biglia, Lukaku; FAnderson, Immobile, Lulič

Teším sa na Bastosa,

Reagovat
lucius6

Jsem zvědaej na Lukakua, tohle pro něj bude těžká zkouška.

Reagovat
Pipo123

Preto hrajeme 3-4-3, bude ho istiť Lulič aj Radu, tá taktika je jasná, prehustiť stred ihriska a kraje, myslím že moc útočiť nebude, skôr hrať na nejaké protiútoky, celá ofenzíva bude stáť na aktivite Andersona. Lulič bude viac za bojovníka

Reagovat
lucius6

Je to dost zajímavý rozestavení, tohle jsem občas hrál ve Fifě a tam to bylo tak, že skoro každej útok jsem dostal gól, ale v reálu by to mohlo fungovat lépe. Andersonovi docela věřim, spíš mám strach z toho, jak to budem zvládat v defenzívě.

Reagovat
Pipo123

Já to tiež hrávam vo Fife, tak sa mi darí najviac, len nikdy moc nestíhal Parolo a Biglia

Reagovat
Alberto Aquilani

mne dal Muriel vo Fiorentine 60 gólov za sezónu. Rozmýšlam, či im nejak túto informáciu nepredať

Reagovat
M11

Pereyra gol

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

po 10 minutách na hřišti

Reagovat
Airus

Reagovat
mato Kreator

Forza JUVE !!!

http://www.totalsportek.com/highlights/juventus-vs-lazio-live-stream/

sice nic nerozumiem ale aspon slusna kvalita

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, im už na tam Sport TV s tou hokejovou ligou majstrov uplne jebe? Však na to nekukajú ani mamy hokejistov.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
lucius6

Reagovat
M11

serou.. na zacatku sezon to vzdy uprednostnuji

Reagovat
Visca el barca

To je fakt píčovina no...Teď sem si to chtěl pustit.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
lucius6

Sympatickej začátek z naší strany

Reagovat
Pipo123

Dobré tempo a pekne napádame

Reagovat
mato Kreator

to co hrame?

Reagovat
Pinturicchio

Boha, to je trága.

Reagovat
lucius6

Bastos

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku to je riadny obor

Reagovat
Airus

maj to v rodině. Powerhouse jak svině

Reagovat
Furia Ceca

Dani Barcelonuje

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět tebe, kdyby Lulić dal loktem do spánku, frajere.

Reagovat
Airus

ze hry mi přišlo, ře tomu dani hodně přidal. Ale ten replay byl jasnej

Reagovat
Pinturicchio

Manzduovi to nasazení vydrželo celý jeden zápas.

Reagovat
lucius6

Radu Tohle je velká chyba, to by si nemůže dovolit.

Reagovat
Pipo123

Pohoda bol tam ešte De Vrij, takže ho takto mohol zastaviť

Reagovat
lucius6

Spíš to, jak mu to propadlo, kdyby to bylo trochu blíž naší bráně, tak byl malér.

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Radu...

Reagovat
Pipo123

A tak nebolo to nič hnusné, len ho kopol aby ho zastavil

Reagovat
Pipo123

Aj ked trošku agresívnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

No však, ta agresivita je u něho typická. Zastavit ho musel, o tom žádná.

Reagovat
M11

pekna oranzova

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Bože, proč to kope Dani?

Reagovat
Airus

Protože tam není Leo?

Reagovat
Airus

Dobře Benatia

Reagovat
Pinturicchio

Kraje mimo, Sandro neviditelný, Alves jakž takž. Zoufale tomu chybí kreativita, hlavně, že na lavičce sedí Pjanic s Pjacou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio hraje dobře, hráči rychle přistupují, zdvojují, líbí se mi jejich výkon.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, hrajou dobře, Dybalu a Manzdu v podstatě odřízli.

Reagovat
Airus

Zase kdyby se Dybala nevracel na výpomoc Leminovi, tak se nikam nehneme.

Reagovat
lucius6

Trochu mi přijde, že Lukaku je na hřišti tak nějak navíc, že kdyby tam nebyl, tak by se vlastně vůbec nic nezměnilo.

Reagovat
Pipo123

Hraje dobre, netreba ho za všetko kritizovať, v súbojoch robí problémy hráčom Juve, musí sa naučiť hrať pozične a bude to fajn

Reagovat
lucius6

Nechápej mě špatně, já ho nekritizuju, spíš jde o jeho pozici, je dost ze hry a Juve tou stranou vůbec nehraje, možná by se mohl občas víc odpoutat z pozice, aby měl více ze hry.

Reagovat
Pipo123

Já sa zatiaľ bavím, moc šancí nevidíme, ale tempo zápasu je dosť vysoké a do súbojov sa ide na 100%. Dobre bránime a snažíme sa napádať rozohrávku Juve

Reagovat
Pinturicchio

Ten Lukaku nevypadá špatně, sice krapet neohrabaný, ale jinak pohoda zatím.

Reagovat
Airus

Na to vedro je dost aktivní (podobně jako anderson), silově tu naši stranu taky dává. Zatim dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro hraje děsně, raději bych tam viděl strejdu Pata.

Reagovat
M11

uz s Violou to bylo bida.. cekal jsem dnes Evru

Reagovat
smazaný uživatel

taky taky

Reagovat
Alberto Aquilani

Alves zistuje rozdiel medzi La Ligou a Seriou

Reagovat
Pipo123

Dobre ho tam mastia, dal mu už Radu, Lulič aj Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, tady jsou borci podstatně tvrdší a nic mu nedarují, resp. v Itálii se i brání.

Reagovat
mato Kreator

ten ma zlomene prsty

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Marotta udělá Bigliu a nedělá hovadiny s Gustavem a spol.

Reagovat
Dominator

imho, ked sa vacsinou zdraha doviest niekoho z vonku, tak v takom pripade by sa mu to aspon nemohlo zazlievat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zápas přesně pro Evru s Lichtsteinerem a ne Alvese se Sandrem. Od Lazia se dala čekat 100% agresivní hra a Brazilci to nedávají.

Reagovat
Pinturicchio

Za čistý zákrok žlutou, kokot.

Reagovat
Airus

Tak tuhle žlutou si vykřičeli

Reagovat
mato Kreator

Sandro

Reagovat
brenk

karta?

Reagovat
smazaný uživatel

Balon, pičo!

Reagovat
mato Kreator

giorgo pici

Reagovat
brenk

Giorgio pekný taneček

Reagovat
Pinturicchio

Chiello

Reagovat
smazaný uživatel

Si hraje na Bonucciho.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Bastos vyzerá na lopte kludne, zatiaľ snad nestratil ešte loptu. Taký Mauricio by si dal už vlastenca a videl červenú

Reagovat
lucius6

Defenzivní hra v podstatě bezchybná, zatim hrajeme výborně.

Reagovat
Airus

Na Lay'skách mám reklamu na soutěž, sbírej kody ze vnitřku balení... a uvnitˇř žádnej kód není. Ne že bych se hodlal zapojit, ale je to dost stupidní

Reagovat
Pipo123

Dybalu skvele dostupujeme, on je tá hrozba ktorú musíme eliminovať, každý po nom ide

Reagovat
lucius6

Juve vůbec neví, jak na nás má hrát. Inzaghi to postavil opravdu výborně dneska.

Reagovat
mato Kreator

nech je uz odpiskany polcas

Reagovat
lucius6

Líbí se mi to dostupování, nikdy se nestane, že by hráč Juventusu měl čas a nebo by mohl jít 1 na 1, to je zatim klíč k tomu, že hrajeme tak dobře a Juventus se k ničemu nedostal.

Reagovat
Pinturicchio

Bez šance tohle urvat silou. Asa doleva, poslat tam Pjanice, Higuaína.

Reagovat
Pipo123

Neviem čo mám napísať, toto som nečakal, jazdíme po zadku a bojujeme, ak by sme aj toto prehrali, tak organizácia hry, defenzíva aj prechod do útoku je totálne niečo iné než minulú sezónu. Snad nám to vydrží čo najviac

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec vies co napisat :) inak zatial pekny vykon Lazio fakt. Simone ide

Reagovat
Alberto Aquilani

Z Benatiu mám hodne divný pocit. Dostal tam jasle, pár krát neskoro vystúpil a pak chýbal vzadu, na konci si ho vpohode obhodil Immobile, navyše po každom súboji vyzerá, že sa pomaly začne pýtať dole.

Inak Lazio stým ich anti-juve štýlom super, mohli by byť príručkou aj pre ostatné tímy, ako to asi proti Juventusu skúsiť, na druhú stranu si nie som istý, že by im toto šlapalo aj v zápasoch, kde budú favoriti.

Reagovat
Airus

Zas Benatia tam uhasil tutovku, po horšim zásahu Gigiho. Takže pohoda

Reagovat
Pipo123

Bude sa hrať 4-3-3, ako sám Simone povedal, hraje to 7 rokov a dnes to zmenil len na Juve. Ale zmenil to dobre, tá obrana vyzerá dobre až na jednu situáciu kedy tam chyboval Radu, aj ten Bastos sa zatiaľ docela drží

Reagovat
Alberto Aquilani

+ ešte Bastova chyba. Očakávam 0:1 po niečom podobnom.

Reagovat
Pipo123

Hej na to som aj zabudol, já nejak dúfam že utečie Anderson, dnes hrá dobre a niečo mu tam padne

Reagovat
Airus

Střed zálohy potřebuje změnu. Asa, Khedira a Lemina nešlape. Asa mi přijde zmetenej, Sami se vysouvá až za Dybalu a nechává Asu s Leminou ať si nějak poradí. Lemina celkově v pohodě. Jestli přijde Pjanič, tak buď za Samihi nebo Asu.

A chce to do hry buď Evru nebo Lichtyho, ať si alespoň jeden kraj uklidní

Reagovat
Alberto Aquilani

vy čo máte s tým Leminom posledne? Aké vpohode? Veď ani neni v zápase a navyše po jeho chybe ste skoro dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se mi taky nelíbí, právě jeho bych sundal. Ale stejně tak bych sundal oba kraje a Benatiu, takže ono to je asi jedno.

Reagovat
Airus

Tak když ti registu nechá celej tým na holičkách, ať si poradí v obklopení čtyř hráčů, tak co může dělat

Reagovat
ED91

Reagovat
Furia Ceca

Z naší strany hroznej poločas. Je to od nás strašně chladný, je třeba se do toho zápasu víc dostat.

Reagovat
Pipo123

Inak Ciro sa mi páči, má to zložité proti obrane Juve, ale maká a behá hore dolu

Reagovat
Airus

Alespoň se o něco snaží

Reagovat
Pinturicchio

“We are missing the cherry on the cake. If we find it, that’s fine, otherwise we’ll be happy with the nice cake. It is nonetheless a squad that corresponds with our objectives."

“If there is the opportunity to improve what we already have, then we will, otherwise there’s no point buying players just for the sake of it.”

Here we go.

Reagovat
brenk

ale páčilo sa mi, že spomenul Kwadwa a jeho znovuzrodenie, dobre vedieť, že má podporu

Reagovat
Pinturicchio

To jo.

Přesně tohle jsem psal nějaký týden zpátky, když se nikoho nepřivede přivést, tak jsme spokojení s tím, co máme. Čekám nějaký Hernanes buy.

Reagovat
Airus

Panic buy on the way

Reagovat
Pipo123

Lukaku je hráč pre ktorého je takéto rozostavenie ideálne, nemusí až tak moc brániť a súboje osobné moc neprehráva, tam Alves aj Khedira od neho lietali do autu Ale akonáhle bude v 4-3-3 tak to je totálne riziko a pozične úplne mimo, to mi pripomína trochu Lichtiho keď hral v Laziu, v 4-3-3 na hovno a v 3-4-3 super

Reagovat
Furia Ceca

By bla prdel, kdyby nám dal gól Lukaku.

Reagovat
Furia Ceca

* byla

Reagovat
Pipo123

Alves vs Lukaku

Reagovat
lucius6

Lukau v osobních soubojích docela fenomenální, Alves přes něj ještě ani jednou neprošel.

Reagovat
smazaný uživatel

Alves na něho fyzicky absolutně nemá. A tím jak je to zahuštěné, tak Alves nemá prostor na ty svoje 1 na 1 souboje, které si jinak dává s prstem v nose.

Reagovat
brenk

som na pochybách, či dnes uvidíme nejakú šancu

Reagovat
Furia Ceca

Poslal bych tam Pjacu, při jeho fyzických parametrech a obratnosti by to mohl být zápas pro něj.

Reagovat
Pinturicchio

Být tam Pipita, tak vedeme 1:0.

Reagovat
Pipo123

juve začína tlačiť

Reagovat
M11

bylo by fajn kdyby jsme vystridali

Reagovat
mato Kreator

to uz cakam 10 min marne Pjaca,Pipta a Lichtak pome kua

Reagovat
Airus

Lobo má fakt den blbec. Proti Fiore to nebylo nic extra, ale takhle hrozný to nebylo.

Reagovat
Furia Ceca

Ale jo, začínám věřit, že ten gól snad dáme.

Reagovat
lucius6

Hrozně naivní přihrávka

Reagovat
Airus

boha můj, střílej!

Reagovat
Pinturicchio

Vystřídej už toho Mandzukice, kurva.

Reagovat
Pipo123

Felipe bacha na toto

Reagovat
lucius6

Felipe nikdy nesmí být jako jeden z posledních hráčů, to zavání problémem hodně často.

Reagovat
brenk

prihrávať na patke

Reagovat
mato Kreator

Pipta

Reagovat
Pipo123

Patric na lavú stranu

Reagovat
Furia Ceca

Ale Chiellini dneska válí

Reagovat
Pipo123

škoda teraz

Reagovat
Pinturicchio

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

PAULOOOOOOOOOO

Reagovat
Airus

vidíš to, Sami místo naivní přihrávky vystřelí a gól

Reagovat
brenk

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
lucius6

Selhání jednotlivce, bohužel

Reagovat
Pipo123

Kurva

Reagovat
M11

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
mato Kreator

SAMI

Reagovat
smazaný uživatel

SAAAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
M11

Sami za dva zapasy v teto sezone vic sanci jak za minulou sezonu

Reagovat
brenk

odchodom Pogbu dostal oveľa viac voľnosti, náznaky tam mal už minulú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

A Štefko na plac, super!

Reagovat
Furia Ceca

Higuaín se při tom gólu radoval. Další množství kalorií dolů

Reagovat
Furia Ceca

* jak se

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Furia Ceca

Jinak Sami je fakt špica

Reagovat
Alberto Aquilani

Biglia si tým kung fu skokom možno získal angažmán v Juventuse

Reagovat
Pipo123

Já skôr nechápem prečo ho De Vrij netesnil viacej, asi čakal že to Biglia zachytí

Reagovat
Pipo123

V druhom polčase máme strašne veľa zlých prihrávok

Reagovat
smazaný uživatel

Alves moc dobře ví, že dneska hrál tužku.

Reagovat
lucius6

Bastos

Reagovat
brenk

komentátor na rusoch je z neho hotový

Reagovat
Alberto Aquilani

Klasika, Benatia to tu cez polčas číta, v druhom je super

Reagovat
Pipo123

Na to že Bastos je 5 dní v taliánsku tak hraje skvele

Reagovat
Airus

Ciro hraje fakt dobře, doufám že bude mít dobrou sezónu

Reagovat
mojmira

Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Milik, Mertens

AC: Donnarumma; Abate, Gomez, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Suso, Bacca, Niang

Očekávaná sestava - 3 body z takového zápasu by nám neskutečně pomohli, ale bral bych i bod - FORZA MILAN

Reagovat
olis

Rog aj Dinamo uz potvrdili ze vsetko je dohodnute, dneska by uz mal byt v hladisku cez zapas, no asi si vydupal ten vyssi plat, bude sa musiet ukazat

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezky Pjaca tvrdá rána.

Reagovat
Furia Ceca

Uf, dneska to byly těžce vybojovaný tři body.

Reagovat
M11

Pjaca pekne na Ronalda

Reagovat
brenk

*na Hernanesa

Reagovat
Airus

Reagovat
M11

to by z toho musel byt brejk pro Lazio

Reagovat
Airus

krásně do bránkáře

Reagovat
Airus

ughhhhhhhhh ...... no, hlavně že máme tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt té bílé "nálepky" na hrudi, tak má Lazio špičkové dresy. Macron paráda.

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Juve v druhom polčase ukázalo kvalitu, ale zbytočne sme strácali lopty a dostávali Juve do hry, nevadí, ukázali sme sa v dobrom svetle a hlavne obrana vyzerá schopne. FORZA SS

Reagovat
smazaný uživatel

odehráli jste velmi dobré utkání

Reagovat
olis

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci z Lazia jak se hned fotili s Paulitem.

Reagovat
lucius6

Dobrej výkon, rozhodně je na čem stavět, vůbec jsme dnes nebyli horší tým, takže za mě spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda skvělej start do soutěže.Lazio sice nemělo nic velkého, ale určitě budou letos hrát lépe.

Reagovat
wiggum

To jako toho Sadiqa opravdu pusti tak zadarmo?

Reagovat
olis
Reagovat
maras93

Dneska pro tři body. Forza MILAN!

Reagovat
mojmira

sport2 acestream: acestream://2cf97774d9d6fdfcc4584569b7dd48c041484eba

Reagovat
CubONE

Ved to ide v TV.

Reagovat
mojmira

ehm ... ne každý si platí za kanály - já třeba TV ani nemám (takže ani nevím jestli sport2 je free nebo ne)

Reagovat
CubONE

FORZA MILAN

podme

Reagovat
Thorrin

Forza Milan!

Reagovat
Pipo123

Gabbi len na lavičke, nech ide do tej PL radšej

Reagovat
Yanek

To je hodně odstrý debut pro Gomeze, aby nedopadl jako Ely.

Reagovat
Furia Ceca

Abate škoda!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Abate

Reagovat
smazaný uživatel

ignazio da fukck?!

Reagovat
FORZAMILAN

Abateeee

Reagovat
Yanek

Suso se svoutechnikou a hlavně rychlostí je super upgrade oproti Hondovi.

Reagovat
Pinturicchio

Suso bude dobrý. Tam si myslím, že si Milanisti můžou pískat, že nepřišel Cuadrado.

Reagovat
Furia Ceca

Každej fanoušek jakýhokoliv týmu si může pískat, že nepřišel Cuadrado. Se stačí podívat do PL diskuze, klucí z Chelsea jsou z něj vyloženě nadšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterýho inženýra napadlo hrát v těch zelených dresech?

Reagovat
olis

Miliiiiiiiik

Reagovat
smazaný uživatel

AC zatím lepší

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ježiši

Reagovat
Furia Ceca

MIL-ik se prosadil proti MIL-ánu. Jinak škoda!

Reagovat
smazaný uživatel

Mertens zatím TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Milik

Reagovat
olis

Miliiiiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
Milan.B

Reagovat
lucius6

Milik se rozjíždí

Reagovat
panca

hlavne ze jsem se smal milikove prestuove cene

Reagovat
Furia Ceca

Hm, tak to je asi po zápase. Kéž by dalo AC do poločasu gól...

Reagovat
mato Kreator

napoli zasluzene vedu

Reagovat
Pettirosso

s těmi rukávy to vypadá, jako by mělo AC 10 kapitánů

Reagovat
panca

Reagovat
mojmira

přitom nemá ani jednoho

Reagovat
CubONE

ta cierna paska to zakryva.

Reagovat
smazaný uživatel

Mertens je strašně dobrý. Hraje takhle kvalitně pořád?

Reagovat
GEGE

jj stálice...je to borec.

Reagovat
Pettirosso

pokud hraje, tak většinou jo

Reagovat
olis

ako kedy, jeho najvacsim problemom byvalo ze ked prisiel ako striedajuci hrac takmer vzdy zahral skvele, potom dostal sancu v zaklade a posral to, teraz mu to vychadza a snad bude aj nadalej

Reagovat
smazaný uživatel

Ď

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten Gomez zatiaľ vyzerá na solídneho zmätkára

Reagovat
olis

na vsetkych hracoch vidiet zlepsenie, okrem Ghoulama, ten je nadalej totalne tragicky a vobec nic mu nevychadza, stale je to ale tak na pol plynu, Mertens sa sance zatial chytil dobre a hra skvele, Milik velmi potesil, snad da dnes este aspon jeden gol, hlavne to uz neposrat

dalsia vec co som si vsimol uz v minulej sezone Jorginho vs. Valdifiori, Jorginho je vo vsetkom uplne inde, je to pre mna spickovy hrac a ked pride hrat Valdifiori tak je to velmi citit, snad Diawara tento rozdiel zmensi

Forza Napoli!

Reagovat
olis

inak prvych 20 minut bolo AC o nieco lepsie, ale od toho golu sme to uz zacali mat viac pod kontrolou, ta zaloha sa musi rozbehnut a takmer nikto nema sancu dominovat v zapase, len prvych 20 minut hrali zas jak nejaky priatelsky zapas

Reagovat
CubONE

Prvy gol Abateho, druhy Kucov. Jack je v tom trojuholniku Hysaj-Allan-Callejon totalne odrezany od hry. Gomez prvych 15-20min dobre, potom uz zneistel. Najhorsi opat raz Montolivo, s takym hracom pred obranou sa fakt neda hrat, timu nic nedava dopredu ani dozadu, este k tomu stoperov stale dostava pod tlak. Hroza.

Gigio je famozny, snad v druhom polcase pride rychlo Sosa.

Reagovat
GEGE

to prodloužení grande capitana nás bude táhnout dolů ještě hodně dlouho...Další s Gallianiho majstštyků...

Reagovat
CubONE

Ja som fakt cakal, ze sa s nim pocita uz len na zaskok alebo pripadne na mezzalu. Uvidime, co ten Pasalic, v Monaku hral vraj dobre.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mne príde práve Montolivo dnes z tej vašej zálohy najlepší. Kucka sa do hry vôbec nedostal a ešte je jeho 2. gól a Bonaventura je úplne mimo, ten tam len fauluje. Na Montoliva je už ten hejt taký automatický si myslím.

Reagovat
CubONE

Lenze on ma organizovat tu zalohu, tvorit a to nerobi. Naopak tym hroznym spracovanim a prihravkami dostava stoperov pod tlak. Ako posledny by mal pomahat defenzive a tiez vacsinu lopt netrafi a prepada. Minulu sezonu hral aspon dozadu dobre.

Reagovat
GEGE

Škoda,že to Abate tak zajebal...přestřelit prázdnou bránu z malého vápna...Jinak klasika.Oproti loňsku žádný posun.Pořád ten samý průměr ale přesně tohle se vzhledem k mercatu dalo přesně čekat...

Reagovat
KingMaster13

Sice Číňani přišli ale bohužel pozdě takže další sezona v háji

Reagovat
Furia Ceca

Já tam nějaký náznaky posunu vidím. Holt máte smůlu v losu, jet hned v druhým kole do Neapole... Určitě bych s těmi soudy ještě počkal.

Reagovat
Alberto Aquilani

Naples by sa IMO mali urýchlene toho Gabbiadiniho zbaviť a priviesť jedného z dvojice Zaza/Kalinic, síce to vyzerá smiešne, ale Sarri značne s Gabbim pracovať nevie, už ten MIlik mu tam pasuje lepšie a či už Kalinic alebo Zaza by mu tam tiež sadli

Reagovat
KingMaster13

Bohužel chybí kvalita v záložní řadě a v tom nás Neapol dost školí. Jedinný náš kreativní záložník je Bonaventura Bacca na hrotu dost odřízlej. Je tam ale vidět určitý progres pod Montellou. Hráči bojují snaží se, útočí má to trochu hlavu a patu ale s tímhle kádrem to bohužel lepší než loni o moc nebude Jinak za Neapol skvělý Mertens a Hamšík. Skvělí hráči, Milik docela překvapil, uvidíme jaký bude dál ale stejně Gonzala nenahradí

Reagovat
Furia Ceca

Jinak před sezónou jsem tipoval Neapol 4., Inter 3., Milika jako nejhorší přestup... Stačily dvě nekompletní kola a moje odhady dostávají na prdel.

Reagovat
KingMaster13

Inter se zvedne a Neapol až přijde LM tak si myslím že nebudou tolik stíhat Každopádně ten odchod Gonzala je tam znát loni byli dominantnější

Reagovat
Pipo123

To AC hraje rovnaké hovno ako každú sezónu, fakt neskutočné, ale toto nebude asi útok na LM

Reagovat
Alberto Aquilani

hrajú už teraz o niečo lepšie. Sú bez pohárov, zdvihnú sa, keď ostatní čo sú v pohároch začnú trácať dych. 4. miesto

Reagovat
smazaný uživatel

AC hraje take iste hovno jak za Sedorfa,Inzagiho,Mihajlovica ,Montelu a problem je uplne inde AC nema hracov top

AC hraje take iste hovno jak za Sedorfa,Inzagiho,Mihajlovica,Montelu problem je v hracoch ktory nemaju kvalitu ale to v AC zatial nepochopili.

Reagovat
KingMaster13

Jen blázen by nás před sezonou tipoval na LM. Ten tým je v podstatě stejný jako loni

Reagovat
olis

Reagovat
Milan.B

golasooo, este jeden

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, takovej průnik! AC is back!

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, ešte možno bude sranda. AC nie je rozhodne také marné, ako tu z neho väčšina robí

Reagovat
KingMaster13

joooooooo! je tam ale nemůžu si pomoci tohle prostě Reinovi propadnout do brány nemělo. Už jsem mu chtěl nadávat za to že nepřihrál ale ok beru. Dobře to udělal Jak říkám díky Montellovi to vypadá lépe než loni ale útok na LM to nebude

Reagovat
olis

Reagovat
Alberto Aquilani

HOOOOOOOOOPPAA.... čo som vravel

Reagovat
M11

Ty kraso Suso

Reagovat
brenk

solídne

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak gól na 2:2 začal dobrou Montolivovou prihrávkou, to len tak pomimo :P

Reagovat
Milan.B

a prekvapujuco smerom na superovu branku

Reagovat
smazaný uživatel

wau, on dobre nahral? u futbalistu naozaj nečakané

Reagovat
KingMaster13

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo neuvěřitelný nevěřil bych že to takhle Neapoli znepříjemníme, super

Reagovat
Furia Ceca

AC by teď mohlo šoupnout ještě jeden... Neapol očividně nestihla nástup 2. půle, hlavně jejich obrana je teď dost marná.

Reagovat
mojmira

Susooooooo nádhernáááááá

Reagovat
Milan.B

este jeden !!

Reagovat
Yanek

Suso acko plus gol.

Reagovat
Furia Ceca

Kajechónek, to bude u Bianconerů doma smutek. AC aspoň srovnat!

Reagovat
Alberto Aquilani

Kuco skúsene

Reagovat
smazaný uživatel

kuco debil

Reagovat
KnoxXx

Kucka

Reagovat
Furia Ceca

Ježíš, Kucovi zase mrdlo v makovici!

Reagovat
smazaný uživatel

ac zatim 2 zapasy 2 cervene karty hmm

Reagovat
smazaný uživatel

zasekal mi stream. za čo dostal dve žlte?

Reagovat
Kluivert9

Faul a kecy.

Reagovat
KnoxXx

takticky faul a nemiestna urazka rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

no som si to pozrel ešte raz a mne to z videa príde skôr ako precitlively rozhodca, alebo že mu dal za faul a za odkopnutie lopty. netuším.

Reagovat
mojmira

jasně urážka rozhodčího, ale že tam na něj kokot albiol řve snad minutu to mu nevadí

Reagovat
olis

Reagovat
Furia Ceca

To nebyla ruka, ale ruce!

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
KnoxXx

AC

Reagovat
smazaný uživatel

oprava 2 zapasy 3 cervene

Reagovat
KingMaster13

3 redky za 2 zápasy to nevím jestli se smát nebo brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Valeri naprosto směšnej rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

to už dlouhodobě, jeden z nejhorších rozhodčích v calciu

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
mojmira

to je čůrák ten sudí neuvěřitelný ... jemu aby padnul barák zmrdovi

Reagovat
KnoxXx

zakrvaveneho spoluhraca strieda Dracula

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Jsem zvědavej na počet karet po zápase!

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočný rozhodca a ten herecký výkon reinu na

Reagovat
KnoxXx

Romagnoli jasna redka

Reagovat
smazaný uživatel

skoda mohla byt 3 cervena

Reagovat
KingMaster13

to měli nechat ten gol to už bylo jasný

Reagovat
smazaný uživatel

a romagnoli dostane len zltu - toho rozhodcu ked uvidim piskat tuto sezonu tak sa budem dost cudovat

Reagovat
Alberto Aquilani

čakal som, že mu dá červenu :D

Reagovat
Pettirosso

Romagnoli to je zápas!

Reagovat
brenk

tam bolo asi všetko

Reagovat
Furia Ceca

Chyběla pencle. Ale super zápas, fakt jsem se pobavil a zasmál.

Reagovat
Kluivert9

Dnes taková malá LaLiga včetně tragickýho rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

díky Valeri

Reagovat
Furia Ceca

Tohle je hodně LOL zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že se Španělsko s Itálií předhání, kdo má horší rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jdete do prdele...... To muzu z fleku piskat i ja...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně špatnej, troufám si říct, že nás okradl o bod minimálně

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně vám odepřel jasnou penaltu a ty karty taky rozdal dost necitlivě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Niangova redka jasná, to bylo jeho blbost, ale Kuckova? A o penaltě ani nemluvím...

Reagovat
CubONE

Tak pokial mu tam Kuco daco povedal, co je dost mozne, kedze je primitiv, tak sa tomu nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale ten jeho zakrok nebyl na zlutou ani omylem! o tom, co mu rekl se muzem jen dohadovat.. ale nejde jen o Kucku, tech failu tam bylo mnohem, mnohem vic.

Reagovat
CubONE

Zltu dostal za odkop po odpiskani, zasluzene.

Reagovat
smazaný uživatel

dopče to čo je argument, keďže je primitiv? píšeš to jak keby na ihrisku výber mensy obyčane hrával a dnes zobrali kucku so sebou. tam ten albiol, alebo ktorý to bol tam minutu básne recitoval či árie spieval či prečo na to rozhodca nereagoval?

no že nám prezraď prečo si myslíš že je primitív? nie som jeho najväčší fanúšik, ale takéto sračky ma iritujú, dnes o to viac, že rozhodca..

Reagovat
CubONE

Jeho vyjadrenia, hlasovy prejav, posobenie na socialnych sietach o velkom duchu nehovoria. Asponze nechodi po diskotekach ako Mino Stoch.

Albiol za kecy na rozhodcu dostal zltu a to mal dokonca trznu ranu. Kucka musel viditelne povedat nieco viac, nez len obycajny nesuhlas so zakrokom. Pokial povedal, cervena je zasluzena, tak sa ukludni.

Reagovat
smazaný uživatel

no pozrime sa, pánko hladá velkého ducha medzi futbalistami. si predstav. dobre, ktoré jeho vyjadrenia boli primitívne? fakt ma to zaujíma. (k hlasovému prejavu ako dovodu označiť niekoho za primitiva sa hádam netreba vyjadriť).

som čakal ,že napíšeš že podkýna dôchodcov na chodníkoch, oplúva deti, bije ženy, a pod. takto mi to príde, že si nazval primitívom niekoho, kto ti neni len sympaticky.

no počkaj, vyššie pišeš, že dostal žltú za odkop a faul, tu píšeš že dačo povedal. takže ako teda?

mám pocit, že obaja nevieme ani presne za čo to bolo. obaja len vieme, že to prehnal kucka a spravil chybu. pričom ja si myslim, že to trošku prehnal aj rozhodca, ale rád počkám do zajtra na neaké články, hodnotenia, neaké vysvetlenie.

Reagovat
CubONE

O naopak, Kucka je velky sympatak, len je jednoduchsi. Samozrejme, ze futbalisti nie su studnice mudrosti, ale aj medzi nimi najdes vynimky. Kucka sa casto dokaze spravat ako taky bulo, co ukazal aj dnes.

Zltu dostal za odkop/faul a nasledne cistu cervenu, co jednoznacne naznacuje, ze rozhodcovi povedal viac nez len to, ze so zltou kartou nesuhlasi. Albiol dostal laktom od Gomeza, kvoli comu vtedy aj zahral rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

albiolova tržná rana. neviem ako k nej prišiel. či pri hlavičkovom suboji dostal hlavou supera do tváre, alebo lakťom, to by som si chcel pozreť ešte. pamatám si len následne tú ruku čo mal albiol

Reagovat
smazaný uživatel

dikes. riadny lakeť mu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Hlasovy prejav?? Akoze ma nizsie polozeny hlas? Alebo vyssie? Mozes mi skopcit nejaky jeho vyrok, kde preukazal jednoduchost? Alebo nejaky jeho status... Hocico...hlavne nejaky dokaz a nie len bezcenne tliachanie...

Reagovat
CubONE

Podla mna ma jednoducho hlas ako bulo, hrozny prejav.

https://www.instagram.com/kuco33/?hl=en Napriklad si pozri hned jeho poslednu fotku a vyjadrenie o Stochovi. Ked uz nic ine, mohol to aspon dat niekomu skontrolovat, ale inteligent by tolko chyb a taku stylizaciu viet nenapisal. Specialne by som upozornil na "tým" a "koli".

A prave som si vsimol, ze zmenil cislo z 27 na 33 ako v Janove, cely cas mi nieco nesedelo.

Reagovat
Furia Ceca

No... Ta druhá žlutá byla jasná. Vůbec nechápu, proč Kucka do Mertense strkal, když mohl v pohodě zaseknout a hrát míč. Ale né - on musel udělat dva kroky navíc a strčit do něj. Ještě jak po tom hvizdu nasraně odkopl míč! Ten to dneska fakt nezvládl.

Reagovat
KingMaster13

Viděl jsem hodně nepovedených zápasů rozhodčích ale tohle byl vrchol Ty vole tohle jestli viděli lidi třeba z PL tak nás už v životě nebudou brát vážně. Na konci neskutečná komedie doživotní ban tomu pojebovi

Reagovat
smazaný uživatel

"Ty vole tohle jestli viděli lidi třeba z PL tak nás už v životě nebudou brát vážně."

A komu na tom záleží? Snad jen nějakém chudákovi.

Reagovat
Pettirosso

Krasna ukazka jak 99% zalezi hlavne na nazoru druhych.

Reagovat
svkmd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Je možné jen v Itálii toto.

Reagovat
Furia Ceca

To je taky důvod, proč na SA koukat. V Itálii nejsou tak kvalitní staďáky jako v Německu, ani hvězdy jak v PL a ani se v SA nehraje tak kvalitní fotbal jako v La Lize, ale ty emoce, fanoušci a ta prdel okolo, to je to, co je na Itálii super.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
KingMaster13

Hlavně fanoušci, kotle ta liga má svoje neskutečný kouzlo

Reagovat
lucius6

Tak, kdyby třeba zlepšili trochu infrastrukturu, tak by to podle mě lize na zajímavosti neubralo na druhou stranu.

Reagovat
Furia Ceca

To určitě - a popravdě bych si to i přál. Zlepšuje se to, ale strašně pomalým tempem... Juventus Stadium, Friulli - a teď Cagliari. Kdo bude ale další? Mluvilo se o AS, ale taky jsem už dlouho nic novýho o jejich stadionu neslyšel...

Tady je ten letitej problém vlastnictví stadionů městy. Města do oprav stadionů investovat nechtějí, a kluby taky ne, když ty stadiony nejsou jejich.

Reagovat
Pipo123

Dnes Inter výhra o dva góly + Šašoulo

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko je Inter a Palermo od sebe 160 km...někomu tam chybí 0

Reagovat
wiggum

To mají správně. Něco přes 160 km je 165, ale třeba i 1605.

Reagovat
smazaný uživatel

Nagatomo je zraneny takze hrat nebude, vyzera to teda na kridla D'Ambrosio a Santon (boh bud s nami).

sice som nasraty na cely Inter, teda vedenie, som z toho celeho stale nejak v depresii, ale tak kurva fandim, takze FORZA INTER!!!

moj tip je ze prehrame 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že vyhrajem 3:0 a nějací blbci si začnou naivně myslet že De Boer je ten pravý muž na trenerské lavičce Interu to je jedno prostě hlavně at vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vyhraje 2:0 palermo si da dva vlastni goly a vedeni z toho bude tak nadsene ze nabidne fdb novou osmi letou smlouvu.

Reagovat
Pipo123

Spartak Mosca, in arrivo Mauricio dalla Lazio

Reagovat
Euphael

Proc posunuli casy zapasu az na vecer oproti lonsku?

Reagovat
smazaný uživatel

První a druhé kolo se takto hrají standardně, stejně jako kola vložená.

Reagovat
Euphael

aha, diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský futbalový reprezentant v službách talianskeho klubu AC Miláno Juraj Kucka sa údajne ocitol na zozname želaných posíl tamojšieho šampióna Juventusu Turín. Referuje o tom portál calciomercatoweb.it s odvolaním sa na informácie denníka Corriere dello Sport.

Reagovat
Furia Ceca

Jj, to určitě, kór po včerejšku.

Reagovat
smazaný uživatel

Arturo Vidal to sice nie je, ale spatny hrac tiez nie. Myslim, ze na Juve, minimalne na rotaciu, by to mohlo stacit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

A tobě by jako fanouškovi AC nevadilo, že by odešel?

Jinak já bych bral do Juventusu jedině TOP záložníka, co nás někam posune, třeba Kroose, Modriće nebo Verrattiho. Matuidiho, Witsela nebo Kucku ať si jejich kluby klidně nechaj. Juve má dost kvalitních záložníků, netřeba střeďáka kupovat za každou cenu. Bohužel, vedení má na to asi jiný názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna je lakava nie len predstava, ze by Slovak mohol bojovat niekde v zaverecnych kolach Lm, ale aj skutocnost, ze Juve je spickovym timom so spickovymi treningovymi metodami. Tam by sa mohol priucit este nieco nove, este sa zlepsit. A z toho by tazila repre, pokial by sa mu podarilo dostat sa aspon medzi hracov rotacie.

Keby si mal porovnat Khediru a Kucku, co by si napisal ?

Reagovat
Furia Ceca

Že je to stejný, jako bys po mě chtěl, abych srovnal Citroen s Mercedesem.

Reagovat
Pipo123

Conte sa vraj zaujíma o De Vrija, "údajne" ponúkli 28 miliónov + bonusy

Ak by to bola pravda tak za nejakých 35-40 by som ho predal, chýbal by, ale keďže nehráme EL tak by sme ho nejak nahradili.

Reagovat
Deywid

ako je na tom s tým kolenom?

On je podľa mňa výborný obranca a do Chelsea by som ho bral, len tie jeho zranenia...

Reagovat
Pipo123

Odohral celú prípravu aj zápasy proti Atalante a Juve, vyzerá to byť fajn, ale sám povedal že nepôjde na zápasy repre teraz, nech to koleno trošku dostane voľno.

Reagovat
Deywid

no pokial ten Koulibaly nevyjde, čo asi nevyjde, lebo Sari asi potrebuje milion stoperov...tak potom si defacto môžete povedať hocijakú sumu, lebo Chelsea toho stopéra potrebuje strašne obrovsky nevyhnutne moc

Reagovat
Pipo123

Já som písal, za 35-40 by som ho predal, ale menej určite nie, je pár hodín do konca prestupového obdobia a Lazio by tiež asi nenašlo tak rýchlo náhradu

Reagovat
andycek1

Reagovat
smazaný uživatel

INTER (4-3-3): Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Santon; Medel, Banega, Kondogbia; Eder, Icardi, Perisic

ziadne prekvapenie, tak dufam, ze aspon prekvapime na ihrisku (v dobrom)

FORZA INTER

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to děcko tu pneumatiku.

Reagovat
Pinturicchio

Russo luxusní vlasy.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Sudí super účes

Reagovat
Pipo123

Banega hraje pred obranou ? To akože fakt ?

Reagovat
10

proč by ne? vždyť na tý pozici "vyrůstal"

Reagovat
Pinturicchio

Mně teda přišlo víc prosti srsti, když ho tady někteří stavěli na AM. Na registovi ok, když kolem sebe má hlídače Konga a Medela.

Reagovat
10

přesně tak, navíc Inter nemá konstruktivního stopera, ta kombinace a zakládání útoků jim vázlo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Možno budem za debila, ale Banega sa mi tam nikdy nepáčil, viac keď hral v Seville kde hral vyššie a zbiehal si aj na kraj zálohy, dostával sa do zakončenia. A na druhú stranu, nechápem zmysel toho že vyššie od neho hraje Medel aj Kondo. To je taká ukážka ako Inter sám seba eliminuje

Reagovat
10

já ho na týhle pozici mám tak nějak zařazenýho od MS dvacítek...v Seville měl volnost a fungovalo to, ale zároveň si to měl s kým dát

Reagovat
Pipo123

Sevilla mala vždy pod ním dve DM čo to tam čistili a rozohrávali hru na krídla a Banegu, čakal som že to isté bude hrať aj Inter a využije tak Banegu bližšie k bráne. Na druhú stranu chápem že tá obrana Interu je konštruktívne proste hrozná a Kondo a Medel sú lep posúvači lôpt, takže v konečnom dôsledku si tam Banega musí zbiehať pre tie lopty.

Reagovat
snuff24

Máte někdo stream na Inter ? Dikec

Reagovat
The Krupy

Tie rohy Interu, jedna báseň....polovica tímu v ofsajde

Ale zatiaľ dobrý zápas.

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby se Golda projel víc, tak jasná červená ... a možná nemocnice pro Icardiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim solidni trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

kokos dnes to bude dalsie utrpenie

Reagovat
10

nechápu, proč je celá ofenziva Interu tak vysoko a nalepená na obraně Palerma, takže jim ani nejde přihrát

Reagovat
smazaný uživatel

FDB

Reagovat
Alberto Aquilani

Normálne ma brutálne rozbolela hlava, jak na to kukám

Reagovat
Furia Ceca

Co tam ten fešák teď vyvádí?

Reagovat
Alberto Aquilani

Za prvú polhodinu je najväčší De Boerom taktický majstrík výmena pozícií krídel každých 5 minút

Reagovat
lnterista

To se neda o)

Reagovat
Pipo123

Najviac ma baví snaha Murrila a Mirandu konštruktívne rozohrať, vždy sa tak zamotajú že to niekam odkopnú radšej

Reagovat
Furia Ceca

Tak to už je moc ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim stejnej blaf jako za manciniho a to i s novymi hraci.

Reagovat
Pinturicchio

To bránění standardek od Palerma je strašné.

Reagovat
10

bránění je dost silný slovo

Reagovat
Pinturicchio

To jo, spíš je to akce ve stylu "Den otevřených dveří".

Reagovat
Miguel19

Brožovič fakt jde, nebo proč nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chapu ze prijde joao mario ta zaloha interu tam neni je hrozne slaba kondo a medel jsou lemry.

Reagovat
smazaný uživatel

Banega by mel hrat opravdu zs a za nim medel s nekym kdo umi branit to kondogbia neumi.

Reagovat
Alberto Aquilani

*Kondog nevie nič IMO

Reagovat
smazaný uživatel

To uz vim dlouho je mimo jak mohl stat 50 mega nechapu.

Reagovat
10

Eredivisie na San Siru tyvoe

Reagovat
Furia Ceca

Fešák to raději ukončil 15 vteřin před koncem!

Reagovat
Alberto Aquilani

Už bola tipovačka, kedy Inter vyjebe De Boera?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnesnim zapase se urcite rozjede diskuse.

Reagovat
Pipo123

To je tragédia, zrovna proti tragickému Palermu. Medel hraje AM ? Sa dostal do viac šancí než za celú svoju kariéru. Icardi znova mimo hry, mal asi dva dotyky s loptou, naozaj nechápem prečo hraje Kondo aj Medel tak vysoko, či sa De Boer snaží hrať osobnú obranu na obranu Palerma alebo čo..

Reagovat
Jajinek

Prvních 20 minut byl horor...ale pak už to začalo trochu jít. Škoda těch šancí, bylo jich dost. Jinak hrát to přes Perišiče a přes Edera a v brejku dlouhý balón Banegy, to je přesně to, co musíme, páč jinak to nepůjde. Jsem rád, že to De Boer v půli poločasu pochopil. Trochu mě překvapuje ten Medel tak vepředu. Nepamatuju poločas, kdy by měl dvě šance.

Snad tam něco spadne, je třeba si klást opatrné cíle.

Reagovat
lnterista

Brozovic musi hrat...to se neda ten Medel a K-Dog spolu.

Brozovic - K-Dog

Reagovat
Furia Ceca

Hráčská kvalita Interu už nechybí (teda až na ty kraje), ale bez nějakýho systému je jim to hovno platný. Vedení Interu mělo angažovat někoho s vizí, FdB, to bude ještě pěknej průser...

A ještě je zcela očividný, že Inter má hrozný problémy se střílením gól(u)ů... V nový sezóně vyšli všechny tři poločasy naprázdno, což podle mě hráče Interu taky sráží psychicky dolů.

Reagovat
Recoba Inter

Měli se zbavit i Icardiho, ten je bez hráčů co dělají na něj absolutně k ničemu, on sám nic. Za ty prachy a přithnout Lacazetta.

Reagovat
Forza_Inter

a to ešte odíde Jovetič a asi aj Brozovič.

Reagovat
smazaný uživatel

tych sanci bolo dost nakoniec, mohla aspon jedna padnut..

Reagovat
Jajinek

Nechápu, jak někdo může nadávat na FdB zrovna po tomto poločase, kdy předvedl výbornou trenéřinu o picí přestávce, kdy něco nefungujícího změnil v něco fungujícího. On zatím bude dojíždět na neznalost prostředí a soupeřů. Výborné je, že když 20 minu něco viděl, dokázal to změnit, takže hru vnímá a asi tomu rozumí. Tím pádem je tu světlo na konci tunelu pro zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen kolik to bude stat bodu nez se to zlepsi.

Reagovat
Jajinek

To ale není jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasne.

Reagovat
10

co změnil? že 6 hráčů Interu stojí vedle sebe ve velkým vápně a díky tragickýmu bránění Palerma měli nějaký šance z centrovaných míčů? tenhle hurá fotbal je vykoupenej tím, že pak Banega hraje posledního...tohle má v Itálii 0% šanci

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi neni ani zpoceny ani zadychany to neco znaci.Kdyby sel do neapole tak by znej byl top strelec ligy.Neapol totiz tvori sance to inter neumi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Reteeeeeeeee

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Pinturicchio

Ten gól pěkně zapadá do toho prozatímního průběhu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Tak tohle bude ještě sranda!

Reagovat
smazaný uživatel

Rispoliiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dusevni malorolnici nech idu dopice

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečné něco psat

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky když si myslím, že jsme špatní, tak modročení bráchové mi spraví náladu

Reagovat
Inter Fan

Perisic doklobas!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A uz to jede valeni se to je tipicke pro tym ktery vede chievo delalo to same hruza.

Reagovat
KnoxXx

Kondogbia so Santonom si to slusne davaju

Reagovat
smazaný uživatel

toto je normalne medzinarodna hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nam jebne 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus 10:0

Reagovat
Recoba Inter

Bbčas přistihnu sám sebe, že fandím týmům proti Interu, aby Inter dostal co největší dardu. A netrápí mě to jelikož mi jde o dobro toho klubu a chci aby se věci už KURVA hnuly k lepšímu! Tohle je totální opak klubu, kterému jsem před 10 rokama začal fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

brozovic na plac kondo do hajzlu

Reagovat
Panděvova ofina

Sledujte Kondogbiu, kde se pohybuje , to je něco neuvěřitelnýho. Až bude připravenej MArio, tak bych tohohle komedianta regulerně posadil. Je strašnej

Reagovat
smazaný uživatel

smer sibir

Reagovat
smazaný uživatel

Joao Mario uz lutuje jeho vyber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

No jo, Medel není Khedira.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hiljenmark vyzerá jak Angelo z Kelly Family

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutne kdyz nejnebezpecnejsi hrac interu je prave medel

Reagovat
Pipo123

Medel je totálne k hovnu

Reagovat
Pipo123

Konečne dal banegu vyššie

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám teda, že Thohir != Zamparini 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby inter mel 2 kvalitni krajni obrance a 2kvalitni zalozniky tak by to dozajista vypadalo jinak ale s temito tragedy to bude jenom tragedie.

Reagovat
Pipo123

Na tie kraje sa neustále vyhovárať nemôžeme, veď im nikto nedal loptu do behu, nevyzval ich na center.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tlaci to pres stred

Reagovat
snuff24

Doufám že DeBoer pude po vzoru Gaspariniho..

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

kokot to tam koho ide dat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin Prince Boateng dva góly ve dvou zápasech za Las Palmas

Reagovat
KnoxXx

mimo Kondogbiu stiahol dvoch najvacsich tragedov

Reagovat
smazaný uživatel

No ted jsem zvedavy

Reagovat
Pipo123

Candrevaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Antonio pýčo

Reagovat
Alberto Aquilani

To bránenie Palerma, to je veľká vec

Reagovat
10

oni si podle mě myslí, že hrajou vybíjenou, že je ten míč nesmí trefit

Reagovat
Panděvova ofina

Důležitej gol, nejen s ohledem na výsledek

Reagovat
Pinturicchio

No jo, obrana Palerma = Eredivisie.

Reagovat
Pipo123

Ale útok Interu = Slovenská liga

Reagovat
The Krupy

To musí byť úplný dement, ktorý nechá sedieť hráča ako Candreva na lavičke a v základe nechá hrať to, čo tam behalo od začiatku zápasu, nie?

Inak mám pocit, že ak by hral Inter proti o čosi lepšiemu a kompaktnejšiemu tímu, dostali by minimálne trojku. Palermu odišiel útok po zranení toho mimochodom veľmi šikovného opáleného Švéda.

Reagovat
cresposuper

A koho mal akoze posadit namiesto neho? Odhliadnuc od toho, ze s Chievom bol Candreva uplne tragicky.

Reagovat
The Krupy

Veď okamžite ako prišiel na ihrisko, oživil to. Horšie s ním by to určite nebolo.

Reagovat
cresposuper

Nema kondicku na zaklad a minule hral hovno, jasna lavicka.

Reagovat
The Krupy

Aha, dík za vysvetlenie.

Reagovat
Alberto Aquilani

FORMAZIONI UFFICIALI

ROMA (4-3-3): Szczesny; Bruno Peres, Manolas, Vermaelen, Florenzi; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Salah, Perotti, El Shaarawy.

A disp. Alisson, Lobont, Fazio, Emerson, Marchizza, Seck, Paredes, Ricci, Gerson, Iturbe, Dzeko, Sadiq.

All. Luciano Spalletti.

CAGLIARI (3-5-2): Storari; Ceppitelli, Bruno Alves, Capuano; Isla, Padoin, Di Gennaro, Ionita, Murru; Sau, Borriello.

A disp. Rafael, Colombo, Pisacane, Krajnc, Salamon, Barella, Deiola, Munari, Giannetti.

All. Massimo Rastelli.

Arbitro: Paolo Mazzoleni di Bergamo

Assistenti di linea: Posado, Longo

Addizionali di porta: Banti, Nasca

Quarto uomo: Tasso

Reagovat
KnoxXx

Kondogbia vyzeral az v 90.minute prvykrat ako futbalista

Reagovat
Pipo123

Kondo to je niečo strašné, toľko stratených lôpt

Reagovat
10

je docela prdel, jak s Medelem vypadají jako největší dřeváci pod sluncem, přitom mimo Inter hráli docela slušně

Reagovat
Panděvova ofina

Zkus mi spíš vysvětlit, čím to je?

Reagovat
Pinturicchio

Interem, logicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Čekal jsem to... jen možná od někoho jednoduššího...Překvapil jsi

Reagovat
Pinturicchio

10 ti to rozepsal. Však sám určitě vidíš, že v Interu je něco špatně, momentálně - změny trenérů, sebevědomí hráčů, kapitán se přes manželku celé léto hádá o výplatu a vyhrožuje odchodem, lepší nákupy střídají horší nebo ty vyloženě špatné a tak dále.

Reagovat
10

V Interu jednoduše nic nefunguje, je to totální chaos. Základ vidím v pohybu hráčů bez míče, tam jen pomateně přebíhají a alibisticky stínujou obránce soupeře, nejsou tam žádný návyky. Pak se hráči s míčem dostávají pod tlak a u těch méně technicky vybavených (stopeři, Medel, Kondogbia) to není úplně pěknej pohled

Reagovat
cresposuper

Miranda aj Murillo maju praveze dobru techniku

Reagovat
Pipo123

To vôbec nesúhlasím, za celý zápas som nevidel aby otočili hru na druhú stranu, presunuli hru rýchlou prihrávkou či presnou cez polovicu ihriska. Konštruktívneho stopéra by ste potrebovali

Reagovat
lnterista

Miranda se jeste da

Reagovat
10

to bych teda neřekl, pokud techniku neposuzuješ jen podle nějakýho driblingu

Reagovat
cresposuper

Nehovorim ,ze maju extra rozohravku (Miranda ju ma ok) , ale technicky, v ovladani lopty, su dobri.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Hráč nařeshubu

Reagovat
Visca el barca

No ještě, že jsme ho tenkrát nekoupili. Tuším, že sis ho přál. To by byl fail jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to nemůžeš vůbec brát. V Interu jsou od sebe všichni tak daleko, že by povinně měli fasovat dalekohledy. Ta hra je chaos.

U nás by přišel do funkčního celku.

Reagovat
smazaný uživatel

víceméně jsme teď koupili podobného hráče v Gomesovi.

Reagovat
Visca el barca

Jo to máš pravdu. Ten Inter je fakt děs. Já na to vydržel koukat 10 minut.

Reagovat
lnterista

to je neco strasnyho...takovy dlouhy neohrabany kopyto. Nechapu proc se netlaci prodat jeho misto Brozovice

Reagovat
Furia Ceca

Protože byste na něm strašně prodělali. Takhle nezbývá nic jinýho, než ho trpět a doufat, že se jednou zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

je mi to jasny ale stejne je lepsi prodelat neco nez vsechno...on nema sanci se chytit. Vubec mu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz ho odepsal v polovine minule sezony

Reagovat
Pinturicchio

Ambrosio je kretén, to je zápas co zápas ty jeho lokty.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter hraje něco strašnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit ze v interu nikdo neumi nahrat dal nez na 2-3 metry a to je problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti juve to bude jina jizda o polocase 4:0 pro juve a 2 cervene.

Reagovat
Furia Ceca

V sestavě Cagliari čtyři ex-hráči Juve

Reagovat
wiggum

Proc neda sanci Alissonovi a jak je to vlastne s tim Sadiqem? Mel vcera odejit do Bolone...

Reagovat
Alberto Aquilani

Florenzi capitano, miesto De Rossiho !!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Perroťťáák cappocannoniere

Reagovat
Pinturicchio

2 zápas / 3 penalta.

Reagovat
wiggum

zatim dobre.

Reagovat
Furia Ceca

A už tam je bordel!

Reagovat
Pinturicchio

A mě se to na opakovačku té sporné situace sekne. Kurva, jsem si mohl zanadávat.

Reagovat
wiggum

No, sice uz padal dopredu, ale dalo se to pisknout.

Reagovat
Pinturicchio

A už je z toho (klasická) Mazzoleniho exhibice. Tam to při tom počtu horkých hlav nedopadne dobře.

Reagovat
Alberto Aquilani

Isla vysadil lieky?

Reagovat
wiggum

Minuly tyden se zranil Destro, dnes podle vseho Ljajic.

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, už jsem ho tam viděl!

Reagovat
olis

Cagliari hra dobre to bude tazky super pre hocikoho

Reagovat
Alberto Aquilani

Ani by mi nevadilo, keby nechávame hrať Cagliari, ono od Spallettih fotbalu v podobných zápasoch sa nedá očakávať, že Rím bude dominovať, čo mi však vadí je tá hrozná nepresnosť. Predovšetkým Strootman má pasáže, kedy pokazí triviálnu loptu. Ono, posila prísť na lavicu musí a dnes by možno nebolo odveci tam šupnúť Paredesa, aby hral spolu s De Rossim. Tie lopty ako na konci na Borriella musíme mať, oni hlavne centrujú, čím oceňujem, že Nainggolan nehrá trequartistu, ale hrá viac pri čiare.

Reagovat
Furia Ceca

DDR nemá pásku za trest za to předkolo? A je pravda, že po sezóně v AS končí?

Reagovat
Alberto Aquilani

jo... a možno

Reagovat
Furia Ceca

Jestli fakt skončí, tak to jsem zvědav kam půjde...

Reagovat
Alberto Aquilani

USA, jeho manželka je heeerečka, a sám povedal, že má USA rád či čo a chcel by si to tam vyskúšať

Reagovat
Alberto Aquilani

No tak to bol KRáSA

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak vlastne Kevov prvý gol po zranení. Klasicky jak som ho skriitzoval, minutu po tom

Reagovat
Furia Ceca

Cagliari ale hraje fakt dobře

Reagovat
Emmett Brown

krowkar

Reagovat
smazaný uživatel

3stoperi na ihrisku a hrac si sam vyskoci v patke

Reagovat
smazaný uživatel

A Florenziho rozohravka cisty kriminal

Reagovat
Alberto Aquilani

kamoško, ty sa daj lieiť naozaj, taký krč aký máš to sa len tak nevidí, aj s tým tvojím parťákom čo ti to tu komentuje...

Reagovat
Emmett Brown

Šmátral asi po cigaretách vo vrecku a tak si ani nevšimol že letí center

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa daj liecit ty retard jebnuty. Co som teraz napisal proti brankarovi? Uz si taky osprosteny z tych picovin co tu denne vypisujes, ze nevies ani kde je sever.

A samozrejme Szczesny je slaby

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

"Uz si taky osprosteny z tych picovin co tu denne vypisujes, ze nevies ani kde je sever."

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj, chapec si myslí, že ma patent na rozum

Reagovat
Alberto Aquilani

ano

Reagovat
brenk

Turín docela ide, Belotti mohol mať 4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Stara dobra Roma opat na scene. A ja ze uz to nepride

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme aspon takeho brankara ako je Storari

Reagovat
Furia Ceca

To byl hukot!

Reagovat
Alberto Aquilani

Klasika, hráme vpohode, za stavu 2:0 dostaneme gól (center po Florenziho strane) a na konci krásne zakončenie, po úplne neskutočnej nahrávke Florenziho, rovno do klbka hráčov Cagliari, mohol to napáliť úplne hocikam, ale načo...

Reagovat
smazaný uživatel

Este si zabudol napisat imho a ono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
KillSwitch

koľko zaplatil Neapol tomu rozhodcovi za 2 nezmyselné červené?

Reagovat
FuckT

Uz tyzden nezerem.

Reagovat
10

(!spoiler alert) http://bit.ly/2bD0WGt

Reagovat
olis

nj ked to tu bude mat uz kazdy pozrete mozme to tu prebrat

tretia seria je uz ista, nevies nahodou?

Reagovat
10

je, dokonce už i 4. sezóna snad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele