Serie A - preview 19. kola

07.01.2017, 08:52, aktualizováno 08.01.2017, 08:31
Previews
Sedm zápasů má dnes na programu italská nejvyšší soutěž. Juventus hostí Bolognu a očekává se jeho jasná výhra. AS Řím čeká prověrka v Janově, AC Milán přivítá Cagliari, Lazio Crotone a Inter cestuje do Udine. Vinou sněhové nadílky se nebude hrát v Pescaře...
Udinese Calcio - Inter Milán  (neděle 12:30)
Inter Milán v posledních dnech minulého roku zabral a jeho výsledky se lepší. Jeho prvním soupeřem v novém roce se stane Udinese, které nemá s milánským celkem příliš dobré zkušenosti a jeho forma není nijak oslnivá.

Inter Milán vyhlašuje již poněkolikáté útok na evropské poháry. Mají k tomu mimo jiné pomoci i peníze movitých vlastníků z Číny, které vedení zatím utrácí nepříliš úspěšně. Velký podíl na zlepšení však má někdo jiný. Je jím trenér Stefano Pioli, který začal na lavičce Nerazzurri úřadovat po propuštění někdejšího stratéga De Boera. A zatím se mu daří náramně.

K týmu se přidal teprve na konci listopadu, ale jeho ozdravná kůra už začíná fungovat. Za celý prosinec a v něm hraných pět duelů Inter poslední čtyři soutěžní duely vyhrál a rázem se dostal na sedmé místo Serie A. Může za to především zlepšující se obrana, která v minulých třech kolech inkasovala přesně nula gólů. V minulém kole navíc Inter čekal náročný sok v podobě římského Lazia, ale s ním si Nerazzurri poradili až nečekaně hladce.

Jedním z hráčů, kteří Interu fandí a v neděli po obědě jej otestují v úloze soupeře, je mladík Marco Davide Faraoni. V rozhovoru pro Premium Sport sdělil: "Mám na Inter krásné vzpomínky, protože jsem od něj dostal první velkou šanci a debutoval jsem v jeho dresu v první lize. Mám k němu dobrý vztah a sleduji ho i jako fanoušek. Teď se proti němu postavím a už se nemůžu dočkat. Má mnoho skvělých hráčů a poslední dobou funguje opravdu dobře, ale pokud je někdo, koho se musíme obávat, je to především Mauro Icardi."

Inter bude bez zraněného Medela, domácí nastoupí bez dua Badu - Wague. Mauro Icardi má na kontě už 14 přesných zásahů jen v lize, což z něj dělá zatím nejlepšího střelce. Poslední dvě branky si připsal právě v minulém kole proti Laziu a pod trenérem Piolim je z něj opět sebevědomý tahoun. Při minulém měření sil s Udinese se sice netrefil, ale přesto mohl mít radost z výhry 3:1, pod níž se podepsali Stevan Jovetić a Éder.

Jediným hráčem Udinese, který se tehdy prosadil a na něhož Udinese stále spoléhá, je francouzský střelec Cyril Théréau. Médiím prozradil: "Na začátku sezony se mi hodně dařilo, cítil jsem se ve formě a v přípravě střílel gól za gólem. Pak jsem se ošklivě zranil, což mě hodně zpomalilo. V minulých týdnech se dávám dohromady a cítím změnu k lepšímu. Za tu vděčím především realizačnímu týmu a trenéru Delnerimu, který mě podporuje a pod jeho vedením se zlepšuji. Doufám, že urveme nějaké body i proti Interu," dodal Théréau.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Felipe, Samir - Fofana, Kums, Jankto - Matos, Zapata, Théréau
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi - Brozović, Joao Mario - Candreva, Banega, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.25 - 3.57 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Největší překvapení podzimu jménem Atalanta Bergamo zahájí druhou část sezony zápasem na stadionu Bentegodi ve Veroně. Chievo se pohybuje v klidném středu tabulky a to díky dobré bilanci domácích utkání v závěru roku. Dokaže Atalanta na Bentegodi uspět, nebo si Fly Donkeys připravili další taktickou bitvu?

Chievo patří mezi ty celky, které se velice často uchylují k ryze defenzivní taktice, což je bohužel někdy na jeho zápasech velmi znát. Závěr roku byl však pro Maranovi svěřence úspěšný, a to i co se herního projevu týče. Tři zápasy bez porážky ukončil až poslední ligový zápas v roce na půdě AS Řím. Každopádně Chievo má k naplnění svého cíle (co nejrychlejší záchrana a umístění ve středu tabulky) velmi dobře nakročeno.

Atalanta na podzim předvedla parádní jízdu, díky které okupuje šesté místo a je v kontaktu nejen s Evropskou ligou, ale dokonce i s Ligou mistrů. Současné umístění je výsledkem perfektní práce trenéra Giana Piera Gasperiniho a mladého kádru, který se nezalekne ani zvučnějšího soupeře. Laťku nasadili Bergamaschi vysoko, dosud vyhráli deset zápasů, což je mimochodem stejný počet, kterého dosáhli Lazio, AC Milán nebo Neapol.

Vzájemná bilance Chieva a Atalanty je velice vyrovnaná. V loňské sezoně vyhrál vždy domácí celek nejtěsnějším rozdílem 1:0. Pokud bychom hledali výraznější rozdíl ve výsledku, museli bychom zapátrat do roku 2009 a ještě dále, to Chievo vyhrálo v Bergamu o dva zásahy.

Zatímco hostující Atalanta bude postrádat pouze zraněného Saughera, domácí mají s marodkou větší potíže. K dispozici nebudou hráči základní sestavy jako Hetemaj, Sardo, Rigoni a Izco. Jejich absence je pro Rolanda Marana určitě velkou komplikací.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Dainelli, Gamberini, Gobbi - Castro, Radovanovič, De Guzman - Birsa - Meggiorini, Inglese
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Conti, Grassi, Freuler, Spinazzola - Kurtič - Petanga, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.16 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - FC Crotone  (neděle 15:00)
Na Olympijském stadionu v Římě čeká domácí Lazio na první pohled snadná práce v podobě předposledního Crotone. Hosté však necestují do "věčného města" s poraženeckou náladou, naopak na průběžně čtvrtý tým soutěže si věří a hodlají ho na úvod roku 2017 zaskočit.

V Laziu nicméně prožili hodně povedenou podzimní část, ve které směle konkurovali nejlepším týmům a s dosavadním ziskem 34 bodů se zapojili do bitvy nejen o evropské poháry, ale také o Ligu mistrů. Snad jedinou vadou na kráse je porážka v derby s AS a také poslední vystoupení na půdě Interu Milán, kde to Biancocelesti pořádně schytali a prohráli vysoko 0:3.

Pitagorici, jak se nováčkovi přezdívá, se dlouho v Serii A rozkoukávali a až v závěru roku si začali připisovat tolik potřebné body. V podstatě až od konce září získali osm ze současných devíti získaných bodů, což je pro případnou záchranu pořád strašně málo. Je tedy jasné, že Crotone boj o přežití nemine, ovšem s touto frekvencí získávání bodů by byl předem marný. Trenér Nicola má tedy jasný úkol, pozvednout tým a na konci slavit záchranu.

Crotone bude proti Laziu v pozici velkého outsidera, nicméně bez šance rozhodně není, zvláště když Biancocelesti trápí marodka klíčových hráčů. Chybějí například Djordevič, Lukaku, Felipe Anderson nebo Lulič a k dispozici nebude ani útočník Keita, jenž se připravuje na africký šampionát. Crotone se zase musí obejít bez Toneva i brankáře Cordaze, kterého zaskočí Festa.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, De Vrij, Wallace, Radu - Parolo, Bíglia, Milinkovič - Lombardi, Immobile, Alberto
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Festa - Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella - Rohden, Capezzi, Crisetig, Palladino - Trotta, Falcinelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.95 - 11.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - AS Řím  (neděle 15:00)
Domácí Grifové se utkají s římským AS a v neděli odpoledne bude málo věcí jistých tak moc, jako že se nebudou body dělit. To se totiž mezi těmito dvěma týmy už hodně dlouhou dobu nestalo. Hosté budou hodně oslabeni, domácím se zase moc nedaří.

Hodně vzájemných duelů má svá specifika, která postupně prověřuje a stvrzuje čas. Také na souboji mezi Římem a janovským CFC je cosi zvláštbího a pravidelně se opakujícího. Jejich vzájemné duely totiž nikdy nekončí dělbou bodů. Vlastně se body dělily naposledy v době, kdy se ještě v Serii A výhra neodměňovala třemi body, tedy v sezoně 1994/1995. Od té doby má každý duel svého výherce.

Za posledních deset duelů se osmkrát radovalo římské AS, kterému se více daří. Oba kluby se spolu výtečně znají a udržují spolu také čilé obchodní styky. Stačí vzpomenout na nejnovější posilu římského týmu, která dorazila do Věčného města z přístavního epicentra, Diega Perottiho. Argentinský šikula táhne ofenzívu AS a teď na něj bude upřena ještě větší pozornost. Opačným směrem zase putoval stoper Nicolás Burdisso.

Důvodem je bezpochyby absence Mohameda Salaha, který reprezentuje Egypt na APN. A to je pro Vlky hodně velká absence. Mezera v útoku je zvláště citelná proto, že zdravotní stav Francesca Tottiho se nezlepšuje a dlouhodobě je mimo hru také mladý kapitán Alessandro Florenzi. Jediným hráčem, který by snad mohl těžit z této situace, je Juan Iturbe. Jenže ten už rozdává štěstí a radost v Turíně.

Trenér Luciano Spalletti ale přesto nevěší hlavu a chystá taktiku šitou soupeři na míru. V rozhovoru pro klubové stránky prozradil: "Můj tým se mi líbí a jsem s ním spokojen. Nikdy nekomentuji možnosti, bavím se vždy jen o svých hráčích. Máme domluvenou jistou strategii a každého hráče, který odejde, někdo adekvátně nahradí. V tomto vedení naprosto důvěřuji. Já se soustředím jen na Janov a můj tým," dodal toskánský stratég.

Jeho celek zakončil minulý rok pohodlnou výhrou nad Chievem Verona, díky němuž si pojistil druhé místo za vedoucím Juventusem Turín. Právě s tímto gigantem prohrál jediné utkání za posledních pět soutěžních duelů. Na Janov si je podle trenéra Spallettiho třeba dát pozor i v souvislosti s Juventusem, který se minule proti Grifům pořádně trápil. Teď se chce tým trenéra Ivana Juriće vytáhnout i proti římskému AS.

Domácí Grifové sice v lednu zatím přišli o zkušeného záložníka Tomáse Rincona a hlavního střelce Leonarda Pavolettiho, ale získali zatím hráče jako Mauricio Pinilla, Andrea Beghetto nebo Leonardo Morosini. Pozor si však budou muset dát na ofenzívu AS, která v minulém kalendářním roce nastřílela nejvíce týmů v Itálii - 90! Aktuálně dvanáctý Janov přesto plánuje využít absencí AS a získat tři body. V jeho táboře panuje optimismus.

To dokazuje například vyjádření posily Pinilly. Zkušený střelec prozradil: "Proti AS potřebujeme hrát s chladnou hlavou, ale zároveň dát do hry všechno, maximálně se soustředit a hrát s emocemi. Víme, co dokážeme, když za námi stojí diváci na Marassi, takže si věříme. Tohle je výborný tým a my se musíme semknout, když stojíme proti AS. Poslední dobou se nám proti němu nedaří, což chceme změnit," nabádá střelec Pinilla.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, Munoz - Lazovic, Rigoni, Cofie, Laxalt - Ninković, Simeone, Ocampos
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Rüdiger, Fazio, Juan Jesus - Peres, De Rossi, Strootman, Emerson - Perotti, Nainggolan - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.35 - 3.55 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Turín FC  (neděle 15:00)
Sassuolo vyhlíží nový rok s nadějí v lepší začátky. Tým trenéra Eusebia Di Francesca začíná nový rok na domácí půdě, na níž ho vyzve silný Turín. Býkům se však proti Neroverdi poslední dobou nedaří.

Sassuolo možná nemá v kádru tolik hvězd jako Turín a kvalitativně se jedná o horší celek, ale s Turínem to umí. Poslední porážka s Býky má datum 25. srpna 2013, což už je hezká řádka let. Oba týmy od té doby urazily velkou část cesty. Zatímco Sassuolu patřil konec minulé sezony a užilo si krátký pobyt v pohárové Evropě, Turín se na svou cestu na vrchol teprve chystá.

Ambiciózní celek chce ukázat, že Turín nepatří jen Juventusu. Dělá pro to, co může a platí to i na přestupovém trhu. Vedení se poctivě snaží získat trenéru Mihajlovićovi jím žádané posily s vědomím, že srbský stratég při výběru hráčů málokdy šlápne vedle. Římskou kolonii v Piemontu rozšířil například Juan Manuel Iturbe, kterému menší tlak a prostředí skromnějšího celku velmi sedí. Měl by tak dostat ideální podmínky pro rozvoj a trenér Mihajlović doufá, že spolu s Belottim, Ljajićem a Falquém dokáže táhnout Turín za poháry.

K jeho osobnosti se vyjadřuje jeden z povolaných - někdejší ředitel AS Řím Walter Sabatini, který jej do Říma za vysokou částku přivedl. V rozhovoru pro Sky Sport uvedl: "Iturbe je skvělý hráč, který jen potřebuje podporu a větší klid. Má hodně schopností, jen si musí srovnat hlavu. Což se těžko dělá pod drobnohledem a kritikou veřejnosti. Turín je pro něj ideální svým stylem hry i sázkou na mladé. Jsem si jist, že v Turíně hodně dokáže," věří Sabatini.

Turínské FC z posledních pěti soutěžních duelů hned třikrát prohrálo, když postupně nestačilo na Sampdorii, Juventus a Neapol. Chuť si alespoň částečně spravilo proti Janovu těsně před přestávkou. I proto je nyní až na osmém místě s 28 body na kontě. Pro duel proti Sassuolu nemůže počítat s duem Molinaro, Acquah. Domácím zase bude scházet dvojice mladíků Pellegrini a Mazzitelli. Pohled na marodku Sassuola je ale přímo zdrcující. Nalezneme na ní jména jako Berardi, Letschert, Duncan, Politano, Biondini, Gazzola, Cannavaro nebo Magnanelli.

Před Sassuolem se otevírá výzva v podobě domácího prostředí. Mnohé týmy staví především na domácí půdě a podpoře vlastních fanoušků, ale Sassuolo se v rámci Serie A proti Turínu trápí právě doma. Za šest dosud hraných duelů s Turínem hrálo doma třikrát, ale ani jednou nevyhrálo a jednou dokonce Býci odjížděli ze Sassuola coby vítězové. Oslabené Sassuolo naposledy v nervydrásajícím utkání nestačilo na Cagliari, což chce nyní odčinit.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Antei, Acerbi, Peluso - Adjapong, Sensi, Missiroli - Ricci, Defrel, Ragusa
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Rossettini, Castán, Barreca - Benassi, Valdifiori, Baselli - Iago, Belotti, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Cagliari Calcio  (neděle 18:00)
Do nového roku s velkými plány vstupuje AC Milán, který se v 19.kole představí doma na San Siru proti oblíbenému soupeři z Cagliari. Milán má s tímto celkem absolutně pozitivní vzájemnou bilanci. Oba kluby se také dobře znají a nedávno si dokonce vyměnily brankáře.

Na Sardínii totiž míří mladý brankář Gabriel a opačným směrem velezkušený brankařský harcovník Marco Storari. Co se Storariho týče, ten se vrací do dobře známého prostředí, neboť v Miláně v dresu AC již působil.

AC Milán zakončil rok 2016 velice úspěšně, když v katarském Dauhá získal trofej pro vítěze italského Superpoháru. Vítěze ligy a poháru Juventus porazil na pokutové kopy a celkově na něj vyzrál už podruhé během krátké doby.

Získaná trofej potěší, avšak to důležitější na Milán teprve čeká. Řeč je o návratu do evropských pohárů, nejlépe pak do Ligy mistrů. Rossoneri mají k tomuto cíli dobře nakročeno, ovšem konkurence je velká a jakékoliv zaváhání může přijít draho. AC Milán je sice aktuálně pátý a na třetí Neapol ztrácí dva body, nicméně stále má jedno odložené utkání s Boloňou k dobru. V rámci 19. kola se střetne na San Siru s Cagliari, se kterým ještě nikdy v novodobé historii neprohrál a doma dokonce neztratil ani bod.

Sardinský celek tak pocestuje na sever Itálie v roli jasného outsidera, ovšem Milán jej podceňovat nemůže. Cagliari nejen, že v posledním zápase zvítězilo a Sassuolu nastřílelo čtyři branky, ale v jeho kádru působí několik zkušených hráčů, jako například Bruno Alvés či někdejší střelec Milána Marco Borriello.

Cagliari bude mít pochopitelně zcela jiné ambice. Jakožto nováček soutěže má primární cíl záchranu, což by se mohlo podařit i proto, že má před osmnáctým Palermem již třináctibodový náskok. Svou soutěžní pouť však odstartuje na neoblíbeném San Siru, navíc s týmem, který nikdy nedokázal porazit. O Marcu Borriellovi již šla řeč, někdejší útočník AC však do zápasu vinou zranění nezasáhme, stejně jako Ionita, Melchiorri nebo potrestaný Simone Padoin. V Miláně přes svátky vyprázdili marodku, jediný kdo na ní v tuto chvíli zbývá je dlouhodobě zraněný kapitán Riccardo Montolivo a čerstvě se k němu přidal Juraj Kucka, jenž si poranil koleno.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio - Kucka, Locatelli, Bonaventura - Suso, Bacca, Niang
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pisacane, Ceppitelli, Alves, Capuano - Isla, Di Gennaro, Barella - Joao Pedro - Farías, Sau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.15 - 8.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Bologna FC  (neděle 20:45)
K duelu v Turíně nemá Bologna moc dobrý vztah, protože se jí proti místnímu Juventusu vůbec nedaří. Zejména pokud jde o střílení branek silné obraně italského mistra, tak Felsinei mají na čem pracovat. Jenže poslední dobou se vznáší nebezpečně nízko nad sestupem.

Juventus Turín spouští nový rok, který má být zakončen dalšími trofejemi. Superpohár mu moc nevyšel a radovalo se AC Milán, ale v lize zatím Juventus nemá konkurenci. A zdá se, že jen tak mít nebude. Na druhé AS má Juventus k dobru čtyři body a kompletní tým šampiónů, který alespoň v rámci Itálie nemá slabší místa. Ke všemu se na Juventus Stadium představí Bologna, které se tady moc nedaří.

Proti Juventusu se za posledních 28 utkání radovala ze tří bodů jen jedinkrát! Největší problémy Boloně dělá obrana Juventusu, která patří k nejsilnějším v Evropě. V minulých pěti utkáních těchto dvou týmů se Bologna trefila jen jednou a brankář Buffon mohl v klidu úřadovat bez větších potíží. Pokud se Juventusu podaří v neděli večer vyhrát nad Boloňou, stanoví tím nový rekord.

Rekord v počtu za sebou vyhraných duelů na domácí půdě, protože by se tím dostal na číslo 26. Tím by překonal sám sebe a číslovku 25 vyhraných duelů na domácí půdě, kterou stanovil v sezoně 2013/2014. Juventus zakončil minulý rok v rámci ligy důležitým vítězstvím nad dotírajícím AS Řím, čímž odrazil jeho nápor na čelo ligy. Tím zakončil dobrý rok, v němž postoupil mimo jiné ze základní skupiny Ligy mistrů.

Teď musí trenér Massimiliano Allegri řešit snad jen absence. Karetní tresty sice nezasáhly nikoho, ale z důvodů nemocí nebo zranění nejsou schopni nastoupit Bonucci, Dani Alves, Alex Sandro, Benatia nebo Lemina. Ani Bologna nebude kompletní, protože jí bude scházet trio Sadiq, Verdi a Taider.

Před duelem s Boloňou se hráči musí mít na pozor. Své o tom ví i zkušený veterán Andrea Barzagli, který v rozhovoru pro klubovou televizi pověděl: "Svého soupeře vždy pečlivě studujeme a hledáme jeho silná i slabá místa. To samé jsme udělali u Boloni. Víme, že je to hodně nebezpečný soupeř, který hraje agresivně a má rychlý přechod do útoku. Máme navíc pár zranění, takže budeme muset vydat maximum, abychom vyhráli."

Felsinei naopak zažili povedený prosinec minulého roku, když ve čtyřech duelech prohráli jen jednou. V posledním klání roku navíc vyhráli nad Pescarou, čímž zase oddálili hrozbu sestupu. Pravda, v utkání jim hodně pomohlo vyloučení Verreho, který opustil hřiště už v 16. minutě. Aktuálně je Bologna na patnáctém místě a na sestup má náskok deseti bodů.

Bologna vždy dokázala hrát s Juventusem hodně vyrovnanou partii a často narážela spíše na větší zkušenost v týmu soupeře nebo jeho kvalitu. Důkazem může být poslední remíza bez branek, která byla na pořadu dne v minulém únoru.

A něco podobného plánuje trenér Donadoni tak tentokrát. "Jedeme do Turína proto, abychom tam uhráli dobrý výsledek. Minule jsme s Juventusem remizovali a chceme dokázat, že s nimi umíme sehrát dobrou partii. Bude zapotřebí koncentrace a sebeobětování. Chceme to Juventusu hodně ztížit. Máme dobré hráče, kteří vždy dávají do hry srdce. S Juventusem je to samozřejmě také o štěstí," dodal Roberto Donadoni.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Asamoah - Khedira, Marchisio, Rincon - Pjanić - Higuaín, Mandzukić
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Krafth, Maietta, Gastaldello, Masina - Donsah, Nagy, Džemaili - Mounier, Destro, Krejčí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Città di Palermo  (sobota 18:00)
Nový rok 2017 odstartují v italské Serii A dva celky bojující o záchranu, totiž Empoli a Palermo. O něco lépe jsou na tom domácí, kteří mají na nesestupové pozici čtyřbodový náskok právě před Palermem. Před Vánocemi si oba týmy vedly poměrně dobře, dokáží na závěr roku navázat?

Empoli sice před Vánocemi prohrálo na půdě Atalanty Bergamo těsně 1:2, ale dvě kola před tím získalo čtyři body za vítězství nad Cagliari a bezbrankovou remízu v Boloni. Azzurri tak díky tomu uskočili sestupové propasti, ovšem zatím pouze o čtyři body, navíc předposlední Crotone má zápas k dobru a pokud by ho zvládlo, byl by náskok Empoli jen dvoubodový. Ať už jsou bodové propočty jakékoliv, je jisté, že svěřence trenéra Martusciella čeká litý boj o záchranu. Doposud si nevedli příliš dobře, na druhou stranu trojlístek Pescara, Crotone a Palermo na tom je ještě hůře.

Právě posledně zmiňovaný celek bude novoročním soupeřem Empoli a vzhledem k postavení obou týmů v tabulce půjde o mimořádně důležité střetnutí. Pro Palermo jde navíc o velice neoblíbeného soupeře, vždyť Empoli dokázalo porazit naposledy v roce 2008! Dlouhých téměř devět let, ať už v Serii A nebo Serii B, na Azzurri nevyzrálo. A co víc, čtyři zápasy v řadě nedokázalo tomuto toskánskému celku vstřelit ani branku.

Nyní je na čase tuto zápornou bilanci změnit. V závěru roku si Palermo nevedlo vůbec špatně. Zejména v Janově šokovalo veřejnost obratem z 1:3 na 4:3, ovšem následně jen remizovalo v záchranářském souboji s Pescarou 1:1. Důležité však je, že Coriniho svěřenci začali sbírat body, protože bez nich by to samozřejmě nešlo.

Na domácí straně bude scházet zkušený útočník Alberto Gilardino. Mistr světa z roku 2006 působil mimo jiné i v Palermu, dalšími absentéry jsou Zambelli a Costa. Ani Palermo se přes svátky nedokázalo dát plně dohromady, a tak se utkání s Empoli nebude týkat Marsona, Rajkoviče, Giuliana a Andělkoviče.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Veseli, Bellusci, Pasqual - Krunič, Dioussé, Croce - Saponara - Marilungo, Mčedlidze
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Cionek, Gonzalez, Goldaniga - Rispoli, Jajalo, Gazzi, Aleesami - Henrique - Quaison, Néstorovski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.15 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Sampdoria Janov se pokusí v sobotu večer zapomenout na nepříliš povedený prosinec a začátek nového roku ji zavede pod Vesuv. Domácí Neapol naopak kráčí sebejistě za druhým místem a proti Dorii se jí velmi daří.

Měsíc leden značí bláznivé vzrušení přestupového okna, ale také start ligové sezony v předních evropských scénách. Neapol v sobotu večer uvítá na stadionu San Paolo Sampdorii Janov, které se příliš nedaří. Neapol naopak produkuje výtečný fotbal a především její ofenzíva nahání strach. Partenopei za poslední tři soutěžní duely nastříleli už neuvěřitelných 13 branek! A to nemají k dispozici dlouhodobě zraněného kanonýra Areka Milika.

Sampdoria naproti tomu dostala ve třech duelech čtyři branky a jen dvakrát se trefila. Přesto se hráči na souboj s Neapolí těší. Kanonýr Luis Muriel v rozhovoru pro Premium Sport řekl: "Bude to skvělý zápas, protože v Neapoli je vždycky parádní a hodně burcující atmosféra. Nehraje se tam snadno, ale máme rádi výzvy. Víme, že se nám v poslední době moc nedařilo, takže o to větší chuť máme v novém roce. Neapol je jedním z nejlepších evropských týmů, takže to bude velký souboj," míní Kolumbijec.

Potíž je v tom, že se tým trenéra Marca Giampaola poměrně dost trápí. Před koncem minulého roku prohrál těsně s Laziem i Chievem, na což reagoval jen remízou s Udinese. A rozhodně to nebylo moc přesvědčivé utkání. Proto musí Sampdoria v novém roce zabrat, neboť aktuální 13. místo jí nemůže stačit. Do hry proti Neapoli ale půjde bez brankáře Viviana a nová posila v podobě beka Bereszynskiho by měla zůstat na lavičce. Domácím chybí především duo Ghoulam - Koulibaly, které kope na APN.

Neapol se s minulým rokem také nerozloučila nejlépe, když si jen rozdělila body s Fiorentinou. Navíc ji musel spasit nechtěný Manolo Gabbiadini penaltou v hodině dvanácté. Jinak se jí ale daří. A stejné je to i se Sampdorií, protože ta v Neapoli od roku 2007 ještě nikdy nevyhrála a poslední vítězství celkově se datuje sedm let zpátky. Jeho místo by měl nahradit Leonardo Pavoletti, který byl získán jako konkurence pro zraněného Milika.

A někdejší hráč Neapole Alessandro Renica mu věří. Pro Radio Kiss Kiss Napoli sdělil: "Pavoletti je výtečná posila, která by mohla týmu hodně pomoci. Pokud se dostane ze zdravotních lapálií, pak bude opravdovým přínosem. Doufám, že se mu podaří prodat naplno svůj potenciál. Do hry, kterým se dlouhodobě prokazuje trenér Sarri, se perfektně hodí. Proti Sampdorii to Neapol nebude mít snadné, ale Sarri má oproti Giampolovi kvalitnější kádr," dodal Renica.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Maksimović, Tonelli, Strinić - Zieliński, Diawara, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Pereira, Škriniar, Silvestre, Regini - Barreto, Torreira, Praet - Alvarez - Muriel, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.40 - 11.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC17140336:1442
2.AS Řím18122439:1838
3.SSC Neapol18105340:2135
4.SS Lazio18104432:2134
5.AC Milán17103427:2033
6.Atalanta Bergamo18102627:2132
7.Inter Milán1893628:2130
8.Turín FC1884636:2728
9.ACF Fiorentina1876528:2427
10.Udinese Calcio1874724:2425
11.Chievo Verona1874719:2025
12.Janov CFC1865721:2223
13.UC Sampdoria1865721:2423
14.Cagliari Calcio1872927:4223
15.Bologna FC1755717:2220
16.US Sassuolo18521124:3317
17.Empoli FC18351010:2614
18.Città di Palermo18241216:3510
19.FC Crotone17231214:329
20.Delfino Pescara18161114:339
Zbývající zápasy
08.01. 15:00Delfino Pescara - ACF Fiorentina (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (487)

Přidat komentář
Milan.B

konecne

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Ten Deulofeu sice to nakonec doufám nekalapne ale už jen to,že to vůbec někoho ve vedení napadlo mě moc optimismu do dalších přestupů nedává...Nechápu proč nejdem pro Bernardeschiho...Ten do našeho ItaMilan zapadá skvěle...Místo té černé huby Keity...I když je pro mě mnohem lepší fotbalista než Niang tak to jeho chování v Laziu je na facku a klidně se to může časem opakovat i u nás...Navíc bude jezdit na ty pojebané APN...

Reagovat
10

Berna je hráč za 40+ mega, ikona Violy...ten podle mě jen tak někam nepůjde

Reagovat
olis

Berna musi k nam v lete

Reagovat
Furia Ceca

Z Fiorentiny do Neapole? To mi nepřijde moc pravděpodobný... Kdy naposledy nějaký hráč na týhle trase přestoupil?

Reagovat
Furia Ceca

+ jejich dlouhodobej odchovanec. Ten tam podle mě zůstane hodně dlouho...

Reagovat
Coniglio

Berna pojde do Londyna, to je na 90 percent. Tottenham uz hodil 45, a este nic neurobil Conte

Reagovat
Yanek

Aby ho tam následně zrakvili a pak za půlku zpět do Itálie k tomu, kdo bude nejrychlejší.

Reagovat
Pipo123

To nie je chyba Keitu ale kokota Lotita, za ten čas čo je u nás Lotito takto dopadol Zarate, Foggia, spomeň si ako nechcel predĺžiť Ledesma, Kolarov, Rocchi,Pandev atd. Lotito sa nevie k hráčom správať a nedodrží čo sľubuje, to už viac bývalých hráčov povedalo. U vás by sa dočkal férového správania

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, podepsat, ať neskončí u nás.

Reagovat
olis

tak dnes by mohol dostat prvy krat sancu Tonelli aj ked Chiriches sa dal do poriadku asi este hrat nebude, Pavoletti je uz nominovany na dnesny zapas ale v zaklade bude asi az v Coppe

http://www.football-italia.net/96509/adl-napoli-signing-players-june

mne to totalne vyhovuje ze sa nehra na vianoce, vtedy na to aj tak nemam naladu a ani cas

Reagovat
Coniglio

Juve: kto vie co o Tolissovi? A kde by hral keby prisiel? Keby hral na pravom kridle, to znamena ze Lichty uz definitivne odchadza?

Reagovat
Pinturicchio

Tolisso je klasický box2box záložník, ne?

Reagovat
Coniglio

fakt o nom neviem absolutne nic, ale co citam clanky, tak dost sa pise o rom ze hra right wing back , a pred par dnami sa u nas (UK) dost pisalo o tom ze lichty pojde do PL alebo do Barcelony. Ma ten Tolisso vobec na zaklad keby hral zalohu? Lebo neviem co by to vyriesilo

Reagovat
Pinturicchio

Podle Transfermarkt odehrál na pravém wing-backovi letos jeden zápas, zbytek v podstatě jen CM.

Taky jsem ho neviděl hrát. Koukám na nějaká videa a čistě podle nich to vypadá, že by mohl být pro tu zálohu to pravé ořechové. Rychlý jak sviňa, dobrá defenziva, čtení hry, dynamika, míč mu rozhodně nepřekáží, umí dát parádní balón za obranu, střela taky dobrá, ve vzduchu taky vypadá silně. Působí na mě jako dost kompletní hráč.

Reagovat
Pinturicchio

... a taky je dost produktivní, letos ve 24 zápasech už 7+3.

Reagovat
Coniglio

No neviem, je mlady takze keby hral tuzku moze sa ist na rok vykopat niekde do spanielska. Len zacinam mat pocit ci zas nezaserieme kader B-ckarmi jak za Del Neriho co potom bude tri roky problem rozpredat. Skor by som dal Dybalovi kolko chce, lebo ten Zidane ma uz fakt serie jak po nom ide, a v lete mozno skusil toho Verrattiho, hoci aj za 80.

Reagovat
Airus

To bych se nebál, Tolissovi všichni slibujou zářnou budoucnost. Už jenom ta cenovaka kterou na něj lepí. 40M€

Reagovat
Coniglio

Ja to nemyslim az tak tragicky, jak to mozno vyznelo. Len by som uz chcel tu Champions League

Reagovat
Airus

V pohodě, jen říkám že by nám takovej hráč neuškodil i kdyby se měl potom prodat se ziskem. Ale v červnu to bude buď jeden velkej záložník (Marco), nebo Corentin a nějakej bargain-buy

Reagovat
Coniglio

A co ten berardi v lete? Znamena to ze sa pocita s moznym odchodom dybalu?

Reagovat
Airus

O Berardim se ani tolik nepíše (hlavně diky zranění), ale veřím že ta naše dohada se Sassu pořád platí a Bepp to určitě zase pořešil. Otázka je jak se k tomu staví Allegri a samotnej Berardi. Já osobně bych tu naši dohodu odpálil a nechal ho hostovat klidně dva roky, jestli ho nutně nepotřebujeme do základu.

Podle agenta je Dybala u nás šťastnej a podepíše novou smlouvu. Real po nás může házet prachama a Moratama jak chce, ale Juve ho neprodá dokuď si sám neřekne

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

hrál proti nám 4x za poslední dva roky, naposledy teď na podzim, v odvetě nám dal góla a v obou zápasech hrál skvěle

Reagovat
10

10 10.04.2014 21:38

Tolisso v obou zápasech super mohli by ho nechat v Turíně a vzit si Islu

očividně hrál super i v tý EL, to už si moc nevybavuju

Reagovat
Pinturicchio

Jj, to vím, já se na ty hráče ale moc nesoustředím, když se nepíše o zájmu Juve, to samé teď Rincon. Na těch videích ale vypadá fakt dobře.

Reagovat
olis

Reagovat
Airus

http://www.football-italia.net/96514/mbia-inter-juventus-or-milan

Stephane M’Bia is ready to leave Hebei China Fortune and admits “a move to Serie A would be good for Juventus, Milan or Inter.”

Jasně, celé Calcio bude skákat radostí z hráče kterej už nemá ani na základ v Palermu

Reagovat
Pinturicchio

Sebevědomí mu teda nechybí, chlapcovi.

Reagovat
Pipo123

Mendes lavora allo scambio Depay-Keita

Toto by bolo úplne najlepšie, Mendes už k nám poslal pár hráčov tak keby k nám dokáže poslať Depaya bolo by to super, určite lepšie než posielať Keitu na hosťovanie do AC či Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gignac má jít prej do Interu

Reagovat
Pinturicchio

Na ME nebylo moc dřevěnějších hráčů.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Základ by aj tak nehral

Reagovat
Frantszek

Vubec nevis. Pro vas dobrej, kdyz odejde copanek

Reagovat
Frantszek

*pro Inter

Reagovat
Pinturicchio

Možná nevím, Gignu jsem viděl na Euru, Palacia naposled ani nevím kdy. Ale tak jako tak, Gignac na Euru působil docela komicky.

Reagovat
Pipo123

Lazio – El Ghazi: fumata bianca

Mendes si u nás vytvára podobné podnebie ako vo Valencii, natlačí nám kopec svojich hráčov a potom to tak aj dopadne

Reagovat
Frantszek

Feghouli do AS. To by byla pecka. Vzdycky jsem ho mel ve Valemoc rad. K Salahovi pecka konkurence, ale jedtli pojede taky na ACN, tak je to stejne k prdu. Ale stejne pojd

Reagovat
Furia Ceca

Storari dneska 40.

Reagovat
Pipo123

Borci taká menšia otázka, kto vám najviac chýba v Serii A ? Mne osobne Bari, Perugia, Lecce, Messina a Livorno, strašne rád by som bol keby sa niekedy vrátia do Serie A

Reagovat
olis

Parma

Reagovat
Pinturicchio

Parma, Brescia, Catania, Siena (třeba by se vrátil Trewinn ), taky Vicenza, Piacenza, Perugia a určitě i další, ty hráli v první lize když jsem cca začínal fandit Juve.

Reagovat
Pipo123

Vidíš na Cataniu som zabudol

Reagovat
Pinturicchio

Byli super, škoda jich. Koukám pro připomenutí na jejich soupisku a to byl fakt hodně slušně natřískaný tým.

Reagovat
Largo

Catania mi nikdy nesedla, jako Siena. Nevim prov...

Reagovat
FuckT

Ja zase na Sienu.

Reagovat
Deki

Rozhodně Parma, příp. Livorno a Bari, ale zase místo koho? Já bych to spíš zredukoval na 18 týmů...

Reagovat
10

Catania, Bari, Lecce, Messina, Parma, Reggina...

Nejhorší je, že většina těch týmů, který bych chtěl zpátky, není ani v Serii B, nebo jsou na sestup a v úplných sračkách

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Reggina zanikla ze ?

Reagovat
10

nezanikla, zbankrotovala, stejně jako 98% týmů nahoře

ale už zase hrajou Lega Pro...a trénuje je syn Zdeňka Zemana Karel

Reagovat
olis

a minule im zhorel autobus

Reagovat
10

Karel asi taky kouří

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Aha, lebo já som myslel že ich nahradila Reggiana, asi len kúpili ich licenciu

Reagovat
Furia Ceca

Jako je fajn, že má Karel Zeman zájem i o trénování, ale neměl by se vrátit spíš k filmu? S Čarodějovým učněm nebo s Cestou do pravěku docela závalel...

Reagovat
Furia Ceca

1) Parma 2) Bari 3) Catania 4) Perugia 5) Siena 6) Lecce

+ bych chtěl někdy vidět Pro Vercelli, sedminásobnýho italskýho mistra se šesti účastma v SA!

Reagovat
alcantara

Siena. Krasne mesto, krasny stadion.

Reagovat
pistacik11

tak zas v taliansku by aj skarede mesto bolo krasne :D

Reagovat
alcantara

Podla mna by skarede mesto bolo skarede.

Reagovat
pistacik11

tak si daj hocjake ITA mesto do vyhladavaca, ja som nesiel mesto ktore by sa mi vyslovene nepacilo, skoro vsetky mesta su tam pekne, take anglicke mesta mi pridu proti tomu ako priklad nevkusu

Reagovat
Largo

Co???

Reagovat
Largo

To jo no.

Reagovat
FuckT

Parma, Lecce, Bari...

Reagovat
Shevchenko

Brescia, Reggina, Siena, Messina, Livorno, Parma

A z těch týmů hraje Serii B jen Brescia

Reagovat
Alberto Aquilani

Edy Reja

Reagovat
Pipo123

Ten jeho beton aj mne chýba

Reagovat
Largo

Parma

Reagovat
Pinturicchio

Patrice není nominovaný na zítřejší zápas, takže pravděpodobnost jeho odchodu se znovu zvýšila. Herně už to není ono, ale jako člověk a lídr kabiny mi bude moc chybět.

Celá nominace : http://www.football-italia.net/96535/evra-dropped-juventus

Reagovat
10

Se zraněním Sandra to úplně dobře načasovaný není. Pat musel dělat nějaký tlaky, jinak by ho takhle narychlo určitě neprodávali. To je trošku zklamání.

Reagovat
Pinturicchio

Na druhou stranu, letos 36 let, když přihlédneme k jeho formě, moc sezon už ho nejspíš nečeká. Nemám mu to za zlé. Asa jeden zápas snad vydrží, v týdnu už se vrátí Saša (a mimo jiné i Leo), je dost času někoho přivést.

Reagovat
10

jasně, no...snad půjde do United a Beppone dohodne toho Darmiana

chtěl jsem napsat, že s týmem trénuje Mattielo a teď čtu, že si ráno na tréninku zlomil nos...ten má absurdní smůlu

Reagovat
Pinturicchio

Vytrejdovat za Patrice (v jeho formě) Darmiana, navíc v lednu, by bylo stejně neuvěřitelné, jako ta Mattielova smůla, chudák kluk. Zaplať pán bůh za to, že je to "jen" nos a ne noha.

Reagovat
Mr.Jindros

Darmian za Evru by bylo epické vylepšení po všech strankách. Chci.

Reagovat
Pinturicchio

(Spíš napiš, že tomu nevěříš, aby Darmian zítra stihl Bolognu).

Reagovat
smazaný uživatel

Mattielo je ten klučina,co ho polámal Radja..?

Reagovat
10

jo...a od tý doby si zlomil nohu asi ještě 3x

Reagovat
smazaný uživatel

Smolik

Reagovat
M11

tohle musi byt tak frustrujici.. nedokazu si to ani predstavit..

Reagovat
olis

Napoli (4-3-3): Reina, Hysaj, Chiriches, Tonelli, Strinic; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne.

Sampdoria: Puggioni; Pereira, Silvestre, Skriniar, Regini; Barreto, Torreira, Praet; Alvarez; Quagliarella, Schick

Forza Napoli!

Reagovat
Pipo123

Schick v základe

Reagovat
Kluivert9

Konečně.

Reagovat
Furia Ceca

To zas bude diskuze...

Reagovat
Pinturicchio

Dneska ne, je v základu. Prdel bude, až dá dneska hattrick a příště bude zase na lavičce.

Reagovat
Furia Ceca

Aby ses nevidil... "Můžete mi někdo říct, proč Quagliarella nepřihrál Schickovi?!" Určitě tady něco takovýho zazní

Reagovat
mastakillah

čekám, že nejmíň gól dá

Reagovat
cresposuper

Preco nikto neskoci po Badejlovi? Ta cena 12M mi pride smiesna, zrovna Interu by sedel paradne.

Reagovat
Pipo123

12 mega mi príde dosť, nikdy som ho moc nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

No pořád lepší dat 12mega za Badelje hotového hrače se zkušenostma než dat 30 za Gagliardiniho z 8 starty v lize citím v tom velký provar z naši strany

Reagovat
Deki

to asi ano. u Gagliardiniho platíš jen za věk a národnost...

Reagovat
Pipo123

Veď Gagliardini ide na hosťovanie,

Reagovat
smazaný uživatel

JJ to ano ale jestli vyuzijem tu opci na přestup--nesmyslné peníze

Reagovat
Votas

to hostování je jenom naoko, aby byla oddálená platba pro FFP...prý na to má nějak vliv i to, jestli je ten odkup povinnej nebo ne. Jestli to mají nějak smluvně vyřešený nebo jenom gentlemanskou dohodou, nevim.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Hamšík kazí jednu nahrávku za druhou

Reagovat
FuckT

Hamsik? Skor vsetci. Dnes by som kludne aj veril tomu, ze zapas tie timy nehraju proti sebe ale spolu...

Reagovat
mastakillah

U něj mi to přišlo to očí bijíci, kdyz vim, že většinou nahrávky nekazí. Je to bída

Reagovat
FuckT

Nejde mu dnes, ale nepaci sa mi zatial nikoho vykon, Hamsik dnes ale druhy najhorsi hrac na place, po blondacikovi.

Reagovat
Kluivert9

No jo

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná asistence.

Reagovat
Furia Ceca

Schick dneska hraje dobrej zápas ale... Jsem fakt nečekal, že bude růst až takhle rychle.

Reagovat
Pipo123

Najlepší útočnik Dorie, mohli by okolo neho postaviť ten útok, preč poslať Muriela a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Talentovanějšího útočníka u nás nepamatuju.

Reagovat
FuckT

To je kokot ten Insigne, treba mu asi tie 4 mega plat dat, lebo toto bola taka lahka prihravka na jasny gol, ze mu ani neverim, ze to neurobil naschval..

Reagovat
olis

katastrofa

Reagovat
FuckT

Zasluzene. Jorginho aj Allan podla mna momentalne nesiahaju na ten standard, ktory hraju Zielinski a Diawara, nehovoriac o tom, ze obom neskor menovanym ovela viac verim aj co sa tyka vstrelenia golu spoza sestnastky. Mat 2 brazilcanov v strede pola je nebezpecne.

Reagovat
Pipo123

Páči sa mi snaha hráčov Neapolu vykombinovať obranu Dorie, ale do toho príde ten kokot Insigne a vystrelí niekde na parkovisko

Reagovat
FuckT

Nedavno dal pekny gol, teraz musime pockat zase, kym na to ten kokot zabudne...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za zpříjemnění večera

Reagovat
mojmira

22:01 Schick zařídil branku Sampdorie

proč takhle si toho nemuseli všimnout

Reagovat
pistacik11

Reagovat
Furia Ceca

A to tady ještě budou řvát o korupci, proč je ten gól vedenej jako vlastenec a není připsanej Schickovi...

Reagovat
Kluivert9

Dobrej komplex

Reagovat
Furia Ceca

Potrefená husa. Budete mít po zápase slet?

Reagovat
Kluivert9

Nemusíme, když už i blb Furia evidentně prozřel Jak hrál dneska ten tvůj maskot dneska? Zase nezpochybnitelná opora Dorie?

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem nepozřel, protože já proti Schickovi nic neměl, já mám celou dobu srandu za Schickova hurá fan clubu. Kvajára dneska mdlej, no.

Reagovat
db18

Reagovat
Kluivert9

To měl být gól

Reagovat
smazaný uživatel

Silvestre je neskutočný magor

Reagovat
Pipo123

veď to nič nebolo, za to môže padnúť červená naozaj len v Serii A

Reagovat
Furia Ceca

To byla druhá žlutá

Reagovat
OTASi

ani na žlutou to nebylo, vždyť mu nic neudělal

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

To je jedno, veď sa ho ani nedotkol a ak aj áno tak určite nie tak aby Reina spadol na zem

Reagovat
Furia Ceca

Já myslel, že do něj ještě vrazil mimo záběr, ale asi ne... Tak to asi nakonec fakt rozhodčí totálně podělal! Ale i tak to bylo vtipný!

Reagovat
FuckT

Mne sa zdalo, ze ho suchol. Ak mam pravdu, tak ten kto sa aspon trochu vyzna v elementarnej fyzike alebo nie je sprosty pochopi, ze v tomto pripade by to naozaj asi mala byt karta. Reina bol v pohybe, a z jasnych dovodov v danej situacii hrac lahko strati rovnovahu, a Reina prave rozohraval, nebol v strede pola. Jednoducho ked uz chces brankarovi robit haluze pri rozohravke, tak aspon nebud kokot a urob to tak, aby to bolo v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

keď mám žltú kartu tak sa tam neserem do brankára, ale bežím do obrany pre boha

Reagovat
FuckT

Tak ja osobne by som ju asi nedal, ale 75% rozhodcov by podla mna obe tie zlte taktiez pouziloi v tychto pripadoch.

Reagovat
Largo

Reina je simulant!

Reagovat
smazaný uživatel

co ten mentol jako cekal?

Reagovat
Furia Ceca

To je debil ten Silvestre!

Reagovat
olis

spinavy alkoholici

Reagovat
OTASi

Vždyť nic neudělal ne? Redka za tohle může bejt fakt jen v itálii

Reagovat
OTASi

*2. žlutá

Reagovat
Coutinho10

to snad nebylo na redku popripade druhou zlutou a Schick kvuli tomu dolu...

Reagovat
OTASi

nejlepšího hráče stahuje

Reagovat
Kluivert9

Tak zrovna tohle bych mu nevyčítal... byla by blbost stahovat někoho ze zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho vyloučení no..

Reagovat
Tigerinho

tak stahoval útpočníka, přece nebude stahovat Muriela po 10 minutách

Reagovat
olis

daj tam Pavolettiho

Reagovat
olis

tvl dajte im fukat

Reagovat
FuckT

To bude asi ta mentalita, ku ktorej sa dostavame uz postupne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Muriel si s obranou robí čo chce

Reagovat
Pipo123

Skriniar hraje výborne, keby odišiel De Vrij tak by som ho hneď bral do Lazia

Reagovat
pistacik11

ten pojde po sezone do vacsieho klubu

Reagovat
Pipo123

Na to ešte nemá, aj to Lazio by bolo na hrane, tak že by nehral určite základ

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
olis

aspon Manolo nepil

Reagovat
Furia Ceca

Gabbiadiniho nejen že neprodaj, ale ještě bude hrát základ a Pavoletti si ani neškrtne!

Reagovat
db18

Reagovat
mastakillah

Reagovat
FuckT

Bola by to krasna futbalova ironia, ale chlapec dal gol z metra a ked uz mal ptm sancu asi z 3 metrov brankar ho vychytal ako nic. Ale uvidime, nech hra ten lepsi.

Reagovat
FuckT

Este jeden a bude to dobre, prvy krok k vyhravaniu aj ked hrame zle, s tym, ze dnes je to fakt katastrofa, takze by ma to fakt potesilo.

Reagovat
Pipo123

Insigne je fakt kokot

Reagovat
olis

Insigneho ukamenovat pls

Reagovat
db18

Co tam dělala ta flaga BVB hooligans?

Reagovat
olis

ultras sa kamosia

Reagovat
db18

Ok, díky.

Reagovat
aither

Pls

Reagovat
Mishko

goooooooool

Reagovat
Pipo123

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
olis

Lorenzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pipo123

Insigneeeeeeeeeeeeee

Reagovat
alcantara

Insigne?

Reagovat
olis

urcite

Reagovat
Nuno čomes

Do prdele

Reagovat
FuckT

Hh, dnes sa mi najviac inak pacili vykony Tonelliho a Strinica prave, a ti 2 kkti nam to este nakoniec vyhraju...

Reagovat
mastakillah

Strinič dneska super

Reagovat
FuckT

Tak tak, Ghoulam uz tiez vymysla so zmluvou nieco zevraj, aby si este nesadol nahodou.

Reagovat
olis

tak zrovna on co pyta 2,5 tak opravnene podla mna, nepride mi to ako prehnana poziadavka ked zvazim jeho kvality, my mu vraj chceme dat max. 2

Reagovat
mastakillah

rozhodně bych mu to dal. To je bek na světové úrovni. Už jen ten zájem PSG a Bayernu o něčem vypovídá

Reagovat
FuckT

No nepodava tie vykony podla mna az tak pravidelne, a Strinic dnes zahral vyborne a podla mna na to ma, i ked s najvacsou pravdepodobnostou by tiez nepodaval pravidelne dobre vykony. Ale neviem kolko maju ostatni hraci v obrane, aj to je dolezity faktor.

Reagovat
olis

Albiol ma okolo 2,5, Koulibaly po novom tiez minimalne tolko, mozno aj viac, Hysaj to ma nastavene tak ze mu kazdy rok stupa plat, teraz ma tusim okolo 1,5 a posledny rok bude mat uz tusim 2,4

Reagovat
FuckT

Hmm, Hysaj ma nejak malo, ak by dostal uz teraz Ghoulam 2 a pol tak neverim, ze by Hysajov agent zostal pokojny... Otazkou je, ci si to mozeme dovolit.

Reagovat
olis

musis sa pozerat aj na to ze Ghoulam je o tri roky starsi

Reagovat
olis

a ano nie vzdy zahra idealne ale to u nas zial ziadny hrac, maloktory zapas posere, kvalitou ho tiez radim k spicke ako mastakillah

Reagovat
Eldarion

Vymyslená žltá a 5 minút vymyslených fuj. (aj dve by boli veľa)

Reagovat
olis

to ze mohli byt dve penalty pre nas (aj ked si musim este pozriet opakovacky som si bol isty) uz nejak nespomenies

Reagovat
Eldarion

No mali ste jasne vyhrať do tej červenej Sampdoria lepšia hlavne neznášam akékoľvek góly v nadstavenom

Reagovat
alcantara

Tak to si asi casto nasrany.

Reagovat
Eldarion

Nonstop jak Eminem

Reagovat
FuckT

Taky je zivot, futbal nie je vynimka. Ak by kazda instancia, kde nam rozhodca uskodil mala 1 cm2 a ulozil a usporiadal by som ich po dlzke svojho penisu, tak napriek tomu, ze mam cicinu jak drak by sa mi tam vsetky bohuzial nevmestili.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Feghouli vyzera velmi nadejne,zajtra by sa to malo vsetko uzavriet podla mna by to bola super posila,do Anglickej ligy sa velmi nehodi,ale liga Spanielska a Talianska mu sediet bude rychly,technicky verim,ze by nam jeho prichod velmi pomohol jednoznacne najlepsia mozna volba nie hraci typu Musonda,Jese,El Ghazi,Deulofeou FORZA ROMA A DNES 3 BODY

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, že tam nebude povinný výkup.

Reagovat
Frantszek

Ve Vale hral paradne. Ma tah na branku a technicky je na tom lepe jak MS. Bude tam velka konkurence na pravem kridle. Skoda jen, ze taky asi mizi na APN. Tak snad to nejak Florenzi zvladne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl povolán.

Reagovat
Koubinhor

Leden zlomový měsíc pro nás

Forza inter

Reagovat
sankakofi

Morrison bol asi natáčať film Prázdniny v Ríme, a už sa pakuje do Wiganu

Reagovat
Pipo123

Skoda, on aj v priprave hral naozaj dobre, Anderson ho ospevoval ze ma skvelu techniku. Lenze za rok a pol sa nenaucil ani slovo po taliansky a stale robil blbosti bez povolenia klubu. Ked si clovek pozrie ako o nom rozpraval Ferguson a Rio tak je fakt idiot ze si posral karieru, Pogba zacinal rovnako ako on a kde je ten teraz a kde Ravel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
lnterista

Dneska ve sprajtu. Musime 3 body

Forza Inter !!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Som včera rozmýšľal, že aké dresy budeme mať. Som myslel, že sprite bol iba na EL

Reagovat
lnterista

Chceme je zastrasit

Reagovat
Inter Eterno Amore

utopiť v tej skvelej sladkej chuti

Reagovat
10

vlastní hráče?

Reagovat
lnterista

Uvidime ale fanousky urcite

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nejsilnejsi mozna sestava tak pojdme navazat na predesle uspechy v zapasech.

Reagovat
smazaný uživatel

No místo Kondogbii Joao Mario a misto Murilla Medel tak možná ano...

Reagovat
10

Fofana vypadá dobře, to je fakt takovej Pogba pro chudý

Reagovat
Airus

já ho mám docela rád, zvlášť z fify kde byl bugnutej a po roce skočil z 75 na 83

Reagovat
snuff24

hrajem nějak zprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto?

To zase bude...

Reagovat
10

Janktoooooooooooo

Reagovat
Furia Ceca

Tady to dneska vybouchne

Reagovat
Furia Ceca

Ale gól naprosto super, to jako né že néééé...

Reagovat
Pinturicchio

Počkej, až dá večer jediný gól Láďa a Bologna vyhraje 0:1.

Reagovat
mojmira

To už by byl konec

Reagovat
Pinturicchio

RIP in peace EF a český internete.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto...

Reagovat
Pinturicchio

Janktoooooooooo, CEŠYYYYYYYYYY

Reagovat
Furia Ceca

* Cežy

Ale jinak skoro maximum bodů.

Reagovat
10

Murillo je skvělej, ten vůbec neví co se děje

Reagovat
10

zase

Reagovat
Pinturicchio

Juventus byl na Delneriho moc, ty menší kluby jsou pro něj ideální, hezky Udine zvedl.

Reagovat
10

zvednul je neuvěřitelně

Reagovat
Pinturicchio

Vidím je pod Gigim dneska prvně, příjemné překvapení. Inter vypadal, že půjde pod Piolim taky nahoru, ale dnes zatím docela jednoznačná záležitost.

Reagovat
10

Delneri to dobře stabilizoval, hrajou na brejky, relativně jednoduchej ale účelnej fotbal. Inter mi přijde až na nějaký záblesky pořád stejnej...

Reagovat
Pinturicchio

U Inter jsem myslel výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře nás drtí ten Murillo s tím D ambrosiem jsou dobří snad jen ve Fife udine zaslouženě bohužel....

Reagovat
danko10

Ľavá strana Udine je super. Naopak Inter je úplne na hovno. Špeciálne Candreva vyzerá pri Samirovi jak Blažej Vaščák.

Reagovat
Eldarion

Jankto celkom frajer 20 minút a dva mohol dať a na tretí prihrať

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub Jankto (Udinese) se pokusil individuálně projít přes půlku hřiště až k brankáři. To se mu dokonale podařilo, ale jeho střela nakonec jen těsně míjí branku. Skóre se tak nemění. Míč se dostal mimo hrací plochu. Inter bude rozehrávat odkopem od branky. - Jankto jede bomby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fridgiee

Dva italové na hrišti

Reagovat
Pipo123

Inter klasika, zacal zle, ale v druhom polcase to daju

Reagovat
mojmira

Udinese by mělo přidat góly, šance na to jsou, jinak se toho druhého poločasu taky bojím

Reagovat
Yanek

Nerad bych vytvářel konspirace, ale po Dolce Gabbana končí se sponzoringem taky Audi. Ani nevím, jestli je to znovu špatná práce managmentu nebo prostě značka Milán upadá...

Reagovat
Eldarion

Podpíšeme Mercedes ten je lepší

Reagovat
Yanek

Souhlas. Jen škoda, že Mercedes se tolik ve fotbale neangažuje.

Reagovat
jany kozak

Nemoze to byt aj kvoli cinanom?

Reagovat
smazaný uživatel

no teď už ho snad Jarolím povolá, jinak je magor

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo odkaz na gol?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

livesport.cz

Reagovat
Nuno čomes

Bomba doprostřed brány.

Reagovat
Eldarion

Kondogbia celý na Marcela a potom ta prihŕavka

Reagovat
smazaný uživatel

Kondogbia zakládá protiútok

Reagovat
Pipo123

De paul hraje dobre

Reagovat
10

když trošku ustálí výkonnost, tak bude dělo...ale on hraje jeden zápas super a pak je 3 zápasy na vystřídání v poločase

Reagovat
REPLIKATOR

Jankto

Reagovat
snuff24

K-dog dneska není uplně nahovno

Reagovat
snuff24

aha

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
lnterista

Ivaaaaam

Reagovat
Pipo123

Goooolll

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL maurito je prostě pán

Reagovat
Votas

IVAAAAAAAAAAAANNNNNNNN

Reagovat
Inter Eterno Amore

bez Maura sme stratení

Reagovat
Eldarion

Klasika Inter zatlačený jak kompót ale aj tak dajú gól na 1:1

Reagovat
Alberto Aquilani

Neviem, či sa mi to zdá, ale ked pozerám na Inter a hrá Ansaldi, spraví tak 10 faulov za polčas

Reagovat
10

klasika Karnezis tohle musí mít

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja by som to chytal nohou .. neviem prečo brankári niekedy za každú cenu musia chytať rukami aj keď strela letí pri zemi

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

IVaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn

To je šaťňák

Reagovat
Dejwa

Moc důležitej gól..Každopádně výkon opět na pováženou, snad se zase zlepšíme do druhé půle

Reagovat
Pinturicchio

Já myslel, že se tady slaví ten neuznaný gól a on to Inter ještě fakt stihl vyrovnat.

Reagovat
cresposuper

Najhorší hráč vyrovná

Reagovat
Inter Fan

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy Interu, to je neco neskutecnyho, nejosklivejsi co jsem za posledni roky videl

Reagovat
smazaný uživatel

je to takový do očí bijící :D

Reagovat
Nuno čomes

Tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

No ty třetí dresy AC (hlavně kraťasy) jsou taky zajímavé

Reagovat
CubONE

Tie boli minuly rok, teraz su jednofarebne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to už je rok Pardon

Reagovat
Furia Ceca

Inter je smluvně vázanej se Spritem na podprahový reklamě

Reagovat
smazaný uživatel

kdo píše expres zprávy?? Jankto, český útočník :DDD to je vtip, ne?

Reagovat
Furia Ceca

Zase expreska!

Reagovat
Nuno čomes

Takže zatím opět bída?

Reagovat
Pipo123

Karmezis sa zahral na Marchettiho

Reagovat
Dejwa

Bože můj

Reagovat
Furia Ceca

Přijde dneska na hřiště i kouzelník...???

Reagovat
smazaný uživatel

máš na mysli Krejčího?

Reagovat
Furia Ceca

Ne, Gabigola

Reagovat
Furia Ceca

Jankto kope rohy! Kdyby byl Jankto Slovák a ne Čech, už by tu byl článek od Hudačka

Reagovat
Fridgiee

Takhle tu je jen hromada komentů

Reagovat
10

to jsou paliči kua...ale Jankto hraje výborně, trošku připomíná Hamšíka

Reagovat
Furia Ceca

Jestli takhle bude pokračovat, tak se obávám, že brzo přestoupí do Watfordu...

Reagovat
10

nebo do Granady

Reagovat
Pipo123

Granada uz im nepatri, nastastie

Reagovat
10

aha, to jsem nezaznamenal

Reagovat
snuff24

Mario je jinde

Reagovat
lnterista

Co tam porad dela Candreva

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Jankto prosadí ... kua !!!

Reagovat
exse

Kam prosadí? Hrát základ a důležitou roli v Udinese není prosazení?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon jako Hamsik.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
exse

To já bych mu časem přál přestup do PL či BL. Přece jen kvalita SA je hodně na ústupu a pokud bude Jankto takhle růst, tak mu už za rok dva nebude mít co dát.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, tak je to videt i na Hamsikovi, uz jr jen stinem sebe sama.

Reagovat
Pipo123

Jj a preto patri k najlepsim hracom v SA a hraje dobre aj v LM alebo na ME

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi v SA neni zadny meritko.

Reagovat
Furia Ceca

$, pls.

Reagovat
Pipo123

SA má stále svoju kvalitu, podľa mňa je najlepšia španielska liga a to o parník pred zvyškom sveta, každá liga má niečo do seba a Hamšík sa v Neapole zlepšoval na veľmi dobrú úroveň, Jantko môže ísť jeho cestou, v takej BL český hráči vyhoreli v poslednej dobe viac než dosť a o PL ani nehovorím, je zbytočné aby ho poslali ako 15 miliónovú posilu hrať do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na vrcholu by mel odejit do lepsi ligy, at uz do PL, PD, BL nebo L1.

Reagovat
Pipo123

Čo mu dá L1 alebo BL ? Tam je to tiež o dvoch kluboch ktoré si robia v tej lige čo chcú. Do PL alebo PD by mohol ísť, polepšil by si, ale na to má ešte čas, on ešte nemá ani pravidelne na základ v Udine.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nikde nepsal, ze by uz mel prestoupit.

Reagovat
Emmett Brown

Načo sa s ním bavíš, nevidíš, že mu končia prázniny, tak si chce ešte trochu zatrolovať?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

tro(t)ll

Reagovat
Furia Ceca

Zase neblbni, podařil se mu jeden zápas po delší době a ani to nestačilo k remíze... Nevím, jakej hurá fan klub je horší, jestli ten Schickův, nebo ten Janktův, jemuž ty předsedáš.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
snuff24

Barbosa

Reagovat
danko10

Candreva ma ba. Jak to vždy alibisticky jebne do prvého protihráča.

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto skoro vypadá na hráče zápasu...

Reagovat
Nuno čomes

Candreva dneska hraje? Ty střídání na posledních 10 min mají smysl noo, bože

Reagovat
snuff24

Reagovat
Dejwa

Obě křídla mizerný..

Reagovat
Nuno čomes

Naprosto tragédie, zápas co zápas. Ale pioli je nechá až do 83. a pak se asi mají dít zázraky. Gabigol možná půjde v 90+3 na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

mám to ještě nějak komentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne Ale jedno mizerné je.

Reagovat
Dejwa

Perisic je aspoň produktivní když už nic..Ale proč má furt předurčený místo marnej Candreva zápas,co zápas fakt nechápu

Reagovat
Nuno čomes

Jako je fakt, že i když Ivana nějak extrémně nezeru, tak jedině on a Mauro jsou schopni být produktivní.. Antonio jednou zahraje jednou ne, na Crotone bych ho normálně posadil a nechal hrát Gabigola.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nedá toho Gabriela to nepochopím nebo aspon Edera na tu chvilu...takove 5 minutové zápasy jsou pro něj naprosto k hovnu

Reagovat
Nuno čomes

Jsme prostě průměr co má na střed tabulky, takže jo bod z venku super

Reagovat
danko10

Karnezis je pekný sabotér. Škoda, že mu to Widmer teraz posral.

Reagovat
Pipo123

Gooooolll

Reagovat
lnterista

Ivaaaaaaneeeek

Reagovat
Nuno čomes

Picooooo ivaaaaan ten supaaaak

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOLLLL my jsme zasrani haluzaci to není možný

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Votas

IVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN

Reagovat
Eldarion

Nech sa nečuduje Udine keď nedajú 5 góloviek

Reagovat
Nuno čomes

Asi bych to tady měl hejtovat častěji

Reagovat
sinter

tzv. rybačka

Reagovat
Pinturicchio

Pár vteřin před Perisicovým gólem si říkám, že pro mou Fantu by bylo dobré, kdyby dal ještě jeden.

Reagovat
db18

Měl si být méně skromný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Pipo123

Super Jantko založil svojim na hovno centrom protiútok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3): Marchetti; Basta, de Vrij, Hoedt, Radu; Parolo, Biglia, Milinkovic; Lombardi, Immobile, Luis Alberto.

Alberto, Lombardi

Reagovat
lucius6

Reagovat
10

Delneri to tím vystřídáním křídel a změnou rozestavení s nakopáváním na Pericu dost prokoučoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Super,paráda ale je potřeba říct že Udine si nezasloužilo prohrát ani náhodou a že naše vitězství je prostě čistá haluz ale budme rádi za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ked vidim zostavu a rozostavenie, radsej idem prec

Reagovat
Emmett Brown

Tiež váham, prvý polčas stíham vidieť, ale moc sa mi do toho ani nechce.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

A zatím dobře děláš....

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto regulerne ansaldi je v rici uz aby dosel ten ricardo a candreva by se mel zamyslet sam nad sebou ten je v hajzlu, nechapu jak nemuze hrat gabigol.

Reagovat
Visca el barca

Proč nehraje Gabigol? Horší než to dřevo Candreva bejt nemůže ne?

Reagovat
CubONE

Lebo sa tak jebnuto vola.

Reagovat
Inter Eterno Amore

v rodnom liste to nemá

Reagovat
Furia Ceca

Protože když je na hříšti, tak z každýho jeho pohybu a gesta mohutně čiší na všechny strany, jak je to hrozný, arogantní, namyšlený a extrémně sebevědomý hovado. Chtělo by to trochu pokory.

Reagovat
sinter

nechapem prečo ho tak všetci chcú, aby hral. naposledy hral 5min. a stačilo mi.

a keď už dvaja tréneri mu nedajú šancu tak to nebude len tak.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Škoda, Alberto to spravil krásne

Reagovat
Pipo123

Alberto hraje docela dobre, síce nemá vôbec rýchlosť na tom krídle, ale už vytvoril dve gólové šance pre spoluhráčov, pekné prihrávky

Reagovat
Pipo123

Biglia

Reagovat
Largo

Jooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pipo123

Za Crotone chytá Buffon, neskutočné čo ten brankár chytá

Reagovat
Furia Ceca

To by souhlasilo, Gigi nebyl na dnešní zápas s Bolognou nominovaný.

Reagovat
db18

S Perinem je něco vážnějšího?

Reagovat
Largo

Nejvíc se mi líbí Spalletti, kterej u tý čáry furt stojí a pořád těm hráčům radí, řve na ně a udává pokyny...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se hraje na půl plynu?

Za Bruna jsem rád, i když mu nebude připsáno.

Reagovat
Largo

V obraně na jistotu, útok ale pomalej a nevýraznej.

Bruno dobrej především u vápna Janova, často se tlačí k bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím.

Bruno se musí tlačit nahoru, kvůli útočným vlastnostem přišel. Nikdy z něho asi nebude Cafu, ale toto potřebujeme.

Reagovat
Pipo123

Hráme strašne, ale aj napriek tomu sme mali 3-4 čisté gólové šance kedy čaroval brankár Crotone, do toho nepremenená penalta Bigliu, v druhom polčase tam musíme ten gól dotlačiť

Reagovat
danko10

Minútu pred gólom som sa pri Strootmanovom prieniku rozčuľoval, kde v piči ten Brunetto je, keď ho nedopĺňa. Som rád za neho, že mi zatvoril ústa, pretože očividne začínal podliehať tlaku a očakávaniam.

Wojtek konečne jebe obrancov ako sa patrí a chytil gól. Super.

Perin plakal, neviete, či mal hento koleno predtým utrhnuté? Chudák chalan.

V princípe sa mi tento systém veľmi páči. Je to tvrdo pragmatický fotbal, bezpečný dozadu, dobre zorganizovaný. Nikto nie je odpojený z hry. Len nedržíme loptu ako Barcelona, no. Veľmi tomu chýba niekto kreatívny v strede. Nainggolanova pozícia "utrhnutý vagón" mi sem vôbec nepasuje.

Rizzoli to píska ako totálny chuj.

Páči sa mi Lucianov kabát.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že měl v hajzlu rameno předtím.

Rizzoli

Kabát

Reagovat
Alberto Aquilani

hlavne má takú tú čapicu jak nosíš ty, v ktorej by som ja vyzeral jak kkt, ale vy ste v nej swaggeri

Reagovat
danko10

Reagovat
Largo

Kabát! Plein že?

Do týhle role by to chtělo někoho typově odlišnýho než Nainggolan no. Plus náhradu za Strootmana. Jinak sem ale pasují i krajní obránci, Florenzi, Paredes, všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Ale by místo Radji zahrál. A pořád bych chtěl vidět Lea výše než před beky.

Reagovat
Largo

mě by se tam hodil někdo jako Pastore

Reagovat
Pettirosso

kéž by se vrátil do calcia

Reagovat
Maritazzi

Leo na to nemá pohybem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Radja ne, ale musí to vynahradit kolmicemi.

Reagovat
Maritazzi

Jeho by tam zválcovali, on by se tam nedostal k balonu, pořád si říkám, jestli mu to bude sedět někde na 100 %, z kádru bych obětoval nejsnáz asi jeho někam do Anglie..

Reagovat
olis

co sa stalo Perinovi?

Reagovat
Furia Ceca

Berardi konečně zpátky!

Reagovat
Furia Ceca

...a už stihl zranit Morettiho!

Reagovat
Pipo123

Brankár Crotone bude jasne v zostave kola, neskutočné ako chytá.

Reagovat
Pipo123

Cirooooooooooooooooooo

Reagovat
lucius6

Konečněěěěě

Reagovat
danko10

Výborný, disciplinovaný, špičkovo takticky zvládnutý výkon. Mňam.

Emerson odohral parádny zápas. Chlapec rastie zápas od zápasu.

Wojtek sa z celozápasovej nudy vyšponoval k dvom fantastickým zákrokom.

Stopérska trojička výborne. Som rád, že JJ potvrdil moje domienky, že v tomto systéme bude okej. Denzel Washington si tentokrát odpustil nejaký ten lapsus a Fazio je idol.

Edin odpracoval hrozne moc, škoda tej tyče.

Ninja hral aj lepšie zápasy.

Daniel ako oldschool predstopér super.

Spalletti si zaslúži za dnešný zápas absolutórium. Na Jurića sa pripravil a natrel si ho na chlieb. Striedania z tej našej lavice hrôzy zvládol tiež na výbornú. Kosta pomohol Tonymu definitívne zabiť Ocamposa, ktorý sa ako jediný aspoň pokúšal o niečo zmysluplné a Paredés sa postaral o dvojminútovku, kedy mal Rím vďaka nemu loptu na kopačkách, čo bolo kriticky dôležité, pretože predtým vznikli vzadu dve hodne chaotické situácie.

Teraz je ťah na Massarovi. Spalletti Feghouliho chce, čo chápem, pretože bez Floreho a Moma mu do jeho rukopisu chýba brejková raketa, ktorou El Sha rozhodne neni. Len nechápem, či teda ide do Afriky, alebo nie. Ak áno, tak nechápem.

Ďalej treba súrne niekoho do rotácie k Danimu s Kevinom. Je mi veľmi ľúto Rincóna. Chcel by som, aby prišiel Badelj. Jednak je výborný fotbalista, aj keď hodne nenápadný a jednak ná ideálny vek a skúsenosti s ligou. Mohol by mať podobný efekt ako Ninja pred troma rokmi.

Boha, konečne sa zasa hrá fotbal. Som sa skúšal medzi sviatkami šáliť anglickou ligou, ale to sa vážne nedalo.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechápem, čo sa ostatným na tom nepáčilo, teda, nie že by som bol z poslednej 20-minútovky nadšený a myslel si teraz, že sme najlepší mančaft na svete, ale hooodne dobré.

Reagovat
danko10

No šak lebo sme nemali sedemdesiatpercentné držanie lopty. Nedali sme im päť kusov a aby som nezabudol - Džeko je kokot. Ako vždy, keď nedá gól. Aj som mal na fórko niečo rozpísané, ale potom som si uvedomil, že to je zbytočné, jak písať si s niektorými miestnymi idiotmi.

Reagovat
Maritazzi

Taky jsem si to dneska užil. Je skvělý, že ten tým dovede hrát už více systémy a dá se na to dívat. V Janově je tohle mega důležitý, zvlášť když jsme viděli, jak tam dostali nakopáno ostatní. Trošku zapadl do průměru Perotti, ale svoje si stejně odehrál, super dneska vypadal Kevin. Emersonovi jsem nevěřil, že se může stát fotbalistou a po dvou měsících mě hodně vyvedl z omylu. Edin je skvělej, hlavně první poločas to byla radost se dívat, kolik toho udržel, kolik toho uhrál, věří si a prakticky mu nemám co vytknout.

Badleje bych přivedl asi jen kvůli tomu, že ho chce Spal. Nevím, co pak s Paredesem, protože se bojím, že jinak na něj peníze mít nebudeme. Ale máš pravdu, že by to byla okamžitá posila. Do Afriky Feghouli nejede, nebyl nominovanej. Akorát minule dostal za West Ham červenou a četl jsem, že se to přenáší do Itálie.. nevíte jestli to je vůbec možný?

Reagovat
CubONE

Jemu tu cervenu pravom zrusili

Reagovat
mojmira

Člověk přijde domů 5 minut před zápasem a stejně tu není sestava tak tedy:

Donnarumma, Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio, Pasalic, Locatelli, Bonaventura, Suso, Bacca, Niang.

FORZA MILAN ♥

Reagovat
smazaný uživatel

De Sciglio capitano

Reagovat
smazaný uživatel

Máme několik rohů a nic z toho

Reagovat
Pipo123

To je v pohode, dnes som pozeral naraz zápas Lazia a LFC, Lazio 13 rohov a hovno, Liverpool 18 rohov a hovno, v minulosti padalo tuším viac gólov po rohoch, veď len taký Materazzi ich dal za sezónu aj 10

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to odkoukali od Barcelony

Reagovat
CubONE

Zufalo chyba myslienka a utocnik, Susovi kazdy zapas nevyjde tak ako s Juve.

Reagovat
mojmira

Baccaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL

Reagovat
Yanek

Lapadula to je hráč

Reagovat
CubONE

Bacca jeden z najhorsich zapasov za AC, ale za hrdinu

Reagovat
Pipo123

No hurááá, dnešok je fakt na infarkt, Inter, Lazio aj AC to zachránil v závere

Reagovat
CubONE

mal si stavene?

Reagovat
Pipo123

Jj, večer mi zostáva ešte Sporting a Juventus, takže čakám že to jeden dojebe

Reagovat
CubONE

tak to dufajme v Juve!

Reagovat
Furia Ceca

Jenom my jako jediní favoriti dneska prohrajeme, až nás potopí Krejčí...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Dlho to bude 0:0 a ten magor GOnzalo nedá v 95 minúte penaltu

Reagovat
Airus

nebylo by to nic zvláštního, starty do nového roku máme vždycky tragický

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Alves je konečně venku

Reagovat
Furia Ceca

Neto; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Asamoah; Khedira, Marchisio, Sturaro; Pjanic; Dybala, Higuain

Reagovat
Pinturicchio

Mohl ještě nechat Barzu na lavičce a zrovna tam dát Rincona, ale jinak dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Na livesportu je to psaný jako 433 a mně se z línýho Pjaniče na křídle udělalo zle. Díky bohu že to je 4312

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Rincón doufám přijde ve 2. poločase

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
danko10

Aeroplaninove tímy hrajú fotbal jak cez kopírák. To platonické obliehacie 451 má obrovskú nevýhodu v tom, že často chýba prvok prekvapenia. Aj jeho Viola na to často kapala. Ak na tom ale zapracuje, mohol by byť špičkovým trénerom. Keď to porovnám s tou Mihajlovićovou nudou, je to sto a jeden. Plus hrajúci mladíci.

Lapadula bojovník.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, dáme im šestku No teraz vážne, budem rád za výhru, hocijakú. Aj z 3 metrového ofsajdu v poslednej minúte

Reagovat
Airus

Snad to bude dobrej zápas. GLHF, Forza Juve!

Reagovat
Furia Ceca

Koukám, že Sturaro zase byl přes Vánoce v kriminálu

Reagovat
Pipo123

La logica di Sky.

La Lazio vince con un goal di Immobile: fortunata.

La Roma vince con un autogoal di Izzo: grande prova di forza.

Reagovat
brenk

Samir Khedira

Reagovat
Airus

Hádám že dnešní Asův výkon rozhodně jestli budeme shánět nové LB

Reagovat
brenk

ale to či vôbec dokončí zápas zdravý

Reagovat
Airus

jop toho se taky trochu bojim

Reagovat
Airus

Pipitoooooo

Reagovat
brenk

GONZALO!!! Miro krásne

Reagovat
M11

GONZALO !!!

Reagovat
Pinturicchio

Miraaaaaaaaaaa, Gonzaloooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič krásna prihrávka

Reagovat
Furia Ceca

Gonzalo mi zápas od zápasu přípomíná víc a víc toho zabijáka z Neapole

Pjanić taky výborně, škoda, že takhle nehraje pořád...

Reagovat
Airus

Rozhodčí by měl Bolognu trochu uklidnit, ty jejich dohrávky začinaj být trapný

Reagovat
Pettirosso

proč se rozcvičuje Hernanes?

Reagovat
Furia Ceca

To byl Pjaca ne?

Reagovat
Airus

mě to teda přišlo jako Hernanes

Reagovat
Furia Ceca

Hm... Tak asi Hernanes kvůli zimě vybledl, jinak nechápu, že jsem ho nepoznal.

Reagovat
Pettirosso

Hernanes

Reagovat
Airus

čistá provokace

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Aby ho někdo trefil sedačkou a konečně jsme se ho zbavili

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Záběr na Pjacu: "Rozcvičuje se, jestli dobře vidím, Hernanes..."

Reagovat
smazaný uživatel

To byl jednoznačně Hernanes, kamaráde..

Reagovat
Furia Ceca

No dyť jo, však už jím mrkev...

Reagovat
10

Tolik zkažených jednoduchých přihrávek jsem dlouho neviděl

Reagovat
Pettirosso

polovinu z nich má Asa, což je škoda, protože jinak mi přijde, že hraje dobře.

Reagovat
10

To je pravda, teď už se to lepší... On tam taky moc nemá komu

Reagovat
Pettirosso

Sturaro se konečně trošku zapojil do hry Dneska chybí v mezihře Dybala

Reagovat
Pipo123

Juventus dá gól a potom hraje tak na 50%, zatiahnu sa a len čakajú na koniec zápasu.

Reagovat
Airus

To měl vzít Sturaro na sebe Je dobře aktivní, ale hrozně dřevěnej

Reagovat
Furia Ceca

Ježíši...

Reagovat
Airus

Díky Sturo, hezky Paulito

Reagovat
brenk

Paulito

Reagovat
M11

PAULITO !!!

Reagovat
Pinturicchio

Pauloooooooooooooooooo

Reagovat
Pettirosso

Dobře Stura PAULITOOOOO

Reagovat
Pipo123

Boha toto som podal jak sranda tiket a ono by to aj skoro vyšlo https://tipkurz.etipos.sk/CouponDetail.aspx?Identifier=38a1fb93e9003e06900cf435d5b35961

Reagovat
smazaný uživatel

a zkazi ti to vec s nejnizsim kurzem klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič ty body dělá prostě, herně ho člověk nevidí, ale ty jeho čísla jsou famozní. Asamoah katastrofa už i na beku..Sturaro, čím dál víc ho mám rád.

Reagovat
Pettirosso

Pjanič dneska hraje dobře, ztratil hloupě jeden balon před vápnem, ale jinak dopředu to tvoří a umí se dneska i vrátit. Asamoah hraje dobře, až na ty zkažený přihrávky, což mu dost ztěžoval odbíhající Sturaro. Za vše mluví i jeho prozatimní hodnocení 7.4.

Reagovat
Airus

to poslední dobou vídíme až moc často. Stura a Sami běží bezhlavě dopřeu a nechávaj Claudia bez možný přihrávky, takže se vrací Pjanič i Dybala

Reagovat
Pettirosso

no právě, chybí nám trochu komplexnější středák ke Claudiovi,který by v té hře pomohl a nemuseli se stahovat ti dva. Rincon to imo taky nebude. Ideálně by to mohlo být Rincon, Marchisio, Tolisso třeba

Reagovat
Airus

Obávám se že Tolissa se nedočkáme, Bepp řekl že chceme přivést TOP záložníka a to nám pak na něj nezbyde. Corentin je sice super hráč, ale především je to mladej talent, drahej talent

Reagovat
Pettirosso

Tolisso by jím mohl být. A bude dostupnější, než nějaký honičky za nereálným Verrattim.

Reagovat
Airus

áá tříslo

Reagovat
Airus

Lichty Pipitooooo

Reagovat
Il Architetto

Nádhera Štěpáne.

Reagovat
M11

GONZALO !!!

Reagovat
Pinturicchio

Lichtyyyyyyyyyyy, Gonzaloooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pettirosso

NÁÁÁÁDHERA

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Lichty dal presný center, neverím

Reagovat
Pinturicchio

A má zase na rok pokoj.

Reagovat
Furia Ceca

Tenhle náš pokřik jsem dlouho neslyšel

Reagovat
Pettirosso

Dybalovi to dneska nesedlo. Mohl by zkusit Pjacu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Vypadá to na Cuadrada...

Ale jinak ani Dybala nehrál špatně, jenom mi přijde, že ho málokdo chápe dneska.

Reagovat
Airus

Jsem chtěl napsat že tam dřív než Pjacu pošle jinýho chorvata... a fakt že jo

Reagovat
Airus

doufám že se toho Rincona dočkáme, stáhnul bych Samiho. Sice to dobře dloubnul na lichtyho a byl z toho pak gól. Ale jinak to není nic extra. Sturarovi ten čas na hřišti prospěje víc

Reagovat
brenk

Khedira top prebratie

Reagovat
Airus

takže 352

Reagovat
Furia Ceca

Sturo, nauč se zakončovat!

Reagovat
10

Stura už nikdy nevystřelí...efekt úplně stejnej

Reagovat
Pettirosso

Nemůžu si pomoct, Asa se mi na LB dneska moc líbí.

Reagovat
brenk

ako dvojka za Sandrom by bol do konca sezóny v pohode, dnes ho ale smerom dozadu moc nemal kto preveriť

Reagovat
Pinturicchio

Snad vydrží zdravý, nemuseli bychom teď ani v létě nikoho kupovat. Navíc je to podobný univerzál jako Saša, na té levé straně.

Reagovat
Pettirosso

právě to zdraví.. píše se o tom, že se domluvil na léto Kolasinac

Reagovat
Airus

Jako žolík je dobrej. Ale jak dlouho vydrží?

Reagovat
Airus

Ještě že přišel Mandžukič aby ukázal naprosto naprosto nic. Ale slušně odehraný 3 body. Forza Juve!

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus
Reagovat
smazaný uživatel

OT: zdar lidi, mate prosím někdo zkušenost s koupě vstupenek na Lazio ? díky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele