Serie A - preview 14. kola

25.11.2017, 09:40, aktualizováno 27.11.2017, 08:35
Previews
Atalanta z posledních třech zápasů vytěžila jenom jeden bod a nelichotivou aktuální bilanci si může vylepšit v pondělní dohrávce. Soupeře má přitom velmi přijatelného, do Bergama dorazí Benevento, které stále čeká na první bodový úspěch...
Atalanta Bergamo - Benevento Calcio  (pondělí 20:45)
Benevento je dosud jediným týmem, který ještě nemá na svém kontě ani jeden jediný bod. Beznadějně poslední tým tabulky se herně i výsledkově trápí a fanouškům začíná docházet trpělivost. Překvapí Čarodějky v Bergamu domácí Atalantu?

Atalanta Bergamo naposledy dokázala uhranout výsledkem v evropských pohárech. Do nich se vrátila po dlouhých 27 letech, ale vypadá to, jak by na ně byla zvyklá pravidelně. Souboje s mnohem lepšími nebo movitějšími kluby zvládá na jedničku a dokázala to také v minulém kole. Po domácím debaklu Evertonu mnozí čekali vyrovnanější odvetu, ale opak byl pravdou. Hráči La Dea nasázeli domácím Toffees potupných pět branek!

Tohle vítězství potřebovala Atalanta jako sůl. Ne snad kvůli postupu ze skupiny jako takovému, ale pro celkovou morálku týmu. Atalantě totiž poslední dobou docházely síly a čtyři duely v řadě předtím nedokázala vyhrát. V rámci Serie A ji minule pokořil dvěma góly Mauro Icardi, takže tři body bral Inter Milán. I kvůli nabitému programu je Atalanta až na dvanáctém místě, což se jí vůbec nelíbí.

Vítězství v Evropské lize by jí mohlo hodně pomoci, o čemž nepochybuje někdejší brankář Nando Orsi. "Evropská liga byla plná krásných utkání, ale snad nejvíc ze všech na mne udělala dojem Atalanta. Nejen tím, jak se vypořádala s náročným soupeřem, přesunem nebo atmosférou, ale především svou hrou. Byla radost se na ni dívat, jako by v minulých kolech nezažila žádnou ztrátou. Hráči bojovali, hráli technicky a věřili si," dodal Orsi v rozhovoru pro Mediaset.

Benevento je v mnohem horším postavení, o čemž už byla řeč. Dosud nezískalo ani bod a kupí jednu porážku na druhou. Asi se není čemu divit, protože Benevento má nejhorší útok v Serii A (jen 6 vstřelených branek) a také nejhorší obranu. Inkasovalo totiž už 33 gólů a jeho soupeři si v duelech s ním pravidelně vylepšují skóre.

Přitom Benevento na hřišti odvádí docela dobrou práci. Juventusu dalo zabrat ho porazit. V minulém kole se také málem slavilo, protože Benevento ještě v 90. minutě remizovalo se Sassuolem. A to i přesto, že hrálo 20 minut v početním oslabení. Nakonec ale v nastavení strhl vítězství na stranu Neroverdi obránce Federico Peluso.

Prezident Oreste Vigorito si špatnou situaci dobře uvědomuje. "Prožíváme teď hodně smutné a špatné období. Mám pocit, že se nám vůbec nic nedaří, ať se snažíme jakkoli. Když vidím hráče bojovat, říkám si, že přece musíme vyhrát. Vždy se ale stane něco, co nám náš sen vezme. Proto se musíme semknout a čelit výzvám společně. Věřím, že překonáme tohle období a začneme vyhrávat," dodává prezident Čarodějek.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Palomino - Hateboer, Cristante, Freuler, Gosens - Iličić, Gomez - Cornelius
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Brignoli - Venuti, Costa, Antei, Di Chiara - Chisbah, Viola, Cataldi - D’Alessandro, Armenteros, Lombardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.46 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Turín FC  (neděle 15:00)
AC Milán se v italské Serii A potácí na sedmém místě a jen o bod za ním se nachází FC Turín. Vzájemný duel je určitě pikantní pro Sinišu Mihajloviče, srbský trenér v Miláně trénoval a byl nahrazen současným koučem Vincenzem Montellou.

Podobně jako před časem Siniša Mihajlovič, ani Vincenzo Montella nemá na růžích ustláno a o jeho odvolání se spekuluje už několik týdnů či měsíců. Vedení AC Milán však svému kouči nadále věří, navzdory faktu, že je slavný tým až na sedmém místě a oproti minulým sezonám se zas tak moc nezměnilo.

Milán ve čtvrtek rozstřílel Austrii Vídeň 5:1 a zajistil si postup do další fáze Evropské ligy rovnou z prvního místa. V domácí soutěži je to ale jedna velká bída. Před týdnem Rossoneri opět prohráli, když nestačili na vedoucí Neapol. AC v této sezoně zaznamenalo už šest porážek a o útoku na Scudetto nemůže být ani řeč. Milánští se však nevzdávají účasti v Lize mistrů pro příští rok, zatím to ale vypadá, že z ligy to bude složitější cesta, než z Evropské ligy.

Pohárová Evropa se letos netýká Turína, který má v této sezoně s Milánem leccos společného. Také Granata měla před sezonou velké cíle, které se zatím nedaří naplňovat. S šesti remízami jsou sice Turínští remízovým králem, ale mnohem raději by se viděli na pohárových příčkách. Turín v lize už tři kola neprohrál, vedle dvou remíz (proti Interu a Chievu) dokázal porazit Cagliari 2:1.

Turín nečeká na San Siru nic jednoduchého. Rossoneri patří mezi nejméně oblíbené soupeře, kterého dokázal naposledy porazit v roce 2001. Tehdy ještě pod názvem AC Turín zvítězil na legendárním stadionu Delle Alpi 1:0.

AC Milán tedy bude favoritem, ale obejít se musí bez zraněných obránců Contiho, Calabrii a Abateho. Výhodou Býků je zcela kompletní kádr.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Zapata, Bonucci, Romagnoli, Borini - Kessié, Montolivo, Rodríguez - Suso, Bonaventura - Kalinić
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N'Koulou, Lyanco, Ansaldi - Baselli, Rincón, Obi - Iago Falqué, Belotti, Ljajič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.85 - 4.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - AS Řím  (neděle 15:00)
Po nepovedeném výletu do Madridu k utkání Ligy mistrů se AS Řím opět chystá na cesty. Tentokrát jede do bližšího Janova, kde se mu historicky moc nedařilo. Ligová forma ale jasně stojí na straně hostujících Vlků, neboť CFC se trápí u pásma sestupu.

Giallorossi mají za sebou první větší výsledkové zklamání. Měli k dispozici match point v duelu s Atléticem Madrid. Stačila jim remíza k postupu a pokud by vyhráli nad domácím týmem Diega Simeoneho, mohli by zůstat na prvním místě ve skupině před samotnou Chelsea. Nakonec se z toho ale nic nekonalo a po brankách Griezmanna s Gameirem AS prohrálo. Domů cestuje bez bodů a postup si bude muset zajistit v příštím kole proti Karabachu.

Hlavní otázka zní, jak tato situace zapůsobí na psychiku hráčů. Pokud by snad v Janově Římané prohráli, mohli by být na obzoru delší vlna neúspěchů a porážek. I proto je toto utkání pro AS tak důležité. V Serii A se Římanům daří o trochu lépe a za posledních deset zápasů v lize prohráli jen jednou, když těsně nestačili na Neapol. Minulé kolo pro ně bylo také náročné, protože se pralo o symbolickou nadvládu nad městem.

Městské derby ale zvládlo lépe než Lazio a vyhrálo 2:1. I proto se tým trenéra Eusebia Di Francesca usadil na čtvrtém místě a tam jeho pouť nemusí končit. Má totiž jedno utkání k dobru. Stále jej ve zlepšení podporuje především obrana, která je s osmi inkasovanými góly nejlepší v lize. V útoku je to i vzhledem ke zraněním trochu horší a zatím se Vlci trefili jen 23krát.

Proti Atléticu oslavil Kevin Strootman stovku soutěžních utkání v dresu AS a řekl k tomu: "Na tohle číslo jsem hodně hrdý, mnoho to pro mě znamená. Když si vezmu, kolik zranění jsme měl a kolik těžkých momentů jsem zažil, je to skvělý pocit. Chci v tomto klubu zůstat a pomoci mu ke splnění jeho největších snů, hodně mu dlužím."

V následujícím utkání už by alespoň na lavičku měl usednout český talent Patrik Schick a trenér Di Francesco doufá, že jeho postupné zasazení do římské skládačky pomůže také unavenému Edinu Džekovi. Není ještě jisté, zda se k hráčům přidá Emerson, obavy pak panují také na startem Alessandra Florenziho. Trenér Ballardini nemá na opačné straně tolik potíží a do hry nezasáhne v podstatě jen útočník Galabinov.

Janov prožil hodně špatný start do sezony a teď doufá, že změna trenéra mu pomůže k lepšímu. Místo Ivana Juriće se k týmu dostal Davide Ballardini, který už má s CFC jisté zkušenosti. Nyní se jedná o jeho třetí šanci na lavičce Grifů. A jeho start nemohl být lepší, protože CFC konečně vyhrálo. Po čtyřech duelech bez výhry se Janovští dočkali tří bodů v zápase s Crotone, o což se jedinou brankou postaral Luca Rigoni.

Tohle utkání bude hodně specifické pro obránce Aleandra Rosiho. Římský odchovanec se v prvním týmu nikdy moc nechytil a teď je oporou zadních řad Janova. "Vždycky jsem chtěl hrát za Řím, je to můj domov a cítím k němu něco speciálního. Nechci být ale přehnaně sentimentální, teď hraji za Janov a dávám do toho vše. Doufám, že se nám povede AS doma porazit," dodal zkušený bek Rosi.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Spolli, Zukanović - Rosi, L. Rigoni, Veloso, Bertolacci, Laxalt - Pandev, Taarabt
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Nainggolan, De Rossi, Strootman - El Shaarawy, Džeko, Perotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.11 - 3.86 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Serie A má již dlouho nového krále, který se usadil na jejím čele a nehodlá své místo nikomu přepouštět. Neapol ale musí znovu potvrzovat touhu vítězit, protože se na ni tlačí Inter Milán a Juventus. Šanci na tři body cítí proti Udinese.

Udinese se v poslední době vůbec nedaří a špatný start do sezony našel svou první oběť. Vedení klubu došlo k jednoduchému závěru a od týmu byl odvolán zkušený trenér Luigi Delneri. Známému kormidelníkovi definitivně zlomila vaz víkendová porážka 0:1 s Cagliari, ve kterém Zebry prohrály po dvou výhrách v řadě brankou Brazilce Joãa Pedra. V závěru ještě dostal červenou kartu brankář Bizzarri.

Vedení Zeber už další porážku prostě netolerovalo a Delneriho ihned vyhodilo. Jeho místo zaujal mladý trenér Massimo Oddo, někdejší hráč a později trenér Pescary. Jeho úkol není snadný - má pozvednout hru Udinese a dostat jej mnohem blíže ke středu tabulky. Aktuálně je Udinese na 14. místě, ale má pouhé dva body k dobru oproti sedmnáctému Spalu, tři body jej pak chrání od pásma sestupu.

Massimo Oddo v rozhovoru pro stanici Sky Sport uvedl: "Vím, že mě nečeká snadná práce. Ale jsem odhodlán vydat ze sebe to nejlepší, abychom se společně s hráči pokusili o vzestup. Máme dobrý tým, jen musíme přijít na to, jak zvýšit naše kvality a omezit slabiny, které jsou evidentní. Chci do hlav a srdcí hráčů dostat můj herní styl, mou filozofii a nadšení. Jako první bude Neapol, podle mě aktuálně nejlepší tým v Itálii, takže začínáme hodně zostra."

Brankář Bizzarri nebude moci chytat kvůli červené kartě, takže v bráně uvidíme mladíka Scuffeta. Zdravotní stav Behramiho se zlepšil, naopak nejistá je účast mladého útočníka Stipeho Pericy. Neapol nemá problémy se zraněními, spíše je trenér Maurizio Sarri limitován malým počtem schopných útočníků. Arek Milik ještě nějakou dobu nebude k dispozici a adekvátní náhrada za trojici Callejón, Mertens a Insigne není.

Alespoň to si myslí zkušený trenér Andrea Mandorlini v rozhovoru pro Radio Crc. "Jsem zvědav, jak se Oddo popere s novou výzvou. Tyhle změny většinou mužstvo motivují, aby ze sebe vydalo to nejlepší, takže se těším, jak se Udinese bude prezentovat. Neapol to nebude mít jednoduché, protože po vyčerpávajícím utkání Ligy mistrů nemá zase tak moc času si odpočinout. Především v útoku Sarri moc na výběr nemá a na hráčích se projevuje únava."

Výdrž bude v případném boji o Scudetto, do něhož se Neapol svými ambicemi i výkony hrdě přihlásila, bude zásadní. Zatímco v Serii A se Neapoli daří, Liga mistrů už podle plánů nepostupuje. V posledním kole musí Neapol zvítězit nad Feyenoordem Rotterdam a ještě doufat v pomoc anglického Manchesteru City proti Šachtaru Doněck.

Právě ukrajinský celek se stal poslední obětí Neapole, která jej v Lize mistrů přejela jednoznačně 3:0. Na tento důležitý souboj se Neapol naladila nejlepším možným způsobem, neboť v minulém kole Serie A porazila těžko čitelný AC Milán poměrem 2:1 a prakticky celé utkání dominovala.

I proto má nyní 35 bodů na kontě, což ji distancuje o dva body od druhého Interu Milán. Právě s ním tvoří jediné dva celky, které v letošní sezoně Serie A ještě ani jednou neprohrály. Neapol se zároveň pyšní druhou nejlepší obranou a druhým nejlepším útokem v lize.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Widmer, Danilo, Samir, Adnan - Barák, Behrami, Jankto - De Paul - Maxi Lopez, Lasagna
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.00 - 5.61 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - ACF Fiorentina  (neděle 18:00)
Římské Stadio Olimpico bude svědkem zajímavého duelu mezi Laziem a Fiorentinou. Domácí Biancocelesti chtějí rychle zapomenout na nezdar v římské derby i trochu nečekanou remízu s Vitesse v Evropské lize a vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Před porážkou s AS Řím mělo Lazio sérii šesti výher v řadě. Polepšit si chce i Fiorentina, která zatím předvádí hodně nevyrovnané výkony.

Utkání bude pikantní pro Stefana Pioliho, který Lazio v minulosti trénoval a nyní vede Fiorentinu. Lazio je v letošní sezoně velmi příjemným překvapením a v podstatě se rve o účast v první čtveřici. Letos prohrálo jen dvakrát a jak už bylo zmíněno, bude chtít dát rychle zapomenout na porážku v derby della capitale.

Ve čtvrtek se Lazio znovu představilo na Stadio Olimpico a znovu z toho nebylo vítězství. Na druhou stranu remíza proti nizozemskému Vitesse Laziu stačila jak k jistotě postupu, tak i jistotě prvenství ve skupině. V Serii A patří domácím páté místo s minimální ztrátou na konkurenční AS Řím.

Na místo činu se vrací Stefano Pioli. Parmský rodák Lazio vedl a ve své první sezoně dokázal vybojovat třetí místo. V dubnu 2016 byl ale odvolán a na podzim téhož roku se ujal Interu Milán, se kterým na žádný úspěch nedosáhl. A zatím to platí i o jeho učinkování ve Fiorentině.

Viola zatím zůstává hodně za očekáváním. V říjnu sice dokázala vyhrát tři zápasy v řadě, ale nyní stejný počet zápasů čeká na vítězství. Fiorentina navíc nedokázala porazit Crotone nebo SPAL, se kterým naposledy remizovala 1:1.

Marodka Lazia dál čítá několik jmen. Zranění do hry nepustí Abukara, Naniho, Felipe Andersona, Di Gennara i Jordaa. Fiorentině zase bude chybět Hristov.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Bastos, De Vrij, Radu - Marušić, Parolo, Leiva, Lulič, Milinkovič - Luis Alberto - Immobile
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Laurini, Pezzella, Astori, Biraghi - Benassi, Badelj, Veretout - Chiesa, Babacar, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 4.09 - 4.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - FC Crotone  (neděle 20:45)
Juventus po třinácti kolech překvapivě nevede ligu, ale je až na třetím místě. Čtyřbodovou ztrátu na čelo se pokusí ponížit proti outsiderovi z Crotone. Hosté Starou dámu nejenže nikdy nedokázali obrat o body, ale dokonce ji nevstřelili ani gól.

Juventus v minulém kole prohrál na Luigi Ferraris se Sampdorií 2:3 a za tuto porážku byl hodně kritizován kouč Massimiliano Allegri, který se rozhodl šetřit opory na zápas Ligy mistrů s Barcelonou. Například argentinskou superstar Paula Dybalu nasadil až v průběhu druhého poločasu za nelichotivého stavu.

V neprospěch Allegriho zároveň hovoří fakt, že Juventus porazit Barcelonu nedokázal. Remízou 0:0 si sice udržel druhé místo před Sportingem Lisabon, ale na závěr skupinové fáze ještě bude muset bojovat proti řeckému Olympiakosu Pireus. "Jsme na hranici kvalifikace pro další kolo, což je pro Juventus prvním cílem. Máme velmi dobrou šanci v Aténách s Olympiakosem uspět," nechal se slyšet Allegri.

"V krizi jsme byli před dvěma lety, kdy jsme na čelo ztráceli dvanáct bodů a opravdu bojovali. Teď to není krize. Před rokem jsme také nehráli obzvlášť dobrý fotbal, ale stále jsme vedli tabulku o sedm bodů," odmítal spekulace ohledně krize týmu kouč Allegri.

Crotone má zcela jiné starosti než jeho hostitel. Svěřenci trenéra Nicoly minulý víkend také prohráli a rovněž to bylo s janovským týmem (FC Janov). Crotone tak nedokázalo navázat na předchozí vítězství proti Fiorentině a Boloni a v tabulce si lehce pohoršilo, když spadlo na patnácté místo.

Crotone nebude mít v Turíně vůbec co ztratit. Se slavným sokem se utkalo čtyřikrát a pokaždé odešlo poraženo. Nelichotivá bilance je o to smutnější, že Juventusu nevstřelilo ani gól.

Domácím bude scházet stoper Chiellini i ofenzivní křídla Cuadrado s Bernardeschim. Crotone zase bude postrádat Tumminella a Kragla, oba jsou zranění.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Lichtsteiner, Höwedes, Benatia, Asamoah - Marchisio, Matuidi - Douglas Costa, Dybala, Mandžukič - Higuaín
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Pavlović - Rohden, Barberis, Mandragora, Nalini - Budimir, Trotta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.68 - 23.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - UC Sampdoria  (sobota 15:00)
Boloňa má před sebou náročného soupeře a velkou výzvu. V sobotu odpoledne jako první přivítá Sampdorii Janov, která rozhodně neztrácí chuť ani formu. Domácí jsou ale velmi nebezpečnou a odhodlanou skvadrou, která by nyní ráda dala dárek svému trenérovi.

Roberto Donadoni je celkem zajímavá a hlavně dlouholetá postava italského calcia. Aktuálně se věnuje péči o Boloňu a na její lavičce se mu daří. Pokud by proti Sampdorii vyhrál, jednalo by se o jubilejní stou výhru v první italské lize, což se nepodaří každému. Zatím má na kontě 99 výher, z nichž tu poslední si domácí Felsinei připsali v minulém kole proti Hellasu. Veronský celek sice hrál velmi dobře a vedl, ale mezi 74. a 76. minutou vyrobil dvě chyby, které Boloňa potrestala.

Felsinei se i díky tomu opět zvedli a obsadili desáté místo se sedmnácti místy na kontě. Boloňa by samozřejmě ráda ještě výš a k Sampdorii ji poutá zvláštní vztah. Působí v ní totiž (a velmi úspěšně) dřívější oblíbenec fanoušků Felsinei, záložník Gastón Ramírez. Ten byl velkým talentem, když hrál na stadionu Dall‘Ara a stal se jedním z nejvýnosnějších prodejů Boloně. Na jeho působení vzpomíná současný manažer týmu Marco Di Vaio.

"Gastón byl u nás velmi populární, měli jsme ho rádi a mrzelo nás, když odcházel. Chtěl v kariéře udělat pokrok, posunout se dál. Pamatuji si ho jako schopného a technického hráče a zároveň jako pokorného a nekonfliktního kluka. Myslím, že pod vedením trenéra Mrca Giampaola se bude ještě zlepšovat, potenciál má obrovský. Těšíme se, až se se Sampdorií utkáme a doufám, že si připíšeme tři body." dodává Di Vaio.

Roberto Donadoni už toho odtrénoval hodně a s trenérem hostí Marcem Giampaolem se také utkal už několikrát. Vůbec poprvé na sebe narazili tito dva pánové v roce 2005 při duelu jejich tehdejších týmů Livorna a Ascoli. Pozitivní je fakt, že oba stratégové mají k dispozici v podstatě kompletní výběr. Boloňa se jen trochu obává o Godfreda Donsaha, který není v nejlepší formě. Doria má obdobou starost o Dennise Praeta.

Janovská Sampdoria zatím pěkně zatápí větším klubům a obsadila šestou příčku. To je docela mezník, protože šesté místo v tabulce značí kvalifikaci do Evropské ligy, což by byl pro Dorii sen. Námořníci se vezou na skvělé vlně, protože vyhráli už tři utkání v řadě a po prestižním derby se jim podařilo zaskočit také Juventus.

Nad ním vyhráli těsně 3:2 po hodně dramatickém závěru. Ještě deset minut před koncem přitom vedli jasně 3:0! Doria má tu výhodu, že má odehráno o kolo méně než většina ostatních týmů. Tudíž může pomýšlet i na vyšší příčky.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Gonzalez, Helander, Masina - Poli, Pulgar, Donsah - Verdi, Destro, Palacio
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszyński, Silvestre, Ferrari, Strinić - Barreto, Torreira, Linetty - Ramirez - Zapata, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.33 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - SPAL 2013  (sobota 18:00)
Chievo Verona už čtyři zápasy v řadě nedokázalo vyhrát a morálka týmu na tom není zrovna nejlépe. Spalu se povedly tři poslední duely, ale celkově se mu také příliš nedaří. Jen jediný bod zatím drží nováčka soutěže od pádu do propasti.

Spal čekal, že bude nástup do první italské ligy hodně náročnou prověrkou jeho schopností. V prvních chvílích se Spalu dařilo odvracet porážky, ale od třetího kola se opět dostal pod tlak a neustále jej. Situace nováčka se zlepšuje až v posledních týdnech. Nejprve se mu podařilo porazit silný Janov, následně si připsal dvě cenné remízy. Nejprve s Atalantou Bergamo, což byl vzhledem k jejím kvalitám i momentální formě velmi dobrý výsledek.

Ještě lépe se ale hráči uvedli v minulém kole. Stála proti nim silná Fiorentina, ale domácí si z toho nic nedělali a po první půli vedli nad favoritem díky brance Alberta Paloschiho. Teď se zkušený útočník Alberto Paloschi postaví proti týmu, v jehož dresu prožil zatím nejúspěšnější období. I o tom mluví kolega z útoku Sergio Floccari.

"To, co jsme dokázali proti Fiorentině, když jsme vybojovali bod i v početním oslabení, bylo úžasné. Takhle musíme pokračovat nadále. Fiorentina je velmi silným týmem, ale my jsme bojovali. Chci vyzdvihnout Alberta Paloschiho, který bojoval o každý míč, vstřelil náš jediný gól a byl rozhodujícím elementem. Přenesl to na nás všechny, je to symbol naší současné hry. Doufám, že si nějaké góly nechal do dalších duelů," přeje si útočník Floccari.

Veronskému Chievu se v poslední době naopak moc nedaří a už čtyři zápasy po sobě hráči Mussi Volanti nevyhráli. Přesto je zatím na jedenáctém místě, tedy dost daleko od problémů souvisejících se pásmem sestupu. Pro Chievo byla velkým úspěchem remíza s Neapolí a to samé se dá říct i o minulém kole. V něm si Chievo připsalo další cenný bod a dokonce jej proti Turínu ubránilo i v početním oslabení po vyloučení Radovanoviće. Chievo se Spalem dosud žádné oficiální zápasy neodehrálo.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Tomović, Dainelli, Gobbi - Bastien, N. Rigoni, Hetemaj - Birsa - Meggiorini, Inglese
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Vaisanen, Vicari, Felipe - Lazzari, Schiattarella, Mora, Grassi, Mattiello - Bonazzoli, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.64 - 5.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - Hellas Verona  (sobota 18:00)
Sassuolo se po vítězství v Beneventu představí na stadionu Cittá del Tricolore a v dalším záchranářském duelu se pokusí přehrát veronský Hellas. Hostům se vůbec nedaří, o čemž svědčí předposlední místo už se čtyřbodovou ztrátou na nesestupové pozice.

Na první pohled nepůjde o zrovna atraktivní měření síl. Sassuolu se doma vůbec nedaří, vždyť neroverdi nedokázali zvítězit na Cittá del Tricolore ani jednou! Kdy jindy by se to ale mohlo povést, než teď, proti předposlednímu Hellasu Verona.

Sassuolo získalo dosavadních jedenáct bodů převážně na hřištích soupeřů. Doma ještě nevyhrálo a získalo tu jen dvě remízy proti Chievu a Janovu, v obou případech ale Sassuolo nevstřelilo ani gól a remizovalo 0:0. Domácí Tifosi tak nejsou v žádném případě spokojeni a rozhodně žádají zlepšení. Díky neutěšeným výsledkům už se začínalo spekulovat o osudu trenéra Cristiana Bucchiho, avšak minulý víkend Sassuolo vyhrálo nad slaboučkým Beneventem a alespoň na chvíli umlčelo své kritiky.

To co se na okamžik povedlo Sassuolu se nedaří Hellasu. Veronský tým je v ještě větší krizi a je po Beneventu druhým nejhorším týmem Serie A. Hosté mají na svém kontě pouhých šest bodů a potřebují nutně zabrat. Hellas se v Rggio Emilia pokusí přerušit pětizápasovou sérii bez zisku bodu, vyhrát se mu tam ale naposledy podařilo před více než třemi lety.

Domácí tým trápí rozsáhlá marodka. Kouč Bucchi nemůže počítat s Adjapongem, Dell'Orcem, Frattesim, Letschertem i Duncanem. Hellasu zase budou chybět tři hráči - Bianchetti, Ferrari, Kean.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Biondini, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Matri Politano
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nícolas - Caceres, Heurtaux, Caracciolo, Fares - Romulo, Zuculini, Bessa - Cerci, Pazzini, Verde
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.10 - 5.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Inter Milán  (sobota 20:45)
Italská Serie A může mít minimálně do zítra nového lídra. Pokud Inter Milán uspěje na půdě Cagliari, vyhoupne se do čela před Neapol. Nerazzurri jsou stále jedním ze dvou celků, který ještě nenašel přemožitele, před Cagliari se ale musí mít na pozoru. Domácí tým z posledních čtyř zápasů hned třikrát zvítězil.

Sardiňané si třemi výhrami za poslední měsíc výrazně polepšili v tabulce a s celkovým ziskem patnácti bodů poskočili na třináctou pozici. V žádném případě to ale neznamená, že by bylo záchranářským prací učiněno za dost. Naopak, Cagliari potřebuje nadále sbírat body, protože situace ve druhé polovině tabulky slibuje dramatickou podívanou.

Na současnou formu Cagliari se musíme dívat dvojí optikou. Na jedné straně tým získal za čtyři kola velice solidních devět bodů, ale pokud se podíváme na soupeře, tak už to tak honosně nezní. Sardiňané porazili slaboučké Benevento, Hellas, ale také Udinese. Těžší soupeři ještě přijdou a jeden z nich už v sobotu.

Inter Milán pod Lucianem Spalletti šlape a příznivci modročerných barev si opět mohou libovat, že jejich tým hraje o Scudetto. Alespoň pro tuto chvíli to platí, protože pokud Inter nad Cagliari zvítězí, vyhoupne se do čele celé Série A.

Cagliari tomu může zabránit, znamenalo by to s Interem remizovat nebo ho porazit. Zdolat letošní Inter se ale zatím nikomu nepovedlo. Nerazzurri jsou společně s Neapolí jedinými týmy, které ještě nenašly svého přemožitele.

Inter bude na půdě Cagliari velkým favoritem a trenér Spalletti navíc může sázet na kompletní kádr, což se o domácích řici nedá. Cagliari bude postrádat Deiolu a klíčového střelce Marca Sau.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Romagna, Andreolli, Ceppitelli - Faragó, Ionita, Cigarini, Barella, Padoin - Pavoletti, Joao Pedro
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Santon - Vecino, Gagliardini - Candreva, Borja Valero, Perišič - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.13 - 4.03 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol13112034:935
2.Inter Milán13103025:933
3.Juventus FC13101237:1431
4.AS Řím12100223:830
5.SS Lazio1291232:1428
6.UC Sampdoria1282227:1526
7.AC Milán1361619:1819
8.Turín FC1346318:2018
9.ACF Fiorentina1352622:1817
10.Bologna FC1352614:1717
11.Chievo Verona1345415:2017
12.Atalanta Bergamo1344519:1816
13.Cagliari Calcio1350812:2115
14.Udinese Calcio1240818:2312
15.FC Crotone1333711:2412
16.US Sassuolo133288:2211
17.SPAL 20131324711:2110
18.Janov CFC1323811:199
19.Hellas Verona1313910:296
20.Benevento Calcio1300136:330

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (153)

Přidat komentář
Milan.B

ta expreska o vstupenkach na ssc-juve co? odkedy ma paolo necelych 80 tisic?

Reagovat
smazaný uživatel

BOLOGNA (4-3-3): Mirante; Mbaye, De Maio, González, Torosidis; Donsah, Pulgar, Poli; Verdi, Destro, Palacio

SAMPDORIA (4-3-1-2): Viviano; Bereszynski, Silvestre, Ferrari, Strinic; Verre, Torreira, Barreto; Ramirez; Zapata, Quagliarella

Snad po posvícení nepřijde sračka

FORZA LA SAMP!

Reagovat
10

přišla...

Reagovat
cervo

ty si hajzel

Reagovat
10

proč? po tom prvním poločase mi to přišlo docela vtipný, protože to jinak nazvat nešlo

Reagovat
cervo

ved prave, ako "kudla do zad" a este styrikrat otocit, aby nevstal... tfuj Bonucciho k vam naspat

Reagovat
10

ale hovno, tak to rozhodně myšleno nebylo

Reagovat
cervo

hovno, hovno zlata rybka, uz cuvas, lebo sa bojis Bonucciho, ze sa vrati

Reagovat
10

budeš muset vymyslet jinou vykonstruovanou provokaci, jak se ho zbavit, tohle bylo moc průhledný

Reagovat
cervo

tak mal som v plane ho v lete predat do Bologne, ale teraz zacinam mat zly pocit po vykende

nehovoril on niekedy, ze sa mu paci Polsko? mozno by ho vzal este daky Lubin... ma Lubin nejaky B tim? tam by bol mozno aj kapitan

Reagovat
10

mě ho snad ještě začne být líto

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,Strinič duchem ještě v šatně...

Reagovat
olis

asi rozmysla co povie nabuduce novinarom k Neapolu a ako mu tam bolo zle

Reagovat
smazaný uživatel

No a ještě jeden v oslabení

Reagovat
lnterista

Candreva je kouzelnik

Reagovat
cresposuper

Takto to vyzera, ked hraju stale ti isti..uplne hororovy vykon

Reagovat
10

klasika, Inter hraje hovno, nedokáže si nahrát 2x po sobě, soupeř zahazuje šance...a pak rozhodne Icardi

Reagovat
lnterista

Starej dobrej Inter mam radost

Reagovat
10

určitě víc starej než dobrej, ale chápu tě, něco na tom asi bude...snad se to zase celý sesype

Reagovat
cresposuper

Ako hrame hovno, ale viac sanci ako my nezahodili..a tou klasikou myslis posledne 4 zapasy, kde sme vzdy boli lepsi?

Reagovat
10

10:3 na střely, vy jste šanci měli jednu, kterou jste proměnili, jen Pavoletti měl 2...a klasikou určitě nemyslím poslední 4 zápasy, spíš tak posledních 30 let

Reagovat
cresposuper

Super, ze s tou klasikou to vytiahnes vzdy, ked sa nam jeden z piatich zapasov nepodari Ano, ale 2 na branu. Icardi mal druhu sancu, potom tam bola Icardiho akcia, kde posuval Vecinovi. A jedna z tych Pavolettiho sanci bola z ofsajdu.

Reagovat
10

já ty poslední zápasy Interu viděl, určitě to je herně lepší než třeba s Beneventem, ale 4 poslední kola jako povedené? vždyť i s tím Bergamem to bylo hlavně o Icardim a o tom, že Bergamo zahazovalo šance, o těch předchozích zápasech s Torem a Dorií nemluvě...

Reagovat
10

ještě bych k Icardimu dodal Handanoviće, ten do tý klasiky patří taky, což ukázal i dneska

Reagovat
Antijuve

Reagovat
cresposuper

A Icardi sam zahodil kolko sanci proti Atalante? Pamatam si tak tri jasne. S Torinom aj Sampdoriou sme boli tiez vyrazne lepsi (Doria mohla dostat o polcase pokojne 5).

Reagovat
Inter Eterno Amore

nechaj ho on vidí len súperov Interu ako vždy lepších je zaslepený

Reagovat
10

je docela prdel sledovat, jak vlastně od začátku sezony Škriniar hasí jednu Mirandovu chybu za druhou, jak vedle něj vypadá jak veterán a Miranda naopak jako nervózní kiksující zelenáč...takový výkony jsem od Škriniara vůbec nečekal

Reagovat
cresposuper

Dnes mal naopak Skriniar hrozny uvod

Reagovat
lnterista

Tak nejak ztraty prijdou a mozna i dnes ale nesesype...letos verim. Mame konecne poradnyho trenera ale nerad bych to samozrejme zakriknul

Reagovat
lnterista

Pro 10

Reagovat
10

souhlasím, když tu LM nedáte letos, tak už asi "nikdy"...pochybuju, že by Handa s Icardim dali další rok bez LM, stejně tak třeba Perišić, takže byste to stavěli znovu

Reagovat
vilp

Icardi v létě půjde.

Reagovat
lnterista

Icardi verim ze zustane...to je domaci typ. Ale jak rikas ta LM uz je potreba

Reagovat
10

bez LM ho podle mě nikdo za úplně top hráče považovat nebude, stejně tak to zhoršuje jeho pozici pro repre, to si musí uvědomovat už teď

Reagovat
lnterista

jj presne tak ...proto to chce i tu LM. Dokud nezacne davat goly v evrope a repre tak ho povazovat za top nemuzu ale ja opravdu verim ze chce zustat a nikam nepujde ale uvidime no

Reagovat
Rip

Miranda další zápas stop za žluté?

Reagovat
lnterista

Brozooo

Reagovat
10

kdy byl Inter naposledy první?

Reagovat
10

heh, tak víceméně na den přesně před 2 rokama v 13. kole...taky hráli jednu soutěž, bylo z toho nakonec 4. místo

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že za muríňa

Reagovat
10

tohle se Škriniarovi moc nepovedlo...Pavoletti zaslouženě

Reagovat
Antijuve

Maurito!

Reagovat
10

jen 8 bránících Sardinek...

Reagovat
Deki

šlape to. jsem zvědav, kam až dojdeme, nebo spíš kdy se zasekneme. pořád je to takový, že stačí málo a celý se to sesype. dokud ale pojede Maurito, můžeme být relativně v klidu příští zápas bez Mirandy s Ranem bude ale takový test...

FORZA INTER PER SEMPRE

Reagovat
snuff24

nemyslim si...on stejně všechno hasí až Handa, Miranda taky není bůhví jakej zázrak a zřejmě už je za zenitem..

Reagovat
Deki

ale v konfrontaci s nerozehraným dřevěným Ranem to pořád je unikát. uvidíme příští týden. snad ho na to Spal psychicky připraví a během týdne ho naučí hrát fotbal

Reagovat
cresposuper

Paci sa mi, ako tu niektori experti tvrdili, ze s Icardim to nikdy nepojde

Forza Inter!

Reagovat
vilp

Nepůjde na základě čeho? To bych si rád přečetl.

Reagovat
cresposuper

No este par mesiacov dozadu to bol namysleny blbecek, ktory kurvi kabinu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

Že nepůjde co? Vy už jste něco dokázali?

Reagovat
cresposuper

Nedokazali sme nic, ale pri pohlade na tabulku a nasu hru je asi jasne, ze chyba nebola v Icardim.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som fanúšikom Interu ale musím uznať že momentálne sľape na 100%, ,ale Juve to bude mať z obhajobou ťažké , Neapol,Inter bude oriešok,sklamanie AC možno potrebujú čas.

Reagovat
Visca el barca

Nadřazenost Juve v lize moc nechápu, když v evropě je daleko za AC a dokonce i Interem.

Reagovat
10

co se tady snažíš rozjet?

Reagovat
Artaxerxes

Taky si říkám, jak může Juve vyhrávat ligu, když Inter hrál v šedesátejch letech dobře v Evropě

Reagovat
El Matador

Dneska není Lazio x Fiore na Sport 1/2?

Reagovat
Eldarion

Radšej dajú Udine - Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je favorit na titul a navíc je tam Barák, Jankto a Hamšík. Pro českej/slovenskej trh naprosto logická volba...

Reagovat
El Matador

Radši tam dajou házenou na dvojku a na jedničku záznam AC x Turín

Reagovat
olis

tak dnes kraje obrany asi Maggio a Hysaj, Rui ma mat nejake problemy s clenkom ale v nominacii na zapas je, cakam ze hraci Udinese sa budu pod novym trenerom poriadne snazit ale musime to zvladnut

Foza Napoli!

Reagovat
10

Čekal jsem, kdy na to budeš reagovat...docela nedůstojný, prodává se jak nějaká puttana

Reagovat
olis

uplne ma s tym znechutil takto pustat taketo veci von v tejto faze sezony... od neho som cakal ze ma rozum, no ale zas ani ma to uz nejak neprekvapilo

Reagovat
Airus

jediný plus je snad jenom to, že nešel do Číny.

Reagovat
10

Mě poslední zápasy přijde, že je myšlenkama někde jinde, tohle vyjádření to asi částečně vysvětluje...čekal bych víc vděčnosti a respektu, zvlášť v takovýhle chvíli, kdy ten tým má na historickej úspěch. Jestli si myslí, že najde štěstí na lavičce v Paříži, tak ať si to užije...

Reagovat
olis

Reagovat
maras93

Snad zůstane. Do Neapole krásně pasuje, patří tam.

Reagovat
Eldarion

Silva dnes v základe ale očakávam, že Belotti napriek jeho forme dá dnes určite gól

Reagovat
Eldarion

*btw Montella použil v 23 zápasoch tejto sezóny (vrátane dneška) 23 rôznych formácii

Reagovat
olis

UDINESE (3-5-1-1): Scuffet; Angella, Danilo, Samir; Widmer, Barak, Balic, Fofana, Ali Adnan; De Paul; Perica. All. Oddo

NAPOLI (4-3-3): Reina; Maggio, Chiriches, Koulibaly, Hysaj; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne. All. Sarri

Forza Napoli!

Reagovat
lnterista

pekny divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

To je gólů dneska, za tu prvni pulhodinu...

Reagovat
Pipo123

Nani a Anderson si tento rok uz nezahrajú, kurnik, bez Andersona je to nuda

Reagovat
Largo

Fakt atraktivní zápasy dneska tyjo...

Reagovat
Lech

co rikas na Dzeka posledni zapasy? Nejenze nedava goly, ale je platnej jak puchyr na pate. Pri situaci jeden na jednoho vzdy rozhodi ruky a spadne, xkrat za zapas proste a pak jde brecet k rozhodcim. Uz at tam je schick, nebi tam flaknout defrela, ten aspon beha

Reagovat
maras93

Jak to vypadá s Páťou ?

Reagovat
Lech

Dneska konecnepo zraneni trisel zpet na lavce, trenuje s prvbim tymem, snad dostane cuchnout, fakt by to chtelo dat dzekovi najevo ze neni nedotknutelny

Reagovat
smazaný uživatel

Schick bude nejvetsi propadak v dejinach AS

Reagovat
Largo

Po Iturbem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Nejsem úplně zastáncem toho, že se útočníci hodnotí jen podle vstřelenejch branek, zvlášť Džeko dost často dře vepředu, ale poslední z něj vidím hodně únavu a nejde mu to. To samý El Shaarawy. Vystřídal bych ho, i když je fakt, že Janov má hodně vysoký a urostlý stopery, takže si nejsem jistej, jestli by Defrel něco vyřešil...

Reagovat
smazaný uživatel

Schick zatiaľ jedna veľká tragédia, na konci sezóny bude mať tak bilanciu 15z a 0g, nakoniec to bude prepadák jako brno

Reagovat
alcantara

Nabuduce Hamso penaltu pls.

Reagovat
Largo

Zkusil bych stáhnout Džeka s El Shaarawym a Strootmanem. Místo nich Schick, Defrel a Pellegrini. Hrát 4-3-1-2 s Perottim pod Defrelem a Schickem.

Reagovat
10

Kdyby Leo teď nahrál před bránu, tak je za Beckenbauera...on si vybral zůstat Bonuccim

Reagovat
Eldarion

Z Belotti-ho sa za jedno leto stalo totálne drevo

Reagovat
10

Spíš se z něj na jednu sezonu stal fotbalista

Reagovat
Eldarion

Keď si predstavím, že by sme v lete kúpili Belotti-ho a Bonucci-ho za 140m hmmm

Reagovat
10

Cairo by se smál ještě teď

Reagovat
Largo

De Rossi

Reagovat
Deki

je normální? facka pěkná a on se diví

Reagovat
Largo

Nechápu....nejzkuenější hráč, jak si tohle může dovolit. Zvlášť v éře videa

Reagovat
Deki

Reagovat
Lech

Spis me sklamalo ze se pak jeste hadal a vztekal po te cervene. Musel dobre vedet co prijde, sklopit usi a tahnout co nejrychleji pryc

Reagovat
10

Co udělal?

Reagovat
Deki

Lapadulu tam nejdřív tahal za dres a pak mu pro jistotu vrazil exkluzivní facku

Reagovat
10

U něj už asi nejde čekat, že s věkem dostane rozum

Reagovat
smazaný uživatel

de rossi osobne ti zaplatim psychiatricke liecenie....stary kokot a rozumu nikde...facka v dobe VARU

Reagovat
Largo

Schick, tím už nic nezkazíš....

Reagovat
Rip

Dá facku jak kurvě a pak se složí sám na zem a chytne se za obličej

Reagovat
netopier

Tak ACM je kvalitatívne na úrovni FC Turín

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Largo

Náš zatím nejhorší výkon v sezoně.

Reagovat
10

Kdyby místo Kaliniće byl dneska Icardi v současný formě, tak AC vede 5:0

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby misto brankara Turina chyta Kuca tak mozno tiez

Reagovat
10

Nebo by z něj Kalinić udělal ještě větší legendu

Reagovat
Votas

Icardi má formu pořád stejnou. Jenom Candreva přestal všechny centry sabotovat na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

kevin vy ste sa s de rossim dnes nasli

Reagovat
Largo

Probral se až v 85. minutě, do tý doby starej "dobrej" Kevin...

Reagovat
Pipo123

Barák kazdu jednu akciu zajebe strelou, uz Chapem Preco mu De Paul nechce prihravat

Reagovat
smazaný uživatel

AC? Zjavne tam niečo nefunguje, prišiel investor, hráči ,chápem že hneď nebudú hrať o čelo tabuľky,ale výkon mužstva je slabý a žiadny posun v pred, možno zmena trénera...

Reagovat
Hans82

Boze proc zase hrajem v tak debilnim case.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě nejlepší možnej čas, neděle večer, tyto termíny mi naprosto vyhovujou

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje se teď v týdnu Coppa????

Reagovat
smazaný uživatel

viola Lazio drzi s mestskym rivalom

Reagovat
M11

to nevidíš ten loket

Reagovat
DelPiero137

Dnes sa mi ta zostava celkom paci, uvidime ake to bude na ihrisku.

Reagovat
brenk

strašná bieda...

Reagovat
M11

to je zase zoufalost

Reagovat
Mrvinho

Juve budíček

Reagovat
10

5 obránců na Crotone, to je geniální

Reagovat
M11

calma jsem slysel zase vic jak fanoušky

Reagovat
10

Dneska dejme tomu, trpělivější přístup by to proti tomu autobusu občas chtělo, trošku to roztáhnout, vytáhnout si je z pozic...ale dneska tam prostě chybí jeden hráč v ofenzivě

Reagovat
DelPiero137

S Claudiom je to ina dimenzia. Howe posobi dobre, skoda ze Ruga sedi. Dal by som tejto zostave a formacii sancu, pacilo sa mi to az do finalne faze (tam treba zapracovat). Dybala by sa nemusel tak stahovat.

Bol by som zvevy na trojzubec Costa-Dybala-Bernardeschi (mozno by to ani nepotrevovalo klasickeho hrotaka na niektore zapasy). Litchy je stale kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj,to je trápenie

Reagovat
smazaný uživatel

Souperum staci se zatahnout pred sestnactku a mame velkej problem.Zkusil bych v tehle zapasech to zahrat na dva utocniky na hrotu MandzukicxHiguain a sypat tam centr za centrem.Dnes tam pomalu neni kudy.

Reagovat
10

Claudio nehraje dobře, má vedle sebe Matuidi, měl by ukazovat mnohem větší nadstavbu do ofenzivy, kde zatím spíš všechno zkazil

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Mne sa jeho hra naopak lubila. Dobra technika, kontrola lopty a ako jeden z mala to skusal kopmicami a snazil sa niekoho najst aj v strede. Problem bol ze sa vsetci tahali na kridla alebo hlbsie do stredu pola.

Claudio nikdy netvoril hru ale viac na istotu.

Reagovat
M11

MARIO !!!

Reagovat
10

Marioooooooo Barza nejlepší centry v týmu

Reagovat
Mr.Jindros

Je zpět!

Reagovat
Mrvinho

Ok, budíček vyšel. Tak teď, Juve, ještě 2 góly

Reagovat
10

Co si to vsadil..?!

Reagovat
Mrvinho

Handicap 0:2

Reagovat
10

Tak snad, ale už to u Juve nedělej

Reagovat
Mrvinho

Myslel jsem si že si zastřílíte po té Barce no

To si říkám už u tolika týmů že to už je jedno..

Reagovat
Mrvinho

Ale ještě mám handicap 1:0 na PSG, teď mi chybí u obou gól takže je jasné že vy vyhrajete 2:0 a PSG 0:1

Reagovat
M11

dobry zolik :) DE SCIGLIO !!!

Reagovat
10

Další rána pro fanoušky AC

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
10

První gól v kariéře

Reagovat
Mrvinho

Už má vlastňáka za nás

Ale jen ať se rozjede, jemu bych to přál

Reagovat
brenk

tá sadla

Reagovat
M11

BENATIA !!!

Reagovat
Mrvinho

Nemáte zač Juventini

Reagovat
M11

Paulito ma deku jako prase

Reagovat
DelPiero137

Mne sa zapas pacil po defenzivnej stranke. Obrana, stred pola, istota, kontrola a ziadne brejky. Co sa nam nie vzdy stava proti slabsim superom. Na tomto sa zda stavat. Uz len zaclenit Bernu a Ruganiho do zakladu. Nechapem co ma Max proti Litchimu.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak a montela je už bez práce, ide ho nahradiť Gatuso, to som zvedavý na to zlepšenie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele