Se Schalke se v létě rozloučí také Barnetta a Fuchs

28.05.2015, 20:42
Aktuality
Vedení Schalke pokračuje v budování kádru pro bundesligovou sezonu 2015/2016. Tým před několika dny opustil trenér Roberto di Matteo a už v první polovině května byly ukončeny smlouvy dvojici Kevin-Prince Boateng a Sidney Sam, které budou následovat záložník Tranquillo Barnetta a obránce Christian Fuchs...

Oběma fotbalistům na konci června vyprší kontrakty a nové s celkem z Gelsenkirchenu nepodepíší. 29letý Rakušan Fuhcs změní zaměstnavatele po čtyřech letech, o rok starší Švýcar Barnetta se se Schalke loučí po třech sezonách.

"S oběma jsme si znovu sedli a dohodli se na rozdělení cest. Tranquillo a Christian chtějí najít novou výzvu. Děkujeme jim za jejich úsilí a přejeme vše nejlepší, zdraví a hodně úspěchů do budoucnosti," oznámil sportovní ředitel Horst Heldt.

Nový kontrakt ve Vestfálsku nedostane ani nigerijský útočník Chinedu Obasi a součástí kádru nebude ani Jan Kirchhoff. Defenzivně laděný fotbalista zde hostoval z Bayernu Mnichov a Schalke nemá v plánu usilovat o prodloužení spolupráce.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barnetta by mohl do AC. Fuchs asi zpatky do Rakouska, jinak by mohli podepsat treba Oczipku

Reagovat
REPLIKATOR

Di Matteo ten tým pěkně rozložil...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
EAG le grand amour

Tranquillo zpátky do Bayeru.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nemalo význam. Už nemá tú kvalitu, ako svojho času v Leverkusene. Dnes by si už u nás nekopol. Navyše, do rýchleho dynamického futbalu Leverkusenu sa príliš nehodí, rýchlosť nie je jeho silná stránka. Ale stále ho mám rád, dúfam, že ostane niekde v BL, nech ho mám na očiach

Reagovat
EAG le grand amour

To je mi jasný, že by na to asi neměl. Nicméně je to můj zamilovaný hráč Máš nějaké info o změnách v kádru?

Reagovat
monty25

Fuchs mi chybět nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A Barnetta snad jo?

Reagovat
monty25

Taky ne, ale ten mě tolik neštval.

Reagovat
Rudnevs

A čim ta nastval Fuchs

Reagovat
andycek1

Ja sem zvedavy na jejich zaklad a jak budu hrat v EL

Reagovat
Rudnevs

A ja na noveho trenera . Schaaf , Veh , Hypia ,Korkut , Fink , Luhukay

Reagovat
smazaný uživatel

endlich

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Schalke začalo uklízet ten odpad.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele