Schweinsteiger dostane v lednu šanci, potvrdil Mourinho

07.01.2017, 11:54
Aktuality
Hodně těžkou pozici má pod vedením manažera Josého Mourinha v Manchesteru United záložník Bastian Schweinsteiger. Portugalský stratég ale nyní potvrdil, že zkušený záložník dostane v lednu šanci...

Bývalý německý reprezentant přišel na Old Trafford před startem minulého ročníku z mnichovského Bayernu, ovšem i díky zraněním stihl odehrát pouhých 18 ligových utkání.

Ještě horší je to však letos: Schweinsteiger pod vedením Josého Mourinha zasáhl do jednoho jediného soutěžního zápasu, logicky se tak začalo mluvit o jeho odchodu.

Schweinsteiger však na změnu dresu nemyslí, portugalský manažer navíc potvrdil, že během ledna dostane zkušený středopolař šanci. "Bastian je v nominaci na zápas," řekl Mourinho před pohárovým duelem s Readingem. "Na začátku sezóny nebyl připravený k utkáním, posléze jsme jeho služeb nevyužívali, nyní by se mohl znovu objevit na hřišti," vyhlásil. "Nyní během ledna nás čeká hodně zápasů a Schweinsteiger tak dostane šanci," slíbil Mourinho.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (818)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele