Schalke pokračuje v posilování kádru, z Mainzu přijde Serdar

18.05.2018, 09:10
Aktuality
Schalke si v příští sezoně po několikaleté odmlce zahraje Ligu mistrů a vedení už pracuje na složení kádru pro ligový ročník 2018/2019. Vestfálský celek ulovil už tři nové posily, tou zatím poslední se stal záložník Suat Serdar z Mainzu...

Jednadvacetiletý fotbalista v Mainzu pro velký fotbal vyrostl a od sezony 2015/2016 patřil do prvního týmu. V 1. Bundeslize stihl 45 startů a letos se dočkal prvních dvou zásahů.

V Gelsenkirchenu Serdar podepsal smlouvu na čtyři roky a zkrátka nepřijde ani jeho zaměstnavatel, ten dostane odstupné jedenáct milionů eur.

"Suat je mladý a velice ambiciózní fotbalista s velkým potenciálem. Dostane u nás dostatek času k tomu, aby se mohl vyvinout ve velmi dobrého bundesligového hráče," slibuje sportovní ředitel Schalke Christian Heidel.

Serdar je třetí posilou Schalke pro příští sezonu, dalšími novými přírůstky do kabiny budou útočník Mark Uth z Hoffenheimu a obránce Salif Sané z Hannoveru. V prvním případě Schalke nemusí platit odstupné, za senegalského obránce už bude do Hannoveru putovat sedm milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / schalke.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
pepinho2

Další hráč, který pak odejde zdarma?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako posily nejsou špatný, ale pořád mi příjde že stím kádrem to bude v LM propadák...ale snad se mílím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ten kádr líbí, ještě útočník a budu happy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mark Uth je útočník, takže nevím jestli budou hledat dalšího

Reagovat
miguel bain

já bych se radši kilometřil

Reagovat
LeonardoUžoa

Vysoka cena.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele