Schalke dotáhlo přestup Stambouliho

26.08.2016, 16:26
Aktuality
Benjamin Stambouli je další novou akvizicí Schalke. Francouzský defenzivní univerzál se do gelsenkirchenského celku stěhuje z Paris Saint-Germain a ve svém novém působišti uzavřel kontrakt do roku 2020...

Čerstvě 26kletý středopolař je odchovancem Montpellieru, kde se postupně vypracoval do prvního týmu a následně do role opory ambiciózního francouzského mužstva.

Před dvěma lety se pak Stambouli vydal na své první zahraniční angažmá, ovšem za Tottenham nenastupoval pravidelně a po pouhém roce se stěhoval do Paris Saint-Germain.

Ani u úřadujícího mistra Ligue 1 se však dlouho neohřál, neboť se za 8,5 milionu eur stěhuje do Německa, kde posílil Schalke. "Když jsem se dozvěděl o zájmu Schalke, byl jsem šťastný, mám o tomto klubu jen samé dobré reference," prohlásil po podpisu čtyřleté smlouvy Stambouli. "Máme mladý tým, do kterého Benjamin přinese chybějící zkušenosti," pochvaluje si sportovní ředitel Christian Heidel další novou akvizici.

Autor: Jiří Vojík / schalke04.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

BaggioR1025.08.2016 16:16#

Oba určitě nepůjdou do Schalke. O oba se zajímalo Schalke a ACM, plus ještě Betis o Stambouliho myslim. Takže Bentaleb Schalke, Stambouli Milán.

Není nad experta, kterej nám to vysvětlí Zvlášť v době, kdy v Gelsenkirchenu Stambouli podstupuje zdravotní prohlídku.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa mu bude dariť. Celkom zaujímavá cesta, z bohatého Arabského veľkoklubu do tradičného nemeckého klubu. On tam ale nedostával moc priestoru. Teším sa na neho celkom.

Reagovat
Logan

Já jsem spíš zvědavej jak to poskládají s Meyerem, Goretzkouo, Geisem, Bentalebem atd

Reagovat
db18

Já to přžedběžně tipuji tak, že Stambouli nahradí v sestavě Aoga a Goretzka či Bentaleb budou připraveni hrát o něco výše před Doppelsechs a Meyer se přesune více na kraj , kde bude konkurovat Choupo-Motingovi...

...ale ta opce na Bentaleba se mi zdá hodně přestřelená, tak bych se nedivil, kdyby přišel jen jako další opce do kádru, kdyby se zranil Goretzka (což je hodně pravděpodobné) a další hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to letos ještě Huntelaarovi zastřílí, tak by Schalke mohlo v souboji o titul taky říct svoje, za mě má Schalke a BVB nejsympatičtější kádry v Německu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Mělo, úplně zbytečná naplavenina Bentaleb a Stambouli. Absolutně nechápu jejich příchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Supr, snad se chytne a stane se důležitým hráčem, přeju mu to jako málokomu. V Montpellieru byl dokonalý, snad naváže hlavně na tuto etapu kariéry

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke má dost dobrý kádr do nové sezony, 4. místo by mohlo klapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tretie, ale tá konkurencia bude ohromná. Leverkusen a Gladbach + sa to toho môže pripliesť Wolfsburg alebo nejaké prekvapenie. Ale cesta do LM vedie aj cez EL.

Reagovat
Rudnevs

To by ju museli vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno. Ale to pôjde zložito, kedže sa dá očakávať že Sevilla v skupine LM v konkurencii OL a Juve skončí tretia... ale jednoduché to nie je ani cez EL ani cez BL...

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb rozhodně má na to hrát základ stejně tak Stambouli. Doufám že se oba chytí. Rozhodně to jsou dobré posily protože oba jsou hodně pracovití a pro tým udělají všechno co bude v jejich silách.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele