Schalke dohraje sezonu bez brazilského stopera Nalda

24.02.2017, 14:56
Aktuality
Schalke po výsledcích 3:0 a 1:1 prošlo přes PAOK Soluň do osmifinále Evropské ligy, středeční odveta ovšem má hodně hořkou pachuť. V průběhu druhého poločasu si poranil tříslo obránce Naldo, který za sebou už má podrobné vyšetření a jeho výsledky nejsou vůbec příznivé...

34letý Naldo opustil trávník Veltins Areny v 72. minutě a následně se svěřil do péče lékařů. Ti provedli nezbytné testy, po nichž je jasné, že pro někdejšího hráče Werderu Brémy skončila letošní sezona.

"Je to citelná ztráta, byl důležitým článkem týmu. Ještě se rozhodneme, kdo místo něho bude hrát, nebo jestli třeba nezměníme systém," prozradil trenér Markus Weinzierl.

Naldo přišel do Schalke před letošní sezonou zdarma z Wolfsburgu a byl stabilní součástí základní sestavy. Vedle bundesligových duelů přijde rovněž o zbývající fáze Evropské ligy a DFB-Pokalu, kde na celek z Gelsenkirchenu čekají Borussia Mönchengladbach respektive Bayern Mnichov.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Více šancí pro Holgera, snad to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hyper01

Reagovat
db18

Sotva se uzdravil Nastasic, už mají dalšího stopera na marodce...

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě celkem nedoceněnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, Wolfsburg a Schalke jsou jeho strop.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se asi dá souhlasit, ale jde spíš o to, že si udržuje svojí výkonnost. Ve Werderu mi vždycky přišel jako nejlepší hráč, co se defenzívy týče.

Ve Wolfsburgu se mi taky líbil. Hlavně dává i hrozně moc golů na stopera.

Reagovat
junglist

Takhle se u toho určitě netvářil

Reagovat
VojtovaChelsea

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne, jde si dát "dovolenou a k tomu mu platí"

Reagovat
FC Porto FC

Kam přišel, tam opora

Reagovat
smazaný uživatel

Behom troch tyzdnov si Schalke s Gladbachom zahrju tri krat

Reagovat
smazaný uživatel

Talk to the hand

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele