SCHALKE CHCE KURANYIHO

08.03.2005, 19:40, aktualizováno 08.03.2005, 19:40
Aktuality
Trenér Schalke 04 Ralf Rangnick prozradil, že se neustále zajímá o německého reprezentačního útočníka Kevina Kuranyiho, který zatím působí ve Stuttgartu.

Spolu s Ailtonem hraje nejčastěji v útoku Asamoah, ale s tím už Rangnick nepočítá a s Ailtonem to taky nevypadá růžově, jelikož Brazilec projevil své přání odejít zpátky do Werderu Brémy.

"V našem týmu je jenom jediný kvalitní útočník, což je na tým, který by chtěl bojovat o titul, málo," zdůvodnil zájem o Kuranyiho kouč Schalke.

Kuranyi byl v hledáčku mnoha evropských velkoklubů, ale po nepříliš vydařeném Euru zájem ochladl. V letošním ročníku Bundesligy taky nehraje v optimální pohodě, skvělé výkony střídá s těmi slabšími.

Už dříve mělo Schalke zájem o Dirka Kuijta. Jednání ale ztroskotala na finančních požadavcích Feyenoordu.

Ragnickův tým by velice potřeboval zvýšit střeleckou potenci, i když zatím figuruje na druhé pozici, v ofenzivní činnosti strádá. Se 39 brankami by bylo Schalke až na osmém místě. V tomto směru nejproduktivnější Brémy vstřelily o čtrnáct gólů více.

Autor: David Kubáň

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím, že Aílton nechce přímo do Werderu, ale tam kde dostane nejvíc peněz. Což Brémy určitě nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

goalu se nedá moc věřit. já slyšel přímo od něj včera v televizi něco jinýho...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele