SCHAAF VĚŘÍ V KLOSEHO SETRVÁNÍ

22.01.2007, 16:02
Aktuality
O Miroslava Kloseho se v současnosti ucházejí renomované kluby z celé Evropy. Německý reprezentant už dal najevo, že letošní sezónu dohraje ve Werderu Brémy a změnu působiště bude řešit až v létě. To ale nestačí trenéru Thomasi Schaafovi...

"Možnost, že by Miro po sezóně odešel, je hodně mizivá. Podle mě je zde velmi spokojený a moc dobře ví, že tento tým je pro něho přímo stvořený," věří Schaaf ve změnu názoru svého svěřence. "Měl by tady zůstat a i nadále ukazovat, co všechno umí, protože je zde ještě hodně věcí, co s tímhle týmem a Mirem v něm chci dokázat," dodal kouč bundesligového půlmistra.

Miroslav Klose je středem pozornosti několika evropských velkoklubů, z nichž nejčastěji se mluví o Juventusu Turín. Sám hráč se nedávno nechal slyšet, že ve Werderu stráví ještě půl roku a pak zřejmě odejde do zahraničí. I proto se v Brémách již poohlížejí po nových posilách do útoku. Chvíli se mluvilo o Milanu Barošovi, žhavějšími kandidáty na angažmá v Brémách ale jsou John Carew a Claudio Pizarro.

"Carew je velmi dobrý hráč, jehož sledujeme již delší dobu. Uvidíme, zda se v jeho případě budeme moci na něčem ještě dohodnout," naráží Schaaf na možnou výměnu Carewa z Lyonu do Aston Villy za Milana Baroše. "Claudio je zase fantastický hráč, který vyrostl tady a potom šel svou cestou. Je zajímavou volbou pro spoustu dobrých týmů, tedy i pro Werder," vyjádřil se Schaaf na adresu útočníka Bayernu Mnichov. Právě o Pizarra by se v létě mohla strhnout velká bitva, v Bayernu mu totiž končí smlouva a bavorský tým již s předstihem získal Jana Schlaudraffa.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*1860

Ja verim v jeho prestup do juve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele