SAN SIRO BUDE HOSTIT LIGU MISTRŮ

15.02.2007, 19:24
Aktuality
Evropská fotbalová federace povolila oběma milánským klubům – AC i Interu - odehrát letošní Ligu Mistrů na San Siru. San Siro však v několika ohledech nesplňuje přísné požadavky nastolené italskou vládou po únorových incidentech v Catanii, které vyvrcholily zabitím policisty.

7. března bude hostit AC Milán skotský Celtic Glasgow. Kapacita San Sira pro toto utkání bude s velkou pravděpodobností snížena, UEFA však zatím nerozhodla o kolik. Nicméně je rozhodnuto, že pro hostující skotský tým je připraveno 4500 lístků. Druhé osmifinálové utkání hrané na San Siru mezi Interem a Valencií bude moct sledovat místo původních 83 tisíc diváků pouhých 36 tisíc. Pro hostující tým je vyhrazeno 1800 lístků.

Jen díky usilovným pracem na stadionu, které odstartovaly na San Siru od 9. února, oba milánské kluby zažehnaly riziko hrát před prázdnými tribunami, nebo v dočasném azylu. O víkendu se dokonce na San Siru stihl odehrát ligový zápas AC Milan – Livorno. Utkání však mohli sledovat jen držitelé platných pernamentek, kterých na zápas přišlo celkem 21tisíc.

Autor: David Kubáň / goal.com, eurofotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

proc celtic 4500 lístků a mi netopýři jen 1800 ??? to je bordel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele