Samuel má v plánu ještě rok hrát, poté se chce stát trenérem

11.04.2014, 09:58
Aktuality
Ke svému konci se pomalu blíží kariéra Waltera Samuela. Již 36letý argentinský stoper působí v milánském Interu a smlouvu má jenom do konce letošní sezony. V tuto chvíli má jasno o dvou věcech - chce ještě jeden rok hrát a poté, co pověsí kopačky na hřebík, by se rád vydal na trenérskou dráhu...

Samuel během své kariéry nijak pravidelně zaměstnavatele nestřídal, začínal Newell's Old Boys, po působení v Boce Juniors přestoupil do AS Řím a hrával i za Real Madrid. Barvy Interu hájí od léta roku 2005.

"Vedla mě spousta skvělých trenérů. V tuto chvíli mám stále myšlení hráče, ale v budoucnosti bych se rozhodně chtěl stát trenérem. Kdysi jsem něco takového i vyloučil, ale nyní se na vše dívám trochu jinak. Pokusím se vzít si něco od každého trenéra, pod nímž jsem hrál. Chtěl bych začít na mládežnické úrovni, pak by se uvidělo," prohlásil pro ESPN.

"Hrát budu ještě jeden rok. Setrvání v Evropě? Mluvil jsem se svou rodinou a nyní mě zajímá jenom hraní a je jedno, kde to bude. Stále před sebou mám jednání s Interem, jemuž sdělím, co si myslím a poslechnu si, jaké se mnou mají plány, až následně se rozhodnu. Vím, jak se cítím a vím i to, že na vysoké úrovni mohu odehrát ještě alespoň jednu sezonu," nechal se slyšet dále.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (38)

Přidat komentář
lnterista

Simeone a pak Samuel...vubec bych se nezlobil

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
El-Pistolero-68

Do Atlética? Taky bych se nezlobil.

Reagovat
lnterista

a pak do Interu

Reagovat
El-Pistolero-68

Simeone je jeden ze tří nejlepších trenérů současnosti. Při vší úctě k Interu, má na víc.

Reagovat
Pinturicchio

On sám Simeone nedávno říkal, že časem by se do Interu rád vrátil, ale buď je to blázen nebo Interista tělem i duší.

Jinak v bulváru jsem nedávno četl, že Thohir se snaží zlákat zpátky Muriňa.

Reagovat
El-Pistolero-68

Myslím, že to první i to druhé vyjde nastejno.

Tak o tom jsem neslyšel. Mě spíš potěšil Mihajlovič.

Reagovat
Pinturicchio

Já to psát nechtěl, aby se tady na mě zase nesesypali, ale souhlasím.

Ani nevím, kdo to psal, ... každopádně Siniša by potěšil hodně.

Reagovat
El-Pistolero-68

Siniša místo Mazarriho, to by byl strop.

Reagovat
lnterista

jasne ted se nedari ale stejne moc tech vetsich klubu neni a za rok za dva muzem byt nekde jinde

Reagovat
El-Pistolero-68

Uvidíme. Ale mám pocit, že Thohir je jen další šašek, který ve fotbale nemá co dělat.

Reagovat
lnterista

jeste je brzo na nejaky zavery ale na me zatim pusobi dobre navic v porovnani s ostatnima(PSG,City...) je to to nejlepsi co nas mohlo potkat

Reagovat
celestial-

Mne to pride od Thohira rozumne co robi.. Snazi sa, aby si klub na seba zarabal a nebol zavisly na majitelovi.. Zoberme si Morattiho, dosli peniaze a slo to dolu vodou.. Co sa tyka PSG, Chealsea a pod. Tam je to tiez na majitelovi, rozhodne sa na to vysrat ako ten sejk v Malage a klub moze v klude behom jedneho roka hrat namiesto titulu o zachranu...

Reagovat
snuff24

Co je víc než Inter ? na tohle se asi dívá každý trochu jinak,ale podle mě jsou prostě pořád atraktivnější kluby jako Inter,AC,United ať už jsou v jakékoliv formě než třeba Neapol,City,PSG.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak pro mě třeba taky, ale upřímně, kdo by šel třeba do Interu, když by měl na stole nabídku od PSG? Osobně Simeoneho za až tak velkého Interistu nepokládám, ale třeba se mýlím.

Reagovat
snuff24

Tak někdo komu nejde vyloženě o prachy a má rád hardcore výzvy nevím jak je to z pohledu trenéra,ale třeba dostat hladový Inter po těch x letech do LM musí být přece mnohem zajímavější nabídka než vyhrávat tituly jako na běžícím páse někde ve Francii.

Reagovat
El-Pistolero-68

Pro dobrodruhy jako stvořené, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok čtvrtej stoper v Římě... vůbec bych se nezlobil

Reagovat
Deki

on chce hrát no... čtvrtej stoper může bát i v Interu

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Antijuve

Měl sezony kdy byl rozhodně jeden z nejlepších na světě a Interu neskutečně za ta léta pomohl. Jednu sezonu by u nás mohl ještě bez problému odkopat. Teh Wall

Reagovat
Votas

Walter or Walther is a masculine given name, from an Old High German Walthari, containing the elements wald "rule" and hari "army, warrior".

nejlepší Walter na světě je Samuel...

Reagovat
Melchior
Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kubys
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

dresy na finale Coppy https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10156031_745579602139355_4991324215968806552_n.jpg

bude z nich 1926 kusov

Neapol uz vypredal takmer vsetky listky ktore mal k dispozicii

Reagovat
El-Pistolero-68

S kým že to hrajete?

Reagovat
smazaný uživatel

Viola

Reagovat
Filip12

legenda

Reagovat
celestial-

existuje pre Teba niekto, kto nie je legenda z hráčov futbalu?

Reagovat
Deki

Ještě tu sezonu v dresu Interu by dát mohl jenže na základ to při zdraví všech ostatních prostě nebude... i proto tipuji odchod z Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, byl bych rád, kdyby v Interu ukončil kariéru. Do základu už asi ne, ale tak na lavičku by to šlo.

Reagovat
Deki

Jenže on už na lavičce být nechce, proto to vyjádření, že je mu jedno, kde bude kopat, hlavně aby hrál... U nás to pro něj nebude lepší než letos a už tuto sezonu se občas do hry vůbec nedostával, což moc dobře nenesl. Odejde podle mě, ale taky bych ho ještě rád měl v týmu

Reagovat
smazaný uživatel

No to je od něho dost nesmyslné, přece jenom už má 36 let, tak nevím co by chtěl. Nabízí se ještě návrat domů, ale jinak by to snad ani nemělo smysl.

Reagovat
Deki

A právě návrat domů od něj očekávám...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem ho nemel nijak v oblibe, nelibil se mi jak hraje.. . A pritom to byl kvalitni bek co si tu praci odvadel kvalitne .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele