Sampdoria se přes zájem AC Milán pokusí Striniće udržet

12.02.2018, 13:02
Aktuality
Levý obránce Ivan Strinić loni v létě po necelých třech letech ukončil své angažmá v Neapoli a po Itálii se přesunul do Janova, kde hájí barvy Sampdorie. Ta je zatím s chorvatským bekem po 14 ligových startech spokojená a pokusí se ho ubránit před dotírajícím AC Milán...

Strinić s Dorií po nevalném vytížení v Neapoli podepsal raději pouze jednoletý kontrakt a ten by mohl dodržet; v Itálii se intenzivně hovoří o blížící se dohodě s AC Milán. Sampdoria však má s 30letým zadákem jiné plány.

"Situace byla jasná od samého počátku. S Ivanem nikdy nebyl žádný problém. Strinić sem přišel s tím, že tu bude 10 měsíců, ale my mu rozhodně učiníme nabídku," prohlásil sportovní ředitel Sampdorie Daniele Prade.

"Je to soustředěný kluk a nemáme s ohledem na něho žádné zábrany. I pokud se nedomluvíme, dá do zbytku sezony všechno," je si zároveň jistý Prade. Sampdoria aktuálně neprohrála už pětkrát v řadě a v posledních třech kolech se dokonce bez větších obtíží obešla bez Strinićových služeb.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
JackDaniels.

Sampdoria je taliansky Southampton

Reagovat
Vtáky cez tepláky

jedine ako back up, a aj ten je podľa môjho názoru zbytočný, to je akurát post, kde to tlačí najmenej... a hlavne jeho kvality nie sú až tak, aby mohol naplniť ambície ACčka, dostať sa to LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže Rodriguez sklamal aj mňa a to som mu veril asi najviac treba tam niekoho do základu. Či tento na to bude mať neviem. No Calabria tam tiež nič moc ten zahrá len na pravo a Abate je len bežec, Antoneli ma to nemá...

Reagovat
Pipo123

To je taký prestup ala Galliani ho našiel zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Murru ho teď na hřiště moc nepustí.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smetos

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že ho udržej.Moc jim v tý snaze fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víc by se mi líbilo kdyby přivedli z Turína Barrecu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele