Samaras se vrací do Evropy, zahraje si v druholigové Zaragoze

06.02.2017, 15:02
Aktuality
Druholigová španělská Zaragoza již potvrdila, že si do konce sezony uváže bývalého hráče Manchesteru City Georgiose Samarase. Jednatřicetiletý Řek byl bez práce od minulého měsíce a rozpuštění zámořského celku Rayo OKC...

Oklahomský klub vznikl teprve předloni a se Samarasem v základní sestavě hrál druhou nejvyšší americkou soutěž, ihned po skončení loňské sezony se však rozpadl a řecký internacionál si tak opět musel hledat nový klub.

Samaras se nejprve spojoval s dalším zámořským celkem New York Cosmos, nakonec se ale uchýlí zpátky na starý kontinent, kde se bude pokoušet Real Zaragozu vrátit do první španělské ligy. Tam se aragonský klub nepodíval od roku 2013, přičemž nyní sedí na 12. příčce Segundy, čtyři body vzdálen od play-off.

Zkušený křídelník či útočník si ve Španělsku zahraje poprvé a těžit bude ze zkušeností sbíraných v Anglii, Nizozemsku či Skotsku, kde dlouze působil v barvách Celtiku. Hráčem Zaragozy se Samaras oficiálně stane zítra, jakmile podstoupí zdravotní prohlídku.

Autor: Tomáš Daníček / football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vyzera ako hipik

Reagovat
madridcan

Ja si pamatam vzdy tu jeho skulavu fotku tu na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Russell Brand

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl jsem, že je na tom tak špatně, ani mě nenapadlo, že už není v Evropě.

Podle toho kam se dostal, je tohle druhá šance a snad i jeho druhá míza.

Reagovat
smazaný uživatel

Samaras byl jednu dobu mým velkým oblíbencem, pak ale šla jeho kvalita výrazně dolů a upřímně jsem netušil, že už není v Celticu

Reagovat
smazaný uživatel

a to máš Celtic v obľúbených a Samaras stihol medzičasom hrať aj PL.

Reagovat
smazaný uživatel

*medzičasom, čo už nie je v Celticu

Reagovat
smazaný uživatel

uplně mi vypadlo, že byl u koček...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele