Salif Diao do Liverpoolu?

11.05.2002, 15:53
Aktuality
Liverpool potvrdil, že má zájam o dalšího hráče hrajícího francouzskou první ligu. Je jím pětadvacetiletý senegalec Salif Diao. Tento záložník, který zatím hraje za Sedan, je prý srovnáván s hvězdou Arsenalu Patrickem Vieirou. Práve s ním se potká v zahajovacím utkání mistrovství svšta, Francie hraje se Senegalem už 31. května. Diao strávil v Sedanu dvě sezóny a letos zářil i na africkém Poháru Národů v Mali. Boss Liverpoolu Gérard Houllier jej v posledních týdnech pečlivě sledoval a jeho pokroky mu imponovaly natolik, že se jej pokusí získat hned jak se otevře francouzský přestupový trh - 15. května. Diao je SEdanem ceněn na 4,3 miliónu liber. "Můžeme potvrdit, že jsme se Sedanem v kontaktu kvůli případné koupi tohoto hráče," řekl mluvčí Reds pro oficiální internetový server Liverpoolu.

Příštích pár týdnů bude pro Houlliera na přestupovém trhu asi hodně náročných. Pokračují jednání s Nicolasem Anelkou a jeho klubem PSG, příští týden by měl smlouvu podepsat záložník Lille Bruno Cheyrou a dalším cílem Reds je stále i Djibril Cissé z Auxerre, i přesto, že sám řekl, že chce ve Francii ještě zůstat.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
cetto

no nakonec nebyl nic moc posilou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele