Rusnák přestupuje do zámořské MLS

06.01.2017, 18:43
Aktuality
Špekulácia o tom, kde zakotví slovenský futbalový reprezentant Albert Rusnák mladší sú na konci. Mladík podpísal zmluvu s Real Salt Lake z americkej MLS. Putuje tam po tom, čo si urobil dobré meno v holandskom Groningene.

Práve v krajine tulipánov sa Rusnák najviac zviditeľnil, pretože tam podával stabilne dobré výkony. Uplynulý rok síce mal menšiu pauzu a pravidelne v základnej zostave nenastupoval, ale nikto mu nezoberie fakt, že sa veľkým podielom postaral o zisk holandského pohára v predminulej sezóne. "V Groningene od zisku Holandského pohára to už nebolo ono, preto som sa rozhodol zmeniť dres už teraz v zime," uviedol pre stránku sport.sk. Rusnák pritom mal aj iné ponuky, napríklad z anglickej Premier league.

"V hre boli AS Rím, FC Watford, no najväčší záujem prejavili Swansea City a Real Salt Lake. Nakoniec som sa rozhodol pre americký klub, ktorý ma veľmi chcel do svojich radov. S trénerom Jeffom Cassarom som bol od Vianoc prakticky v dennom telefonickom kontakte. Načrtol mi svoje predstavy a zavážilo to, že okolo mňa chce vybudovať mužstvo," ozrejmil ďalej mladý hráč, ktorý si podľa vlastných slov nikdy nepredstavoval, že bude hrať v americkej MLS.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (17)

Přidat komentář
misinho7

boze to je pako...ze vraj buduci velky hrac slovenska a dalsi reprezentant a on ide do MLS...stale lepsie ako vladko.. urcite mal radsej skusit Swansea ..ach toti nasi hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Akože z MLS nemôže chodiť do reprezentácie alebo ako?

Reagovat
Ferguson6

v MLS sa nikam neposunie

Reagovat
smazaný uživatel

To nevieš.

Reagovat
Ferguson6

A kam by sa posunul?

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem.

Reagovat
Kiko12

Ten pocit když si člověk může zahrát premier league...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť by tam dost možná ani nehrál. A než hrát v příštím roce Championship, tak bych šel taky radši do MLS.

Reagovat
jáá

tak v tom AS by si podle mě taky nekopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně bych byl překvapenej, kdyby se dostal vůbec na lavičku.

Reagovat
ondrvo

Dobrej krok

Reagovat
Stiksxx

Docela neuvěřitelný ze vůbec dostal nabídku z MLS. Hráč, který nějak extra nevyčníval ma byt základním kamenem amerického klubu? A jestli je pravda, ze má smlouvu jen do konce roku, tak to uz mi vůbec hlava nebere.

Reagovat
jáá

asi tak nějak...taky jsem z toho nějaký zmatený, ale jak uvádí, že kolem něj postaví tým, tak jsem si hned vzpomněl na Vyšehrad

Reagovat
Uwe háže buly

Proč by ne? viděl si někdy MLS? tohle není hokej nebo basket, fotbalová liga tam stojí za hovno, ještě horší jak ta naše.

Reagovat
Stiksxx

Jo tak to jediný by asi teda davalo smysl. Ale jako život by tam mohl byt dobry. Ale aby na nej mel. I kdyz peníze v MLS asi jsou.

Reagovat
Uwe háže buly

život tam bude mít v pohodě, malý město to zrovna neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dobra lolba. Koren co v podprumernym Groningenu naskakoval sotva z lavky a takovej zajem o nej Se trocha vic zasnil ne? This is my sen. Do Ameriky by to mohlo stacit, na vic stejne nema

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele