Ruský tisk i přes porážku opěvuje sbornou

08.07.2018, 20:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (68)

Přidat komentář
kattos

Nejdříve Ospina, ted Igor. Tak blízko k chycení té penalty a ono smůla. To si budou vyčítat dlouho

Jinak sborná

Reagovat
papanegra

Reagovat
zelda

Reagovat
FC Porto FC

Rusko jako pořadatelská země si zasloužila takový úspěch myslelo se že nepostoupi ani ze skupiny a nakonec jsou z nich frajeři pro svoji zem

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
jáá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu mě dost překvapili, vůbec si nevedli zle na to, že patří mezi outsidery. Ale nakonec postupem do čtvrtfinále MS si zajistili jeden z největších úspěchů ruského fotbalu. Tohle MS pro jejich reprezentace je takový vrchol a symbolizuje konec éry Ignaševiče, Samedova, možná i Akinfejeva aspol. (i když tam nebyli přímo na soupisce tak rád zmíním bratry Berezuckij.) Ale zároveň tento turnaj zase může začít éru Čeryševa, Golovina, Smolova, Zobnina, Kuzjajeva, Kutepova aspol.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Recoba Inter

Smolova snad ne... nic nepředvedl

Reagovat
Recoba Inter

Dzyuby když už...

Reagovat
Seydou Doumbia

to je paradox, protože Smolov měl být konstruktivní běhavý hroták, který bude tam kde má být a nakonec Sborné více seděla hra s tzv. kopytem dvoumetrovým Dzyubou

Reagovat
Mimalu

Podobně se mluvilo po Euru 08 a nakonec to až na Aršavina nijak úspěšně nedopadlo. Třeba se pletu, ale kdybych měl odhadnout jak to dopadne, tak většina těch hráčů zase "zapadne" v ruské lize a když se zadaří, tak na západě uvidíme jednoho, možná dva ruské hráče...

Reagovat
Elliasson

Pavljučenko se taky pěkně prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusi si zaslúžia rešpekt za bojovnosť a nepoddajnosť.

Osobne nerozumiem nenávistným komentárom prispievateľov, ktorými sa tu viacerí prezentovali.

Zárodok je u udalosti od ktorej zanedlho uplynie 50 rokov.

Ovšem nenávidieť kvôli tomu súčasných hráčov RF mi príde ako keby niekto nenávidel súčasnú reprezentáciu USA kvôli Vietnamu, alebo keby Kórejci nenávideli súčasnú repre Japonska kvôli okupácia ...

Reagovat
Riviera Kid

Však taky určitě nenávidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravnuci okupovaných pravnukov okupantov?

Neviem, či je to tak. Veď usporiadali spolu aj MS, ešte pred 16timi rokmi...

Reagovat
smazaný uživatel

To ja ako keby som sa ťa ja spýtal na Maďarsko alebo Čecha na Nemecko, niektorí sú v pohode a neriešia to a niektorý to proste v sebe prežívajú navždy ten pocit/pamiatku neviem ako to nazvať akoby to boli nepriatelia... Dúfam že je chápať čo som napísal. Mne osobne je Maďarsko a Slovenská Streda ukradnutá ale Rusko už vôbec neriešim.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa nenávisť pramení z neznalosti. Z neznalosti základných faktov histórie. Dejepis nebýva nejak extra obľúbený predmet.

Môj starký tiež dostal pred 100 rokmi trstenicou, lebo nevedel vysypať otčenáš po maďarsky, ale kvôli tomuto mám nenávidieť niekoho, kto s tým nemá nič spoločné?

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko se nezmenilo skoro vubec, stale okupuje ostatni zeme a na jeho uzemi trva v podstate diktatura - cenzura, propaganda, tajna policie, potlacovani lidskych prav. Je to bezpecnostni hrozba i pro nasi zemi.

Co se tyce lidi, tak je zajimavy se zamyslet nad tim, proc ubylo Rusu, ktery civilizaci opravdu neco dali. Pred nastupem komunismu meli vyznamny jmena v oblasti literatury, hudby, ale i vedy. Tedy neco, ceho je tam ted podle me zoufale malo.

Reagovat
Azazelo RD

Tak minimálně z hlediska literatury a hudby je otázka, jestli to tak nějak neubylo všude, zda s nástupem popularizace umění celkově neubylo na významu umělců v Rusku, ale i venku.

Reagovat
ratusek

Jojo bezpečnostní hrozba i pro nás

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

rusko teď momentalnĕ ja agresorem ve dvou valkach, v Syrii, a na Ukrajinĕ,

rusaký tam každy den zabiji lidí....

ale jinak, je to mirumilovný stat, který si uspožadal fotbalek pro pobavení

Reagovat
smazaný uživatel

Očividne si nepochopil... Politika je špinavosť a každý silný štát má za nechtami toho viac než dosť. Ale prečo by som mal nenávidieť bežných obyvateľov daného štátu keď oni nemôžu za to čo robí ich pár jebnutých politikov. Voliť môžu len tích, ktorí sú na kandidátke a tí sú všetci rovnakí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako agresor se v Sýrii a na Dálnem východě chová někdo jinej. A navíc ještě za potlesku rádoby demokratů.

Reagovat
Spasitel

Sú to ľudia čo sú bud jednoduchší alebo lenivý si zistiť fakty tak ich berú z médii. Niektorým vadí, že Rusko pod Putinom sa vrátilo k najväčším veľmociam.

Reagovat
smazaný uživatel

"velmoc" s holou prdeli

Reagovat
Mimalu

Ano, některým vadí že se Rusko pod Putinem stalo velmocí na základě agresivní vojenské politiky, to je tak jediný způsob jak může být Rusko brané vážně, což je dost smutné, ale smutnější by bylo, kdyby to někomu nevadilo ...

Reagovat
Spasitel

Rusko chráni svoje záujmy a do území iných štátov ako Syria boli pozvaný legálnou domácou vládou a ked už sa jedná o Krym a fašistický prevrat na Ukrajine tak oni si sami zvolili, že si pridajú radšej k Rusku ako k nezákonnej novej vláde. Síce Rusko nie sú žiadny anjelici ale keby mali z polovici takú agresívnu politiku ako USA tak už je dávno 3 svetová vojna.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto, jen 2/10

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to máš za 0/10.

Reagovat
Mimalu

Rusko chrání svoje zájmy v cizích zemích, už jen to že jsi to napsal a není ti to blbé jasně naznačuje, že tady vést nějakou diskuzi moc smysl nemá. A bohužel co je nejvíc znepokojující, jinak než vojensky si to vymoct nedokážou. A upřímně, zabředávat do diskuze ke Krymu kde jestli někdo považuje ty jejich volby za směrodatné fakt nechci. Narychlo svolané referendum kdy je dané území obsazeno cizí armádou, kde ve městech jezdí obrněná technika a v ulicích stojí vojáci cizí země, to je panečku atmosféra k pořádné diskuzi... A mluvit o fašistickém převratu v zemi, ve které těžce bujela korupce, zemi ve které vládlo pár oligarchů což je jen tak mimochodem dost podobná situace s Ruskem, tam je opravdu těžce představitelné že lidé nechtěli změnu... Je vtipné jak všechny státy kolem EU chtěly asociační dohodu včetně Ukrajiny, s tím i Janukovyč dlouho vystupoval a pak po schůzce v Kremlu otočil o 180°, protesty proti člověku který udělá naprostý opak za co je zvolen v otázce klíčového směřovaní země mi přijdou to nejmenší, co by se mělo stát. To že se to Rusům dost vymklo z ruky je věc druhá...

Reagovat
papanegra

Kdo se rozleha po celem svete, stavy zakladny a montuje se do vsech nepokoju, kdo se priblizuje zakladnama a raketovym stitem k rusku, kdo dela vojenska cviceni u ruskych hranic, aby se bal ? Ano USA, takze kdo ma agresivni politiku ? Jestli si neco rusko z tohodle dela, tak na svem uzemi...

Reagovat
Mimalu

S ohledem na možnosti je Rusko silně agresivní země, která ale nedokáže nabídnout nic jiného než vojenský přístup. Kdyby měli možnost a nehrozilo Rusům, že je každá trochu větší vojenská akce ekonomicky složí, tak by Rusové byli ještě víc útočnější. Já nevím jestli jsi si někdy zkusil podívat na množství zahraničních misích ve kterých vojáci USA byli, ale ten list je značně dlouhý a v drtivé většině případů to byl ten důvod, proč se situace v dané zemi uklidnila a následně přišla aspoň částečná hospodářská pomoc. Naopak spousta vyhrocených konfliktů byla způsobena neaktivitou zemí, které měly šanci ve svých rukách s tím něco dělat.

Nějaká cvičení na územích členských států NATO které o to samy mají zájem snad nelze brát jako agresivní chování v okamžiku, kdy má Rusko u hranic permanentně umístěnou násobně větší vojenskou přesilu Ruská vojenská cvičení musí být pro dané země opravdu poměrně děsivé, pro protiraketový systém platí to samé, to jak se z čistě obraného systému dělá akt agrese je neskutečné, zvlášť když něco takového má Rusko po celou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Ono sa aj tie generacie menia/obmienaju. Vzdy sa najdu nejaki "ti" na jednej aj druhej strane co by sa navzajom pozabijali aj ked to su vacsinou ti jednoduchsi. Ale cim sa snazi clovek viac cestovat spoznavat ludi zo zahranicia etc. zacina chapat ze ti naozaj bezni ludia maju fakt svoje vlastne zivoty radosti i realne problemy a nepotrebuju este niekoho nenavidiet prave naopak mnoho krat ostane clovek prekvapeny. Ale zase ani na tych jednoduchsich "nie je problem" casto narazit. Ono druha vec je politicka situacia a tzv. "militarizacia" urcitych statov (skor myslim teda ich ochota vyvolavat a zapajat sa do konflitkov pre vlastne vyhodne zaujmy) ale to si napr. Rusko a USA mozu navzajom podavat ruky. Japonsko a Korea su zase trosku ina kultura takze tam na tie tradicie plus starsie generacie a veci s nimi spojene je predsa len pozerane inak. Avsak aj taki Japonci (teda mlada/mladsia generacia) napriek zhodeniu atomovych bomb uz vnima USA az neuveritelne kladne.

Reagovat
kilobyte

Tak mě třeba vadí, že největší sportovní událost organizuje země, která kryje doping.

Reagovat
Beči

Klobouk dolů před Rusi. Takhle má hrát tým, který nemá superhvězdy, ale vše to dotáhne bojovností a vůlí. Od Rusů by se měli ty naše fifleny poučit.

Reagovat
Josifek

Tak snad jim to vydrží i při dalších příležitostech, kdy nebudou hrát doma na největší akci. Ale spíš bych řekl, že ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Taky jsem k tomu skeptický, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympatický, ale hráli dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jdou do hajzlu, s tou svou parodii na fotbal

Vychvalovat sam sebe, to je tradice v rusku

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než se nedostat na MS ne?

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle určitĕ...mistrostvi na krvi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wikingskrin

Treba gol ceryseva byl totalni parodie na fotbal no.

Reagovat
Seydou Doumbia

góly *

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné MS, díky Rusko! Skvělá organizace, skvělé výkony nad své možnosti a co je na tom nejlepší? Žádná zkurvená simulace, hnali se za vítěztvím.

Podat česko takový výkon, tak tady všichni stříkají, jaké to máme borce

Reagovat
ThePigFeathers

Přesně tak!! Rusko nemám vůbec rád třeba jako USA ale nikdo jim už neveme fakt pěkný turnaj a jejich týmovou hru, kterou jim může závidět každý na světě.....!

Reagovat
smazaný uživatel

Podat Česko takový výkon, tak tady stejně všichni nadávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Rusko ale byli dobrý a dali do toho úplně vše....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ruskej trenér to musel neuvěřitelně potahat. Pro něj největší palec nahoru, mít tam zase nějakýho cizince, tak letí ve skupině.

Reagovat
Seydou Doumbia

Domácích trenérů by se Sborná měla držet. U nich to může být klíčový faktor úspěchů a neúspěchů.

Reagovat
Sosi

Aspoň na chvíli Rusáci zapomněli na to, v jakých sračkách teď jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele