Ruská média opěvují sbornou, jak rozdrtila "přihlížející" Čechy

10.09.2018, 23:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vysledok jednoznacny.. osobne si myslim ,ze k dobrym hracom ako Vaclik ,Kaderabek ,Barak ,Jankto ,Schick a Darida ,uz CZ nema koho postavit ,aspon teraz.. na par vynimiek ,priemerna generacia hracov a neviem ci by vymena trenera pomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí nám stopeři, levej bek, moderní křídla (máme max Kopice a ten by měl být nejlépe backup) a lídr jak sami hráči zmínili

Reagovat
VP85

Trenér je ale ai nejlabší článek toho všeho.

Reagovat
PlackaSKS

Když ti dobří jsou pořád evropský průměr...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
LeonardoUžoa

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu ted ve vetsim klidu musim priznat, ze tam jsou nejake zraneni, nemohl prijet Darida, Barak, Dockal a stydim se to napsat, ale chybel i ten Suchy. Realita je takova, ze nemame poradneho stopera. Kalas nastupuje ve druhe anglicke lize a ta mu proste neda potrebne zkusenosti do mezinarodnich zapasu. Nas nejlepsi stoper Simic letos neodehraje ani minutu a to se pak chujovo sklada obrana. Kazdopadne bych se vysral na hrace z nasi ligy, v kadru by meli byt maximalne dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže budeme brát hráče z Polské a Slovenské ligy a tím si pomůžeme? Zas tolik těch krajánků nastupujících ve věhlasných ligách taky nemáme kor když je věčně 30% týmu zraněných nebo vůbec nenastupuji (Simic, Krejčí, donedávna Skalák, který chvilku vypadal že by se v repre taky mohl usadit)

Reagovat
VP85

Vrba to stavěl na hráčích z ligy a šlo to.

Reagovat
Nebelung

Ale to měli životní formu.

Reagovat
VP85

"životnější" ji měli za Bílka - hlavně Plzeňáci. Paradoxně za Vrby byli tahouni víc Sparťani, hlavně Dočkal teda, pak třeba Krejčí měl formu.

Teď jsou v laufu Slávisté.

Ale srovnávat tohle je, myslím, bezpředmětné.

Musíme se naučit hrát s tím, co mám k dispozici.

Reagovat
Nebelung

Hlavně se těžilo hodně z té klubové sehranosti. A na tu formu paradoxně Vrba doplatil, protože na Mistrovství už ji neměli a podle toho to dopadlo.

Slávistickou formu s tím ale nemůžeš srovnávat. Tehdejší Plzeň i Sparta byly jinde a dokázaly hrát kvalitně i v Evropě.

Hlavně bychom se neměli bát nominovat mladé hráče. Pak to dopadá tak, že Kalas je v pětadvaceti vlastně nováček a nedokáže si zorganizovat obranu.

Reagovat
VP85

Souhlas. Je jasné, že týmy jako Belgie, Francie, Německo asi hodně dlouho porážet nebudeme - jestli někdy. Ale být celý zápas pod neustálým tlakem Ukrajinců, to už asi není to, co bychom chtěli vidět.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
mayday

U čeho soudíš, že nás nejlepší stoper je Simič? Tys ho viděl někdy hrát kromě toho U21 mistrovství? Já jsem si od něj taky dost sliboval, ale borec zatím hrál snad jen půlrok někde v Belgii a pár zápasů v Crotone, a je mu třiadvacet...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stoper Simič To mě pobavilo

Reagovat
technecium

To je jak v šedesátým osmým

Reagovat
elChe

Tady neni o cem, nemame hrace na to, abychom tvorili hru a hrali otevrenej fotbal byt s prumernym evropskym tymem... Chceme li vysledky, musime zacit hrat nekoukatelnej betom v 10ti lidech s nahodnyma brejkama... Potrebujem trenera, kterej tenhle styl tymu naordinuje, jinak to nevidim...

Reagovat
Seydou Doumbia

Ted bych chtěl vidět nějaký přátelak s Němci, Francii, Brazílii nebo Belgii...kdyby soupeř hrál na 100% celý zápas byla by to desítka

Reagovat
Ferguson6

Zeman sľúbil Putinovi prehru, tak ste nemali na výber.

Reagovat
TheTopFootbaler

Však my jim to vrátíme v hokeji!

Reagovat
Seydou Doumbia

Většinou to oni vráceli v hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nekdo uz pred tydnem mluvil o dno. Ale jak se zda je to bezedne

Reagovat
dextroza_m

:-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele