Rudy na odchodu z Bayernu? Kovać mu případně bránit nebude

16.08.2018, 15:58
Aktuality
Jenom jeden rok dost možná stráví v Bayernu Mnichov Sebastian Rudy. Osmadvacetiletý záložník přišel loni zdarma z Hoffenheimu a v tuto chvíli se spekuluje o další změně dresu, něčemu takovému nahrává postoj jak hráče, tak i vedení Bayernu...

Rudy loni stihl 25 bundesligových startů, letos ovšem jeho situace nejrůžovější není a fotbalista se netají přáním opustit Bavorsko. Zájem o něho mělo mít RB Lipsko, což klub následně odmítl, další možnost pak představuje Schalke.

Rudy dokonce byl vyfocen s trenérem vestfálského klubu Domenicem Tedescem a přestože sportovní ředitel Christian Heidel vyloučil, že by mělo dojít k jednáním, spekulace přetrvávají.

"To je v pořádku, povolil jsem to. Z toho důvodu to není žádný problém," nechal se slyšet sportovní ředitel Hasan Salihamidžić.

"Sebastian za nás hrál jeden rok. Uvidíme, co se stane v příští sezoně. Samozřejmě chce hrát více a my máme spoustu záložníků," neznačil nový kouč Niko Kovać, že Rudymu nebude bránit v odchodu do jiného klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / fourfourtwo.com

Komentáře (48)

Přidat komentář
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Detektiv

Reagovat
stas87

Bral by som ho hned. Nahradit Delaneyho Rudym by bolo dobre a Juna by nahradil Klaasen.

Reagovat
db18

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi nelíbí. Jako alternativa za JaviMara je fajn. A vzhledem k Javiho skleněnosti... zraní se a kdo tam bude hrát? Tolisso i ostatní střeďáci jsou výrazně ofenzivnější.

Reagovat
db18

Podle mne Sanches... a nebo Süle.

Reagovat
Bayern +

Pre Boha...

Zlatý Arturo

Reagovat
db18

Reagovat
vladino10

Myslím si, že tréner tam radšej položí niekoho ofenzívnejšieho ako rudyho..viď tolisso proti RM keď mal javi problémy..proste neviem, napriek tomu, že ostatní sú ofenzívnejší sa mi ťažko predstavuje, že by dostal Rudy prednosť pred leonom, tolissom..ale píšem len pocitovo..

Niekto z tej zálohy asi musí odísť..

Reagovat
Rich

Toť otázka, spíš bych to viděl na Suleho, jelikož už tam hrál a nevedl si špatně, naopak Tolisso na tomto postu byl strašný. Podle mě to bude trenér řešit tak, že pokud bude Javi zraněný, tak nebude hrát na jednoho defenzivního záložníka.

Rudy je dobrý hráč, ale na základní sestavu nemá podle mě, některé zápasy nepřesvědčil.

Reagovat
Rudnevs

Piky, ty fandíš Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

Len si ho este pekne nechajme.

Reagovat
Bastaron

Jen běž.

Reagovat
smazaný uživatel

V Schalke by se mi líbil, navíc potřebují hráče na jeho post jako sůl.

Reagovat
verv

Reagovat
Bayern +

Nikam nepredávať, na tých streďákov my ešte doplatíme, kľudne sa stavím...

Reagovat
Rich

Proč myslíš, že na ně Bayern doplatí?

Reagovat
db18

Třeba ještě přijde Vogt.

Reagovat
pistacik11
Reagovat
bayern987

proboha

Reagovat
Bastaron

Ale přitom dope song.

Reagovat
pistacik11

Ako na prvý krát nie zle

A ako po napísal niekto v diskusii na IG, konečne rapper, ktorému môžeš veriť, že to auto v klipe je jeho

Reagovat
Whitemedia

Jako poslouchat to nemůžu, nemám to moc rád, vystačím si tak akorát jednou za čas s Eminemem a Strapem, ale už jsem narazil na hromadu rapperů, co se tím živí a jsou v tom daleko horší než Prince.. tedy PRIN$$

Reagovat
vladino10

Tak dnes v plnej paľbe proti drochtesenu..snáď takto nebudeme "rotovať" aj počas sezóny..

Reagovat
db18

Dost mne překvapil Alaba, který se vrací po zranění. Ale jinak Drochtesen zatím hraje dobře.

Reagovat
vladino10

No, snáď v predĺžení Drochtersen kondicne odpadne

Ale ako takýto priebeh som nečakal popravde

Reagovat
vladino10

Možno by sa tam hodil dvojmetrový Wagner a proste centre centre centre..čo iné..a takisto tam boli aj nejaké šance na strelu spoza vápna ktoré sa zbytočne riešili nahrávkou..

Reagovat
Rudnevs

Klasika, no... A ja som už tak strašne dúfal, že by Bayern mohol vypadnúť.

Reagovat
db18

...hele, a jak to vezme kicktipp, když trenéra vyhodí ještě před startem ligy?

Reagovat
Rudnevs

U niekoho predpokladáš, že ho vyhodia?

Inak našiel som článok z doby, keď takto menil trénera Mainz a zistil som, že sa to neráta a rátajú sa len trénerské výmeny, ktoré sa udeju od doby, čo začne prvý zápas sezóny.

Reagovat
db18

Ok... ale tak myslím, že Adi Hütter ještě dostane chvilku času, nicméně si myslím, že ho to potká jako prvního.

Reagovat
stas87

Nie. Prvy na odstrel bude Labbadia.

Reagovat
db18

Mezi těma dvěma váhám no.

Reagovat
Rudnevs

O tom som presvedčený, nového trénera za 800 000 € neodstrelia po prehre s Bayernom a vypadnutí z Pokalu... Ja tipujem, že prvý pôjde Bruno - napriek tomu, že sa nakoniec zachránili, už minulú sezónu ten tím moc nepozdvihol. Teraz v Pokali proti Elversbergu to bolo trápenie, pozeral som Konferenz, čiže som to nesledoval celé, ale i komentátor po góle Ginczeka vravel, že je to veľmi nezaslúžené.

Reagovat
bayern987

Už ho máte založený?

Reagovat
Rudnevs

Kicktipp? Áno, už máme - dával som odkazy pod ten článok s Kehrerom.

Reagovat
bayern987

Reagovat
stas87

6-1 v Pokalu? To beriem. Casto sme sa trapili proti outsiderom a preniesli sme si to potom aj do BL, cize tuto sezonu to bude naopak. Bayern, Bayer aj Wolfsburg pekne trapenie. Brat ide o tyzden na prve kolo do Wolfsburgu proti Schalke, tak snad uvidi minimalne tri goly.

Reagovat
Rudnevs

Lautern

Prehru som čakal, ale fakt, že spomedzi všetkých Rödlinghausenov, Drochtersenov, Pforzheimov a Dassendorfov dostane najväčšiu nakladačku (ešte spolu s Wormsom) práve Lautern, to je proste veľké sklamanie...

Už po tých dvoch prehrách sa začali objavovať názory, ktoré žiadajú odchod Frontzecka, teraz je to ešte posilnené...

Reagovat
vladino10

Kovac: boateng hral dobre a opustil hru bez zranenia- takže som stastny

Reagovat
db18

Jinak podle Uliho je to 50 na 50, jestli zůstane nebo odejde. Jako normálně bych ho poslal dál docela rád, ale v tuhle chvíli už by se hůř nahrazoval a odnesl by to pak nejspíše Nico, u kterého hrozně chci, aby na postu trenéra uspěl.

Reagovat
vladino10

Tak to je asi jasné, že radšej polozrakveny boateng ako dvaja stoperi a tretí javimar v zalohe, kde ho nevieme nahradiť..

Ale nemyslím si, že by v tom vedení boli až takí masochisti, že by pustili Boatenga a nikto by neprišiel..ktovie ako by to bolo s pavardom ak by jerome odišiel, ak by malo prísť k takejto výmene tak by mi to neprekážalo..

Výkonnostné zatiaľ na Boatenga zrejme nemá, ale pre mňa radšej zdravý Pavard ako časovaná bomba Boateng ktorý si rád privodi nejaké zranenie v tom najmenej vhodnom období..+teda občasné blikance keď vyzerá že ani nesleduje hru..

Ale ak by som si mal tipnúť, tak si myslím že všetko ostane ako je- veď psg má štyroch stoperov a inak sa o nikom kto by ho chcel moc nehovorí..

Reagovat
db18

No, on teď "první stoper" má být už Süle, ale Jupp ještě měl stavět Boatenga s Matsem vedle sebe, aby to nedělalo neplechu v kabině, teď když už je i Jerome nakloněný k odchodu se to dá ještě víc ospravedlnit a už by snad mohla být budována stoperská dvojice Süle - Hummels.

Reagovat
bayern987

Reagovat
eleven11

Chemie Berlinske Dynamo ma sklamalo návštevnosťou,myslel som,že ich bude viac,keďže hrali na olympijskom,ale aj tak ich bolo 30x viac ako na RLNO

Reagovat
cologneFC

Bolo ich celkom dosť, aj atmosféru robili dobrú. Ale potom ako začali padať góly tak stíchli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele