Rozhodnu se, co pro mě bude nejlepší, řekl Kačar

26.03.2015, 22:50
Aktuality
Gojko Kačar před necelými pěti roky přestoupil jako velká posila z Herthy BSC do HSV, ovšem u Rothosen nikdy na dřívější výkony nenavázal. Nyní se bývalý srbský reprezentant rozhoduje o budoucnosti...

Doslova jako velká voda vtrhl do německé nejvyšší soutěže Kačar, jenž se během necelých tří sezón v Berlíně vypracoval na jednoho z nejlepších defenzivních záložníků. Nebylo tak divu, když se zanedlouho stěhoval.

Kačar si pro své další působení vybral Hamburk, který tehdy mocně posiloval, čímž chtěl zaútočit na Ligu mistrů, to se však nekonalo. Po úvodních dvou letech Kačar dočista ze sestavy přístavního celku vypadl a vrací se až nyní. "Chci hlavně zůstat zdravý, abych mohl pravidelně hrát," přeje si po nevydařených letech Kačar, jenž část minulé sezóny strávil na hostování v Cerezu Osaka.

Smlouvu s Hamburkem má 28letý středopolař do konce letošní sezóny, sám pak neví, jakým směrem se bude jeho další kariéra ubírat. "Budu mluvit s Hamburkem a vybereme pro obě strany nejlepší řešení," řekl Kačar, jenž má na kontě 25 zápasů za srbský národní tým.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (18)

Přidat komentář
ryzskej
Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Murtago

Já jsem inženýr magistr ekonom, učím zbožíznalství na obchodní akademii, já jsem světovej zbožíznalec. Já jsem vyhrála ve firmě Masala s.r.o. Svitavy, ze 300 telefonátů jsem dostala, přivezli mi vlny ovčí deku, ovčí polštář ba dokonce mi dali půlkilový minerální látky z Mrtvého moře na nějaké kožní potíže, tady byly tři páry manželské, dostali jsme všecko za dóno, protože jsem vyhrála v republice. Já jsem výbornej člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

to je megabitch !

Reagovat
j_mrazik

Nebyli náhodou ti Kačarové dva?

Pamatuju si, jak se s ní spojoval tehdy Arsenal.

Reagovat
herbage

nn, to je tenhle a s Arsenalem jsem ho spojoval snad jen já, protože jsem jeho hru děsně žral. Střela levo, pravou, hra hlavou, měl přehled, uměl míč podržet, ale i si narazit a vyrazit do protiútoku. Měl tah na branku, výborný skluzy i čtení hry a dokázal zahrát od hrot, přes střed zálohy, kde se cítil nejlíp, až po stopera. Bohužel, díky zraněním dopadl tak, jak dopadl. I když v Arsenalu by to asi nebylo o moc lepší

Reagovat
Spalovač šancí

Ten to má tedy v hlavě srovnané

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole,a ja ho cely život měl za chorvata

Reagovat
db18

OT: Jarolímova rozlučka bude dneska liva na německém Sport1(DSF) - od 14:30

(a mdr dává Nordhausen - Magdeburg od 14:00)

Reagovat
stas87

Oni si chcu nechat Westermanna Vaart uz by mal radsej sam zmiznut do Kataru ci kam to chce ist.

Reagovat
db18

Kansas... a to už je myslím jasný. Jinak má odejít i Jansen.

Reagovat
stas87

Tak to odide ako spraskny pes celkom mi to ku nemu sedi.Este by teda s nimi mohol spadnut do 2.BL,malo by to styl.

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

Pisem o Vaartovi.Viac nesympaticky v time HSV nikto nie je.

Reagovat
db18

Stejně pořádně nechápu, jak si to myslel.

Reagovat
db18
Reagovat
bayern987

Na Fringse, Rosta a Poborskýho se těšim nejvíc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele