Rozhodně se se Spallettim sejdeme, ujišťuje Pallotta

17.03.2017, 19:21
Aktuality
Až nadcházející týdny přinesou odpověď na otázku, zda bude na lavičce římského AS pokračovat Luciano Spalletti. Holohlavý trenér má kontrakt pouze do konce letošního června a italský klub se prodloužení spolupráce nebrání, mezi oběma stranami rozhodně dojde k jednáním...

"Rozhodně se se Spallettim sejdeme," prozradil prezident Giallorossi James Pallotta.

58letý kouč v minulosti vedl Empoli, Sampdorii, Udinese, Anconu nebo Zenit Petrohrad a v hlavním městě aktuálně kroutí své druhé angažmá. Poprvé vedl tým v letech 2005 - 2009 a před čtrnácti měsíci se do něj vrátil, aby nahradil Rudiho Garciu.

AS Řím je stále ve hře v Italském poháru a v ligové tabulce mu po 28 kolech patří druhá pozice. Včera se ovšem s jednou soutěží rozloučil, po porážce 2:4 z úvodního duelu osmifinále Evropské ligy mu k postupu přes Lyon nestačila ani domácí výhra 2:1.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám že zůstane

Reagovat
LeonardoUžoa

Ten tam pasuje prostě. Naprosto dokonalý tým tam měl při prvním působení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Šašo.

Reagovat
Lech

Těší nás

Reagovat
smazaný uživatel

Owny?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim duvod, proč by neměl AS vést i další sezony

Reagovat
Pinturicchio

Protože řekl, že když nic nevyhraje, tak odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal si otevřené zadní vrátka. Na jednu stranu ho chápu, vytvořil si tak polštář v případě neúspěchu, i když definice neúspěchu je vrtavá, nemyslím si, že druhé místo je neúspěch. V EL jsme měli jít dál, to jo, proto musíme vyřadit Lazio. Ale i tak.

Nechci si představovat, kdo může přijít. Udělal s týmem spoustu práce, příští rok by to bylo ještě jinde.

Reagovat
Pinturicchio

Druhé místo neúspěch je, když někteří vaši hráči docela často mluví o Scudettu a než jste vypadli z EL, tak i o treblu.

Umíš si Špalka představit v Juve? Mně by se tam líbil, kdyby odešel Allegri. Vždycky mi byl sympatický, takový správný, rozumný, rovný chlap, navíc velmi dobrý trenér.

Reagovat
olis

ty si dobry provokater

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu.

Je to jen fotbal.

Reagovat
Eldarion

Kebyže si talian a toto napíšeš na talianskom Eurofotbale tak pondelok neprídeš do školy ale do nemocnice

Reagovat
Pinturicchio

:D :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si mluví o čem chcou, ten tým ani po loňském dobrém závěru pořád nemá na to po 38 kol (!) atakovat vrch. To bychom Vás museli nakazit syndromem ACL Roma aspoň na deset hráčů.

Treble byl vždy nereálný ve dvanácti hráčích. Určitě se dá věřit, ale jeden poločas stačí na probuzení ze snu.

Nedovedu. Do Juve by mi seděl buď zahraniční trenér s hráčskou minulostí jako Souza, nebo někdo, kdo v Itálii bere všechno. Spalova rodina jsou skoro tifosi AS, nevěřím, že by to akceptovali. Na druhou stranu, on podle mě není ten typ, co bude trénovat do 70.

Myslím si, že přišel do Říma, aby si konečně vybudoval tu svou vítěznou squadru. Empoli, Udinese, to je škola, pak se proslavil v AS, ale tam vytěžil 120%, pak zahraniční zkušenost s finančním zajištěním, teď chce vyhrát, ale i on určitě ví, že ten rozdíl se za jeden ro nedá smáznout. Chybí nám dva tři hráči a hranici lávky a základu, kteří nebudou na hčišti příliš zaostávat za základem, a donutí je makat na 100%.

Strašně mě sere, že nemáme v týmu kreativního záložníka do základu.

Ne, nedovedu. Jemu se ale asi už nechce z Itálie a jestli Palotta není schopný zainvestovat 50 mega do posil, když uděláme LM, aniž bychom kohokoliv prodali, tak se mu nebudu divit.

Reagovat
Pinturicchio

Mně to taky přišlo přehnaný. Juventus udělá pět titulů v řadě a stejně se o tom šestém nemluví jako o nějaké jistotě, nějak moc nahlas. Nevím, no.

To mě zajímalo, jestli by na to kývl on sám, tvůj názor na to, jestli by Juve poslal do řiti jak Nainggolan nebo by tu nabídku třeba akceptoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu to odhadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

No, právě. On je nejideálnajší trener pro AS. Nyní i příští sezonu.

Reagovat
10

jenže jeho práce naráží na limity vedení a sportovního managementu, to si moc dobře uvědomuje nejen on, ale nejspíš to začíná docházet i hráčům...podle mě bude čekat na nějaký záruky zlepšení v tomhle ohledu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se bude lámat chleba. To vypadnutí z LM nás hrozně ovlivnilo už leto, protože Palotta bez toho nedá korunu.

On to ještě nepochopil, že musí sypat, jinak ztratíme ty tři, čtyři roky, kdy byly Milány slabé.

Reagovat
Eldarion

AS to má dobre rozohrané, dobrý tím a aj tréner. Keď udržia káder čo je túto sezónu a dokúpia pár postov a posilnia striedačku ktorá im teraz na konci sezóny dosť chýba tak budu dosť slušne konkurencie schopný keby odišiel bol by to krok späť

Reagovat
smazaný uživatel

OT fanta

Poslední roky byl pro mě problem složit jedenactku, kvuli zranění a kartam třeba, ale teď letos, poprve snad v historii, nevim vubec koho tam dát, ale z duvodu toho, že mam všechny a v jakš takš formě.

Nevím co je horší

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl letos abnormální marodku obránců. V jednu chvíli 5 zraněných 1 vykartovaný a hrát mohli jen 2. To jsem myslel, že se picnu, zvlášť, když se mi to sešlo poté, co jsem udělal všechny výměny a oživil kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bída občas no, přitom je to jen zábava, ale člověka to sere, když se nedaří.

O to víc, když máš to dobře rozjete v sobotu a v neděli nastoupí OLIS a jeho hráči daj dohromady asi 8 golu.

Olis to absolutně ovlada, velke sombrero dolu před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě na tom snad i baví, že i když je to zábava, a člověk to má rád, tak ho zkrátka musí zákonitě srát, když to jde do kytek. A i proto to možná hrajeme. Stojí to za to.

Olis válí, všechna čest, ti jeho borci načasovali formu skvěle a jede si jízdu za titulem. Vím jaký to je, takže mu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vzpominam si na tvou jizdu, asi dva tři roky zpatky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, to jsem vyhrál dva roky v řadě, byl jsem v laufu.

Reagovat
olis

tak prvu polku sezony som mal dost slabu, potom sa rozbehol Mertens ale taktiez v poslednej dobe triafam dobrych hracov, este ale nie je hotovo, cakam ze toto kolo po takom skvelom vysledku zakopnem

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe brzdil Milik. Až se zranil, tak šel Dries na hrot a od te doby jazda.

Reagovat
olis

skusene, Baselli ani na lavicke a Eder v zaklade

Reagovat
KillSwitch

dúfam že ostane...túto sezónu sme doplatili na úzky káder a nedostatok financií...pochybujem že by prišiel niekto lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trener na max druhe miesto s moznostou debaklu v LM, takze nechcem, aby zostal a prisiel niekto lepsi. Niekolko zapasov skurvil aj v tejto sezone. Vymena Allegri Spalletti by bola super

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele