ROY KEANE JDE DO CELTIKU

15.12.2005, 14:03
Aktuality
34letý irský záložník Roy Keane si po svém měsíc starém odchodu z Manchesteru United našel nový klub, upsal se Celticu Glasgow. Nepotvrdily se tak spekulace, že by měl jít do Realu Madrid.

O zkušeného záložníka, který v Manchesteru strávil dlouhých 12 let, projevilo zájem hned několik klubů z Premier League, například Bolton nebo Everton. V posledních dnech se spekulovalo dokonce i o Realu Madrid, podle některých médií byl Keanův odchod do Španělska jistý, nakonec však údajně ztroskotal na přílišné váhavosti prezidenta Realu Florentina Péreze. Toho měly zviklat reakce španělských médií, která pochybovala nad Keanovou schopností přizpůsobit se životu v jiné zemi a odlišnému hernímu stylu. Podle jiných informací nebyl zájem Realu tak horký, Keane byl jen jedním z mnoha na seznamu vyhlédnutých hráčů a Pérez chtěl o nových posilách jednat až v lednu.

Celtic byl prvním klubem, o němž se ve spojitosti s novým působištěm Roye Keana začalo spekulovat. Keane přiznal, že je dlouholetým fanouškem právě tohoto klubu, ani druhá strana nezaujímala odmítavý postoj. Překážkou měly být finance, Celtic si nemohl dovolit platit Keanovi tolik, co Manchester United. Dnes je vše jinak - polovinu hráčovy mzdy, která údajně činí 40 tisíc liber týdně, by měl platit majoritní akcionář klubu Dermot Desmond. V Manchesteru Keane bral více než dvakrát tolik.

"S velkým potěšením oznamujeme, že se Roy Keane stal novým hráčem klubu," stojí ve vyjádření na oficiálním webu Celticu. Smlouvu má Keane zatím na rok a půl, do léta 2007.

Z Manchesteru United Keane odešel po dohodě s vedením, důvodem prý byly neshody s koučem Fergusonem a kritika vlastních spoluhráčů po prohraném ligovém utkání s Middlesbrough.


Autor: Petr Starý

Komentáře (25)

Přidat komentář
HOST*Andy

Tak se to potvrdilo, Keane valí do Celticu. Manchester udělal chybu. A vůbec je Ferguson už přečpělý. Ale uznávám to co dokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je síla, já se přestěhuju do španělska, získám práci v As a budu řídit slavný Real MAdrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Doktore, keď chceš prestúpiť do našich radov, ide to aj jednoduchšie.

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych byl takový záškodník.

Reagovat
HOST*vazquez

Ja ti už chystám členský preukaz. Prvé dva roky dostaneš ako bonus zlavu na členské.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Když culo věří AS, tak je to jakoby fanoušek Madridu věřil Mundo Deportivo. Oficiální weby, to je oč tu běží

Reagovat
smazaný uživatel

á tady někdo nečetl článek Vždy si nejdřív přečti článek abys pak nemlel mimo mísu.

Reagovat
HOST*yarda

Ale četl, ale rovnou jsem se přiklonil ke druhé variantě. Keane byl prostě "in" téma, tak se to prsklo do novin. Na tisk president Madridu sere už dlouho, to sis taky mohl všimnout. A můj výše uvedený příspěvek je nadčasový

Reagovat
smazaný uživatel

No pak je ale otázka, proč ho nejdnou z ničeho nic odmítl...přitom sám potvrdil, že s ním jednají.

Reagovat
HOST*yarda

Tak to ti nabídnu dva důvody: zdravotní stav a morální profil (úmyslné zranění..., nadávání trenérům do čuráků apod.)

Reagovat
smazaný uživatel

A když s ním jednal, tak o tom nevěděl?

Ty mi odpovídáš na otázku "proč není v Realu?" ne na otázku "proč s ním přestali jednat?".

Reagovat
HOST*yarda

Jednali s ním bez zdravotní prohlídky a protože byl jako hráč zrovna na mediálním výsluní a mezitím jím zřejmě přešel z prdele do hlavy i ten druhý důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Modlitby boli vyslyšané a Keane nejde k nám.

Reagovat
HOST*merengues

Reagovat
RMCF

Presne tak, ja mam takz strasnou radost ze k nam nejde

Reagovat
HOST*DINO

Ved ku vam ani nemal ist, mal ist do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*jany

mozno podla mna by vam aj dost pomohol

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale otázka. Mohl je v dobrém slova smyslu zbláznit, jako nás před časem Davids, ale taky mohl totálně rozesrat kabinu, zlomit pár protihráčům nohy, nosy a lícní kosti a odtáhnout. Já osobně si myslím, že by to nebyl štastnej příchod. Jak pro klub tak pro hráče

Reagovat
HOST*cronaldo

Ja si myslim pravy opak..Chyba tam v kabine niekto kto by praveze zobral tym na svoju stranu alebo ktory by sa obetoval pre tym..Roy v menchestri takym bol..Zatial to tam vyzera na same trasoritky..Podobny obetavy hrac bol v reale hierro ale ostala po nom diera..Treba ju zaplatat!!!

Reagovat
HOST*yarda

Rok dva a bude jím Ramos

Reagovat
HOST*

rok dva? pri najmensom 5

Reagovat
HOST*cronaldo

to som pisal ja

Reagovat
HOST*

cau volove

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele