Rostov se dohodl na prodloužení spolupráce s koučem Berdyjevem

27.06.2016, 11:43
Aktuality
Rostov za sebou má velice dobrou sezonu a jeho vedení již dříve avizovalo, že nemá v úmyslu rozprodávat úspěšný kádr. Prvním krokem je prodloužení kontraktu s trenérem, na lavičce bude i v dalších dvou letech vládnout Kurban Berdyjev...

63letý Berdyjev přišel do Rostova v prosinci 2014 a během uplynulého roku s ním senzačně útočil na zisk mistrovského titulu, s týmem nakonec obsadil druhé místo s dvoubodovým mankem na CSKA Moskva. Dohodu o novém kontraktu následně oddaloval a podepsat chtěl až ve chvíli, kdy klub vyrovná finanční závazky vůči svým zaměstnancům.

"Berdyjev včera podepsal novou dohodu s Rostovem. Zůstane s našimi chlapci pro další dva roky. V tuto chvíli je Berdyjev s týmem na soustředění v Rakousku," oznámil dnes na sociálních sítích guvernér pro oblast Rostova Vasilij Golubjev.

Berdyjev dříve úspěšně působil v Rubinu Kazaň, v uplynulých týdnech pak bylo jeho jméno spojováno v souvislosti se Spartakem Moskva.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Murtago

K repre by ho Rusáci nechtěli?

Reagovat
jaris7

Ne, díky

Reagovat
smazaný uživatel

To je ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Turkménsky tréner, tréner zo zeme fotbalu zasnúbenej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jako vrah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to oznamuje guvernér. To rusko je fakt weird

Reagovat
smazaný uživatel

Kto potom pripadá pre Rusov do úvahy, Hiddink?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele