Rossi ve Vigu příliš nehraje, v létě tak zřejmě opět změní dres

21.01.2017, 13:35
Aktuality
Další stěhování před sebou za několik měsíců pravděpodobně má Giuseppe Rossi. Italský útočník v létě odešel z Fiorentiny na hostování do Celty Vigo a ve španělském klubu se příliš neprosazuje, aktivování opce ohledně trvalého přestupu tak není z nejreálnějších a moc dobře to ví i agent...

Rossiho kariéru hodně poznamenala vážná zranění kolenních vazů, která hráče opakovaně brzdila. Ve Florencii Rossi neměl místo v základní sestavě a před rokem zamířil na hostování do Levante. Koncem srpna si ho zase vypůjčila Celta a útočník zatím naskočil jenom k deseti ligovým zápasům, v nichž zaznamenal jednu branku.

"Hodně se mluví o zájemcích o jeho služby, ale pravda je jednoduchá - Giuseppe v lednu odejít nemůže, jelikož během letošní sezony nastoupil za dva kluby a pravidla znemožňují hrát za třetí tým. V tomto směru je jediný klubem, do něhož by mohl jít, Fiorentina, ale to není moc pravděpodobné," řekl agent Andrea Pastorelli.

"Co se týče budoucnosti, domnívám se, že po sezoně odejde ze Celty Vigo. Má v úmyslu zůstat v Evropě, přestože dostal nabídky z USA, Číny a Mexika. Minulý týden jsem ho viděl a stanovili jsme si, že celou situaci zvážíme před skončením února. k žádnému rozhodnutí jsme nedospěli a všechny možnosti zůstávají otevřené," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
cetto

Skoro až se mi nechce věřit, že je to ten stejný hráč, který dal v jedné sezoně za Villareal 32 golů. Věřil jsem mu, že se z něj stane jeden z nejlepších útočníků světa. Bohužel, další hráč, kterýho srazila zranění..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

zrovna jeho je ale velka skoda

Reagovat
Rock

Nenaděláš nic ..

Reagovat
Ferguson6

Tomáš Pavlík, ten tu mal vždy dobré články, to je redaktor

Reagovat
Messiáš

Mrzí mě, že něco takového na jeho adresu musím napsat, ale šance nějaké dostal, hlavně v EL a byla to bída. Po výkonech, které předváděl v Levante jsem věřil, že ve Španělsku se znovu najde, ale Celta hraje vlastně na jednoho středáka se dvěma rychlýma křídelníkama a jak Aspas, tak Guidetti jsou o parník lepší. Teď se ještě vrací Beauvue... potřeboval skromnější tým

Reagovat
VojtovaChelsea

můžeš to zkusit v PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Teny si měl vzít příklad z paní kandidátky Marty. Je čitelná a NEPŘEVLÉKÁ DRESY. http://www.ods.cz/clanek/12417-kdo-jsem

Reagovat
čutalista

di s tou politikou někam jinam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele