ROSICKÝ: DOHODA S CHELSEA BYLA BLÍZKO

01.02.2004, 21:07
Aktuality
Český záložník Tomáš Rosický mohl o zimní přestávce odejít z Borussie Dortmund do anglické FC Chelsea! Tým z Premiership chtěl podepsat smlouvu již minulý měsíc, tedy v lednu, ale vedení německého týmu rozhodlo: "Budeme jednat nejdříve v létě!"

Po záložníkovi Dortmundu Tomáši Rosickém, který právem patří mezi velké fotbalové hráče v Evropě, pokukuje několik velkoklubů. Například zmiňovaná Chelsea, španělská Barcelona nebo Bayern Mnichov.

"Ještě neodcházím," řekl Tomáš Rosický pro Sky sport, na otázku jestli přestoupí do Chelsea, která chtěla za něj zaplatit až 30 milionů eur, což je vlastně téměř miliarda korun.

"Hodně se spekulovalo, že už odcházím, ale zůstanu i na jaře hráčem Borussie," dodal.

Tuto informaci potvrdil i hráčův agent Pavel Paska: "Borussia Dortmund chce jednat až v létě a nejsem z toho šťastný."

Chelsea přednedávnem podepsala smlouvu se Scottem Parkerem, který se fotbalově hodně podobá Tomáši Rosickému, ale přesto by chtěla mít Rosu ve svém týmu.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Neo

Je to debil

Reagovat
niflheim

No kdyby se tohle tenkrát stalo tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

tak by se ze mě nikdy nestal fanoušek Arsenalu, ale pravděpodobně bych fandil Čukotce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele