ROSICKÝ DO CHELSEA V ZIMĚ NEPŮJDE!

26.01.2004, 15:44
Aktuality
Tomáš Rosický má smůlu, ale teď v zimě do Chelsea nepřestoupí! Vedení Borussie Dortmund zamítlo prodat českou hvězdu, a tak londýnský klub, v čele s Romanem Abramovičem doufá, že to vyjde alespoň v létě. Londýňané totiž poslali do Dortmundu ještě jednu nabídku, ve které stojí, že Rosa půjde do Chelsea až v létě!

Stejně to všechno vypadá divně. Borussia Dortmund je ve finanční krizi a prodej Tomáše Rosického, by jim tuto situaci, alespoň částečně, ulehčil. Chelsea nabízí miliardu, ale vedení Dortmundu nepochopitelně tuto nabídku odmítá. Předseda Dortmundu Niebaum prohlásil, že Rosa odehraje jarní část v německém týmu. "Spekulace se nenaplní, Tomáš Rosický zůstane i pro jarní část sezony u nás," řekl.

Tomáš Rosický má tak jedinou možnost, počkat. "Přestup se zdá být reálný až v létě," dodal Niebaum pro deník Bild. Právě v létě by mohl Tomáš Rosický i jeho český spoluhráč Jan Koller, o kterého se zajímá italský klub AC Milán, z Borussie odejít za lepšími podmínkami. Rosu Niebaum nechce pustit teď, protože chce hrát v příští sezoně Ligu mistrů, což zatím vypadá, že se asi nestane. "Letos jsme bez Champions league a je to znát. Nedaří se nám ani v lize a právě v ní si musíme vybojovat postup do Champions league pro příští sezonu," říká Niebaum. Ale zatím to takhle nevypadá, protože Dortmund ztrácí na postup do Ligy mistrů deset bodů, což určitě zavinila převážně marodka německého týmu.

Možná se tedy podepíše předběžná smlouva, již teď v zimě, jako to bylo u Petra Čecha. Nebo Chelsea začne jednat znovu až v letním přestupovém termínu, anebo může londýnský klub ztratit o českého fotbalistu zájem a přestoupí jinam nebo taky ne a zůstane i pro příští sezonu v Borussii Dortmund!

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*BESTie

pro koho je určen poslední odstavec??

Reagovat
smazaný uživatel

Týká se Tomáše Rosického, jsou to varianty, které se můžou stát..

Reagovat
HOST*

Rosa je nejlepší

Reagovat
Zoso

lool

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele