ROONEYHO ŠANCE NA MS ŽIJE

22.05.2006, 22:45
Aktuality
Anglický útočník Wayne Rooney dělá vše pro to, aby se stihl do světového šampionátu zotavit ze zlomeniny zánártních kůstek. Podle reprezentačního doktora dosáhl velkého pokroku, optimistou je i trenér Eriksson.

"Vždy jsem byl velice pozitivní, možná více srdcem, nežli hlavou, ale jsem si celkem jistý, že Wayne Rooney bude během mistrovství světa nějakým způsobem připraven," prohlásil trenér Anglie Sven-Göran Eriksson. "Silně tomu věřím, ale v pátek to budeme vědět o dost lépe."

Optimismus mu vlily do žil výroky doktora Leifa Swarda, pod jehož dohledem se Rooney kurýruje. "Podle všeho se perfektně uzdravuje," potvrdil Sward deníku The Sun. "Dávám největší možné naděje Rooneyho účasti na mistrovství."

Dvacetiletý útočník se zranil 29. dubna při ligovém zápasu svého Manchesteru United. Anglie hraje první zápas v Německu desátého června proti Paraguayi, v nominaci Albionu jsou vedle něj v útoku ještě Owen, Crouch a Walcott.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Turock

Doufam ze si na MS zahraje moc mu to preju

Reagovat
HOST*

Já také,a věřím že bude k nezastavení! je to prostě srdcař

Reagovat
Marv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele