ROONEY SI NAKONEC NA MS ZAHRAJE

07.06.2006, 23:34
Aktuality
Nominovat dvacetiletého hráče Manchesteru United Waynea Rooneyho se ukázalo jako prozíravý tah trenéra Erikssona. Přes původní pesimistické zprávy si Rooney pravděpodobně nakonec MS zahraje.

Týmový lékař Manchesteru po poradě se specialisty údajně uznal anglického útočníka způsobilého hrát. Oficiálně sice Rooney ani lékaři ještě nic neprozradili, hráč ovšem po rozhodujícím vyšetření odcházel z nemocnice s úsměvem. V úterý již absolvoval první ostřejší trénink a nyní odlétá do Baden-Badenu, kde se připojí k týmu. Pokud se jeho zranění do pátku neobnoví, první náhradník Jermaine Defoe odcestuje domů.

Vše začalo 29. dubna, když si Rooney zlomil při zápase zánártní kost. První odhady doktorů předpovídaly konec sezóny. Zranění se však hojilo rychleji a nyní je již téměř doléčené. Radost po vyslechnutí této zprávy vyjádřili spoluhráči John Terry a Frank Lampard i trenér národního týmu, potěšeni jsou i fanoušci. Hrstka nejvěrnějších přišla svou ryšavou hvězdu podpořit dokonce až před bránu nemocnice, v níž hráč absolvoval poslední vyšetření.

Britský ministr sportu Caborn řekl, že Anglie má nejsilnější mužstvo od roku 1966, kdy šampionát vyhrála. Podle něj je tedy jedno, zda nastoupí Rooney, Crouch nebo někdo další. Výhry 3:1 nad Maďary a 6:0 nad Jamajkou mu dávají za pravdu...

Autor: Jan Švestka

Komentáře (17)

Přidat komentář
Xavi

Ehm..., vzít na MS 20letého hráče, který byl přes měsíc zraněný a ani pořádně nevědět, jestli se uzdraví a o tom že není rozehraný ani nemluvě. Dál tam je v útoku ten 17letej borec né, kterej je naprosto bez zkušeností a jestli se mu teď povedlo pár zápasů v nějakým průměrným klubu... Crouche si pamatuju, ještě když hrál proti Betisu, jak říkali, že se ještě za x zápasů nedokázal trefit, nevím jak to s ním šlo dál, ale žádnej zázrak to rozhodně není, když jsem viděl jeho styl, tak jsem se ani nedivil! A dělat nějakou vědu s tím, že v přáteláku porazíte podprůměrnou Jamajku a podprůměrné Maďary? It´s joke? Spíš bych připoměl prohru s Běloruskem! Angláni zas vyhoří, jak papírovej čert!

Reagovat
HOST*jampadampa

Ty zhoříš na hranici. Ty jeden pro-španělský čaroději . Crouch byl sice neskutečný zahazovač, ale za poslední dva zápasy - 4 goly. Navíc spoustu dalších šancí připravil. V útoku je navíc zkušený Owen, který svou kvalitu na MS ukáže. Rooney bude nebezpečný na to vem jed A ta supr záloha a dobrá obrana. Akorát ten brankář

Reagovat
Marv

Crouch 4 goly,ale s Jamajkou a Madarskem Walcot Zadnej zapas v Premier league Owen Posledni sezony Owena Anglie nevypadne uz ve skupine

Reagovat
HOST*

''ten 17 letej borec''Theo Walcott nehraje za naky prumerny tym ale za Arsenal!!!sice toho moc nenahral ale o jeho schopnistech nikdo krome tebe nepochybuje jinak by ho tam eriksson nebral....je strasne rychly a dokaze zakoncit a presne prihrat crouch je neomalenec ale asi do toho systemu zapada....a anglie si myslim dojde hodne daleko

Reagovat
Xavi

Jo, už si vzpomínám! No tak to je ještě horší než jsem si myslel! Jak se Wenger dohodl s Anglánama, že nebude hrát měsíc před MS finále LM, aby se neunavil!

Taky by mě zajmalo, kolik toho nahrál. Angličani taky nikdy nezklamou, utok fakt nabytej.

Reagovat
HOST*kofr

je pravda,že utok mají hodně slabý(misto crouche měl jet určitě defoe)...ale nominaci Roneeyho chápu. Viděl jsi ho hrát před zraněním??to hrál opravdu perfektně. V PL byl k neudržení, stahoval se pro balony do středu pole,perfektně nahrával nebo pronikal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Walcott ve me taky vzbuzuje pochybnosti...

Reagovat
HOST*jampadampa

--------------------------Robinson--------

Galagher/G.Neville--Terry--Ferdinand--A.Cole/Hargraves

Beckham-------------Lampard--Gerrard--J.Cole

-----------------------Owen--Rooney(Crouch)--------------

Tak jestli ti je tahle sestava k smíchu tak ti je k smíchu možná i ta brazilská. Podle angličanů mají nejsilnější mužstvo od 66 roku.

Reagovat
HOST*jampadampa

PS. napiš kdo má lepší mužstvo - to jsem zvědavý...

Reagovat
Marv

No "par" se jich urcite najde..

Brazílie:(+=lepsi, - =horsi)

.............DIDA(lepsi nez Robinson+)

Cafu/Cicinho(+,+)..Juan(-)..Lucio(=).....R.Carlos(+)

Robinho(=)...Juninho(-)...Ronaldinho(+)..Kaka(+)

...............Ronaldo(+)...Adriano-+(Fred =)

Na 6 postech je Brazilie lepsi a na 2 vyrovnana

Reagovat
Marv

Španělsko:

...........Casillas(+)...................................

Salgado(-)..Ramos(+)....Puyol(+)..Pernia(=)

Joaquin(+)....Xavi(=)....Fabregas(=)...Raul(+)

..........Villa(+)...........Torres(+)

Na 7 mistech je Španělsko lepsi

Reagovat
HOST*loko

Fabregas a Ramos raz budu urcite vacsie hviezdy ale povazovat ich za lepsich hracov ako Gerrad a Terry to sa mi zda prehnane, tam by som dal (-) A v tomto rocniku mal J.Cole urcite lepsiu sezonu ako Raul, aj ked samozrejme Raul je Raul na zaklade formy by som tam dal ale asi (=)

Reagovat
HOST*loko

no a zabudol som ze A.Cole je podla mna v sucasnosti najlepsi lavy bek aj napriek zranieniam pocas tejto sezony takze tam urcite Pernia (-)

Reagovat
HOST*jampadampa

Když se podíváš na srovnání Espe a Brazílie, tak ti z toho vychází, že je Espe repre lepší než Brazílská. Chápu, že jim fandíš, ale to jsi teda docela přehnal nemyslíš? Máš to strašně jednostranné. Vůbec nesouhlasím s tím - Raulem (to byl vtip že), dále ani s Torresem a Xavim - za tento rok.

Reagovat
HOST*

no az na to ze v takejto zostave asi nebudu hrat...kto by branil? sam Juan?

Reagovat
Xavi

Možná si to špatně pochopil, nechtěl jsem tím říct, že to jsou nějací nazdárci, se kterýma si každej pohraje, ale že nejsou tak dobří, jak tady vědšina lidí říká!

Kdo má lepší mužstvo na MS? Brazílie, Argentina, Holansko, Španělsko, Itálie, Francie, Švédsko, Německo, možná i Portugalsko, asi moc zaostávat nebude ani Pobřeží slonoviny, sem zvědavej na Chorvaty a Paraguay se mě zdá takové turnajové mužstvo, ale to už jsem odbočil...

Reagovat
HOST*jampadampa

Souhlasím s Brazílií a Holandskem. Argentína, Itálie, Francie jsou na stjné úrovni. Španělsko a my mírně zaostává. Německo a Švédsko ale ani náhodou nelze srovnávat s Anglií.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele