RONALDO VÝMĚNOU ZA TREZEGUETA?

17.01.2007, 16:05
Aktuality
Angažování Cristiana Ronalda nemusí být pro fanoušky Juventusu pouhou utopií. Podle turínského listu Tuttosport je Manchester United připraven jednat o možném uvolnění své hvězdy, jako náhradu ale chce Davida Trezegueta a Raffaeleho Palladina...

"Rudí ďáblové" se o Trezeguetovy služby zajímali již v létě, kdy z Old Trafford odcházel Ruud van Nistelrooy. Podle Tuttosportu nyní svůj zájem obnovili.

Rovněž Juventus má zájem o hráče druhé strany, a nejenom o jednoho. V Turíně sledují situaci okolo Gabriela Heinzeho a především by pak rádi angažovali Cristiana Ronalda. O toho mají zájem také v Realu Madrid a Barceloně, Juventus by však mohl mít navrch a právě Trezegueta použít jako součást transakce.

Tuttosport připomíná ještě jedno eso v rukávu Juventusu. "Starou dámu" stejně jako Ronalda sponzoruje oděvní společnost Nike, která se do celé věci hodlá vložit a svými financemi přispět k přestupu.

Pokud by Sir Alex Ferguson opravdu měl svou hvězdu uvolnit, jistě by chtěl nějakou rovnocennou náhradu. Za tímto účelem si na Delle Alpi prý již vyhlédl Raffaeleho Palladina, to se ale pro změnu nelíbí Juventusu. Ten s 22letým záložníkem počítá a místo něho chce Manchesteru nabídnout jednoho z trojice Paolo De Ceglie, Claudio Marchisio a Sebastian Giovinco.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

C. Ronalda bych sice v Juve viděl rád, ale hlavně ať si nechaji Raffaeleho Palladina. To je skvělej hráč, má obrovskej potenciál a Juve by udělali blbost, kdyby ho pustili. David stejně chce odejít, tak když o něj ManUtd stojí... Ale stejně půjde do Bocy..

Reagovat
RMCF

To by se musel Ferguson zbláznit aby prodal svýho nejlepšího hráče, palladino může být taent, ale Ronaldo je přibližně stejně starý je už uplně někde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím tak úplně s jistotou, jestli v tomhle má zrovna Ferguson poslední slovo.

Reagovat
RMCF

To je možná pravda, ale proč by měl finančně perfektně zajištěnej klub potřebu prodávat tak mladýho hráče kterej navíc v současnosti tým táhne...Kdyby šlo o nějakou astronomickou sumu, tak by se to ještě možná dalo pochopit, ale nějakou výměnou za "starýho" Trezegueta nebo za talenta kterej se ještě výrazněj neprosadil na mezinárodním poli

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas jakože jestli střelí Ronalda tak mě zklamou

Reagovat
HOST*C.Ronaldo

jj, spravny nazor... nechapu, jak by ho mohli vymenit za trezegueta, dyt mu to posledni dobou nejde, a cristiano tam ted vali a vsechny si dava...

Reagovat
HOST*ital

Nechce se mi tomu věřit.Potřebujeme posílit úplně někde jinde než na místě,kde hraje Ronaldo.Získáme pravé křídlo,kde je Camorranesi a prodáme prvotřídního strikera a budeme potřebovat další posilu.Navíc rozhodně nepouště Palladina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo může i LW.

Reagovat
HOST*ital

Ani tak si nemyslím,že je to správná volba.Budeme muset hodně posílit útok a navíc se mi stejně nezdá,že by chtěl odejít z Manchesteru a že by ho chtěli pustit.

Reagovat
Messiáš

Naprostá utopie.C. Ronaldo je ted v největší forme v jaké kdy byl.Manchester ho neprodá a už vůbec ne Juve.A to eso v rukávu stím nike to je blbost Barca má taky nike a spousta klubů , kterým by se Ronaldo líbil tak mají nike a stejně nikdo nic nefinnancuje..

Reagovat
HOST*Heretic

OPRAVTE ME JESTLI SE PLETU, ALE NEMAJI NAHODOU UNITED TAKY FAJFKU NAJK NA DRESU? MYSLIM, ZE PRO NIKE JE DALEKO LEPSI SPORTOVNI ZNACKA RONALDO+MANCHESTER NEZ RONALDO+JUVENTUS...nevylucuju, ze Ronaldo prestoupi...klidne i letos, ale kazdopadne to bude predevsim na povel americkych majitelu a za HROMADY A HROMADY penez!!!...urcite ne za Trezegueta a Palladina...to je pouze ZBOZNE PRANI ITALSKYCH NOVINARU!!!

Reagovat
HOST*

Kdyby manchester teď prodal ronalda rovnocená náhrada by byl snad jenom ronaldinho.....ňějakej palladino nesahá c.ronaldovi ani po kotníky

Reagovat
HOST*1860

hned to beru!!!

Reagovat
Shevchenko

Tak to je pěkná hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poznámka mi přijde, rozhodně v tomhle podání, trochu divná, když oblékají a sponzorují i ManU...

Reagovat
HOST*Ondras

Takova kachna...ze tomu verite...to je uplna hovadina:To by se musel Ronaldo nejak pohadat s trenerem nebo vedenim...

Reagovat
smazaný uživatel

byl bych rád kdyby přišel ...ale tak me napadá že barca ho chce taky a taky ma dresy nike.... divne... Každopádně POD K NAM

Reagovat
HOST*Andy Conceicao
Reagovat
smazaný uživatel

K smíchu

Reagovat
twerp

Nechtěj abych našel nejtrapnější výsledek té tvojí slavné Chelsea:D

Reagovat
Xavi

Nebylo špatný, jak jsme jí dali 5:1 v LM.

Reagovat
dadoprso

co to je za debilního golmana?

Reagovat
HOST*mikee

Tak Davida by byla určitě škoda. A věřím, že by takovej typickej hroťák Mancheteru pomohl. Ronalda bych bral všema deseti, ale že by ho ManU pustil, tomu teda nevěřim. Ale nevidíme do toho, tak sae nechme překvapit :)

Reagovat
HOST*Skibe

Trezegeut by určitě pomohl,pořádný hroťák jako nedávno Ruud ManU chybí....ale určitě nevyměňovat za C.Ronalda.V Juve mají křídla dobrý...Palladina neznám,co hraje za post?Dá se přirovnat k nějakýmu hráči?

Reagovat
HOST*Piky

Neverim tomu ze by MU pustil svojho najlepsieho hraca. A uz vobec nie vymenou za D. Trez. Ronaldo je jedinecny hrac a len velmi tazko by ho dokazali nahradit, jedine Ronaldinho z Barcy. A ten tak skoro neodide.

Reagovat
HOST*

Cristiano Ronaldo je oporou v manchesteru a jestli odojde tak nevim zhe jestli man utd vyhraje premier leage!a man utd bez ronalda to nejde k sobe!!

Reagovat
HOST*roman

kdyby šel do Juve tak by to byla tragédie,radim mu radši di do CHELSEA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele