RONALDINHO: JEDINĚ BARCA

25.01.2007, 21:27
Aktuality
Ronaldinho uklidnil všechny fanoušky Barcelony. Brazilský kouzelník nemá v úmyslu odejít z Barcelony. Reagoval tak na slova svého bratra a zároveň agenta Roberta Assise, který prozradil, že oba sledují zájem ostatních klubů...

O dvojnásobného nejlepšího fotbalistu planety se údajně zajímá jeden nejmenovaný klub v Americe a pak také dva evropské kolosy - AC Milán a Chelsea. "Je to velký klub (Chelsea) a vždycky je dobré vědět, že vaši práci někdo sleduje a oceňuje. Ale jedinou věcí, na kterou nyní myslím, je Barcelona. Udělám všechno pro to, abych byl týmu i nadále prospěšný a pomáhal mu vyhrávat," nechal se slyšet Ronaldinho.

"Soustředím se jenom na Barcu, protože zde jsem šťastný. Nikdy jsem nezvažoval odchod a letošní sezónu chci zakončit jako ty dvě předešlé, tedy dobrým fotbalem a ziskem titulů," dodal zřejmě nejlepší fotbalista současnosti.

O Ronaldinhově možném odchodu z Nou Campu se hodně diskutovalo na začátku roku 2007, kdy si protáhl dovolenou a trenér Frank Rijkaard jemu a Dekovi naordinoval speciální trénink a nenominoval je do pohárového duelu proti Deportivu Alaves. Se zájmem se prý ozval AC Milán, který měl nabídnout rekordních 110 milionů eur. Brazilec má v současnosti v Barceloně smlouvu do léta 2010 a už se připravuje její prodloužení o další čtyři roky.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak na tom pracuj. Na hřišti to flákáš a hraješ v poslední době bez zájmu.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nám nočním ptáčkům to nevádí, Ronaldinho jen tak dál předváděj zbržděné akce, flákaní treninků, a spoustu reklamních akcí takhle týmu pomůžez

Reagovat
smazaný uživatel

jsou netopýři ptáci nebo savci ... se mi zdá, že savci

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem si to našel... podřád savců, řád letouni,čeleď vrápencovití, netopýrovití

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*antimadrista

Ale jdi ty ,co vy byste za něho dali

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nic

Reagovat
HOST*-Kopy-

No ale přece jenom možná kdybyste za to nám ještě neco daly aspon 50 mega Euro tak bysme ho vzali no to vis dobří nahradnici se hodej...

Reagovat
HOST*roman

měl by odejít do chelsea

Reagovat
HOST*Ronaldinho

da se to

Reagovat
HOST*

.:lool:.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele