RONALDA CHCE CHELSEA!

27.01.2004, 21:44
Aktuality
Ronaldo by mohl zamířit do anglické FC Chelsea! Majitel londýnského klubu Roman Abramovič o něj projevil velice vážný zájem a hodlá ho přivést do svého týmu. Ronaldo jednou navštívil zápas Chelsea - Liverpool (0:1) a podle neoficiálních informací se tam setkal právě s Abramovičem!

Brazilský ostrostřelec se vydal na zápas Chelsea - Liverpool 07.01.2004 a protože tak jednal i proti zákazu svého zaměstnavatele Realu Madrid, hned druhý den jej čekala pokuta. Podle neoficiálních zpráv měl jednat Ronaldo na přestupu právě do Chelsea.

Hned druhý den Florentino Pérez, prezident Realu Madrid, všem oznámil, že transfer Ronaldo -> Chelsea se v žádném případě konat nebude. A ani se nenechá zaskočit penězi ropného magnáta Romana Abramoviče.

Sám Ronaldo popírá do dnes, že s Abramovičem někdy jednal. "Já jsem v Realu šťastný, nevím, proč bych měl přestupovat," řekl brazilský kouzelník.

Jenže včera přišla bomba! Roman Abramovič prý údajně bude jednat s Ronaldem na podmínkách smlouvy, a pak se jen domluví s Realem Madrid! "Pan Abramovič mě nekontaktoval a ani nechci, aby to udělal," řekl Ronaldo pro anglický deník The Sun. Jenže Abramovič dokonce přijede do Madridu jednat hned s několika hráči Realu Madrid, jak informoval deník Mirror. Ale Ronaldo stále odmítá: "Já bych chtěl v Realu skončit kariéru."

Každopádně za navštívení Londýna dostal Ronaldo pěknou pokutu. Jen proto, že se chtěl podívat na zápas, nebo jednal s Abramovičem o přestupu do Chelsea?

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*Kelsen

Osobně si myslím,že nikam nepřestoupí.Divím se tomu ropákovi , že chce investovat prachy do hráče, který ty nohy nemá úplně zdravotně vpořádku.Párkrát si na něj někdo vyšlápne a skončí s fotbalem.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, o tomto tématu se tu už mluvilo, a tak jen opakuji, že Ronalda nedáme neb lepšího útočníka nemáme!

Reagovat
smazaný uživatel

Alessandro si vymýšlí, stejně jako s Kotrbou. Chelsea na Ronalda sice má, jenže on hraje v Realu Madrid, a to je celkem vážný problém. Už mám po krk těch věčných keců, kdo všechno z Realu přestoupí do Anglie, vždyť je to pořád dokola. Příští týden bude ve hře zase Raúl, aby to nebyla nuda.

Reagovat
HOST*Miki

Souhlas

Reagovat
HOST*Miki

No,ikdyz prístí týden uz ve hre asi nebude nikdo,kdyz prestupovej termín koncí pozítrí

Reagovat
PJ

To povídej Abramovičovi, Paolo jen píše to, co se doví jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

merengues, HOST*Miki: Tak když si podle vás vymejšlim tak si to přečtěte anglicky na skysports.com!!! Jestli vůbec angličtinu umíte! Já si nic nevymejšlim!!

Reagovat
smazaný uživatel

No když tam píší, že Kotrbu chce Birmingham, tak to je asi super silvestrovský server. Poradím ti ještě planetfootball.com a calciomercato.com, ti takové perly taky sypou jak z rukávu.

Reagovat
smazaný uživatel

merengues: hmm...jestli nevíš, tak planetfootball, je zpravodajský server Skysports

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale užij si to tam.

Reagovat
HOST*Honza

Stejne Real na Juve nema... Doufam, ze ten rusak ten Real vykoupi... :-) byl to jen vtip

Reagovat
HOST*Miki

dost spatnej vtip

Reagovat
HOST*Zizou

Jestli zas zmeni dres..u hodne fandu ztrati renome

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele