Romagnoliho těšil zájem Chelsea, ze setrvání v AC má ale radost

10.09.2016, 15:49
Aktuality
Alessio Romagnoli zůstal i pro následující měsíce zaměstnancem milánského AC. O italského obránce se v průběhu srpna zajímala Chelsea a Rossoneri odmítli nabídku na přestup, což samotného fotbalistu potěšilo...

21letý Romagnoli přišel na sever Itálie před rokem za 25 milionů eur z AS Řím a Chelsea za něho minulý měsíc nabízela ještě o deset milionů více.

"Fakt, že o mě stála Chelsea, je potěšující, ale mám radost ze setrvání v Miláně," prozradil Romagnoli.

"Dostávám se po tlak s tím, abych ještě vyrostl a zlepšil se. Mám radost, že jsem zde zůstal. Prezident Silvio Berlusconi do mě investoval spoustu peněz a to je obrovská věc," dodal.

Romagnoli se loni rychle zařadil do základní sestavy a nastoupil ke 34 ligovým zápasům. Letos zatím nevynechal ani minutu, těšit ho ovšem nemůže skřípání v defenzívě Rossoneri, kteří v duelech s Turínem a Neapolí inkasovali hned šest branek.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Pipo123

Pod do Lazia

Reagovat
Largo

Na konec kariéry možná půjde....

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by měli zbystřit United, protože jestli chtějí nastupovat s Blindem na stoperu, tak bye bye Champions league again.

Reagovat
cr7sux

smalling...

Reagovat
Kluivert9

Skoro každej tady vychází článek, jak má někdo radost... to je ale krásné období

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Largo

Ještě pořádnýho stopera k němu v lednu a defenzíva bude zase parádní. Třeba ten Caio nebo Musacchio...

Reagovat
smazaný uživatel

Caio je věčnej lazar.

Reagovat
smazaný uživatel

Musachio se taky zrovna léčí ze zranění ne? To je výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se chce AC vrátit do Ligy mistrů v nejbližších letech, tak musí Donnarummu, Romagnoliho a De Sciglia udržet a postavit to kolem nich

Reagovat
czech_mira

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel za 30 milionu eur.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele