Rogić musel s kotníkem na operaci, v březnu Austrálii nepomůže

09.02.2017, 17:51
Aktuality
Tom Rogić nakonec následkem zranění z konce loňského roku bude Celtiku scházet déle, než se čekalo. Australský záložník zkraje týdne podstoupil operaci problematického kotníku a bude mimo hru příštích "pár měsíců". Austrálii tudíž nepomůže ve dvou klíčových březnových kvalifikačních duelech...

Tom Rogić, autor šesti branek v tomto ročníku skotské ligy, naposledy za Celtic nastoupil týden před Vánoci a původně měl být zpátky v akci již na Silvestra, pro Old Firm derby s Rangers. Místo toho se dosud na trávníky nevrátil a nevrátí se ještě pěkně dlouho.

Tom Rogić byl zkraje tohoto týdne zachycen v Londýně, jak se belhá o berlích s pravou nohou zafačovanou, a manažer Celtiku Brendan Rodgers dnes na tiskové konferenci potvrdil, že jeho hvězda bude absentovat déle, než se původně čekalo.

To neznamená špatné zprávy pouze pro glasgowský celek, který má koneckonců na čele tabulky rovnou 27bodový náskok, ale také pro australský národní tým.

Socceroos po třech remízách v rozhodující fázi kvalifikace na mistrovství světa 2018 nemají vůbec nic jisté a hned v březnu je čekají složité duely s Irákem a Spojenými arabskými emiráty. Sám Rogić přitom načínal všechny důležité zápasy roku 2016.

Autor: Tomáš Daníček / stv.tv

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslíte, že ho tá Slávia cez leto kúpi?

Reagovat
fantomas

Cože? O tom se jako vážně psalo?

Reagovat
Frantszek

Kde by na nej vzala penize? Kdyz uz pujde, tak do vetsiho klubu, nez Celtic. A plat se mu urcite jeste navysi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele