Rodríguez: Zůstanu fanouškem Fiorentiny

27.05.2017, 11:58
Aktuality
Fiorentinu zítra čeká závěrečný ligový duel s Pescarou, fanoušky toskánského klubu ale bude dozajista více zajímat loučení Gonzala Rodrígueze. Kapitán Fialek změní chlebodárce po dlouhých pěti letech...

Rodríguez dorazil na Apeninský poloostrov z Villarrealu a okamžitě se etabloval mezi klíčové hráče ambiciózního mužstva, se kterým si vyjma první sezóny zahrál i Evropskou ligu.

Letos pak bývalému reprezentantovi Argentiny končila smlouva, přičemž se svým zaměstnavatelem se, vinou rozdílných názorů týkajících se platové politiky, na prodloužení nedohodl.

Třiatřicetiletý stoper je spojován hlavně se zájmem konkurenčního Lazia, momentálně se však soustředí pouze na nedělní utkání s Pescarou. "Děkuji všem za těchto krásných pět let. Navždy zůstanu fanouškem Fiorentiny," řekl loučící se Rodríguez. "Není to otázka peněz, ale jsem zklamaný tím, jak se klub zachoval," dodal. "Momentálně se ale soustředím jen na zítřejší utkání," uzavřel Rodríguez.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ako sa moze sustredit na "utkani s Crotone" ked Fiorentina hra s Pescarou?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele