Rodríguez by mohl následovat kouče Montellu do AC Milán

02.12.2016, 18:59
Aktuality
Gonzalo Rodríguez je v tuto chvíli stále bez smlouvy pro příští sezonu a hráčův agent prozradil, že se od minulého týdne při jednání s Fiorentinou "nehnuli ani o centimetr". Pomalu se tak začíná spekulovat o nové výzvě pro zkušeného stopera, kterou by se už v lednu mohl stát AC Milán...

Fiorentina si samozřejmě chce pojistit služby Gonzala Rodrígueze, obě strany se však zásadně rozchází ve finanční otázce. Zatímco zkušený stoper požaduje při dvouletém prodloužení kontraktu nadále pobírat 3,5 milionu eur za sezónu, toskánský celek prý nabízí pouze 2,8 milionu.

Čím dál pravděpodobnější se tedy zdá být scénář, kdy někdejší opora Villarrealu po čtyřech úplných sezonách a bezmála 150 ligových startech Florencii opustí. Tomu nahrává i skutečnost, že italská média identifikují minimálně jednoho vážného zájemce, konkrétně AC Milán.

Rossoneri nyní trénuje Vincenzo Montella, který si Rodrígueze na stánek Artemia Franchiho v létě 2012 přivedl a v nadcházejících sezonách na něho velmi sázel. Již v lednu přitom 32letý obránce bude volný k jednání o předběžném kontraktu pro sezonu 2017/18.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
Milan.B

Reagovat
uff

Hádam sme už skončili s kupovaním starých priemerných 32 ročných hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ndidi by mohl bejt výbornej přestupovej tah pro Lester, pokud to fakt vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

jsi ve špatný lize

Reagovat
GEGE

před časem sem si říkal,že by se hodil někdo zkušenější od koho by mohly ty mladé ucha něco pochytit a vedle koho by mohl Romagnoli růst...jenže vzhledem k tomu co už letos Alessio předvádí to možná ani nebude potřeba(pokud by to nebyl Thiago Silva)...Gonzalo nvm...Fiorentina docela dost inkasuje a po tom co předvedl proti Interu si jim nejsem moc jistý...

Reagovat
CubONE

Co si myslis o Gomezovi? Az na Inter celkom slabota podla mna, nastastie sa Paletta celkom chytil, ale toho zasa brzdia tie obcasne blikance a nasledne karty.

Reagovat
GEGE

Gomez musí dostat čas ještě...uvidíme kam se posune příští sezonu..ale myslím,že minimálně třetí slušný stoper by s něho být mohl...Poslední dobu nepamatuju stopera,který by přišel do ligy a hned dominoval,takže zatím si na nějaké závěry u něj počkám...

Reagovat
El-Pistolero-68

Ze by to byl dalsi Thiago Silva, jak jsem tak trochu doufal, tak na to to vubec nevypada. Jak pise GEGE, snad alespon slusny treti stoper. Zatim ty vykony spis nic nez moc, ale urcite bych nad nim jeste nelamal hul.

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové chci se zeptat, nevíte někdo kolik sezón se dá odehrát v režimu kariéra ve FIFA 17 ? Děkuju za info

Reagovat
ED91

google.com .... neni zač

Reagovat
El-Pistolero-68

Radeji Musacchia.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz ma svoj vek,Ivanovic to iste ale ten predaj AC sa nejak predlzuje a zimne prestupy zrejme v AC nebudu a Silvio uz zacina vahat z predajom AC,dufam len ze nepredaju mladikov co momentalne tahaju AC.

Reagovat
CubONE

Ty si vzdy strasne negativne naladeny.

Reagovat
El-Pistolero-68

Vzdyt ma pravdu, ja uz o tom prodeji taky zacinam docela pochybovat. Pripomina mi to Mr. Bee.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy nie len nevidim to nejak ruzovo z predajom AC, Silvio zacitil este nejaky kapital a len tak sa ho nevzda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele