Rodríguez budoucnost zatím neřeší, soustředí se jen na Bayern

15.12.2017, 15:29
Aktuality
James Rodríguez v roce 2014 odehrál skvělé mistrovství světa a vedle chvály ze všech stran se mu odměnou stal i velký přestup. AS Monaco tehdy vyměnil za Real Madrid a v první sezoně ve španělské lize zářil, další dva roky už ale tak úspěšné nebyly a letos v létě proto přišla změna...

Kolumbijský záložník přišel o místo v základní sestavě Bílého baletu a jelikož s ním trenér Zinedine Zidane nepočítal ani pro probíhající ročník, zamířil Jihoameričan do Bayernu Mnichov. Bavorský celek ho získal na dvouleté hostování a po sezoně má možnost změnit hostování v trvalý přestup.

"Nevím. Pro tuto chvíli myslím jenom na Bayern Mnichov. Přišel jsem na dva roky a jsem zde šťastný," říká ohledně své budoucnosti.

26letý fotbalista začal u německého mistra pozvolna a do základní sestavy se začlenil postupně. Pravidelně hraje až od druhé poloviny října.

"Posledních šest ligových zápasů jsem začal v základní sestavě, což se mi nestalo už dva roky. To je velmi pozitivní. Mám velkou radost, že po tak dlouhé době hraji pravidelně. Aktuálně nastupuji v záloze a mohl bych vytvářet více šancí, ale cítím se pohodlně," pokračoval.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Mohl bych vytvářet víc šancí, ale cítím se pohodlně.

Reagovat
smazaný uživatel

,, Mohl bych hrát ještě trochu líp a být efektivnější, ale když vidím, co hrají Ribery s Mullerem nebo chyby Boatenga, tak jsem ve finále úplně spokojen"

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty vela nevidíš

Reagovat
bayern987

co?

Reagovat
vladino10

Reagovat
Heresy

nastesti tvuj nick mluvi za tebe takze se te neda brat vazne ...

Reagovat
valloire

Škoda ho. Hrát víc Isco, Kroos, Modrič, James, sice bychom víc nevyhráli, páč to nejde, ale ten válec....

Reagovat
Bayern +

Snáď zostane, tá cena je skvelá. Nový Robben to síce nebude, rozjazd mal pomalší, no začína sa mi čoraz viac páčiť, navyše celkom sympaťák. Len mu to bude treba kúsok ušiť na mieru, Műller sa nesmie odstaviť.

Reagovat
db18

A ještě by mohl přestat simulovat, jde mu to snad ještě hůř než Krmenčíkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem něco podobného napsat. James se postupně propracoval do základu a v posledních zápasech pokaždě patřil k nejlepším hráčům. Zatím bych ho určitě do základu dával, ale jak říkáš, byla by škoda, kdyby to bylo na úkor Thomase. Dovedl bych si představit častěji formaci 4141, kde dva střední ofenzivní záložnící by byli právě James a Muller, přičemž pod nima by hrál devenzivnější Martinéz nebo Vidal. Každopádně něvěřím tomu, že v těch složitějších utkáních toto Jupp zvolí, spíš zůstane věrný trochu defenzivněji zajištěné sestavě ve formaci 4231. A to nechci vidět, až budou náhodou všichní zdraví, včetně dalšího skvělého středního záložníka Thiago. To pak bude mít Jupp hodně težký vybrat základní jedenáctku, ovšem ta se bude pochopitelně odvíjet od soupeřova stylu hry.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jenže Thiago teď jen tak zdravý nebude.

Reagovat
Rich

Představa, že by Bayern hrál formaci 4-1-4-1 by bylo super, pokud se nepletu, tak Guardiola jí naposledy hrál a bylo vidět, jak je účinná. Když by to Bayern hrál, tak do základu by musel někdo, kdo by byl více zatažený, takže v tomhle případě mě napadají tihle hráči: Thiago, Martinez a Rudy. Tolisso a Vidal by chtěli útočit, takže by roli defenzívy nehráli. Ale bohužel myslím si, že máš pravdu, že Jupp tuhle formaci nebude hrát.

Ono takhle minule hrál James ve středu na pozici centrální záložníka a já bych ho tam normálně pořád stavil, je to hráč, který dokáže vymýšlet situace a tvořit hru.

Reagovat
smazaný uživatel

James > Isco

Reagovat
r3

Tak to zas nie.

Reagovat
Bastaron

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele