Rodriguez a Schneiderlin nejsou na prodej, zní ze Southamptonu

30.07.2014, 10:51
Aktuality
Tradiční celek má za sebou úspěšnou sezónu, ve které dokonce atakoval pohárové příčky, nakonec Saints skončili na osmém místě. Během letní přestávky se pak o některé hráče Sotonu strhla doslova mela a zájem je i o další opory. Vedení Southamptonu už však o dalších odchodech nechce ani slyšet...

Hned trojici z úspěšného mužstva si vyhlédl Liverpool, jenž do svých řad zlákal Rickieho Lamberta, Adama Lallanu a naposledy se mu podařilo po dlouhých jednáních dotáhnout do úspěšného konce i přestup Dejana Lovrena. Reds za výše zmíněné hráče zaplatili kolem 60 milionů eur.

Nadějné defenzivní duo Luke Shaw a Callum Chambers zamířilo pro změnu do Manchesteru United, respektive Arsenalu. Manažer Mauricio Pochettino pak odešel do Tottenhemu, kam by si rád přivedl Jaye Rodrigueze a Morgana Schneiderlina, to však vedení "Svatých" odmítá. "Jsou součástí jádra našeho týmu," řekl předseda Ralph Krueger pro Sky Sports News. "Nejsou na prodej a budou součástí týmu na začátku nové sezóny," dodal.

Předseda jihoanglického celku navíc ujišťuje nespokojené příznivce, že vedení klubu nelení a hledá za výše zmíněné odchody odpovídající náhrady. "Chápeme frustraci fanoušků," uvedl Krueger, jenž ale nepochybuje, že se Saints podaří sehnat kvalitní náhrady. "Snažíme se získat ty správné hráče, víme, kde potřebujeme posílit. Není to však otázka jednoho nebo dvou dnů," vysvětlil zkušený funkcionář. "Ronald Koeman má naši plnou důvěru," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (310)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele