Rodgers na odchod nemyslí, v Celticu chce pokračovat

26.09.2018, 17:54
Aktuality
Pánem skotské klubové scény byl v uplynulých letech Celtic a glasgowský celek je hlavním favoritem na trofeje rovněž v nové sezoně, do té se ovšem rozjíždí hodně pomalu. Odpovědnost nese i manažer Brendan Rodgers, který ale neuvažuje o možném odchodu...

Celtic v posledním předkole Ligy mistrů neuspěl proti AEK Atény a letos se musí spokojit jenom s Evropskou ligou. Ideální a především přesvědčivé nejsou ani jeho výkony v domácí nejvyšší soutěži - nedávno Celtic sice udolal Rangers, následně ovšem jen remizoval se St. Mirrenem a naposledy dokonce podlehl Kilmarnocku. V tabulce vše znamená až šestou příčku s osmibodovým mankem na vedoucí Hearts.

Ve Skotsku se tak začalo spekulovat o konci Rodgerse a z velké části si za to kouč mohl sám svým prohlášením, podle něhož by fanoušci po špatných výsledcích "měli mít obavy".

"Myslel jsem to tak, že bychom měli všichni zpozornět. Nic víc. Pořád se cítím velmi poctěn tím, že můžu pracovat v takovém klubu a chci tady pokračovat," nechal se slyšet někdejší kormidelník Liverpoolu.

"Ano, neměli jsme nejlepší začátek a nekvalifikovali se do Ligy mistrů, ale svou práci stále miluji a stejně tak výzvy, které před sebou máme. V tuto chvíli si procházíme krátkým obdobím, během něhož se nám nedaří podle představ. V takovém případě je třeba ukázat, jací doopravdy jste. Platí to o týmu, manažerovi i hráčích," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kazdy rok jasny titul, nedivim se...

Reagovat
JacksLFC

Rodgers "Celtic would be one of the minimum top four, top six clubs in the English Premier League"

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
Sir Ravealot

Co je na tom k smíchu? Celtic má zázemí, fanoušky a značku podobnou jako anglický velkokluby. Kdyby nehrál tragickou skotskou ligu, tak s těma penězma z Premier League by k nim mohli chodit světoví hráči a konkuroval by těm nejlepšim

Reagovat
$$CaptainKokotko

S tímhle samozřejmě souhlas . Jinak by ale tenhle tým hrál v PL max. tak o záchranu co?

Reagovat
Sir Ravealot

Myslel jsem to víc z dlouhodobýho hlediska ten kádr co maj teď, věřim, že by si ten klidnej střed tabulky uhrál. Řekl bych, že tam jsou horší týmy, který by hrály o udržení. Každopádně hrozná škoda pro Celtic i Rangers, v Anglii by ten potenciál měly úplně jinde

Reagovat
eder

Deluded mind...

Reagovat
FC Porto FC

Aspon vidíte že Celticu nestačí k výhře ligy jen přijit na trávník jak tu všichni říkají

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
noustres

Přál bych titul Hearts, ale.

Reagovat
REPLIKATOR

to by byla senzace

Reagovat
REPLIKATOR

Nemyslíš - zaplatíš!

Reagovat
ratusek

Žw ho to baví, ale co. Titul má jistý i přes tyhle drobné problémy, a finančně se má asi výborně, tak proč dobrovolně odcházet.

Reagovat
eder

Nikdy není tak dobře, aby nemohlo být lépe!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrat hentu ligu s Celticom je umenie ,a toho má tento pastier ovcí na rozdávanie

Reagovat
JessePinkman

Gerrard s jeho Rangers se mi líbí o dost víc.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele