Rode změnu dresu neplánuje, zůstane v Bayernu

28.11.2015, 19:15
Aktuality
Sebastian Rode se hodlá poprat o svou šanci v Bayernu Mnichov. 25letý záložník bojuje s velkou konkurencí a nepatří do základní sestavy trenéra Pepa Guardioly, přesto se mu hlavou nehoní myšlenky na změnu dresu.

"Neplánuji žádné změny a klub se mnou počítá," řekl v rozhovoru pro magazín Kicker.

Rode přišel do Bayernu loni v létě zdarma z Eintrachtu Frankfurt a ve své premiérové sezoně v Bavorsku se na trávník dostal ve 23 bundesligových zápasech. Letos je jeho bilance podstatně slabší a mohou za to i zdravotní problémy, kvůli nimž se na hřišti objevil pouze dvakrát. Během uplynulého týdne se alespoň dostal na lavičku náhradníků, z níž sledoval zápasy se Schalke a Olympiakosem.

"Byl jsem sedm týdnů zraněný, takže něco takového musíte očekávat. Bez zranění bych hrál častěji," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
stas87

Dufajme ze nemehlo ostane v Mnichove len do maja.

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen půl roku. Pak přijde snad někdo, kdo ocení jeho kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Není potřeba, aby odcházecl, Alonso totiž bude brzy bez smlouvy a vypadá to, že Bayern smlouvu nebude chtít prodloužit.

Reagovat
Jardman

Jojo, snad neprodloužijou, a když se dostane Rode do formy, tak posadí i Vidala (pro mě naprosto zbytečnej přestup)

Reagovat
Uwe háže buly

On třeba bude hrát Vidal jinak, pod jiným trenérem.

Reagovat
db18

No, je zajímavé, že Rode má i pod Pepkem to, co Vidala dřív zdobilo.

Reagovat
Jardman

Každopádně rohy Vidal kope asi nejlíp ale jinak tam běhá jak blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče mě, tak si myslím, že podle mě je zbytečné posilovat střed. Centrálních záložníků je dost v týmu. Jinak do základní sestavy bych víc dával Kimmicha a Rodeho. Jinak Vidal je kvalitní hráč, ale zatím si moc s ostatními nerozumí, jde o to zvyknout si. To je jako u Lewandovského.

Reagovat
Rarášek

Ten by podle mě sednul do Arsenalu jak prdel na hrnec

Reagovat
Uwe háže buly

Nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

S Arsenálem běž do... Akorát by seděl na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš skončil na marodce

Reagovat
smazaný uživatel

Rode pred zranením, hral super. Myslim, ze viac pasuje ako Vidal, ktory dopredu nič nevymyslí ... Vidal potrebuje konkurenciu, dufam, ze ukaze viac ... a Pep potrebuje čo najskor dat Javiho na DM. Alabu na LW. Zbaviť sa Mehdiho a kupit stredneho obrancu, Holger je otazny ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern by mohol do obrany kúpiť nemeckých reprezentantov zo zahraničia - Mustafiho alebo Rudigera. Aspoň sa nebude hovoriť, že oslabuje konkurenciu v BL a bude mať opäť viac nemeckých hráčov, lebo teraz to už je dosť bieda. Keby tam ostal Pepek dlhšie tak tam je doraz viac Španielov ako Nemcov.

Reagovat
Jardman

Proč prodat Benatiu? Vždyť sotva přišel. Mě se tak špatnej nezdá. Každopádně proti Herthě to bylo špatný, než šel Javi na DM, pak padli 2 fíky, pak se zranil Jerome, Javi se vrátil na stopera a zase hrůza... Nejvíc by mě zajímalo, co Pepek výmýšlel s Boatengem na DM, ono to možná odkocne bylo CM, protože DM hrál Alonso!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek veľa vyhráva tak špekuluje ako zdokonaľovať dokonalosť

Benatia nie je zlý, aj Martinez teraz hraje dobre a dokonca je aj pri dôležitých góloch Bayernu. Ale pre Bayern je lepšia nemecká stopa, Bayern reprezentuje nemecký futbal v absolútnom popredí a v zahraničí behajú špičkoví nemeckí reprezentanti. Ja aj čakám, že taký univerzál Mustafi je čoskoro v Bayerne.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím Mustafi by byl dobrou náhradou.

Reagovat
smazaný uživatel

S Boatengem to byl pokus na CM, kvůli jeho dlouhým míčům a špatný to nebylo. Jinak nikdo Benatiu prodat nechce, to on chce odejít zpátky do AS Řím. Já bych prostě navrhoval žádné další pokusy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele