RIVALDA CHCE I ESPAŇOL

05.12.2003, 14:03
Aktuality
Espaňol Barcelona, momentálně poslední tým španělské La Ligy, zveřejnil svůj zájem o brazilského kouzelníka Rivalda, kterému v lednu skončí smlouva s AC Milán. Stal se tak dalším z mnoha klubů, které se o Rivalda zajímají, už jen proto, že bude zadarmo. Rivaldo v rozhovoru pro španělské noviny Sport řekl, že o věci nic neví...

Po Tottenhamu, Liverpoolu nebo La Coruňi se stal Espaňol dalším klubem, který se pokusí jednatřicetiletého Brazilce přesvědčit. Espaňol však sklidil velký výsměch zejména od městských rivalů FC. Novinář a odborník na fotbal a politiku v Barceloně Jaime Casanovas tento krok okomentoval jasně: "Espaňol se potácí v dluzích a na posledním místě v tabulce, už jim nezbývá nic jiného, než přát si nemožné."

"S nikým z Espaňolu jsem nemluvil ani jsem nebyl nijak kontaktován. Teď je pro mě prioritou strávit chvíle doma v Brazílii s rodinou," vyjádřil se k věci sám Rivaldo. Byl také navštívit své bývalé spoluhráče z Barcelony. Jeho krajan a přítel Thiago Motta řekl, že by mu prospělo konečně hrát. Rivaldo chválil výkony momentálně zraněného Ronaldinha. "Doufám, že se mu bude dařit, je to můj velký přítel, takže mu držím palce."

Z adeptů na zisk Rivalda to vypadá nejlépe pro Liverpool, se kterým už Rivaldo jednal. Jeho přání bylo hrát v Anglii. Zpět do Barcelony se mu asi moc chtít nebude, s většinou fanoušků má pošramocené vztahy. Navíc hráč, který bude ostatní v týmu převyšovat o třídu, nemůže být pro tým příliš užitečný. Tato spekulace bude možná brzy zapomenuta, protože Espaňol zřejmě není vhodný klub pro Rivalda...

Autor: Jan Grabec

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

No to by bylo taky poradne trapny kdyby nekdo jako Rivaldo hral za Espanol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele